zaloguj się

Pokaż pełną wersje : NIE NO TO JUŻ JEST LAMERSTWO!

Higokes
16-11-2003, 15:59
Zauważyłem (już dość dawno) że wszystkie informacje dot. broni zbroi itd. są ślicznie zerżnięte ze strony http://www.tibia.gery.pl kto wie czy Tibia.gery też nie ściągali od kogoś. Prosze nie wyzywać mnie. Ja pokazuje tylko FAKTY!

Gimlos
16-11-2003, 16:18
Higokes:
Informacje sa zerzniete ale nie z gery a z tibia.de skad te informacje sciagala tez gery ( wlasciwie wszystkie strony o tibi maja informacje stamtad ).
A co do wyzywania: Kto bedzie chcial miec upomnienie dla za taki glupi temat jaki stworzyles:P?

Higokes
16-11-2003, 16:33
czemu odrazu głupi? Zauważyłem że jak mam coś do strony to odrazu wszyscy moderatorzy mówią: głupie, durne, bez sensu. Pomyślcie troszeczke!

Dan the Automator
16-11-2003, 16:49
re.up
Emmmmm... Gimli jeszcze nie jest moderatorem...

Owoc
16-11-2003, 18:02
Re: up
Gimli nie jest moderatorem ale najwyraźniej myśli że moderator da upomnienie jak tylko wejdzie na ten topic bo moderatorzy to tylko maszyny do rozdawania upomnień które nie mogą bez tego żyć :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Re: top
Myślę że raczej te informacje są ogólnie dostępne i wszyscy z nich korzystają.

Gimlos
16-11-2003, 19:20
Oryginalnie dodany przez Owoc
Gimli nie jest moderatorem ale najwyraźniej myśli że moderator da upomnienie jak tylko wejdzie na ten topic bo moderatorzy to tylko maszyny do rozdawania upomnień które nie mogą bez tego żyć :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ;) ;) ;) ;) ;) ;)
A co mi do tego czy higokes dostanie upomnienie - dobrze mu zycze:) Nie powinien dostac upomnienia za to ze krytykuje strone ( nawet jesli wynika to z niewiedzy)

demelin
16-11-2003, 19:59
Jestescie lolki :D poprostu 1 od 2 zrzyna i juz koniec tematu i .

:P:P:P

macie zonka chlopcy :D
muj podpis o ty muwi:P

|
|
|
|
\/

eerion
17-11-2003, 04:19
Hmm nie wiem czy zauważyliście kruczek ale:
Gimli jeszcze nie jest moderatorem...
JESZCZE nie jest. Czyli szykuje się nowy moderator! Brawo Gimli.

Yogi
17-11-2003, 16:43
Oryginalnie dodany przez Owoc

Re: top
Myślę że raczej te informacje są ogólnie dostępne i wszyscy z nich korzystają.

dementuje wshelkie chodzace o nas plotki: modki to nie tylko maszyny do rozdawania upomnień. Czasami tez kogos zbanujemy :P

re. up
narazie nie planujemy przyjmowania nowych modkow
[niedawno taki zabieg mial miejsce]
Dobo powiedzial to trochu ironicznie :D

a co do kopiowania danych z innych stron:
jest to jedyne wyjscie zeby stworzyc strone, bo watpie zeby komus chcialo sie to wshysko sprawdzac w grze [a juz napewno nie pojedynczej osobie]

eerion
05-12-2003, 20:01
Pomyśl Higokes..... Robisz wszytko sam całe materiały, a jeśli chcesz żeby były prawdziwe to są na innych stronach w innej formie
(z tibia.de) , a ty namęczyłeś się jak głupi. Wiadomosci muszą być zawsze z pierwszed ręki- tu jest nią tibia.de

Modkowie to spoko typki. Znam dobrze jednego. Są to normalni ludzie, ale oni muszą dbać, aby był tu porządke i forum nie wyglądałeo jak plątanina bzdetó i bluzg. Może dlatego czasmi wydają ię wam tacy oschli, ale tak nie jest.
Pozdro dla all składu w tym głównie Nemezisa i Yogiego