zaloguj się

Pokaż pełną wersje : CO MI DAJE PROMOCJA ?? prosze pomóżcnie

Viper
25-11-2003, 22:12
Zawsze wszyscy mówią, że sobie kupią promocje. Co to wogóle daje oprócz tego że pisze przed voc. master itp. ??? Wogóle opłaca się to kupować (20K) !!! Dzięki za odpowiedzi ;)

nawigator
25-11-2003, 22:15
wiesz to juz twoj wybór czy kupisz czy nie (pierw trzeba miec Pacca) ale jak bedziesdz np. master sorcem to mana szybciej ci leci itp. nowe czary

ktos_ze œwiata NOVA
25-11-2003, 22:19
Nowe czary, duzo nowych czarow....
Knight~Exori ;]
Pallek ~tego nie wiem , ale cos tam jest power bolty.
Druid~paraliz
Sorcek~Druid.

A promocja:Elite,Roayall,Elder,Master==> hp szybciej zapierdziela/mana. ;]

Viper
25-11-2003, 22:24
ale czy musze miec PACCA ???

nawigator
25-11-2003, 22:41
tak pacc to podstawa do wykupienia promocji
druga to ze musisz miec 20 level a trzecia to te 20 k :(

Magus
26-11-2003, 12:03
Z promocją po śmierci traci się 7% EXP itd, bez promocji az 10%.
Czyli PACC bez Promocji jest jak kran bez wody.

wiesz to juz twoj wybur czy kupisz czy nie

buuuu

Szatan-zg
27-11-2003, 19:47
Według mnie to "pomaganie" PACC to głupota. Jasne że muszą sobie troche zarobić, ale premiowani mają za dużo fajnych żeczy: najlepsze czary, obszary tylko dla nich, możliwość wejśca na serv jak jest pełny (to rozumiem), domy, a nawet własny server! W sumie tyle smaczków (domy) a ja nie moge ich mieć, BUUUU!

Bambuko
27-11-2003, 21:03
Ta gra jest dla PACC!! FACC są tylko po to, żeby PACC czuli się wyższsi. Więc nie narzekaj, możesz se przecież PACC kupić, a jeśli nie możesz to pomyśl, że mając Tibię i tak masz dużo. Ja też nie mam PACC, ale nie narzekam. Takie życie.

Gimlos
27-11-2003, 21:14
Oryginalnie dodany przez Szatan-zg
Według mnie to "pomaganie" PACC to głupota. Jasne że muszą sobie troche zarobić, ale premiowani mają za dużo fajnych żeczy: najlepsze czary, obszary tylko dla nich, możliwość wejśca na serv jak jest pełny (to rozumiem), domy, a nawet własny server! W sumie tyle smaczków (domy) a ja nie moge ich mieć, BUUUU!
pomysl sobie ze tibia jest jedyna sensowna gra online w ktora mozna grac za darmo! sam tylko dlatego zaczalem grac:) co do pacc -cipowie musza na czyms zarabia;) i pomysl sobie - kupujesz pacc za 80 zl na 3 miechy i jedynym przywilejem ma byc wchodzenie na serwer kiedy chcesz? kto by to kupil?( wyjatki by pewnie byly;) )
Poza tym: tez myslalem ze maja za dobrze,dlaczego ja tak nie moge ... okazalo sie ze moge! zaczalem sie dowiadywac wstepnie jak moge kupic pacc i wlasnie dzis (po 3 dniach) dokonalem zakupu ( za jakas godzinke [jak nie teraz] bedzie uaktywniony ). Pomysl sobie czy nie warto zaoszczedzic tych 80 zlotych na kilkunastu paczkach kilku butelkach coli czy czasopismie komputerowym? Sposob platnosci- jak nie masz karty kredytowej to przeslij poczta, zwykla koperta! mozliwosci jest naprawde sporo, trzeba tylko naprawde chciec i zadac sobie troche wysilku ,by dowiedziec sie oszczegoly:)

Szatan-zg
27-11-2003, 21:22
gimli syn gloina:
No tak muszą zarobić, tylko czy to nie zmieni niedługo Tibię w grę już tylko odpłatną? Tak samo było z grą Red Dragon (dla nie wiedzących: strategia turowa on-line).

SuPeRMAN: Help! SuPeRMAN is an Goblinlover! <--- kawał :P