|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() wiesz to juz twoj wybór czy kupisz czy nie (pierw trzeba miec Pacca) ale jak bedziesdz np. master sorcem to mana szybciej ci leci itp. nowe czary
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowe czary, duzo nowych czarow....
Knight~Exori ;] Pallek ~tego nie wiem , ale cos tam jest power bolty. Druid~paraliz Sorcek~Druid. A promocja:Elite,Roayall,Elder,Master==> hp szybciej zapierdziela/mana. ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2003
![]() |
![]() ale czy musze miec PACCA ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() tak pacc to podstawa do wykupienia promocji
druga to ze musisz miec 20 level a trzecia to te 20 k ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Z promocją po śmierci traci się 7% EXP itd, bez promocji az 10%.
Czyli PACC bez Promocji jest jak kran bez wody. Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Według mnie to "pomaganie" PACC to głupota. Jasne że muszą sobie troche zarobić, ale premiowani mają za dużo fajnych żeczy: najlepsze czary, obszary tylko dla nich, możliwość wejśca na serv jak jest pełny (to rozumiem), domy, a nawet własny server! W sumie tyle smaczków (domy) a ja nie moge ich mieć, BUUUU!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ta gra jest dla PACC!! FACC są tylko po to, żeby PACC czuli się wyższsi. Więc nie narzekaj, możesz se przecież PACC kupić, a jeśli nie możesz to pomyśl, że mając Tibię i tak masz dużo. Ja też nie mam PACC, ale nie narzekam. Takie życie.
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Poza tym: tez myslalem ze maja za dobrze,dlaczego ja tak nie moge ... okazalo sie ze moge! zaczalem sie dowiadywac wstepnie jak moge kupic pacc i wlasnie dzis (po 3 dniach) dokonalem zakupu ( za jakas godzinke [jak nie teraz] bedzie uaktywniony ). Pomysl sobie czy nie warto zaoszczedzic tych 80 zlotych na kilkunastu paczkach kilku butelkach coli czy czasopismie komputerowym? Sposob platnosci- jak nie masz karty kredytowej to przeslij poczta, zwykla koperta! mozliwosci jest naprawde sporo, trzeba tylko naprawde chciec i zadac sobie troche wysilku ,by dowiedziec sie oszczegoly ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() gimli syn gloina:
No tak muszą zarobić, tylko czy to nie zmieni niedługo Tibię w grę już tylko odpłatną? Tak samo było z grą Red Dragon (dla nie wiedzących: strategia turowa on-line). SuPeRMAN: Help! SuPeRMAN is an Goblinlover! <--- kawał ![]() |
![]() |
![]() |