Pokaż pełną wersje : Świontynia na pustyni
To jest tak wybralem sie z kumplem na wyprawe :) (zdjencia(screny) moze wkleimy) i doszli my do pustyni :) Tam kolo lwów piersze zdiwo lwy są ale kat dobra idziemy na dul i tam pelno pul takich jak ogirn trucizna enrgia , i wesce w dul :) zeszli my no i jakis gosci sie pyta jak z tond wyjsc :) my cwaniac przedchwilom weszli to wyjdziemy , to sie wracamy a tu kat nie ma wyjsca :))) to sie blokamy po podzimieach troche expa nabili :) doszli my do jakiegosc NPC i jakies library (czy cos) no i kumpel nie wyczymal i sie podpalil:) zapominajonc o mnie zginol ze ja nie mam tego czaru i nie mam jak sie zabic :)))))))
Wienc mam takom upszejmom prozbe jak ktos wie jak nalezy pogadac z tym NPC zeby wyjsc z tamtond to bende wdzieczny :) i czy jest jakies wyjsc z tamtond :))
P.S.
Za byki sorry ,prosze ,blagam, pomuzcie mi !!!!
nawigator
27-11-2003, 21:41
WIELKIE BYKI - Z ukrainy pochodzisz? bo tak mówi moja nauczycielka od Teori i Budowy Okrętu
ma swoje lata a wiem ze byla na uniwersytecie w tamtych stronach
1) pogadaj z kolegami na wyzszym levlu niech przyjda po ciebie
2) napisz do jakiegos h levela zeby przyszedl po ciebie i dasz mu w zamian 2 bp uh
3) nie zakladaj 2 takich samych teamtów (nastepnym razem)
4) UCZMY SIE POLSKIEGO - sam nie jestem bez winy bo byki nieraz sadze ale twoja wymowa powala
ja sam chciałem się wybrać na pustynię ale bałęm się bo nie wiem co tam chodzi i boję się wchodzić do podziemii.Może mi ktoś pomóc??Plz powiedzcie jakie tam są potworki i czy są jakieś podziemia z normalnym wyjściem, a nie z jakimiś obchodami.
Do zalozycuela tematu:
moge Cię wyciagnac ale podaj serwer.
@nawigator - nie pouczaj bo sam byki sadzisz
Ja znam jeszcze 2 sposoby:
Potrzebujecie jeszcze 1 osoby i przy urzyci kilku postaci kazdy powinniscie sie dac wyropowac (ew 1 koles z premium i levitation/magic rope)
Za jakies 2-3 tygodnie powinien byc update, wtedy wszyscy zostana cofnieci do swiatyni... mozna poczekac (jak tam kiedys utknelem to tak zrobilem).
leonardoleon
28-11-2003, 08:40
Pisze od kumpla (to a PawlaK) uz nie poczebuie pomocy , zginolem :P wedlug mie to nalepzy sposub aby z tamtond sie wydostac :) tak wogule to ak byco to gram na lunarze /!! (iogamp)[litera miendzy h i k nie dziala=iom sry]
nawigator
28-11-2003, 15:59
Oryginalnie dodany przez Magus
Do zalozycuela tematu:
moge Cię wyciagnac ale podaj serwer.
@nawigator - nie pouczaj bo sam byki sadzisz
Kolo zobacz 4) UCZMY SIE POLSKIEGO - sam nie jestem bez winy bo byki nieraz sadze ale twoja wymowa powala
wiesz napisalem o tym ze sam sadze ale radze kup sobie okulary jak niedowidzisz :D
wiesz napisalem o tym ze sam sadze ale radze kup sobie okulary jak niedowidzisz
Wiem co tam napisałeś, skomentowałem to bo Cie nie lubie.
Kolo zobacz
Nie jestem Twoim "kolem"
Eustachy
28-11-2003, 22:45
ale sie besztacie po kolei :D:D:D
zrobcie ze nowy temat do besztania a nie tutaj tylko sa cytowane posty np .... nie jestem twoim kolem <hahaha>
jak to przeczytalerm to myslalem ze spdfane z krzesła
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.