Pokaż pełną wersje : Gdzie Expić 71 Lv PACC
Dawidds14
13-06-2008, 11:00
Witam
Zakupiłem Pacca i kompletnie nie wiem gdzie expić. Mam 71 LV RP skille 90/76
Proszę o jakieś dobre miejsca. Z góry dzięki
paciek89
13-06-2008, 11:17
Hmm
BB isle ,GS isle, tomby, hellheim
Następnym razem zajrzyj tu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807B)
neopostman
13-06-2008, 13:54
Spytaj osobę, która sprzedała ci postać, dlaczego nie dołączyła poradnika : d. Zresztą jest multum poradników, etc.
Weź wypier.... bo masz w głowie mniej siana niz co niektóre dzieci neo. Niby moderator czy kim ty tam jesteś a poziomem nie odbiegasz od dzieci z podstawówki.
swoim żałosnym poziomem nic nie udowodnisz.
MasterMor
13-06-2008, 15:21
zrób questa na piraty - ale nie wiem jak tam jest pallem.
BB island - 90k/h
3 resp dragów w ank
edron d lair
shadow tomb -4
i tak można wymieniać bez końca :]
Na Allegro albo na ratach pod thais..
Na Allegro albo na ratach pod thais..
Na allegro dużo expa jest ...
Dawidds14
13-06-2008, 17:11
ja nie kupilem postaci tak jak co nie które osoby i potrzebuje pomocy po pierwszy raz mam pacca
gdzie moge expic? kupilem wczoraj postac na allegro za 2000zł 244 paladyn.. prosze o pomoc!
na forum czytalem ze dobre są minotaury ale wolno lecą na nich %...
acha skille to 111/72
Kuzwa co wy do niego macie??
Jak macie pisać takie bzdety to zamknij ryj i schowaj sie do szafy albo wogule idźcie się utopcie.
Jak mówi że kupił paca to kupił.
@UP parę razy
Tam gostek ci napisał i myślę ze to będzie dobry exp
ja nie kupilem postaci tak jak co nie które osoby i potrzebuje pomocy po pierwszy raz mam pacca
Kolega kilka postów wyżej wypisał Ci bardzo dobre expowiska - radze sprobować ;)
gdzie moge expic? kupilem wczoraj postac na allegro za 2000zł 244 paladyn.. prosze o pomoc!
na forum czytalem ze dobre są minotaury ale wolno lecą na nich %...
acha skille to 111/72
Nie jeseś śmieszny - naprawdę...
Nie_a_ty
13-06-2008, 18:42
Spytaj osobę, która sprzedała ci postać, dlaczego nie dołączyła poradnika : d.
Weź wypier.... bo masz w głowie mniej siana niz co niektóre dzieci neo. Niby moderator czy kim ty tam jesteś a poziomem nie odbiegasz od dzieci z podstawówki.
Nosferatu_Niedziel
13-06-2008, 19:18
Z tego co wiem Neo~ to support a nie 'moderator czy coś tam' -.-
@Topic
najlepiej na tomby :>
Dawidds14
13-06-2008, 22:05
Boże co za Dzieci Neo nawet o pomoc nie można poprosić
Cyrusion
13-06-2008, 22:15
dokladnie zamiast pomuc to jeszcze jada troche na zalu zrobione. Ale tez mnie to wkurzylo ze pytasz sie o pomoc jak masz 71Lvl i pacc. jak bys gral w tibie a nie kupowal konta na allegro to bys wiedzial gdzie masz expic na danym LvL.
PZDR!!!
Boże co za Dzieci Neo nawet o pomoc nie można poprosić
Nie przejmuj się, na tym forum zawsze tak jest ...
dokladnie zamiast pomuc to jeszcze jada troche na zalu zrobione. Ale tez mnie to wkurzylo ze pytasz sie o pomoc jak masz 71Lvl i pacc. jak bys gral w tibie a nie kupowal konta na allegro to bys wiedzial gdzie masz expic na danym LvL.
Gra w Tibie ale dopiero kupił PACC i niewie gdzie expić na PACC Area.
Prosze Was, zanim coś napiszecie przeczytajcie dany temat 3 razy - Błagam! ;(
Robal1920
13-06-2008, 22:38
Skąd miał wiedzieć gdzie expić ?? Niby powinien sam przetestować różne miejsca. Ale skąd ma wiedzieć gdzie iść czasami lepiej jest po prostu zapytać. Ja też pacca kupiłem od 60 lvl i czy to znaczy ,że postać z allegro ?? Panowie dajcie sobie siana. Co do tematu to możesz iść na małpy exp nie jest taki zły i kasa wpadnie na początek, jakieś acienty, dragi w ank. Były już i tak wypisane inne miejscówki. Pozwiedzasz zobaczysz na takim lvlu bo obecnie mam taki sam:P Mamy dużo możliwości.
Się Go czepiacie że allegro. Jak kupił 1 pacca to skąd ma wiedzieć gdzie expić.
Się Go czepiacie że allegro. Jak kupił 1 pacca to skąd ma wiedzieć gdzie expić.
To samo napisał Robal1920. Proszę, nie nabijaj postów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.