Pokaż pełną wersje : Dluzsze wakacje?
Explorer of Hell
15-06-2008, 00:32
Co o tym myslicie? :www.przedluzwakacje.1k.pl
Na stronie jest licznik odslon. Podobno na strone musi wejsc 1,5 mln osob, aby wakacje byly dluzsze o caly miesiac.
Osobiscie nie wierze w takie pierdoly, ale kliknac zawsze mozna.
ja nie wierze ze można taki temat napisać xD
Taka sama strona była w tamtym roku. Zmienili tylko z '2007' na '2008'. Ofc to nic nie da ;x Zrobili stronke żeby zdjęciami poszpanować :P
Serious Sam
15-06-2008, 00:39
Lol, nie wieżę w to.Mają skrócić wakacje o miesiąc, a co dopiero przedłużyć...
Jeszce trochę a a po zakończeniu będzie nowy rok ; /
.hobnail
15-06-2008, 02:00
A może byś poczytał łaskawie, co pisze na dole strony? x)
* Wakacje zostaną przedłużone w duchu każdego ucznia, nawet jeśli jest to niemożliwe. Wysyłając stronę dalej napełniasz słońcem drugiego człowieka a więc pozwalasz na przedłużenie wakacji. :)
Tylko od Ciebie zależy jak długo słońce to pozostanie wewnątrz (może aż do października?). Więc wypełń jak najwięcej mieszkań słonecznym czasem wakacji.
* Mister REVERIE's jest postacią fikcyjną a strona ma charakter rozrywkowy :) Mister Reverie's to marzenie każdego z nas.
Oczywiście nie chodzi o przedłużenie wakacji jako późniejsze pójście do szkoły - lecz duchowe nastawienie każdego z nas.
Najpierw się czyta, a potem pisze.
Korektor
15-06-2008, 09:53
Już rok temu się tym chwaliłem, ale nie zaszkodzi jeszcze raz. Ja mam 3 miesiące wakacji. Muahaha : P
Rethfing on Aldora
15-06-2008, 10:26
Już rok temu się tym chwaliłem, ale nie zaszkodzi jeszcze raz. Ja mam 3 miesiące wakacji. Muahaha : P
No a widzisz, klikniesz i będziesz miał 4.. :P
Zwykłe pospolite brednie, tylko aby ludzie odwiedzali stronke :)
A może byś poczytał łaskawie, co pisze na dole strony? x)
Najpierw się czyta, a potem pisze.
huh? ja to już czytałem....temat i tak pewnie zostanie skasowany wiec czemu sie z tego nie ponabijać?
Articuno
15-06-2008, 11:54
Auto tematu był aż tak naiwny?
eisscheriann
15-06-2008, 11:59
Niektórym w ogóle się nie należą wakacje -.-'
Auto tematu był aż tak naiwny?
nie,autorowi sie po prostu nudziło i zrobił taki temat..
Zapraszam do Islandii, tu wakacje trwają od 21 kwietnia do 23 sierpnia, czyli 4 miesiące Ha Ha Ha Ha ! Iceland <3
Dwimenor
15-06-2008, 13:49
Dłuższe wakacje? Idź na studia. Trzy miesiące wakacji, miesiąc ferii zimowych (dla najzdolniejszych, tzn tych co chcą się uczyć. Reszta nie ma nawet dnia). Zresztą, studia to jedne wielkie wakacje. Tylko te dwa miesiące sesji egzaminacyjnych....
Nikast Shynix
15-06-2008, 22:16
Najbardziej to ja zazdroszczę maturzystom - oni mają 4 miesiące wakacji. Matury kończą się w maju, więc cały czerwiec, lipiec, sierpień i wrzesień (bo na studia dopiero od października) wolny.
A stronka tak ogólnie pozytywnie nastawiająca do życia, optymistyczna itd. więc warto wejść ;]
Korektor
16-06-2008, 07:52
@up,
No dobra, ale maturzyści przez ostatnich parę ostrych miesięcy zachrzaniali aż miło, żeby dobrze to napisać. Ten wysiłek nie ma nawet porównania do roku w podstatówce, gimnazjum czy chociażby w pierwszych klasach liceum/technikum.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.