zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knight fast exp! HELP!

Shad3q
24-06-2008, 17:31
Witam wszystkich

jestem 64 knight moje skille to 75/75 w swordzie

eq:
g legs ,dsm ,mms ,crus helm ,mystic blade, boh

chcialbym sie dowiedziec gdzie najszybciej expic knightem na facc jak i na pacc moze byc minimalne waste lub na 0

mam postmana

(prosze nie pisac temat juz byl poniewaz przegladalem ostatnie 5 stron, i uzylem opcji "szukaj" i nic.

Prosze o pomoc, z gory thanks

Xymir
24-06-2008, 17:49
No dobra wierze że szukałeś , ale w dziale "Potwory" jest przyklejony temat "Gdzie Expić - porady dla niezdecydowanych" Tam pytaj B)

Sorkerus
24-06-2008, 17:50
expiles w mint albo na dc??

ripper
26-06-2008, 18:46
Cyclopolis, stone tomb za tp (1 poziom), Mintwallin (ale bez zbierania lootu, bo to bardzo spowalnia), Banuta, PoH (jeśli można zająć cały spawn cyklopów i minotaurów oraz slimów, bo inaczej będzie to strata czasu).
Spróbowałbym jeszcze OF, ale nie gwarantuję, że będzie tam dobrze.

Skrzat
26-06-2008, 20:38
Jest glowny temat ale nie chce mi sie cie tam odsylac.

Na takim lvl masz bardzo duzy wybor. Najbardziej polecam zolwie, bardzo dobry exp i duzo kasy. Zolwie zajete? Lecisz na scaraby. Jezeli masz duzo kasy to mozesz leciec na dragi. Bardzo dobry exp, z waste roznie. Mozesz tez podskilowac do 80, ale to od ciebie zalezy.

Sacred Platinum Dragon
26-06-2008, 22:19
Myślę, że mógłbyś spróbować na OF, skille nie są najgorsze, więc jak byś zbierał loot to byś coś zarobił.
Ewentualnie proponuje ci DC, ale poziom -2,bo na -1 kręci się tyle low lvli, że tam, ani nie poexpisz, ani nie zarobisz. Natomiast na poziomie -2 będziesz miał exp całkiem niezły, lecz to do profitów to się wszystko okaże w praniu. Jeżeli jesteś naprawdę zdesperowany, to możesz spróbować na FACC tombie, moim palladynem robiłem tam 20-25k/h i raczej więcej się wycisnąć nie da, ale za to tutaj zarobisz na 100% i to dużo. Co do PACC to niestety nie mogę ci pomóc, bo rzadko było mi dane tam przebywać, a tym bardziej knightem.