zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Program chowajacy skulla ?

Viraina
27-11-2004, 21:54
czy slyszeliscie cos moze o programach ktora chowaja red i white skulla ? Nie wiem czy cos takiego isteniej ale jak ostatnio ktos nieznajomy mnie zaczal atakowac - ja nei maielm white ani red skulla... to u koelsia sie white skull nie pokazal ! normalnie mnei atakowal chozilem pod depo a wiara nic... O co tutaj chodzi ? pozneij mi kumpel powiedzial ze podobno sa jakies programy do chowania ksulli, czy to prawda ?

Centaurek
27-11-2004, 21:59
z tego co mi wiadomo nie ma takich programów. Jakby były, to nikt nie miałby już ani red ani white skulla i bym mógł sobie spokojnie poPEKOWAĆ :D !!

japa21
27-11-2004, 21:59
Szczerze mówiąc, nie wierzę. ALe być może coś takiego jest. cZego to ludzie nie wymyślą :P ??

Viraina
27-11-2004, 22:03
chcialem jeszcze dodac ze jak ja go zaczalem walic to nic nei mialem... wiec albo mam z***anego klienta - albo bug w tibii - albo gosciu mail jakis program... :/

Hegemmon
27-11-2004, 22:20
Takie programiki raczej nie istnieją. Informacje o tym czy masz skull czy nie są przechowywane na serwerze gry wię taki program musiaby włamywać się na serwer co chyba byłoby bardzo szybko spostrzeżone i odpowienio by na to zareagowano.
Prawdopodobnie mialeś jakiś bug. Serwer coś pokręcił i wychodzi na to, że koleś miał skulla tylko po prostu nie było go widać. Znajdź go i zmuś aby cię zaatakował ( :evul: ) i jak nie będzie miał skulla to powiedz o tmy GM-owi. On już załatwi sprawę ^.-

Earl
27-11-2004, 22:25
Ew. jesli bawiles tibia.spr to cos moglo sie zle wpakowac i nie ma grafiki skula... albo zwyczjany bug (jesli mozna go nazwaz zwyczajnym :P )

Dark Vilej
28-11-2004, 09:15
chcialem jeszcze dodac ze jak ja go zaczalem walic to nic nei mialem... wiec albo mam z***anego klienta - albo bug w tibii - albo gosciu mail jakis program... :/

Omg, moze grasz na swiecie z wymuszonym trybem walki i nic o tym niewiesz.
Na jakim servie grasz?

p.l
28-11-2004, 09:17
możesz schować dowolnego skulla ... wystarczy tibia pic editor. Tylko gorzej, że inni będą je widzieć :D

elmo_us
28-11-2004, 11:23
jak dla mnie istnieja 2 mozliwosci albo jakis kumpel u ciebie bawil sie tibia.spr albo taki program istnieje i niech nikt nie proboje zaprzeczac poniewaz zylem w srodowisku l33t hackingu( wiem wiem nie jest to zbyt wybitna forma ) do diablo2 a chociaz postacie i wszystkie dane sa tam przechowywane takze na serverze mozna bylo robic naprawde duzo ( np. trade hack , dupe , town tele etc etc etc.).Ale taki trade hack mialo naprawde niewielu ludzi do teraz istnieje ale maja go moze 2/3 osoby. Bo po co maja go wypuszczac na swiatlo dzienne jezeli zostanie spatchowany.Prawdopodobnie tu jest tak samo.

Olorion.
28-11-2004, 11:33
w d2x i tak bylo wiele form oszustw, jak na przyklad boty... ustawiasz na noc czarke na pindla i po 2 tygodniach masz 99 lvl oO

@topic
a moze "welcome on pvp enforced" ?

Centaurek
28-11-2004, 13:59
@up
W podpisie ma że gra na Trimerze - świat z normalny PvP...
Więc nie o to chodzi...jakiś bug...tak jak mówili, żebyś go zmusił do zaatakowania, jak nie będzie czachy do msg do GM...

Shinoda
28-11-2004, 14:07
Tez tak kiedyś miałem raz w zyciu... Na Isarze jakis 7 sorc mnie zaatakował
i nie miał skulla, ani ja nie miałem i na party tez z nim nie byłem ( zeby zaraz nie było wypowiedzi typu "to po co właziles z nim na party" ;p) Myśle ze to jakis Bug
bo gdy wszedlem do dp to za jakies 30 sec miał juz skulla , chciałem zabic ale jak walnałem to jakis 50+ go uratował ;p

Viraina
28-11-2004, 17:38
Omg, moze grasz na swiecie z wymuszonym trybem walki i nic o tym niewiesz.
Na jakim servie grasz?

Wcale niee :P Gram na Trimerze :]