Pokaż pełną wersje : Mam dziwny problem
Mam problem zwiazany z tym iz kiedy pogram troche w tibie to mi sie komputer wylacza i tylko wtedy gdy gram w tibie a przy innych grach i operacjach jest wszystko GOOD. Chodzi mi o to czy zn ktos przyczyne takiego samowolnego wylaczanie sie komputera akurat przy tibi? Aha to wyglada ze gram i nagle bah nic nie ma tak jakby prad ktos wylaczyl.
Mozna sie ze mna skontaktowac przez gg 4568834 lub na stronie wyrazic opinie. Z gory thx.
Skoro mówisz , że wszystkie gry chodzą "good".... to może coś znetem (ale wątpie) . Może używasz jakichś programów typu tibia gg one mogą powodować dziwne działanie tibi , a nawet kompa!!!
nawigator
29-11-2003, 15:32
byc moze masz VIRA w kompie mój kolega mial cos takiego ze byl przez 15 minut w necie i net mu sie rozlaczal. Ale cos tam zrboil nie pamietam co (zbyt trudne do spamietania) i wypieprzyl to z kompa nie wiem musial bys z nim pogadac bo on sie dobrze na kompach zna. Jak bedzie na GG albo na czyms innym dam ci znac
Mi sie wydaje ze masz winXP bo wszystko wskazuje ze ci sie komp ostro grzeje i zabezpieczenia reaguja wyłączeniem (poprostu chronią twojego kompa przed spaleniem) :P
Mam win 98 i to jest troche dziwne bo komp powinien chociaz dac znac ze nastapi wylaczenie albo cos a virusa napewno nie mam wiec cos w zabezpieczeniach moze byc tylko jak to zrobic pomozcie plx plx :P
ja bym to rozwionzale formatkom jesli jast tak zal jak muwisz ale pokombinuj moze cos ci sie uda ja tez mam 98 i wszystko smiga jak nalezy
Marcinos
30-11-2003, 11:49
FORMAT, FORMAT x 100. a potem jeszcze 2 scan diski i 2 scanery anty wirusem i jeszcze defragment dyska i bedzie dobrze :)
Dobra mniej wiecej czaje ze komp mi sie wylacza tylko przy grach internetowych i nie wiem jak to zrobic zeby bylo dobrze dodam jeszcze ze mam internet przez siec i to raczej nie jest wina komp tylko sieci bo przy innnych jest dobrze tylko przy internetowych plz pomozcie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.