zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mam dziwny problem

David
29-11-2003, 13:44
Mam problem zwiazany z tym iz kiedy pogram troche w tibie to mi sie komputer wylacza i tylko wtedy gdy gram w tibie a przy innych grach i operacjach jest wszystko GOOD. Chodzi mi o to czy zn ktos przyczyne takiego samowolnego wylaczanie sie komputera akurat przy tibi? Aha to wyglada ze gram i nagle bah nic nie ma tak jakby prad ktos wylaczyl.
Mozna sie ze mna skontaktowac przez gg 4568834 lub na stronie wyrazic opinie. Z gory thx.

Dioskas
29-11-2003, 15:19
Skoro mówisz , że wszystkie gry chodzą "good".... to może coś znetem (ale wątpie) . Może używasz jakichś programów typu tibia gg one mogą powodować dziwne działanie tibi , a nawet kompa!!!

nawigator
29-11-2003, 15:32
byc moze masz VIRA w kompie mój kolega mial cos takiego ze byl przez 15 minut w necie i net mu sie rozlaczal. Ale cos tam zrboil nie pamietam co (zbyt trudne do spamietania) i wypieprzyl to z kompa nie wiem musial bys z nim pogadac bo on sie dobrze na kompach zna. Jak bedzie na GG albo na czyms innym dam ci znac

Draago
29-11-2003, 15:46
Mi sie wydaje ze masz winXP bo wszystko wskazuje ze ci sie komp ostro grzeje i zabezpieczenia reaguja wyłączeniem (poprostu chronią twojego kompa przed spaleniem) :P

David
29-11-2003, 17:55
Mam win 98 i to jest troche dziwne bo komp powinien chociaz dac znac ze nastapi wylaczenie albo cos a virusa napewno nie mam wiec cos w zabezpieczeniach moze byc tylko jak to zrobic pomozcie plx plx :P

Ropson
30-11-2003, 00:33
ja bym to rozwionzale formatkom jesli jast tak zal jak muwisz ale pokombinuj moze cos ci sie uda ja tez mam 98 i wszystko smiga jak nalezy

Marcinos
30-11-2003, 11:49
FORMAT, FORMAT x 100. a potem jeszcze 2 scan diski i 2 scanery anty wirusem i jeszcze defragment dyska i bedzie dobrze :)

David
03-12-2003, 15:27
Dobra mniej wiecej czaje ze komp mi sie wylacza tylko przy grach internetowych i nie wiem jak to zrobic zeby bylo dobrze dodam jeszcze ze mam internet przez siec i to raczej nie jest wina komp tylko sieci bo przy innnych jest dobrze tylko przy internetowych plz pomozcie