Pokaż pełną wersje : Pomocy Na Dark Helmet Quest
Elitarek
02-07-2008, 10:07
no więc dziś z kolegom postanowiliśmy iśc wykonać dark helmet quest.Uzyliśmy DF na ogien uzylismy picku i weszliśmy.Wykonaliśmy quest no i wracamy a tam niema roped place.niewiem gdzie wyjsc .doszłem gdzies gdzie widze beholdera.Jesli wiecie jak z tad wyjść to piszcie.Zgóry thx
Depeszowiec92
02-07-2008, 10:18
Podejdż do Beho i AFK to taki expres. A ogółem to znasz takie coś jak tibian earth?
@down W tym pokoju a dokładnie za drzwiami są minotaury i jeden mino mag więc myślę spokojnie dasz rade.
A za teleportem to nic nie ma teleportuje cie na zewnatrz do zamku więc nie ma się czego obawiać :)
Elitarek
02-07-2008, 10:24
No,więc znalazłem taki pokój do którego wchodzi sie po schodach i tam jest teleport.Ale niewiem jakie potwory tam na mnie czekają.Jeśli ktos by mógł powiedzić wiedział vym co mnie czeka.Mam tylko 4 speary tak wiec.
to zdjecie pokoju:http://tibia.pl/earth.php?x=32106&y=31567&z=9&q=99.06
4 minosy i 1 mino mag ^.-? :P
Ale jeżeli wejdziesz w tp i jakie tam są potwory to nie wiem.
W jednej ze skrzynek tam znajdziesz klucz, nie pamietam numeru, koncowka 2.
tym kluczem otworzysz sobie pomieszczenie pokazane na tibia eath @up
wchodzisz w tp i jestes na senja castlez tamtad darmowy powrot na main,
Eh , tez miałem ten problem z kolega , ale znalazłem miejsce gdzie można wyjść , jest tam kilka mino , tych lepszych , przy okazji jest tam jeszcze 1 qwest .
tylkko trzeba ubic mino maga i pare mino...... jak je ubijesz bedziesz widzial tele porta....... sam tam kiedys utknalem.... nalezy tylko znalez pomieszczenie o niebieskim podlozu.... powodzenie.... ono jest obok respu mino quardow.......
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.