Pokaż pełną wersje : GREMLIN GAMEMASTER :D
Eustachy
29-11-2003, 22:58
od jakiegos czasu zaczyna mi sie wydawac ze Gremlin jest Gamemasterem lub Cip'em na Securze :P
nie chce podac swojego nicka bo by było za duze oblezenie od graczy polaków ..... co jest w tym podejrzanego :rolleyes:
prosze mnie nie wyśmiewac :D to powarzna sprawa :P
cisza cisza cisza cisza
Szatan-zg
29-11-2003, 23:01
Teraz będzie tak: jeśli jest GM to masz już bana :D a jak nie to znaczy że sie wygłupiłeś ;) co wolisz?
RE DOWN: Jak to jaki? Zdradziłeś Wielką Tajemnicę Game Masterów! <---(jeśli miałeś rację) Teraz uważaj żeby konta nie stracić ;)
Eustachy
29-11-2003, 23:21
nie widze znacznego powodu abym dostał bana :P
Dan the Automator
29-11-2003, 23:30
...o kurcze rozpracowałes nasz sekret :(
Tak, Gremlin jest GM'em, ja w tibii nazywam się Excessus (GM Excessus), a Bosal jest jednym z CiPów.
Że nei wspomne kim MatKus jest...
A Yogi i Ja to co?? :D
Przeciez jak juz wykladamy karty na stol...to musza sie wszyscy dowiedziec ze jestesmy GM'ami
Eustachy
29-11-2003, 23:43
no widzicie jaki jestem domyslny :D:D:D:D
eno <ups> excessus jest na prawde GM :D
TO KTO W KONCU JEST TYM GM'EM???!!!
Coś mi się wydaje że to nie jest do końca prawda... :O :O :O
Mogę jednak ze 100% pewnością powiedzieć, że Dobo ma tysiące :] postów na różnych polskich forach :] m. in. natural-selection.pl; i chyba nie tylko tu ma modka :] ale to już off-topic...
W każdym razie nie wierzę żeby np. Gremlin był GM'em 8)
Dan the Automator
30-11-2003, 10:13
Potwierdzam, N3m3s1s jest GM'em - a jak się nazywa?
Sprawdźcie - niewielu jest GM'ów na Valorii :D
Yogi jest Senior GM'em, Faerwynn się zwie.
No i wydało się :(
Czemu nie banujecie za używanie Tibia gg? 8)
Oryginalnie dodany przez Watto
Czemu nie banujecie za używanie Tibia gg? 8)
A czemu krowa daje mleko?BO juz tak jest
ciebie się nie pytam po co tak głupio gadasz
Eustachy
30-11-2003, 16:37
hmmm..... ?(
jesli to prawda to odkrylem wasza tajemnice :D
a jesli nie to se ze mnie jaja robicie :D:D:D
bo ten excesuss czy jakos tak to nie Polak :P
bo czy Carlos to polskie imie ?? ( albo chodziło o karola)
i notki pod postacia tez sa po angielsku :P
wiec jaka jest wreszcie prawda :/
pomocy :P
a dlaczego Gremlin sie na ten temat nie wypowiedział ?(
Modernatorzy napiszcie wreszcie prawde bo narobie w majtki z podniety :D:D:D
Nie bedziemy tutaj juz sie kryc. Jestesmy grupka gmow. Gremlin sie nie odzywa bo jest zdenerwowany tym ze sie wygadalismy. Gratz dla Eustachego.
A podpisy sa po angielsku dla zmylki.
A wiec tak:
Brawa dla tych co uwierzyli ze jestem GM :)
Nie odpowiadalem bo dopiero ten temat znalazlem (jakos pominelem ten dzial w czasie moich nocnych szalenstw w kasowaniu postow/tematow).
Kiedys odrzucilem propozycje zostania Conslorem poniewaz to za duzo pracy, a ja Tibie traktuje jako zabawe, ale nigdy nie bylem ani nie bede GM/CIP (nie interesuja mnie te pozycje).
bo czy Carlos to polskie imie ?? ( albo chodzilo o karola)
i notki pod postacia tez sa po angielsku
wiec jaka jest wreszcie prawda :/
pomocy
Jesli zobaczysz kogos gadajacego w Tibi po polsku to na 100% nie jestem ja.
W Tibi przyjete jest ze jezykiem ogolnie urzywanym jest Angielski i ja sie do tego stosuje.
A pozatym Chris to Polskie imie? (tak widnieje w opisie mojej postaci) - zapraszam do szukania 65K postaci ktore istnieja na Secura :D
Pozatym Secura jest chyba dosyc lubiana przez GM poniewaz poza Excessus ktory jest tam prawie caly czas czesto sa: Durin, Knightmare, Tyrell (jak slysze ze na niektorych swiatach nikogo niema a tu na Secura ciagle jest 1-2 online).
nie chce podac swojego nicka bo by bylo za duze oblezenie od graczy polaków ..... co jest w tym podejrzanego
Niechce podawac mojego nicka poniewaz "Im rich nub" i jak bym podal to by cale kolejki sie zamna ustawialy + tysiace pytan ktore sie pojawiaja na forum (gdzie polowac, jak polowac, gdzie zarabiac, jak trenowac, itp).
Ps.
Postac Gremlin na Nova nie nalerzy do mnie.
Czy jakis tutaj moderator siedzi na lunarze?
Zobaczmy.. świat secura, profesja druid, imię chris.. jeszcze trochę go przyciśnijmy..
nojak przecież nasi modkowie stworzyli Tibie i w tym tkwi sekret .To przecież oni są Gm i wogole :D :D
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Brawa dla tych co uwierzyli ze jestem GM :)
To wcale nie jest takie wyjątkowe, Gremlin.
Ja kiedyś sobie gram na danubii, produkując jak co dnia SDki a czasem e-bombki, i nagle podchodzi do mnie gośc, którego znałem już z libery i wiedziałem, że gra w tibię conajmniej pół roku. Podchodzi, i pyta się mnie, czy mam pacc.
Trochę mnie to zdziwiło. Stoję przed domkiem na którym jest moje nazwisko, zrobiłem włąśnie e-bombkę, więc mu odpowiadam
- Nie. A promo i domek to mam po znajomości od CIPów.
Myślałem, że zrozumie, że to była głupia odpowiedź na głupie pytanie, a ten do mnie "o to super, wiesz załatw mi cośtam"
Potem dobry miesiąc przyłazili do mnie różni ludzie prosząc o załatwienie różnych spraw, bo ja jestem kumpel CIPów.
Zabawne to to było, ale do czasu, potem raczej wkurzające :P
Eustachy
04-12-2003, 16:11
ciśniemy ciśniemy :D:D:D
az wyjdzie prawda im z ust :P
He he ja jush nie wiem kto jest kto ale jak ktos jest jush tym GM to CONGRATULATIONS :D :D :D :D :D :D :D
....a i jeszcze jedno! Niech ktos mi powie jakie opcje maja GM i prawa bo ja tak za bardzo nie w temacie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.