zaloguj się

Pokaż pełną wersje : GREMLIN GAMEMASTER :D

Eustachy
29-11-2003, 22:58
od jakiegos czasu zaczyna mi sie wydawac ze Gremlin jest Gamemasterem lub Cip'em na Securze :P
nie chce podac swojego nicka bo by było za duze oblezenie od graczy polaków ..... co jest w tym podejrzanego :rolleyes:

prosze mnie nie wyśmiewac :D to powarzna sprawa :P
cisza cisza cisza cisza

Szatan-zg
29-11-2003, 23:01
Teraz będzie tak: jeśli jest GM to masz już bana :D a jak nie to znaczy że sie wygłupiłeś ;) co wolisz?

RE DOWN: Jak to jaki? Zdradziłeś Wielką Tajemnicę Game Masterów! <---(jeśli miałeś rację) Teraz uważaj żeby konta nie stracić ;)

Eustachy
29-11-2003, 23:21
nie widze znacznego powodu abym dostał bana :P

Dan the Automator
29-11-2003, 23:30
...o kurcze rozpracowałes nasz sekret :(
Tak, Gremlin jest GM'em, ja w tibii nazywam się Excessus (GM Excessus), a Bosal jest jednym z CiPów.
Że nei wspomne kim MatKus jest...

n3m3s!s
29-11-2003, 23:34
A Yogi i Ja to co?? :D
Przeciez jak juz wykladamy karty na stol...to musza sie wszyscy dowiedziec ze jestesmy GM'ami

Eustachy
29-11-2003, 23:43
no widzicie jaki jestem domyslny :D:D:D:D
eno <ups> excessus jest na prawde GM :D

sesaj
30-11-2003, 08:48
TO KTO W KONCU JEST TYM GM'EM???!!!

Owoc
30-11-2003, 09:03
Coś mi się wydaje że to nie jest do końca prawda... :O :O :O
Mogę jednak ze 100% pewnością powiedzieć, że Dobo ma tysiące :] postów na różnych polskich forach :] m. in. natural-selection.pl; i chyba nie tylko tu ma modka :] ale to już off-topic...
W każdym razie nie wierzę żeby np. Gremlin był GM'em 8)

Dan the Automator
30-11-2003, 10:13
Potwierdzam, N3m3s1s jest GM'em - a jak się nazywa?
Sprawdźcie - niewielu jest GM'ów na Valorii :D
Yogi jest Senior GM'em, Faerwynn się zwie.
No i wydało się :(

Watto
30-11-2003, 11:11
Czemu nie banujecie za używanie Tibia gg? 8)

Brzoza
30-11-2003, 16:09
Oryginalnie dodany przez Watto
Czemu nie banujecie za używanie Tibia gg? 8)

A czemu krowa daje mleko?BO juz tak jest

Watto
30-11-2003, 16:16
ciebie się nie pytam po co tak głupio gadasz

Eustachy
30-11-2003, 16:37
hmmm..... ?(
jesli to prawda to odkrylem wasza tajemnice :D
a jesli nie to se ze mnie jaja robicie :D:D:D
bo ten excesuss czy jakos tak to nie Polak :P
bo czy Carlos to polskie imie ?? ( albo chodziło o karola)
i notki pod postacia tez sa po angielsku :P
wiec jaka jest wreszcie prawda :/
pomocy :P
a dlaczego Gremlin sie na ten temat nie wypowiedział ?(
Modernatorzy napiszcie wreszcie prawde bo narobie w majtki z podniety :D:D:D

n3m3s!s
30-11-2003, 17:45
Nie bedziemy tutaj juz sie kryc. Jestesmy grupka gmow. Gremlin sie nie odzywa bo jest zdenerwowany tym ze sie wygadalismy. Gratz dla Eustachego.
A podpisy sa po angielsku dla zmylki.

Gremlin
01-12-2003, 00:27
A wiec tak:
Brawa dla tych co uwierzyli ze jestem GM :)
Nie odpowiadalem bo dopiero ten temat znalazlem (jakos pominelem ten dzial w czasie moich nocnych szalenstw w kasowaniu postow/tematow).

Kiedys odrzucilem propozycje zostania Conslorem poniewaz to za duzo pracy, a ja Tibie traktuje jako zabawe, ale nigdy nie bylem ani nie bede GM/CIP (nie interesuja mnie te pozycje).

bo czy Carlos to polskie imie ?? ( albo chodzilo o karola)
i notki pod postacia tez sa po angielsku
wiec jaka jest wreszcie prawda :/
pomocy
Jesli zobaczysz kogos gadajacego w Tibi po polsku to na 100% nie jestem ja.
W Tibi przyjete jest ze jezykiem ogolnie urzywanym jest Angielski i ja sie do tego stosuje.

A pozatym Chris to Polskie imie? (tak widnieje w opisie mojej postaci) - zapraszam do szukania 65K postaci ktore istnieja na Secura :D

Pozatym Secura jest chyba dosyc lubiana przez GM poniewaz poza Excessus ktory jest tam prawie caly czas czesto sa: Durin, Knightmare, Tyrell (jak slysze ze na niektorych swiatach nikogo niema a tu na Secura ciagle jest 1-2 online).

nie chce podac swojego nicka bo by bylo za duze oblezenie od graczy polaków ..... co jest w tym podejrzanego
Niechce podawac mojego nicka poniewaz "Im rich nub" i jak bym podal to by cale kolejki sie zamna ustawialy + tysiace pytan ktore sie pojawiaja na forum (gdzie polowac, jak polowac, gdzie zarabiac, jak trenowac, itp).

Ps.
Postac Gremlin na Nova nie nalerzy do mnie.

Kael
01-12-2003, 22:14
Czy jakis tutaj moderator siedzi na lunarze?

Bambuko
01-12-2003, 22:39
Zobaczmy.. świat secura, profesja druid, imię chris.. jeszcze trochę go przyciśnijmy..

Matises
02-12-2003, 19:33
nojak przecież nasi modkowie stworzyli Tibie i w tym tkwi sekret .To przecież oni są Gm i wogole :D :D

MatKus
03-12-2003, 10:55
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Brawa dla tych co uwierzyli ze jestem GM :)

To wcale nie jest takie wyjątkowe, Gremlin.
Ja kiedyś sobie gram na danubii, produkując jak co dnia SDki a czasem e-bombki, i nagle podchodzi do mnie gośc, którego znałem już z libery i wiedziałem, że gra w tibię conajmniej pół roku. Podchodzi, i pyta się mnie, czy mam pacc.
Trochę mnie to zdziwiło. Stoję przed domkiem na którym jest moje nazwisko, zrobiłem włąśnie e-bombkę, więc mu odpowiadam
- Nie. A promo i domek to mam po znajomości od CIPów.
Myślałem, że zrozumie, że to była głupia odpowiedź na głupie pytanie, a ten do mnie "o to super, wiesz załatw mi cośtam"
Potem dobry miesiąc przyłazili do mnie różni ludzie prosząc o załatwienie różnych spraw, bo ja jestem kumpel CIPów.
Zabawne to to było, ale do czasu, potem raczej wkurzające :P

Eustachy
04-12-2003, 16:11
ciśniemy ciśniemy :D:D:D
az wyjdzie prawda im z ust :P

Kapi
04-12-2003, 16:26
He he ja jush nie wiem kto jest kto ale jak ktos jest jush tym GM to CONGRATULATIONS :D :D :D :D :D :D :D

....a i jeszcze jedno! Niech ktos mi powie jakie opcje maja GM i prawa bo ja tak za bardzo nie w temacie