|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() od jakiegos czasu zaczyna mi sie wydawac ze Gremlin jest Gamemasterem lub Cip'em na Securze
![]() nie chce podac swojego nicka bo by było za duze oblezenie od graczy polaków ..... co jest w tym podejrzanego :rolleyes: prosze mnie nie wyśmiewac ![]() ![]() cisza cisza cisza cisza |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Teraz będzie tak: jeśli jest GM to masz już bana
![]() ![]() RE DOWN: Jak to jaki? Zdradziłeś Wielką Tajemnicę Game Masterów! <---(jeśli miałeś rację) Teraz uważaj żeby konta nie stracić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() nie widze znacznego powodu abym dostał bana
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ...o kurcze rozpracowałes nasz sekret
![]() Tak, Gremlin jest GM'em, ja w tibii nazywam się Excessus (GM Excessus), a Bosal jest jednym z CiPów. Że nei wspomne kim MatKus jest... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() A Yogi i Ja to co??
![]() Przeciez jak juz wykladamy karty na stol...to musza sie wszyscy dowiedziec ze jestesmy GM'ami
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() no widzicie jaki jestem domyslny
![]() ![]() ![]() ![]() eno <ups> excessus jest na prawde GM ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() TO KTO W KONCU JEST TYM GM'EM???!!!
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Coś mi się wydaje że to nie jest do końca prawda... :O :O :O
Mogę jednak ze 100% pewnością powiedzieć, że Dobo ma tysiące ![]() ![]() ![]() W każdym razie nie wierzę żeby np. Gremlin był GM'em 8)
![]() |
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Potwierdzam, N3m3s1s jest GM'em - a jak się nazywa?
Sprawdźcie - niewielu jest GM'ów na Valorii ![]() Yogi jest Senior GM'em, Faerwynn się zwie. No i wydało się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Czemu nie banujecie za używanie Tibia gg? 8)
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() ciebie się nie pytam po co tak głupio gadasz
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() hmmm..... ?(
jesli to prawda to odkrylem wasza tajemnice ![]() a jesli nie to se ze mnie jaja robicie ![]() ![]() ![]() bo ten excesuss czy jakos tak to nie Polak ![]() bo czy Carlos to polskie imie ?? ( albo chodziło o karola) i notki pod postacia tez sa po angielsku ![]() wiec jaka jest wreszcie prawda :/ pomocy ![]() a dlaczego Gremlin sie na ten temat nie wypowiedział ?( Modernatorzy napiszcie wreszcie prawde bo narobie w majtki z podniety ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Nie bedziemy tutaj juz sie kryc. Jestesmy grupka gmow. Gremlin sie nie odzywa bo jest zdenerwowany tym ze sie wygadalismy. Gratz dla Eustachego.
A podpisy sa po angielsku dla zmylki.
![]() |
#15 | ||
Buuuuu
|
![]() A wiec tak:
Brawa dla tych co uwierzyli ze jestem GM ![]() Nie odpowiadalem bo dopiero ten temat znalazlem (jakos pominelem ten dzial w czasie moich nocnych szalenstw w kasowaniu postow/tematow). Kiedys odrzucilem propozycje zostania Conslorem poniewaz to za duzo pracy, a ja Tibie traktuje jako zabawe, ale nigdy nie bylem ani nie bede GM/CIP (nie interesuja mnie te pozycje). Cytuj:
W Tibi przyjete jest ze jezykiem ogolnie urzywanym jest Angielski i ja sie do tego stosuje. A pozatym Chris to Polskie imie? (tak widnieje w opisie mojej postaci) - zapraszam do szukania 65K postaci ktore istnieja na Secura ![]() Pozatym Secura jest chyba dosyc lubiana przez GM poniewaz poza Excessus ktory jest tam prawie caly czas czesto sa: Durin, Knightmare, Tyrell (jak slysze ze na niektorych swiatach nikogo niema a tu na Secura ciagle jest 1-2 online). Cytuj:
Ps. Postac Gremlin na Nova nie nalerzy do mnie.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Czy jakis tutaj moderator siedzi na lunarze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Zobaczmy.. świat secura, profesja druid, imię chris.. jeszcze trochę go przyciśnijmy..
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() nojak przecież nasi modkowie stworzyli Tibie i w tym tkwi sekret .To przecież oni są Gm i wogole
![]() ![]()
![]() |
#19 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Ja kiedyś sobie gram na danubii, produkując jak co dnia SDki a czasem e-bombki, i nagle podchodzi do mnie gośc, którego znałem już z libery i wiedziałem, że gra w tibię conajmniej pół roku. Podchodzi, i pyta się mnie, czy mam pacc. Trochę mnie to zdziwiło. Stoję przed domkiem na którym jest moje nazwisko, zrobiłem włąśnie e-bombkę, więc mu odpowiadam - Nie. A promo i domek to mam po znajomości od CIPów. Myślałem, że zrozumie, że to była głupia odpowiedź na głupie pytanie, a ten do mnie "o to super, wiesz załatw mi cośtam" Potem dobry miesiąc przyłazili do mnie różni ludzie prosząc o załatwienie różnych spraw, bo ja jestem kumpel CIPów. Zabawne to to było, ale do czasu, potem raczej wkurzające ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() ciśniemy ciśniemy
![]() ![]() ![]() az wyjdzie prawda im z ust ![]() |
![]() |