zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kto zna dobrze angielski!! Propozycja o IO!!

Hinol
30-11-2003, 09:02
Mam pewną propozycje: Szukam osoby, która zna dobrze angielski i mogłaby przedstawić CIPom projekt olimpiady:
-w olimpiadzie byłyby między innymi konkurencje:piłka nożna, szachy, warcaby itd.(przedstawcie swoje wymyślone lub nie wymienione konkurencje)
-igrzyska odbywałyby się w danym mieście i co jakiś czas(heh wasze propozycje):)
-w czasie IO nie można byłoby odbywać żadnych wojen i nie można by było PKować
-w tym danym miejscu zjechali by się reprezentanci miast czyli najlepsi wybrani drogą eliminacj w swoim mieście
-także mogłyby być nagrody symboliczne, pieniądze lub itemki (heh najlepiej nie za dobre bo się guru czyli CIPy wkurzą)
Macie jeszcze jakieś propozycje to się wpisujcie, a z tym angielskim to kto pierwszy ten lepszy. Z góry dziękuje za wpisy. :D

Szatan-zg
30-11-2003, 11:17
Hmmm, nie wiem czy to wypali, ale chętnie przetłumaczę twoją propozycję. Wyślij mi to na maila: [Click ME!] ([email protected])

Hinol
30-11-2003, 20:38
oooooo wielkie dzięki mozę się uda zobaczymy;), ale jeszcze Ci tego nie podam bo może ludzie dadzą więcej propozycji więc troche poczekajmy 8)

Viper
30-11-2003, 21:19
ja bym miał propozycje żeby wprowadzić rozgrywki miedzy państwami np. Polska vs Szwecja itp.

Gremlin
30-11-2003, 23:59
Oryginalnie dodany przez Viper
ja bym miał propozycje żeby wprowadzić rozgrywki miedzy państwami np. Polska vs Szwecja itp.

CIP tempia Nacjonalizmy, wiec jesli chcesz pomysl spalic na stracie to tylko dodaj o tym info.

re: Igrzyska
Nie warto zawracac sobie glowy bo CIP i tak to nie obchodzi (radze poczytac forum proposals jak nie wierzycie).
Jesli chcecie cos takiego zorganizowac to robicie to we wlasnym zakresie, wymyslacie jakies nagrody + zapewniacie opieke jakiejsc grupki high lvl (swojego czasu widzialem screeny z meczu bokserskiego zorganiozowanego przez graczy).

A jesli chodzi o inne bajery to nie jest to zadna nowosc, na Secura regolarnie sa organizowane:
- Wieczorki poetyckie
- mecze pilki noznej
- Egg Hunt (poszukiwanie roznych bajerow)
- czasami mecze szachowe itp, ale zadko bo czesto ludzie kradna pionki (chodz widzialem kiedys miedzy gildiami grali urzywajac zywych pionkow :) )

Viper
01-12-2003, 18:32
nigdy nie wiadomo co Cipteam powie na taki pomysł. Nie jesteś Alfą i Omegą. Wiec nic niewiadomo

Dan the Automator
01-12-2003, 20:03
Swoja drogą na Antice były turnieje piłki nożnej... GM sędzia :D Organizowało je bodajże Satori

Wietnam
02-12-2003, 12:44
ludzie jestem sobie w amazon camp i przyszlo mi do glowy ze mozna by do tej "olimpiady" dodac konkurencie takom ze biegasz przez np. od carlin do venore mozesz uzywac run haste albo i np. hmm gfb i sd:D bylo by to troche brutalje ale zabawa by byla przednia ale mozna bylo by oslabiac do zultego paska tylko i jak sie bedzie miec zulty helt to sie wylatuje low levelom sprawi klopot most dwrwali moze nawet zginom:] jak bedom miec laga:P:P:P:P i za 1. mijesce dostawalo by sie np. 3 ciosy z sd i rip:DD:D:D:D::D:D co wy na to? ?(

Szatan-zg
02-12-2003, 16:53
Hmmm, brutalne wyścigi? To może odrazu Supa-Skoki-Narciarskie? Ktos stanie na kilku skrzyniach, poczym robi krok do przodu a wszyscy w niego SD zeby dalej leciał :D

Wietnam
03-12-2003, 02:29
Hmmm, brutalne wyścigi? To może odrazu Supa-Skoki-Narciarskie? Ktos stanie na kilku skrzyniach, poczym robi krok do przodu a wszyscy w niego SD zeby dalej leciał
chyba ciebie opentala malyszomani ale z tymi skokami to dobry pomysl np stajesz na 3 krzeszlach 1 krok stajesz na 2 i dalej som 4 i skok i ktos cie wali z sd komu najmniej ten sd zabieze wygrywa;:p:p:p