|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mam pewną propozycje: Szukam osoby, która zna dobrze angielski i mogłaby przedstawić CIPom projekt olimpiady:
-w olimpiadzie byłyby między innymi konkurencje ![]() -igrzyska odbywałyby się w danym mieście i co jakiś czas(heh wasze propozycje) ![]() -w czasie IO nie można byłoby odbywać żadnych wojen i nie można by było PKować -w tym danym miejscu zjechali by się reprezentanci miast czyli najlepsi wybrani drogą eliminacj w swoim mieście -także mogłyby być nagrody symboliczne, pieniądze lub itemki (heh najlepiej nie za dobre bo się guru czyli CIPy wkurzą) Macie jeszcze jakieś propozycje to się wpisujcie, a z tym angielskim to kto pierwszy ten lepszy. Z góry dziękuje za wpisy. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Hmmm, nie wiem czy to wypali, ale chętnie przetłumaczę twoją propozycję. Wyślij mi to na maila: [Click ME!]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() oooooo wielkie dzięki mozę się uda zobaczymy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2003
![]() |
![]() ja bym miał propozycje żeby wprowadzić rozgrywki miedzy państwami np. Polska vs Szwecja itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
re: Igrzyska Nie warto zawracac sobie glowy bo CIP i tak to nie obchodzi (radze poczytac forum proposals jak nie wierzycie). Jesli chcecie cos takiego zorganizowac to robicie to we wlasnym zakresie, wymyslacie jakies nagrody + zapewniacie opieke jakiejsc grupki high lvl (swojego czasu widzialem screeny z meczu bokserskiego zorganiozowanego przez graczy). A jesli chodzi o inne bajery to nie jest to zadna nowosc, na Secura regolarnie sa organizowane: - Wieczorki poetyckie - mecze pilki noznej - Egg Hunt (poszukiwanie roznych bajerow) - czasami mecze szachowe itp, ale zadko bo czesto ludzie kradna pionki (chodz widzialem kiedys miedzy gildiami grali urzywajac zywych pionkow ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2003
![]() |
![]() nigdy nie wiadomo co Cipteam powie na taki pomysł. Nie jesteś Alfą i Omegą. Wiec nic niewiadomo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Swoja drogą na Antice były turnieje piłki nożnej... GM sędzia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() ludzie jestem sobie w amazon camp i przyszlo mi do glowy ze mozna by do tej "olimpiady" dodac konkurencie takom ze biegasz przez np. od carlin do venore mozesz uzywac run haste albo i np. hmm gfb i sd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Hmmm, brutalne wyścigi? To może odrazu Supa-Skoki-Narciarskie? Ktos stanie na kilku skrzyniach, poczym robi krok do przodu a wszyscy w niego SD zeby dalej leciał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
|
![]() |
![]() |