PDA

Pokaż pełną wersje : Dylemat

Demmonics
07-07-2008, 22:17
Witam!

Posiadam Knighta 19 lvl ( Bez PACC ) na Calmerze. Chcę mieć w przyszłości wygodę i szybki EXP, bez problemowo zdobywać kasę itp.
Niestety moje skille to 51/48 a EQ :
Scarf, K Armor, P Legs, Battle Axe ( Dobije do 20 i kupie Dwarvena) , Dark Helmet, ( W depo leży) Guardian Shield. Żeby nie było że idzie mi z górki to brak mi pieniędzy, zupełnie nie wiem z czego mieć hajs żeby dalej kupować EQ, totalna bieda.
I na czym Polecacie Skillować na moich umiejętnościach? Proszę abyście również podali mi co ile skilli wbijać na jeden LVL żeby nie mieć problemów w przyszłości.
( Niestety, Knight to fajna postać jednak jeżeli chodzi o skille to szkoda gadać -.- )

Lexii
07-07-2008, 22:51
Na dwarfy i skiluj do znudzenia .. skila nigdy za duzo

Lefel.de.Wafel
07-07-2008, 22:52
Masz 19 lvl tak ? brak kasy ?
Dobijasz 20 lvl , idziesz na Desert Quest , otrzymujesz nagrodę (10k , i inne pierdółki).
Kupujesz nowe eq , lub robisz co chcesz z kasą .
Idziesz na Slime , (z foodem) dobijasz ~70/70 i expisz , lub jak wolisz 80/80 .

Uran of Aurea
07-07-2008, 23:15
Idz skillować na dwarfy, rotwormy i skilluj do 60 jak wpdanie przy tym 20 lvl to super zrobisz dezerta, kupisz dobry eq i możesz na slime iść skillować tylko na początek może z jednym slime + troll zamiast odrazu z dwoma slimami ;]

Wylansowany
08-07-2008, 11:49
Witam!
Chcę mieć w przyszłości wygodę i szybki EXP, bez problemowo zdobywać kasę itp.

Niestety w tym zdaniu jedno wyklucza drugie.
Czemu?
Chcesz expić; kupujesz HP i na dragi...exp zaj...zabawa też, ale z kasą kiepsko...
Jeśli chcesz mieć duzo kasy, sziedzisz jak najdłużej na rotach/dwarfach, inwestujesz w eq i idziesz potem na DC, Mint~ czy EF. Lecz znów z expem gorzej...
Wniosek: Możesz skilować, ale exp i kasa nigdy nie idą w parze...(chyba, że uda ci się przysłowie "głupi ma zawsze szczęście" ;])