zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna na Aldorze?

Pani samo zlo
01-12-2004, 19:24
Ktoś wie coś więcej na ten temat? Jak na razie hordy polaków gromadzą się przed domkiem szwedów w Thais 8o
Woow już teraz to z 40-50 ludu :P i wariują

http://republika.pl/blog_mb_303279/465248/tr/hoho.jpg?1101925146

Gatawey
01-12-2004, 20:01
Czasem tak bywa że niektuzy wariuja np ja zamieniam sie prze utevo res ina w różne potworki dziś bym przez to zaliczy deda:P

Adraka tius
13 lev
16 mlev
Nova- rulezzzzzz:)

Makolo
01-12-2004, 20:44
Tak , wojna jest . Gdybyś przeczytała Forum Aldory na www.tibia.com to byś też to wiedziała... Mianowicie wojna jest miedzy BW a PG . W PG są takie znakomitości jak : Mevar . Masakrowiec , Seth-drone , Wilaggio , Dark Moodor , Adranaye Del'impro , Neka Darkdrow i wiele innych wspaniałych graczy .... Padło już około 13 + osób . Najwiekszą ilość fragów ma Mevar 3 a potem po 2 Fragi mają : Velocita la Viuda , Mordim Eldorath , Naonen , Seth-Drone .

freddy
02-12-2004, 14:24
HAHAHAHAHA MASZ TASKERA DUPO HAHAHAHA nie legalne

Pani samo zlo
02-12-2004, 14:39
Lol.. dupa to do swojej mamusi możesz mówić (biedne dziecko z niedorozwojem w wieku 15 lat :baby: )
Makolo - nie każdy zna eanglish na perfekt... więc sorry ;)

Telupeje
02-12-2004, 15:47
Znakomitości?!
Dobre sobiexDDD
Niemogą sobie z BW poradzić więc ich hackuja?xD
Ta...znakomitości w świecie hakerskim;].

Czemu na BW mówisz "szwedzi"_._?

A tasker roxi więc cicho tam...xDDD

HAIL BLACK WIDOWS!!

Ravek
02-12-2004, 15:53
trzeba było sprawdzic tych 40-50 ludzi levele okolo 20 osob bylo z PPG a reszta z 40(kolega wtedy naliczyl z 60osob) to same n00by ubrane na rozowo, BW nie wyszlo z Guild House ze wzgledu na to ze te n00by by blokowaly droge. Pozatym poczekalismy do 22:00 i za***alismy se z 4 osoby !

Hail Black Widows!

Makolo
02-12-2004, 15:58
Hail BW haha dobre najgorsze co może być to ludzie z BW i Ci co im pomagają ..... To nooby do potęgi ..Bardzo duzej.. Robia se pk teamy np po 5 sorckuw 10 lvl i tak pekuja bo sie boja walczyc inaczej...wczoraj mnie taki Team ubil " bo wojna " Mimo , że niebiore w niej udziału ...... Ale gdy już niebedą chodzić w TEAM dorwe kazdego z osobna a najsilniejszego z nich czyli 27 sorc wysle samemu na rooka..

Ravek
02-12-2004, 16:02
Pewnie byles na rozowo ubrany i stales wczesniej pod GH czy cos pozatym to jest najlepsza strategia chodzic w grupie 10ludzi kazdy 12-30lv. i na raz spamowac sdkami za***alismy juz tak 63lv. Sorca, 55lv. Knighta i jeszcze innych pozatym ten 27lv. Ktorego chcesz zabic ma naprawde 83lv. wiec prosze bardzo!

Pozatymm to ja jestem Kend Vetinari wiec wyzywajcie plx?

Hail Black Widows

Lord Dreathan
02-12-2004, 16:19
H** mnie kto wygra...teraz opłakuje odejscie mojego kumpla tzw. Bigosa :(

Pani samo zlo
02-12-2004, 16:22
Hail BW haha dobre najgorsze co może być to ludzie z BW i Ci co im pomagają ..... To nooby do potęgi ..Bardzo duzej.. Robia se pk teamy np po 5 sorckuw 10 lvl i tak pekuja bo sie boja walczyc inaczej...wczoraj mnie taki Team ubil " bo wojna " Mimo , że niebiore w niej udziału ...... Ale gdy już niebedą chodzić w TEAM dorwe kazdego z osobna a najsilniejszego z nich czyli 27 sorc wysle samemu na rooka..
Teraz następuje zmiana taktyki... teraz polacy będą walczyć low levami :P
Hehehehe... dołanczam sie do nich :P

Ravek
02-12-2004, 16:40
Moze bedziecie bic Lowlevelami ale ciekawe kogo. Nie bedziecie siedziec 24h na dobe i patrzec czy z pz wyszlismy ? ludzie padaja zabijamy ich lowlevelami bo oni nie uwazaja zamiast siedziec w pz i czekac na wojen to oni biegaja po tibi i temu padaja jak muchy ;p

B0|_tO|-|O|_iK
02-12-2004, 16:42
glupoty glupoty glupoty make love not war :P

Poll
02-12-2004, 17:23
Znakomitości....weżcie...naprawde..; (....o ile ejszcze Sekatora można znakomitością nazwac to sie zgadzam...ale taki Masakrowiec,rotfl...;)...między innymi wziął oplate za pomoc w behe quescie...nie pomogl go zrobic koledze,a kolega był 15k w plecy;)...znakomitosc!...Dark Modoor...ROTFL...jeszcze za czsów lunary pamietma jak owa znakomitosc lurowała gaurdy w kopalniz gsami,zeby ktos tma padł;)...znakomitośc,rotfl;))))...Darkk'cut...omg. ..to juz wogole ZNAKOMITOSC!...poszedłem znim nawalać pkerów...zabilismy typa,loot:k-set,fs,w-helmet,d-shield....lacznie w tamtym okresie ok.50k na aldorze,ja chcialem tylko 8k,"wysle,wysle"...wyslal?zesr** sie; )...HLVL...a 8k jest prbolemem,albo 15k...to nie znakomitosc,to pazernosc;).A potem jak na demonach siedzielismy,to msg "moge z wami?"...blagam....Masakrowiec...jak była jedna już wojna,oczywiscie sam grac wystarczajaco nieumie,wiec oddał chara komus z lepszym PvP...znakomitosc...ja niemowie,moje pvp moze nie jest the best,ale to moje pvp...i jak gine to swoją postacią....znakomitosc....I tak szczeze po stronie BW są bardziej znakomite postacie chodźby ze Szwecji.Wiadomo w kazdej grupie znajdzie sie jakas cholota...

Seth-Drone...do niego wsumie nic niemam...Adrayen del'impro jak na taką znakomitość,niewiele ciekawych historii o nim slyszalem na Aldorze.

Willagio...hmmm...nie wypowiadam sie,nie gadalem znim ani razu.

Neka jest wporzadku.Doświadczony i pożądny gracz.

@
Dzisiaj, 15:00
Telupeje
Ta wiadomość została usunięta przez: MayGyver.
Z jakiej racji?Co tam bylo napisane?

@Ravek
Powodzenia...mam nadzieje ze narąbiecie owe znakomitosci;(

@Drehu
A za mną to nie płaczesz?:p

@reszta
Jak chcecie rozwinąć temat,prosze bardzo;]...ja mam więcej przykładów na owe znakomitości,plxor;*

Pani samo zlo
02-12-2004, 17:23
glupoty glupoty glupoty make love not war :P
eeee..... wojna jest fajna, daje szanse wybić sie low levom :P
(czyż to nie piękne jak ginie lev +60?) :evul:

Ravek
02-12-2004, 17:32
Poll własnie wymienił powody dla których wole byc w Black Widows niz z Polakami na aldorze.

@Poll
Jedna rzecz chyba Neka to nowy owner bo jakos nie widac jego doświadczenia juz 2 razy głupio wbiegł w tłum 20 osob z BW i padł po 5-20 sekundach ;p chyba ze to ten sam i mu odj***** po utracie eq ;p

Poll
02-12-2004, 17:36
xD....może PvP nie jest jego mocną stroną?:P...wiem,że wiedze ma spor z tego co znim gadałem,jak tam grałem:).Albo nowy owner...tak samo było z Dimnarielem na Valori...;p...stary owner dobre pvp,nowy to porażka; P...

Ravek
02-12-2004, 17:40
@Poll
Zapomnialem dodac; p
Po wczorajszej rozmowie z Mevarem dowiedziałem sie ze na Masakrowcu w czasie wojny gra przewaznie Mevar.

zwiastun ciemnosci
02-12-2004, 18:09
dzis bylem w thais na aldorce mevar i seth-drone zabijali ludzi pomoglem sethowi ( :] ) zuzylem na setha 0.5 bp uh no i przyszedl GM ktory pilnowal zeby nie zabijali przypadkowych ludzi (lub zeby zbanowac kolesi :evul: )

Pani samo zlo
02-12-2004, 18:26
Ale szybko sie zmył... i większość ludzi nie zdołała z nim pogadać :P

Lord Dreathan
02-12-2004, 20:20
@Drehu
A za mną to nie płaczesz?:p

Płacze ale mniej :D

Widzieliscie ten filmik Aleltica ? 30 Bw przeciwko Masakrowcowi , Sethowi , Mevarowi i Wilaggiowi. Bw tylko stało i przyjmowało na klate sdki i bełty naszych rodakow a ja pytajac Ravka dlaczego sie na nich nie rzucili a on powiedział "ty nie wiesz do czego tych czterech jest zdolnych"......

Ravek
02-12-2004, 20:28
chodziło mi o to ze jak była wojna BW vs. Masakrowiec i Seth to dostawalismy bo cale BW biegało rozproszone i masakrowiec z sethem jak dopadli jednego co sie zgubil to odrazu sdki ue i koles zgon dlatego stalismy teraz i czekalismy az sami do nas przyjda jak ktos obrywal combo od nich to odrazu 5 osob uhalo ta osobe jak bysmy byli rozproszeni i prbowali ich dogonić to by padlo z BW duzo osob...

Cantona Validus
02-12-2004, 21:37
Ludzie po co się bić. Zamiast po przyjacielsku iść na hunta to ci się zabijają. Strzałka

Makolo
02-12-2004, 22:22
Prawda jest taka...

Nikt niejest swięty jak moge oskarzyc 90 % wysokich leveli o prawie wszystko ....

Wszyscy sa dobrymi graczami ..... Kazdy z nich napewno coś nie tak zrobił czy coś ...a wy niebadzcie tacy swięci bo napewno niemacie czystego sumienia....
Do czego ta 4 jest zdolna??? do wszystkiego .. a dokladnie ludzie walczący z BW są zdolni do rozwalenia całego serwera gdyby nie bany....

Wilaggia znam dośc dobrze gralem nbim na 93 lvl , z Neka expilem , z Dark Moodorem sie duelowalem z nudów , a z seth-drone się scigalismy do 100 lvl .... Wszyscy są graczami bardzo wysokiej klasy .....

Co z tego , że mevar grał masakrowcem ??? Zauważcie , że oni wszyscy są z Olecka Czyli z "Polskiej Stolicy Tibi " Tam kazdy jest dobry :)

co do pekowania w teamach uwazam takie postepowanie na noobostwo .... bo po co robic wojne gildi skoro i tak bija sie 11 lvl ?? Powinni się umówić na dany dzień i godzine np w Greenshore i iść się bic ..druzyna ktura 1 wybije przeciwników wygrywa i już.....

Power Abusing ?? A ktory High level niejest power abuserem ??? Staneliscie po stronie BW bo są szwecji więc nieśą Power abuserami ?? Del ' Toro ?? Na aldorze tez byli power abuserami i tez byla z nimi wojna ...sam w niej uczestniczylem . Kazdy Wysoki level korzysta z tego ze jest silny ....
Dlaczego mnie zabili ??? bo bylem na różowo ?? Nah... Byłem na Biało niebiesko i stałem pod swojim domkiem na uboczu w thais.... a obok gh to tylko przechodzilem jak z kaz wracałem .... poprostu tutaj jest przykład " power abusingu " wykorzystuja obecną sytuacje do wzbogacenia sie ... bija kazdego kto da loot a potem muwia ze bral udzial w wojnie czy cos , proste co nie ?? .

Ktoś napisał ze "czy to niepiekne jak pada 60 lvl " ?? Tak to jest piekne jesli jest uczciwe . Gdy jest walka 1 vs 1 i taki level pada.. Jestem pełen podziwu dla ludzi z inferny poniewaz oni tak robia.. Są zapowiedziane Duele Np raz biła się lady winry 60 + level z jakims sorcem 30 + ten sorcek byl na 2 sdki a on i tak wygral... to jest przykład dobrego pvp a nie takie coś ... Co to ubic w 20 jedną osobe?? To lamerstwo ..

w taki sposub to moge nawet bubble ubic pujde z 40 sorcami i walniemy razem z SD i co będzie ten DEAD LIST i nic wiecej ...Nic mi to nieda ponieważ będe wiedzieć , że zabiłem ją nieuczciwie. ... Ludzie pracują na to co mają a takie nOObki to niszczą ...

Za to co robią BW i "ich pomocnicy " mam nadzieje ze przegrają ....

Nie mówie , że masakrowiec oraz inni są bez winy . Sam się przekonałem gdy Masakrowiec zastraszył mojego kumpla , ale nie na tym polega ta gra abym teraz uh makerami ganiał mase....

Troche się rozpisałem .. sorki za błędy itp ....

Ravek
02-12-2004, 22:43
To ze was zabijamy 12lv. druidami nawet, to nie jest lamerstwo to świadczy ze jestesmy bardziej zorganizowani niz wy, to wszystko ... nie potrzebujemy 60+ leveli zeby was zabic wystarczy 12lv. druidow w grupie z 2 sdkami na sobie i to wszystko, a jak jest potrzeba ile to relog dac na Main chara i zabic?

Po raz którys widac ze w Powerpuff girls sa n00by taki Royal Jifif dołączył do PPG i myslal ze se moze huntowac normalnie huh? Ludzie weszli do wojny ale nie wiedza na czym to polega, mysleli ze to wystarczy stac i juz sie wygra? a po deadzie prosza zeby wyjsc bez zapłaty tak to przewaznie jest.

I jeszcze jedno wszyscy Polacy uwazaja ze BW to sa wiekszosc szwedzi to jest nie prawda liderzy i vice pochodza z Holandi sa jeszcze z hiszpani szwecji i jeden z polski!! wiec nie pierodlcie ze "SZWEDZI!" ; p

Telupeje
03-12-2004, 00:07
Ale ten z Polski to taka nóóba, nie Ravek;)?

Poll
03-12-2004, 06:40
"Jeden z Polski"...rotfl,Ravek...xD

Btw.wczorja logłem się na aldorze,i jifif mnie prosil o dołączenie do mevara;(
@Makolo
Tak,ale niektórych rzeczy się nie robi,niewypada...
Olecko,tja,tu sie nie kłóce,tam większośc jest dobra;)
Power abusing...hmmm...odkąd gramw tibie,na każdym serwerze miałem wmiare silną postać...a jakoś nie uprawiam power abussingu...I jak Ravek powiedział BW to nie są sami SWE....
Inferny?Duele 1 na 1...były zawsze...Ale sie zgadzam,że zabicie w 20 osób jednej osoby to żaden wyczyn;)

"Nic mi to nieda ponieważ będe wiedzieć , że zabiłem ją nieuczciwie. ... Ludzie pracują na to co mają a takie nOObki to niszczą ..."<---co niszczą?Oo'

A co takiego robi BW?

Lord Dreathan
03-12-2004, 09:22
To ze was zabijamy 12lv. druidami nawet, to nie jest lamerstwo to świadczy ze jestesmy bardziej zorganizowani niz wy, to wszystko ... nie potrzebujemy 60+ leveli zeby was zabic wystarczy 12lv. druidow w grupie z 2 sdkami na sobie i to wszystko, a jak jest potrzeba ile to relog dac na Main chara i zabic?

Po raz którys widac ze w Powerpuff girls sa n00by taki Royal Jifif dołączył do PPG i myslal ze se moze huntowac normalnie huh? Ludzie weszli do wojny ale nie wiedza na czym to polega, mysleli ze to wystarczy stac i juz sie wygra? a po deadzie prosza zeby wyjsc bez zapłaty tak to przewaznie jest.

I jeszcze jedno wszyscy Polacy uwazaja ze BW to sa wiekszosc szwedzi to jest nie prawda liderzy i vice pochodza z Holandi sa jeszcze z hiszpani szwecji i jeden z polski!! wiec nie pierodlcie ze "SZWEDZI!" ; p

A teraz te 12 lvlowe druty lataja w kazdym miescie i zabijaja ludzi , np wczoraj w ab u***ali mi kumpla Dextera De'Shine...a ja nic nie moge zrobic bo bede miec hunted....Power Abusing ?

Ravek
03-12-2004, 14:09
A teraz te 12 lvlowe druty lataja w kazdym miescie i zabijaja ludzi , np wczoraj w ab u***ali mi kumpla Dextera De'Shine...a ja nic nie moge zrobic bo bede miec hunted....Power Abusing ?

tak samo robia polacy za***ali kilka osob z glidi Genesis czy jak sie ta glidia zwie bo BW siedzi w GH który nalezy do tej glidi kilka Polaczkow widzialo ze glidia genesis moze wejsc do tego GH i zaczeli odrazu ich wybijac to czemu BW nie moze sie odegrac? BW sie posłuchało Mevara i nie tykaja jego starej Glidi( w ktorej sa jego przyjaciele jak grasz na Aldorze to sie domyslisz o jaka glidie chodzi). Drehu mowiłem ci ze nikt nie bedzie cie huntowal -.-' zawsze jest tak ze jak chce pomoc to mnie nikt nie slucha to lepiej jak nikomu nie bede pomagal... to wyjdzie na to samo...

Pozatym przed wojna BW miało jedną zasade kto zabija SKULLE wy*** z glidi ma a Darkk'Cut Wilaggio i inni to w Ab przewaznie było tak ... Loguje sie wychodze z domku i juz na*******aja mojego kolege bo ma skulla ... powod jakis wymyslil jak zawsze .. na poczatku serva Dark Modoor huntowal mojego kolegi druta za to ze mial red skulla (nabil red skulla na n00bach co jedzenie kradli i raty zabijaly:P) powod zawsze jakis wymysli a jak z nim gadałem groził mevarem .. jeszcze jedno widzieliscie kiedys BW zeby wyganiało z CAŁEGO Poh? Masakrowiec to zrobił ...

Polacy niektorzy są ***nięci w TIBI bo zawsze znajdzie sie jakis debil co wrzeszczy "Swe sux bitch fuck blabla" i takie tam widzieliscie kiedys szweda ktory siedzial w dp i tak wyzywal caly czas? ja jeszcze nie widziałem a takich polakow widze na co dzien ...

PiXik
03-12-2004, 14:57
What a Fucking off topic a zdjęcie jedno darujcie sobie ten temat może więcej zdjęć ??:>

DIablos
03-12-2004, 16:34
Respekt BW do 4 ludzi z aldory czyli Seth-Dron to ja hrhr) , Mevar , Masakrowiec , Wilaggio :P jest ogromny co widac na filmie jak ktos ogladal... boja sie nas jak ognia, wychodza z pz jaka maja 40 ludzi i nie ma naszego full skladu :P

Ravek
03-12-2004, 19:35
pff to bylo wczesniej teraz jest przewaznie tak nas jest wiecej wy jestescie w PZ was jest wiecej my jestesmy w pz no i ? wy tez sie nas boicie ;p

Jugo-ten_prawdziwy
03-12-2004, 19:44
HAHAHAHAHA MASZ TASKERA DUPO HAHAHAHA nie legalne
Jeśli coś tu jest dupą to tylko twój brzydki ryj :S

Vozofi
04-12-2004, 07:21
Moze bedziecie bic Lowlevelami ale ciekawe kogo. Nie bedziecie siedziec 24h na dobe i patrzec czy z pz wyszlismy ? ludzie padaja zabijamy ich lowlevelami bo oni nie uwazaja zamiast siedziec w pz i czekac na wojen to oni biegaja po tibi i temu padaja jak muchy ;p

@kend~ chciał bym ci powiedzieć, że dziś w nocy 7 bw padło jak muchy a w tym warh~ modrim~ i kilku tam wiec nie mow nam kto nie siedzi w pz locku.

trzeba było sprawdzic tych 40-50 ludzi levele okolo 20 osob bylo z PPG a reszta z 40(kolega wtedy naliczyl z 60osob) to same n00by ubrane na rozowo, BW nie wyszlo z Guild House ze wzgledu na to ze te n00by by blokowaly droge. Pozatym poczekalismy do 22:00 i za***alismy se z 4 osoby !

Bo tymi noob byliscie wy ! a ze zabiliscie 63 ms bo posciliscie 10sd w jednej sec. ale to tylko oznacza ze boicie sie bic swoimi charami....

Pa..

Allatar
04-12-2004, 12:14
Dziś, stała się rzecz straszna. BW zabiło mi kumpla X( Spacerowalismy sobie spokojnie wokół Thais i nagle Zonewalker wraz z Misiaczkiem de cośtam napadli nas. Utłukli Pallanda ;( Mnie udało sie uciec ! Sam Xarados był świadkiem.

Śmierć im :mag:

kruk1988
04-12-2004, 13:18
Qrw...zróbcie jeden temat na temat wojny, a nie że musza skakac pomiedzy tym tematem a tematem Lorda Dreathana

POZRO DLA ALDORY B) :]

/\/\ienki
04-12-2004, 13:59
Wedlug mnie wygrana atomówek o kwesta czasu, ale cóz nigdy nic niewiadomo.

Lord Dreathan
04-12-2004, 14:19
Wg mnie Ppg wygraja jezeli bedzie sie toczyc walka tak jak na filmiku Aleltica. Jezeli natomiast Bw sie zgra i zaatakuje cala swoja armia to ma o wieele wieksze szanse na zwyciestwo. (Co nie oznacza oczywiscie ze Ppg beda zupełnie bez szans ;])

DIablos
04-12-2004, 15:20
Nom wczorajsza noc byla taka jaka powina byc :P zawsze hrhr

ps: Kend nie popelnil bledu bo przyjdzie i kolej na Ciebie xD 70 night nie ma zbyd duzo hp :P

/\/\ienki
04-12-2004, 15:59
Jestem ciekaw jak to teraz bedzie bo jak narazie bw wogole nie ma online a jak sa to i tak w pz.

Telupeje
04-12-2004, 18:44
Dobra, to może teraz ktoś screenami zapoda z nocnej walki:P.

Rincewind
04-12-2004, 19:58
skad mozna sciagnac ten filmik?

Telupeje
04-12-2004, 22:45
Tak trudno na tibia.de poszukać?
Ehhh...
http://www.droobie.net/files/blackwidows_vs_powerpuff.rec