|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Ktoś wie coś więcej na ten temat? Jak na razie hordy polaków gromadzą się przed domkiem szwedów w Thais
![]() Woow już teraz to z 40-50 ludu ![]() ![]()
Twoje źródło wiedzy o emulacji ![]() Ostatnio edytowany przez Pani samo zlo - 01-12-2004 o 19:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2004
Lokacja: Skierniewice
![]() |
![]() Czasem tak bywa że niektuzy wariuja np ja zamieniam sie prze utevo res ina w różne potworki dziś bym przez to zaliczy deda
![]() Adraka tius 13 lev 16 mlev Nova- rulezzzzzz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Tak , wojna jest . Gdybyś przeczytała Forum Aldory na www.tibia.com to byś też to wiedziała... Mianowicie wojna jest miedzy BW a PG . W PG są takie znakomitości jak : Mevar . Masakrowiec , Seth-drone , Wilaggio , Dark Moodor , Adranaye Del'impro , Neka Darkdrow i wiele innych wspaniałych graczy .... Padło już około 13 + osób . Najwiekszą ilość fragów ma Mevar 3 a potem po 2 Fragi mają : Velocita la Viuda , Mordim Eldorath , Naonen , Seth-Drone .
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
|
![]() HAHAHAHAHA MASZ TASKERA DUPO HAHAHAHA nie legalne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol.. dupa to do swojej mamusi możesz mówić (biedne dziecko z niedorozwojem w wieku 15 lat
![]() Makolo - nie każdy zna eanglish na perfekt... więc sorry ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Znakomitości?!
Dobre sobiexDDD Niemogą sobie z BW poradzić więc ich hackuja?xD Ta...znakomitości w świecie hakerskim;]. Czemu na BW mówisz "szwedzi"_._? A tasker roxi więc cicho tam...xDDD HAIL BLACK WIDOWS!! Ostatnio edytowany przez Telupeje - 02-12-2004 o 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() trzeba było sprawdzic tych 40-50 ludzi levele okolo 20 osob bylo z PPG a reszta z 40(kolega wtedy naliczyl z 60osob) to same n00by ubrane na rozowo, BW nie wyszlo z Guild House ze wzgledu na to ze te n00by by blokowaly droge. Pozatym poczekalismy do 22:00 i za***alismy se z 4 osoby !
Hail Black Widows! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Hail BW haha dobre najgorsze co może być to ludzie z BW i Ci co im pomagają ..... To nooby do potęgi ..Bardzo duzej.. Robia se pk teamy np po 5 sorckuw 10 lvl i tak pekuja bo sie boja walczyc inaczej...wczoraj mnie taki Team ubil " bo wojna " Mimo , że niebiore w niej udziału ...... Ale gdy już niebedą chodzić w TEAM dorwe kazdego z osobna a najsilniejszego z nich czyli 27 sorc wysle samemu na rooka..
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Pewnie byles na rozowo ubrany i stales wczesniej pod GH czy cos pozatym to jest najlepsza strategia chodzic w grupie 10ludzi kazdy 12-30lv. i na raz spamowac sdkami za***alismy juz tak 63lv. Sorca, 55lv. Knighta i jeszcze innych pozatym ten 27lv. Ktorego chcesz zabic ma naprawde 83lv. wiec prosze bardzo!
Pozatymm to ja jestem Kend Vetinari wiec wyzywajcie plx? Hail Black Widows Ostatnio edytowany przez Ravek - 02-12-2004 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() H** mnie kto wygra...teraz opłakuje odejscie mojego kumpla tzw. Bigosa
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Hehehehe... dołanczam sie do nich ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Moze bedziecie bic Lowlevelami ale ciekawe kogo. Nie bedziecie siedziec 24h na dobe i patrzec czy z pz wyszlismy ? ludzie padaja zabijamy ich lowlevelami bo oni nie uwazaja zamiast siedziec w pz i czekac na wojen to oni biegaja po tibi i temu padaja jak muchy ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() glupoty glupoty glupoty make love not war
![]()
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Znakomitości....weżcie...naprawde..; (....o ile ejszcze Sekatora można znakomitością nazwac to sie zgadzam...ale taki Masakrowiec,rotfl...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seth-Drone...do niego wsumie nic niemam...Adrayen del'impro jak na taką znakomitość,niewiele ciekawych historii o nim slyszalem na Aldorze. Willagio...hmmm...nie wypowiadam sie,nie gadalem znim ani razu. Neka jest wporzadku.Doświadczony i pożądny gracz. @ Dzisiaj, 15:00 Telupeje Ta wiadomość została usunięta przez: MayGyver. Z jakiej racji?Co tam bylo napisane? @Ravek Powodzenia...mam nadzieje ze narąbiecie owe znakomitosci ![]() @Drehu A za mną to nie płaczesz? ![]() @reszta Jak chcecie rozwinąć temat,prosze bardzo;]...ja mam więcej przykładów na owe znakomitości,plxor;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() (czyż to nie piękne jak ginie lev +60?) ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Poll własnie wymienił powody dla których wole byc w Black Widows niz z Polakami na aldorze.
@Poll Jedna rzecz chyba Neka to nowy owner bo jakos nie widac jego doświadczenia juz 2 razy głupio wbiegł w tłum 20 osob z BW i padł po 5-20 sekundach ;p chyba ze to ten sam i mu odj***** po utracie eq ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() xD....może PvP nie jest jego mocną stroną?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() @Poll
Zapomnialem dodac; p Po wczorajszej rozmowie z Mevarem dowiedziałem sie ze na Masakrowcu w czasie wojny gra przewaznie Mevar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() dzis bylem w thais na aldorce mevar i seth-drone zabijali ludzi pomoglem sethowi (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale szybko sie zmył... i większość ludzi nie zdołała z nim pogadać
![]()