Pokaż pełną wersje : Dawna Tibia..
Sirek Coraxi
19-07-2008, 14:15
siema, czy ktos z Was orientuje sie czy to prawda, ze w starej tibi jeszcze przed 7.3 bylo takie cos ze profesja nie kupowala czarów tylko sie ich uczyla? A moze to tylko mit?
Obilo mi sie o uszy ze na starych servach są profesje które moga uzywac czarów ktorych kupno przez nich teraz jest niemozliwe. Mam namysli np summowanie potworów.B)
Jesli ktos wie cos na ten temat niech sie wypowie.;)
A moze ma gdzies jakies dowody ;>:]:]:]
pzdr
Mr.Pszczola
19-07-2008, 14:18
http://wiki.hunted.pl/wiki/Historia
NA antice sa palki walace z mort hurow albo summonujace sobie monki, jest tez kilka druidow z UE. Dowodu niestety nie moge Ci dac. Mozliwe ze teraz cos zmienili ale rok temu jeszcze mogli uzywac tych czarow, wiec raczej dalej moga..
Killuminati
19-07-2008, 14:40
Był kiedyś filmik jak Pallek walił mort hura, oczywiście tego starego, walącego z energii. Teraz nie wiem jak jest, po wprowadzeniu Vis Hurów. Btw. dobry bajer z summonowaniem monków, mają na czym trenić ^^!
Dan the Automator
19-07-2008, 14:52
W czasach Tibii 6.x można było się uczyć czarów ze scrollów. Dlatego na antice ostali sie np Druidzi z UE.
STASZEK11-15-11
19-07-2008, 14:55
ja widziałem jak knight robil se uhy
Akurat knightów robiących uhy nie ma. No chyba, że nie mam racji.
Miło mi.
@topic
Scrolle były, ale przyznajmy szczerze, mało graczy "dotrwało" do ów czasów ze swoimi charami, tak więc to są wyjątki (tzw. "elyta") czyli albo logują się żeby pogadać z kumplami, bo to są przeważnie ci starsi ludzie, którzy są retired ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.