Pokaż pełną wersje : 2 Pytania =P
Czy jest cos takiego jak "wyspa gm" jak tak to prosze o pokazanie :D
2 pytanie troche n00bowskie :P co to znaczy e-plate (wiem ze to jest mpa) exelent-plate? prosze o odpowiedz :D
o wyspie nic nie słyszałem
a e plate to magic plate amor :P
kiedys, a teraz nawet na antice mowi sie:
enchant plate armor (zakleta zbroja plytowa) a nie magic plate armor (ale tez jest :P)
tak samo mowi sie cyclopsmania sword a nie mls, wiekszosc old player ma czasem problymy z odroznieniem skrotu mls od magic sworda, ktorego sie nazywa Sovem
wyspa gm istnieje, zaptaj sie ktoregos gm'a by cie tam tpnal ;)
tak powiem gm: zeby mnie zabral na wyspe :P i dostane bana=P tak jest :P ale i tak dzieki za odp:D
japa21
tyle to i ja wiem :D
undefined ej mam Bana za nazwe "HAND MADE" czemu kurde w czym ona komus przeszkadza dobra mniejsza z tym PROSZE o jedno pom€żcie jak zmienic nick nie umie angielskiego POMOCY plz odpisz szybko prosze ;( ;( ;(
Echhh czlowieku. CZEMU ZASMIECASZ TEMAT KOGOS INNEGO??? Wystarcy kliknac na taki guziczek szukaj, a jesli niczego tam nie znajdziesz to istnieje drugi guziczek NOWY TEMAT i jego lepiej uzyj zamiast zasmiecac komus temat ktory jest zupelnie o czym INNYM !!!!!!!!!!
Narazie sa słówka i Ci thx mam nadzieje ze mi pomozesz tak jak powiedziales...cya :confused:
Evul Tibian
04-12-2004, 00:43
e plate to magic plate amor :P
Chyba napisal ze wie ze e-plate to mpa tylko pytal co oznacza skrot "e-"
Knight Simon Dark lord
04-12-2004, 09:00
e to skrut od enchant wyzzer o tym muwił wiec trzeba patrzec
Wyzzer i jak stoisz z tym wiesz... Ej wez sie odezwij...zalatwiles cos albo przeslesz mi mailem wiesz co... czekamm na odpowiedz ;(
undefined ej mam Bana za nazwe "HAND MADE" czemu kurde w czym ona komus przeszkadza dobra mniejsza z tym PROSZE o jedno pom€żcie jak zmienic nick nie umie angielskiego POMOCY plz odpisz szybko prosze ;( ;( ;(
nie umiesz zrobic wlasnego tematu :/ jak masz bana na zawse to koniec ;/
DVDONE !! ZROB SOBIE WLASNY TEMAT -.- grozne to jest ?? i dzieki za odp :)
ej juz 2 dzien mi admin nie odpowiada z nowym nickiem kurde X( zaczyna mnie ******* ej czy tutejsi admini maja jakis wpływ na nick by bany dawac???
Dvdone - Najpierw sie naucz piasc po polsku pozniej po angielsku. Jak dostajes bana za nick to oznacza ze dostales "name lock" i musisz go zmienic na inny.Czytaj posty innych uzytkownikow a nie pisz jak dziecko ktore ma 10 lat.Jak nie umiesz czytac to nie mamy o czym rozmawiac. Admini tibia.pl nie maja wplywu na zmiane nicku (niby dlaczego mieli by miec ?) I podpowiem Ci cos od siebie. Daj spokoj tej grze bo ona tylko zabierze Ci czas. Nie umiesz grac to nie graj , nei znasz angielskiego , a to podstawa wiec daltego nie zajdziesz. Daj spokoj tej grze i uzytkownikom tego forum ! Zasmiecasz czyjs temat jesli nie zdajes sobie z tego sprawy wlasnie proboje Cie uswiadomic. Zal mi Ciebie.
Yours
Emce~
Albo ty czytac nie umisz albo nie wiem.... pytalem tylko ile ma czasu admin na zaakceptowanie nowego nicku... a o adminach tibia.pl tylko pytalem !!! więc nie zaśmiecan forum jak sie nie podoba to to nie odpisuj a nie piszesz cos... jakies fagamasy o ktorych gadki nie bylo :baby: wiesz mi jest Ciebie Żal ;(
Ale nie rozumiesz idioto, że piszesz w czyimś temacie? Chłopak założył sobie temat, żeby zadać jakieś pytanie, a Ty nie z gruszki ni z pietruszki wchodzisz tu z butami, jęczysz, że name locka dostałeś i jeszcze do innych masz pretensje. Na przyszłość przeczytaj regulamin forum, zanim coś napiszesz.
Albo ty czytac nie umisz albo nie wiem.... pytalem tylko ile ma czasu admin na zaakceptowanie nowego nicku... a o adminach tibia.pl tylko pytalem !!! więc nie zaśmiecan forum jak sie nie podoba to to nie odpisuj a nie piszesz cos... jakies fagamasy o ktorych gadki nie bylo :baby: wiesz mi jest Ciebie Żal ;(
WY*******AJ Z TEGO TEMATU ZALOZ SOBIE SWOJ PO***ANCU!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.