zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 2 Pytania =P

petozu
03-12-2004, 12:05
Czy jest cos takiego jak "wyspa gm" jak tak to prosze o pokazanie :D
2 pytanie troche n00bowskie :P co to znaczy e-plate (wiem ze to jest mpa) exelent-plate? prosze o odpowiedz :D

japa21
03-12-2004, 12:10
o wyspie nic nie słyszałem
a e plate to magic plate amor :P

Wyzzer
03-12-2004, 12:17
kiedys, a teraz nawet na antice mowi sie:

enchant plate armor (zakleta zbroja plytowa) a nie magic plate armor (ale tez jest :P)
tak samo mowi sie cyclopsmania sword a nie mls, wiekszosc old player ma czasem problymy z odroznieniem skrotu mls od magic sworda, ktorego sie nazywa Sovem

wyspa gm istnieje, zaptaj sie ktoregos gm'a by cie tam tpnal ;)

petozu
03-12-2004, 12:30
tak powiem gm: zeby mnie zabral na wyspe :P i dostane bana=P tak jest :P ale i tak dzieki za odp:D
japa21
tyle to i ja wiem :D

DvdonE
03-12-2004, 23:59
undefined ej mam Bana za nazwe "HAND MADE" czemu kurde w czym ona komus przeszkadza dobra mniejsza z tym PROSZE o jedno pom€żcie jak zmienic nick nie umie angielskiego POMOCY plz odpisz szybko prosze ;( ;( ;(

Fido
04-12-2004, 00:13
Echhh czlowieku. CZEMU ZASMIECASZ TEMAT KOGOS INNEGO??? Wystarcy kliknac na taki guziczek szukaj, a jesli niczego tam nie znajdziesz to istnieje drugi guziczek NOWY TEMAT i jego lepiej uzyj zamiast zasmiecac komus temat ktory jest zupelnie o czym INNYM !!!!!!!!!!

DvdonE
04-12-2004, 00:28
Narazie sa słówka i Ci thx mam nadzieje ze mi pomozesz tak jak powiedziales...cya :confused:

Evul Tibian
04-12-2004, 00:43
e plate to magic plate amor :P
Chyba napisal ze wie ze e-plate to mpa tylko pytal co oznacza skrot "e-"

Knight Simon Dark lord
04-12-2004, 09:00
e to skrut od enchant wyzzer o tym muwił wiec trzeba patrzec

DvdonE
04-12-2004, 17:12
Wyzzer i jak stoisz z tym wiesz... Ej wez sie odezwij...zalatwiles cos albo przeslesz mi mailem wiesz co... czekamm na odpowiedz ;(

petozu
04-12-2004, 17:18
undefined ej mam Bana za nazwe "HAND MADE" czemu kurde w czym ona komus przeszkadza dobra mniejsza z tym PROSZE o jedno pom€żcie jak zmienic nick nie umie angielskiego POMOCY plz odpisz szybko prosze ;( ;( ;(
nie umiesz zrobic wlasnego tematu :/ jak masz bana na zawse to koniec ;/
DVDONE !! ZROB SOBIE WLASNY TEMAT -.- grozne to jest ?? i dzieki za odp :)

DvdonE
04-12-2004, 21:03
ej juz 2 dzien mi admin nie odpowiada z nowym nickiem kurde X( zaczyna mnie ******* ej czy tutejsi admini maja jakis wpływ na nick by bany dawac???

Shog
04-12-2004, 22:26
Dvdone - Najpierw sie naucz piasc po polsku pozniej po angielsku. Jak dostajes bana za nick to oznacza ze dostales "name lock" i musisz go zmienic na inny.Czytaj posty innych uzytkownikow a nie pisz jak dziecko ktore ma 10 lat.Jak nie umiesz czytac to nie mamy o czym rozmawiac. Admini tibia.pl nie maja wplywu na zmiane nicku (niby dlaczego mieli by miec ?) I podpowiem Ci cos od siebie. Daj spokoj tej grze bo ona tylko zabierze Ci czas. Nie umiesz grac to nie graj , nei znasz angielskiego , a to podstawa wiec daltego nie zajdziesz. Daj spokoj tej grze i uzytkownikom tego forum ! Zasmiecasz czyjs temat jesli nie zdajes sobie z tego sprawy wlasnie proboje Cie uswiadomic. Zal mi Ciebie.

Yours
Emce~

DvdonE
05-12-2004, 12:41
Albo ty czytac nie umisz albo nie wiem.... pytalem tylko ile ma czasu admin na zaakceptowanie nowego nicku... a o adminach tibia.pl tylko pytalem !!! więc nie zaśmiecan forum jak sie nie podoba to to nie odpisuj a nie piszesz cos... jakies fagamasy o ktorych gadki nie bylo :baby: wiesz mi jest Ciebie Żal ;(

Brave
05-12-2004, 12:58
Ale nie rozumiesz idioto, że piszesz w czyimś temacie? Chłopak założył sobie temat, żeby zadać jakieś pytanie, a Ty nie z gruszki ni z pietruszki wchodzisz tu z butami, jęczysz, że name locka dostałeś i jeszcze do innych masz pretensje. Na przyszłość przeczytaj regulamin forum, zanim coś napiszesz.

petozu
05-12-2004, 20:05
Albo ty czytac nie umisz albo nie wiem.... pytalem tylko ile ma czasu admin na zaakceptowanie nowego nicku... a o adminach tibia.pl tylko pytalem !!! więc nie zaśmiecan forum jak sie nie podoba to to nie odpisuj a nie piszesz cos... jakies fagamasy o ktorych gadki nie bylo :baby: wiesz mi jest Ciebie Żal ;(
WY*******AJ Z TEGO TEMATU ZALOZ SOBIE SWOJ PO***ANCU!!