zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knight online problem

Thadenatris
22-07-2008, 10:07
Mam problem, ladnie mi się all pathuje instaluje itd ale gdy odpale gre to robi mi sie cos takiego, że nie mam napisów w menu i nic nie moge zdziałać wie ktoś jak sobie ztym poradzić ?;(
http://img401.imageshack.us/img401/5382/qrdewj1.png

Thadenatris
22-07-2008, 17:03
Nikt nie potrafi mi pomóc?
To może poprosze o jakiś link do dobrego forum lub strony o KO:confused:

ErAgOg
22-07-2008, 18:18
Nie mam pojęcia jak rozwiązać Twój problem, ale nie polecam Ci grania w KO, no chyba że sytuacja się zmieniła. Ja przynajmniej pamiętam jak z rok temu mój kuzyn w to grał i na normalnym globalu, a nie jakichś priv serwach i mniej więcej co miesiąc musiał wszystko zaczynać od nowa, bo resetowali chary. Ogólnie to była wtedy zbugowana gra...

Thadenatris
22-07-2008, 18:22
Z tego co czytalem to nikt o czyms takim teraz nie pisal w każdym razie czytalem na idg.pl ze juz gra w to okolo 4mln ludzi wiec mysle, ze cos sie zmienilo bo w koncu kto by w to gral co miecha od nowa :D

aripck
22-07-2008, 22:25
żadnego usuwania nie ma ;]

prawdopodobnie to były czasu gdy upadło myko...

co do problemu
spróbuj na nowo zainstalować ko.

Thadenatris
23-07-2008, 08:49
Juz robilem reinstake i nic niedalo udalo mi sie jakos zrobić postac.
I wcale nie jest lepiej nie widze hp statystyk opisu itemow itd.
Nie ktore elementy są tylko białymi kwadratami :/ i wogole sie zacina a nie wiem czy to moj komp czasem nie jest ale wątpiebo to ma male wymagania.

PS: Co do twojego podpisu LP sie zgadzam ;)

Relosu
23-07-2008, 09:59
ahh mam rozwiazanie tego problemu u siebie na kompie ale wracam z portugalii dopiero w piatek ieczorem wiec czekaj.

Thadenatris
23-07-2008, 11:38
Ok ma nadzieje, ze w kulki nie lecisz ;]

Dwade
23-07-2008, 12:01
Wydaje mi się, że to problem karty graficznej... może spróbuj zainstalować nowsze sterowniki. Podobny problem miałem na starym kompie, wymieniłem grafikę na trochę nowszą (nowszą od tej starej, nie znowu taką najnowszą :P) i było OK.

btw. ktoś wcześniej wspomniał o 'resetowaniu charów' - bzdura! myślę, że to jednak był jakiś prywatny serwer :) a co do KO, to polecam... grałem w wiele gier mmorpg i tylko ta aż tak mnie 'wciągnęła'. Jedyny problem jaki jest to masa Turków, Chińczyków i innego rodzaju... podobnie jak Brazylijczycy w Tibii >.< Na szczęście niedawno powstał nowy serwer tylko dla Europy i krajów anglojęzycznych, dodam że można na nim grać bez premki (Carnac-West), na inne starsze serwery można wbić bez premki, ale ok. 8 rano / 22 wieczorem.

Thadenatris
23-07-2008, 14:03
Taaa ale ja mam dosc dziwna i do d*** karte
oto ona: Intel(R) 82815 Graphisc Controller
i nie ma zbyt duzego wyboru sterownikow co do niej no chyba ze ktos jakies ma plx :D

Thadenatris
23-07-2008, 14:08
Taaa ale ja mam dosc dziwna i do d*** karte
oto ona: Intel(R) 82815 Graphisc Controllerc
i nie ma zbyt duzego wyboru sterownikow co do niej no chyba ze ktos jakies ma plx :D

Thadenatris
25-07-2008, 08:48
Dzis piatek i co znalazles to rozwiazanie mojego problemu?
A z tej samej instalkii uniego smiga all ok. To w padlem na pomysl aby skopiowac jego folder na pendrive i z grac u siebie ale nic nie dalo xD.

Relosu
25-07-2008, 09:35
czloieku samoloty tak czesnie nie lataja do polski. Musisz troszke poczekac. A dokladnie o 17 mam samolot. wiec jakies 2.5h lotu a potem 3h jazdy do b-stoku z wawy. Mysle ze chyba najszybciej dostaniesz to za 4 dni bo jak wracam to jest imprezka

Thadenatris
25-07-2008, 21:23
Ok. Mam nadzieje, że to wypali

Thadenatris
28-07-2008, 19:16
Ojojoj czekam i czekam o odp niema ;(
No chyba, ze dluuugooo imprezujesz ;]