Pokaż pełną wersje : Pomocy!!! Problemy Z Tibia
Lord Sith
04-12-2004, 16:33
Mam problem z Tibią. Otóż gram sobie rano, później kończe i jak wieczorem probóje się wbić to pisze "Too many players on-line. Only players with premium account are still allowed to enter." i wtedy pojawia się komunikat (nie chodzi mi ze tibijski ale jakby systemowy tzn. wygląd ma jakby by byl naprzykład jakiś error) SVChost(to na górze) Already connected(na dole) może ktoś wie o co chodzi ?? Gram przez neostrade.
Lord Sith
04-12-2004, 20:36
Ej pomózcie B) bo chcialbym w Tibie jeszce pograc :p
Evul Tibian
04-12-2004, 23:21
Nie wiem jak ci pomoc, ale proponuje zebys przeinstalowal Tibie jak nie pomoze to przinstaluj system
Możliwe, że masz wirusa który siedzi w systemowym pliku svchost*****. Przeskanuj system jakimś antywirusem, ale o ile wyczytałem nie da się naprawic pliku, ale usunąć go. Zobacz tu: http://www.em.soft.webpark.pl/kom11.htm.
Nie testowałem pliku znajdującego się na tej stronie, więc nie odpowiadam za ew. szkody.
to na 99% keylogger próbuje wysłać informacje do internetu.
na 99%..........
to wirus ale niekoniecznie keylogger - może jakiś trojan lub spy. Polecam Ad-Aware SE Personal na dzień dobry. Jest darmowy :) i często ma aktualizowane bazy. Szukaj na stronce producenta "Lavasoft". Ja polecam server www.idg.pl i tam znajdziesz. Oba "czyste" i pewne.
Lord Sith
05-12-2004, 09:02
Dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi. Napewno te rady mi sie przydaja.
CYA in Tibia
Stefan12532
12-12-2004, 15:27
svchost***** jest plikiem systemowym obslugujacym internet. MAsz na nim albo wirusa albo dopracowany keyloger.Przeinstaluj tibie...jak to nic nie da to
poczytaj mój artykół o svchost*****
wpisz do opcki szukaj "svxhost*****" i tam looknij na mój temat poznasz po moim nicku. MAm nadzieje ze pomoze. (chodzi ki o podpunkt "naprawa reczna" znajdziesz tam cos o orginalnym pliku svchost***** i jak wykasowac podrobki)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.