zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Elfy

Wietnam
02-12-2003, 10:59
Z powodu czepiania sie mnie przez jakiegos goscia zakladam nowy temat bo tak to dostane jak cos tam napisze upomnienie albo skasowanie tematu wiec zaloze konkretny:P
-----------------------------------------------------------------------
dobra a teraz do tematu mam pare pytan co do elfow
1)gdzie one som szlyszalem ze kooo ven ale gdzie???
2)czy na 19 lev skill 60/46 moge isc na nie ze sperami i czy zabije scouta albo afcanista ze spermai czy lazic tam z lukiem????
3)co moze najlepszego wypasc i z jakiego elfaa
4)czy te miejsce z elfami przypomina amazon camp ze tesz sie tam klazi po domkah itp.????
i to by bylo na tyle odpowiedzcie plz:]

Kael
02-12-2003, 13:09
PO 1 to powinno byc w temacie potwory !!!
PO 2 elfy sa w elf fortes nie radze ci tam isc bo sa w obstawie z scoutami a razem niezle siekaja jak chcesz to ci pokaze na danubi
PO 3 moim zdaniem tylko dla knightuw jest to miejsce !
PO 4 tam gdzies w podziemiach sa arcanisci a ja dobze nie wiem sa tesz cyce ale nei ma miejsca na uczieczke
aha i to prawie przypomina amazon camp bardziej zamek przy Ab'Dendriel,elfy zostawiaja strzaly sandaly a reszte zobacz na potwory a scouty zostawiaja posion arrowy i arrowy i jeszcze cos wiec zobacz w tabeli co zostawiaja scouty

Oxygane
02-12-2003, 14:21
Sa w elven fortess koło Venory, lepiej łaź tam z łukiem i lepiej nie chodz na arkanisty, jak spotkasz pare scoutów to mozesz stracic dosc duzo hp, wez ze soba bp uhow

p.l
02-12-2003, 15:34
Pamiętnego razu jak wybrałem się druidem na elfy w Ab, kiedy załapałem deada ... potem ratując z kolegą d hamma z ciała trafiliśmy w arcaniście "elf amulet" czy jakoś tak, który daje protekcje = można za sporo opchnąć

Owoc
03-12-2003, 18:32
Elven amulet da się opchnąć za jakieś 300gp, czyli wcale nie tak dużo (zresztą i tak mało kto to kupi)

Kamis
03-12-2003, 18:38
dam ci mapke gdzie sa arcanisci i inne elfy ;)http://www.tibia.pl/images/mapy/abdendriel.gif
numerkiem 15 jest zaznaczone wejscie do tychze podziemi.

Wietnam
03-12-2003, 19:32
dobra thx za mapke napewno sie tam kiedys poszwedam z lukiem