Pokaż pełną wersje : Obsidia New
Thavenix
21-09-2008, 20:27
Yson sie znudzil?
Buahuahua XD
a przydałby mi sie teraz x(
http://odsiebie.com/pokaz/547458---2462.html
Rotan?
Nszo-czi
22-09-2008, 08:50
Dobre!! :D
Szkoda że siebie nie nagrałam jak mi ostatnio prąd wyłączyli w trakcie bicia dl'a :P, chyba panowie z elektrowni nie byliby zachwyceni słysząc co mówiłam na ich temat :D
Mefisto of Deth
22-09-2008, 09:14
http://odsiebie.com/pokaz/547458---2462.html
Rotan?
Jaki dzieciak Neo buahhahahahah normalnie ta gra dorpowadza ludzi do łez jestem ojebany koleś ładnego przypału sobie narobił hahahhaha. Co za frajer "Tibia jest moim całym życiem" buahhaahha
Thavenix
22-09-2008, 14:54
HAAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurrrrrrrrrrrrrwa, wypisz wymaluj arczinek Xd
Kto to kurwa jest Shibor?:D Kurwa koles ma jazde niezla xDDD
Averios z serwera Nebula :D
Nie znam gościa gdzieś mi ten link wpadł w ręce to pomyślałem że też chcecie się pośmiać ;d w końcu pada i człowiek ma prawo się trochę podbudować;d
Co się tak dziwicie? 3/4 Nebulii jest na podobnym poziomie rozwoju. CHEJ CHEJ RODACY CHEJ
JESTEM ZBULWERSOWANYX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
Engje powtórzyło osiągnięcie TU. SELFTRAPPED, TU przy murze, NG przy jeziorku/bagienku. No w sumie bardziej ekologicznie.
TIBIA JEBIE MOCZNIKIEM I SKOR TEZ!
Brzydula
23-09-2008, 23:49
Elooooooooo
:faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff:
Sup ??
HTTP://WWW.ZEMSTA-ZA-ZDRADE.PL/?ID=E6FFEB53
Wejdzcie ;d
haha Gader chce dobic do 50 wejsc i miec film ;P zboczek ;] pamietasz mnie jeszcze;p?
haha Gader chce dobic do 50 wejsc i miec film ;P zboczek ;] pamietasz mnie jeszcze;p?
Już mam 50 xD! Spamowalem z noobka wczoraj na trade;D Jasne ze pamietam Skaizzosie ;) Mam sprawe do Ciebie w sumie :P sprawdz skrzynke ;)
.:Boixos:.
25-09-2008, 10:09
ng pokonane?
Przyroda slyszalem ze na arcanie sie nasi koledzy wynoszą
Huh co tam slychac na obsidii? ;p
Ktos ze starej ekipy jeszcze gra? :D
//old Duba~
nie pokarane tylko , pokonane siłą pospolitego ruszenia i propagandy ! moze tak :D
Yaugardo
25-09-2008, 23:48
@ nowy owner Ysona
Cos chlopie narobil :o, masz szczescie ze Cie nie zrokowali. I tym samym dolaczyles do elitarnego grona schakowanych jak ja :P
Błoga cisza i spokój na forum :D
Suv Dragonslayer
28-09-2008, 13:32
ardel smierc maccare slakt massacre
ardel smierc maccare slakt massacre
ohh jaki z ciebie pro evul pker :(
nice, 147 ms i 136 rp połozyli 80+ druta całe 5 minut przed ss! tylko na tyle cie stac 8o
veri gut job!
Thavenix
28-09-2008, 17:36
lol i na chuj sie prujesz do suva zjebie? bo napisal ze zajebali typa? zal. wy*******aj stad przyglupie. w rl pokozaczyc nie mozesz to na forum szukasz zaczepki? smiec ;/
^ Zgadzam sie w 100%.
Jak byly wczesniejsze wojny gdzie to Sainty czy Kciuki nie mogly z PZ wychodzic to takie fragi byly dla Ciebie fajne, meskie, za honor, za Polske i w ogole byles pod wrazeniem. Teraz w takiej sytuacji jest NG to jedziesz Suva;) no gz ;d
Nszo-czi
29-09-2008, 07:38
hummm??
Ashanus:
Sep 28 2008, 22:33:43 CEST Killed at Level 130 by Master'Joona
Znowu missclick? :D
Thuygioshok
29-09-2008, 09:45
poopowiadajcie jakim cudem ng z mastermindem Mannowem na czele przegralo o,o a co do przenoszenia na arcanie to tak, kurwa mam zajebista nadzieje ze podexpia i pomoga ktorejs ze stron (lr) xdddddddddddddddddddddddddddd
Chodzi mi o kogoś obeznanego, nie ivul forum-fayter(faytera)
Suv Dragonslayer
29-09-2008, 17:30
arcania bedzie nasza. leon odpalmy super moce xD
penetracja
Kaktus92
29-09-2008, 20:04
No widzę, że sporo NG membersów wyemigrowało... Myślę, że i z Arcanii was wyjebią, bo zuo jest wszędzie :/
lol i na chuj sie prujesz do suva zjebie? bo napisal ze zajebali typa? zal. wy*******aj stad przyglupie. w rl pokozaczyc nie mozesz to na forum szukasz zaczepki? smiec ;/
nje ogarnjasz yson cfeluchu spszedales hara i tera kozak co heihieheiheiheieheie
siknet,
ziomus ararius.
a tak wogole to knaak i dedal powinni dostac wpjerdol bo som brzydcy elo!
A już przez chwilę byłeś wolny na Obsidii. ;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
No widzę, że sporo NG membersów wyemigrowało... Myślę, że i z Arcanii was wyjebią, bo zuo jest wszędzie :/
Watpie skoro zostali tam nijako zaproszeni,a w tym momencie i przez najblizsze +/- pol roku wiekszego zagrozenia stanowic nie beda dla tych co rzadza teraz ziaf.Osobiscie bardzo mi sie podoba ze przychodza bo znowu respy beda dobre no i pare znajomkow wroci i pare innych ktore poznalem podczas mojego krotkiego epizodu tu tez zamierza sie tam przeniesc,no a tutaj za jakis czas znowu dojdzie do spiecia na najwyzszym szczeblu i nastapi kolejny przewrot,ale to juz kwestia czasu kiedy.
Gussy'Aka'Serek
30-09-2008, 09:19
Nasze wspólne słowa,
nasze wspólne dni,
dzień zachodzi ciepłem twego ciała,
ja i ty.
Nasze wspólne myśli
rozpoznają nas,
kiedy wschodzi słońce
promienieje twoja twarz.
Ja w każde popołudnie
inny jadam chleb,
obcy ludzie mówią mi,
że kochają mnie... kochają mnie! Mhm...
Że kochają mnie.
Mówisz o wolności,
głos rozpuszcza łzy,
gdzieś za oknem ktoś udaje kogoś,
a nie jest nim.
Bo pełno w nas energii
i pełne szklanki są.
Ale daleko jest, daleko jest, daleko jest...
Mój dom, w którym piszę od lat,
mój dom, w którym płaczę nie raz,
czy to znasz? ahh, ty to znasz.
czy to znasz? ahh, ty to znasz.
Nie, nie! Nie, nie, nie, nie.
Ja nie chcę oszukiwać,
kłamać, wodzić i
być człowiekiem, który zawsze ma
te lepsze dni.
O, serce moje płonie,
a ciało moje drży,
ale daleko jest, daleko jest, daleko jest...
czy to znasz? tak, ty to znasz.
mój dom, w którym kocham nie raz,
Nasz dom! Nasz dom, nasz dom!
Nasz kocham.
Nasz dom, w którym piszę od lat,
nasz dom, w którym płaczę nie raz,
Nie raz chciałeś odejść,
nie raz chciałeś uciec i...
i co dalej? i co dalej?
MÓJ DOM!!!!!!!!!!!!M M MM MM MMMmmmmmmmm!:]
Gussy'Aka'Serek
30-09-2008, 09:54
http://pl.youtube.com/watch?v=IXYjbV9yyQc
"Nowu mnie kurwa złapali!
Mam ustawione pierdolone alarmy!!"
POLECAM
Nszo-czi
30-09-2008, 11:54
Gussy, odezwałbyś się na GG, bo mnie ciekawi jak Ci poszło w weekend.
Jeśli już wiesz kto ja, to nie chwal się tym publicznie :P
Brzydula
30-09-2008, 13:56
Ty to ja , ja to ty 8o
15:19 Sleepar: »chcialem sie w aradne pobawic
15:19 Sleepar: »a ulpa
15:19 Sleepar: »frajer
15:19 Sleepar: »biega za mna
15:19 Sleepar: »ahah
15:20 You lose 47 hitpoints due to an attack by Skulterpa ba ulpa.
15:20 You are dead.
15:20 You were downgraded from Level 225 to Level 223.
Smutne a o co w tym chodzilo sie dalej nie dowiedzialem :/
nje ogarnjasz yson cfeluchu spszedales hara i tera kozak co heihieheiheiheieheie
siknet,
ziomus ararius.
ehe
btw Gosciu wczoraj sprzedalem SWE konto tibijskie wiec to juz nie ja :\ no, ale wroce aby cie dednonc
Thavenix
30-09-2008, 15:59
siknet,
ziomus ararius.
uahauhauhauahu jak dawno cie nie pszytulalem arariusku ;***
no chodz, choc ze mna do lurzka no choc !!
Gussy'Aka'Serek
30-09-2008, 17:01
Ojjj dobrze robaczku Ty moj, nikomu nie powiem ze masz nick Pankrac Of Carlin. Ciiii <3
Suv Dragonslayer
30-09-2008, 18:23
@ collel
a chodzilo o to, ze pytalem sie co on od*******a i czy kogos spawamy, na co zielony wojownik powiedzial ze frajer skulterpa za nim biega, po czym zielony wojownik zostal spingowany wiec frajer skulterpa bo zespawal.
ehe
btw Gosciu wczoraj sprzedalem SWE konto tibijskie wiec to juz nie ja :\ no, ale wroce aby cie dednonc
wjem dedal sie chwalil, to znaczy ze jak sie ktos zaloguje na knaaka to go dedne i bede mial fraga roku.
wjem dedal sie chwalil, to znaczy ze jak sie ktos zaloguje na knaaka to go dedne i bede mial fraga roku.
Wtedy ja zawołam emo-anglika i masz pojechane ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
czy WO ma wojne domowa?:d
Tyranus
Sep 30 2008, 23:12:25 CEST Killed at Level 112 by Dion'Hawk
Nie xD Bili się pod dp i tyranus nie leczył się bo nie miał many:P
Suv Dragonslayer
01-10-2008, 16:58
nie ma botow wo nie gra o/ propagandaa
btw skulterpa tez gleba.
Oct 01 2008, 16:37:25 CEST Killed at Level 182 by Starprinze
z braku enemy WO sie samo zabije czy ostatnio za duzo missclickow?
Tego jeszcze nie grali:D moi healer na poi to czlowiek ktory mnie hunci HAUAHAHAHAHHAHAHAH czuje ze nie wyjde z tego poia calo xDDDDDD
Tego jeszcze nie grali:D moi healer na poi to czlowiek ktory mnie hunci HAUAHAHAHAHHAHAHAH czuje ze nie wyjde z tego poia calo xDDDDDD
nie pękaj nie będę cię odstępowal na krok i będę cię UHał tak, zeby Twój "przyjaciel" nie mial opcji na spoznienie się z sio :D
Makon nie wiem czy wiesz ale turas przedwczoraj mi mowil ze ja i ty nie mamy opcji paymenta xD
Turas?:D cholera to od turków tez mam hunta?:(
Władco Smoków z Warszawy wiem :D najwyżej jak padnę to Master Thor fochnie się da loga i będziecie stali :D
no tureckoszwedzkipies ilu znasz takich ?:D
Czy Ty mowisz o tym kebabie Rotanie? ^^
hugo'odyn
03-10-2008, 08:15
Turas?:D cholera to od turków tez mam hunta?:(
Władco Smoków z Warszawy wiem :D najwyżej jak padnę to Master Thor fochnie się da loga i będziecie stali :D
Albo Stary wyszarpie kabel z kompa ;>
hahahhaha a co do Turasow to co najwyzej Ak'Rapy zrobia z ciebie zawiniatko,normalnie cie zawnia w persa i pojdziesz pod mlotek
For Blood&Honour
Hugo
Gussy'Aka'Serek
03-10-2008, 10:22
Name: Skulterpa ba ulpa
Miss? :/
Odchodze!
Gussy'Aka'Serek
03-10-2008, 10:25
"...Smutno mi...
O ja pierdole,
że pale trawe,
i pije kole..."
Gussy'Aka'Serek
03-10-2008, 10:26
I smutno mi że Hepul Drin dostal bana na forum bez ostrzeżenia a ja mam juz 20 000 ostrzezen i dalej nic :( SMUTNO MIIII TRALALLALA!
Gussy'Aka'Serek
03-10-2008, 10:27
Smutno mi tez ze teraz mam informatyke i nie moge walic konia :/
Gussy'Aka'Serek
03-10-2008, 10:30
I'm a BIG BIG PUSSY
in a BIG BIG WORLD!!!!!!
SUCK SUCK MY DICK
AND LICK LICK MY ASS!
If u want 2 be my boy lick my pussy 4 my joy,
lick it up, lick it down, lick my pussy all around, here i am, i'm your girl, do me a ride, be my man,
fuck me hard, fuck me well, i'll be nice, i'm your girl.
If u want 2 be my friend lick my pussy as i say,
lick me up, lick me down, lick my pussy all around, here i am, i'm your girl, do me a ride, be my man,
fuck me hard, fuck me well, i'll be nice, i'm your girl.
IDE PIC WODKE... TO FORUM JEST SRASZNIE SMIESZNISTE :) HIHI
Nszo-czi
03-10-2008, 10:31
[QUOTE=Gussy'Aka'Serek;2284449]Name: Skulterpa ba ulpa
Miss? :/
Niestety to tylko przypadek a nie wojna domowa :((
Gussy'Aka'Serek
03-10-2008, 10:41
Skarbie wejdz na gg <3
Suv Dragonslayer
03-10-2008, 14:21
http://pl.youtube.com/watch?v=RkOHZa-LsoE
najnowsza moda! hs disco shuffle.
no tureckoszwedzkipies ilu znasz takich ?:D
TO irackoszwedzki:D
a ja mam payment 350k i hammer of wrath ;p
Kaktus92
04-10-2008, 16:06
Oj Makon nic nie poradzisz na to, że Szwecja to bardzo otwarty kraj i przyjmuje emigrantów... A do tego to pewnie fanatyk religijny :P
TO irackoszwedzki:D
a ja mam payment 350k i hammer of wrath ;p
od kogo masz payment?
Jesli chodzi o rotanimoda, uwazam ze powinienes oddac mu to co jego i po sprawie, gralbys tutaj jak czlowiek. Jesli kupiles od hakera za marne 200k nightmare shi9elda wiedzac o tym ze to rotana ma racje ze nie da Ci tu pograc, logiczne. Oddaj mu jego wlasnosc. Kradzione nie tuczy :* pozdro makon.
to nie sa missclicki, to fala zbrodnii ;(
hugo'odyn
04-10-2008, 19:40
od kogo masz payment?
Jesli chodzi o rotanimoda, uwazam ze powinienes oddac mu to co jego i po sprawie, gralbys tutaj jak czlowiek. Jesli kupiles od hakera za marne 200k nightmare shi9elda wiedzac o tym ze to rotana ma racje ze nie da Ci tu pograc, logiczne. Oddaj mu jego wlasnosc. Kradzione nie tuczy :* pozdro makon.
smieszne to dla mnie jest co kogo to obchodzi kupil i jest jego, a rotanimod jest sam sobie winny trza uwazac komu sie daje passy czy co sie sciaga kupil i jest jego tak ze dalibyscie spokuj chlopakowi.bo jestem w 100% pewny ze arbowiec by mu tego nieodal jak by makona hakneli i poselowali jego itemki
tak ze niech skaczy plakac ta iransko -arabsko szwedzka hybryda czy zlepek kultur bo niewiem jak to cos zwac.Pozdro Makon
For Blood&Honour
Hugo
Suv Dragonslayer
04-10-2008, 20:28
/\
chuj. poprostu.
od kogo masz payment?
Ale mi pasuje ze jestem Gruby:] a jezeli sie jeszcze bardziej utuczone bedzie mi to pasowalo;] a co do nightmare shielda za 200k to musze cie rozczarowac bo kupilem go za 200k i softy czyli razem 500k.:) a to ze moj payment jest niby za moje zachowanie do Rotanimoda to srry ale kazdy w waszej gildii kto jest Polakiem (wo) uwaza tak samo ze jest skonczonym idiota ale moze sie boisz ze on to przeczyta i cie zhunci co?;] bo w Saincie i w Tu kazdy uwazal go za Nooba i dalej bedzie;] Widzisz NG bylo o tyle lepsze ze Dorpaz gdy byl w NG i Xziin chcieli odkupic ta tarcze za taka sama kwote a nie ze mam cos oddac;] ale z tym cenami co sa ustalone Przez WIELKIE WO to smiech na sali. Jeszcze grozicie ze bedziecie huncic ludzi,szczeze to na to leje zrobie sobie noob chara Makon Trader i bede z niego selowal. Kazdy Polak z Wo bedzie wiedzial ze to ja Ale finowie nie bo skad maja znac moja rl ksywe;]. A moje pytanie do moich bylych Kumpli ktorzy teraz sa w WO i zrobili sie zbyt wazni zeby do mnie odpisac to pamietacie jak gadalismy ze Pephy ma gowno do gadania w NG to tak miedzy nami Macie cos do pogadania w WO? czy poprostu mozecie grac w spokoju<--- ja tylko tak z wlasnej ciekawosci, zeby nikt nie mowil ze zaraz tu ludzi buntuje czy cos. a I Eboos moze ujawnij swoj nick w tibi bo tak troche trudno mi cos pisac jak nie wiem z kim pisze;]
Jeszcze do tego ze gralbym jak czlowiek hmm ostatnio smieszna sytuacja kupilem arcane staffa za chyba 15k i napisal do mnie Tintoo ze czy go sprzedalem mowie ze nie i chcial kupic. Mowie 35k i jest twoj a on do mnie 30k,powiedzialem ze 35k albo bye wiec powiedzial bye,poszedlem jak zwykle sprawdzic demondrasa i wpadl ofc Tintoo i zaczyna mnie bic z sd i wanda i moje pytanie gdzie tu widzisz grac jak czlowiek.
ng tak nie robilo?
kiedys ty miales zioma w ng i cie protektowal, teraz ktos inny ma zioma i go protektuje. To ze ty nie odwalales takich akcji jak Tinntoo czy jak mu tam to juz inna sprawa, ale w ng tez byly osoby co tak robily.
A co do price listy to tez nie puacz bo ng to samo robilo z price lista - nowy powod zamiast 'insult' 'bot' czy inne to sie padalo za priceliste :).
Pamietam tez jak Pephy swoja pricelista manipulowal :D Zbieral gs silki na full barba to u niego cena gs silkow byla 1k (tyle co u npc :D), jak uzbieral to zmienil na chyba 3 albo 4k B)
Jak masz wladze to normalne ze ja w jakis sposob wykorzystasz. Władze zdobywaja ludzie ktorzy maja do niej ciąg. A ciąg maja z jakiegos powodu :)
Ja ci moge moja smieszna sytuacje opowiedziec: expilem sobie pozno w nocy na frostach z sd, po jakims czasie wchodzi mi na spawna farizo i mi kaze wyjsc - ok normalne, w koncu to jego ulubiony spawn, ide na druga strone okolnir gdzie mi pozwolil biegac xd - po jakims czasie, z 15-20min pisze do mnie farizo ze musi dac loga i czy niemoglbym potrzymac mu spawna na 1 godzine, ze moge juz tam wrocic itp, no to wracam na spawna, expie sobie lajt itp, patrze farizo wrocil, ja ze spawna schodze i widze ze przy okazji wpadl z waptorem, foozim itp, zamiast mi napisac i podziekowac za potrzymanie spawna wolal mnie ubic - bo tak bylo szybciej :D
i w ng i w wo sa ludzie i sa parapety.
Tylko, że niektórym władza do łba uderza(w większości rodakom). Myślą, że coś znaczą, a tak naprawdę są tylko randomami, którzy pomagają wygrać wojne.
Kaktus92
05-10-2008, 01:29
Tylko, że niektórym władza do łba uderza(w większości rodakom). Myślą, że coś znaczą, a tak naprawdę są tylko randomami, którzy pomagają wygrać wojne.
signed <10znaków>
Suv Dragonslayer
05-10-2008, 07:51
poza tym epi, nie chce usprawiedliwiac teraz nikogo z ng, bo wiem ze to w dzisiejszych czasach w wiekszosci dzieciaki i wredne chuje, no, po rozpadzie juz nie w takiej wiekszosci. ale tutaj wychodzi bardzo wazna kwestia - ng samo jako takie nie rzadzilo, zawsze byli fini, ktorzy zawsze lubili poszalec. teraz fini wygrali, jest wo i trzebaby bylo tylko jeszcze zebysmy my porzadzili przez jakis miesiac, wtedy moglibyscie oceniac, co jest dla was lepsze. bo teraz niewiele sie zmienilo, z wlasnych doswiadczen pamietam raczej finow latajacych i uzywajacych tej wlazdy, niekiedy nieslusznie, bo poprostu wybocili do 100 w niedlugim czasie i latali po te bohy. chociaz wiem ze nasi tez sciagali eq, niektorzy polacy nawet ladnie sypali. jak juz mowilem nie chce usprawiedliwiac, tylko zwrocic twoja uwage ze polowa tych ludzi ktorzy kiedys robili pa bedac w ng, ma taka sama badz wieksza wladze teraz, kiedy ng ja stracilo.
nie sadze rownierz, zeby twoja opinia byla obiektywna, bo na obecne WO mozna tez wiele takich rzeczy mowic, a ty dobierasz tylko fakty do wlasnej opinii. ale co tam, nikt nie mowil, ze bedziesz obiektywny.
Slayer-Nuddle
05-10-2008, 08:45
Ale co by bylo bez tych randomow...
Zobaczycie ze WO da wam tak w kość (mam na myśli polaków) że sie jeszcze z NG połączycie przeciw nim :D Nie no zobaczy sie jak to bedzie
http://blackdtools.com/forum/showthread.php?t=27225
O.o
Suv, zgadzam sie z toba :D
moja opinia moze i byc nieobiektywna, nie gram jakis czas, nie bylem ani w ng ani w wo, a co do finow robiacych pa to chyba kazdy wie ze czesc z nich (kiedys wiekszosc) lubila robic takie 'figle' :D
Nie pamietam zeby ze strony NG mnie cos takiego spotkalo to zazwyczaj Finowie mnie wyrzucali a nie przepraszam don foozie xDDD tez;d ale zeby cos taniej sprzedac nigdy nie mialem przez to problemow;]
Brzydula
05-10-2008, 14:13
Cześc chłopcy ;*
Zapraszam wszystkich na Arcanię !!
Nie przegapcie jutro nowej telenoweli pt. "Brzydula" na tvn.
YO SOY BETTY LA FEA !!!!!!!!!!!
Kto pisze do mnie jak siedze na frost giantach
11:40 Vylkano [135]: From forst giant?
11:40 Skulterpa ba ulpa [185]: ye
11:40 Vylkano [135]: you will exp here or make money?
11:40 Skulterpa ba ulpa [185]: make
11:40 Skulterpa ba ulpa [185]: money
11:40 Vylkano [135]: oki
11:40 Vylkano [135]: good luck
NG mnie wyrzucalo ale z dragow a nie z takiego czegos;]
Gussy'Aka'Serek
07-10-2008, 20:42
Był sobie raz zielony las
A w lesie jakby nigdy nic
W zielonej chustce na jednej nóżce
Stał sobie rudy rydz
OOOOooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! rudy, rudy, rudy rydz
Jaka piękna sztuka
Rudy, rudy, rudy rydz
A ja rydzów szukam
O rudy, rudy, rudy rydz
Mam na rydza smaczek
Rudy, rudy, rudy, rydz
Lepszy niż maślaczek
O gdyby chciał i gdyby tak
Zerwać się dać o Boże
Lecz na to rydz nie mówi nic
Bo mówić wszak nie może
O rudy, rudy, rudy rydz
Tylko spuszcza oczy
Rudy, rudy, rudy rydz
Gniewa się i boczy
O rudy, rudy, rudy rydz
Boi się nożyka
Rudy, rudy, rudy rydz
Nie chce do koszyka
Przez cały czas zielony las
Coś plecie z wiatrem trzy po trzy
I nawet nie wie, że gdzieś pod drzewem
Samotny rydzek śpi
OOOOOOOOOOOOOOoo rudy, rudy, rudy rydz
Jaka piękna sztuka
Rudy, rudy, rudy rydz
A ja rydzów szukam
O rudy, rudy, rudy rydz
Mam na rydza smaczek
Rudy, rudy, rudy rydz
Lepszy niż maślaczek
O gdyby chciał i gdyby tak zerwać się dać o Boże
Lecz na to rydz nie mówi nic bo mówić wszak nie może
O rudy ,rudy, rudy rydz już go nie uproszę rudy, rudy, rudy rydz chyba pójdę z koszem
O rudy, rudy, rudy rydz różne z nim pogwarki ,no to, no to nic pójdę na pieczarki
yo
Gussy'Aka'Serek
08-10-2008, 10:37
Jeszcze nie :( Ale na dniach bedzie necik =D
:kat:
Makon powiedzmy sobie szczerze, ktokolwiek nie rzadzi zawsze jest burdel... czy to byli szwedzi, czy tez sa to finowie, zawsze jest to samo-burdel. Dlatego tez wez przyklad ze mnie i pierdol ta gre:P
Twoj na zawsze
Sahjon
stary ja do Finów nic nie mam niech żądza jak wygrali ale to co od*******a SKulterpa to normalnie jest nienormalne
Gussy'Aka'Serek
10-10-2008, 09:51
Fin vs. Ger? :D
JEBAC ZYDÓW!
Slayer-Nuddle
10-10-2008, 13:39
A jest jakis server pvp gdzie ludzie nie narzekaja?
Co na opsidji słychować?
Smród, brud i ubóstwo :)
Smród, brud i ubóstwo :)
Że niby polska?
Yaugardo
11-10-2008, 17:20
Że niby polska?
Polska dla POLAKOW :<
Gussy'Aka'Serek
12-10-2008, 16:45
Pierdolone karnisze... pierdolone firanki... pierdolone... ekhm :confused:
Suv Dragonslayer
12-10-2008, 19:27
ng masslog 0:0 walka zakonczona.
ja tak z innej beczki Softy,silki,fire sword ma ktos na sell?
Gussy'Aka'Serek
18-10-2008, 19:09
Waciktey Tralala
Suv Dragonslayer
19-10-2008, 21:39
dzisiaj juz cos sie dzialo
1 cam uciekamy jak pizdy
2 cam padam, zapomnialem wczesniej wlaczyc xd
http://www.speed.yshare.com/491162894.html
dzisiaj juz cos sie dzialo
1 cam uciekamy jak pizdy
2 cam padam, zapomnialem wczesniej wlaczyc xd
http://www.speed.yshare.com/491162894.html
keylogger ! Bana proszę dla tego Pana -.-
Co tam słychac na mojej kochanej Obsidi ? :)
Gussy'Aka'Serek
21-10-2008, 09:22
gówno <dopełnianie tekstu>
squn aka daro komus ty chara przekazal ?? XD nie no joke :]
a co do obsidii hmmm mało ciekawych wydarzeń lepiej powiedz kiedy Twoja Agnieszka rodzi ??
suv ban
ob 22:4 chyba bo mi się liczyc nie chce
pephy suv i inni NG members: no war dopoki sie ze szpiegami nie ogarniecie
a generalnie cam z ob fajny :D
Gussy'Aka'Serek
22-10-2008, 17:39
a co do obsidii hmmm mało ciekawych wydarzeń lepiej powiedz kiedy Twoja Agnieszka rodzi ??
suv ban
Mr. Uncle! Zapytałbyś kiedy Klaudia rodzi xD
Btw. Interes mam mały do Ciebie odezwij się jak możesz na PW <3
Jak lubie pare osob z NG to kurwa to co zobaczylem z perspektywy Ulpy TO KURWA ZAL.SWE.PL w trapie miec 195 RP i nie moc go zabic jak sam sie leczy to zaaaal odrazu zeby nikt nie mowil:} nie bylo tam zadnego druida ktory moglby go leczyc;]
a co mielismy zrobic nasrac na niego ?
23-10-2008, 00:16
zawsze skurwysyny massloguja czy sie ustawiajaa jak sie zaczynam uczyc i ni huja mi nie wychodzi -.^
Skor cytuje Yofe: nie matura lecz chęć szczera, zrobi z ciebie hlvla.
czy nasrac to nie wiem ale napewno zabic;]
Szweducha
25-10-2008, 23:37
tak nasrac mu na klate i rozmasowac
Suv Dragonslayer
26-10-2008, 08:44
makon
jak nie ma wystarczajacego sd powera, to go nie zabijesz. nie wazne czy to ng czy sloneczny patrol.
Suv mi chodzi o to czy nie mielisicie Power sd czy tak jak to bylo w Saint polowa chodzilo bez bota na combo sd. Mi tylko o to sie rozchodzi:D
Szweducha
26-10-2008, 11:12
nie mieliscie sd comba?tak to jest jak sie neichce ustawic bota nie wiem czy widzieliscie openke w wykonaniu magebot team nikt nie prawa pzrezyc;p
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=130634
Żołnierze niwrego się wypłacać zaczynają. Lojalność ma urlop czy jak?
majac takie chary jak NG niewiem w jaki sposob przejeballiscie to ;D ale jeszcze nie jest za pozno wpadnijcie na azure po kilka dobrych rad
tak juz ide po rade do ciebie , to nie jest tibia 7.6 gdzie lvle robia roznice , bo teraz lvl to nic
CO padaka jest teraz to szok:)
Starprinze leader gildi lata po respach i rozdaje hunty jak to stwierdzil FOR FUN :) Zróbcie coś;D
Suv Dragonslayer
30-10-2008, 11:59
przyjdzie kot i pozamiata, polska bedzie mistrzem swiata.
tak juz ide po rade do ciebie , to nie jest tibia 7.6 gdzie lvle robia roznice , bo teraz lvl to nic
trzeba bylo trenowac na otsach, a nie tylko boty na smoki. Daliscie chary bsp jakbyscie nie wiedzieli ze to jest dobry ziom niklasa HE HE
trzeba bylo trenowac na otsach, a nie tylko boty na smoki. Daliscie chary bsp jakbyscie nie wiedzieli ze to jest dobry ziom niklasa HE HE
Dostaliście chary na nebuli (Z WIĘKSZYM POZIOMEM MOCY!!!) i dostaliście wpierdol. Na azurze też byście dostali, gdyby wam cały server nie pomógł. NO TO CHEJQA KOZAQ Z POLSKICH STEPÓW!
Szweducha
30-10-2008, 17:00
teraz rzadza boty bot=win war
Kaktus92
30-10-2008, 19:10
Witam was drodzy obsidiańczycy. Piszę tego posta, gdyż pragnę was przestrzec przed jebanym account buyerem i thiefem. Tvkg- to jego nick z tego forum. Osoby, które go znają proszone są o kontakt ze mną najlepiej na PW. Zrobił mnie w huja na 500k po roku znajomości. Mieszka on prawdopodobnie w Kamiennej Górze lub Wrocławiu. Adres tego frajera mile widziany.
Dostaliście chary na nebuli (Z WIĘKSZYM POZIOMEM MOCY!!!) i dostaliście wpierdol. Na azurze też byście dostali, gdyby wam cały server nie pomógł. NO TO CHEJQA KOZAQ Z POLSKICH STEPÓW!
Na nebuli graly 2 osoby z azury, Urban i Marjola i to wystarczylo zeby SCK sciagnal szwedow na serw, A o Azurze to WIDAC ze huja wiesz wiec 3m pyska :D
Yaugardo
30-10-2008, 23:41
Na nebuli graly 2 osoby z azury, Urban i Marjola i to wystarczylo zeby SCK sciagnal szwedow na serw, A o Azurze to WIDAC ze huja wiesz wiec 3m pyska :D
Rodakujmy sie!!! Raz w prawo raz w lewo I TERAZ FALA !!! Rispekt dla Ciebie wielki naprawde ziomus naucz mnie jak gac w Tibje :(. Musisz byc naprawde kozak skoro wiesz duzo o Azurze, ALE KURWA PIERDOLCU TO JEST OBSIDIA wiec wy*******aj, nie nauczyli Cie w szkole alfabetu? Od A do O jest pare literek polecam przestudiowac abecadlo :(
Szweducha
31-10-2008, 19:58
@zator
Zuther
135 Elite Knight
i wszystko jasne nawet komentowac nie trzeba
i tak najlepsze jest to co sie dzisiaj stalo xDDD
Wpadli finowie po kolesia zpaowali na demon shielda i bohy i kazali mu napisac posta na forum ze oni sa ci dobrzy ze pomogli mu w quescie i takie bzdety xDDD
Jak to powiedzial moj Krejzol ziomal Dedal. DAJTA IM WLADZE A BEDZIE JAZDA XDDDD
a ja paymencik 300k bo Starpizda nie ma kasy:( jak ze mi kurwa przykro:(
aaa i SKulter ba ulpa zada ode mnie domku, bo nie ma super elo zajebistej i wyjebanej w kosmos chawirki jak ja xDDD dawal mi cc3+kasa+wolnosc a ja glupi sie nie zgodzilem:(
ale ja kurwa wrócę na obsidie nie dzisiaj to za rok ,nie za rok to za 10 lat ,a jak nie to dam w spadku mojego chara i VYLKANO WRÓCI KURWA xDD
^
Jebać tibje co nie??///////////;];;];];];]]]];]];;];;;]];]]];;;]];;;;;;]
@zator
Zuther
135 Elite Knight
i wszystko jasne nawet komentowac nie trzeba
kurwa no jak zgadles ze mam 135eka ?
sRY ALE WIECEJ NIZ 135 NIE BEDZIE BO NIECHCE MI SIE BOTOWAC;///
Muhan'nad
01-11-2008, 06:06
takie zycie ;/ dobrze ze ja sie wynioslem w miare predko z tego serwera ;]
Mi napisał jak przed nim uciekałem że jak nie oddam mu teraz arma to oddam całe eq w dp :D no to chyba go pogięło totalnie ;D "rare" seta wyjebie gościowi ale będę przez kurwa tydzień mógł expować ^^ To co się teraz wyprawia to normalnie szok w trampkach xD lecę na wieś;] papatki:P
Suv Dragonslayer
01-11-2008, 18:28
wyjebali z serwera SPRAWIEDLIWYCH i robia co chca!
Thavenix
01-11-2008, 23:01
l
o
l
xdddddddddd
Yaugardo
02-11-2008, 11:20
19:13 Yson [122]: boh now
;f
Nowy owner szaleje :o
suv ban
Dzieki Wujaszku ;* a u nas ogolnie dobrze. Aga rodzi za okolo 5-6 miesięcy podejrzenie ze sa to blizniaki. Sory ze tak dlugo pisalem ale neta nie mialem
Kania kul rpg
02-11-2008, 20:56
Gratulacje B), Wie morze ktoś kiedy następny war ?? 2 razy byłem znaczy oglądałęm jak się bili chyba właśnie z Swe ale chyba przegrali Polacy ;/
Kania kul rpg
02-11-2008, 21:11
http://pl.youtube.com/watch?v=hNugWsVhc68&feature=related ;)
dodaje link do tamtej wojny
Dzieki Wujaszku ;* a u nas ogolnie dobrze. Aga rodzi za okolo 5-6 miesięcy podejrzenie ze sa to blizniaki. Sory ze tak dlugo pisalem ale neta nie mialem
blizniaki ?? hmmm mam o rok młodszych braci blizniaków, dzięki Bogu na wygnaniu na Wyspy :D
w sumie zarówno ze względu na własne doświadczenia, jak i na fakt, że bliźniaki źle się kojarzą Polakom życżę trojaczków ;]
btw ciekawe rzeczy się dzieją na serwie .... jak to mi jeden MS wczoraj napisał .... tu chodzi o rządy na serwie wujaszku ;]
no i chciałem all podzięować za pustki na frostach xD
szkoda, ze jesień mam w firmie zawsze prze..... ale i tak nice jak po 5 godzinach człowiek wbija na spawn a tam nadal jego letter :p
selling sd/mwall runes =]]]]]
a kto ma expic jak 95 % w warze xDDD
BotNG, Elfbot ewentualnie blackd:P
Makonnnnn co ty robisz z ng?????????//////// rzalik trochu ;\
04-11-2008, 16:50
a co ja robie z ng ??!!??!!1
Yaugardo
05-11-2008, 12:17
a co ja robie z ng ??!!??!!1
Sprzedajesz Doope :<
Makonnnnn co ty robisz z ng?????????//////// rzalik trochu ;\
Dedal mialem 2 wyjscia albo siedze w pz i czekam az kto wygra,jezeli NG to mam troche spokoju bo Zielak mi pomoze albo Infi i uninstal tibie xD lub druga bramka to walczyc po stronie NG i myslec ze jakos to wygramy i bede mial spokoj xD i po zucie moneta wyszlo ze dolaczam xD
Dedal mialem 2 wyjscia albo siedze w pz i czekam az kto wygra,jezeli NG to mam troche spokoju bo Zielak mi pomoze albo Infi i uninstal tibie xD lub druga bramka to walczyc po stronie NG i myslec ze jakos to wygramy i bede mial spokoj xD i po zucie moneta wyszlo ze dolaczam xD
Jak tam chcesz, ale ja wolałbym odinstalować tibie niż być razem z ludźmi, którzy ci grać nie pozwalali. Swoją drogą, ciekawe ile ng wytrzyma z polakami i na odwrót.
Jest to o tyle, żałosne ze strony ng, że gdyby wygrywali wojnę to by nigdy nie chcieli pomocy polaków. Czego się nie robi, żeby odzyskać swoje ciężko wybotowane pixele.
Jak tam chcesz, ale ja wolałbym odinstalować tibie niż być razem z ludźmi, którzy ci grać nie pozwalali. Swoją drogą, ciekawe ile ng wytrzyma z polakami i na odwrót.
Jest to o tyle, żałosne ze strony ng, że gdyby wygrywali wojnę to by nigdy nie chcieli pomocy polaków. Czego się nie robi, żeby odzyskać swoje ciężko wybotowane pixele.
Hmm czy nie pozwalali to nie wiem chyba ze chodzi ci o war NG na Saint ale wiesz jak to jest, i z drugiej strony cholera nie mogę odinstalować bo mnie Ktoś na rl zabije:(
Szweducha
09-11-2008, 15:05
omg polaczki znowu owned sie pchaja jak nie ma elity pvp
Gussy'Aka'Serek
10-11-2008, 11:12
np. Ja Cie Makon zapierdole. ZAJEBIE CIE NA KOTLETA!!!!!!!!!
Ja juz sobie z Tibią dalem spokoj, za duzo na karku. Ale naturalnie bede was tu w*****ał swoimi głupawymi postami :D
I wysyłał moderatorów też KUTASY PIERDOLONE! SZMATY ZAJEBANE W DUPE!
RUCHAŁO WAS STADO DZIKICH WĘŻY!
"...Gówno perfumowane, zapakowane
ślicznie wygląda, pysznie, byle byś nieumyślnie
zjadł nie patrząc na skład, na tym stoi świat,
na gównie wciskanym nam od lat!
Gównojady łykają równo, jak pelikany ryby
gównodajce podają to, co my ludzie robimy,
Im bardziej śmierdzi tym bardziej cieszy, i podoba sie kobiedzi
Mają to sąsiedzi, znaczy dobrze trza przymierzyć..."
CO ROBIMY NA SYLWesTRA?
CO ROBIMY NA SYLWesTRA?
Bukake na Tffojom StarOM ! :DD
Dalanther
11-11-2008, 17:02
Dzień Dobry : D
HAHA :D Noob;d
Teraz rodaki ziomy, a finy be?
Dalanther
11-11-2008, 18:15
Zdecydowanie tak ; ]
Daniel Uzurpator Rodaaaaqqqq!! Kocham Cie Jak Innych Rodakqw Teraz!!!! <3333333333333333333
Dalanther
11-11-2008, 22:02
Piotr, zmieniaj dane kutango : D
Jak nie, to zobaczysz to samo, co na Docie : DDD
Piotr, zmieniaj dane kutango : D
Jak nie, to zobaczysz to samo, co na Docie : DDD
a teraz? xDDD!@
Dalanther
11-11-2008, 22:09
*******aj do niklasa
Shandowsky
12-11-2008, 03:30
Do boju ! :S
Szweducha
12-11-2008, 21:26
do boju polska nie zginiem nigdy chociaz padamy sto razy nie poddamy sie zaden fin czy kebab nie bedzie plul nam w twarz
Dalanther
12-11-2008, 22:07
Do boju Polskooooooo! Nie zginiemy nigdy, póki po zwycięstwo graaaaaasszz !
WSZYSTKIEGO NJHLESPSZEGO LEON Z )OKAZJU 1 8 LAT!!! : DDDDD
Kurde faja, nasz rodak (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Pephy) znów jest lepszy i fajniejszy od niwrego (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Nivre)!!!!XDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd
Rine0707
14-11-2008, 19:13
Witajcie moi drodzy ;) :]
Suv Dragonslayer
14-11-2008, 21:17
{pozdro600; elorap; uderz w :cup:;siema ziom}
{pozdro600; elorap; uderz w :cup:;siema ziom}
Stara Cie zostawila w zabce jak byla promocja "Zamykamy Zabki" bo myslala ze nie wrocisz? :S
Coz za Update :P juz nikt mi nie ucieknie xD xDDD i bede mial 166 Shielding SIET xDDDDD
Coz za Update :P juz nikt mi nie ucieknie xD xDDD i bede mial 166 Shielding SIET xDDDDD
i tak padniesz na kombo sd xD!
http://blackdtools.com/forum/showthread.php?t=30543
Jakby ktoś chciał kupić. xd
Parodia się robi z tej wojny, nie sądzicie? Już Saint było lepsze XXDDDDDDDD
Rine0707
16-11-2008, 09:23
:baby:
:) Ciekaw jestem co będzie dalej. Kiedys 100 lvl to było coś a teraz wystarczy się zalogować i pełno 100+ ktorzych nigdy niewidzialem.
Czy Polacy Przetrwają ?:*
Thavenix
16-11-2008, 14:59
^
rotflmaowecadc
Szweducha
16-11-2008, 15:36
do wszystkich polaczkow z ls, ng jestescie ciotami i damianami maciek z klanu ma lepsze pvp w carlin prosze nie robcie juz openek oszczedzicie nam wstydu
Rine0707
16-11-2008, 17:58
do wszystkich polaczkow z ls, ng jestescie ciotami i damianami maciek z klanu ma lepsze pvp w carlin prosze nie robcie juz openek oszczedzicie nam wstydu
Ten co niewalczy, jest ciotą ;) Lvl się tylko dla Ciebie liczy?X(
Szweducha
16-11-2008, 18:42
szwedzie zapodaj cama jak masz
na tibia.de sa wszystkie filmiki
Szweducha
16-11-2008, 18:44
Ten co niewalczy, jest ciotą ;) Lvl się tylko dla Ciebie liczy?X(
ja nie walcze bo nie gram w to ;]
Szweducha
16-11-2008, 19:51
o kurwa widze ze sie chlopaki postaraliscie a te comba dzis ;o
hail elf bot
ee Rine, umarłeś czy ktoś sobie żartuje? ;pp
ee Rine, umarłeś czy ktoś sobie żartuje? ;pp
Zajebiste pytanie ;p
@battle
Jeden z bandy tych pierdolonych szkulterpow i tyle sie meczyliscie ;< To przez to ze ja nie walcze ^^
i pytanie ocb z niemcami ? znow backstabb?
ahahahahahahahahahahahahhahaah XDDDDDDDDDDDDDddddddd
A ja myślałem, że niżej nie można upaść. Dać chary furorze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
KOMPROMISACJA
I kurwa endżi mówi, że nie boją się o swoje pixele XDDDDD
Dalanther
17-11-2008, 00:12
@up
Myślisz, że jesteś elo i fajny? ........................................ NOT
Więc krótko powiem, bo mi żal słów na Ciebie. Zamknij ryj i zmień forum, bo jak grałeś jeszcze na obsidii, to dupę lizałeś i byłeś wielkim RODAKIEM i PATRIOTĄ !
Jednym słowem, cry me a river & get a life trollu ;]
Yaugardo
17-11-2008, 12:45
@up
Myślisz, że jesteś elo i fajny? ........................................ NOT
Więc krótko powiem, bo mi żal słów na Ciebie. Zamknij ryj i zmień forum, bo jak grałeś jeszcze na obsidii, to dupę lizałeś i byłeś wielkim RODAKIEM i PATRIOTĄ !
Jednym słowem, cry me a river & get a life trollu ;]
Kierwa Dizu co Ty pierdolisz. Do niedawna na Rodakow mowiles rozne rzeczy i im jechales a teraz co? Wiec do kurwy nedzy sie zastanow zanim cos napiszesz.
BTW!!!
200k za jedna OB FTW... HAHAHAHAHAA
Dalanther
17-11-2008, 14:45
Widzisz Valek, ludzie się zmieniają, Tych których kiedyś nie trawiłem teraz poznałem i jest ok.
A poza tym ja nie wyzywałem ludzi od frajerów, czy jeździłem po rodzinie, bo do takiego poziomu nigdy się nie zniżę ;)
On sam był z Polakami, a teraz żal mu dupę ciśnie bo opchnął konto jakiemuś finowi i nie ma kim grać.
Let Trolls flame on !
Yaugardo
17-11-2008, 15:04
Widzisz Valek, ludzie się zmieniają, Tych których kiedyś nie trawiłem teraz poznałem i jest ok.
A poza tym ja nie wyzywałem ludzi od frajerów, czy jeździłem po rodzinie, bo do takiego poziomu nigdy się nie zniżę ;)
On sam był z Polakami, a teraz żal mu dupę ciśnie bo opchnął konto jakiemuś finowi i nie ma kim grać.
Let Trolls flame on !
Jeju noobku nawet nie wiesz ze ma czym grac :P. A co do Dedmita to go doskonale rozumiem czemu nie jest po stronie rodakow, widzisz Daniel duzo chyba Cie ominelo :P.
BTW.
Kup ktos Xalarisa TANIO !
Suv Dragonslayer
17-11-2008, 15:18
prawda jest taka, ze dedal na*******a na ng na kazdym mozliwym forum. tez ich nie lubie, ale nie cisne po nich w kazdy mozliwy sposob. pare osob ktore 'pokazaly jaja' na tej wojnie na codzien byly wielkimi panami obsidii, nie przepadam za nimi, ale jestem z nimi. po infinitusach tez nie jade, a mialbym po czym. zastanow sie dedal, czasem lepiej nic nie mowic niz robic z siebie kretyna. wiem ze to tylko forum i pewnie w dupie to masz, ale pozniej sobie ludzie wyrabiaja o tobie opinie na takiej zasadzie jak np diz o polakach zanim sie z nimi zapoznal.
Dalanther
17-11-2008, 15:24
Suv! Ale Dedalek próbuje być fajny !! : D
Bo Dedala zamykają w żabce na promocje :S
prawda jest taka, ze dedal na*******a na ng na kazdym mozliwym forum. tez ich nie lubie, ale nie cisne po nich w kazdy mozliwy sposob. pare osob ktore 'pokazaly jaja' na tej wojnie na codzien byly wielkimi panami obsidii, nie przepadam za nimi, ale jestem z nimi. po infinitusach tez nie jade, a mialbym po czym. zastanow sie dedal, czasem lepiej nic nie mowic niz robic z siebie kretyna. wiem ze to tylko forum i pewnie w dupie to masz, ale pozniej sobie ludzie wyrabiaja o tobie opinie na takiej zasadzie jak np diz o polakach zanim sie z nimi zapoznal.
Spójrz obiektywnie co się stało z ng. Z jednej z najlepszej guildi w Tibii, spadła na dno. Przez 2 lata równo jebaliście na polaków, jacy to idioci, debile, noskille etc. Kiedy straciliście swoje pixele to wzięliście ludzi, których nawet niekiedy nienawidzicie. Tak samo z niemcami, pamiętam tematy zielaka itd. na forum gdzie pisali, że niemcy to największe kutasy na obsidii. Kiedy nadarzyła się okazja to od razu ich przygarnęliście. W ciągu 2 tygodni zdążyli mi opierdolić 3 funfli. Jak widzisz, nie pomagam też skulterpom, bo ich też uważam za kretynów na czele z Niklasem, któremu tibia z mózgu zrobiła budyń malinowy. Dając chary furorze, potwierdziliście tylko, że macie w dupie jakiekolwiek zasady, a tibia to dla was coś więcej, niż gra. Możemy tak dyskutować, ale widzę typa, którego przez 2 lata ulubionym zajęciem było jebanie polaków i wszystkiego co z nimi związane, a teraz udaje wielkiego przyjaciela rodaków. a teraz mówi mi, że mam się zamknąć, to mi się słabo robi. Nic nie mam do ciebie, zielaka, fooziego, moosa itd itd. Tylko w*****a mnie, że przez idiotów, acc buyerów i złodziejów typu Nivre, Niklas, z obsidii, jednego z najlepszych serverów, zrobił się server niczym nie różniący się od typowych serverów, gdzie rządzą upośledzeni polacy. Używajcie combobotów, pingujcie, hackujcie, dawajcie chary ludziom z innych serverów. Ja się nie mieszam, ale na pewno nie będę siedział cicho, a tym bardziej wam pomagał.
I nie mówię tutaj o pvp, tylko o sposobie jak się oni zachowują i jak wy się zaczynacie zachowywać. Równajcie w dół jeśli to wam się podoba.
@Dalanther
Nie muszę próbować. Ja jestem fajny, chcesz tego czy nie.
@Piesek
Wolę degustacje w castoramie.
Yaugardo
17-11-2008, 17:39
Spójrz obiektywnie co się stało z ng. Z jednej z najlepszej guildi w Tibii, spadła na dno. Przez 2 lata równo jebaliście na polaków, jacy to idioci, debile, noskille etc. Kiedy straciliście swoje pixele to wzięliście ludzi, których nawet niekiedy nienawidzicie. Tak samo z niemcami, pamiętam tematy zielaka itd. na forum gdzie pisali, że niemcy to największe kutasy na obsidii. Kiedy nadarzyła się okazja to od razu ich przygarnęliście. W ciągu 2 tygodni zdążyli mi opierdolić 3 funfli. Jak widzisz, nie pomagam też skulterpom, bo ich też uważam za kretynów na czele z Niklasem, któremu tibia z mózgu zrobiła budyń malinowy. Dając chary furorze, potwierdziliście tylko, że macie w dupie jakiekolwiek zasady, a tibia to dla was coś więcej, niż gra. Możemy tak dyskutować, ale widzę typa, którego przez 2 lata ulubionym zajęciem było jebanie polaków i wszystkiego co z nimi związane, a teraz udaje wielkiego przyjaciela rodaków. a teraz mówi mi, że mam się zamknąć, to mi się słabo robi. Nic nie mam do ciebie, zielaka, fooziego, moosa itd itd. Tylko w*****a mnie, że przez idiotów, acc buyerów i złodziejów typu Nivre, Niklas, z obsidii, jednego z najlepszych serverów, zrobił się server niczym nie różniący się od typowych serverów, gdzie rządzą upośledzeni polacy. Używajcie combobotów, pingujcie, hackujcie, dawajcie chary ludziom z innych serverów. Ja się nie mieszam, ale na pewno nie będę siedział cicho, a tym bardziej wam pomagał.
I nie mówię tutaj o pvp, tylko o sposobie jak się oni zachowują i jak wy się zaczynacie zachowywać. Równajcie w dół jeśli to wam się podoba.
@Dalanther
@Piesek
Wolę degustacje w castoramie.
A SkUr jest pedalem i bakstaberem, nie uwzgledniles tego w swojej wypowiedzi
Suv Dragonslayer
17-11-2008, 22:00
zdaje sobie z tego sprawe, ng to juz nie ng. ale nie musisz 'rownac w dol' z poziomem swoich postow, bo ten potrafisz zachowac wysoki, jak tylko chcesz.
Yaugardo
17-11-2008, 23:19
No i hoooj nawet furora nie pomoga, nic nie pomoglo :/.
BTW. Juz ktorys raz z kolei widze ze uciekaja ludzie do tej glupiej piramidki pytanie tylko PO CO czy ktos moze mi udzielic odpowiedzi?
No i hoooj nawet furora nie pomoga, nic nie pomoglo :/.
BTW. Juz ktorys raz z kolei widze ze uciekaja ludzie do tej glupiej piramidki pytanie tylko PO CO czy ktos moze mi udzielic odpowiedzi?
furora nie pomogla pewnie dlatego ze nikt z furory nie gral na openie ; o
Yaugardo
17-11-2008, 23:44
furora nie pomogla pewnie dlatego ze nikt z furory nie gral na openie ; o
OKEJ OKEJ my bad ://///
Szweducha
18-11-2008, 14:02
znowu omg trzeba bylo dac te passy furorze pewnie was nie stac na elf bot no coz
Suv Dragonslayer
18-11-2008, 16:21
pochwal sie kim grasz cwaniaku.
Szweducha
18-11-2008, 19:30
pochwal sie kim grasz cwaniaku.
jakbys czytal uwaznie powyzsze posty to bys wiedzial ze nie gram
oto prawdziwe combo :
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=134009
Ja też pamiętam jak tępili polaków paymenty za nic dawanie eq za nic, a przepraszam bo byłeś 1 na respie. Nigdy wam nie dałem eq, a teraz gram na innym serverze ale jak wlatuje do kumpli i oglądam wasze openki to aż rzygać mi się chce bierzecie polaków teraz to nawet im prawie liżecie dupy żeby tylko nie utracić swojej zasranej pozycji nawet się będę cieszył jak WO wygra chociaż już nie ma tej gildi ale tak czy tak przegracie, już tam przez was nie gram.
Dalanther
18-11-2008, 20:01
@up
no i elegancko, czebye
Idź męcz dalej vdl na nonpvp w 17 osób ; D
@up
no i elegancko, czebye
Idź męcz dalej vdl na nonpvp w 17 osób ; D
Rodzinny hunt na 1 dragonie w 6 osób(20lvlowe sorce z wand of decay) + bloker (80ek, który tam expi) roxuje :DD non pvp ftw _/ już wole nie grać niż na non pvp grać xD
Ja już prawie nie gram w tibię, i kto powiedział że Ja na non-pvp? :o lama nie jestem żeby na n-pvp grać.
Ps.Rajcują mnie małe literki. ;] Jak można grać na n-pvp tam się grać w ogóle nie nauczysz, bez sensu wbija Ci ktoś na respa albo Cie wkuzwia to go nawet dotknąć nie możesz kuzwa w ogóle japier****
19-11-2008, 13:49
kocham jak ludzie ktorzy nie maja pojecia o wojnie sie wymadrzaja i uwazaja za kozakow bo cos od kogos uslyszeli lol pozdro pocwiczcie
i co powiesz mi ze ng mowilo na yunka ze jest no skillem?chyba nei masz dobrych info ;) co do o*******ania charow to sie gra sie ma mozna o*******ac do woli jak ktos kupuje takie chary wszystko zalezy od tego jakei ma z nim sprzedajacy ;) ja casspariego np sprzedalem i go nie owale ;)
znasz przyslowie wrog mojego wroga jets moim przyjacielem? wiele ci to moze wyjasnic ;) a szwedow sam nie lubilem szczegolnie nivrego i moosa ale teraz widze sa dla swoich sa spoko i o to chyba chodzi nie?
a ze furora nam pomoga to tylko ich dobra wola jako ze sa od nas z miast + maja zabawe ;]
Yaugardo
19-11-2008, 17:52
kocham jak ludzie ktorzy nie maja pojecia o wojnie sie wymadrzaja i uwazaja za kozakow bo cos od kogos uslyszeli lol pozdro pocwiczcie
i co powiesz mi ze ng mowilo na yunka ze jest no skillem?chyba nei masz dobrych info ;) co do o*******ania charow to sie gra sie ma mozna o*******ac do woli jak ktos kupuje takie chary wszystko zalezy od tego jakei ma z nim sprzedajacy ;) ja casspariego np sprzedalem i go nie owale ;)
znasz przyslowie wrog mojego wroga jets moim przyjacielem? wiele ci to moze wyjasnic ;) a szwedow sam nie lubilem szczegolnie nivrego i moosa ale teraz widze sa dla swoich sa spoko i o to chyba chodzi nie?
a ze furora nam pomoga to tylko ich dobra wola jako ze sa od nas z miast + maja zabawe ;]
A Skur sie napina :((((((((
Thavenix
20-11-2008, 11:29
ryja parowo ;D
Yaugardo
20-11-2008, 11:31
ryja parowo ;D
Japa Stulejo
Gussy'Aka'Serek
20-11-2008, 19:44
@Dalanther
Fajny to Ty jestes tylko po tym jak koledzy chuja po spuście wyjmują z Twojej dupy ;o;o;o X(
Moze chcesz posmakowac mojego?
Yaugardo
20-11-2008, 22:27
Fajny to Ty jestes tylko po tym jak koledzy chuja po spuście wyjmują z Twojej dupy ;o;o;o X(
Moze chcesz posmakowac mojego?
fajnie masz w domu
Dedal,
Yaugardo
20-11-2008, 23:27
fajnie masz w domu
Dedal,
CHE CHE Nawet konto na forum sharuje :/
Szweducha
21-11-2008, 10:18
pozdro elo zjom zabka
Gussy'Aka'Serek
21-11-2008, 10:35
fajnie masz w domu
Dedal,
Byłeś, to wiesz... Całkiem fajnie ale nie wiesz do końca bo zwiedźiłeś tylko sypialnie... Btw. Mama Cie pozdrawia tutaj spod biurka. I mówi zebyś był grzeczny. Ide pranie zrobic bo mi jakas szmata poplamila spodnie śliną... z/w
Yaugardo
21-11-2008, 13:44
Byłeś, to wiesz... Całkiem fajnie ale nie wiesz do końca bo zwiedźiłeś tylko sypialnie... Btw. Mama Cie pozdrawia tutaj spod biurka. I mówi zebyś był grzeczny. Ide pranie zrobic bo mi jakas szmata poplamila spodnie śliną... z/w
Myślałem, że w waszym slangu dwarfoskim na śmietnik to się mówi hasiok, a nie sypialnia, ale mniejsza z tym. Nie stać cię na moją starą, nawet gdybyś 40 lat rył wyngiel zębami w waszej podwórkowej kopalni, a twojemu staremu skrobał ser spod moszny i sprzedawał dla mlekovity , więc pal pizde nadmuchiwany elwisie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))
dedmicz
Szweducha
21-11-2008, 14:10
żabka to hooj kradnie mleko z biedronki a potem w żabce drożej sprzedaje i niby promocja jest
Let Trolls flame on !
Dobrze byc poinformowanym, nie? Pierwsze slysze, ze Dedal sprzedal moje konto, albo to, ze Dedal nie ma kim grac. :baby:
Zanim cos napiszesz to sie upewnij, ze masz racje. A to, ze byl z Polakami to nie znaczy, ze ich lubil.
ty chyba tez, dodajac przekreslona flage Finow, ktorzy kopali was co battle :)
Yaugardo
21-11-2008, 16:09
Bo oni dbaja o czystke w narodzie :/// Przeciepy :]
Yaugardo
24-11-2008, 00:27
"kopali" dobrze powiedziane :) zamiast pisać w spokoju, to się kłócicie... eh nołlajfy..
/Faz ; DDDDD
Gussy'Aka'Serek
24-11-2008, 00:32
Myślałem, że w waszym slangu dwarfoskim na śmietnik to się mówi hasiok, a nie sypialnia, ale mniejsza z tym. Nie stać cię na moją starą, nawet gdybyś 40 lat rył wyngiel zębami w waszej podwórkowej kopalni, a twojemu staremu skrobał ser spod moszny i sprzedawał dla mlekovity , więc pal pizde nadmuchiwany elwisie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))
dedmicz
Gdybym 40 lat wyngiel zebami rył to miałbym morde taka jak masz Ty wiec nawet nie probuje sie do tego zabierac X( Śmietnik? To dlaczego ostatnio Twoja stara wjebała mi mydło w kiblu jak jej pozwoliłem przemyć morde ze spermy? Wpuść taką do łazienki do ci mydło zeżre... Weź ją wytresuj jakoś bo juz 7 mydło kupuje...
Btw. Powiedz staremu ze jak rano jedzie na obchód po rejonie za puszkami rowerem, to niech nie za*******a tak szybko bo łechtaczką po betonie szoruje i wszystkich budzi. A ludzie do pracy chodzą i tez chcą sie wyspać.
dsajsauiHUA
SHDudhsah
uHA
dsa
f
a
TO NIE PRAWDA ZE TU PRACUJE SKARBIE. MAMA NIGDY NIE BYŁA DZIWKĄ!
No kurwa dać takiej klawiature... Przepraszam. Jeszcze mi szmacisko shifta pogryzło. Jak dziecko... Co do rączki to do buzi...
Gdybym 40 lat wyngiel zebami rył to miałbym morde taka jak masz Ty wiec nawet nie probuje sie do tego zabierac X( Śmietnik? To dlaczego ostatnio Twoja stara wjebała mi mydło w kiblu jak jej pozwoliłem przemyć morde ze spermy? Wpuść taką do łazienki do ci mydło zeżre... Weź ją wytresuj jakoś bo juz 7 mydło kupuje...
Btw. Powiedz staremu ze jak rano jedzie na obchód po rejonie za puszkami rowerem, to niech nie za*******a tak szybko bo łechtaczką po betonie szoruje i wszystkich budzi. A ludzie do pracy chodzą i tez chcą sie wyspać.
dsajsauiHUA
SHDudhsah
uHA
dsa
f
a
TO NIE PRAWDA ZE TU PRACUJE SKARBIE. MAMA NIGDY NIE BYŁA DZIWKĄ!
No kurwa dać takiej klawiature... Przepraszam. Jeszcze mi szmacisko shifta pogryzło. Jak dziecko... Co do rączki to do buzi...
haha owned xDD!
Dalanther
24-11-2008, 14:40
hahaauehuahh, rozumiem sharować konto na tibii, ale żeby sharować konto na forum to trzeba już być totalnym retardem ; DDDD
Piona
Gussy'Aka'Serek
24-11-2008, 14:43
On nawet swoją matke sharuje ze swoim ojcem. U nich to rodzinne.
Yaugardo
24-11-2008, 14:55
Pussy czkaj na dedala nie ma go :( kurwa ciekawe czy dostane bana XDDD
Yaugardo
24-11-2008, 14:56
haha owned xDD!
A TY kurwa sie nie odzywaj bo jestes zydem i masz knuty na glowie :**
@Dizu
A WIDZISZ :]]] ja wole na forum niz w Tibji dawac passy prolakom z Fórory
Thavenix
24-11-2008, 15:00
nienawidze was.
Dalanther
24-11-2008, 15:04
Wole dawać Polakom/rlom passy jeśli tego nie wiesz ;) , niż lizać dupencję śFINiom i udawać, że się nim jest ;; ] ]]]]]]]]]
Yaugardo
24-11-2008, 15:10
Wole dawać Polakom/rlom passy jeśli tego nie wiesz ;) , niż lizać dupencję śFINiom i udawać, że się nim jest ;; ] ]]]]]]]]]
Ale czy ktos tutaj udaje ? czy ktos lize ? 8o8o8o. Nie wiem jak Ty ale ja mam w to wyjebane kto wygra bo i tak nie gram od dluzszego czasu :p
Thavenix
24-11-2008, 15:20
ej, ja tu jestem etatowym lizodupem finków : / nie zabierajcie mi mojego miana dając go temu typowi nade mna ;/
Yaugardo
24-11-2008, 15:21
ej, ja tu jestem etatowym lizodupem finków : / nie zabierajcie mi mojego miana dając go temu typowi nade mna ;/
Ej Jebaj sie :( idz pogadaj ze scianami i pocwicz technike formowania kuli smierci XDDDDDDDD
Gussy'Aka'Serek
24-11-2008, 16:34
Pussy czkaj na dedala nie ma go :( kurwa ciekawe czy dostane bana XDDD
Ale go teraz troche nie będzie bo mame odbiera z pogotowia. Podobno Dedal ma sporo rodzeństwa i jego mama chciała teraz uniknąć kolejnego dziecka, a że chciała mieć spokoj na wiecej czasu to zajebała 60 tabletek ancykoncepcyjnych na raz. No i na odtruciu :/ Jebana, a jeszcze wczoraj mi mowiła... Znaczy bełkotała... znaczy... nie wiem bo kutasa miała w buzi i nie wiem jak to nazwać, coś sepleniła że dostała awans na starszą latarnianą. Jeszcze pare kroczków a będzie liderką :O :cup::confused:
Ale go teraz troche nie będzie bo mame odbiera z pogotowia. Podobno Dedal ma sporo rodzeństwa i jego mama chciała teraz uniknąć kolejnego dziecka, a że chciała mieć spokoj na wiecej czasu to zajebała 60 tabletek ancykoncepcyjnych na raz. No i na odtruciu :/ Jebana, a jeszcze wczoraj mi mowiła... Znaczy bełkotała... znaczy... nie wiem bo kutasa miała w buzi i nie wiem jak to nazwać, coś sepleniła że dostała awans na starszą latarnianą. Jeszcze pare kroczków a będzie liderką :O :cup::confused:
Tak tak, Moj 1szy post i normalnie widze ze juz mnie tutaj nie lubia. XD
a co do Dedala to chyba pomyliles go z opowiecisami o tym jak Ciebie mamusia wydala na świat. FLAME FLaME FLAME !!!!!
Yaugardo
24-11-2008, 17:11
Tak tak, Moj 1szy post i normalnie widze ze juz mnie tutaj nie lubia. XD
a co do Dedala to chyba pomyliles go z opowiecisami o tym jak Ciebie mamusia wydala na świat. FLAME FLaME FLAME !!!!!
O studnia ktory mnie nie lubi bo nazwalem go wiadrem kiedys ;/
Yaugardo
24-11-2008, 17:12
Ten no ale jak chcesz kogos flejmowac to musisz po starych? dla mnie to FAIL :(
Gussy'Aka'Serek
24-11-2008, 17:12
Swój swojego będzie bronił. Ale nie wstydz się tego że Twoja mamuśka też taka jest. Za to Twoj stary... UUUUUUUUUU tu jest gorzej. Twoj stary daje dupy za troszeczke zupy. Tylko szkoda że się nie dzieli :/ I wyglądasz jak wyglądasz...:baby:
Yaugardo
24-11-2008, 17:14
Swój swojego będzie bronił. Ale nie wstydz się tego że Twoja mamuśka też taka jest. Za to Twoj stary... UUUUUUUUUU tu jest gorzej. Twoj stary daje dupy za troszeczke zupy. Tylko szkoda że się nie dzieli :/ I wyglądasz jak wyglądasz...:baby:
O kurwa XD wiesz ze do bielska mam 70km i jestem tam co weekend hahaha. Bo chyba Cie nie nauczyli czegos w domu, to Cie Bartek doedukuje w tym temacie z checia.
Gussy'Aka'Serek
24-11-2008, 17:15
Tak się składa że ja od bielska jestem jakies 250km :D A przyjezdzam tam co jakis miesiac. Bartek w Anglii siedzi a btw. skad go znasz? :O Bo to jest mój Acodin friend :p
Dalanther
24-11-2008, 17:16
A ile masz do Finlandii, kraju rodowego? XD
Yaugardo
Cisza bo wiadrem zajebie
Mowiles to wyzej do mnie czy do studni ?
Yaugardo
A ile masz do Finlandii, kraju rodowego? XD
Blizej niz do wroclawia XD
Yaugardo
24-11-2008, 17:18
Tak się składa że ja od bielska jestem jakies 250km :D A przyjezdzam tam co jakis miesiac. Bartek w Anglii siedzi a btw. skad go znasz? :O Bo to jest mój Acodin friend :p
Kurde to moj stary ziomek :P
Yaugardo
24-11-2008, 17:18
Kurwa ale syf sie narobil XD
Gussy'Aka'Serek
24-11-2008, 17:25
Kurde to moj stary ziomek :P
Ale ziomek RL czy Tibia przyjaciel?
No troche burdel sie narobił :/
Ale Dedmit i Dzihat to geje tak czy siak i ich starzy tez...
Yaugardo
24-11-2008, 17:27
Ale ziomek RL czy Tibia przyjaciel?
No troche burdel sie narobił :/
Ale Dedmit i Dzihat to geje tak czy siak i ich starzy tez...
Ustawialismy sie na picie bo w sumei mam tam 70km a 2 km za bielskiem mam dom ale nie wypalilo, wiec tylko Tibia.
A TY kurwa sie nie odzywaj bo jestes zydem i masz knuty na glowie :**
a Ciebie koledzy w chuja robią i sypiasz po dworcach ;< Poza tym to Ty jesteś gruby, gejowski żyd -.-'
Yaugardo
24-11-2008, 17:36
a Ciebie koledzy w chuja robią i sypiasz po dworcach ;< Poza tym to Ty jesteś gruby, gejowski żyd -.-'
po pierwsze zydem jestes Ty, po 2 przynajmniej nie jestem taki chudy jak Ty bo mnie nie glodza :( I CO NAJWAZNIEJSZE NIE MAM KNUTOW NA GLOWIE
po pierwsze zydem jestes Ty, po 2 przynajmniej nie jestem taki chudy jak Ty bo mnie nie glodza :( I CO NAJWAZNIEJSZE NIE MAM KNUTOW NA GLOWIE
Po 1 masz żydowski nos, a ja nie Po 2 nie jestem chudy tylko w sam raz, a Ty nie Po 3 mam sznurowki, a nie knuty lachociagu xD
a o spaniu na dworcu nie zaprzeczysz :D
Yaugardo
24-11-2008, 17:46
Po 1 masz żydowski nos, a ja nie Po 2 nie jestem chudy tylko w sam raz, a Ty nie Po 3 mam sznurowki, a nie knuty lachociagu xD
po 1sze niejstes godny zeby Cie nazwac bialym, 2 jestes wyposzczony kroliczek i po 3 MASZ KURWA KNUTY
po 1sze niejstes godny zeby Cie nazwac bialym, 2 jestes wyposzczony kroliczek i po 3 MASZ KURWA KNUTY
Ciebie zamykają w biedronce i chuj. Biały murzyn!
Ja jestem typowym Aryjczykiem - mieszkam w bialym domu, jem biala kielbase i pije biale mleko, a Ty mieszkasz w synagodze, jesz kupe i pijesz swinskie pomyje!
Yaugardo
24-11-2008, 17:56
Ciebie zamykają w biedronce i chuj. Biały murzyn!
Ja jestem typowym Aryjczykiem - mieszkam w bialym domu, jem biala kielbase i pije biale mleko, a Ty mieszkasz w synagodze, jesz kupe i pijesz swinskie pomyje!
Gowno prawda jestes wrogiem rasy napisalem CI na gg
ARMIA JUDASZA
LUDZKIE SMIECIE
TCHORZOWSKIE PSY
JUZ WIEM KIM JESTECIE
ZA PARE ZLOTYCH SPRZDACIE KAZDEGO :]]]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.