Pokaż pełną wersje : Obsidia New
Yaugardo
24-11-2008, 18:10
Gdybym 40 lat wyngiel zebami rył to miałbym morde taka jak masz Ty wiec nawet nie probuje sie do tego zabierac X( Śmietnik? To dlaczego ostatnio Twoja stara wjebała mi mydło w kiblu jak jej pozwoliłem przemyć morde ze spermy? Wpuść taką do łazienki do ci mydło zeżre... Weź ją wytresuj jakoś bo juz 7 mydło kupuje...
Btw. Powiedz staremu ze jak rano jedzie na obchód po rejonie za puszkami rowerem, to niech nie za*******a tak szybko bo łechtaczką po betonie szoruje i wszystkich budzi. A ludzie do pracy chodzą i tez chcą sie wyspać.
dsajsauiHUA
SHDudhsah
uHA
dsa
f
a
TO NIE PRAWDA ZE TU PRACUJE SKARBIE. MAMA NIGDY NIE BYŁA DZIWKĄ!
No kurwa dać takiej klawiature... Przepraszam. Jeszcze mi szmacisko shifta pogryzło. Jak dziecko... Co do rączki to do buzi...
Chuj mnie obchodzą perypetie twojej rodziny.
/dedmicz
ps1. jak mi jakiś pałerful rodak z malym poczuciem wartosci zbannowal bo mu przypomnialem jak go wolali w piaskownicy to sie mowi trudno, a dla gownojadow nie bede nowego konta zakladal
ps2. widze ze chlopczyk o wdziecznym przezwisku cipa zwolal cala swoja wiejska rap frerajne w bluzach z kropa i spamuja forum elo, swoja droga dlugo zajelo ci szukanie kolejnej wiazanki slow ktorych sam nie rozumiesz, bluzganie sie z toba nie jest nawet smieszne bo co post to piszesz to samo, zmien bluzgator,
wydupcam z tej piaskownicy bo macie chujowe foremki, bej
dzienx Bartosz za szaring ;\\
Yaugardo
24-11-2008, 18:11
/dedmicz
ps1. jak mi jakiś pałerful rodak z malym poczuciem wartosci zbannowal bo mu przypomnialem jak go wolali w piaskownicy to sie mowi trudno, a dla gownojadow nie bede nowego konta zakladal
ps2. widze ze chlopczyk o wdziecznym przezwisku cipa zwolal cala swoja wiejska rap frerajne w bluzach z kropa i spamuja forum elo, swoja droga dlugo zajelo ci szukanie kolejnej wiazanki slow ktorych sam nie rozumiesz, bluzganie sie z toba nie jest nawet smieszne bo co post to piszesz to samo, zmien bluzgator,
Bartłomiej :(
Bartłomiej :(
bartosz czy bartlomien...jeden chuj i to doslownie chuju :DD
Yaugardo
24-11-2008, 18:16
bartosz czy bartlomien...jeden chuj i to doslownie chuju :DD
A Ty sie zakmnij zdrajco rasy.
A Ty sie zakmnij zdrajco rasy.
Niby jakiej rasy Kutango?;d
Yaugardo
24-11-2008, 18:20
Niby jakiej rasy Kutango?;d
Białej no chyba ze jestes majkel dzekson to sorry
Twoj_Stary_To_Pephy
24-11-2008, 18:27
Czesc rodaki co tam u was? ja juz tez jestem rodakiem <333
Dalanther
24-11-2008, 18:58
o proszę nawet mam swojego wielbiciela ! ; DDD
Ja się tak nisko nie zniżam ;]
Twoj_Stary_To_Pephy
24-11-2008, 19:01
Nie podszywaj sie podemnie bo brakuje Ci do mnie duzo LATA SWIETLNE
Dalanther
24-11-2008, 19:21
Ok Daniel ! : D
Twoj_Stary_To_Pephy
24-11-2008, 19:27
Ok Daniel ! : D
I sie podemnie nie podszywaj kurwa wiecej
Yaugardo
24-11-2008, 20:02
"Ja się tak nisko nie zniżam ;]" a maslo maślane :p
Dalanther
24-11-2008, 20:06
heheheehheehhehehehehehehehehe ; D
http://e.smog.pl/s3276/4c1643300028558b4924f74c <--- zdjęcie Grubego xDDD!
Yaugardo
24-11-2008, 21:20
http://e.smog.pl/s3276/4c1643300028558b4924f74c <--- zdjęcie Grubego xDDD!
a pokazac polsce Twoje knuty? SPOKO
http://www.belle.art.pl/kupcia/kupa.jpg
Thavenix
24-11-2008, 22:20
21:46 Messa [76]: hahah
21:46 Messa [76]: widac
21:46 Messa [76]: ze zadzimy
poland, poland uber alles !
Yaugardo
24-11-2008, 22:29
ale sie Skulterpie ujebalo XDDD
Twoj_Stary_To_Pephy
24-11-2008, 22:44
O krok blizej do przejecia wladzy ! HAIL POLAND!
Ale ziomek RL czy Tibia przyjaciel?
No troche burdel sie narobił :/
Ale Dedmit i Dzihat to geje tak czy siak i ich starzy tez...
Czlowieku daruj sobie jak chcesz sie powyzywac idz na jakiegos czata...
tam bedziesz mial kogos na poziomie :) dla cIebie
no i ziomy z En Dzi i El Es :P gie zet :D
i qrwa kto gral na vuzoxie :D tomek tak nie rashuje :D:D i niema kijj w dopisie :D
argh ?:D
Yaugardo
25-11-2008, 00:38
no i ziomy z En Dzi i El Es :P gie zet :D
i qrwa kto gral na vuzoxie :D tomek tak nie rashuje :D:D i niema kijj w dopisie :D
argh ?:D
RAszuja panowie z furory, dobrze ustawiony elf daje rade <333
RAszuja panowie z furory, dobrze ustawiony elf daje rade <333
heh bywa :D:D
Gussy'Aka'Serek
25-11-2008, 09:34
/dedmicz
@Dzihat. "Chuj Ci w dupe jebany nygusie. Masz suty jak wentyle od jelcza"
I co chuju?! Poddajesz sie kupo????:evul:
I mnie obchodza perypetie Twojej rodziny bo teraz mydlo musze kupowac kurwa...
Nie odchodz z tej piaskownicy bo z kim sie bede wyzywal i z kolo sie na*****al calymi dniami? :D
@ Dzihat. "Chuj Ci w dupe jeban nygusie. Masz suty jak wentyle od jelcza..."
I co chuju?! Poddajesz sie kupo????:evul:
I mnie obchodza perypetie Twojej rodziny bo teraz mydlo musze kupowac kurwa...
Nie odchodz z tej piaskownicy bo z kim sie bede wyzywal i z kolo sie na*****al calymi dniami? :D
@ Dzihat. "Chuj Ci w dupe jeban nygusie. Masz suty jak wentyle od jelcza..."
Daj sobie juz spokoj, jak czytam to forum, to nie widzialem ani jednego normalnego posta od Ciebie. Rozumiem, zeby to jeszcze smieszne bylo co piszesz, no ale niestety nie jest. Zastanawiam sie co teraz na mnie wymyslisz, ale musze zaznaczyc, ze glupota na mnie nie dziala. :)
p.s. Dostales owna od Dedala =p
Thavenix
25-11-2008, 19:57
o zajebistej godzinie posta napisales, Asmitus XD
cisza, jak makiem zasial :)
Tu się chyba czas zatrzymał...
tak tak valek , skoncz czytac tibia.de bo ci to zle wychodzi , elf bez servera to jest nic wiec gtfo
Yaugardo
27-11-2008, 18:08
tak tak valek , skoncz czytac tibia.de bo ci to zle wychodzi , elf bez servera to jest nic wiec gtfo
A Ty nie kometuj XD
Gussy'Aka'Serek
28-11-2008, 08:54
Asmit. Po pierwsze ja na tym forum nie widziałem prawie ani jednego normalnego posta. Po drugie owna to on moze dostac w dupe przez majtki bo sie brzydze.
"Zastanawiam sie co teraz na mnie wymyslisz, ale musze zaznaczyc, ze glupota na mnie nie dziala."
Rwij bagiete X(X(X(X(;(:evul:8oB):]:(:p;(:evul::cup:
I kto jest mistrzem?
Gussy'Aka'Serek
02-12-2008, 10:11
Jestem lodowy, lodowy pingwin!
Lodowy, lodowy pingwin!
Jeee, jeee!
Lodowy, lodowy pingwin!
Jeeee!
Co się stałosie.?
jak oglądam camy to mi smutno ;| xd
łazienka była zamknięta i nie dało się uciec.:D
Shandowsky
03-12-2008, 05:13
OMG wszyscy co się wypowiadacie na tym forum to jesteście prawdziwe dzieci neo.
Btw. Obsidia bez człowieka która padając krzyczy "For Freedom" to nie ta sama Obsidia ;].
Btw. Obsidia bez człowieka która padając krzyczy "For Freedom" to nie ta sama Obsidia ;].
Obsidia jaka by niebyla :D bez CIebie zawsz ejest lepszejsza od lepszej ! :)
Teraz wlasnie nadszedl ten momet kiedy powinniscie mi cisnac :)
Siemanoooo
Twoj_Stary_To_Pephy
04-12-2008, 00:07
Ej Ziomek kurde ja jestem szefem Polakow wiec sie za przeproszeniem odjeb :/
Gussy'Aka'Serek
05-12-2008, 09:26
Ej Dizu nie ma dziecka :/
Zmienisz nick? pliska no...
Napinacz
05-12-2008, 15:03
http://EXgirl007.myhotpicss.com/?id=55ca9299 XDDDDDDDDDDDDDDDD
http://EXgirl007.myhotpicss.com/?id=55ca9299 XDDDDDDDDDDDDDDDD
Fajną masz mame.
Żeby ci wrzucać musiałbym się pierw z tobą niezłe zachlać xDDDDD
Gussy'Aka'Serek
12-12-2008, 08:25
OOOOOOOOO!!! No to kiedy pijemy? :D:D:D
http://banym16.wrzuta.pl/audio/1XHbkyaq4X/b-sound_-_zabic_leppera
Polecam!
Sixon of Lucera
12-12-2008, 19:18
Mógłby mi ktoś podarować scale armor itp na start? :) Napisz tutaj odpisze w grze. (Mógłbym kupić nie chce mi sie stać w mieście i czekać aż ktoś sprzeda :P)
Thavenix
20-12-2008, 12:01
wiecie kto to jest Czarny van mort?:P
Dalanther
20-12-2008, 20:41
Nikkco na 100%
właśnie dostałem hunta od finów :D i will join to war who help me ??
Alanus Lutinum
24-12-2008, 23:09
wiecie kto to jest Czarny van mort?:P
Mój stary dobry ziom.
Binek1993
29-12-2008, 13:14
mPalar juz da nam spokoj .
zaczynamy od nowa.
hah Pephy mam pytanie slyszalem ze jest new ovn tego hara prawda?:]
Ng dostało po dupie na warze, Inf. sobie wlepia paymenty w ank za free teoretycznie zrozumiałe bo finowie prawie nigdzie nie rządzą to musza sie wykazać że są noobami :/ , NG może pora ich przekopać ?
qrde nie zaglądałem tu od 2 tygodni,odpoczywam od tibii juz jakis czas, zaraz spadam na narty no to mówię zajrzę sobie na forum tibia.pl a tu 1 wpis w tym roku looool 8o
moze dlatego ze 95 % polakow odeszlo z obsidi:p a ci co zostali nie wiedza co to forum xD
Eh żal i ból zajrzałem tutaj pierwszy raz od miesiąca i widzę że z obsidi juz nic mądrego nie zostało :/
.:Boixos:.
18-01-2009, 23:17
bo i o czym mamy pisac? ze takie cioty jak xziin czy farizo powbijaly 200 czy o tym kto ostatniuo stal w ankh w dp?:P
Obsidia zeszla na psy tyle moge powiedziec ....
A pozatym niemam ochoty kupowac Pacc'a.
Skulterpy wybotowaly chary i teraz kozacza ....
Wracam na Neptere . trzeba dokopac BR.
3majcie sie .
Furby Fireheart tez ladnie pobotowal ...
Ps. Czy mi sie zdaje czy w Infi~~ niema żadnego Polaka ??
Kaktus92
24-01-2009, 01:47
Aduś ziomku masz rację
00:40 Skulterpa ba Moo [186]: hunted
tego słowa używają chyba częściej niż przecinka
lognałem na 5 min zobaczyć co się dzieję na starej Obsidii trochę mnie pobił później rzucił hunta i chyba się w*****ł , że się nie przejąłem i go wyśmiałem...
Narzekało się na stare NG, ale jak mawia staropolskie przysłowie "po dobrym panie lepszy nastanie" xD
robcie cos z tym
Dinpaw
Killed at Level 183 by Theakada and by Aateekoo Hero
Strongmen101
26-01-2009, 23:01
Obserwuje sobie obsidie i czytam wasze posty i mi sie płakać chce na to wszystko!!!! Powiem tyle weźmy się do roboty bo na Obsidi nic polskiego nie zostanie tylko same FINASY KUTASY będą kozaczyć. Zbierzmy ludzi poległych
przez tych kutasów. Chociaż sprubować ich wyjebać z tego serwa bo zaczeły się żądzić tu jak jakieś do huja pany. No chyba już przesadzają z tym PA z tego co mi kumpel opowiadał co się tam naprawde dzieje..zebrać porządną jakąś ekipę dobrze zgraną dobrze ogarniętą żeby się nie pierdolić z nimi jak z dziećmi.
Możecie to skrytykować ale my dopuściliśmy do tego jebanego całego syfu na Kochanej ObSidi
@
Sorry za jakieś błędy w pisowni:)
...że każdy agresor skończy źle i powinni nauczyć się na błędach ng i thums up ale wątpie żeby dalej patrzyli niż ich pasek skillli i wkońcu musi wybuchnąć wojna i może ty czytający myślisz że znasz kogoś kto zna kogoś czyja matka jest w infinitus ale oni maja to w dupie wkońcu będziesz zwierzyną a oni łowcami a twoja zbroja i opłata za wolność ich nagrodą więc stań do walki puki masz siłe żeby stawić opór albo czekaj aż będziesz za słaby by walczyć..
nie pierwszy który zaczoł z koroną skończy klęcząc na swoich kolanach
http://pl.youtube.com/watch?v=v6WXrw-ZPpQ
podobno typy z furory biorą chary ze sparty i z ng na finow ida :d lame to troche że sami o serva walczyć nie możecie :/
Szweducha
27-01-2009, 21:23
Obserwuje sobie obsidie i czytam wasze posty i mi sie płakać chce na to wszystko!!!! Powiem tyle weźmy się do roboty bo na Obsidi nic polskiego nie zostanie tylko same FINASY KUTASY będą kozaczyć. Zbierzmy ludzi poległych
przez tych kutasów. Chociaż sprubować ich wyjebać z tego serwa bo zaczeły się żądzić tu jak jakieś do huja pany. No chyba już przesadzają z tym PA z tego co mi kumpel opowiadał co się tam naprawde dzieje..zebrać porządną jakąś ekipę dobrze zgraną dobrze ogarniętą żeby się nie pierdolić z nimi jak z dziećmi.
Możecie to skrytykować ale my dopuściliśmy do tego jebanego całego syfu na Kochanej ObSidi
@
Sorry za jakieś błędy w pisowni:)
haha jak czytam takie teksty to obstawiam ze kolo ma 13 lat i brakuje mu rl life
dobra jest wojna to może forum odżyje =D aż do zakładek dodam :DD
podobno typy z furory biorą chary ze sparty i z ng na finow ida :d lame to troche że sami o serva walczyć nie możecie :/
Oj ziomuś, podobno to masz złe informacje :(
coś takiego na vencie słyszałem ;/ to jak to bedzie? bo sparta dochodzi do ng przeciez.. teraz ng masowka taka ;/
Hmm, czy ja wiem czy taka masówka :P Infinitus sobie narobiło mase wrogów a NG już nie ma wiele do stracenia ;dd
hah ok :d ale jest z 2x wiecej ludzi niż było w ng :D mów kiedy openka pierwsza bedzie
Gussy'Aka'Serek
28-01-2009, 16:03
w dupie byliscie chuja widzieliscie!B)
Zutersky
29-01-2009, 02:18
po tym co widzialem na furorze nigdy bym im charow nie oddal ;] poprostu banda boterow i nic wiecej.
Pozatym Niklas nie wywolal by wojny bez szpiega wiec mysle ze nowa wojna nie bedzie roznia sie od starej
17:05 You see yourself. You are a royal paladin. You are Eternal Hero of the Next Generation.
(jak wszyscy to wszyscy mam nadzieje ze sie i ja przydam)
29-01-2009, 23:10
prawda jest taka ze gdyby ci ludzie co teraz dolaczyli nie byli cipami to by juz dawno zadnego fina na obsidi nie bylo ;) tylko oni mysleli ze sa fajniejsi od innych i ich infinitus nie tknie ;) no i nie tknelO:)
mnie tylko zastanawia po co wam te 90/100 eki i 120 typa w gildii :D
17:05 You see yourself. You are a royal paladin. You are Eternal Hero of the Next Generation.
(jak wszyscy to wszyscy mam nadzieje ze sie i ja przydam)
Gdyby Cie Infi nie tknelo za chuja bys niedoszedl taka prawda ....
W sumie macie rację. My teraz jesteśmy z nimi bo załapali hunta, ale jak my walczyliśmy to oni nam nie pomogli... Druga rzecz, to fakt, jest spy i to pewnie nie jeden, zresztą, czego się spodziewać po takiej duuuużej gildiii.
ale sie banow posypalo ;(
http://i13.photobucket.com/albums/a278/Kabegibe/UO0036.jpg
a chcialem sobie powojowac
Gdyby Cie Infi nie tknelo za chuja bys niedoszedl taka prawda ....
Jak kolego nie wiesz to sie nie wypowiadaj może.. w przeciwieństwie do Ciebie nie chodzę do Liceum. Mam swoje prywatne życie z głową pełną obowiązków. Z reszto po co Ci się tłumacze. :D
Jak kolego nie wiesz to sie nie wypowiadaj może.. w przeciwieństwie do Ciebie nie chodzę do Liceum. Mam swoje prywatne życie z głową pełną obowiązków. Z reszto po co Ci się tłumacze. :D
Heh a po co Shelmas miał wcześniej pomagać skoro był ciągle zaczepiany przez Kleytona np? ;>
btw. ktoś banned jeszcze? ^^ Mi się upiekło i bana nie dostałem :)
Na tym zdjęciu Finom nie sprzedali alkoholu.... Ale to i tak nie powstrzymało Hedvenkki od zlania się w spodnie ;P (Boże widzisz a nie grzmisz... :P)
http://www4.***********.com/data/186459402/15011482/68401972/Vsa2009.jpg
*********** (s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e)
Kaktus92
01-02-2009, 21:40
Dobra fota leże z brechtu :P
Pamietam, że ktos kiedys mowil ze arha nie ma pvp hehe:D
http://www.***********.com/846912662.html
****s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e
- przegraliśmy ale finy nam venta spingowali. Dopóki mieliśmy venta 6:2 dla nas bylo chyba:( Madverkus, Soltrion i inne gady w pierwszych minutach rip
kasztaneczekxD
01-02-2009, 23:23
@up
23:02 Arha [138]: Utani Hur """ KOKO DZAMBO I DO PRZODU! ! ! POCZUJ WIATR W PIXELACH!
no Diabllord z furory ogarnia
Widze ze nawet niezle wam idzie :D
nie jest ktos zainteresowany kupnem 130 rp 95+dist 21 mlv nie ma zrobionego anhi,poi,inq, 3 areny na koncie jeszcze 64 ed z 51 mlv i 42 ek z 79/79
1 marca zchodzi ban i zostaje jeszcze ponad miesiac pacc jak cos PW
Dobrze PANIE "dorosle zycie" nieingeruje w to ile kto ma lat itp.
Ale niestety taka jest prawda , jezeli Infinitus nie zabiłoby nikogo wojna napewno by sie niezaczela , niemowie tego zeby sugerowac ale poprostu wypowiadam swoje zdanie ...
Niestety sie zgodzic z up panem musze.
Diablord nie podglądaj :P
@Adus3k
Kolego było delikatnie, ale widzę, że 3ba ostrzej
KIM TY KURWA JESTEŚ, ŻE SIĘ W CZYJEŚ GRANIE W P I E R D A L A S Z..?.
Jak Ci nie pasuje to dojdź do finów pokaż że nie jesteś prawdziwym Polakiem i że twoje babcie były gwałcone przez mongołów. Ty żydzie, więc zamknij ryj. Sorry prowokujesz mnie non stop do tego. Chcesz kontynuować taką rozmowę..?
@Adus3k
Jak Ci nie pasuje to dojdź do finów pokaż że nie jesteś prawdziwym Polakiem i że twoje babcie były gwałcone przez mongołów. Ty żydzie, więc zamknij ryj. Sorry prowokujesz mnie non stop do tego. Chcesz kontynuować taką rozmowę..?
I tu wychodzi Twoja doroslosc ...
Czy ja sie wjeb**** komus w granie bo jakos niezauwazylem .... Chyba wiesz co to jest wypowiedzenie swojego zdania ??
I prosze bez nerwow bo tibia to tylko gra prawde mowiac ;]
I tu wychodzi Twoja doroslosc ...
Czy ja sie wjeb**** komus w granie bo jakos niezauwazylem .... Chyba wiesz co to jest wypowiedzenie swojego zdania ??
I prosze bez nerwow bo tibia to tylko gra prawde mowiac ;]
a to nie jest gra tylko forum wiec Ci powiem po prostu wy*******aj ; o
ps. je(w)stes jebanym zydem ;*
Takiej odpowiedzi ode mnie oczekiwałeś. Czyż nie ...? A i tak nie odpowiedziałes mi na pytanie.
PS. a i tak Gader na prezydenta ;P
Gussy'Aka'Serek
13-02-2009, 13:52
@Adus3k
JA CHCE!! plx? Długo mnie tu nie było bo mi dziewczyna zamieszała w głowie ale sie opamiętałem. TIBIA JEST WAŻNIEJSZA!!
z/w ide sie modlić do Oracle.
Ja dzisiaj zajelem Oracle modle sie o dobrego loota juz 5 godzin.
Zamknelem matke w piwnicy zeby mi korkow nie odlacyla bo przeciez tibia wazniejsza.
Ostatnio z kolegami bawilismy sie w openke rzucalismy w siebie kamieniami(SD) kolega dostal takie combo ze jeszcze lezy w szpitalu.
PS. Uwazajcie bo w carlin spadl snieg , wyjebalem sie ostatnio przy depo =[
Takiej odpowiedzi ode mnie oczekiwałeś. Czyż nie ...? A i tak nie odpowiedziałes mi na pytanie.
PS. a i tak Gader na prezydenta ;P
stary ale ty jestes glupi pierdolnij sie w czolo
stary ale ty jestes glupi pierdolnij sie w czolo
Sorki kim jesteś ;] ?
Zerwałeś się z choinki czy co bo święta już minęły ....
Thavenix
17-02-2009, 08:24
Kto ma wiedziec, ten wie, kim on jest. a Ty zamknij juz swoja pizde debilu jebany, bo cale zycie na obsidii byles nikim, pierdolonym polaczkiem, który mogl co najwyzej possac pały NGowcwym, a teraz zrobiles sie wielkim forum fajterem. No respect takim jak Ty.
Bez pozdrowien z mojej strony, get lost debilu.
Heh a po co Shelmas miał wcześniej pomagać skoro był ciągle zaczepiany przez Kleytona np? ;>
btw. ktoś banned jeszcze? ^^ Mi się upiekło i bana nie dostałem :)
@ Thavenix
naucz się czytać dziecko nigdy nie lizałem nikomu dupy żeby zostać na tym servie więc siedź cicho cioto .
A i bym zapomiał tez nie wiem kim ty jesteś i pierdoli mię to pozdro1!111!!
[edit] sprawdzilem twoje miasto (lol) sorki Thaveniksss
http://www.speedy,share.com/474921849.html (bez przecinka)
To be honest
twoja wypowiedz z 24-11-2008, 15:20
ej, ja tu jestem etatowym lizodupem finków : / nie zabierajcie mi mojego miana dając go temu typowi nade mna ;/
ok nic dodać nic ując
@Jarhard
Ale teraz juz jestes kims doszedles do NG , postawiles na ilosc a nie na ogarniecie i zamiast sobie spokojnie wbijac lvle to je zbijasz
Jestes dla mnie pro evul masterem ;*
Moze kiedys wyjdziesz z depo
@Jarhard
Ale teraz juz jestes kims doszedles do NG , postawiles na ilosc a nie na ogarniecie i zamiast sobie spokojnie wbijac lvle to je zbijasz
Jestes dla mnie pro evul masterem ;*
Moze kiedys wyjdziesz z depo
Sorki ale lvl mię akurat nic nie obchodzi,moga mi zrookowac chara a i tak nie bd płakać bo odszedłem w retired dawno temu, a doszedłem do war po tym jak moi wszyscy koledzy doszli do ng bo jeżeli nie zauważyłeś ale juz nie gram od wakacji ...
( no chyba ze liczysz grudzień 2 tygodniowy urlop)
masz link do psskonejotta jak mi nie wierzysz
http://www.pskonejott.com/otc_display.php
A btw na wcześniejsze wojny miałem wyjebane bo po 1 nie bd się bić o 2100 expa z Frosta na ktorego bym musiał czekać cały dzień, jak zabijając w trochę dłuższym czasie wolne 3 gsy dajace 1800 expa i później mieć 2.5 kk w dp :D a po 2 po obu stronach byli moi koledzy
I tak na przyszłość jak coś piszesz to na faktach a nie kurwa zmyślasz coś z kosmosu idioto i chuj mie obchodzą twoje teorie o tym, ze kurwa postawiłem na ilość czy ze mię zabili wcześniej i to jest powód dla którego doszedłem i pamiętaj zawsze bd kimś kim ty zawsze chciał byś być enjoy!
A i mam na kilka paymentow żeby wyjść z pzta wiec się kurwa nie sraj.
Szweducha
17-02-2009, 21:55
chuje muje tralalala
pozdro od bidrony
@Shelmas
Ty jestes kims wez mnie nierozsmieszaj .
powiedz mi co zrobiles dla tego servera .
Podaj mi choc jeden przyklad ze jestes kims
@Shelmas
Ty jestes kims wez mnie nierozsmieszaj .
powiedz mi co zrobiles dla tego servera .
Podaj mi choc jeden przyklad ze jestes kims
sprecyzuj bardziej pytanie bo nie wiem jak i o czym ci dokładnie napisać czy o Tibi ze mam aktualnie 138 rp i 2.5kk w dp i kilka charow na innych światach 80+- czy o tym ze pracuje i zarabiam sam na siebie kase a w dodatku mam już 1 semestr studiów zaliczony ...
aff mam dalej wymieniać ? Albo nie lepiej ty się teraz pochwal co do dotychczas osiągnąłeś w rl i tibi ;]
bo sroki ale za*******asz non stop kurwa jakimiś kurwa zajebistymi pytaniami i domyśleniami wyjętymi rodem z carlin.
A i jeszcze pytanie co zrobiłem dla tego servera mie najbardziej rozjebało czyli ze chodzi o to ze utrzymuje server za pacc czy kurwa co bo nie rozumiem cie po raz kolejny noobku .
Over&Out
Szweducha
18-02-2009, 22:17
ulpa na rl:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0274fdbf5a443bd7.html
Szweducha
22-02-2009, 10:52
temat zdechl ;<
cos od ruskich na pocieszenie qlimax sie chowa
http://www.youtube.com/watch?v=oowP4CefwOs
Za bardzo pocisnelem aduskowi i teraz siedzi w kacie i sie tnie :(
sorki ze uświadomiłem mu ze jest 0 :D i teraz już nie spamuje ;(
Szweducha
22-02-2009, 22:42
oj;] no to chlopaka zalamales
Szweducha zawsze możemy pospamowac razem >.< chociaż trochę będzie bardziej nuda niż ktoś się do mnie dopier,dalal:(
Adusek comeeeeeee backkkk!!!!!11!!1!!11!! a i jego friendy z carlin tez !1!1!!1!!!
Gussy'Aka'Serek
24-02-2009, 00:24
No nareszcie pocieszenie.
Z tego co widac nie tylko Polak potrafi zrobic laske za itemy!
23:55 Redemptiion [8]: item pls
23:55 Redemptiion [8]: pls
23:55 Don Ballantines [33]: If You lick my dick maybe i can give You
23:56 Don Ballantines [33]: come nand lick it
23:56 Redemptiion [8]: lick
23:56 Redemptiion [8]: xD
23:56 Don Ballantines [33]: not good :/
23:57 Redemptiion [8]: LICK
23:57 Don Ballantines [33]: hmmm
23:57 Redemptiion [8]: pls
23:57 Don Ballantines [33]: maybe
23:57 Don Ballantines [33]: lick again
23:57 Redemptiion [8]: lick
23:57 Don Ballantines [33]: good
23:58 Don Ballantines [33]: now feel my ass
23:58 Don Ballantines [33]: <psss>
23:58 Don Ballantines [33]: <psss>
23:58 Redemptiion [8]: mmm yeah
23:58 Redemptiion [8]: i am a good licker x)))
23:58 Redemptiion [8]: xD
23:58 Redemptiion [8]: now my item
:D
Szweducha
26-02-2009, 12:46
shelmas jestes kurw a
gównem szczylu i wyjebane mam czy konczysz studia czy cos zawsze bd polska cipa co zapisala sie na masowy hunt
over&out:baby:
a ty to kto?
@Mantel
Mantel a ja mam wyjebane na to ze ty masz wyjebane . Jesteś kolejna osoba która się wpier dala a nie chce mi się tego od nowa tłumaczy dla takich ciot jak ty wiec sorki ale wypier dalaj...
ps up . ale nie wiem gdzie on w ogole napisał >.< chyba slepy jestem :P
04-03-2009, 17:50
zawsze zastanawialem sie po co gowna takie jak ty graja w ta gre shelmas,dziwilem sie nie walczysz i zachowujesz sie jak cipa.
teraz zachowujesz sie nei dosc ze jak cipa to jeszcze jak uposledzony debil ktory strasznie sie podniecil ze walczy o swoje mimo ze 1000 lat byl gownem
a fakty sa takie ze gowna w zloto nie zamienisz chocby nie wiem co ,wiec co bys nie robil zawsze bedziesz gownem yo !
pozatym nie wiem jakim prawem wrzucasz na zyle czy wolglera skoro jestes lata swietlne za nimi
over&out
Owned :D:D:D:D:D
co slychac na obsidi?
@.:Boixos:.
Widzisz ja też się zastanawiam dlaczego nie spytasz się na vencie, zanim cokolwiek napiszesz. No insults please. A co do mojej sytuacji to wszystko było od razu przedstawione przeze mnie przed warem wiec nie mów mi, że jestem gównem, jak nie wiesz o co chodzi. Jak masz zamiar pisać takie rzeczy to naprawdę wejdź na venta i pogadaj wbrew pozorom staram siedzieć się tam dosyć często jak mam wolny czas. Co do mojej walki nie chce się wypowiadać tutaj publicznie. Jak masz jeszcze jakieś wątpliwości to vent.
Thavenix
05-03-2009, 08:36
Owned :D:D:D:D:D
co slychac na obsidi?
staraaa bidaaaa. sie expi troche, sie funu troche ma ;d
a powiedzcie jak przyjeliscie decyzje Infi co do ng memberow?
Ja nie wiem o co chodzi nie gram w sumie na obsdii od wojny Ng vs TU no moze chwile gralem ale mialem jakeigos 40 ed :baby:
05-03-2009, 15:50
jakbys nie zauwazylem na tym vencie siedzialem moze 3 dni podczas tej wojny i mam gleboko w dupie to cale ng procz 10 osob na teraz;]
a co do expienia do oddaje pc do naprawy i oram chyba :P
Thavenix
05-03-2009, 16:36
Skor, no wez nie zaczynaj bo znow bedziesz mi trul dupe o te 40k XDDD;*
05-03-2009, 21:45
no jakos nie mgoe ci tego odzalowac xD ;***
http://www.youtube.com/watch?v=LTylWGF9nTo&NR=1
Ty kurwa skor i shelmas tak widzę sobie właśnie dyskutujecie to może sobie poobcigajcie na wzajem będzie nie zła zabawa! Pedauly
AUUUCH wasssup nygusy jak ktorys dorwie ucia niech mu powie ze go szukam :)
witam witam zes dojebal z botami ^^
Semanoo:D
co sie dzieje na nOBsidi?
łar __________________________
Thavenix
24-03-2009, 16:13
masslog na Vilarion ;-)
http://www.smog.pl/wideo/25075/gracjan_roztocki_nbspnasza_ukochana_polska/
hail polska
Skulterpa ba ulpa
Account Information
Real name: Niklas
Banished: until deletion because of account trading or sharing
Created: Aug 19 2004, 22:17:03 CEST
; o
Skulterpa ba ulpa
Account Information
Real name: Niklas
Banished: until deletion because of account trading or sharing
Created: Aug 19 2004, 22:17:03 CEST
; o
skad to wiesz ^^ ma ukryte ifnormacje czyzby przecieki :D
przed chwilą obsidie odwiedził OLD WINDOW jako 1 go zobaczyłem :D i lurnołem pod temple zabił go 01:11 You see Theakada (Level 237). He is a royal paladin. a lotem był K arm GSS time ring oraz great health potion
8o właśnie przed chwilą miałem okazje stanąć oko w oko z demodrasem walka wyglądała chaotycznie mianowicie tylko go zobaczyłem szybka podróż do miasta kupic ass star i sd powrót i walka z której wyszedłem zwycięsko :D ładnie ładnie wczoraj widziałem old windowa dzisiaj demodrasa jaki boss jutro hehe
ss zeby nie było
http://i133.photobucket.com/albums/q42/Rupekk/lotdragonclaw.jpg
up i przez to ze sie chwaliles na trade to cie sciagaja
8onie wiem czy ktoś uwierzy ale dzisiaj walczyłem z drógim demodrasem 8o
:cup::cup::cup::cup:
http://i133.photobucket.com/albums/q42/Rupekk/bossdemodras21.jpg
:lucznik:
http://i133.photobucket.com/albums/q42/Rupekk/bossdemodras24.jpg
niestety nie zrobilem ssa z lotem ale poza dragon claw było 8 platynek 2 grzybki i strange helmet
Ty chyba masz raka :\ xD Nie no gz :D
@up
a czego akurat raka B)?
bo jesteś chuj!
Sto lat i wesołego jajka:D
suehsbzewd123
18-04-2009, 21:16
Skulterpa ba ulpa to Patanou z azury ??
twoj stary z zaczarowanego ogrodu
suehsbzewd123
20-04-2009, 20:41
Skulterpa ba ulpa to Patanou z azury ??
Ta. Forum ded.
Ogólnie już jest stypa w chuj NG nie ma, Zielak, Suv i Mannow dojebali posty na forum, że nic tylko pójść się napić :<
Brzydula
12-05-2009, 15:05
YO SOY BETTY LA FEA !!!!!!!!!!!
Forum ded
Slayer-Nuddle
16-05-2009, 22:48
Bump. Bump.
Pozdrawiam wszystkich ludzi na tym forum! To dzii wam jestem taki sławny!
Slayer-Nuddle
17-05-2009, 08:34
Coz piesek, jestesmy tylko ja i Ty :)
Coz piesek, jestesmy tylko ja i Ty :)
No:< stypa w chuj, nie?:D trzeba jakiś temat o tematyce antysemickiej rzucić to jestem pewien, że 3/4 osób będzie pisało :D
Nie tlyko wy jestescie :D
Slayer-Nuddle
17-05-2009, 12:09
Ja stawiam, ty placisz
Slayer-Nuddle
17-05-2009, 14:47
Co tam na Obsidii sie dzieje tak wogole?
W sumie to ja nie wiem bo ie gram w Tibie :< ale pospamować zawsze mogę :DD
na obsidi to co zawsze znacyz sie chuuj xD
Elo yo co tam na obsidii? A wy tez nie wiecie:) Spoko.
Nic przyjacielu pozatym ze ja wrócilem pobiegac sobie troche bo nudno bylo ;P a u Ciebie co tam ?
Fussy'Aka'Serek
07-07-2009, 12:41
Cisza na morzu cisza na planie kto sie odezwie ten serkiem dostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek z avatara malowałem sam gdy byłem na*****ony! GOOD?!
Fussy'Aka'Serek
08-07-2009, 10:28
http://img36.imageshack.us/img36/70/arcydzieoacodinkowe2.jpg
A to malowałem w paincie jak byłem napierdolony i nic nie pamiętałem. Dopiero uświadomil mi to ktos dzien po tym :D Dodam że na trzeźwo nawet na kartce bym czegos takiego nie namalował!
hugo'odyn
09-07-2009, 19:40
:evul: nudy i nic nowego
Gratzzzzzzzzzzzzz. Nie ma ludzi na serwie i nie ma sie komu wypowiadac stare czasy skończyły się bezpowrotnie. ;/
Fussy'Aka'Serek
17-07-2009, 08:11
OPSIDJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WRUDŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹŹ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLISKA:baby::baby::baby::baby:X(:baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby:
:baby::baby::baby::baby::baby:X(:baby::baby::baby: :baby::baby:X(:baby::baby::baby::baby::baby::baby:
:baby::baby::baby::baby::baby:X(:baby::baby::baby: :baby::baby:X(:baby::baby::baby::baby::baby::baby:
:baby::baby::baby::baby::baby:X(:baby::baby::baby:
X(
Fussy'Aka'Serek
26-07-2009, 21:24
No kurwa zajebana w dupe mać nikt mi jeszcze nie dojebał. Co jest?!
Nie dawno zacząłem grę na Obsidii, mam już 25lvl i skile 63.63 (axe). Może mi ktoś opisać w miarę szczegółowo jak ma się aktualnie sprawa na serwerze?
- kto rządzi serwerem? Czołówka wśród graczy (nie chodzi o lvl tylko o umiejętności gry i pvp)
- która gildia rządzi serwerem
- jakie są tutaj inne znaczące gildie, które mają coś do powiedzenia
- gildie pkujące - proszę o nazwy owych gildii
- jak się ma sprawa z polskimi gildiami
- podział wśród narodowości? kogo więcej, kogo dużo itp?
- boterzy - jaka ilość po ostatnich mass banach?
- proszę o link do aktualnego price listu (ewentualnie do starszych jeżeli nie nie ma aktualnego)
- PA, Random PKing - jaka ilość? warto w ogóle tutaj grać żeby wbić wysoki lvl?
- noob chary wyższych lvl (nicki zarówno charów którymi grają jak ich noob-charów, które służą głównie do krojenia loota i pkowania
- jakieś rady na start? ;)
Proszę nie pisać "użyj polecenia szukaj" ponieważ sytuacja co chwilę się zmienia ;)
Thavenix
30-07-2009, 09:28
zapytaj taty Marcina
Fussy'Aka'Serek
30-07-2009, 14:16
Po pierwsze primo: To ja może zaczne od rady na początek:
Wij wroty z tego servera jak nie chcesz czasu zmarnować. W czołówce nie będziesz z pewnością bo nikt Ci na to nie pozwoli. Lepiej zacznij grać na innym serverze.
Po drugie primo: z listą Twoich wymagań nie wiem czy wypisałbym to wszystko za 5 dyszek. Może znajdzie sie jakiś pener który to zrobie ale szczerze w to wątpie. Teraz już nikt tu nie pisze bo server upadł. Sprawdź daty postów.
Pozdrawiam:
Chuj Ci W Dupe!
Fussy'Aka'Serek
Niby serv upadł a i tak whuj polaków gra miedzy innymi ja :>
Thavenix
01-08-2009, 21:28
@UP
między innymi dlatego nazywamy go 'upadłym' ;)
@UP
między innymi dlatego nazywamy go 'upadłym' ;)
haha owned :D
Fussy'Aka'Serek
02-08-2009, 05:27
Muahahahaha Owned do zera!
Cymbałku i jak sie gra z bandą Turasów?
Trzeba lizać dupke zeby wbic 80 lvl zgadza sie?
Ile już paymentów zapłaciłeś za "zabicie RLa"?
Powodzenia ..i..
nie ma ktos za duzo pieniedzy ?:PP
http://allegro.pl/show_item.php?item=704840098
Muahahahaha Owned do zera!
Cymbałku i jak sie gra z bandą Turasów?
Trzeba lizać dupke zeby wbic 80 lvl zgadza sie?
Ile już paymentów zapłaciłeś za "zabicie RLa"?
Powodzenia ..i..
Jesteś równie głupi co chamski... Jeżeli nie potrafisz wbić 80 lvla to masz problem.
@Typhonn
Rządząca gildia to Niklas Suderlund... Niby lepiej nie rzucać im się w oczy ale od ponad dwóch tygodni mam u nich payment 30k, a spokojnie latam z rsem po świecie ;D.
Co do innych gildii to teoretycznie Bastion (Polska gildia), ale ostatnio sporo ludzi od nich odeszło (a tak w ogóle to moim zdaniem nigdy nie byli zbyt mocni).
Do polskich gildii nie radzę dołączać (zgnoją Cię).
Narodowości... Dużo Polaków, dużo Turków, Szwedzi i troche innych.
Botterów jest ostatnio mało. PK i PA jest dużo (w tym ja z kumplami :D), ale to Ci grozi na każdym servie.
Rady na start? Nie rzucaj się w oczy. Nie dołączaj do żadnej gildii zanim nie wbijesz dobrego lvl. Jak jesteś FACC to kiedyś najlepszym miejscem do życia było kazo (nie wiem jak teraz), dużo fajnych ludzi, łatwo o nowe znajomości.
nie ma ktos za duzo pieniedzy ?:PP
http://allegro.pl/show_item.php?item=704840098
Dal cene minimalna wiec za zlotowke nie kupisz;p
Fussy'Aka'Serek
04-08-2009, 21:52
Jesteś równie głupi co chamski... Jeżeli nie potrafisz wbić 80 lvla to masz problem.
O zesz Ty kurwa jebana w dupe Twoja pierdolona mac kurwa mac Ty pierdolona suko szmato jebana pwy*******aj kurwo szmato jebana ruchaly Cie psy pod smiketnikiem kurwa okna szkla acodiny kurwa szklanki kurwa popielniczki Ty pierdolcu zajebany WRACAM NA OBSIDIE Z MOIM RELEM I MASZ PIEPIERDOLONE JUZ KURWO JEBANA CI MOWIE , masz ryj jak niedojebana zjebana dziwka ktora kurwa podprowadza alfonsom gumy do zucia z pyska, potem to kolekcjnuje i do klaserow pakuje, twoja stara jest nieska i bierze do pyska i nie pierdol mi maly ze nosisz okulary tak i tak ci rozpierdole gary naet elf i blackd ci nie pomoze bo te mwale rozpierdola twoja jebane smierdzaca nore, kurwa mimo to ze rzadzisz w podziemiach carlin taki itak jestes zerem pamietaj jp na 100% pozdro bRACIE!:baby:
a tej juz se nagrabil na opsidji
http://img182.imageshack.us/img182/6489/wacik.jpg
i s pograles.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........;;/
Jestem w bastionie i nikt nas nie jedzie. Od wejścia do gildi jeszcze nikt mnie nie uderzył. Jako takiej wojny nie będzie, ale coś słyszałem o szwedach że chcą nas na*******ać.
Ryba De Wofl wczoraj się żenił mój wujek. Przekazać od kogoś życzenia?
Obsidia smierdzi tak jak caly cipsoft
Fussy'Aka'Serek
11-08-2009, 09:51
Opsidja jest wyjebista a Ty jebiesz kapskiem <spadaj>
Opsidja jest wyjebista a Ty jebiesz kapskiem <spadaj>
Wyliz mi serka z pod napletka xD
__HAPPY_SVEN__
11-08-2009, 17:50
To prawda te plotyki, że ludzie z obsidii mają ohydne tematy :/
Fussy'Aka'Serek
14-08-2009, 13:23
A Ty mi możesz pot spod jajek wyssać. Do gałgana przystąp!!!!!!!!!!!!!!!!1
Thavenix
30-08-2009, 17:43
chce ktoś 160+ ek? tanio~
Thavenix
09-10-2009, 15:36
niebardzo :)
sprzedam 69 paladyna 80 dista
pisac na priv xd
VanDelSal
30-11-2009, 21:50
Huh ma ktos moze jakis kontakt z:
-Konzbim (Zarowno z jednym jak i drugim starym ownerem)
-Tomim Baitem (Aka Brevixem)
-Druidem Baitem
?
Szukamy starych graczy na ots 7.4 rl mapa exp,skill,ml rate 2,5x, ots ciezki narazie gra:
-demolution freezer
-van del'sal
-makon
strona:
http://classictibia.com/news.php
VanDelSal
18-01-2010, 17:45
ja rowniez zapraszam,o ile wogole ktos tutaj zaglada.
@up
Msg me in game ;>
up to ja demo jak cus ;]
co do zagladanie to chyba nikt tu nie wchodzi ;(
kjulunder
18-02-2010, 12:44
gader aka piesek na posyłki aka serek spod spoconych jąderek pizdą kurwa byłeś i pizdą bedziesz huja osiagnales na tym serwerze i cie żółć zalewa że jebani tureccy hakerzy rozjebali Ci chara bo sciagales z red tuba jebane pornosy z psami w roli glownej a nie wiedziales ze tam sa keylogery i tak cie jebneli łamago na allegro psie tliłeś i skomlałeś żeby kupic kase wyjebałeś 2 letnie kieszonkowe na gp a wszystko ci zajebali i teraz zalisz sie na forum wiec wy*******aj z obsidi i juz tu nie wracaj takich lam nie potrzeba pozdro
Jakieś 3-4 lata (?) nie grałem w Tibie, a tutaj przed chwilą dostaje wiadomość, że Van szuka ludzi na jakiegoś OTSa :D Z chęcią znowu z wami pogram B)
-jeden z ownerów Konzbiego
Heh ... nie ma to jak najnowsze newsy :- )
Widze ze tu nikt nie zaglada przykro mi ze server upada :/ a moze to wina tibi ?:(
Ja gram od paru dni na Obsidii. Nick: Evert Vohalia, profesja: mag. Poziom na razie 21, jak coś to mógłbym porobić wspólnie jakieś questy, hunty czy co się tam teraz robi, bo wróciłem do gry po kilku latach i jeszcze nie do końca ogarniam ;P
ps. przydałaby mi się akurat ekipa na dessert'a ;)
Ribalsky
25-01-2011, 18:53
Halo :) czy jeszcze ktoś z grających na Obsi zagląda czasem na to forum, ostatnio trochę podumarło, a szkoda, bo kiedyś było poletkiem zaciętych dyskusji :D
Ja gram od paru dni na Obsidii. Nick: Evert Vohalia, profesja: mag. Poziom na razie 21, jak coś to mógłbym porobić wspólnie jakieś questy, hunty czy co się tam teraz robi, bo wróciłem do gry po kilku latach i jeszcze nie do końca ogarniam ;P
ps. przydałaby mi się akurat ekipa na dessert'a ;)
Ja ci pomoge tylko ze bedzies zmi musial dac po desercie 10k.
Nie no server naprawde upadl ....
Nie gralem tutaj jakies 2 lata teraz wrocilem i ku rwa nawet kamieni sie nie da kupic .... Na trade pisze z 7 osob w ciagu dnia .
Znaleźć wysokiego Polaka jest trudno bo polowa sie ukrywa....
Ze starych znajomych moze max 10 osob gra ...
yestorey
29-05-2011, 22:19
Nie no server naprawde upadl ....
Nie gralem tutaj jakies 2 lata teraz wrocilem i ku rwa nawet kamieni sie nie da kupic .... Na trade pisze z 7 osob w ciagu dnia .
Znaleźć wysokiego Polaka jest trudno bo polowa sie ukrywa....
Ze starych znajomych moze max 10 osob gra ...
ostro przesadzone..
Polaków w cholere. co drugi praktycznie to polak ;] chyba ze w thais albo carlin.. no to rzeczywiscie. tam polakow malo. ;d
no na trade pisze wiecej niz 7 osob mozna to latwo udowodnic. ;D kamienie kupic baaardzo latwo.
no ale rzeczywiście.. obsidia nie ma tylu graczy co kiedyś ;<
pozostało nam płakusiać ;< ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.