zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rosja grozi Polsce?

Stron : 1 [2]

GASZ
16-08-2008, 14:42
gdzie Ty tą wojne widzisz?

Michoss
16-08-2008, 15:03
@Neopostman
Właściwie, to wystarczyłaby jedna, podłożona w dobrym miejscu Bomba E* a druga strony zwycięża.

PS. "...lodówka. Ma go każdy w domu..." Lodówka Neosia to faa-cet, lodówka Neosia to faa-cet ;[].

*Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi. (http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_bomb)

Bardownik
16-08-2008, 15:25
@Nari

"Nie chodzi tu o zachowania prorosyjskie, ale po prostu o zew tej odpowiedzialności. Kaczyński jako głowa państwa nie może się wypowiadać tak chociażby w MOIM imieniu. A robi to."

Nie wyobrażam sobie spotkania ludności Polskiej z ludnością Gruzińską bądź też Rosyjską. Wtedy, ewentualnie, każdy krzyknął by swoje zdanie. Niestety w dzisiejszym stanie politycznym jest to niemożliwe. Albo też stety, bo dzięki temu możliwe jest zrobienie czegokolwiek. Gdyby ten absurd stał się faktem, rozmowy polityczne przebiegałyby w z góry ustalonym schemacie - 50% drze się "tak" a reszta "nie".
Tak samo myślę, że nie każdy Rosjanin jest zadowolony z postanowień swojego imperatora - Miediedewa (i co ma zrobić?).

A do tego - ciężko jest chyba w jednej wypowiedzi wyrazić indywidualne zdanie każdej jednostki 38 milionowego państwa ;]

danon112
16-08-2008, 15:27
A ja wam powiem jedno... Niektórzy mają racje Lizanie im dupy nie jest przyjemne - czy jakoś tak :p Po
1. Kaczyński dobrze robi że sie stawia, Rosja, chcecie życ pod ciągła " Władzą Rosji " ??? Jeżeli nie będzie im sie nikt stawiał, to z czasem przyjdą jeszcze gorsze rzeczy... Rosja bedzie myślała że jest " Panem " i będzie próbowała podpożądkować sobie inne kraje....

Aphino
16-08-2008, 16:24
Dlaczego uważasz, że jest kretynem? Proszę, wytłumacz mi co takiego złego robi pan Kaczyński?

Według Ciebie to on jest kretynem, a Rosja jest wporządku, tak?
Cóż, pewnie powiesz, że powinniśmy rozmawiać z nastawieniem pro - rosyjskim, być ostrożnym, ustępować Rosjanom. Zakładam to, ponieważ definitywnie sprzeciwiasz się działaniu pana prezydenta, a więc popierasz lewicowe poglądy.

Dla mnie, w tym wszystkim, śmieszne jest to, że Ruscy mają to wszystko głeboko w dupie, a lizanie im tej dupy jest działaniem skrajnie samoniszczącym

Dobra załóżmy że on coś działa....ale jakim kosztem?

PS.http://bartek9011.blox.pl/html/1310721,21.html?102284 poczytajcie

spider-bialystok
16-08-2008, 16:51
A ja wam powiem jedno... Niektórzy mają racje Po
1. Kaczyński dobrze robi że sie stawia, Rosja, chcecie życ pod ciągła " Władzą Rosji " ??? Jeżeli nie będzie im sie nikt stawiał, to z czasem przyjdą jeszcze gorsze rzeczy... Rosja bedzie myślała że jest " Panem " i będzie próbowała podpożądkować sobie inne kraje....
O tak, Rosja, mocarstwo atomowe i militarne, na pewno przejmie sie grozbami ze strony Polski czy Litwy. Mhm. Zrozumcie, ze to bylo po prostu smieszne. Polska jest, niestety, militarnym slabeuszem.
Cóż, pewnie powiesz, że powinniśmy rozmawiać z nastawieniem pro - rosyjskim, być ostrożnym, ustępować Rosjanom. Zakładam to, ponieważ definitywnie sprzeciwiasz się działaniu pana prezydenta, a więc popierasz lewicowe poglądy.
Po 1. Kaczynski jest swietnym przykladem lewaka (tzw. socjalista chrzescijanski)
Po 2. Rosja jest w tej chwili mniej lewackim krajem niz Polska (nizsze podatki, wiecej swobod).

Erhion
16-08-2008, 16:53
Żebyś się nie zdziwił, ja bym jednak dał na to, że do użycia atomu by nie doszło.
po 1- sprawnie działający wywiad obu stron nie dopuściłby do tego (wywiad to 50 % wojny)
po 2- jako pierwsze na cel z rakiet balistycznych poszły by cele telekomunikacyjne- satelity, etc. Jednym słowem w dziedzinie telekomunikacji Ziemia wróci do XVIII wieku. W ten sposób dowództwo nie miało by możliwości podjąć decyzji o ataku jądrowym.
po 3- nawet gdyby już miało dojść do ataku, w dzisiejszych czasach atom to przeżytek, wystarczy spojrzeć na dzisiejszą technologię wojenną- niewykrywalne lasery o ogromnej sile, wyrzutnie plazmowe, a jeszcze jestem pewien, że rządy mają kilka technologii, o których istnieniu zwykły śmiertelnik nie ma pojęcia.

A już dla uparciuchów co sądzą, że dojdzie do ataku jądrowego i nie wiedzących gdzie się schować, najlepszym wyjściem jest ... lodówka. Ma go każdy w domu, a ołów w ściankach lodówki będzie nas dzielnie bronił ; ).

Wojny się wygrywa każdymi środkami, a nie myśli czy przypadkiem tamtego się zmiecie z powierzchni ziemi. Ważne jest zwycięstwo.

3. Tu masz racje. Atom to przeżytek. Teraz masz bomby termojądrowe czy wodorowe co robią sieke aż miło.

http://www.youtube.com/watch?v=K1blRT2hi10&feature=related

Dla zainteresowanych.

neopostman
16-08-2008, 16:55
Polska jest, niestety, militarnym slabeuszem.

Za to moralnym gigantem. Wojny nie będzie i proszę was, bo mi już powoli nerwy puszczają, nie panikujcie. Ot, dzień jak co dzień, chwilowe zamrożenie stosunków i tyle. A że jaki wice sztabowy powiedział coś, co miało kontekst dot. embarga i dostaw gazu inni przeinaczają w nagłą wojnę to świadczy tylko o nich.

Erhion
16-08-2008, 16:59
Za to moralnym gigantem. Wojny nie będzie i proszę was, bo mi już powoli nerwy puszczają, nie panikujcie. Ot, dzień jak co dzień, chwilowe zamrożenie stosunków i tyle. A że jaki wice sztabowy powiedział coś, co miało kontekst dot. embarga i dostaw gazu inni przeinaczają w nagłą wojnę to świadczy tylko o nich.

Jak ci zabiorą coś potrzebnego do przetrwania (a ropa i gaz jest potrzebna takiemu krajowi jak Polska) to się zdziwisz, co potrafią niektórzy zrobić by to zdobyć.

poldek_p
16-08-2008, 17:02
[QUOTE=spider-bialystok;2231194]O tak, Rosja, mocarstwo atomowe i militarne, na pewno przejmie sie grozbami ze strony Polski czy Litwy.[QUOTE]

Nie wiem czy wiesz ale czasy rosji jako mocarstwa militarnego mineły, atomowy oczzywiscie sa ale wdzisiejszych czasach wojna atomowa jest w sferze bajek. Zdajesz sobie sprawe , ze taka pojedyncza Francja czy Wielka Brytania mogła by prowadzic rowna wojne z rosja ? Nie wspominajac juz o calej Uni i Nato. Prawda , ze rosja posiada najwieksza armie na swiecie (zreszta jak zawsze), ale w dzisiejszych czasach nei liczy sie ilosc ale jakosc.

poldek_p
16-08-2008, 17:04
"O tak, Rosja, mocarstwo atomowe i militarne, na pewno przejmie sie grozbami ze strony Polski czy Litwy."

Nie wiem czy wiesz ale czasy rosji jako mocarstwa militarnego mineły, atomowy oczzywiscie sa ale wdzisiejszych czasach wojna atomowa jest w sferze bajek. Zdajesz sobie sprawe , ze taka pojedyncza Francja czy Wielka Brytania mogła by prowadzic rowna wojne z rosja ? Nie wspominajac juz o calej Uni i Nato. Prawda , ze rosja posiada najwieksza armie na swiecie (zreszta jak zawsze), ale w dzisiejszych czasach nei liczy sie ilosc ale jakosc.

neopostman
16-08-2008, 17:05
@ Up.
Największą armię posiadają Chiny nie Rosja.

spider-bialystok
16-08-2008, 17:08
poldek p
Jakosc mowisz? Wiec poczytaj sobie chociazby o wspolczesnym lotnictwie rosyjskim.

Mikes1
16-08-2008, 17:32
Zaczynają mnie denerwować niektóre wypowiedzi w tym temacie...
Typu "będzie wojna jak nic" czy "łoo ja sobie uciekne do Anglii"
Myślicie, że wojna się zaczyna od jakichś głupot? Myślicie, że Rosjanie sobie powiedzią "Kaczor nam się sprzeciwił, zajeb** gnoja! Wojna!!!!1111oneone".
Wojny nie będzie z byle powodu... Temat się zaczął od tego, że Rosja zagroziła Polsce tak? Pamiętacie jak nam ktoś tam groził zamachami, kiedy pomagaliśmy USA w Afganistanie? I co? I nic. Chcieli tylko postraszyć i tak samo straszą Rosjanie.

Ktoś tam pisał, że jesteśmy moralnym gigantem. Tutaj się zgodze ale zobacz:
Rosjanie ze średnimi moralami w pro uber czołgach przeciwko Polakom z b. wysokimi moralami w czołgach, które nie rozwalą nawet traktora (Kiedyś polski czołg przejeżdżający szosą zdezył się z traktorem wyjeżdżającym z pola. Czołg wylądował w rowie O.o). Jak myślisz kto ma większe szanse? :/

Nie ma po co dyskutować.. Jedynym krajem, który mógłby stawić sensowny opór Rosji w naszej okolicy są Niemcy (mówie tylko o najbliższych sąsiadach).

neopostman
16-08-2008, 17:47
Ktoś tam pisał, że jesteśmy moralnym gigantem. Tutaj się zgodze ale zobacz:
Rosjanie ze średnimi moralami w pro uber czołgach przeciwko Polakom z b. wysokimi moralami w czołgach, które nie rozwalą nawet traktora (Kiedyś polski czołg przejeżdżający szosą zdezył się z traktorem wyjeżdżającym z pola.

Ruscy mają takie same morale jak wojownicy plemienia ugu-ugu, wystarczy tylko zabić generała, żeby reszta zdezorientowana uciekła z pola walki.

spider-bialystok
16-08-2008, 17:59
Ruscy mają takie same morale jak wojownicy plemienia ugu-ugu, wystarczy tylko zabić generała, żeby reszta zdezorientowana uciekła z pola walki.
Zartujesz. Akurat o morale rosyjskich zolnierzy bym sie nie martwil, tam panuje kult odwagi. Poza tym - porownajcie sobie przemowienia Putina i przemowienia Kaczynskiego. Ktory bardziej zmobilizuje zolnierzy?

JestemZRoku2050
16-08-2008, 18:00
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Polska-stoi-przed-ryzykiem-ataku,wid,10262792,wiadomosc.html?ticaid=16701

takie głupoty piszą w gazetach...

"Rosjanie poszli obecnie o wiele dalej w swych groźbach. Polska nie stoi już bowiem wobec groźby wymierzenia w nią rosyjskich rakiet lecz - w stu procentach - ryzyka wojskowego ataku. I to nie zwykłego ataku, lecz, jeśli można wierzyć Nogowicynowi, ataku nuklearnego" - pisze londyński dziennik.

Nikt jeszcze nie testował na taki zasięg broni nuklearnej, i napewno mogłoby zaszkodzić samej Rosji, uważam, że taka broń nawet w III WŚ nie zostanie użyta.

A tu też się popisali żołnierze rosyjscy http://www.dziennik.pl/swiat/article223695/Tak_rosyjscy_zolnierze_okradli_gruzinski_bank.html

skuug
16-08-2008, 18:01
Poza tym - porownajcie sobie przemowienia Putina i przemowienia Kaczynskiego. Ktory bardziej zmobilizuje zolnierzy?

Putin nie musi nic mówić, żeby zmobilizować swoich żołnierzy...

takie głupoty piszą w gazetach...

wypowiedź zastępcy szefa sztabu generalnego sił zbrojnych Rosji, generała Anatolija Nogowicyna

koleś ma gówno do gadania w sprawie wojny, zwykły pionek, nie traktujmy takich wypowiedzi poważnie...

JestemZRoku2050
16-08-2008, 18:09
A co sądzicie o tym? http://pl.youtube.com/watch?v=H8XI2Chc6uQ

jeszcze to ciekawe http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5595612,Wojna_w_Gruzji__sobota_16_sierpnia .html

poldek_p
16-08-2008, 18:13
poldek p
Jakosc mowisz? Wiec poczytaj sobie chociazby o wspolczesnym lotnictwie rosyjskim.

Nie wiem o jakim lotnictwie mowisz tego co wiem to wieksza czesc tego rosyjskiego lotnictwa rozwalily by nasze f-16, a wiekszosc rosyjskiego sprzetu nadaje sie na złom. Było to dobrze widac podczas parady w Moskwie gdzie było wiele zasłużonego sprzętu. Nie mowiąc juz o czołgach i otym , ze wielka czesc rosyjskiej armii to mieso armatnie ( takie przyzwyczajenie z II wojny)

Nie mowcie tu o jakims moralu bo w wypadku takiej wojny obroncy sa zawsze bardziej zmotywowani i nikt nie bedzie zwracal uwagi czy prezydentem jest kaczor , donald czy nawet lepper.

Neopostman jesets pewien czy Chiny ? Mi sie wydaje ze w czynnej sluzbie ruscy maja wiecej ludzi niz chiny , moze chodzilo ci o moblizicaje armii bo jezeli tak to masz racje

JestemZRoku2050
16-08-2008, 18:20
Nie wiem o jakim lotnictwie mowisz tego co wiem to wieksza czesc tego rosyjskiego lotnictwa rozwalily by nasze f-16, a wiekszosc rosyjskiego sprzetu nadaje sie na złom. Było to dobrze widac podczas parady w Moskwie gdzie było wiele zasłużonego sprzętu. Nie mowiąc juz o czołgach i otym , ze wielka czesc rosyjskiej armii to mieso armatnie ( takie przyzwyczajenie z II wojny)

Nie mowcie tu o jakims moralu bo w wypadku takiej wojny obroncy sa zawsze bardziej zmotywowani i nikt nie bedzie zwracal uwagi czy prezydentem jest kaczor , donald czy nawet lepper.

Neopostman jesets pewien czy Chiny ? Mi sie wydaje ze w czynnej sluzbie ruscy maja wiecej ludzi niz chiny , moze chodzilo ci o moblizicaje armii bo jezeli tak to masz racje

Rosja ma też nowoczesny sprzęt i napewno więcej niż my, z drugiej strony to my mamy dużo sprzętu od Niemiec i też nie jest to nowe.

Widziałem gdzieś filmy tych nowych rosyjskich samolotów Su cośtam i te nasze f16 to się mogą schować.

Ciekawe ile mamy w ogóle tych f szesnastek. A tak w ogóle to brakowało nam podobno pilotów jeszcze jakiś rok temu do f16, ciekawe jak jest teraz bo zawsze nie było pieniędzy na szkolenie nowych w tych samolotach.

@down
wyczytałem w internecie, że nikt nie wie ile i gdzie mają więc trudno powiedzieć :/

poldek_p
16-08-2008, 18:29
Rosja ma też nowoczesny sprzęt i napewno więcej niż my, z drugiej strony to my mamy dużo sprzętu od Niemiec i też nie jest to nowe.

Widziałem gdzieś filmy tych nowych rosyjskich samolotów Su cośtam i te nasze f16 to się mogą schować.

Ciekawe ile mamy w ogóle tych f szesnastek. A tak w ogóle to brakowało nam podobno pilotów jeszcze jakiś rok temu do f16, ciekawe jak jest teraz bo zawsze nie było pieniędzy na szkolenie nowych w tych samolotach.

Nie podlega dyskusji , ze rosja ma wiecej nowoczesnego sprzetu niz my . W końcu to byłe mocarstwo a my średni kraj europejski. A z tymi samolotami to chodzi ci zapewne o Su-30 ? Te samoloty nie sa wcale leprze o naszych szesnastek. Zdajecie sobie sprawe z tego , że ta wielka Rosja ma np. tylko 2 zdolne do pływania okręty podwodne na bałtyku ? A potencjał ich floty czarnomorskiej jest gorszy niz chocby Turcji ?

neopostman
16-08-2008, 18:31
Ciekawe ile mamy w ogóle tych f szesnastek.

do 2010 roku ma być ich 42 a w tym momencie mamy 18.

spider-bialystok
16-08-2008, 18:37
Nie wiem o jakim lotnictwie mowisz tego co wiem to wieksza czesc tego rosyjskiego lotnictwa rozwalily by nasze f-16, a wiekszosc rosyjskiego sprzetu nadaje sie na złom.
Moze bys poczytal, zamiast wymyslac?
Siły Powietrzne Federacji Rosyjskiej są niewątpliwie jedną z najliczniejszych i najpotężniejszych formacji wojskowych tego typu na całym świecie. Na dziś dzień w swoim posiadaniu mają mniej więcej 2500 nowoczesnych maszyn bojowych, poczynając od zwinnych i groźnych samolotów myśliwskich, jak chciażby słynny na całym świecie myśliwiec SU-27 "Flanker", następnie poprzez śmigłowce szturmowe w rodzaju Mi-24 "Hind", potężnie uzbrojone maszyny szturmowe takie jak SU-25 "Froogfoot", nowoczesne ciężkie bombowce strategiczne typu TU-160 "Blackjack", a na wielu innych różnorodnych samolotach rozmaitego przeznaczenia kończąc.
Dane z roku 2002.

poldek_p
16-08-2008, 18:51
Moze bys poczytal, zamiast wymyslac?

Dane z roku 2002.

Nikt tu nie podwaza , ze posiadaja.Tylko samolotow ,ktore sa zdolne do walki jest optymistycznym okiem około 1500. Wiekszosc z podanych przez ciebei samolotow nie sa w stanie wzbić sie w powietrze a tych twoich bombowcow lata bodajze tylko 20 , ktory Putin kazał naprawic na defilade. Rosyjska armia dostaje rocznie max 54 bojowych helikopterow. A te wszytkie Su szczegolnie wczesniej przezemnie podana trzydziestka ida na eksport. Rosyjska armia pod tym wzgledem zapokaja tylko podstawowe potrzeby rosyjskiej armii.
I te dane sa głownie z 2005 06 i nawet z 07 roku wiec troche swiezsze niz twoje. Radze poczytac troche o stanie rosyjskiej armii a nie cytowac kogos z forum. W necie jest pełno takich artów

Vansider
16-08-2008, 22:02
Jeżeli Polska się postawiła Rosji,to powinno im to dawać do myślenia, że jeżeli my się postawiliśmy - takie cieniasy, to na pewno za tym pujdzie cała Europa.
@Down : ? ;\

Mystlich
16-08-2008, 22:07
Nasz prezydent chce utworzyć jakis nowy blok państw.
Nie uda się mu to w 1k %

Martka
16-08-2008, 22:12
@Mystlich
Że co? <krztusi się sokiem>

Mystlich
16-08-2008, 22:18
2x and @up

Nie oglądaliście dzisiejszych FAKTów???
Prezydentowi narodził sie pomysł stworzenia nowego bloku państw w Europie......

Ofc. Przecież to oczywiste, że sie mu to nie uda bo istnieją już taki blok jak Unia Europejska;)

Martka
16-08-2008, 22:30
@Mystlich
Nie oglądałam faktów, czekałam na quest hunted.pl ;<

Mystlich
16-08-2008, 22:35
Wrzucam wam link skoro nadal nie rozumiecie:

http://engforum.pravda.ru/showthread.php?p=2531518#post2531518

domin3x
17-08-2008, 00:00
Jeszcze dojdzie do tego, że wojna nie będzie pomiędzy USA a Rosją, albo NATO a Rosją, a pomiędzy Rosją a kaczyńskis blok

Erhion
17-08-2008, 08:14
Hiehie kartofel ma pomysły. :D

janek@
17-08-2008, 09:41
No z jednej strony Ruscy mogą nam dupe rozwalić jeżeli pomożemy Gruzji militarnie, z drugiej Ruscy i tak by nam dupe rozwaliliby zważając na ich imperialistyczny pogląd. Chyba najwłaściwszym wyjściem byłoby staranie się o zaprzestaniu działań Rosji prawda?

Co do naszych sojuszników, to mieliby dobry powód aby nam pomóc. Gdyby Polska i w ogóle cały aliancki wschód by padł, Rosja zabrałaby się za dupy innych sojuszników z czego wynikłaby 3 wojna światowa. Mają też drugi powód związanym z zagrożeniem atomowym, gdyby Rosja użyła jednej z swoich rakiet to w Europie i z resztą u siebie zrobiłaby tu nam niezły sajgon...

Czy zagrożenie nuklearne jest rzeczywiste?? Moim zdaniem absolutnie NIE. Jak wszyscy Polacy pamiętamy o czarnobylu, który niemalże spustoszył połowę europy? Wywołane przez wybuch chmury radioaktywne podczas awarii elektrowni rozjebały setki wsi (tzn. ludzi pozabijało) z czego było tysiące ofiar śmiertelnych nawet w Rosji. A teraz sobie wyobraźcie wybuch bomby wodorowej o 100x razy silniejszą niż wybuch w Czarnobylu... Z europy i Rosji ludzie zniknęliby całkowicie, Bóg wie czy owe "radioaktywne opary" nie dotknęłyby całej Afryki czy Azji. Trzeba być niezłym pojebem aby użyć takiej bomby. xd

Według mnie rząd dobrze "robi" wkładając swoje paluchy w nieswoje sprawy, gdyby to ode mnie zależało zacząłbym nawet masowy proces zbrojeniowy (tak na wszelki wypadek żeby Rosja się odrobinę bała).

poldek p

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lockheed_F-22_Raptor <<< Mig 31 przy nim wymięka jak kostka mydła przy marmurze.

Azared
17-08-2008, 10:34
Jak dla mnie, to pierwszym powodem do wojny będzie tarcza antyrakietowa w Polsce. A co do Gruzji, to za wtrącanie się w ich sprawy mogliby nam "zakręcić kórek" z gazem i tyle by było. Wiadomo, że musimy być lojalni wobec innych krajów, ale z tą lojalnością to tak, żeby w miarę możliwości jak najmniej stracić, a jak najwięcej zdziałać. Mam nadzieję, że Kaczyński wie co robi i nie będzie z jego działań żadnych nieprzyjemności.

domin3x
17-08-2008, 10:53
Jak dla mnie, to pierwszym powodem do wojny będzie tarcza antyrakietowa w Polsce.

Nie rozśmieszaj mnie. Nawet oni nie są na tyle głupi, żeby przez durną tarczę wojnę rozpoczynać.

Bardownik
17-08-2008, 12:21
Po 2. Rosja jest w tej chwili mniej lewackim krajem niz Polska (nizsze podatki, wiecej swobod). Hahaha ;D

Jeszcze mi powiedz, że to jego wina. Dla przypomnienia - spektakularna Platforma trochę już czasu rządzi. Jej władza ogranicza się do rozdawania wynagrodzeń z rezerw państwa. To, co PiS wyniósł na plus, to właśnie PO rozdaje. Zresztą, żeby to państwo podnieść najpierw potrzeba czysto gospodarczej stabilizacji, a dopiero potem działalności tej, która w naszym prywatnym życiu wprowadzi jakieś zmiany.

@Jakim kosztem?

Nie mówię, że jestem patriotą, bo nie było wyraźnej sposobności, aby to poświadczyć (może i dobrze); ale osobiście jestem znieść każdy rodzaj poświęcenia w imię przekonań, którymi się kieruję. A więc, nie jest ważne czym zagrozi nam Rosja i co zrobi, ważne jest to, że odważnie i konsekwentnie wyrażamy narodowe zdanie (z zasady nie ufam sondażom; ale ponad 55% popiera działalność prezydenta)

Xelius
17-08-2008, 12:47
(z zasady nie ufam sondażom; ale ponad 55% popiera działalność prezydenta)

A reszta czyli 45% Uważa, że jest Chu*em :).

skuug
17-08-2008, 12:52
ponad 55% popiera działalność prezydenta

chyba wśród ludności wiejskiej i podstawowym wykształceniem ;d <bez urazy>

Cafe
17-08-2008, 13:02
chyba wśród ludności wiejskiej i podstawowym wykształceniem ;d <bez urazy>

Czyli wg. ciebie wieś = podstawowe wykształcenie ? Fajnie, a teraz wyjdz bo obrażasz ludzi przez stereotypy.

skuug
17-08-2008, 13:33
Czyli wg. ciebie wieś = podstawowe wykształcenie ?

nie

<znaki>

Bardownik
17-08-2008, 20:27
Więc masz może jakiś inny problem z ludnością wiejską?
Zresztą, przestań pieprzyć takie głupoty, bo nie od dzisiaj wiadomo, że sondaże prowadzone są w większych miastach (nie będe tego komentował).

reszta czyli 45% Uważa, że jest Chu*em .

I co z tego? Jakby było referendum z takim wynikiem, te 45% miałoby gówno do powiedzenia. Taka wada demokracji - nie zaspokaja znacznej mniejszości. Mnie to akurat teraz nie przeszkadza

danon112
17-08-2008, 23:02
O tak, Rosja, mocarstwo atomowe i militarne, na pewno przejmie sie grozbami ze strony Polski czy Litwy. Mhm. Zrozumcie, ze to bylo po prostu smieszne. Polska jest, niestety, militarnym slabeuszem.

Po 1. Kaczynski jest swietnym przykladem lewaka (tzw. socjalista chrzescijanski)
Po 2. Rosja jest w tej chwili mniej lewackim krajem niz Polska (nizsze podatki, wiecej swobod).

Oj przestan... Jeżeli sie nikt nie stawi Rosji... to koniec... trzeba walczyc z " noopkami " :p

Vansider
17-08-2008, 23:09
Szczególnie kiedy maja duże mniemanie o sobie ;d

M@rcin
17-08-2008, 23:22

Bezradny ...

janek@
26-08-2008, 14:41
http://wiadomosci.onet.pl/1813580,12,item.html < i oni chcą się wpieprzać wszędzie, skoro nawet swojego państwa nie potrafią wykarmić? :D hahahha
Nie wiem skąd oni wzieli ten debilny rząd, ale jedno jest pewne... jeżeli zagrożenie realne będzie prawdziwe wówczas, nie będzie mogła liczyć na NATO, że dadzą i w ogóle żreć, tymbardziej że Rosja ne ma tylu przyjaciół ile by chciało. >.> Każdy wielki blok ma czuły pukt, czułym punktem rosji jest badziewna infrastruktura rolna i niskie morale spowodowane podziałąmi społeczeństwa.

Rybzor
07-03-2014, 23:03
TIBIA.PL WIEDZIAŁA

: o

ErAgOg
06-06-2014, 02:22
Jak na razie to 'kretyn' jest prezydentem, więc czym Ty jesteś?
dobrze eragog, zalążki świadomości!

@up
:O
o albo ._. to ty chyba taką emotę trzaskałeś? XD ._. ._. ._. albo kto inny, zapamiętała mi się