PDA

Pokaż pełną wersje : Jaka Profesja

fucall
18-08-2008, 02:57
Otóż mam problem mam jakieś 50k do wydania i chce zacząć grac jakąś profesją
:

- dobrze i szybko sie expi
- nie ma zbyt częstego waste
- do końca wakacji chciałbym nią w bić z 30 lvl
- pacc będzie dopiero na boże narodzenie

Proszę nie pisać że " Najlepiej wybierz profesje jaką ci się najlepiej gra"

Z góry dziękuje za udzielenie odpowiedzi

OldWerladyn
18-08-2008, 07:39
Palladyn
POH i jeszcze raz POH

Wylansowany
18-08-2008, 08:13
(niestety?) Palek...

-najszybciej expi
-rzadko ma waste
-raczej wbijesz, zależy od ilości skilowania (chyba, że bot w chodzi w grę?)

Proszę nie pisać że " Najlepiej wybierz profesje jaką ci się najlepiej gra"

To w takim razie "wybierz profesję jaką ci się najlepiej gra" :p (ironia ofc.)

ripper
18-08-2008, 10:11
Jak masz 50k, to sorc. 20k na promocje, ok. 5k na eq (albo mniej, bo większość pewnie masz). Do 27 tłuczesz cokolwiek, potem się bawisz z summonami/woce do 33 (oczywiście z woce od 26), od 33 barbariany, od 40-45 ancient scaraby. Z tych 25k, które ci zostało (+ jakieś 15-20k z barbarianów, może nawet więcej, zależy ile mammoth fur cape będziesz miał), wyexpisz sobie dość sporo i przede wszystkim szybko (45 ms z 45 mlv robiłem ok. 72k/h). Tylko Rashid by ci się przydał.

A palek IMO nudny. Może i na początku ciekawiej bić nim te cyce niż sorcem roty, ale mi od 90~ lvla nie chciało się za bardzo grać.

fucall
18-08-2008, 10:44
@up

Jeżeli przeczytałbyś dokładnie to jest napisane, że pacc dopiero w boże narodzenie.

Kamil_The_Orc_Berserker
18-08-2008, 11:29
@ topic

niezłe masz wymagania. Wszystkie wymagania spełnia paladyn

jest wprost stworzony dla ciebie.... aaale ja chcesz bocić i się nudzić to bierz knighta ... :confused:

ripper
18-08-2008, 13:28
@up

Jeżeli przeczytałbyś dokładnie to jest napisane, że pacc dopiero w boże narodzenie.
Bez pacc sobie w sapera pograj.

Wbiłbym na facc 33 i poczekał na tego pacca bożonarodzeniowego, wbijając sobie na pół-afku mlvl, bo nie dość, że gra na facc to strata czasu, to jeszcze z pacc właśnie sorcem (lub druidem) będzie ci się grało IMO najlepiej.

ElitaEk
20-08-2008, 19:50
Pallek do jakiegos 25 lvla i potem góra dól gsy :)

kakaszi13
21-08-2008, 18:23
Jak Masz te 50k to tak jak wszyscy mówią pallek ale jeżeli mówisz że pacc bedzie na boże narodzenie i jak sądzę planujiesz dłużej grać na wybranej profesji to wybierz sobie knighta na paccu ta profesja zarabia bardzo dużo kaski i nawet szybko expi wiec dobij sobie zanim dostaniesz pacca dobij sobie ten 30 lvl a pozniej poswięc troszke czasu na skille dostaniesz pacca to juz wszystko pujdzie z górki

:p:);)