zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Do admina

Gorcik
03-12-2003, 18:37
Chciałbym żebyście zrobili subfora dla graczy z danych serverów np.Calmera, Danubia itp. tak jak jest na tibia.de

n3m3s!s
03-12-2003, 19:15
To nie ma sensu poniewaz na tym forum jest zarejestrowanych znacznie mniej graczy i co za tym idzie przypada mala liczba osob na dana podgrupe (czyt. server). Takie moje zdanie. Nie wiadomo co tam w rzeczywistosci Admin planuje.

Wietnam
03-12-2003, 19:28
Gorcik ma racje powinno tak byc!!!

kotomaniak
03-12-2003, 21:29
Eee tam. To nie zbyt mądry pomysł. Popatrzcie: ile osób gra na przykład na timerze albo na Antice? Troszę mało...

Gremlin
04-12-2003, 05:10
Ja jestem mocno przeciw i tak jest balagan, a tak to jeszcze musial bym kasowac posty napisane przez jakiegos spryciaza w podforum wszystkich swiatow pokolei.

Pozatym na forum jest 1779 urzytkownikow... to mniej niz w sumie graczy na 1 serverze (nie mowie online tylko zarejestrowanych).

Gorcik
04-12-2003, 09:57
No to może stworzyć subfora dla światów PvP i NonPvP

Szumek
04-12-2003, 13:18
Jak ktos bedzie chcial uslyszec opinie ludzi z danego swiata to w temacie powinien pisac na przylkad cos takiego "Prosze o opinie i odpowiedzi ludzi ze swiata xxx" i klopot z glowy. Takie jest moje zdanie.
A tworzenie subforom dla kazdego swiata to niema sensu bo na forum jest przewaga ludzi z Isary i Danubi tak mi sie wydaje. Nie dyskryminuje innych swiatow i nie mowie Ze sa zle ale poprostu ludzie grajacy na ISarze i Danubi sa najbardziej aktywni.