Pokaż pełną wersje : fakei
http://img128.exs.cx/img128/2559/lurowanegsilordy1ur.jpg comment plx
MayGyver
08-12-2004, 10:38
mi tam sie podoba
tylko mam takie jedno male pytanie
czego to jest fake?
bo probowalem nawet odwracac monitor i za chiny nie moge wymysles
Ah ta sztuka nowoczesna ... nigdy jej nie zrozumiem... :(
Palladni
08-12-2004, 14:09
MayGyver, czy ty niewidzisz?? To jest ss z z Tibi ale po nowym Updajcie!! Mi sie osobiscie podoba, nowa grafa ogólnie kazdy moze byc Godem Spox bedzie. A tak szczerze poprzedni fak ci niewyszedł, ten raczej tez nie wiec moze zamin zamiscisz nastempego zastanów sie czy warto... :)
Rarisu|Klim
08-12-2004, 15:19
Zanim cos pokarzesz na forum to wez to obejrzyj ze 5 razy ...
Twoje fake wymiata xDDDD
ijo ijo ban jedzie xDD
Mi się nie podoba, bo:
-wykonanie pozostawia wiele do życzenia(ale mniemam, iż dopiero się uczysz:))
-o so tu chozi???
Ale ogólnie pomysł jest spox. :) :)
Wielkość "Twojej" postaci jest idealna i dobrze ustawiona, ten GS też jest w rewelacyjnej pozycji, a czcionka poprostu świetna! Jeśli jesteś początkujący to najpierw się naucz robić fake'i a potem je tu zamieszczaj, bo chyba sam przyznasz, że to jest poprostu KIEPSKIE! Ale nic, trening czyni mistrzem! :]
Dark Pally
08-12-2004, 16:13
Piękne!
Ten osobnik wynalazł nowy kierunek w sztuce, który nazwałbym "Debiloizmem"
Polega on na odwracaniu części przedmiotów w fake'u do góry nogami, wklejaniu odwrotnie przedmiotów, brak jakiejkolwiek "symetryki" ustawienia czarów, oraz poprostu polega na robieniu zwykłego CHŁAMU!
@Serio
To już twój 4 taki temat (jednego nie przeczytałem bo modki wykasowały, a szkoda).
Więc chłopcze zajmij się czymś innym na przykład dmuchaniem bombek na choinke -_-'
Smetny Kosiarz
08-12-2004, 16:16
Wykonanie troche slabe ale w sumie to moze byc.....
Jakubxxx
08-12-2004, 16:45
Wykonanie baaaaardzo slabe.
btw juz to kiedys chyba probowales wstawic na forum ale temat zostal od razu usuniety bo cos zle zrobiles. (ja se obejrzalem bo skopiowalem adres do przegladarki)
BEznadziejny fake zajmij się czymś innym niż grafiki bo jesteś benzadziejny
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.