|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Rookstayer
Imię: Antek Del'Paladyn
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Isara
Poziom: 15
Skille: psst...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() mi tam sie podoba
tylko mam takie jedno male pytanie czego to jest fake? bo probowalem nawet odwracac monitor i za chiny nie moge wymysles
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ah ta sztuka nowoczesna ... nigdy jej nie zrozumiem...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() MayGyver, czy ty niewidzisz?? To jest ss z z Tibi ale po nowym Updajcie!! Mi sie osobiscie podoba, nowa grafa ogólnie kazdy moze byc Godem Spox bedzie. A tak szczerze poprzedni fak ci niewyszedł, ten raczej tez nie wiec moze zamin zamiscisz nastempego zastanów sie czy warto...
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Zanim cos pokarzesz na forum to wez to obejrzyj ze 5 razy ...
Twoje fake wymiata xDDDD ijo ijo ban jedzie xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Żwirkowo powiat białozęby...
![]() |
![]() Mi się nie podoba, bo:
-wykonanie pozostawia wiele do życzenia(ale mniemam, iż dopiero się uczysz ![]() -o so tu chozi??? Ale ogólnie pomysł jest spox. ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Krzyżak
|
![]() Wielkość "Twojej" postaci jest idealna i dobrze ustawiona, ten GS też jest w rewelacyjnej pozycji, a czcionka poprostu świetna! Jeśli jesteś początkujący to najpierw się naucz robić fake'i a potem je tu zamieszczaj, bo chyba sam przyznasz, że to jest poprostu KIEPSKIE! Ale nic, trening czyni mistrzem!
![]() Ostatnio edytowany przez Glamri - 08-12-2004 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Piękne!
Ten osobnik wynalazł nowy kierunek w sztuce, który nazwałbym "Debiloizmem" Polega on na odwracaniu części przedmiotów w fake'u do góry nogami, wklejaniu odwrotnie przedmiotów, brak jakiejkolwiek "symetryki" ustawienia czarów, oraz poprostu polega na robieniu zwykłego CHŁAMU! @Serio To już twój 4 taki temat (jednego nie przeczytałem bo modki wykasowały, a szkoda). Więc chłopcze zajmij się czymś innym na przykład dmuchaniem bombek na choinke -_-'
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
|
![]() Wykonanie troche slabe ale w sumie to moze byc.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Wykonanie baaaaardzo slabe.
btw juz to kiedys chyba probowales wstawic na forum ale temat zostal od razu usuniety bo cos zle zrobiles. (ja se obejrzalem bo skopiowalem adres do przegladarki) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() BEznadziejny fake zajmij się czymś innym niż grafiki bo jesteś benzadziejny
|
![]() |
![]() |