Pokaż pełną wersje : Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie.
@Royal:
Właśnie to miałem na myśli jako teoretyczną wiedzę wystarczającą do podróży w czasie (w jedną stronę - w przyszłość). Tylko najpierw trzeba kogoś wsadzić w rakietę, rozpędzić do prędkości bliskiej prędkości światła i żeby wylądował za kilkadziesiąt swoich lat, a za 'więcej' lat na Ziemi - niestety rozpędzić go tak nie bardzo mamy jak, byłoby to kosztowne i nie mógłby wrócić (no i wtopiłby kilkadziesiąt lat życia w zamknięciu, mało kto byłby chętny ;]). Paradoks bliźniąt o tym mówi, zdaje się.
@down: technologia technologią, są rzeczy, których się złamać nie da.
Granteon
29-08-2008, 18:03
A ja mówię. Prawa fizyki dotyczą wszystkich we wszechświecie, nie ma jakichś An(nn?)un(nn?)aki, którzy mogą śmigać szybciej niż światło, lewitować i myć zęby bez użycia rąk.
Tak tylko, że tu nie chodzi o prawa fizyki tylko o technologie. Pomyśl, ludzie kilka wieków wcześniej uważali, że takie rzeczy co my teraz mamy są niemożliwe...
Tak tylko, że tu nie chodzi o prawa fizyki tylko o technologie. Pomyśl, ludzie kilka wieków wcześniej uważali, że takie rzeczy co my teraz mamy są niemożliwe...
i tyle, wszystko wam facet wytłumaczył :D
karate:]
29-08-2008, 20:33
Bo nawet nad tym sie nie zastanawiali..
Valariazz
29-08-2008, 20:56
ej wiecie co??? jezeli nawet dojdziemy do jakichstam wielkich odkryc to na pewno nie bedzie za zycia chocby jednego z zyjacych teraz ludzi... chociaz kto tam wie. (Chodzi mi o to ze nikt z nas nie dozyje do wielkich odkryc ktore beda sie dzialy... hmmm powiedzmy za jakies 120 i wiecej lat).
Fajnie byloby widziec poczynienia ludzi bedac martwym lub zyc wiecznie tylko po to aby byc swiadkiem wielkich odkryc :p:D
Az lezka sie w oku kreci, gdy tylko pomysle, ze kiedys juz nie bede "na czasie" z informacjami, bo po prostu MNIE nie bedzie.
Proponuje zeby zamknac ten temat bo my na 100% nic nie odkryjemy ani udowidnimy. Pozostaje nam czekac az ktos wielki, lub grupa wielkich (madrych) ludzi cos odkryje...
1. Tak jak wspomniales paranormalne to calkowicie nieobiektywne zrodlo.
Miło było, dziękuje za dyskusje. Nie warto jej toczyć z kimś kto ocenia kogoś po tym gdzie on pisze. Jeśli ktoś zajmuje się fizyką i wypowie się w takim mejscu to z góry skazany jest na nieobiektywizm??? Dwa nie on to wymyślił. Czytałeś to chociaż? Wiesz o kim on mówił? Kogo teorie przytaczał? Zrozumiałeś choć gram z tego? Prace nad anty-grawitacją trwają. A jak się uda to według tej teori będziemy podróżować z prędkościami ogromnymi, większymi od światła. Ale jak widze dać ci naukowe podstawy (teoria zegara galaktycznego) plus udowodnienie ich (Efekt Hutchinsona) nic nie zmienia. A to dziwne, bo uważasz, że naukowcy są nieomylni. Gratuluje i kończe dyskusje.
Możesz odpisać ja jej nie tocze z kimś kto ocenia kogoś wiedzie (pana ˙·٠• † Angelus-X † •٠·˙, bo niewątpliwie ją posiada) po tym gdzie ją pisze.
A teraz może wrócmy do tematu jakim jest UFO.
karate:]
29-08-2008, 21:29
Dziekuje ze mi pozwalasz odpisac. Zrozumialem niechybnie wiecej od Ciebie. Gwarantuje Ci to. Po cos profil mat-fiz jednak jest.
raz.
Antygrawitacja – hipotetyczne i nigdy nie zaobserwowane w sposób potwierdzony naukowo oddziaływanie fizyczne. Temat najczęściej jest wykorzystywany w science-fiction.
dwa.
Nasa probowalo powtorzyc doswiadczenia Hutchinsona, ciekawe czemu im sie nie udalo.
trzy.
Znowu brakuje ci argumantow i wychodzisz drzwiami obrazony trzaskajac drzwiami. A Twojemu idolowi myla sie zeznania;>
Ps: Nie uważam, bym przegrał te dyskusje.
Temat (nie tocze dalej dyskusji):
Być może UFO (zakładając, że istnieje) korzysta z mostu Einsteina-Rosena (odsyłam do google). Być może oni zdołali to "wypróbować" i faktycznie działa to jak opisuje to teoria.
Wtedy podróże na ogromne odległości byłby możliwe, acz w sumie niebezpieczne, bo nie wiadomo gdzie znajduje się wylot.
Mr.Pride
02-09-2008, 23:01
Powiem wam że jeśli wierzysz w UFO to wierzysz,jeśli nie to nie.Tak samo jest z Bogiem,więc ten temat nie ma większego sensu bo można tak dyskutować w nieskończoność.Temat zaczął się od UFO a teraz gadania o prędkości światła,grawitacji itp.(nie chciało mi się czytać całości).Wniosek jest prosty= WIERZYSZ ALBO NIE!
Valariazz
03-09-2008, 07:41
@up
przez ciebie znowu zaczna sie wypowiedzi xD
Ci kosmici są mało oryginalni!
Wszystkie ich statki zawsze kręcą się w miejscu a potem srrru...
I ich nie ma...
Mogliby wymyślić coś bardziej spektakularnego ;<
Predkosc swiatla? A ogladal ktos keidys "Gwiezdne Wrota"? Moze to i fantastyka naukowa ale kiedys tez tak uwazali jak Leonardo Da Vinci narysowal lodz podwodna albo helikopter.
Ludzie moze za pare tysiecy lat o ile beda ciagle istniec wymysla cos podobnego co przerzuca materie i informacje szybciej niz predkosc swiatla. Ludzka wyobraznia jest nieograniczona i gdy tylko dojda do tego jak to zrobic to to zrobia.
A kosmici jak sie ujawnia to moze nawet cos na tym zyskaja bo nie powiedziane jest ze musza byc madrzejsi od nas.
:)
A kosmici jak sie ujawnia to moze nawet cos na tym zyskaja bo nie powiedziane jest ze musza byc madrzejsi od nas.
:)
I czego sie od nas nauczą? Jak sie nawzajem wyniszczamy?
Swoją drogą to w uFo nie wieze, no ale kazdy ma swoje poglądy.
Ciekawe na jaki podbój planety leciała ta "flota" zarejestrowana w Meksyku :D
Wierzę w cywilizacje pozaziemskie, ale jestem PEWIEN, że nie latają w okrągłych świecących spodkach, które widzimy na tych wszystkich filmach ^^
Kokodryl
07-09-2008, 13:04
AAAA ufo mnie porwalo i zrobili mi 3 sutka :(
@up
chyba trzecią dziure w dupi
Drugi z rzędu filmik to pic na wodę :O. Przypatrzcie się spodkowi (w zwolnionym tempie), gdy ten "odlatuje" w przestrzeń kosmiczną. W chwili zapalenia się świateł spodek gwałtownie "spada" trochę niżej (minimalnie, ale widać) tak jakby go ktoś wyrwał i wkleił trochę niżej co psuje cały efekt :).
Elitek70
23-09-2008, 21:44
Witam. Opowiem wam historie z mojego zycia. Wydazylo sie to w srode 10 wrzesnia 08. Wracalem ze spotkania do bierzmowania z 2 kumplami i kolezanka. nagle zobaczylismy na niebie kolorowe swiatelka, krecily sie na pierwszy rzut oka jakby dookola jakiegos okregu, czy czegos innego, okraglego. W kazdym razie krecily sie po tego czegos krawedziach. Pomyslalem ze to moze cos podwieszonego do helikoptera ale raczej bym go slyszal nie bo to nie bylo znow tak wysoko? Chcialem nagrac komorka film ale mam nokie 6020, slaby aparat... Nie zlapalo. Ale poszlismy dalej, zaslanialy nam drzewa przez jakies 30 sec i znow zobaczylismy swiatelka tylko ze juz byly inaczej rozstawione, tak jakby na skrzydlach i sterze samolotu, bylo slychac ryk silnika, ale kolorowe swiatelka przy samolocie? I to swiecace caly czas? W samolocie swiatelka sa albo biale albo czerwone i mrugajace, chyba ze istnieje cos takiego jak tuning samolotu. I jeszcze jedno, swiatelka, ktore opisalem na poczatku krecily sie dookola czegos okraglego co stalo w miejscu, nie lecialo i nic nie bylo slychac. Dziwne co? Patrzylem kiedys na program gdzie goscie od efektow specjalnych udowadniali ze mozna podrobic swiatelka na niebie z filmow, ale tymi metodami jakie oni stosowali nie masz szans zrobic czegos takiego jak to o czym opowiadalem.
Valariazz
23-09-2008, 22:09
Dowiodles ze kosmici istnieja!!! jak wiele innych !! ;<
Czaaaabaaaa byyllooo budzic ten temat? <zieeeewaaaa>
Kiedyś gapiąc się w niebo, dostrzegłem pewien obiekt. Wyglądał on jak zwykła spadająca gwiazda, jednak miał pewną cechę. Podczas przesuwania się po niebie, zaczął stopniowo zwalniać, aż do całkowitego zatrzymania się. Po około 2 minutach znowu zaczął lecieć. Dziwne...
Pinio777
23-09-2008, 22:44
Gz dla tego pana który odświeżył temat >.<
Kolejne dwa tygodnie spamu durnymi postami...
Gz dla tego pana który odświeżył temat >.<
Kolejne dwa tygodnie spamu durnymi postami...
ten temat nie jest obowiąskowy, mozesz wyjsc i nie wracac nikt plakac nie bedzie..
myslisz tak ale skusiles sie wejsc tu ponownie wiec o co walka
MiszczCyklopuwIDragonuw
25-09-2008, 20:28
Kiedyś gapiąc się w niebo, dostrzegłem pewien obiekt. Wyglądał on jak zwykła spadająca gwiazda, jednak miał pewną cechę. Podczas przesuwania się po niebie, zaczął stopniowo zwalniać, aż do całkowitego zatrzymania się. Po około 2 minutach znowu zaczął lecieć. Dziwne...
lol,tez cos takiego widzialem.
Tentotrix
27-09-2008, 00:26
trzeba również zauważyć ,że UFO to nie koniecznie kosmici.UFO z punktu widzenia definicji to niezidentyfikowany obiekt latający.Być może to LUDZIE PODRÓŻUJĄCY W CZASIE , ktorzy nie chcą ingerować w naszą przyszlość,więc się ukrywają?:)
JaSprite
27-09-2008, 00:52
temat woda.. Kosmici was porwa i wyczyszcza pamiec!
film z chin to fake!
Szukając filmów o UFO ominąłeś najbardziej spektakularne i nadal nie potwierdzających, czy to fake. Dla przykładu:
UFO nad WTC:
http://www.youtube.com/watch?v=FtKuBKIaVvs
Yyyy...UFO kolo WTC to fake sama autorka sie przyznała
PS.neopostam nie masz konta czasami na www.paranormalne.pl??
Witam. Opowiem wam historie z mojego zycia. Wydazylo sie to w srode 10 wrzesnia 08. Wracalem ze spotkania do bierzmowania z 2 kumplami i kolezanka. nagle zobaczylismy na niebie kolorowe swiatelka, krecily sie na pierwszy rzut oka jakby dookola jakiegos okregu, czy czegos innego, okraglego. W kazdym razie krecily sie po tego czegos krawedziach. Pomyslalem ze to moze cos podwieszonego do helikoptera ale raczej bym go slyszal nie bo to nie bylo znow tak wysoko? Chcialem nagrac komorka film ale mam nokie 6020, slaby aparat... Nie zlapalo. Ale poszlismy dalej, zaslanialy nam drzewa przez jakies 30 sec i znow zobaczylismy swiatelka tylko ze juz byly inaczej rozstawione, tak jakby na skrzydlach i sterze samolotu, bylo slychac ryk silnika, ale kolorowe swiatelka przy samolocie? I to swiecace caly czas? W samolocie swiatelka sa albo biale albo czerwone i mrugajace, chyba ze istnieje cos takiego jak tuning samolotu. I jeszcze jedno, swiatelka, ktore opisalem na poczatku krecily sie dookola czegos okraglego co stalo w miejscu, nie lecialo i nic nie bylo slychac. Dziwne co? Patrzylem kiedys na program gdzie goscie od efektow specjalnych udowadniali ze mozna podrobic swiatelka na niebie z filmow, ale tymi metodami jakie oni stosowali nie masz szans zrobic czegos takiego jak to o czym opowiadalem
Mógł to być tajny samolot typu Aurora...
Ktoś napisał ze nie w spodkach tylko w innych pojazdach...
Czytałem gdzieś że w spodkach latają "szaraki".USA zawarło pakt z "Szarakami" który trwa do dziś(dokładnie nie pamietam od kiedy), polega to na tym że "Wy obcy dajecie nam technologie, a my bedziemy przymrużać oko na porwania naszych obywateli..."
UFO mialo tyle katastrof ale rzady panstw wszystko zatajaly, nieh UFO rozjeb** sie gdzies w wielkim miescie gdzie sa tysiace osob...
Wszystko by sie zmienilo....Religie panstw na 100%
Tak samo chrzescijanie wierza w Boga ale wypieraja sie UFO (jakis tam procent ich)...TO tak samo moga wierzyc w UFO bo Boga NIGDY nie widzieli ale wierza ze jest...tak samo z UFO nigdy (no prawie) nikt nie wiedzial ale wierza ze jest...
Troche od rzeczy pisalem bo bylem lekko na fazie :D
Linnona1
27-09-2008, 17:16
A ja mówię. Prawa fizyki dotyczą wszystkich we wszechświecie, nie ma jakichś An(nn?)un(nn?)aki, którzy mogą śmigać szybciej niż światło, lewitować i myć zęby bez użycia rąk.
A ja umiem myć zęby bez pomocy rąk, wyciskam zębami paste nabieram troszke na zeby i szoruje zębami o szczoteczkę leżącą sobie spokojnie/ myję językiem.
Witam. Opowiem wam historie z mojego zycia. Wydazylo sie to w srode 10 wrzesnia 08. Wracalem ze spotkania do bierzmowania z 2 kumplami i kolezanka. nagle zobaczylismy na niebie kolorowe swiatelka, krecily sie na pierwszy rzut oka jakby dookola jakiegos okregu, czy czegos innego, okraglego. W kazdym razie krecily sie po tego czegos krawedziach. Pomyslalem ze to moze cos podwieszonego do helikoptera ale raczej bym go slyszal nie bo to nie bylo znow tak wysoko? Chcialem nagrac komorka film ale mam nokie 6020, slaby aparat... Nie zlapalo. Ale poszlismy dalej, zaslanialy nam drzewa przez jakies 30 sec i znow zobaczylismy swiatelka tylko ze juz byly inaczej rozstawione, tak jakby na skrzydlach i sterze samolotu, bylo slychac ryk silnika, ale kolorowe swiatelka przy samolocie? I to swiecace caly czas? W samolocie swiatelka sa albo biale albo czerwone i mrugajace, chyba ze istnieje cos takiego jak tuning samolotu. I jeszcze jedno, swiatelka, ktore opisalem na poczatku krecily sie dookola czegos okraglego co stalo w miejscu, nie lecialo i nic nie bylo slychac. Dziwne co? Patrzylem kiedys na program gdzie goscie od efektow specjalnych udowadniali ze mozna podrobic swiatelka na niebie z filmow, ale tymi metodami jakie oni stosowali nie masz szans zrobic czegos takiego jak to o czym opowiadalem.
urzekła nas twoja historia .... i wtedy się obudziłeś ? aha były tam smoki?
Elitek70
30-09-2008, 15:08
@up
Kazal ci ktos czytac? Nie podoba sie to nie musisz komentowac. A co do smokow to chyba za duzo kontaktu miales z tymi wirtualnymi, w swiecie tibi, bo cos ci sie pomieszalo.
Unserious_Hob
05-10-2008, 13:43
UFO na pewno istnieje. Wydaje nam się, że nasz układ słoneczny jest ogromny. A tak na prawdę, nasze słońce nie jest jakieś wyjątkowo duże, tak samo jak nasz układ słoneczny/Droga Mleczna. Są miliardy większych od Drogi Mlecznej gwiezdnych formacji, a w nich dziesiątki razy większe układy słoneczne i wy mi chcecie powiedzieć, że jesteśmy sami? Lol.
A, niby szanse na powstanie innego życia są nikłe. GÓWNO PRAWDA! Dlaczego, ja was przepraszam bardzo, na Ziemi oprócz ludzi przed "armageddonem" istniały jeszcze dinozaury, a przed nimi (pewnie) inne cywilizacje? Dlaczego na Ziemi znowu jest życie? ^^'
UFO na pewno istnieje. Wydaje nam się, że nasz układ słoneczny jest ogromny. A tak na prawdę, nasze słońce nie jest jakieś wyjątkowo duże, tak samo jak nasz układ słoneczny/Droga Mleczna. Są miliardy większych od Drogi Mlecznej gwiezdnych formacji, a w nich dziesiątki razy większe układy słoneczne i wy mi chcecie powiedzieć, że jesteśmy sami? Lol.
A, niby szanse na powstanie innego życia są nikłe. GÓWNO PRAWDA! Dlaczego, ja was przepraszam bardzo, na Ziemi oprócz ludzi przed "armageddonem" istniały jeszcze dinozaury, a przed nimi (pewnie) inne cywilizacje? Dlaczego na Ziemi znowu jest życie? ^^'
Raz, że dinozaury nie tworzyły żadnej cywilizacji (tak jak teraz nie robią tego ropuchy). Dwa, że na Ziemi życie nie jest 'znowu', po prostu już istniejące formy życia ewoluowały w inne. Trzy, że większy układ planetarny nie zwiększa szansy na istnienie życia.
ZapodajMuze
05-10-2008, 16:50
4 bylo pare zlodowacen ziemi i ocieplen dlatego mogly zyc dinozaury i inne stworzenia .
http://www.youtube.com/watch?v=V4Bu__GATB8
ogladnijcie 4 czesci
pzdr ;D
http://www.schodamidonieba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=93:14-padziernika-2008&catid=44:swoje&Itemid=53
Wszystko sie byc moze wyjasni za 4 dni ^^
Granteon
10-10-2008, 13:56
@UP
Hahahahahahahahaha!!!
.Ryuuzaki.
10-10-2008, 14:42
@2xUP
lol. buahahahah. nie no poprawiles mi humor na caly dzien ;d
Kuboszek
10-10-2008, 15:20
Na prawdę imponujace ale mi się jednak wydaje ze ten pierwszy to jednak fotomontaż ale drugi i trzeci jest dość prawdopodobny
Glannath
10-10-2008, 15:26
Istnienie innej cywilizacji dla mnie, jest tak mało prawdopodobne, że właściwie w to nie wierzę. Nasz układ spełnia szereg wymaganich, dla przykładu, bez Księżyca, albo Jowisza, ludzie nie istnieliby.
Pewnie gdzieś tam, daleko, coś sobie żyje, ale cywlizacja? Nie wierzę.
Maxpixel
10-10-2008, 16:15
Co do tekstu o 14 10 2008.
To idę sobie po sklepie a ktoś "I tak za kilka dni koniec świata" :D
Uśmiechnąłem się, wracam do domu, a tu Ci masz!
OWNED... :p
Vasudanin
10-10-2008, 16:38
Co do 14.08.2008, to co to ma do końca świata skoro oni przybywają w pokoju?
.Ryuuzaki.
10-10-2008, 17:16
Co do 14.08.2008, to co to ma do końca świata skoro oni przybywają w pokoju?
Żle zrozumiemy ich jezyk/maszyna do tłumaczenia będzie made in czajna i nas rozwala : |
hola hola, ja 15 X musze poprawić sprawdzian z matmy, nie da się przełożyć jakoś tego? ;/////
Vasudanin
10-10-2008, 18:26
Żle zrozumiemy ich jezyk/maszyna do tłumaczenia będzie made in czajna i nas rozwala : |
A no tak... Przecież translate.pl będzie ^^
Serious Sam
10-10-2008, 19:40
Bardzo fajnie się zapowiada, tylko jednego nie zrozumiałem - czy ten "statek kosmiczny" będzie widoczny w Angli? ; )
Mapa_Europy
10-10-2008, 20:05
Armadegon idzie? :(
Jak już przyleci ten statek to spakujcie się do jednej wielkiej skrzyni i każcie zabrać ze sobą. Pomożecie naszej cywilizacji. Albo przestańcie pieprzyć takie bzdury.
Granteon
10-10-2008, 20:10
Brak mi słow. Ludzie nie mówcie, że w to wierzycie...
Serious Sam
10-10-2008, 20:12
Brak mi słow. Ludzie nie mówcie, że w to wierzycie...
Boże, nie zaszkodzi popatrzeć w niebo, nie? ; P
Maxpixel
11-10-2008, 09:52
Z tego co wiem może mieć 3km rozpiętości. (będzie ciemno)
1. Będzie przez 3 dni latał nad USA.
2. Będzie przez 3 dni latał nad ziemią.
Mini Info:
Obserwuje różne fora internetowe i z grupką fanatyków zaobserwowaliśmy (dowiedzieliśmy się od innych) dziwne zmiany (zakucenia) na Google Earth. Sam obserwuje glob i to widzę. Różne trójkąty, diamenty, kwadraty i tp. Wcześniej takie błędy się nie pojawiały, bynajmniej jak ja zawsze sobie spoglądałem to nie było takich figurek na GE. Możecie sobie sprawdzić jak włączycie sprawdzanie pogody, zakucenia pojawiają się nad Oceanem Arktycznym.
Co o tym mówią?
1. Zakucenia pogody to błąd Google Earth!
2. Tam stacjonuje statek i dlatego!
Co ja na to? Co do 1 to też tak twierdze to błąd Google Earth ale według mnie spowodowany błędem ze strony satelity czy coś takiego. Co do 2. Zgadzam się!
No to tyle...
.Matrik.
11-10-2008, 12:16
Obserwuje różne fora internetowe i z grupką fanatyków zaobserwowaliśmy (dowiedzieliśmy się od innych) dziwne zmiany (zakucenia) na Google Earth.
FABRICATI DIEM, PVNC
Nie wiem czy wiesz, ale zdjęcia na Google Earth robione były ładnych parę lat temu... dość powiedzieć, że gdy ostatnio sprawdzałem, nadal stały tam ruiny WTC.
sphinx123
11-10-2008, 12:22
Moim zdaniem to magiczne anomalie, poprzedzające przybycie BuBu z Wielkiej Góry :O
Z tego co wiem może mieć 3km rozpiętości. (będzie ciemno)
1. Będzie przez 3 dni latał nad USA.
2. Będzie przez 3 dni latał nad ziemią.
Mini Info:
Obserwuje różne fora internetowe i z grupką fanatyków zaobserwowaliśmy (dowiedzieliśmy się od innych) dziwne zmiany (zakucenia) na Google Earth. Sam obserwuje glob i to widzę. Różne trójkąty, diamenty, kwadraty i tp. Wcześniej takie błędy się nie pojawiały, bynajmniej jak ja zawsze sobie spoglądałem to nie było takich figurek na GE. Możecie sobie sprawdzić jak włączycie sprawdzanie pogody, zakucenia pojawiają się nad Oceanem Arktycznym.
Co o tym mówią?
1. Zakucenia pogody to błąd Google Earth!
2. Tam stacjonuje statek i dlatego!
Co ja na to? Co do 1 to też tak twierdze to błąd Google Earth ale według mnie spowodowany błędem ze strony satelity czy coś takiego. Co do 2. Zgadzam się!
No to tyle...
'Zakucenia', no ta, GE jest przecież live - patrzę w tej chwili w Twoje okno i I SEE WUT U DID THAR!!1
No i średnio mnie przekonuje człowiek, który nie wie, że bynajmniej to nie przynajmniej (http://www.bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej).
A tak całkiem poważnie, to pewnie Niewidzialny Różowy Jednorożec właśnie przelatywał na skrzydłach Latającego Potwora Spaghetti, stąd te trójkąty. hihi
Vasudanin
11-10-2008, 12:24
Moim zdaniem to magiczne anomalie, poprzedzające przybycie BuBu z Wielkiej Góry :O
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka, nie?
Serious Sam
11-10-2008, 12:25
Ja też mam takie zakłócenia, ale i tak jestem do tego raczej sceptycznie nastawiony.
2@up
:-(
"A tak całkiem poważnie, to pewnie Niewidzialny Różowy Jednorożec właśnie przelatywał na skrzydłach Latającego Potwora Spaghetti, stąd te trójkąty. hihi"
A no, bardzo prawdopodobne ; /
sphinx123
11-10-2008, 12:42
A może to Bożek Deszczu Pazuzu, gniewa się na ludzkość, która zjada święte krokiety? Dlatego ukarał nas zakłóceniami na GE.
Mapa_Europy
11-10-2008, 13:17
Lepszych farmazonów nie usłyszysz nawet w MM czy w gadce z rushoffa dziewczynka. Co jak co, ale tibia.pl wymiata
@Yoh: a za 2k lat ludzie będą nosili moje figurki na szyi!
@Mapa: na /b/ nie byłeś.
Maxpixel
11-10-2008, 13:56
I jest jeszcze jeden problem.
14.10.2008
Strefa czasowa...
W USA 14 to chyba u nas 15 ... ;)
Tom The Tanner
11-10-2008, 16:08
Nawet jak zaczno szczelac to bug latajoncego makaronu rzuci klopsem
zaiste jego sos jest wielki B)
.Ryuuzaki.
11-10-2008, 16:28
Przejdzmy na ciemną strone mocy! Potęzną mocą jest ona. Uratować nas moze.
Kurczakos
11-10-2008, 18:09
Schwytałem kosmitę!!!
http://img356.imageshack.us/img356/7414/hjwo7.jpg (http://imageshack.us)
http://img356.imageshack.us/img356/hjwo7.jpg/1/w1544.png (http://g.imageshack.us/img356/hjwo7.jpg/1/)
Też mam taką piłkę do kosza!
Możebyś zostawił sekcje zwłok specjalistom.
0.0, ci kosmici tacy rozwinięci że ich ciała z plastiku zbudowane. Zaiste bardzo rozwinięta jest to cywilizacja.
Mapa_Europy
11-10-2008, 22:04
Złóżmy im więc pokłon, aby nie zabrali nam mocy kostek toaletowych z Biedronki.
Tom The Tanner
11-10-2008, 23:58
Też mam taką piłkę do kosza!
To nie piłka do kosza, to zmutowane jajo buraczkowego delfina!
http://pl.youtube.com/watch?v=Rlsbfol5va0
Dowód, uwaga, drastyczne!!!
Kurczakos
14-10-2008, 14:48
Hahahaaha pwnd
Rotfl!AHhahAHHAh
A propo ufo, to jedno uczęszcza do równoległej klasy u mnie w budzie :P dla "njekumatych" ma taką ksywę
GargoinX
14-10-2008, 15:02
A dzisiaj ma przylecieć UFO!
http://www.schodamidonieba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=93:14-padziernika-2008&catid=44:swoje&Itemid=53
neopostman
14-10-2008, 15:19
A dzisiaj ma przylecieć UFO!
Już przyleciało!
Alabama i NY płoną, są miliony ofiar, Rosja wystrzeliła pociski..
to już koniec, wiecej was nie zobaczę, chmura radiooaktywna dotrze do nas za 2:30 min.
wszyscy zginiemy, żegnajcie.
A ta całkiem serio, oto zdjęcia tego, co zaobserwowano dzisiaj w nocy- 15 minutowe światło nad Finlandią- http://asd.fi/~petri/valot/
Trudno stwierdzić czy ma to związek z sprawą.
sphinx123
14-10-2008, 15:23
Czujecie już jakieś zmiany? Mnie swędzi pięta, ale to może być równie dobrze nowotwór, a nie zwiastun kosmitów :)
Kurczakos
14-10-2008, 15:31
Ja dziś widziałem jak mój pies spał pod drzewem, a nigdy pod nim nie spał, musiał mieć styczność z kosmitami, muszę go unicestwić!
Dj Fara0n
14-10-2008, 15:35
Chcialbym zeby przylecieli, ale z drugiej strony wiem ze to nie mozliwe.
Księżyc wczoraj zajefajnie jasno świecił, UFO pewnie właśnie odpoczywają na księżycu przed ostateczną napaścią na ziemię !
Maxpixel
14-10-2008, 16:15
Spokojnie...
USA dopiero się budzi... ;)
Yoh Asakura
14-10-2008, 16:16
Do mnie ma przyjechać ciocia, mogę to zaliczyć jako wizytę UFO ?
GargoinX
14-10-2008, 16:22
Księżyc wczoraj zajefajnie jasno świecił
A no. Potwierdzę to, wyglądało to jakby słońce znajdowało się tuż za księżycem, miał zajebistą poświatę.
@Down:
Ale taką dużą widziałem tylko raz w życiu - wczoraj.
A no. Potwierdzę to, wyglądało to jakby słońce znajdowało się tuż za księżycem, miał zajebistą poświatę.
no bo ksiemrzyc ma fajnom ałre
Serious Sam
14-10-2008, 17:04
Lepiej nie kpijcie z kosmitów, bo zobaczą wasze posty, i będziecie mieli przesrane...
Tak na serio, to te zdjęcia wydają się być prawdziwe...
A oto moja profesjonalna symulacja ataku UFO
..... /-\
<=======>
...... l l
...... l l
...... l l
.\\BUUUM//
Ugnijcie swe kolana przed mocą UFO.
@UP - MISZCZU, GDZIE TO LEŻAŁO? :p
Polecam Parapedię :p takie przeróżne dziwne rzeczy 8o : http://www.parapedia.pl/polish/index.php
.Ryuuzaki.
14-10-2008, 20:01
Zepsuł mi sie cs : | moge to zaliczyć jako sprawke ufo?? : |
Te wasze posty mnie dobijają.
Tak na serio to zaczynam w te Ufolądy wierzyć te światła nad Finlandią trochę mnie przeraziły.
8o
widziałem dzisiaj człowieka :////////
ej a jak 2 dni z rzedu jak oddaje eq jak mnie pkuja gdy skilluje na knajcie to oni mi je oddaja i nie zabijaja to tez sprawka kosmituw?:baby::baby::baby::baby:
Mapa_Europy
14-10-2008, 21:46
Mapa_Europy podrapał się po jajkach*
Nadchodza :\
jak już będą ci kosmici to puśćcie strzałkę, blz bo chce porobić sweet fotqi na naszą klase =*
a co do tych świateł w Finlandii- czy to nie zorze polarne? ;o
.Ryuuzaki.
14-10-2008, 22:28
Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 3, gości: 2)
.Ryuuzaki., skuug, Ufocznik
H@H@H@ sorry ziom ale jak zobaczyłem twoj nick to padłem xDDD Pomyślałem sobie jakiś kretyn zapewne specjalnie zrobił se konto zeby sie tu wypowiedzieć wchodze a tu normalny użytkownik xDD uhahahah xD To chyba przez te UFO xxDDD
Vasudanin
14-10-2008, 22:46
Zaczęło się =/
Ufocznik
14-10-2008, 23:43
H@H@H@ sorry ziom ale jak zobaczyłem twoj nick to padłem xDDD Pomyślałem sobie jakiś kretyn zapewne specjalnie zrobił se konto zeby sie tu wypowiedzieć wchodze a tu normalny użytkownik xDD uhahahah xD To chyba przez te UFO xxDDD
nie ma sprawy, polecam sie :)
Serious Sam
14-10-2008, 23:45
Zaczęło się =/
Już to ktoś wcześniej tu podawał.
Anyway
Tylko te zdjęcia mnie zastanawiają...
Hanndo90
15-10-2008, 00:13
hmmm ciekawe ciekawe : D
Ufocznik
15-10-2008, 00:27
hmmm ciekawe ciekawe : D
rzeczywiscie - zajebiscie ciekawe.. tak bardzo ciekawe jak inteligentny twoj post
Hanndo90
15-10-2008, 00:44
S*******aj Pan hahha
Co do światła na niebie to widziałem tak jakby słońce dzisiaj nad szkocją ( 14/10/08 około godziny 13:30 ) Ale to nie było słońce. Zajebiście jasne światło waliło mi w gały. Na początku myślałem że to jest słońce, ale słońce było po drugiej stronie domu. Niestety zorientowałem się już po fakcie. Nie obserwowałem tego. Nie zrobiłem zdjęcia. Po prostu myślałem że to najzwyczajniej w świecie słońce. A tak btw, poczekajcie do końca 15 października. Ufo ma zawładnąć wszystkimi stacjami informacyjnymi na świecie. To znaczy jak zobaczycie jakiś marsjański mózgotrzep na TVN to znaczy że się zaczęło. Pozdro z galaktyki małego psa.
kapelusz5
15-10-2008, 12:41
Chce mieć seks z kosmitą
GargoinX
15-10-2008, 12:54
Wredne ufoki się nie pokazały, a miałem już nadzieję, że do szkoły nie pójdę. :<
Yoh Asakura
15-10-2008, 13:21
jak już będą ci kosmici to puśćcie strzałkę, blz bo chce porobić sweet fotqi na naszą klase =*
Może skomciają moje sweet opko na blogu ?
Kurczakos
15-10-2008, 13:56
Co do światła na niebie to widziałem tak jakby słońce dzisiaj nad szkocją ( 14/10/08 około godziny 13:30 ) Ale to nei było słońce.
To mógł być księżyc, a tak rly to ja w Ciebie świeciłem:<
@Down:
Ale taką dużą widziałem tylko raz w życiu - wczoraj.
No, też widziałem, z pociągu. Ładnie świecił.
Wszyscy jestescie na grzybach czy innych halucynogennych srodkach odurzajacych morony.
Mapa_Europy
15-10-2008, 19:12
Co do filmu: Mysle ze to FOTOMONTARZ! Widac ze komputerowo wstawili ta plaze. To pewnie gdzies na śląsku...
Wredne ufoki się nie pokazały, a miałem już nadzieję, że do szkoły nie pójdę. :<
Żeby tylko się nie uczyć nie? ;(
#Top
Ja dziś na basenie (mieszkam w Islandii,miasto Borgarnes) ide sobie z kumplami a ty ufok biegnie po basenie...a pracownicy go gonią a że ktoś wychodził z kibla Xd UFOk dostał w dyńke ;) i zaczol si...trzepać :D
A na serio....3 strony czystego spamu ;/Smutne lecz prawdziwe ;/
Edit: Wiem sam zaspamowałem ;(
Vasudanin
16-10-2008, 22:29
Już to ktoś wcześniej tu podawał.
(...)
Możliwe, nie czytam tego spamu
Żeby tylko się nie uczyć nie? ;(
(...)
Każdy orze jak może.
@
UFO, UFO i po UFO. ^^
Tom The Tanner
31-10-2008, 16:03
Dlaczego ufo od razu IMO na świecie żyją bakterie a jak nas zaatakują to nic się nie stanie nikomu bo pewnie okażą się przyjaźni +_+ może na ich planecie nie ma bakteri płci żeńskiej i jak nie wezmą od nas to umrą albo np. muszą rozmnażać się w margarynie?? A u nich nie ma margaryny?? I CO gdybyśmy my musieli się w margarynie rozmnażać postawcie się takiej sytuacji i dopiewo głupoty gadajcie
Mystlichpozdro
01-11-2008, 12:34
Wierze w ufo caly nasz rząd to ufodziwolągi których widać gołym okiem.
Falcon Wings
02-11-2008, 12:51
Tyle tu spamu... No coz.
Ja osobiscie jestem przekonany iz istnieja inne cywilizacje. I jestem naprawde przekonany ze sa rowniez na naszej planecie stworzenia, ktore nie sa powszechnie znane.
Rzad wiele ukrywa. Tak jak wmowiono ludziom ze dwa samoloty udezyly w WTC powodujac zawalenie, tak mocno rzad nie stara sie wytlumaczyc opinii publicznej zjawiska NOL'i.
Prosta sprawa- rzad wymienia sie z innymi cywilizacjami. Obcy dostaja mozliwosc robienia badan nad ludzmi, za przekazywanie glownym panstwom technologii.
Jest to poprostu wiadome, ze inne cywilizacje istnieja. Sam Hitler bardzo sie interesowal takim zjawiskiem i ktos, kto jest troche obeznany w temacie napewno slyszal juz kiedys o "Wunderwaffe". Wszystko jest oczywiscie bardzo tajne. I nawet glowy panstw sa pod naciskiem. Nie moga nic powiedziec. Kazdy wtajemniczony jest pod przysiega. Jezeli cos powie, zostaje wyczyszczony z bazy danych. Przestaje oficjalnie istniec. Potem jest zabijany.
Najlepszym przykladem jest pewien general z tajnej bazy Dulce. Uciekl z niej, kiedy dowiedzial sie ze ludzie tam trzymani to nie ochotnicy, tylko porwane osoby. Gdy tylko uciekl, zostal wlasnie tak wykasowany z bazy danych. Przestal istniec. Opowiedzial o calej historii w radiu. Pokazal mnostwo dowodow. Obecnie juz chyba nie zyje.
Przepraszam jezeli was nastraszylem. To nie byl moj cel. Moim celem bylo otworzenie Wam oczu. Tym, ktorzy mowia o tym ze wierza lub nie wierza w ufo. Wierzyc lub nie wierzyc mozna w Boga. Nikt go nigdy nie widzial i to kwestia duchowosci. Jednak Obcy... Tych widziano. Mozesz jedynie zaakceptowac to, lub nie.
Tyle tu spamu... No coz.
Ja osobiscie jestem przekonany iz istnieja inne cywilizacje. I jestem naprawde przekonany ze sa rowniez na naszej planecie stworzenia, ktore nie sa powszechnie znane.
Rzad wiele ukrywa. Tak jak wmowiono ludziom ze dwa samoloty udezyly w WTC powodujac zawalenie, tak mocno rzad nie stara sie wytlumaczyc opinii publicznej zjawiska NOL'i.
Prosta sprawa- rzad wymienia sie z innymi cywilizacjami. Obcy dostaja mozliwosc robienia badan nad ludzmi, za przekazywanie glownym panstwom technologii.
Jest to poprostu wiadome, ze inne cywilizacje istnieja. Sam Hitler bardzo sie interesowal takim zjawiskiem i ktos, kto jest troche obeznany w temacie napewno slyszal juz kiedys o "Wunderwaffe". Wszystko jest oczywiscie bardzo tajne. I nawet glowy panstw sa pod naciskiem. Nie moga nic powiedziec. Kazdy wtajemniczony jest pod przysiega. Jezeli cos powie, zostaje wyczyszczony z bazy danych. Przestaje oficjalnie istniec. Potem jest zabijany.
Najlepszym przykladem jest pewien general z tajnej bazy Dulce. Uciekl z niej, kiedy dowiedzial sie ze ludzie tam trzymani to nie ochotnicy, tylko porwane osoby. Gdy tylko uciekl, zostal wlasnie tak wykasowany z bazy danych. Przestal istniec. Opowiedzial o calej historii w radiu. Pokazal mnostwo dowodow. Obecnie juz chyba nie zyje.
Przepraszam jezeli was nastraszylem. To nie byl moj cel. Moim celem bylo otworzenie Wam oczu. Tym, ktorzy mowia o tym ze wierza lub nie wierza w ufo. Wierzyc lub nie wierzyc mozna w Boga. Nikt go nigdy nie widzial i to kwestia duchowosci. Jednak Obcy... Tych widziano. Mozesz jedynie zaakceptowac to, lub nie.
Łahahahahahah =D
Wybacz, musiałem wyśmiać ten bullshit.
Ufocznik
02-11-2008, 15:18
Tyle tu spamu... No coz.
xDDDDDDDDDDDDDD?
sphinx123
02-11-2008, 16:26
Tyle tu spamu... No coz.
Ciekawe, że "Obcych" zaczęto widzieć dopiero po premierze filmów z takowymi ;]
To samo z piktogramami. W średniowieczu jakoś takowe się nie pojawiały.
@down
Konkrety plax, nie zamazane hieroglify.
#Up
FaiL. Są dowody na to że UFO pojawiało się już w Średniowieczu...
Tak samo w Egipcie..
http://republika.pl/blog_gm_587898/1258544/tr/ufo_i_egipcjanie.jpg
#Top
Istnieje lub NIE...W przyszłości ludzkość się o tym dowie...Ale mnie już wtedy chyba nie będzie ;]
Falcon Wings
02-11-2008, 21:10
Przegapilem cos smiesznego? I co do sredniowiecza, to nie jestem pewien. Ale co do Egiptu to rowniez slyszalem ze juz wtedy utrzymywano z nimi duzy kontakt. Wtedy cywilizacja byla bardziej posunieta do przodu niz teraz. Nie tylko technika, ale rowniez i duchowo/umyslowo.
Piktogramy to wytwor ludzkosci. Sa grupy ktore tworza takie piktogramy.
Przegapilem cos smiesznego? I co do sredniowiecza, to nie jestem pewien. Ale co do Egiptu to rowniez slyszalem ze juz wtedy utrzymywano z nimi duzy kontakt. Wtedy cywilizacja byla bardziej posunieta do przodu niz teraz. Nie tylko technika, ale rowniez i duchowo/umyslowo.
Łahahahaha x1000000.
Falcon Wings
03-11-2008, 14:14
Nie bylo tak? Powiedz mi, skad czerpiesz swoja wiedze, chloptasiu? Jeszcze nic ciekawego nie napisales, a tylko smiejesz sie z innych(czyt. moich) wypowiedzi. Sam nie masz pojecia kompletnego o tej sprawie. Wysmiewasz to, bo Ci sie to wydaje absurdalne. Wez lepiej przeczytaj kilka ksiazek, albo chociazby kilka artykolow na stronach o tej tematyce. Potem mozesz wrocic i zapomnimy o calej sprawie, hm? Bedziemy udawac ze nie zrobiles z siebie kompletnego idioty nieznajacego sie na omawianym zjawisku NOL'i.
Yoh Asakura
03-11-2008, 14:19
A Internet już mieli ?
sphinx123
03-11-2008, 14:30
Bardziej posunięta do przodu niż teraz? To dlaczego egipcjanie nie pokonali Napoleona przy użyciu mieczy świetlnych? Dlaczego ich rozwinięta cywilizacja nie przetrwała w takiej formie jak dzisiaj, tylko mamy drugą Turcję?
Serious Sam
03-11-2008, 14:32
A Internet już mieli ?
I tibie.
#Up
FaiL. Są dowody na to że UFO pojawiało się już w Średniowieczu...
Tak samo w Egipcie..
http://republika.pl/blog_gm_587898/1258544/tr/ufo_i_egipcjanie.jpg
Wierzę w UFO, lecz to wygląda mi na wielkiego mrówko-człowieka ^^.
#Top
Istnieje lub NIE...W przyszłości ludzkość się o tym dowie...Ale mnie już wtedy chyba nie będzie ;]
E tam, ludzkość dowie się wcześniej, niż myślisz.
Nie bylo tak? Powiedz mi, skad czerpiesz swoja wiedze, chloptasiu? Jeszcze nic ciekawego nie napisales, a tylko smiejesz sie z innych(czyt. moich) wypowiedzi. Sam nie masz pojecia kompletnego o tej sprawie. Wysmiewasz to, bo Ci sie to wydaje absurdalne. Wez lepiej przeczytaj kilka ksiazek, albo chociazby kilka artykolow na stronaj o tej tematyce. Potem mozesz wrocic i zapomnimy o calej sprawie, hm? Bedziemy udawac ze nie zrobiles z siebie kompletnego idioty nieznajacego sie na omawianym zjawisku NOL'i.
Jak zacząłem czytać ten post, pomyślałem, że napiszę jakąś w miarę konkretną ripostę. Ale, jako że im dalej w las tym więcej drzew (a raczej - im dalej w Twoje wypociny tym bardziej śmiechowo), muszę: łahahahahahahah XDDDDD.
Tak swoją drogą, skoro byli tak rozwinięci, czemu budowali piramidy, a nie budynki pokroju Burj Dubai?
Fred_Flintston
03-11-2008, 14:34
Nie bylo tak? Powiedz mi, skad czerpiesz swoja wiedze, chloptasiu? Jeszcze nic ciekawego nie napisales, a tylko smiejesz sie z innych(czyt. moich) wypowiedzi. Sam nie masz pojecia kompletnego o tej sprawie. Wysmiewasz to, bo Ci sie to wydaje absurdalne. Wez lepiej przeczytaj kilka ksiazek, albo chociazby kilka artykolow na stronaj o tej tematyce. Potem mozesz wrocic i zapomnimy o calej sprawie, hm? Bedziemy udawac ze nie zrobiles z siebie kompletnego idioty nieznajacego sie na omawianym zjawisku NOL'i.
Jedynym który się tutaj kompromituje jesteś Ty sam. Jeśli chcesz dyskusji, podawaj, ku**a, źródła (rzetelne, naukowe i sprawdzalne, "Konkrety plax, nie zamazane hieroglify", nie typu paranormalne.pl), bo jak na razie wygląda na to, że te wszystkie rewelacje sobie sam wymyśliłeś, co nie świadczy dobrze o ich poziomie.
PS Uwierz mi, za dwa lata będzie się śmiał z tego co tu wypisywałeś i zastanawiał się, dlaczego byłeś taki naiwny...
Nie wiem czy to prawda, ale tylko tak slyszalem takze zeby nie bylo zaraz "S*******aI debJlu, do szkoly kurfa" :)
Doszly mnie wiesci, ze cos zwane "UFO" te ich statki, to nic innego jak statki wypuszczane przez Niemcow... Mysle, ze to bzdura ale....
Co o tym sadzicie ? Mowie co slyszalem :P Zeby nie bylo :P
Pozdrawiam...
.Matrik.
05-11-2008, 22:25
Doszly mnie wiesci, ze cos zwane "UFO" te ich statki, to nic innego jak statki wypuszczane przez Niemcow...
"Żonę mi Niemcy jebią!"
Może wyjaśnisz? Bo dalej będzie brzmieć głupio, ale nie wiem akurat o co Ci chodzi - jacy Niemcy, skąd, dlaczego... o co chodzi?
Fred_Flintston
05-11-2008, 22:29
"Żonę mi Niemcy jebią!"
Może wyjaśnisz? Bo dalej będzie brzmieć głupio, ale nie wiem akurat o co Ci chodzi - jacy Niemcy, skąd, dlaczego... o co chodzi?
II wojna światowa, Niemcy w odwrocie na wszystkich frontach poszukują broni mającej odwrócić losy wojny (Wunderwaffe). I tak powstaje projekt Die Glocke:
Rzekome pojazdy latające wyprzedzające swoją epokę. Miały one wyglądać podobnie do stereotypowego UFO. Pojazdy działać miały dzięki energii nuklearnej i latać z użyciem silnika antygrawitacyjnego (konstrukcja wysokości ok. 2 m), opartego na "głównej części" zwanej dzwonem (die Glocke). Za bazę produkcyjno-startową dla "spodków" miał służyć kompleks Riese znajdujący się w Górach Sowich w Polsce.
.Matrik.
06-11-2008, 14:42
Rzekome pojazdy latające wyprzedzające swoją epokę. Miały one wyglądać podobnie do stereotypowego UFO. Pojazdy działać miały dzięki energii nuklearnej i latać z użyciem silnika antygrawitacyjnego (konstrukcja wysokości ok. 2 m), opartego na "głównej części" zwanej dzwonem (die Glocke). Za bazę produkcyjno-startową dla "spodków" miał służyć kompleks Riese znajdujący się w Górach Sowich w Polsce.
E, zbyt naciągane. No i niby dlaczego mając taką technologię nie wygrali wojny?
Yoh Asakura
06-11-2008, 15:18
E, zbyt naciągane. No i niby dlaczego mając taką technologię nie wygrali wojny?
Nie chcieli wzbudzać podejrzeń.
Shanhaevel
06-11-2008, 15:35
chloptasiu?
lolz u hav failed
Czcisz Zoltana i chodzisz w kostiumie z folii bąbelkowej? : O
sphinx123
06-11-2008, 16:44
II wojna światowa, Niemcy w odwrocie na wszystkich frontach poszukują broni mającej odwrócić losy wojny (Wunderwaffe). I tak powstaje projekt Die Glocke:
Projekt Die Glocke miał polegać na stworzeniu urządzenia wywołującego mutacje u ludzi <3
DB_SonGoku_S
06-11-2008, 16:57
[QUOTE=ZapodajMuze;2243387]A ja jestem pewien ze juz ich odkrylismy ; ) , wiesz co to strefa 51 ?Jak tak to ile razy slyszales o niej ? Co o niej wiesz ? I czemu to jest jedyne miejsce na ziemi gdzie PRAWNIE koles co stoi na bramce musi zabic ciebie jezeli nie pokazesz mu odpowiedniego dokumentu?
ja oglądalem na youtube reportaż z TVN chyba.. jak jakis amerykanin chyba wdarł sie do komputerów NASA i podobno wyczytał tam, że w tej Strefie AREA 51 znajduje sie ufo... jest nawet kawałek filmu z AREA 51 na youtube o tym jak rozbił sie statek ufo a na pokłafzie był kosmita i NASA czy ktoś tam go zabrali... no a tak wogole to ja wieże w ufo... może nawet nie istnieje... ale są na top dowody np na stronie www.paranorlalium.pl czy jakoś tak są tam filmy zdjęcia i realne opowiesci o spotkaniach z ufo o uprowadzeniach itp...
TVN
chyba
podobno
paracostam.peel
Wszystko jasne
Wyciszony
06-11-2008, 18:05
Ogólnie? Wierzę, iż gdzieś w odległym kosmosie istnieją inne formy życia. Wrzechświat jest na tyle duży, że mogę śmiało tak twierdzić. Jednakże, do opinii głoszącej, że rząd ukrywa obcych, informacje na ich temat, czy co jeszcze, podchodzę ze śmiechem na ustach. Taka tajemnica nie miałaby wyjść na jaw? Tyle jest niby relacji, świadków i dowodów na istnienie zielonych, a tak na prawdę, to nigdzie nie znajdziesz wyraźnego zdjęcia czy nagrania. Media wszystko wyniuchają. A jednak nic nie ma.
Glannath
06-11-2008, 20:17
@up
Tjaa, Wszechświat jest duży. Z tym, że ilość wymagań, jakie potrzebne są, by rozwinął się chociaż jakiś śmieszny, jednokomórkowy organizm, jest tak ogromna (dajmy na to księżyc podobny do ziemskiego, planeta podobna do Jowisza itd. itd.), że spotkanie życie jest mało prawdopodobne. Ale i tak wierzę. : D
A co do Strefy 51... Chyba nie myślicie, że najtajniejsze badania naukowców USA miałyby być przeprowadzane w miejscu, które jest celem wycieczek turystycznych tych wszystkich ludzi z paranormalne.pl i innych? ^^
I jestem naprawde przekonany ze sa rowniez na naszej planecie stworzenia, ktore nie sa powszechnie znane.
Tak tak. Bakterie
<8>Borys<8>
09-11-2008, 18:11
A ja wierze w UFO, wręcz jestem pewien że istnieje w końcu ufo to tez jakieś bakterie czy organizmy jednokomórkowe które żyją poza Ziemią. Natomiast ci kosmici których to w ukryciu trzymają Amerykanie w swoich superprotajnych bazach to wymysł ludzi którzy naoglądali się filmów sf i chcą wywołać sensację ;p
przeczytalem caly ten temat i jeszcze nie wierze,what's wrong with me =(?
ps. ufo istnieje na 100% bo tlumaczac ten skrot to niezidentyfikowany obiekt latajacy,czyli na ufo skladaja sie rowniez prototypy samolotow wojskowych ziew
Niezbawiony
10-11-2008, 21:17
Ponadto w ktoryms roku(19**),pilotowi amerykanskiemu kazano zestrzelic Nieznany obiekt latajacy,poruszal sie z niezwykla szybkoscia.Ze zeznan pilota "zawislo w powietrzu",mowiono ze to jest jakis inny amerykanski samolot ale po co mialby strzelac do swoich.
@down 1 and 2:
to jest prawdziwa historia tylko ze nie wiadomo co to bylo
dowody "polsat wiadomosci"
sphinx123
10-11-2008, 22:09
Ponadto w ktoryms roku(19**),pilotowi amerykanskiemu kazano zesczelic Nieznany obiekt latajacy,poruszal sie z niezwykla szybkoscia.Ze zeznan pilota "zawislo w powietrzu",mowiono ze to jest jakis inny amerykanski samolot ale po co mialby strzelac do swoich.
Dowody? <znaki>
Serious Sam
10-11-2008, 22:09
Ponadto w ktoryms roku(19**),pilotowi amerykanskiemu kazano zesczelic Nieznany obiekt latajacy,poruszal sie z niezwykla szybkoscia.Ze zeznan pilota "zawislo w powietrzu",mowiono ze to jest jakis inny amerykanski samolot ale po co mialby strzelac do swoich.
Pełno jest takich opowieści o pilotach, którzy rzekomo widzieli ufo.
GargoinX
10-11-2008, 22:40
w końcu ufo to tez jakieś bakterie czy organizmy jednokomórkowe
A teraz przetłumacz skrót UFO.
youtube
because Chinese people looks more like them .. so the ufos feels more like to be in home
glupota, wszytskie filmi to fotomontaż. '
jesli cos tam istnieje to na pewno nikt z nas nie ma na to dowodow.
ktos kto zajmuje sie odszukiwaniem dowodow na istnienie ufo, to prawdopodobnie jest wyrzutkiem spoleczenstwa, bez przyjaciol.
Glannath
11-11-2008, 14:27
Ponadto w ktoryms roku(19**),pilotowi amerykanskiemu kazano zesczelic Nieznany obiekt latajacy [...]
To mówi samo za siebie. : D
I wonder are there any other worlds with a spark of life and itelligence burns?
Is it possible that as you look up at the same stars on a warm summer evening or a snowy into midnight and wonder of humanities alone in the universe, at that same instant someone else on a distant world is looking up at the same sky and wondering the very same question?
Jakos tak sluchalem i znow kliklo mi sie w ten temat.
Raditz92
18-11-2008, 20:13
i 2 z chin
http://pl.youtube.com/watch?v=s-_yibPQs7c
Tez mi sie wydaje ze raczej bardzo malo prawdopodobne ze to jakis fotomontaz, bardzo realistycznie to wyglada, zgadza sie z opisami statku ludzi ktorzy kiedys widzieli lub wypowiadali sie w tych wywiadach na Discovery co pracowali kiedys przy UFO dla USA, bo przeciez kiedys sie rozbilo ufo w Roswell ;)
[PHP]youtubektos kto zajmuje sie odszukiwaniem dowodow na istnienie ufo, to prawdopodobnie jest wyrzutkiem spoleczenstwa, bez przyjaciol.
Teraz to pierdolnełeś taką głupote, że głowa mała.
Ponadto w ktoryms roku(19**),pilotowi amerykanskiemu kazano zestrzelic Nieznany obiekt latajacy,poruszal sie z niezwykla szybkoscia.Ze zeznan pilota "zawislo w powietrzu",mowiono ze to jest jakis inny amerykanski samolot ale po co mialby strzelac do swoich.
@down 1 and 2:
to jest prawdziwa historia tylko ze nie wiadomo co to bylo
dowody "polsat wiadomosci"
Tu masz rację, bo sam potwierdzę. Mimo że twoja ortografia nie jest pr0 el0 normalna ale tu raczej masz rację.
Imho ja tam wierze w UFO i mam to gdzieś co inni sądzą. Jak i są mutacje z Czarnobyla czy Hiroshima czy Hirosima to i czemu nie ma być UFO?
Imho ja tam wierze w UFO i mam to gdzieś co inni sądzą. Jak i są mutacje z Czarnobyla czy Hiroshima czy Hirosima to i czemu nie ma być UFO?
Dwa zdania o pięknej wartości literackiej i logicznej:
a) swoim zdaniem wierzysz? A moim zdaniem nie wierzysz. ;<
b) Mutacje opierają się na życiu już istniejącym (o którym wiemy i trudno się kłócić, że nie istnieje, prawda?), a dla zaistnienia UFO życie musi powstać (a to ogromna różnica i nikt istnienia takowego jeszcze nie udowodnił).
szukanie ufo przez "naukowców" przypomina mi próby wytwarzania złota z innych metali przez alchemików w średniowieczu- bez sensu xd
jak będą chcieli to nas znajdą, ale ich nie ma, więc na nie znajdą
ale ich nie ma
Dowód proszę.
Shanhaevel
23-11-2008, 10:26
Dowód proszę.
Hm, zasady logiki mówią, że trzeba dać dowody na istnienie czegoś, a nie na nieistnienie. : )
Dowód proszę.
http://img114.imageshack.us/img114/3729/1227399514391mj9.jpg
Hmm? : )
Btw, post #2600, lol.
Glannath
23-11-2008, 11:52
Kupcie najnowszy numer Focusa. Jest tam jeden ciekawy artykuł, który może trochę rozjaśnić całą sytuację ;) Chodzi o to, że jeśli przyjąć, że Słońce jest wielkości pomarańczy, a Ziemia, ziarenka piasku (odpowiednia skala), odległość między tymi ciałami wynosiłaby 6 metrów. Między Słońcem pomarańczą, a ziarenkiem Neptunem - kilkanaście metrów. A odgległość między granicami Drogi Mlecznej (cały czas w tej samej skali) - 36 mln kilometrów.
Pomyślcie teraz, jak wielki dystans jest pomiędzy poszczególnymi galaktykami.
Nie wiem, czy ktoś zrozumiał, o co mi chodzi, ale mniejsza z tym. xD
Kropka997
05-12-2008, 23:48
Ja tam w ufo wierze. 3-4 dni temu poniedzialek/wtorek niepamietam szedlem do kolegi byla godzina 16:40 na niebie niedaleko ksiezyca (w kosmosie moze daleko, na niebie pare cm odleglosci) byly 2 "dziwne gwiazdy" kolo siebie swiecily mocniej niz przecietne od innych gwiazd na niebie, wracalem od kolegi byla godzina 17:50~ 2 "dziwne" gwiazdy nagle znikly trwalo to zaledwie jakas godzine. Nie wiem co to bylo mozliwe ze jakas satelita i mozliwe ze tez ufo xD
nie wiem moze widzial ktos to samo co ja?
albo niech mi ktos to wytlumaczy:<
Nawet jeżeli kosmici istnieją, to nigdy ich nie zobaczymy, ponieważ nie da się przebyć tak wielkich odległości.
.hobnail
06-12-2008, 10:42
@Up
Technologia i ewolucja umie zrobić swoje. Skąd wiesz, że za X mln lat ludzie nie będą żyli po 300 lat?
neopostman
06-12-2008, 10:55
@up
za X milionów lat to ludzi już nie będzie ; d.
Nawet jeżeli kosmici istnieją, to nigdy ich nie zobaczymy, ponieważ nie da się przebyć tak wielkich odległości.
a jeśli oni już tu są ._.?
Zresztą nie wiem czy jesteście z tym na bierząco, ale ostatnio obserwuje się coraz więcej manifestacji NOL-i, nie chodzi mi tu tylko o pojedyncze obserwacje ale także o całe flotylle obserwowane w Meksyku, Brazylii, czy już nawet w Wielkiej Brytani. To, że jest wam ten temat obcy to tylko wina mediów ale już nie będę rozwijał tego wątku bo to temat na kolejny bigaśny offtop.
GargoinX
06-12-2008, 10:56
Ja tam w ufo wierze. 3-4 dni temu poniedzialek/wtorek niepamietam szedlem do kolegi byla godzina 16:40 na niebie niedaleko ksiezyca (w kosmosie moze daleko, na niebie pare cm odleglosci) byly 2 "dziwne gwiazdy" kolo siebie swiecily mocniej niz przecietne od innych gwiazd na niebie, wracalem od kolegi byla godzina 17:50~ 2 "dziwne" gwiazdy nagle znikly trwalo to zaledwie jakas godzine. Nie wiem co to bylo mozliwe ze jakas satelita i mozliwe ze tez ufo xD
Kur*wa...
Myślałem, że mi się zdawało, ale widziałem to samo. Lecz nie 3-4 dni temu, ale wczoraj. Na niebie księżyc, a niedaleko księżyca dwa mocno świecące punkty. Później patrzyłem na to 2-3 godziny później, już tego nie było. Coś w tym jest. ;p
Serious Sam
06-12-2008, 11:04
Kur*wa...
Myślałem, że mi się zdawało, ale widziałem to samo. Lecz nie 3-4 dni temu, ale wczoraj. Na niebie księżyc, a niedaleko księżyca dwa mocno świecące punkty. Później patrzyłem na to 2-3 godziny później, już tego nie było. Coś w tym jest. ;p
Witaj w klubie, też to widziałem.
'2 świecące kropeczki' to samoloty zapalają na skrzydłach swoich, żeby poprostu inny samolot widział w ciemnościach, że coś leci itd :)
A osobiście to swego czasu całe dnie siedziałem na necie i czytałem dowiadywałem się itd o USO i UFO. Ja wierze.
Kropka997
06-12-2008, 11:15
'2 świecące kropeczki' to samoloty zapalają na skrzydłach swoich, żeby poprostu inny samolot widział w ciemnościach, że coś leci itd :)
A osobiście to swego czasu całe dnie siedziałem na necie i czytałem dowiadywałem się itd o USO i UFO. Ja wierze.
ta jakby te 2 kropeczki jeszcze sie poruszaly to moze bym pomyslal ze to samolot, i te 2 gwiazdy byly wieksze od innych i mocniej swiecily
HopSiupPwn
06-12-2008, 11:21
Pewnie usa se jakies jaja robi ;
GargoinX
06-12-2008, 11:22
Poza tym były oddalone o dobre kilkanaście kilometrów.
Za x mld lat nie będzie ludzi, zacznijmy od tego. A żeby kosmici już tu byli, musieliby chyba od początku wszechświata do nas lecieć
Serious Sam
06-12-2008, 12:52
Za x mld lat nie będzie ludzi, zacznijmy od tego. A żeby kosmici już tu byli, musieliby chyba od początku wszechświata do nas lecieć
Skąd wiesz, że nie będzie? Na pewno na ziemi nie, albo wyemigrujemy na inną planetę, lub gdzieś dalej...
Co do ''początku wszechświata'', to gdzie to niby jest ten ''początek''?
Kiedyś o tym na discovery mówili:
http://stanb.w.interia.pl/tabela/tab_czasoprze.htm
Nie będzie, bo w końcu znajdzie się jakiś idiota, który naciśnie "nuklearny guziczek"
Shanhaevel
06-12-2008, 14:36
Z innej beczki: co z foo fighterami?
1) Równie dobrze kosmici mogą być robotami albo świadomymi bryłami lodu, i długość lotu im dynda, bo i tak nie umrą.
2) Akcelerator cząstek w CERN rozpędzał (bo się aktualnie zepsuł :/) atomy do 99% prędkości światła. Skąd wiemy że kosmici nie zrobili czegoś takiego na większą skalę, i nie rozpędzają tam statków?
(tak, wiem że to musiałoby być wielkości układu słonecznego. Cicho tam.)
3) A teraz udowodnij nam, że kosmici nie mogli sobie tu przylecieć kiedy ziemia była jeszcze dymiącym kamieniem, i nie pływają sobie teraz gdzieś w Jowiszu. Nie wiemy w jakich warunkach rozwinęli się obcy, więc równie dobrze śmierdzący pomarańczowy dym o gęstości kisielu może być dla nich luksusem.
@Szynka tam na dole
Nie grałem :/
Glannath
06-12-2008, 16:21
Geniusze, te 2 dziwne kropeczki, to dwie planety Układu Słonecznego. Nawet na onecie pisali o tym 'niespotykanym zjawisku' ;) Możemy obserwować dwie planety - nie pamiętam jakie - dzięki specyficznemu położeniu planet na swoich orbitach.
@neo
Możesz to jakoś rozwinąć? Nie zwarzając na rzekomego flamewara. ;)
Shanhaevel
06-12-2008, 17:39
2) Akcelerator cząstek w CERN rozpędzał (bo się aktualnie zepsuł :/) atomy do 99% prędkości światła. Skąd wiemy że kosmici nie zrobili czegoś takiego na większą skalę, i nie rozpędzają tam statków?
E, w Mass Effect takie coś mieli, tylko że szybsze. : <
Niby czemu UFO miałoby nie istnieć? Z pewnością nie w naszym układzie słonecznym, bo tylko na Ziemi są odpowiednie warunki temperaturowe. Pamiętam jak mój nauczyciel fizyki mówił, że na Marsie na pewno nie ma życia i nigdy nie było, prędzej na Wenus, bo tam panowały przez jakiś czas dogodne warunki.
Wszechświat jest:
a) ograniczony - tylko co jest poza nim?
b) nieograniczony - tego chyba nikt nie jest w stanie poj ąć.
Skoro są inne galaktyki, a każda z gwiazd w danej galaktyce (a jest ich dużo) może mieć własne układy planetarne, to dlaczego nie może być w każdym takiej planety, na której istnieją dobre warunki do życia?
Dla tych, co nie wiedzą pewnych rzeczy:
Słońce jest małą gwiazdą. Jest JEDYNĄ gwiazdą w układzie słonecznym.
Wokół słońca krąży 8 planet: Merkury, Wenus, Ziemia, Mars, Jowisz, Saturn, Uran, Neptun
Jeśli dotąd nie dotarły do nas żadne obce cywilizacje, to już chyba nie dotrą, bo materia wciąż oddala się od siebie wskutek Wielkiego Wybuchu, a więc odległości są coraz większe (stąd opinia, że wszechświat się rozszerza).
W kosmosie istnieją gwiazdy, które świecą nam nocą na niebie, a już nie istnieją, bo światło, którym świeciły jeszcze niecałe doleciało na Ziemię. Tak samo istnieją gwiazdy, których nie widzimy, a istnieją już bardzo długo. (To dla zobrazowania odległości we wszechświecie).
A do innych układów planetarnych nie dotrzemy, bo mamy problemy z głupim Marsem, a co dopiero dolecieć do innej gwiazdy? Możemy mieć nadzieję że oni nas odkryją/odkryli. Ataku z ich strony bym się nie spodziewał, skoro są inteligentniejsi od nas, to pewnie wiedzą, że wojna jest zła.
@up
"Słońce jest jedyną gwiazdą w układzie słonecznym"
A wiesz że na terenie mojego miasta jest tylko Sosnowiec? ;p
"skoro są inteligentniejsi od nas, to pewnie wiedzą, że wojna jest zła. "
Albo są tak inteligentni, że uważają inne gatunki za gorsze od siebie i chcą je wyeliminować jak karaluchy ;].
@up:
Gorol? =)
Jeśli są inteligentniejsi, to raczej nie będą nas tępić. Bo po co?
neopostman
06-12-2008, 18:31
Pamiętam jak mój nauczyciel fizyki mówił, że na Marsie na pewno nie ma życia i nigdy nie było,
To panu od fizyki porządny klaps w dupcię się należy, bo całkiem niedawno opublikowano przełomowe informacje przypuszczając, że na 70% istnieje tam życie w formie bakterii i prostych organizmów ; d
Jeśli dotąd nie dotarły do nas żadne obce cywilizacje, to już chyba nie dotrą, bo materia wciąż oddala się od siebie wskutek Wielkiego Wybuchu, a więc odległości są coraz większe (stąd opinia, że wszechświat się rozszerza).
i znowu się powtórzę, a jeśli oni już tu są?
Ataku z ich strony bym się nie spodziewał, skoro są inteligentniejsi od nas, to pewnie wiedzą, że wojna jest zła.
a ja się obawiam, że gdy zobaczą jak dewastujemy naszą własną planetę, będą mieli ochotę powyżynać nas w pień.
@ down
a masz coś przeciwko ; O? Innych na Marsie misiek nie odkryto ; |.
całkiem niedawno opublikowano przełomowe informacje przypuszczając, że na 70% istnieje tam życie w formie bakterii i prostych organizmów ; d
Życie oparte na tych samych pierwiastkach co nasze?
Życie oparte na tych samych pierwiastkach co nasze?
A czemu by nie?
@up:
Gorol? =)
Jeśli są inteligentniejsi, to raczej nie będą nas tępić. Bo po co?
Rozwijając myśl Michosa: po co tępisz karaluchy?
@Frapper
Wtedy nie jesteś fajny
Rozwijając myśl Michosa: po co tępisz karaluchy?
a co, jesli nie tepie?
neopostman
07-12-2008, 11:44
Bo mnie łaskoczą.
masz w domu karaluchy i cie łaskoczą :O!?
--Cienius--
07-12-2008, 12:55
Jest to podwojna koniungcja czy koniuncja nie wazne :D wrzucam foto
ta czerwona kropka to Jowisz :) takie zjawisko zdarza sie raz na 150 lat i trwa z 30 min :D Ma sie wyczucie czasu i wie kiedy wystawic leb zza okno :D
http://img385.imageshack.us/img385/7049/dsc00226jk0.jpg (http://imageshack.us)
http://img385.imageshack.us/img385/dsc00226jk0.jpg/1/w2048.png (http://g.imageshack.us/img385/dsc00226jk0.jpg/1/)
GargoinX
07-12-2008, 13:38
takie zjawisko zdarza sie raz na 150 lat i trwa z 30 min :D
A to ciekawe bo 04.12.2008 widziałem dokładnie to samo. :P
Więc na 30 minut mi to nie wygląda. No chyba, że 30 minut przez kilka dni.
Qapek(...)
08-12-2008, 17:26
jeśli o kropki na niebie chodzi, to chyba księżyc się za słońcem schował czy jakoś tak to szło, nie pamiętam, na onecie o tym pisali.
a ufo sam widziałem więc nie zmienię zdania że istnieje.
a ufo sam widziałem więc nie zmienię zdania że istnieje.
Nie, nie. Twoi rodzice to nie ufo, ile mozna powtarzac..
Nie, nie. Twoi rodzice to nie ufo, ile mozna powtarzac..
Tak sobie myśle, kiedy zrozumiesz, że nie jesteś zabawny, ale po twoim IQ widzę, że to szybko nie nastąpi.
Topic:
Już tu pisałem, ale powtórze raz jeszcze. Według mnie Obcy istnieją na 100% Czy nas odwiedzają? Myślę, że tak.
Nie posiadanie własnego zdania uważam za ignorancję, lecz odrzucanie powszechnie akceptowanych i udowodnionych prawd. Grawitacji nie zaprzeczasz? Dlaczego? Może poprzebierajmy sobie w prawach fizyki i odrzućmy niewygodne.
soryy, że odświeżam taki stary post, ale przepraszam bardzo skąd masz pewność, że są to na 100% udowodnione prawdy?Z obliczeń, które ktoś Ci podsuwa pod nos? skąd wiesz, że jest w ogóle coś takiego jak wszechświat? byłeś? nie wszystko co widzimy musi być prawdą
Jes tw tym troche racji, w tym rozumowaniu :)
Dla przykładu już ten wszechświat, z kąd taki typowy szary Kowalski ma mieć pewność, że takowy istnieje? Ludzie wyższych organizacji itd. mogą wcisnąć wszystkim takim szarym Kwalskim, nam, poprzez media, że coś takiego jest, a może nawet to być największe kłamstwo. Przeciętny Kowalski przecież nie poleci i nie sprawdzi tego ;)
Yoh Asakura
08-12-2008, 20:46
Może za parę lat twoja rodzina ewoluuje do tego stopnia, że twoje prawnuki będą w stanie zadrzeć łepetynę do góry i przekonać się, że ta czarna przestrzeń, która jest nad nimi, to wszechświat.
GargoinX
08-12-2008, 22:07
skąd wiesz, że jest w ogóle coś takiego jak wszechświat? byłeś?
Wyobraź sobie, że byłem. A nawet jestem!
Ziemia to ciało niebieskie, część wszechświata, a ja na niej żyję.
codziennie jesteśmy karmienie kolejnym stekiem bzdur, co zawdzięczamy mediom... prędzej czy później to zrozumiecie... świat rzeczywisty może być baardzo zaskakujący
#Up
To co ty przedstawiłeś, to równie dobrze możemy żyć w wielkim jajku...
Dla przykładu już ten wszechświat, z kąd taki typowy szary Kowalski ma mieć pewność, że takowy istnieje? Ludzie wyższych organizacji itd. mogą wcisnąć wszystkim takim szarym Kwalskim, nam, poprzez media, że coś takiego jest, a może nawet to być największe kłamstwo. Przeciętny Kowalski przecież nie poleci i nie sprawdzi tego ;)
Hmm dla objasnienia mówie, e to tylko przykład jak coś takiego może wyglądać, ale sam nie wierze w taką manipulacjęnami ;)
@aphino
a skąd masz pewność, że nie żyjesz w wielkim jajku?
nasz świat nie jest taki znowu stary i na bank są starsze na których tez mogły się wykształcić formy życia. Jednak czy zaraz muszą być obdarzone inteligencją ? Na naszej planecie są stworzenia już od 3 milionów lat na tym samym poziomie ewolucji co oznacza ze całe planety tak mogą być, choć nie muszą. Naprawdę może się okazać ze jesteśmy jedyną rasą której cześć jest bardzo rozwinięta psychicznie(część bo drechow, tibijczyków i moherów nie liczę do części inteligentnej).
neopostman
09-12-2008, 16:22
Jednak czy zaraz muszą być obdarzone inteligencją ?
Skoro ewoulują dłużej od nas nasuwa się logiczny wniosek, że muszą.
Vasudanin
09-12-2008, 17:40
A skąd wiesz, że ewoluują tak samo jak my? Może Oni dopiero teraz opanowali sztukę robienia narzędzi z kamienia? =]
btw.
Czy to prawda, że jakaś planetka się teraz ukazała? Taki większy biały punkt, bardzo wyraźny, widocznie większy od gwiazdy gdzieś na niebie.
btw.
Czy to prawda, że jakaś planetka się teraz ukazała? Taki większy biały punkt, bardzo wyraźny, widocznie większy od gwiazdy gdzieś na niebie.
Pierwsze słyszę, gdzie o tym czytałeś?
skąd wiesz, że jest w ogóle coś takiego jak wszechświat? byłeś?
Wow, pierwszy użytkownik który otworzył sobie czaszkę, żeby zobaczyć, że naprawdę ma mózg.
btw.
W niedziele wieczorem coś takiego było. Na południowej stronie nieba, biały punkt przechodzący różnymi kolorami. Dobry efekt, szkoda, że nie miałem aparatu.
@down;
To w niedziele było w większości białe i choć nie mam porównania, śmiem twierdzić, że było sporo mniejsze.
Vasudanin
09-12-2008, 17:55
Zauważyłem, zresztą Gargoin też. Taka pomarańczowa planetka.
Fotka:
http://img70.imageshack.us/img70/5527/img1188mt9.jpg
Fred_Flintston
09-12-2008, 18:00
Skoro ewoulują dłużej od nas nasuwa się logiczny wniosek, że muszą [być inteligentni -Fred].
Ewolucja nie oznacza inteligencji (w rozumieniu człowieka).
GargoinX
09-12-2008, 18:07
No, ja powiedziałem Vaskowi jak u mnei (centrum kraju) była jeszcze do rozpoznania jako planeta, ale słabo. A u Vaska widać jeszcze dobrze. Wniosek taki, że ludzie na południu polski mają szansę jeszcze zobaczyć planetę.
Smerfekk
09-12-2008, 18:18
Co do UFO
- Ja w to wierze, nie jestem w 100% pewien ale wierze. W końcu kosmos jest ogromny to coś tam musi być
Jak już ktoś tu mówił o Nibiru
Nibiru znajduję się za Uranem i jest 3x większa od Ziemi.
Ta planeta istnieje i naprawdę się przybliża do Ziemi, dużo czytałem o Tym książek, wywiadów etc. Uważam, że te teksty jak Projekt Cheops i kalendarz majów to jedna wielka bujda, lecz o planetę nie mam żadnych wątpliwości. Szansa na to, że przez nią nastąpi koniec świata jest nikła. Wystarczy, że skręci o 0.1stopnia i już sobie poleci hen daleko.
W tym co czytałem także dowiedziałem się o planach USA czy tam NASA.
Oni mają użyć bomby nuklearnej w celu zmiany trajektorii lotu Nibiru lub gdy to nie przyniesie skutku, możliwe jest, że ją będą próbować zniszczyć. To nie są pewne informacje, po prostu mnie to interesuje i chciałem się z Wami podzielić moimi informacjami, reflekcjami.
soryy, że odświeżam taki stary post, ale przepraszam bardzo skąd masz pewność, że są to na 100% udowodnione prawdy?Z obliczeń, które ktoś Ci podsuwa pod nos? skąd wiesz, że jest w ogóle coś takiego jak wszechświat? byłeś? nie wszystko co widzimy musi być prawdą
Y, bo widzę wszechświat (część) i w nim jestem?
codziennie jesteśmy karmienie kolejnym stekiem bzdur, co zawdzięczamy mediom... prędzej czy później to zrozumiecie... świat rzeczywisty może być baardzo zaskakujący
Kolejny, co obejrzał Zeitgeist i poczytał o proroctwie Oriona na rok 2012 po czym stwierdził, że to wszystko, co mówią w mediach to kłamstwa i w ogóle, piramidy zbudowali kosmici i nieważne, że źródła o tym mówiące to większy stek bzdur niż powszechnie uznawane media?
Tak, w prawdziwym świecie mamy UFO co trzy kroki, Nibiru właśnie mijającą Marsa i ziemia jest płaska (widziałeś, że nie jest?).
Teorie spiskowe to z założenia pierdoły. A nawet jeśli żyłbym w świecie złudzeń - dopóki nie jest to szalony eksperyment przeprowadzany tylko na mnie, a rzeczywistość, w której się odnajduję i jest mi (i milionom ludzi) z tym dobrze - mam to gdzieś : )
jeśli o kropki na niebie chodzi, to chyba księżyc się za słońcem schował czy jakoś tak to szło, nie pamiętam, na onecie o tym pisali.
To, że księżyc się schował za słońcem, mogli napisać tylko na onecie. -> google.
Skoro ewoulują dłużej od nas nasuwa się logiczny wniosek, że muszą.
Dla Twojej informacji, żółwie też ewoluują dłużej od nas ; )
@Smerfekk: Jeśli Nibiru miałaby być trzy razy większa od Ziemi, to sam fakt, że jest tak mała, zaprzeczałby funkcji jej przypisywanej (ZAGŁADA!11). I nie ma bomby nuklearnej która ruszyła by na tyle dużą (choć małą) planetę, tym bardziej jeśli mowa o zniszczeniu. I zastanawia mnie, czy rzeczywiście tyle kretynów jest na świecie, że powstało na ten temat 'dużo książek'.
W tym co czytałem także dowiedziałem się o planach USA czy tam NASA.
Oni mają użyć bomby nuklearnej w celu zmiany trajektorii lotu Nibiru lub gdy to nie przyniesie skutku, możliwe jest, że ją będą próbować zniszczyć. To nie są pewne informacje, po prostu mnie to interesuje i chciałem się z Wami podzielić moimi informacjami, reflekcjami.
Pojęcia nie mam skąd wytrzasnąłeś takie bzdury! Na bieżąco jestem z tematem Nibiru a pierwsze słysze o takich planach.
Ba nawet jeśli - bomba nuklearna nie rozwali planety, ani nie zmieni trajektori.
Kolejny, co obejrzał Zeitgeist i poczytał o proroctwie Oriona na rok 2012 po czym stwierdził, że to wszystko, co mówią w mediach to kłamstwa i w ogóle, piramidy zbudowali kosmici i nieważne, że źródła o tym mówiące to większy stek bzdur niż powszechnie uznawane media?
nie wiem czym jest Zeitgeist... o proroctwie Oriona słyszałem, jednak nie ma to w ogóle związku z moją wypowiedzią... to są moje obserwacje po długich latach
możesz się z tym nie zgadzać, ale spróbuj przedstawić swój punkt widzenia, zamiast mieszać mnie z łatwowiernymi głupcami...
Y, bo widzę wszechświat (część) i w nim jestem?
Gdybyś właśnie był we śnie, rozróżniłbyś rzeczywistość od jawy?
nie wiem czym jest Zeitgeist... o proroctwie Oriona słyszałem, jednak nie ma to w ogóle związku z moją wypowiedzią... to są moje obserwacje po długich latach
możesz się z tym nie zgadzać, ale spróbuj przedstawić swój punkt widzenia, zamiast mieszać mnie z łatwowiernymi głupcami...
Swój punkt widzenia chyba wystarczająco wyraźnie przedstawiłem.
Gdybyś właśnie był we śnie, rozróżniłbyś rzeczywistość od jawy?
Jestem na jawie i umiem odróżnić ją od snu. W drugą stronę - nie muszę, chociaż podobno LD jest czymś pięknym.
A ty jesteś kolejnym który bezdyskusyjnie przyjmuje "prawde" dawaną nam przez media, rządzących itp. Skąd wiesz, że media mówią prawdę a Zeitgeist to kłamstwa?
A no tak "Moja racja jest mojsza niż twojsza".
A ty jesteś kolejnym który bezdyskusyjnie przyjmuje "prawde" dawaną nam przez media, rządzących itp. Skąd wiesz, że media mówią prawdę a Zeitgeist to kłamstwa?
A no tak "Moja racja jest mojsza niż twojsza".
Doczytaj:
(...) A nawet jeśli żyłbym w świecie złudzeń - dopóki nie jest to szalony eksperyment przeprowadzany tylko na mnie, a rzeczywistość, w której się odnajduję i jest mi (i milionom ludzi) z tym dobrze - mam to gdzieś : ) (...)
I w dalszym ciągu - nie widzę podstaw by sądzić, że to Ty masz rację. Ale to jest spór jak o to, czy bóg/Bóg istnieje. Ateizm to w gruncie rzeczy nie brak wiary, a wiara w nieistnienie boga, right?
Po prostu niezależnie od tego, czy rzeczywiście media przed nami ukrywają rzeczy, o których warto byłoby wiedzieć, czy nie - jest mi to obojętne dopóki dobrze mi się żyje.
Dragon-Fly
09-12-2008, 20:23
Przypominając sobie temat o wojnie gruzińsko-rosyjskiej w tym momencie na mojej twarzy pojawił się mały uśmieszek ;>.
Może Ze'towi chodzi o tą scenę z seksmisji, gdzie po wyjściu na powierzchnię okazało się, że te "pustkowia" i "zniszczenia" to kawał płachty? :P
I w dalszym ciągu - nie widzę podstaw by sądzić, że to Ty masz rację. Ale to jest spór jak o to, czy bóg/Bóg istnieje. Ateizm to w gruncie rzeczy nie brak wiary, a wiara w nieistnienie boga, right?
Tak jak ja nie widzę podstaw by sądzić, że to Ty masz racje. Po prostu ani Ty ani Ja nie możemy udowodnić i zaprzeczyć. Co do reszty - Right.
Po prostu niezależnie od tego, czy rzeczywiście media przed nami ukrywają rzeczy, o których warto byłoby wiedzieć, czy nie - jest mi to obojętne dopóki dobrze mi się żyje.
No widzisz a mi nie. Chce poznać jak naprawdę wygląda ten świat, a aby to osiągnąć trzeba znać obie strony monety. ;)
Przypominając sobie temat o wojnie gruzińsko-rosyjskiej w tym momencie na mojej twarzy pojawił się mały uśmieszek ;>.
Masz na myśli to, że wierzyłem mediom, że to Gruzini są poszkodowani? ;) Bo tak było moim zdaniem. To, że moje osobiste zdanie pokrywało się ze zdaniem mediów nie znaczy, że im wierze.
Kropka997
09-12-2008, 21:23
proponuje wasze wypowiedzi o Nibiru pisac w tym temacie
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=190558
"Jestem na jawie i umiem odróżnić ją od snu. W drugą stronę - nie muszę, chociaż podobno LD jest czymś pięknym."
skąd wiesz, że umiesz rozróżnić ? :>
"(...) A nawet jeśli żyłbym w świecie złudzeń - dopóki nie jest to szalony eksperyment przeprowadzany tylko na mnie, a rzeczywistość, w której się odnajduję i jest mi (i milionom ludzi) z tym dobrze - mam to gdzieś : ) (...)"
takie myślenie jest moim zdaniem błędem, życie w błogiej nieświadomości może Cię doprowadzić do momentu ,w którym prawda wyleje się na Ciebie jak wiadro wody...
ogólnie proponuję poczytać trochę o Sokratesie... zawsze zadawał pytanie "ale skąd wiesz" i w końcu padało magiczne NIE WIEM i tak naprawdę nic nie wiemy i żadne artykuły ani żadne "dowody" mnie nie przekonują
@Edit
Wyobraź sobie, że może być podobnie tylko że zamiast tej płachty jest jeden wielki sen :>
"Jestem na jawie i umiem odróżnić ją od snu. W drugą stronę - nie muszę, chociaż podobno LD jest czymś pięknym."
skąd wiesz, że umiesz rozróżnić ? :>
Nie będę odpowiadać na pytania retoryczne. Wiem, bo wiem. To jest oczywiste.
"(...) A nawet jeśli żyłbym w świecie złudzeń - dopóki nie jest to szalony eksperyment przeprowadzany tylko na mnie, a rzeczywistość, w której się odnajduję i jest mi (i milionom ludzi) z tym dobrze - mam to gdzieś : ) (...)"
takie myślenie jest moim zdaniem błędem, życie w błogiej nieświadomości może Cię doprowadzić do momentu ,w którym prawda wyleje się na Ciebie jak wiadro wody...
Miliardom ludzi w historii nikt takiego wiadra na głowę nie wylał, czemu miałby wylać mi?
ogólnie proponuję poczytać trochę o Sokratesie... zawsze zadawał pytanie "ale skąd wiesz" i w końcu padało magiczne NIE WIEM i tak naprawdę nic nie wiemy i żadne artykuły ani żadne "dowody" mnie nie przekonują
Sprzeczność. Skoro Cię nie przekonują artykuły ani dowody, to Sokrates nie musiał wcale żyć, a książki/cokolwiek o nim są fałszywe. Idąc Twoim tokiem myślenia, jest to całkiem prawdopodobne. Więc przeczysz sam sobie, wyznając poglądy kogoś, kogo nie było.
@Edit
Wyobraź sobie, że może być podobnie tylko że zamiast tej płachty jest jeden wielki sen :>
Sęk w tym, że nie może. Bawimy się w Matrixa? Jeśli tak, mi się nie spieszy żeby sprawdzać, how deep the rabbit-hole goes.
Jeśli odrzucasz inne dowody, przedstaw swoje. Sensowne. Bardziej przekonujące od tych oficjalnych.
Prostynick
10-12-2008, 02:05
http://video.google.com/videoplay?docid=2450559786573345621
http://video.google.com/videoplay?docid=808393514949778004
Jeśli było to sorry.
Smerfekk
14-12-2008, 16:00
proponuje wasze wypowiedzi o Nibiru pisac w tym temacie
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=190558
Po co dajesz ten link jeśli nikt tam nic nie pisał od 2 miesięcy.
@topic
UFO zamieniło się w Nibiru, duchy itd. Co będzie to będzie, nie martwcie się. I tak nic nie wskóramy tym gadaniem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.