PDA

Pokaż pełną wersje : Problemy

Skrzat Master
03-12-2003, 19:49
Nie znalazlem odpowiedniego tematu dla mnie wiec zakladam nowy: Ten temat polega na podawaniu problemów pojawiających się w tibii i na rozwiązywaniu ich. Moim problemem który mi bardzo uprzykrza zycie jest to ze zawsze po wykonywaniu za dlugo jakiejs czynnosci pojaiwia mi sie napis. TIBIA.spr error (chyba)4 Please reinstal program. I wyrzuca mnie z programu. Zdarza mi się to bardzo często. Już wiele razy reinstalowalem tibie. I wiele razy sciagalem ja od nowa ale to nic nie pomaga. Czasami po takim bledzie moja postac zostaje w miejscu gdzie stala i sobie tak stoi (taki jakby lag). Bardzo czesto po czyms takim jest Too many players on line. Przez co mam wielkie problemy ze zdobywaniem skilli i expeków. BŁAGAM POMÓŻCIE.

Skrzat Master
04-12-2003, 15:55
już mam dokładnie Error 4. Cant open tibia.spr. Please reinstall program.

Lord Czaja
04-12-2003, 16:57
o ile wiem, ten plik zawiera grafike z Tibii, a jeśli masz go uszkodzony to tak jak w innych grach przy błedzie poprostu Cię wywali... najlepiej pozycz od kogos plik tibia.spr,
przeinstaluj tibie albo sciagnij nową grafe(link w innym dziale:)))

Skrzat Master
04-12-2003, 18:23
Jak juz pisalem (chyba pisalem) tibe reinstalowalem juz wiele razy. Sprobuje z nwa grafa. Kiedys ja mialem i nie jestem pewien czy przy niej mi sie tez nie psulo.

Oxygane
04-12-2003, 18:46
pozostaje jedna możliwsc: A:\format c:

poLLo
04-12-2003, 19:29
zrub formata to bedzie wsystko ok....zreszta ja tez musze zrobic :))

Skrzat Master
05-12-2003, 13:50
sciagnolem nowa grafike i mi dalej sie to robi. Napiszcie dokladniej jak sie formatuje.

n3m3s!s
05-12-2003, 14:10
Dyskietka startowa
C:/format c
Instalka windowsa (cd lub na innej partycji)
setup*****
Postepujesz zgodnie z instrukcja i juz. W wielkim skrocie :P

Ropson
05-12-2003, 14:15
a:/format c hehehe ale mu pomogli :D