PDA

Pokaż pełną wersje : Gusanos 0.9c

Shivek
26-08-2008, 10:21
Gusanos (hiszpańskie słowo, odpowiednik polski: robaki) to klon Liero, kultowej gry 2D, która dała początki shooterom takim jak Soldat, itp. Ta gra różni się od pierwowzoru tym, że można grać po netu, tak jak w LieroXie (nieudanemu klonowi). Można łatwo go modyfikować, dzięki językowi skryptowemu lua oraz dodaniu objektów (.obj), nowych broni (.wpn) oraz efektownych eksplozji (.exp). Można robić od prostych, po pięknych i kończąc na powalających mapach do gry. Więcej info znajdziecie na liero.org.pl lub gusorgu (gusanos.liero.org.pl).
Link do najnowszej wersji gry znajdziecie na gusorgu w dziale "gusanos"
Gusanos promode to najlepszy mod do gusanos 0.9c, stworzony przez wesza. Aktualna wersja to 1.28. G pro to najczęściej aktualizowany mod oraz najbardziej rozbudowany i grywalny ze wszystkich.
21.08.2008 ruszył serwer dedykowany G pro, który działa 24/d co oznacza super masakrę cały czas :evul:
G pro posiada w sobie pare trybów gry, np.: ctf, instagib, ballpark i jeszcze kilka :)
Link do paczki znajdziecie na forum gusanos na lidze liero:
http://www.liero.org.pl/forum/index.php/board,33.0.html

Rybzor
26-08-2008, 10:54
Ale że co, bo nie czaje. Przygotowujesz się do roli recenzenta?

@down
A ile zapłacili?

Shivek
26-08-2008, 11:34
Chcę wam przedstawić grę :)

..::QRAS::..
26-08-2008, 12:59
jak chcesz byc fajny i bardziej dokladny to opisz moze co jak i kiedy sie instaluje

Shivek
26-08-2008, 17:29
To jest paczka *****, więc potrzebujesz WinRara, by rozpakować ją. Aby zagrać kliknij Gusanos*****...

Barosa7
26-08-2008, 17:30
Grałem w to, fajna gierka, ale szybko może się znudzić

Shivek
27-08-2008, 11:33
Ja gram ponad rok ;)
Mnie wnerwia to, że nie mogę sobie napisać kropka zip na forum, bo automatycznie cenzuruje.

Arcan
27-08-2008, 15:13
Ja gram ponad rok ;)
Mnie wnerwia to, że nie mogę sobie napisać kropka zip na forum, bo automatycznie cenzuruje.

Wszystko dlatego, że pseudo-hackerzy nieustannie próbują umieszczać keye na forum. Taki cenzor utrudnia większości z nich umieszczanie takich plików. Możesz się śmiać, ale był przypadek na forum, że ktoś chciał na rapidzie keya umieścić, po czym napisał 10 postów pod rząd, próbując w każdy znany mu sposób przełamać cenzor. Nie wpadł na proste oddzielenie kropką - rapid.share.
Z zipem jest podobnie.

Shivek
28-08-2008, 08:56
Ja się nie śmieję i wiem o co chodzi z cenzurą.

Descartes
31-08-2008, 12:28
Miła alternatywa ze względu na brak multiplayera po necie w Liero :P Ale i tak nic nie pobije wspólnego grania na w splitscreenie w 1.33 albo promode, o!

Shivek
31-08-2008, 17:58
I dodać do tego przeszkadzanie, w postaci krzyczenia "moooooo!!". To jest gra xD