PDA

Pokaż pełną wersje : Keltera Rodzinka

Kabuno
26-08-2008, 20:56
Witam,

Chciałbym zebrać jakąś grupkę ludzi i stworzyć "Rodzinkę" na serverze pvp, by później wbić ok. 100 lvli i zacząć wojnę (wzoruję się na rodzincę "Del'toro"), w razie czego gdyby się znudziło na mniejszych lvlach można zawsze zrobić odjazdowy pk team .
Nie chce by mój czas i, że tak powiem w miarę dobre "pvp" się marnowało dlatego właśnie zakładam ten temat.

Jak widzicie to część postu Milak'a...
Zaczelismy juz grac na serverze Keltera,nie mamy nazwy rodzinki.
Jesli ktos chcialby dolaczyc do naszego teamu piszcie na moje gg lub milak'a.
W miedzy czasie mozecie juz przejsc roka i wybrac dana profesje.

Co offeruje rodzinka:
1.Bezpieczniejsza gre na swiatach typu "pvp".
2.Pomoc w zdobyciu eq itp.
3.Oczywiscie rozrywke"wspolne rozmowy,pk team etc"
4.Wyprawy na quest.
Jest jeszcze wiele plusów takowych rodzinek lecz nie przychodza mi zadne do glowy:P

Kontakt :
Moje gg-8739226
Milak-1852716

Zapraszam do rodzinki,
Kabuno

Milak
26-08-2008, 22:32
Siemano. Miło ze strony Kabuno, że napisał tego posta, lecz: Nie chcemy tutaj tzw. "Newbie" etc. (bez urazy..) Dlatego po prostu najłatwiej będzie jak wkleję tu swojego posta.

link do oryginalnego tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=188710

Witam,

Miałem skończyć z tibią na dobre, ale niestety są takie nudy, że aż z niechcenia się robienia nic wpadłem na pomysł by stworzyć rodzinkę na "rl" tibii. Proponowałbym server pvp, właściwie tylko taki wchodzi w grę. Chciałbym zebrać jakąś grupkę ludzi i stworzyć "Rodzinkę" na serverze pvp, by później wbić ok. 100 lvli i zacząć wojnę (wzoruję się na rodzincę "Del'toro"), w razie czego gdyby się znudziło na mniejszych lvlach można zawsze zrobić odjazdowy pk team .

Nie chce by mój czas i, że tak powiem w miarę dobre "pvp" się marnowało dlatego właśnie zakładam ten temat.

To tak, prosiłbym byście proponowali servery pvp na których można grać, najlepiej jakby było coś na start i JESZCZE LEPIEJ jakby były nie duże lvle by kiedyś tą wojnę zacząć bez "dużych strat". 

Ja osobiście preferuję Azurę lub Aureę, gdyż nie ma tam ogromnych lvli i są super wojny. Oczywiście biorę wasze propozycję pod uwagę .

Każdy członek "rodzinki" dostanie ip oraz port do servera programu ventrilo, na którym byśmy siedzieli (jest to coś jak team speak, lecz jak dla mnie lepszy i poręczniejszy, sądzę, że większości znany ).

Teraz taka mała "tabelka" do wypełnienia;

1. Jakie masz doświadczenie z tą grą? (mniej więcej ile już w nią grasz i [według ciebie] jak dobrze się w niej orientujesz).

2. Jak traktujesz tibię? Jako zwyczajną grę, czy może jako coś poważniejszego, za co oddał byś życie? xd (wzoruje się na temacie Piotra_XXX, by nie było, że plagiat i tak dalej) [Nie chcemy maniaków i dzieci, które będą płakać na ventrilo i wszystkich wyzywać oraz nie chcemy mieć matek dzieci grających w tibie na sumieniu xd].

3. Czy zamierzasz kupić PACC'a? (To nie jest ważne i nie zależy od dojścia, chce po prostu mniej więcej wiedzieć kto będzie w stanie zakupić premium account i działać dalej w grze , ja sam kupie dopiero na wyższym lvlu zapewne)

4. Jak oceniasz swoje "pvp"? (oczywiście twoje własne zdanie, zawsze w rodzince można się podszkolić, ja czasem lubie pograć na serverach "OTS" pvp-enforced lub war by się pobawić, chętnie zagram z wami).

5. Jaki świat i dlaczego preferujecie? (Uzasadnij, daj jakieś fajne propozycje i przykłady, napewno się przyda :}).

6. Nazwy rodzinki możecie podawać w temacie, ale lepiej na koniec to zostawić i proszę, jakieś sensowne propozycje, a nie np. Power RAngers, albo mighty warriors xd. (NIE OBOWIĄZKOWE)

7. Jak wam się podoba pomysł? xd (TEŻ NIE OBOWIĄZKOWE, napisałem by było 7 pkt xd.)

Liczę na kilka zgłoszeń oraz pozytywnych komentarzy.

P.S ŻEBY NIE BYŁO, ŻE NIE CHCECIE DZIECI W TEAMACH I TAK DALEJ, MÓWIE Z GÓRY, ŻE MAM 13 LAT.Lecz nie wiek się liczy, prawda? Jeśli ktoś ma coś do wieku, to niech lepiej nie pisze nawet w tym temacie. Tutaj liczy się umiejętność gry oraz powaga, nie to ile masz lat, czy jak wyglądasz.

JAKO SERVER WYBRALIŚMY KELTERĘ! Nicki każdy ma własne. Jeśli ktoś jeszcze chciałby dołączyć do rodzinki, to można pisać tutaj posty, ale lepiej na pw wysyłać.członkowie proszeni są o wysyłanie mi nicków na pw.

Pozdrawiam, Milak~.

SHAKUTO
31-08-2008, 09:05
@Kabuno

To nie grasz z nami?;(