Pokaż pełną wersje : After Dark vs. Slap & Buchamy
Jovere'xik
22-12-2008, 01:09
Gratuluje, jestes bardzo madry. Tylko jakos umknelo ci cala gildia Slapow + gildia Montanow dodaj ich a pozniej pogadamy.
Albo jesli nie chcesz sie osmieszac to wogole nie polemizuj.
kto pisał, że 15 osób rozjebało 50? ja bzdury pisze?
to wypisz tych slapów ja ich na filmiku nie widziałem, a po 2 80lv- nie będe wypisywał
No tak, po co ich wypisywać jeszcze wyjdzie, że nie masz racji. Ale te jak Ty to nazywasz "jakieś 80 levele" też nas leją, więc jak masz zamiar gadać takie głupoty tylko dlatego, że czegoś nie widziałeś na filmiku to faktycznie wyjdź bo żal to czytać. Żeby nie było, że oni tam robią za sztuczny tłum, albo przychodzą tylko popatrzeć:
Demonic Pelego
Dec 14 2008, 14:22:04 CET Killed at Level 141 by Esdekerek and by Yinye
Name: Esdekerek Profession: Elder Druid Level: 63 Guild membership: Executor of the Slap
Name: Yinye Profession: Elder Druid Level: 52 Guild membership: Executor of the Slap
Więc, może zanim zaczniesz następnym razem wypowiadać się na jakiś temat poczytaj albo poogladaj więcej żebyś miał chociaż jakieś minimalne pojęcie o czym mówisz.
A co do tego 15 vs 50 podejrzewam, że to było napisane po prostu w przenośni, bo ich było 2 razy tyle co nas jak nie więcej <doliczając te wszystkie gildie, które ty chcesz pominąć>.
urlich_pl
22-12-2008, 13:20
Jak wygląda teraz polska sytuacja na serwerze? Bo nie wiem czy przyznawać się że jestem Polakiem :D
Jovere'xik
22-12-2008, 16:04
No tak, po co ich wypisywać jeszcze wyjdzie, że nie masz racji. Ale te jak Ty to nazywasz "jakieś 80 levele" też nas leją, więc jak masz zamiar gadać takie głupoty tylko dlatego, że czegoś nie widziałeś na filmiku to faktycznie wyjdź bo żal to czytać. Żeby nie było, że oni tam robią za sztuczny tłum, albo przychodzą tylko popatrzeć:
Demonic Pelego
Dec 14 2008, 14:22:04 CET Killed at Level 141 by Esdekerek and by Yinye
Name: Esdekerek Profession: Elder Druid Level: 63 Guild membership: Executor of the Slap
Name: Yinye Profession: Elder Druid Level: 52 Guild membership: Executor of the Slap
Więc, może zanim zaczniesz następnym razem wypowiadać się na jakiś temat poczytaj albo poogladaj więcej żebyś miał chociaż jakieś minimalne pojęcie o czym mówisz.
A co do tego 15 vs 50 podejrzewam, że to było napisane po prostu w przenośni, bo ich było 2 razy tyle co nas jak nie więcej <doliczając te wszystkie gildie, które ty chcesz pominąć>.
Jak nie dodałem jakiegoś szweda to możecie napisać =)
Umiesz czytać? jak kogoś nie napisałem to napisz. W przenośni też było to, że pl ich rozjebali?
Umiesz czytać? jak kogoś nie napisałem to napisz. W przenośni też było to, że pl ich rozjebali?
Wlasnie tu pokazales na ile jestes inteligentny. Slepy jestes ze juz wyzej wypisalem ci kogo nie dodales? A mianowicie powtorze to jeszcze raz "cala gildia Slapow i Montanow"
Wiec powtarzam juz po raz kolejny wez sie ogarnij, i przemysl to co piszesz.:baby:
Tu masz dowod:
Slap - 41 Members
Mara Salvatrucha (gildia montanow) - 36 Members.
Naughty Pandas - 22 Members
Restalling - 21 Members.
Para pa pa - 20 Members.
One Way - 12 (odejmujac deleted Nonixa) 11 Members.
Highly Privileged People - 8 Members.
TOTAL: (udowadniam ci ze nie potrafisz liczyc)
Daje okragla sume 160 osobowa ekipe.
Xardasus
22-12-2008, 18:35
cry river 20 osob + buchamy ktorzy narazie nie walcza 18 osob
co daje okolo 30 osob licze tylko tych co walcza
160/30 = 5 osob na kazdego z nas
idealne proporcje :}
ebernardyn
22-12-2008, 19:45
W przenośni też było to, że pl ich rozjebali?Wiesz co to jest propaganda?
A więc hejterku...
forum jest dla każdego i chyba nie ma żadnego progu kiedy mogę się zachowywać tak jak bym był tu od iluś tam lat, to wydaje się co najmniej śmieszne. Skoro siedzisz o ileś czasu dłużej to możesz więcej pisać niż ja?XD Ogarnij...
Okej, napisałeś, że 15 osób rozpierdoliło 50 osobową ekipę więc wypiszę Ci teraz wszystkich i może zrozumiesz :D
1.Zerio of Zygus
2.Ervelio
3.Rybinhio
4.Tetro Aurelius
5.Misio'son
6.Lady'bloody
7.Sylka Spid
8.Tokito of Zygus
9.Ragap Salvador
10.Vishu
11.Jamar
12.Norf von Kyra
13.Naruto of Kyra
14.Theo Vanmagic
15.Fokus Druid
16.Napmage
17.Bladevon
18.Laven Erila
19.Master Pulus
20.Kasspa
21.Veritas
22.Xharde
23.Egzquito
24.Darodo Rodie
25.Waderiigon
26.Gib'ek
27.Moryd el'bandito
28.Jarmungarden
1.Awer Fast
2.Xenofax
3.Dymax
4.Silveris
5.Shine falcom
6.Mateuszek czarodziejek
7.Herneith
8.Nonix Dark
9.Patteh
10.Herbert'Bey
11.Futurion
12.Abo tagteamz
13.Hefhesto
14.Quel metu
15.Mighty agnes
16.Rovinin
17.Yorbbi
18.Burchest
19.Jamal budim
20.Qua resma
21.Garlerdon
22.Sir lothiren
23.Elfhame
24.Krivedko
25.Cayalamoor
26.Dagon slayer
27.Daerk shadow
28.Mesmeroo
29.Gobo feagob
30.Moothonost
31.Turghol
32.Henksson
33.Asteph
po pierwsze nie widzę, że Polacy rozjebali kogos - a tak napisałeś
po drugie nie widzę, że Polacy walczyli w 15 a Szwedów było 50 -lol
po trzecie nie piszcie, że za dużo Polaków wypisałem bo z filmiku brałem
Jak nie dodałem jakiegoś szweda to możecie napisać =)
A to, że mam flagę Szwecji w avatarze to nie oznacza, że jestem ich fanem lol, to, że ktoś ma avatar
o kurwa jakiejś rzeczy to znaczy, że jest fanem?xD
To, że nie masz avataru to znaczy, że jesteś fanem niczego ?XDD
Rybinhio i Nap Mage takze nie maja 80 lvli.
Could not find character
Character Egzquito does not exist.
Wiesz co to jest propaganda?
Mysle, ze nie :D
Jovere'xik
23-12-2008, 13:25
Wiesz co to jest propaganda?
wiem wiem; )
Jovere'xik
23-12-2008, 13:27
Tu masz dowod:
Slap - 41 Members
Mara Salvatrucha (gildia montanow) - 36 Members.
Naughty Pandas - 22 Members
Restalling - 21 Members.
Para pa pa - 20 Members.
One Way - 12 (odejmujac deleted Nonixa) 11 Members.
Highly Privileged People - 8 Members.
TOTAL: (udowadniam ci ze nie potrafisz liczyc)
Daje okragla sume 160 osobowa ekipe.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
o kurwa czemu wszystkich liczysz? policz tylko tych co wyszli, slapów to ja tam dużo nie widziałem, montanów też nie
TEee inteligentny WEŹ JESZCZE POLICZ NOOBÓW CO KRADNĄ LOTA 20 LV~ XDDDDD
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
o kurwa czemu wszystkich liczysz? policz tylko tych co wyszli, slapów to ja tam dużo nie widziałem, montanów też nie
TEee inteligentny WEŹ JESZCZE POLICZ NOOBÓW CO KRADNĄ LOTA 20 LV~ XDDDDD
Uwazasz ze nooby biegajace na openie to sa zwykle nooby z carlin czy skad? Jesli tego nie wiesz to uswiadomie ci ze ludze z innych serwerow loguja na nooby na Kyre w czasie open battle zeby pomoc blokowac ludzi (oczywiscie jest czesc noobow wzieta sama z siebie, ktorzy lataja ogladac albo po to zeby wlasnie jak to powiedziales krasc loota). Sa to min noob chary od swe jak i od polakow, kwestia zalezy od tego ktora z ekip sciagnie na Kyre wieksza ekipe.
A co do liczenia, gowno mnie to boli czy na open battle wszyscy byli czy tez nie, tak samo od polakow wszystkich nie bylo...
Wiec ja ci tylko uswiadamiam jaka przewaga liczebna jest miedzy polakami a ekipa swe. Dalem ci klarowny obraz tego co jest obecnie, juz nie moj problem jak ty to ogarniasz. Jesli masz cos do powiedzenia jeszcze to prosze mow. :)
Jovere'xik
24-12-2008, 16:18
Uwazasz ze nooby biegajace na openie to sa zwykle nooby z carlin czy skad? Jesli tego nie wiesz to uswiadomie ci ze ludze z innych serwerow loguja na nooby na Kyre w czasie open battle zeby pomoc blokowac ludzi (oczywiscie jest czesc noobow wzieta sama z siebie, ktorzy lataja ogladac albo po to zeby wlasnie jak to powiedziales krasc loota). Sa to min noob chary od swe jak i od polakow, kwestia zalezy od tego ktora z ekip sciagnie na Kyre wieksza ekipe.
A co do liczenia, gowno mnie to boli czy na open battle wszyscy byli czy tez nie, tak samo od polakow wszystkich nie bylo...
Wiec ja ci tylko uswiadamiam jaka przewaga liczebna jest miedzy polakami a ekipa swe. Dalem ci klarowny obraz tego co jest obecnie, juz nie moj problem jak ty to ogarniasz. Jesli masz cos do powiedzenia jeszcze to prosze mow. :)
Wydaje mi się, że nie rozumiesz tego o czym rozmawiamy, a więc będę tak dobry i Ci uświadomię :)
rozmawiamy o opence która miała miejsce w ank i była yyy nie pamietam
a Ty mi tutaj piszesz, że szwedzi mają przewage liczebną w wojnie - zgadzam się mają.
Wydaje mi się, że nie rozumiesz tego o czym rozmawiamy, a więc będę tak dobry i Ci uświadomię :)
rozmawiamy o opence która miała miejsce w ank i była yyy nie pamietam
a Ty mi tutaj piszesz, że szwedzi mają przewage liczebną w wojnie - zgadzam się mają.
OK. Jak Ty nie mozesz to ja to zrobie, a mianowicie ustapie Ci bo juz mi sie nie chce tlumaczyc tego i owego.
Dzis jest Wigilia dzien radosci i oczekiwania, wiec przynajmniej raz w roku mozna sie ogarnac i mile spedzic swieta w rodzinnym gronie.
A kozystajac z okazji chcialbym zlozyc wszystkim zagladajacym tutaj:
Aby te swieta minely w przyjemnej rodzinnej atmosferze, a pod choinka znalezli prezent, ktorych pragnieniecie. Wesolych Swiat.
I tak na marginesie "dla zapalonych graczy" raz w roku mozna oderwac sie od komputera.
Wesolego.
Odswiezajac temat.
Wreszcie cos sie dzieje, ciekawe tylko czy dojscie Slapow do PL cos zmieni.
Bo battle na okolnir poczatkowo wygladalo na bardzo dobre, ale koncowka mowi sama za siebie.
A tak na marginesie wie ktos cos na temat Pablofona, Jinxza ? Oni wogole wiedza co sie dzieje na Kyrze czy juz zakonczyli przygode z Tibia. :confused:
Okolnir bylo ogarniane praktycznie na 2 vt, bylo kilka nieporozumien no i tak jakos wyszlo xD Wazne ze nie tak mocno przegrali.
Co do Pablofona i Jinxa to nie wiadomo xd
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..Wazne ze szwedzi i spainy nie expia xddddddd
Okolnir bylo ogarniane praktycznie na 2 vt, bylo kilka nieporozumien no i tak jakos wyszlo xD Wazne ze nie tak mocno przegrali.
Co do Pablofona i Jinxa to nie wiadomo xd
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..Wazne ze szwedzi i spainy nie expia xddddddd
Nom wielkiej roznicy nie ma battle tez bylo ladne :D owned swe a pozniej polakow xD zab za zab oko za oko xD
Witam :). Mam mala prosbe, mianowicie moglby mi ktos dokladniej przyblizyc historie Kyry? Czytalem poczatek tego tematu ale to bylo dawno i nie wiem czy prawda. Gram tutaj od niedawna (tydzien)i chcialbym znac cala 'polityke' tego swiata. Konkretniej, kto z kim walczy, kto dominuje, i czy ci dominatorzy dobrze rzadza serwerem itp itd.
Z gory przepraszam za brak polskich znakow- brak polskiej klawiatury
Pozdro
Witam :). Mam mala prosbe, mianowicie moglby mi ktos dokladniej przyblizyc historie Kyry? Czytalem poczatek tego tematu ale to bylo dawno i nie wiem czy prawda. Gram tutaj od niedawna (tydzien)i chcialbym znac cala 'polityke' tego swiata. Konkretniej, kto z kim walczy, kto dominuje, i czy ci dominatorzy dobrze rzadza serwerem itp itd.
Z gory przepraszam za brak polskich znakow- brak polskiej klawiatury
Pozdro
Tak po krotce, wczoraj bylo open battle i wygrwali POLACY tak wiec powoli kyra staje sie kyra, mam nadzieje ze bedzie wygrana polakow nad swe to nie jest przypadek i kolejne openki beda tylko przyblizac polakow do sukcesu. A szwedasy pojda w niepamiec.
A tak po za tym walcza tu miedzy soba POLACY vs SWE + POLACY (BACKSTABBERZY) + SPAINY ( zawieruszyl sie tez jeden rusek xD)
A jesli chcesz sie dowiedziec jaka prowadza polityke to poprostu zapytaj (o ile wogole ci taki MR ABO odpisze) albo jeszcze lepiej jesli masz jakis wiekszy lvl 80+ to radze isc na banute i jesli wciagu 2h nikt po ciebie nie wpadnie to bedziesz mogl uwazac to za swoj sukces ze nie straciles bohow albo i zycia.
A co do spainow to wiesz wogole N/C
O polityce POLAKOW nie ma co pisac, powniewaz oni caly czas walcza o swoje prawa na Kyrze, gdy przyjdzie moment ze wygraja to wtedy postaram sie opisac po krotce ich polityke z gory mowie ze na pewno jest (lub bedzie) ona lepsza niz SWE ;] tak na zdrowy rozsadek (jesli nie umiesz angielskiego, a duzo jest takich osob na kyrze to latwiej sie dogadac z polakiem niz z jakims spainem)
Ok. Dzieki.
Czyli z tego co zrozumialem do tej pory Kyra rzadzili SWE + ESP + pare PL + RUS:), i dopiero teraz PL postanowilo sie przeciwstawic.
Do tej pory SWE... rzadzili slabo tzn. gnebili kazdego kto sie wybil itp.. tak?
I w tym warze SWE to sa ci zli (:D), a polacy ci dobrzy? :)
Jesli jest tak jak to napisalem to wszystko czaje :)
Aha i jeszcze PL wygrywaja i ten war jest juz przesadzony. To good :)
Ok. Dzieki.
Czyli z tego co zrozumialem do tej pory Kyra rzadzili SWE + ESP + pare PL + RUS:), i dopiero teraz PL postanowilo sie przeciwstawic.
Do tej pory SWE... rzadzili slabo tzn. gnebili kazdego kto sie wybil itp.. tak?
I w tym warze SWE to sa ci zli (:D), a polacy ci dobrzy? :)
Jesli jest tak jak to napisalem to wszystko czaje :)
Aha i jeszcze PL wygrywaja i ten war jest juz przesadzony. To good :)
Dobrze rozumujesz.
ale poprawiajac cie, ja nie napisalem tu kto jest dobry a kto zly nie ma o tym nic, nie obchodzi mnie kto kogo lubi ty mozesz lubic swe (ja np wole zeby kyra byla polskim serverem).
Co do wygrania wara to nawet jesli polacy wygraja to nie znaczy ze juz wszystko jest przesadzone rownie dobrze moze ktos zdradzic i zacznie sie karuzela od poczatku (lecz lepiej zeby tak nie bylo, zeby wrescie polacy byli lojalni wobec siebie i innych, tak jak swe sa razem i nigdy sie nie dziela na 2 ekipy).
Co do gnebienia to masz racje bija ludzi ktorzy robia pg, robia takze PA na niewinnych osobach itd (tu szczegolnie mam na mysli spainow, lecz napewno i ktos ze swe sie znajdzie)
@ up Czyli z tego co zrozumialem do tej pory Kyra rzadzili SWE + ESP + pare PL + RUS:), i dopiero teraz PL postanowilo sie przeciwstawic.
Nie dopiero teraz, ponieważ wojna na Kyrze trwa już chyba ponad 2 lata. Rok na Kyrze wyglada w ten sposob, że jest ok. miesiąca spokoju a 11 miesięcy wojny. Chyba nie przesadziłam -.^
(...) Rok na Kyrze wyglada w ten sposob, że jest ok. miesiąca spokoju a 11 miesięcy wojny. Chyba nie przesadziłam -.^
Chyba nie przesadziłaś, śmiesznie to brzmi, ale mi się wydaję że tak właśnie jest :p
Co do Polaków to właśnie gracze z Polski kojarzą mi się z PA. Mój angielski jest na poziomie podstawowym, a i tak jakoś lepiej dogaduję się z Ukraińcem, Niemcem tudzież Szwedem. Być może to jest tylko moje subiektywne odczucie, albo po prostu miałem pecha jak grałem niskopoziomowych Druidem na faccu.
Chyba nie przesadziłaś, śmiesznie to brzmi, ale mi się wydaję że tak właśnie jest :p
Co do Polaków to właśnie gracze z Polski kojarzą mi się z PA. Mój angielski jest na poziomie podstawowym, a i tak jakoś lepiej dogaduję się z Ukraińcem, Niemcem tudzież Szwedem. Być może to jest tylko moje subiektywne odczucie, albo po prostu miałem pecha jak grałem niskopoziomowych Druidem na faccu.
No tak masz racje, wyzej napisalem ze napewno znajdzie sie jakis PL ktory robi caly czas PA itd moge dac nawet przyklad takiej osoby moim zdaniem u polakow takim graczem jest, byl a czy bedzie (tego nie wiem) Veritas.
Nie pisze ze polacy sa swiecy bo tak naprawde jest inaczej, ale moim zdaniem wole polakow niz swe. Nikomu nie nakazuje byc z polakami albo ich lubic. Polacy sa tacy ze jeden drugiego w d*upe zaladuje, czego u swe nie ma (najlepszym przykladem jest PAN DEME Z CZESTOCHOWY AKA SLAWNY XOLORIAN.
konstantynopolitanczyk
08-01-2009, 19:10
Jest na kyrze wojna ???
Jest na kyrze wojna ???
Nie nie ma i nigdy nie bylo :)
konstantynopolitanczyk
09-01-2009, 10:46
Więc kto z kim wqalczy??
PoGroMcAkApTvrkQw
23-02-2012, 14:00
Więc kto z kim wqalczy??
Wszystcy przeciwko tobie8o:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.