Pokaż pełną wersje : After Dark vs. Slap & Buchamy
ebernardyn
27-08-2008, 15:29
Nowa wojna, Gedd stał się judaistą, Pawlos w końcu nie jest ze szwedami, składy jak zawsze inne :D Czekamy co zrobią Spainy i na 1 open ;)
Jovere'xik
27-08-2008, 19:22
Najlepsze jest to, że Ci którzy przez cały czas wyzywali od jude teraz są z nimi ;)
tutaj chciałbym serdecznie pogratulowac gildi buchamy honoru
Honoru na kyrze nikt nie ma, to po pierwsze i chyba najwazniejsze.
W ciagu miesiaca powinna wybuchnac nowa wojna, gdyz jakos nie widze by AfterDark stawilo wiekszy opor, a tez Buchamy chyba dlugo nie beda sie bawic ze Slap'em zanim ich nie wy...ją.
Taa dokładnie, jak wygrają to się podzielą i będą tłuc między sobą jak to zawsze na Kyrze bywało ;]
jak ma ktoś jakis filmik miło by było jakby zapodał bo tibia.de nie idzie :P pzdr.
ramoreroses
28-08-2008, 13:50
Nowa wojna, Gedd stał się judaistą, Pawlos w końcu nie jest ze szwedami, składy jak zawsze inne :D Czekamy co zrobią Spainy i na 1 open ;)
pytanie: dlaczego jestes id**tą?
piszesz takie bzdury ze nie wiem czy sie smiac czy plakac, po pierwsze primoooooooo hiszpanie to jeb**e noskille wiec h*j wszystkich obchodzi co oni zrobia, po 2 sklad zeria heriego i reszty pol mozgow to kompletni idi**i ktorzy mysleli ze moge sobie kozaczyc do kazdego i zabijac kogo popadnie a sylka i jej wesola kompania dolaczyla do nich myslac ze tez beda zajebisci (kolejna banda pol mozgow) , pierwsza openka wyjasnia wszystko ;) a co go gedda i zydostwa to chyba wybral lepiej niz dolaczyc do zeria~
silveris i lenrock to prawdziwe tanki tylko bez kierowcow...
Princess Agusia
28-08-2008, 15:49
Podobno Gedd nie walczy na kyrze.. z Pawlosem to hmm ciekawe ciekawe .. a Hiszpanie nie maja innego wyboru niż dołączyć do after dark bo Szwedzi nie pozwolą im zostać neutral .
Pawlos II
28-08-2008, 21:20
To szwedzi rozpoczeli tą wojne zabijajac Polakow i ich kolegow, dzieki ktorym mieli "wladze" na kyrze.
No i znów będa siedzieli w pz i władzy juz nie bedą miec :(
// Syranus aka Kvitko
piszesz takie bzdury ze nie wiem czy sie smiac czy plakac, po pierwsze primoooooooo hiszpanie to jeb**e noskille wiec h*j wszystkich obchodzi co oni zrobia, po 2 sklad zeria heriego i reszty pol mozgow to kompletni idi**i ktorzy mysleli ze moge sobie kozaczyc do kazdego i zabijac kogo popadnie a sylka i jej wesola kompania dolaczyla do nich myslac ze tez beda zajebisci (kolejna banda pol mozgow) , pierwsza openka wyjasnia wszystko ;) a co go gedda i zydostwa to chyba wybral lepiej niz dolaczyc do zeria~
Kurwa a ty za kogo sie masz idioto jebany? to kurwa jebany elfhame kurwa myslal ze wszystko sobie moze. Co kurwa stego ze opena ojebalismy? Polowa z nas byla 1 raz na openie wiec kurwa czego chciales sie spodziewac? Widzisz kurwa do wara doszli nowi ludzie bo chyba kurwa wida co sie dzieje i nie dadza soba pomiatac, moze ty lizesz dupe albo na kazde zawolanie zydow wysylasz im gotowke zebys mogl sobie bez problemowo expic. Gedd poszezyl grono judaistow bo juz nie mogl sie doczekac kiedy pojdzie expic -,-. Kolejne jest to ze gadasz na Lenrocka i Silverisa racja moze i tak jest ze boja sie padac, ale taka sama sytuacja jest kurwa z frajerem Pablofonem ktory tez sie nie loguje w chuj czasu, albo dochodzi do wara gdy juz wynik wojny jest pewny dla gildi ktora wygrywa :) Wiec kurwa zamknij morde i idz spac, a najlepiej to sie utop.
kthxbye.
Princess Agusia
29-08-2008, 07:24
To szwedzi rozpoczeli tą wojne zabijajac Polakow i ich kolegow, dzieki ktorym mieli "wladze" na kyrze.
Szwedzi twierdzą ze tak sie zaczeło :
Alx Ambrosius
Aug 17 2008, 08:36:19 CEST Killed at Level 133 by Xorian of Zygus and by Lady'bloody
Buchamy zrobilo najlepsze co moglo zrobic. Staneli przeciwko tym , ktorzy ich zdradzili. Lepszy stary wrog niz zdrajcy. Nie wiem czemu wyzywacie od zydow,przeciez 2 miesiace temu zrobiliscie to samo bylo ok?
Gedd ma Kyre gdzies, po co grac na serverze na ktorym wszyscy to zdrajcy. Ma Erfelura na Aldorze i mysle ze mu z tym dobrze. To samo Thomonix, grajacy na Brolliku. :)
tam ktoś up napisał że połowa teamu była 1 raz na openie więc jak dla mnie to wszystko mówi za siebie bo jak wy chcecie wygrać jak macie walczyć z ludzmi którzy na openach na*******aja się już troszke ;>? pzdr.
ramoreroses
29-08-2008, 13:30
Kurwa a ty za kogo sie masz idioto jebany? to kurwa jebany elfhame kurwa myslal ze wszystko sobie moze. Co kurwa stego ze opena ojebalismy? Polowa z nas byla 1 raz na openie wiec kurwa czego chciales sie spodziewac? Widzisz kurwa do wara doszli nowi ludzie bo chyba kurwa wida co sie dzieje i nie dadza soba pomiatac, moze ty lizesz dupe albo na kazde zawolanie zydow wysylasz im gotowke zebys mogl sobie bez problemowo expic. Gedd poszezyl grono judaistow bo juz nie mogl sie doczekac kiedy pojdzie expic -,-. Kolejne jest to ze gadasz na Lenrocka i Silverisa racja moze i tak jest ze boja sie padac, ale taka sama sytuacja jest kurwa z frajerem Pablofonem ktory tez sie nie loguje w chuj czasu, albo dochodzi do wara gdy juz wynik wojny jest pewny dla gildi ktora wygrywa :) Wiec kurwa zamknij morde i idz spac, a najlepiej to sie utop.
kthxbye.
wydaje mi sie ze jestes jednym z rl zeria (czytaj kompletnych kretynow)
zebraliscie zajebisty team sylka spiiiiid i myslicie ze wygracie opena lol kretynie, to ze pierwszy raz ktos wyskakuje na opena to nie znaczy ze odrazu jest skazany na porazke jednak u was nawet ludzie ktorzy wlacza na kyrze od poczatku serwaa nie maja skila bo bylo widac ostatnio, wiec lepiej dajcie sobie spokoj lub robicie noob chary zeby zebrac kase na paymenty.
ebernardyn
29-08-2008, 15:32
Idiotą możesz sobie nazywać tatę, jeśli ci pozwoli. Jeżeli możesz to płacz. Hiszpanie to noskille, ale nawet banda 150~ noskilli może coś pomóc. I nawet nie odpisuj na tego posta, nie zamierzam już nawet patrzeć na twój nick na forum.
ramoreroses
29-08-2008, 15:46
150 lvl hiszpance pokazali jak wyskoczyli w 10 na 3 szwedow i dostali do 0.
A co do after dark to BLEEEEEEEEEESYYYYYYY BLESY i paymenty :)
ramoreroses
30-08-2008, 10:22
Stats for After Dark
Sylka Spid 3 kills
Herineey 2kills
Lord Galtarion,Kvitko,Anticore
Moryd El'Bandito Raul'Hokukuz and Bloody'Lady with 1 Kill.
jesli sylka ma najwiecej skila to nie wyobrazam sobie co z reszta squadu ;D
Princess Agusia
30-08-2008, 11:20
Stats for After Dark
Sylka Spid 3 kills
Herineey 2kills
Lord Galtarion,Kvitko,Anticore
Moryd El'Bandito Raul'Hokukuz and Bloody'Lady with 1 Kill.
jesli sylka ma najwiecej skila to nie wyobrazam sobie co z reszta squadu ;D
hmmm wątpię żeby to Sylka walczyła.. chociaż mogę sie mylić to przecież miss pvp :D
Valtuz88
30-08-2008, 14:55
Sylka i reszta przydupasow dała popis na Edron, wiec jesli tam jest pierwszym fragerem to pzdr ;)
Tak wogole to sam niewiem o co juz tu chodzi, ale czego dzieci niezrobia zeby dostac zabawke 8o
@ramoreroses
PO
1. nie jestem zadnym rl od zeria :)
2. jesli sylka i reszta roz*******aja memberow z buchamy to widac ze w buchamy walczyc tylko xolo, yorbbi , kataruso , ravin a reszta to jebane pacholki co tylko liza dupe aby sobie pograc.
3. skad mozesz wiedziec jakby wygladala sytuacja jakby do AD doszli spainy? co stego ze wtedy ojebali 10 na 3?
4. myslisz ze jak gedd wyjebie z ekipa na opena 100 na 30 to jest ok i sa szanse?
po 5 i ostatnie, wy*******aj z tego forum.
bye
Pawlos II
31-08-2008, 00:40
Chlopaki bez kłotni to jest forum wiec kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie ;s ;D
A co do wojny to narazie ostro dostajemy w dupe ;s
ramoreroses
31-08-2008, 11:18
@ramoreroses
PO
1. nie jestem zadnym rl od zeria :)
2. jesli sylka i reszta roz*******aja memberow z buchamy to widac ze w buchamy walczyc tylko xolo, yorbbi , kataruso , ravin a reszta to jebane pacholki co tylko liza dupe aby sobie pograc.
3. skad mozesz wiedziec jakby wygladala sytuacja jakby do AD doszli spainy? co stego ze wtedy ojebali 10 na 3?
4. myslisz ze jak gedd wyjebie z ekipa na opena 100 na 30 to jest ok i sa szanse?
po 5 i ostatnie, wy*******aj z tego forum.
bye
no nie teraz placzesz ze wyskakuje 100 vs 30 ? chyba nie pamietasz openek w port hope jak buchamy bylo o wielu mniej a i tak dostaliscie chyba raz 18-0 drugi raz 25-4?
gdyby nie szwedzi w ostatniej wojnie bylibyscie nikim na kyrze, zreszta jestescie byliscie i bedziecie nadal
@up nieno co prawdo to prawda bo te akcje w port hope były genialne w wykonaniu buchamy ;)
Chlopaki bez kłotni to jest forum wiec kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie ;s ;D
A co do wojny to narazie ostro dostajemy w dupe ;s
Dziwne? Jak można wygrac wojne siedząc w pz i nie robiąc żadnych akcji? :P :*
A po co maja wylazic z pz jak sami sie niedlugo zaczniecie wybijac ^_^
Juz pare osob pisalo ze maja dosc drugiej strony, kwestia czasu. ;/
A po co maja wylazic z pz jak sami sie niedlugo zaczniecie wybijac ^_^
Juz pare osob pisalo ze maja dosc drugiej strony, kwestia czasu. ;/
To niech nie płaczą, że przegrywają..
jansar14
02-09-2008, 17:54
no jak narazie to dostajemy sie nie dziwie patrze a tu dziewczyna z buchamy zabija naszych ... jaki z tego moral polak polaka sprzeda ;(
Tak czytam te posty ludzi z przegrywajacej strony, chyba Dark Side ta?, to az mi sie glupio robi, wiekszosc nie potrafi sie nawet wyslowic...Silveris pewnie jest Battle Commanderem. o/
a twoja stara to xolorian xD
Tak czytam te posty ludzi z przegrywajacej strony, chyba Dark Side ta?, to az mi sie glupio robi, wiekszosc nie potrafi sie nawet wyslowic...Silveris pewnie jest Battle Commanderem. o/
zajebista postawa gedda na masslogu :) gedd aka xlog xD hahaha.
@Z3N3K
tym razem jakos po dupce co? wiesz z zydami to do pieca - stare motto gedda ;]
ebernardyn
03-09-2008, 17:32
To niech nie płaczą, że przegrywają..
A ty zamknij ryj, bo gdybyś nie zajebał kasy z PoI i nie zapłacił szwedom żeby cie przyjeli w łaskę to byś kurwa siedział na Harmonii albo Securze i kolejnego knighta botował, a nie grał teraz na Kyrze.
Spójrzcie kurwa na szwedów jebane polaki, mówie tutaj o Xolorianach, Zeriach, Zenkach, Herineeyach, Zangiewach i reszcie pionków (wszystkich polakach z kyry). Oni zawsze się trzymają razem, raz walczyli z geddem, przeciwko zenkom, raz z zenkiem przeciwko reszcie polaków, teraz z geddem na zeriów i herineeyów. Ale zawsze są razem, nigdy się nie rozdzielali. A kurwa Polacy się sprzedają na wzajem, zamiast wymieść kurwa tą całą chołote i rozpocząć rozgrywkę między sobą, jak już będzie posprzątane to się pierdolą raz z tej strony, raz z tej. Ogarnijcie się, bo w końcu Szwedzi nabiorą rl który wyexpią chary i huj strzeli kyre. Pewnie dostanę bana za tego posta, ale cóż, trzeba się poświęcić.
@bernardyn
W tym co gadasz masz dużo racji. Kyra to świat gdzie nie ma honoru i zgrania, generalnie zbyt dużo idiotów posiada wysoko poziomowe postacie co wplywa na caly gameplay swiata. Cala konstrukcja tibii umozliwilo stworzyc to czym jest obecnie kyra - podczas 7.6 powstalo duzo hlvl sorkow - co widac obecnie i objawia sie to w postaci idiotow typu Veritasa Altusa i ludzi jego pokroju. Pozniej wzmocnienie knightow - i wysyp botow na kazdym mozliwym ekspowisku. Obecnie dla mnie to swiat stracony. Zreszta - jak cala tibia.
Pozdrawiam trzeźwo myślących~
Valtuz88
04-09-2008, 14:15
No dokładnie jeden w*******a kose drugiemu w plecy tylko poto zeby poexpic przez pare miesiecy, a potem i tak zmieniaja składy i cała bajka zatacza koło, zaduzo pojebów ma wysokie lvl i za szybko sie expi/botuje, całosc idzie na psy i jeszcze takie trolle na forum pierdola swoje mondrosci, chociasz chuja wiedza i mysla ze maja cos do powiedzenia bo wbili pare lvl na kupionej postaci...
BRAWO!
No dokładnie jeden w*******a kose drugiemu w plecy tylko poto zeby poexpic przez pare miesiecy, a potem i tak zmieniaja składy i cała bajka zatacza koło, zaduzo pojebów ma wysokie lvl i za szybko sie expi/botuje, całosc idzie na psy i jeszcze takie trolle na forum pierdola swoje mondrosci, chociasz chuja wiedza i mysla ze maja cos do powiedzenia bo wbili pare lvl na kupionej postaci...
BRAWO!
Chyba, że swoje "mondrosci"
hmmm wątpię żeby to Sylka walczyła.. chociaż mogę sie mylić to przecież miss pvp :D
A jednak to Sylka walczyla. ;)
Princess Agusia
06-09-2008, 12:51
A jednak to Sylka walczyla. ;)
wiec zwracam honory dla tej Pani :P
co do kyry.. to wszyscy wiedza jaka jest postawa Polaków .. wiec bez sensu pisać o tym jak jest, tylko może ktoś ma pomysł na jakąś zmianę...
wiec zwracam honory dla tej Pani :P
co do kyry.. to wszyscy wiedza jaka jest postawa Polaków .. wiec bez sensu pisać o tym jak jest, tylko może ktoś ma pomysł na jakąś zmianę...
ja mam pomysl. trzeba wyjebac swe i grac normalnie, z tego co wiem heri i reszta zdradzili dlatego ze gedd i jego ludzie za bardzo sie panoszyli i uwazali ze jesa mastah (moge sie mylic) a po 2 nie zapominajmy ze gedd kiedys tez byl ze swe, wiec nie wiem o co mu chodzi kiedys heri, old mothoonost , sairus'ek i syranus (teraz ervelio) walczyli przeciwko geddowi i reszcie swe.
Wiec gedd zjebal akcje bo sam kiedys byl zdrajca, a jakby teraz byl z herineeyem i reszta to by wyjebali z serva raz na dobre swe i hiszpanow i gdy juz by to zrobili to kurwa bym pilnowal tylkp tego zeby w gildi byl spokuj i nikt sie nie klucil , zgrywal kozaka. I kyra by byla polskim servem.
Bo tak jak ebernardyn napisal swe sciagaja na kyre coraz wiecej swoich rl ziomow, wrescie bedzie tak ze urosna w sile i wyjebia all polakow i kyra bedzie swe serverem.
Pawlos II
06-09-2008, 21:18
Pierwszy raz sie zgodze z eber~pozdro xDD
Szwedzi sciagaja swoich rli, kumpli z innych servow na kyre i zaczynaja sie panoszyc w chuj, co do tego czasu ktory sperdzilem z nimi na vent nie zaluje ale gdybym wiedzial ze tak zaczna kozaczyc to bym byl za wyjebaniem ich odrazu.
ebernardyn
07-09-2008, 02:25
Pierwszy raz sie zgodze z eber~pozdro xDD
Szwedzi sciagaja swoich rli, kumpli z innych servow na kyre i zaczynaja sie panoszyc w chuj, co do tego czasu ktory sperdzilem z nimi na vent nie zaluje ale gdybym wiedzial ze tak zaczna kozaczyc to bym byl za wyjebaniem ich odrazu.
Pozdro, może i na forum tak, ale nie w grze ;)
Miejmy nadzieje ze kiedys takie czasy nastana :D ze all polacy beda razem i wyjebia z serva swe i sapinow.
Princess Agusia
07-09-2008, 16:59
Miejmy nadzieje ze kiedys takie czasy nastana :D ze all polacy beda razem i wyjebia z serva swe i sapinow.
a nadzieja matka głupich .. zarówno heri jak i gedd sa zbyt dumni żeby sie pogodzić :P
a swe nie są gorszymi pa od polaków i wszyscy o tym wiedzą
ebernardyn
07-09-2008, 22:16
a nadzieja matka głupich .. zarówno heri jak i gedd sa zbyt dumni żeby sie pogodzić :P
a swe nie są gorszymi pa od polaków i wszyscy o tym wiedzą
Powiem tak, alkohol łamie wszystkie podziały :)
A jeśli chodzi o szwedów to oni robią największe PA, nigdy nie doświadczyłem takiego PA od polaków jak od szwedów. Być może takie przypadki miałem :)
Princess Agusia
08-09-2008, 00:29
ja mam pomysl. trzeba wyjebac swe i grac normalnie, z tego co wiem heri i reszta zdradzili dlatego ze gedd i jego ludzie za bardzo sie panoszyli i uwazali ze jesa mastah (moge sie mylic) a po 2 nie zapominajmy ze gedd kiedys tez byl ze swe, wiec nie wiem o co mu chodzi kiedys heri, old mothoonost , sairus'ek i syranus (teraz ervelio) walczyli przeciwko geddowi i reszcie swe.
Wiec gedd zjebal akcje bo sam kiedys byl zdrajca, a jakby teraz byl z herineeyem i reszta to by wyjebali z serva raz na dobre swe i hiszpanow i gdy juz by to zrobili to kurwa bym pilnowal tylkp tego zeby w gildi byl spokuj i nikt sie nie klucil , zgrywal kozaka. I kyra by byla polskim servem.
Bo tak jak ebernardyn napisal swe sciagaja na kyre coraz wiecej swoich rl ziomow, wrescie bedzie tak ze urosna w sile i wyjebia all polakow i kyra bedzie swe serverem.
co do gedda .. to z tego co pamiętam zostawił swe żeby pomoc polakom.. sam zenek spotkał sie z nim w rl żeby go przekonać.. udało sie... swe przez pewien czas praktycznie nie grali na kyrze... i jak gedd na tym wyszedł ?? Polacy zdradzili go.. wiec w sumie nie ma co sie mu dziwić..
nawet gdyby znowu Polacy byli razem i tak by sie kłócili i po czasie było by to samo...
chyba ze faktycznie wypija razem flaszkę i serducha im zmiękną XD
jak zenek w chuja polecial o*******ajac na poi questa tylko po to zeby zaplacic swe zeby go przyjeli do gildi, to od tego sie zaczelo.
jak zenek w chuja polecial o*******ajac na poi questa tylko po to zeby zaplacic swe zeby go przyjeli do gildi, to od tego sie zaczelo.
O czym ty pierdolisz w ogole? To ja byłem w wygrywającym teamie, a szwedzi wtedy przegrywali, ale chciałem im z Dadim pomóc. Kasa z poi poszła na 3 ludzi(na mnie, Dadiego i TSP). Więc nie wiem co mają do tego szwedzi? łał
Princess Agusia
09-09-2008, 00:37
O czym ty pierdolisz w ogole? To ja byłem w wygrywającym teamie, a szwedzi wtedy przegrywali, ale chciałem im z Dadim pomóc. Kasa z poi poszła na 3 ludzi(na mnie, Dadiego i TSP). Więc nie wiem co mają do tego szwedzi? łał
tak rzeczywiście było,, bo zenek ma dobre serduszko i pomaga słabszym
Bloody'Lady
09-09-2008, 16:23
Nom a ty pomagasz żydom.
To nie zmienia faktu tak jak sami ludzie z Buchamy gadali ze nie beda z zadnym zdrajca w teamie, a jednak sa bo kiedys zenek sam ich zdradzil. :)
Ale i tak Gedd juz stracil respekt na kyrze wiec tam jebali go :D
Tak jak i ty oczywiscie pomagasz slabszym prawda? :baby:
Princess Agusia
09-09-2008, 18:44
Nom a ty pomagasz żydom.
nie ja walczę z tymi co mnie zabili (Fearless Legion).. a to ze oni są po tej samej stronie co heri team to już nie moja wina..
@Imperor
myślę że wielu osobom pomogłam, szczególnie jak mieli problemy ze szwedami..
Jeśli to adnotacja do tego ze doszłam do tych co maja przewagę w war.. to powiedziałam ze nie będę sie w to mieszać dopóki ktoś sie do mnie nie przyje*** jak ktoś mnie zabije to idę do drugiej strony i tak zrobiłam.. i Ci co są normalni nie maja mi tego za złe.
a i.. wy kółko gedd i gedd .. ludzie zrozumcie ze on ma kyre w d. gra na innych serwach a u nas tylko czasami sie pokazuje...
Pawlos II
09-09-2008, 19:22
Kyra jest takim servem ze dlugo nie wytrzyma bez podzialow.
Btw co do twojej smierci Agniesia to glupio ze ci z FL cie jebneli ;/
Ale i tak Gedd juz stracil respekt na kyrze wiec tam jebali go :D
No to jak on stracił to może ktoś inny zyskał?
No to jak on stracił to może ktoś inny zyskał?
Moze ty? albo ktos z twojej rodziny?
Tak na powaznie to najbardziej na kyrze respekt mialem do gedda, kolejne miejsce zajmowal old terazul.
A teraz to wszyscy tylko sie noobia taki abo kurwa kto nim gra? jakies dziecko 10+ lat. A elfhame to juz n/c.
Moze ty? albo ktos z twojej rodziny?
Tak na powaznie to najbardziej na kyrze respekt mialem do gedda, kolejne miejsce zajmowal old terazul.
A teraz to wszyscy tylko sie noobia taki abo kurwa kto nim gra? jakies dziecko 10+ lat. A elfhame to juz n/c.
Oczywiście że ja w trafiłeś w 10 !! gratuluje
I takie małe info jakby ktoś nie wiedział Erig działa xDDD
protektor_migthy_agnes
11-09-2008, 09:21
[QUOTE=Imperor;2259285]ja mam pomysl. trzeba wyjebac swe i grac normalnie, z tego co wiem heri i reszta zdradzili dlatego ze gedd i jego ludzie za bardzo sie panoszyli i uwazali ze jesa mastah (moge sie mylic) a po 2 nie zapominajmy ze gedd kiedys tez byl ze swe, wiec nie wiem o co mu chodzi kiedys heri, old mothoonost , sairus'ek i syranus (teraz ervelio) walczyli przeciwko geddowi i reszcie swe.
Bo tak jak ebernardyn napisal swe sciagaja na kyre coraz wiecej swoich rl ziomow, wrescie bedzie tak ze urosna w sile i wyjebia all polakow i kyra bedzie swe serverem.[/QUOTE
Po twojej wypowiedzi stwierdzam iż jesteś jednym z typów który ma hunta od swe/buchamy i nie potrafi nic z tym zrobić. Z tego co napisałeś rozumiem że chciałbyś aby wszyscy polacy się zjednoczyli i wyjebali wszystkie inne narodowosci. Następnie piszesz że trzymałbyś pożądek w gildi zeby był spokój i wszyscy się kochali... ok to ma nawet sens. Stary tylko odpowiedz mi teraz na jedno proste pytanie... co ty byś kurwa w tej grze robił jakby już doszło do takiej sytuacji? Chodzilibyśmy razem dla rozrywki expić na ratach na roty w Liberty a od czasu do czasu zabić draga na zamku kolo miasta elfów. Jakie by to było pięknie. Człowieku czy do Ciebie nie dociera że wojna to jest najlepsze co może być w Tibi? I co chwile jakiś noob piepszy; "Niech polacy sie zjednocza one11one1 zrobimy pokój i wszyscy polacy beda sobie expic " W skrócie: Jak ci się wojna nie widzi i to że ktoś cie zabija za friii to wy*******aj na non-pvp :]
PS: Sam mam hunta od tego żydostwa ale kurwa nie płacze. Wojna musi być :D
PS2: To że mam hunta i to że mnie ubijają jest kurwa niczym w porównaniu z tą bandą pół mózgów z przeciwnej strony którzy wołają za nami że jesteśmy żydami, następne se kurwa trendi słowo znaleźli. Nie tak dawno było modne słowo "retard" teraz kurwa wszyscy są żydami. Dla przykładu: Idą se chłopaczki z carlin 20 levelki na kopy krasnoludów pekować. Zabili tam jakiegoś 30 levelka. Następnego dnia pani w przedszkolu się ich pyta: -pochwalcie się kogoście wczoraj ujebali - a oni na to - a jakiegoś żyda z thais... No lol wszyscy są kurwa jude ostatnio :]
@Agniesia
nie ja walczę z tymi co mnie zabili (Fearless Legion).. a to ze oni są po tej samej stronie co heri team to już nie moja wina..
@Imperor
Jeśli to adnotacja do tego ze doszłam do tych co maja przewagę w war.. to powiedziałam ze nie będę sie w to mieszać dopóki ktoś sie do mnie nie przyje*** jak ktoś mnie zabije to idę do drugiej strony i tak zrobiłam.. i Ci co są normalni nie maja mi tego za złe.
a i.. wy kółko gedd i gedd .. ludzie zrozumcie ze on ma kyre w d. gra na innych serwach a u nas tylko czasami sie pokazuje...
Droga Agnieszko musisz zrozumieć że jak się ma swój honor to nie można tak z wszystkim dookoła i piepszyć i maić ich (czytaj lizać dupe). Tak załatwiłaś nie jednej osobie frii u szwedów tylko pytanie jakim sposobem? A takim że liżesz dupe wszystkim i masz wszędzie układy gz pomysłu ale dla mnie byłyby to działanie źle wpływające na moje samopoczucie i psychike. Wiesz skojarz akcje, wrzucam sobie do filmiku Real Kyra Faces fotke Claudii Schiffer lub jeśli wolisz Heidi Klum w skąpej bieliźnie i podpisuje Migthy Angiesia 100 level eleder drut. Następnie oglądam komentarze na You Tube owego filmu nom i sobie tak czytam; Elfhame commented: oh Agnieszka you are so hot, Nicke commented: Agniesia lets go in some place tommorow, CzesiekPorgomcaSmokof: ale ma duże cycki. Widząc tak pozytywnie nastawioną do mnie publike zaczynam rozmawiać z ludźmi a konkretnie z ludzikami w tibi. Gdy już mam już wylizane wszystkie dupencje na kyrze zaczynam kozaczyć bo wiem że mnie kurwa teraz już nikt nie ruszy. A na deser żeby kurwa było tego mało dochodzę o dziwo gdzie? No do buchamy i swe bo przecież oni są slabi i trzeba im pomóc. To wy*******aj i nie wracaj żydówko.
Mały żarcik na pożegnanie: -Co robi żydówka w piecu? -Puszcza się z dymem. lol pozdro
Princess Agusia
11-09-2008, 10:47
Po twojej wypowiedzi stwierdzam iż jesteś jednym z typów który ma hunta od swe/buchamy i nie potrafi nic z tym zrobić. Z tego co napisałeś rozumiem że chciałbyś aby wszyscy polacy się zjednoczyli i wyjebali wszystkie inne narodowosci. Następnie piszesz że trzymałbyś pożądek w gildi zeby był spokój i wszyscy się kochali... ok to ma nawet sens. Stary tylko odpowiedz mi teraz na jedno proste pytanie... co ty byś kurwa w tej grze robił jakby już doszło do takiej sytuacji? Chodzilibyśmy razem dla rozrywki expić na ratach na roty w Liberty a od czasu do czasu zabić draga na zamku kolo miasta elfów. Jakie by to było pięknie. Człowieku czy do Ciebie nie dociera że wojna to jest najlepsze co może być w Tibi? I co chwile jakiś noob piepszy; "Niech polacy sie zjednocza one11one1 zrobimy pokój i wszyscy polacy beda sobie expic " W skrócie: Jak ci się wojna nie widzi i to że ktoś cie zabija za friii to wy*******aj na non-pvp :]
PS: Sam mam hunta od tego żydostwa ale kurwa nie płacze. Wojna musi być :D
PS2: To że mam hunta i to że mnie ubijają jest kurwa niczym w porównaniu z tą bandą pół mózgów z przeciwnej strony którzy wołają za nami że jesteśmy żydami, następne se kurwa trendi słowo znaleźli. Nie tak dawno było modne słowo "retard" teraz kurwa wszyscy są żydami. Dla przykładu: Idą se chłopaczki z carlin 20 levelki na kopy krasnoludów pekować. Zabili tam jakiegoś 30 levelka. Następnego dnia pani w przedszkolu się ich pyta: -pochwalcie się kogoście wczoraj ujebali - a oni na to - a jakiegoś żyda z thais... No lol wszyscy są kurwa jude ostatnio :]
@Agniesia
@Imperor
Droga Agnieszko musisz zrozumieć że jak się ma swój honor to nie można tak z wszystkim dookola i piepszyć i maić ich (czytaj lizać dupe). Tak załatwiłaś nie jednej osobie frii u szwedów tylko pytanie jakim sposobem? A takim że liżesz dupe wszystkim i masz wszędzie układy gz pomysłu ale dla mnie były by to działanie źle wpływające na moje samopoczucie i psychike. Wiesz skojarz akcje, wżucam sobie do filmiku Real Kyra Faces fotke z Claudii Schiffer lub jeśli wolisz Heidi Klum w skąpej bieliźnie i podpisuje Migthy Angiesia 100 level eleder drut. Następnie oglądam komentarze na You Tube owego filmu nom i sobie tak czytam; Elfhame commented: oh Agnieszka you are so hot, Nicke commented: Agniesia lets go in some place tommorow, CzesiekPorgomcaSmokof: ale ma duże cycki. Widząc tak pozytywnie nastawioną domnie publice zaczynam rozmawiać z ludźmi a konkretnie z ludzikami w tibi. Gdy już mam już wylizane wszystkie dupencje na kyrze zaczynam kozaczyć bo wiem że mnie kurwa teraz już nikt nie ruszy. A na deser żeby kurwa było tego mało dochodzę odziwo gdzie? No do buchamy i swe bo przecież oni są slabi i trzeba im pomóc. To wy*******aj i nie wracaj żydówko.
Mały żarcik na pożegnanie: -Co robi żydówka w piecu? -Puszcza się z dymem. lol pozdro
Drogi ch** go wie kim ty jesteś, bo masz zbyt mało odwagi żeby pisać w swoim imieniu B).. jeśli dla Ciebie lizanie d. to jest to ,ze normalnie rozmawiam z niektórymi ludźmi bez względu na to po której są stronie twoja sprawa.. :oNie należę do osób które w jeden dzień pija z kimś vodke a na drugi delejtuja mu chara bo maja zbjeba** psyche przez tą grę... Nie wyzywam kogoś bo walczy po innej stronie.. a miesiąc później siedzieć z nim na jednym vt i udaje przyjaciela.. (no z wyzywaniem sylka to wyjatek bo samam sobie szuka.. apropo lizania dupy spójrz na wasza koleżankę która jak była w buchamy najgłośniej sie darła jeb** żydów i co później .. ) a więcej osób na kyrze lizało mi d** niż ja im.X(Co do szwedów siedziałam z nimi na vt od początku gry na kyrze.. nawet jak przegrali wojnę z polakami.. wiec nie mam nic sobie do zarzucenia... wiec mój drogi Ch** go wie kto ty jesteś skończ pierd**lic na mój temat . A zresztą Ty mówiłeś coś , czy to tylko gnój parował ?? ... rozumie ze masz problemy emocjonalne i chcesz odwrócić uwagę od siebie ale to naprawdę nie moja wina, że w dzieciństwie karmili cie z procy i teraz masz gębę jak tłuczek do ziemniaków,czy że jesteś rozwinięty jak papier toaletowy. Chyba ci się coś zassało w mózgu, albo lepiej idź do stolarza, bo ci się klepki poluzowały, a nie wypowiadaj sie na forum o czymś o czym nie masz pojęcia.. chociaż w sumie mi to wisi jak kilo kitu na agrafce:p
Rada na przyszłość :lecz się na nogi, bo niestety na głowę już za późno.:cup:
protektor_migthy_agnes
11-09-2008, 12:09
Drogi ch** go wie kim ty jesteś, bo masz zbyt mało odwagi żeby pisać w swoim imieniu B).. jeśli dla Ciebie lizanie d. to jest to ,ze normalnie rozmawiam z niektórymi ludźmi bez względu na to po której są stronie twoja sprawa.. :oNie należę do osób które w jeden dzień pija z kimś vodke a na drugi delejtuja mu chara bo maja zbjeba** psyche przez tą grę... Nie wyzywam kogoś bo walczy po innej stronie.. a miesiąc później siedzieć z nim na jednym vt i udaje przyjaciela.. (no z wyzywaniem sylka to wyjatek bo samam sobie szuka.. apropo lizania dupy spójrz na wasza koleżankę która jak była w buchamy najgłośniej sie darła jeb** żydów i co później .. ) a więcej osób na kyrze lizało mi d** niż ja im.X(Co do szwedów siedziałam z nimi na vt od początku gry na kyrze.. nawet jak przegrali wojnę z polakami.. wiec nie mam nic sobie do zarzucenia... wiec mój drogi Ch** go wie kto ty jesteś skończ pierd**lic na mój temat . A zresztą Ty mówiłeś coś , czy to tylko gnój parował ?? ... rozumie ze masz problemy emocjonalne i chcesz odwrócić uwagę od siebie ale to naprawdę nie moja wina, że w dzieciństwie karmili cie z procy i teraz masz gębę jak tłuczek do ziemniaków,czy że jesteś rozwinięty jak papier toaletowy. Chyba ci się coś zassało w mózgu, albo lepiej idź do stolarza, bo ci się klepki poluzowały, a nie wypowiadaj sie na forum o czymś o czym nie masz pojęcia.. chociaż w sumie mi to wisi jak kilo kitu na agrafce:p
Sylka darła się na vencie "jebać żydów" bo miała do tego powody(niewiem kurwa jaki to ma związek z lizaniem dupy). Tak jak ty teraz pewna osoba wjeżdżała jej na ambicje więc postanowiła dołączyć i nie do Buchamy źle poinformowana koleżanko tylko do Deathly Edge i tej osobie najebać. Poszliśmy sobie z nią bo nic ciekawszego do roboty nie było plus nienawidze szwedów wiec postanowiliśmy pomóc polaczkom i zabić swe. Długo tam miejsca nie zagrzaliśmy bo nas wyjebali po miesiącu znajomości w sumie bez powodu. I tak mieliśmy dość tej beznadziei i czekania po cztery godziny do trzeciej nad ranem na akcje która w końcu się nie odbyła bo pan niejaki Łukasz nie chciał wystawiać swojego chara o 3 w nocy bo bał się massloga a żyd sobie expił do świtu na frostach (przy czym było nas na vencie około 16-17 chłopa więc można było żyda złożyć i spokojnie zrobić defensa ale i tak by nikt nie wpadł). I teraz ty nie robiąc nic całe życie oprócz lizania dupy doszłaś do buchamy (bronisz się tym że FL cie zabiło i masz reason żeby dojść do jednej ze stron a i tak dobrze wiemy że zrobiłabyś to prędzej czy później lub też jakbyś miała jakiś problem odrazu na skargę do kumpli i na jeden by huj wyszedł czy cię ktoś zabił czy nie więc lepiej cie było zajebać odrazu jak tylko się naciełaś). Także podsumowując my za chęć pomocy w warze za podzienke dostaliśmy kopa w dupe plus hunta od Deathly Edge plus hunt od swe i zeriow (taki mały paradox) a ty nigdy nie walcząc (my też huja walczyliśmy ale przynajmniej próbowaliśmy) masz zajebiście na dodatek się nosisz i kozaczysz. Może i niemam powodu ale cię poprostu nienawidze może ci zazdroszcze huj wie, jednow jest pewne; będziesz gryść beton lub jak wolisz piasek na pustyni. Zdechłaś na swojej "potężnej agniesi" już dwa razy padniesz more times. I weź wymyśl jakieś lepsze teksty niż oklepane rymowanki o jasiu i dupie marynie bo jakbyś napisała coś konkretnego to przynajmniej bym się z tego pośmiał ale widzę że jednak tępa jesteś i na nic lepszego cię nie stać. Tak na przyszłość; nie wjeżdżaj mi na starych w następnym poście, huja o ich wiesz :] pozdro
I na koniec porcja dowcipów o żydach:
-Zyd do gory nogami na suficie? - Zydrandol.
-Czym sie rozni przejechany zyd od przejechanego psa?
- Sladami hamowania przed psem.
I tu mój ulubiony
Co najczesciej krzyczy sedzia na meczu w Oswiecimiu?
- Spalony.
Princess Agusia
11-09-2008, 12:52
Sylka darła się na vencie "jebać żydów" bo miała do tego powody(niewiem kurwa jaki to ma związek z lizaniem dupy). Tak jak ty teraz pewna osoba wjeżdżała jej na ambicje więc postanowiła dołączyć i nie do Buchamy źle poinformowana koleżanko tylko do Deathly Edge i tej osobie najebać. Poszliśmy sobie z nią bo nic ciekawszego do roboty nie było plus nienawidze szwedów wiec postanowiliśmy pomóc polaczkom i zabić swe. Długo tam miejsca nie zagrzaliśmy bo nas wyjebali po miesiącu znajomości w sumie bez powodu. I tak mieliśmy dość tej beznadziei i czekania po cztery godziny do trzeciej nad ranem na akcje która w końcu się nie odbyła bo pan niejaki Łukasz nie chciał wystawiać swojego chara o 3 w nocy bo bał się massloga a żyd sobie expił do świtu na frostach (przy czym było nas na vencie około 16-17 chłopa więc można było żyda złożyć i spokojnie zrobić defensa ale i tak by nikt nie wpadł). I teraz ty nie robiąc nic całe życie oprócz lizania dupy doszłaś do buchamy (bronisz się tym że FL cie zabiło i masz reason żeby dojść do jednej ze stron a i tak dobrze wiemy że zrobiłabyś to prędzej czy później lub też jakbyś miała jakiś problem odrazu na skargę do kumpli i na jeden by huj wyszedł czy cię ktoś zabił czy nie więc lepiej cie było zajebać odrazu jak tylko się naciełaś). Także podsumowując my za chęć pomocy w warze za podzienke dostaliśmy kopa w dupe plus hunta od Deathly Edge plus hunt od swe i zeriow (taki mały paradox) a ty nigdy nie walcząc (my też huja walczyliśmy ale przynajmniej próbowaliśmy) masz zajebiście na dodatek się nosisz i kozaczysz. Może i niemam powodu ale cię poprostu nienawidze może ci zazdroszcze huj wie, jednow jest pewne; będziesz gryść beton lub jak wolisz piasek na pustyni. Zdechłaś na swojej "potężnej agniesi" już dwa razy padniesz more times. I weź wymyśl jakieś lepsze teksty niż oklepane rymowanki o jasiu i dupie marynie bo jakbyś napisała coś konkretnego to przynajmniej bym się z tego pośmiał ale widzę że jednak tępa jesteś i na nic lepszego cię nie stać. Tak na przyszłość; nie wjeżdżaj mi na starych w następnym poście, huja o ich wiesz :] pozdro
I na koniec porcja dowcipów o żydach:
-Zyd do gory nogami na suficie? - Zydrandol.
-Czym sie rozni przejechany zyd od przejechanego psa?
- Sladami hamowania przed psem.
I tu mój ulubiony
Co najczesciej krzyczy sedzia na meczu w Oswiecimiu?
- Spalony.
Naprawdę urzekła mnie Twoja historia.. przykro mi ze tak strasznie Was traktowali.. widocznie czymś sobie zasłużyliście..
Mylisz sie nie doszła bym do wojny .. nie miałam zamiaru walczyć, bo kilka osób od heriego jest naprawdę ok w przeciwieństwie do waszego sylkowego teamu nieudaczników, co cwaniakuje tylko na noobcharach.. a to ze padłam na darashi to dlatego ze mi net wyje**lo wiec woow pogratulować.. i obiecuje Ci ze ja od was już na pewno nie padnę :)
jeśli chodzi o moje teksty to musiałam sie po prostu zniżyć do Twojego poziomu żeby do ciebie coś dotarło.. chociaż i tak wydaje mi sie że jesteś za bardzo upośledzony przez ta grę, żeby cokolwiek zrozumieć.
12:41 You see yourself. You are an elder druid.
protektor_migthy_agnes
11-09-2008, 13:25
Naprawdę urzekła mnie Twoja historia.. przykro mi ze tak strasznie Was traktowali.. widocznie czymś sobie zasłużyliście..
Mylisz sie nie doszła bym do wojny .. nie miałam zamiaru walczyć, bo kilka osób od heriego jest naprawdę ok w przeciwieństwie do waszego sylkowego teamu nieudaczników, co cwaniakuje tylko na noobcharach.. a to ze padłam na darashi to dlatego ze mi net wyje**lo wiec woow pogratulować.. i obiecuje Ci ze ja od was już na pewno nie padnę :)
jeśli chodzi o moje teksty to musiałam sie po prostu zniżyć do Twojego poziomu żeby do ciebie coś dotarło.. chociaż i tak wydaje mi sie że jesteś za bardzo upośledzony przez ta grę, żeby cokolwiek zrozumieć.
Uwierz mi że niczym sobie nie zasłużyliśmy. Polaczki poczuły się widocznie zbyt potężne po paru udanych akcjach i uznali nas za zbędnych tylko wcześniej mogli pomyśleć że automatycznie mamy pograne bo swe i zerie będą nas dalej jebać ale jak widać nie dbali oto zabardzo, mogliśmy zacząć lizać dupe i dojść do drugiej strony tak jak espaniole ale tego nie zrobiliśmy. Oglądnołem jeszcze raz .cama i chyba rzeczywiście ci neta wywaliło, ale to i tak niema znaczenia padła byś tak czy siak nie miałaś już many a uhów pewnie wogoóle ::baby:. Musiałabyś nie expic żeby od nas nie paść, a to znaczy że bedziesz siedzieć grzecznie w pzcie i jedynym twoim zajęciem będzie wyzywanie się z Sylka B) pozdro
protektor_migthy_agnes
11-09-2008, 13:36
Uwierz mi że niczym sobie nie zasłużyliśmy. Polaczki poczuły się widocznie zbyt potężne po paru udanych akcjach i uznali nas za zbędnych tylko wcześniej mogli pomyśleć że automatycznie mamy pograne bo swe i zerie będą nas dalej jebać ale jak widać nie dbali oto zabardzo, mogliśmy zacząć lizać dupe i dojść do drugiej strony tak jak espaniole ale tego nie zrobiliśmy. Oglądnołem jeszcze raz .cama i chyba rzeczywiście ci neta wywaliło, ale to i tak niema znaczenia padła byś tak czy siak nie miałaś już many a uhów pewnie wogoóle ::baby:. Musiałabyś nie expic żeby od nas nie paść, a to znaczy że bedziesz siedzieć grzecznie w pzcie i jedynym twoim zajęciem będzie wyzywanie się z Sylka B) pozdro
Mylisz sie nie doszła bym do wojny .. nie miałam zamiaru walczyć, bo kilka osób od heriego jest naprawdę ok w przeciwieństwie do waszego sylkowego teamu nieudaczników, co cwaniakuje tylko na noobcharach..
Co do wojny to mam takie samo podejście jak Agusia xDD , na razie zostanę neutralny póki coś się nie wydarzy , co do Sylki teamu to nie znam nikogo praktycznie tylko trochę Raula :D a co do waszej rozmowy to są od tego prywatne wiadomości co i tak zignorujecie bo riposta musi być !!
protektor_migthy_agnes
11-09-2008, 13:46
Co do wojny to mam takie samo podejście jak Agusia xDD , na razie zostanę neutralny póki coś się nie wydarzy , co do Sylki teamu to nie znam nikogo praktycznie tylko trochę Raula :D a co do waszej rozmowy to są od tego prywatne wiadomości co i tak zignorujecie bo riposta musi być !!
Na tym forum ostatnio nikt nic nie pisze i moja rozmowę z Agniesią możesz uznać za taką na pokaz, wiesz reality show te sprawy gdzie wszystko jest wyreżyserowane. Chcieliśmy z koleżanką rozkręcić temat :) Ty chyba nie uwierzyłeś do końca w to że my tak na serio się wyzywamy co? <sarcasm>
uwierz mi ziomek ze nie wylecieliscie przez to ze poczulismy sie zbyt pewnie, wrecz odwrotnie. zal mi bylo wywalac ludzi kiedy ma sie 20 osob w teamie, ale bylo podejrzenie ze ktos od was sprzedawal. jak mam dostawac massloga w plecy na kazdej akcji, to juz wole walczyc w 20 osob.
Princess Agusia
11-09-2008, 14:09
Nie będę expic ani siedzieć grzecznie w pzecie :) nawet nie zamierzam już wyzywać sylki chociaż to ona zaczęła jakieś chore jazdy.. A i przeceniłam Twoje możliwości myślałam ze dłużej będziesz jechał z tymi chorymi tezami .. mogę Ci tylko pogratulować delikatnej zmiany tonu. a i z chęcią zobaczę tego cama XD
Pawlos II
11-09-2008, 17:16
HAHAH xdd nieładnie ;dddd
protektor_migthy_agnes
11-09-2008, 19:27
uwierz mi ziomek ze nie wylecieliscie przez to ze poczulismy sie zbyt pewnie, wrecz odwrotnie. zal mi bylo wywalac ludzi kiedy ma sie 20 osob w teamie, ale bylo podejrzenie ze ktos od was sprzedawal. jak mam dostawac massloga w plecy na kazdej akcji, to juz wole walczyc w 20 osob.
Mogę ci zapewnić, chodź moje słowo wiele warte dla ciebie nie jest, że Darodo Rodie, Sylka Spid, Flaming Alchelis, Blood Nemezis, Kasspa, Mostre, Yelbix, Eruces, Bloody'Lady w 100% nie byli spy i mógłbym się założyć o cokolwiek że tak było. Znam te osoby długi szmat czasu. Jeżeli dziś dowiedziałbym się że w tamtym okresie któraś z powyżej wymienionych osób była sprzedawczykiem doznałbym ogromnego szoku i chyba zdelejetowałbym swoją postać z wrażenia, pożucił tibie i spalił komputer. Ok rozumiem cie, próbuje postawić się w twojej sytuacji. Przychodzi ci na venta 15 nowych osób które wogóle nie znasz i masz obawy że ktoś może być spy Ba! Równie dobrze to wszyscy z naszej skromnej ekipy mogli być spy :) Ale teraz nasuwa się pytanie poco wy nas wtedy wzieliście? Ja byłem wtedy całkowicie zielony (nigdy nie byłem w warze, zero doświadczenia). Nie miałem bladego pojęcia że mogą wyjść takie cyrki. Powiedzieć ci co ja wtedy miałem zakodowane w główce? No to ja i reszta myśleliśmy sobie tak; a dojdziemy sobie w 15 osób do polaczków, taka grupa osób to jest już jakieś wsparcie, polaczki wróciły zdeterminowane przejąć serwa, rozwalimy w miesiąc swe bo jesteśmy silniejsi i ogólnie będzie nas więcej. Wygramy szybko war i pójdziemy sobie expic i wkońcu nie będzie nas jakiś Jarmungander czy jak to się pisze z expa co chwile wyżucał. Taki mieliśmy plan :P Niestety w praktyce wyszło całkiem inaczej a jakie potem były tego jeszcze efekty uboczne dojścia do was to już mi się nie chcę wypisywać. Hah a obecnie doszło do tego że jesteście ze swe razem i musimy was klepać (jakbyśmy jeszcze mieli jak was klepać hehe) Ja swe nigdy nie będę trawił, no nie lubię ich i tyle B) pozdro
@Agniesia
Co do mojego poprzedniego posta że tam coś tam nabrałem ogłady i lepiej się do ciebie odnoszę i ble ble to żeby nie było ze ci chce dupe lizać buhahahaha :)
@Edit
Jeżeli nie będziesz siedzieć w pzcie ani nie będziesz expić to co ty będziesz robić? :/ Może chodzi ci oto że będziesz walczyć ale niewiem z kim. Hmm może doczekamy się niedługo rozłamu, nie mam pojęcia oco chodzi ale tam szwedziki na forum już się kłucą kto będzie POI robił. Reason kłutni? Nudzi im się bo nie mają z kim walczyć:P
Princess Agusia
11-09-2008, 20:08
Pablofon Sep 11 2008, 19:26:36 CEST Killed at Level 219 by Garlerdon
and by Gafistergo Faberman
No i teraz mamy : Team Szwedow, Team Hiszpanow , Buchamy ,Heri Team + sylka spid and friends .. Jakies prognozy na przyszlosc.. ??
Z tego co sie dowiedzialam Szwedzi zaczeli random pking bo sa znudzeni Kyra :)
protektor_migthy_agnes
11-09-2008, 20:21
No i teraz mamy : Team Szwedow, Team Hiszpanow , Buchamy ,Heri Team + sylka spid and friends .. Jakies prognozy na przyszlosc.. ??
Czyżbym był jasnowidzem? Nie nie jestem nim, to mógł bez problemu przewidzieć każdy, i wiesz co moim zdaniem teraz będzie ciekawie na kyrze. Nie słyszałem jeszcze nigdy o tym żeby na jakimś serwie walczyły 4 różne drużyny każda na każdą czyli po prostu Deathmach :D Tylko proszę was nie łączcie się znowu nie róbcie kolejnych mixów. Niech będzie tak jak jest a zadyma będzie nie unikniona. Może coś mighty gedd powie w tej sprawie? Jak ci się to widzi?
Nie Sylka Spid and friends tylko FL.
No tak jeśli nie będziesz wychodziła z pz to nie padniesz, ale jeśli zdarzy się okazja, żeby zabić Cię to skorzystamy z niej.
Nie chcę wspominać o evul Qua Resmie. ;)
Weronisia
12-09-2008, 09:20
przeciez FL nie ma skilla, jak chcesz zabijac idz do Carlin
To czemu przyjęliście ludzi bez skilla?
2x up
jesli fl nie ma skila to powiedz jakiego skila maja foriuss i xorta skoro padli we 2 na raz od 3-4 osob z fl :)
@ Mighty Agnes
Nie wyzywam kogoś bo walczy po innej stronie.. a miesiąc później siedzieć z nim na jednym vt i udaje przyjaciela.. (no z wyzywaniem sylka to wyjatek bo samam sobie szuka.. apropo lizania dupy spójrz na wasza koleżankę która jak była w buchamy najgłośniej sie darła jeb** żydów i co później .. ) a więcej osób na kyrze lizało mi d** niż ja im.
Sama zaczęłaś dzień wcześniej. A po drugie odczep się odemnie bo od jakiegoś czasu masz jakieś wąty kit wie o co. mówisz że nie chcialaś dochodzić do war i ja ci wierze bo po kiego dochodzić do której strony nigdy nie wiadomo która wygra i komu bardziej warto teraz dupe lizać prawda? :baby:
Btw to może skorzystaj z pomocy psychiatry skoro jesteś zazdrosna np. o to że teraxul rozmawia tak samo ze mna jak i z toba bo to świadczy o jakiś kompleksie.
Btw to może skorzystaj z pomocy psychiatry skoro jesteś zazdrosna np. o to że teraxul rozmawia tak samo ze mna jak i z toba bo to świadczy o jakiś kompleksie.
Z Teraxulem już nie pogadasz
Princess Agusia
12-09-2008, 20:37
@ Mighty Agnes
Nie wyzywam kogoś bo walczy po innej stronie.. a miesiąc później siedzieć z nim na jednym vt i udaje przyjaciela.. (no z wyzywaniem sylka to wyjatek bo samam sobie szuka.. apropo lizania dupy spójrz na wasza koleżankę która jak była w buchamy najgłośniej sie darła jeb** żydów i co później .. ) a więcej osób na kyrze lizało mi d** niż ja im.
Sama zaczęłaś dzień wcześniej. A po drugie odczep się odemnie bo od jakiegoś czasu masz jakieś wąty kit wie o co. mówisz że nie chcialaś dochodzić do war i ja ci wierze bo po kiego dochodzić do której strony nigdy nie wiadomo która wygra i komu bardziej warto teraz dupe lizać prawda? :baby:
buhahahahahah
Sierotko nie chciałam dochodzić do war bo nie chciałam walczyć z ludźmi z rl.. ani z ludźmi z którymi od początku gry na tym świecie byłam w team'ie.. ale ty chu** możesz o tym wiedzieć wiec skończ pier**lic
A z tym teraxulem to tak dojeb**laś ze omg hahah... nie no rozśmieszyłaś mnie Sylwusia.. tylko nie wiem czy sama sobie coś ubzdurałaś czy bekas Ci wkręcił jakaś bajkę .... i przysięgam nigdy niczego ci nie zazdrościłam mogę Ci jedynie współczuć.. ale może kiedyś sie ogarniesz i tego Ci z całego serca życzę Xd
buhahahahahah
Sierotko nie chciałam dochodzić do war bo nie chciałam walczyć z ludźmi z rl.. ani z ludźmi z którymi od początku gry na tym świecie byłam w team'ie.. ale ty chu** możesz o tym wiedzieć wiec skończ pier**lic
A z tym teraxulem to tak dojeb**laś ze omg hahah... nie no rozśmieszyłaś mnie Sylwusia.. tylko nie wiem czy sama sobie coś ubzdurałaś czy bekas Ci wkręcił jakaś bajkę .... i przysięgam nigdy niczego ci nie zazdrościłam mogę Ci jedynie współczuć.. ale może kiedyś sie ogarniesz i tego Ci z całego serca życzę Xd
To kiego wała się czepiasz weź wogóle spłyń dziewczyno a sry może powiem tak jak ty zawsze na vent odpłyń ziommmm, spoko nie ziommmm bo się przykleiłas ziommmm cholera wie po kiego ciagle coś do mnie cierpisz ziommmm. Wiec zajmnij sie teraz swoim charem i przestan non stop obserwowac i komentowac to co ja robie.
W*** ne mam na ciebie i na to co ty o mnie gadasz książkę o mnie piszesz czy coś że tak bardzo cię to interesuje co ja robie ziommm? raczej nie wiec zajmnij sie teraz swoim charem i przestan non stop obserwowac i komentowac to co ja robie.
I tak dla twojej wiadomosci paniusiu to nie wszyscy musza cie lubic tak jak ty bys tego chciala wiec na prawde skoncz w koncu lizac dupe wszystkim dookola bo nudna juz z tym jestes.
btw ile za bp sd? ^^
Zabłysnąłeś Ci powiem.
I co myślisz że jesteś zajebisty? jak tak komentujesz?
Jakbyś nie zauważył wszyscy wiedzą, że Teraxul ma delete account'a.
I wbijam w to co Ty sądzisz, czy jestem fajny czy też nie.
Jakbyś nie zauważył wszyscy wiedzą, że Teraxul ma delete account'a.
I wbijam w to co Ty sądzisz, czy jestem fajny czy też nie.
Po kilku postach trudno to ocenić -.-
Cała Kyra o tym pisała niedawno i całe forum tibi.com więc ktoś by musiał być odcięty od świata, żeby o tym nie wiedzieć
Princess Agusia
12-09-2008, 21:25
To kiego wała się czepiasz weź wogóle spłyń dziewczyno a sry może powiem tak jak ty zawsze na vent odpłyń ziommmm, spoko nie ziommmm bo się przykleiłas ziommmm cholera wie po kiego ciagle coś do mnie cierpisz ziommmm. Wiec zajmnij sie teraz swoim charem i przestan non stop obserwowac i komentowac to co ja robie.
W*** ne mam na ciebie i na to co ty o mnie gadasz książkę o mnie piszesz czy coś że tak bardzo cię to interesuje co ja robie ziommm? raczej nie wiec zajmnij sie teraz swoim charem i przestan non stop obserwowac i komentowac to co ja robie.
I tak dla twojej wiadomosci paniusiu to nie wszyscy musza cie lubic tak jak ty bys tego chciala wiec na prawde skoncz w koncu lizac dupe wszystkim dookola bo nudna juz z tym jestes.
btw ile za bp sd? ^^
Chyba coś Ci sie z kimś poje**alo z tymi tekstami na vent.. albo znowu sobie coś wkręcasz do tej durnowatej główki.. chcesz żebym od ciebie odbiła to mi nie odpisuj bo ja już skończyłam na Twoj temat, w ogóle po chu* sie wreba**las na to forum.. Mnie może nikt nie lubić z tej gry i jakoś specjalnie sie tym nie przejmę.. bo może Ty sie zajmujesz swoim charem ale ja rl lifem,
Nie wiem czy Cie to boli czy jaki chu** ze mnie dużo osób po prostu lubi, ze tak sie przyjeba**as do tego lizania dupy.. znormalniej to może Ciebie tez ktoś w końcu polubi. Pozdro Sylwusia
A co ty sz***o myslisz ze bedziesz pisala co ci sie tylko podoba i nawet nic na to nie powiem. Sry ale ja facetem nie jestem i te twoje pozy na fotkach na mnie nie dzialaja nie bede sie z toba opi****a jak kazdy tylko dlatego ze kawalek dupy pokazalas.
Princess Agusia
12-09-2008, 21:48
A co ty sz***o myslisz ze bedziesz pisala co ci sie tylko podoba i nawet nic na to nie powiem. Sry ale ja facetem nie jestem i te twoje pozy na fotkach na mnie nie dzialaja nie bede sie z toba opi****a jak kazdy tylko dlatego ze kawalek dupy pokazalas.
Uuuu Sylwusia sie z równowagi wyprowadziła ... jak to sie mówi "prawda w oczy kole" ??? Mądrością nie grzeszysz lalunia... ja sie nie zniże do Twojego poziomu i nie zacznę Cie wyzywać bo już napisałam parę postów wcześniej ze nie będę tego robić
ps. bynajmniej mam co pokazać w przeciwieństwie do ciebie głupiutka wulgarna dziewczynko
ps. tymczasem spadam spać.. a ty sobie dalej cos wkręcaj widzę ze świetnie Ci to idzie.. zostawiam Cie z tym samą bo mi sie juz znudziły Twoje żałosne wypowiedzi.. Daj sobie siana i innym.
Możesz mi pokazać twoja wypowiedz gdzie jakas prawda jest? bo to co widze to jest "powiedziec cokolwiek tylko zeby sie odgrysc". A o tym kto jest wulgarny nie musze pisać. <patrz wyżej> <<< instrukcja dla blondynki
ebernardyn
12-09-2008, 22:43
Ja tam dupy nie widziałem :D
.
Kochane oby dwie macie fajne dupy ;*:baby:8o8o8o
.
Princess Agusia
13-09-2008, 07:58
Możesz mi pokazać twoja wypowiedz gdzie jakas prawda jest? bo to co widze to jest "powiedziec cokolwiek tylko zeby sie odgrysc". A o tym kto jest wulgarny nie musze pisać. <patrz wyżej> <<< instrukcja dla blondynki
Łatwiej będzie jak ty mi pokażesz chociaż z 3 moje wypowiedzi które nie są prawdziwe i sensownie to uargumentujesz.
Wiem, że Ci sie to nie uda i walniesz kolejnego wymijającego posta, wiec lepiej Sylwusia idz na "dyske" ( Carpe Diem ), poznaj jakiegoś kolesia , który Ci zbije ciśnienie ( Homo sum, et nil humanum a me alienum esse puto ), wróc zrob sobie dwa ds'y weź blokera feroxa i idz dragi zabijać ( Per Aspera Ad Astra) tylko o utamce nie zapomnij i może Ci przejdzie XD
@Rhara nie obrażaj Sylwusi przecież ona dupcie w majtach blaszanych chowa
ramoreroses
13-09-2008, 09:52
sylka i agnes umowcie sie na ustawke w rl i mordobicie :D
lub w tibi :D
Princess Agusia
13-09-2008, 12:13
no co Ty ja sie jej boje w tibi to miss pvp.. a rl pewnie chłopczyca.. po za tym jak tak spraw nie załatwiam XD
Bartas15
13-09-2008, 14:33
Hahahahaha 15 latki?
Princess Agusia
13-09-2008, 14:51
Hahahahaha 15 latki?
ja mam 13 sylka 14
Weronisia
13-09-2008, 15:39
Britney Spears-Krejzi.mp3
polecam
:baby:
albo kisiel wrestling?XD
Zmieniajac temat tych glupich klutni dziewczynek up up up ktore zachowuja sie tak jak mochery na rynku :D.
Ciekawe co teraz bedzie na Kyrze? 8o Czekamy na kolejne posuniecie Gedda i jego ekipy xD
Princess Agusia
13-09-2008, 20:11
Zmieniajac temat tych glupich klutni dziewczynek up up up ktore zachowuja sie tak jak mochery na rynku :D.
Ciekawe co teraz bedzie na Kyrze? 8o Czekamy na kolejne posuniecie Gedda i jego ekipy xD
Geddy co zrobisz na Kyrze bo kolega pyta ??? XD
Geddy co zrobisz na Kyrze bo kolega pyta ??? XD
Ty jestes jego "lachon" wiec powinnas wiedziec co planuje:baby:
Player Killer
13-09-2008, 23:37
Era panowania 'buchamy' zakończyła się tak szybko jak się zaczęła =)
ps podziekowania dla swe
ps podziekowania dla swe
Ale era panowania Fail sie nie zaczela =)
Dla wszystkich co nie wiedza jak wyglada Herineey postanowilem im to ulatwic:
Wystarczy wpisac Mariusz Rybialek/Belchatow.
http://nasza-klasa.pl/profile/10309730/gallery/3 ten po lewej =)
I co kurwa, cos smiesznego? A Gedda ryj obijaja jakies mloty na youtube =) Wiec jest sie czym szczycic :baby:
"Geddziu wstawaj"
<jeb bomba na ryj>
"kurwa bo ci zaraz przypierdole"
<jeb kolejna bomba a gedd dalej spi>
Pokarz swoja tez sie posmiejemy.
Pokarz swoja tez sie posmiejemy.
czyli z herineeya sie smialas :D ?
Ty się śmiejesz z niego, my się pośmiejemy z Ciebie ;)
ps podziekowania dla swe
Hłe hłe hłe nie mów "hop" zanim nie przeskoczysz .
Wracamy na front ;]
Wracamy na front ;]
I czym ty się Rarenko podniecasz skoro to nie wy wychodzicie na openki na tych charach? Rozdaliście chary po ludziach z aldory furory i ciul wie komu jeszcze, 3/4 z tych co byli to nie wy, więc na prawde nie macie się czym chwalić. Jedynie to świadczy o tym że jesteście nooby i jedyne co umiecie to posługiwać się innymi, żeby war wygrać bo sami wyjśc się boicie :*
Jak byście wy wyszli g*** byście zrobili.
02:20 xxxx [xxx]: bo posiadamy najlepszych ludzi z 3 serverow
Bloody'Lady
15-09-2008, 10:36
Wracamy na front ;]
"Hłe hłe hłe nie mów hop bo wyżej pieca nie podskoczysz, nie masz many to do pieca bo już rozgrzany"
Weronisia
15-09-2008, 13:01
zydopolaczki ladnie po dupie
proponuje zrobic 10 cry me a river theardów na tibia.com jakie to straszne ze przegraliscie i jakie to niesprawiedliwe
zajebista odwage pokazujecie, polacy rushuja a wy bez wniku uciekacie, no rzeczywiscie gyzy odwagi.
zaraz pewnie ktos z adhd pocisnie ;]
Princess Agusia
15-09-2008, 13:19
Wracamy na front ;]
ładne to wczoraj było.. nie wierzyłam że Wam sie uda tak małym team'em.. gratki
ebernardyn
15-09-2008, 13:58
ładne to wczoraj było.. nie wierzyłam że Wam sie uda tak małym team'em.. gratki
A dlaczego oddałaś chara geddowi żeby grał na opence?
I czym ty się Rarenko podniecasz skoro to nie wy wychodzicie na openki na tych charach? Rozdaliście chary po ludziach z aldory furory i ciul wie komu jeszcze, 3/4 z tych co byli to nie wy, więc na prawde nie macie się czym chwalić. Jedynie to świadczy o tym że jesteście nooby i jedyne co umiecie to posługiwać się innymi, żeby war wygrać bo sami wyjśc się boicie :*
Byly 4 osoby z innych serverow:
Kicaj, Klosu z Aldory
Herman Dark z Solery
i Andi z Furory
To tak dużo ? :\ Przecież na Waszych charach biega Gurra i Biku. =\
Princess Agusia
15-09-2008, 15:43
A dlaczego oddałaś chara geddowi żeby grał na opence?
pisałam ze ja już nic na kyrze nie będę robić i nie robie XD że nie chciałam walczyć z ludźmi których lubie i nie walczę ... jakiś problem ?
po pierwsze droga sylwio nie 3/4 tylko jakies 4 osoby, a tak w ogole to juz zapomnialas jak sama mi dawalas passy na openke?
Pawlos II
15-09-2008, 20:33
Byly 4 osoby z innych serverow:
Kicaj, Klosu z Aldory
Herman Dark z Solery
i Andi z Furory
To tak dużo ? :\ Przecież na Waszych charach biega Gurra i Biku. =\
Po 1 to biq jest z kyry panie znawco naszego teamu.
Wczoraj przegraliśmy okrutnie ;pp xDD ale kupuje sie blessy i idzie sie dalej ;d
po pierwsze droga sylwio nie 3/4 tylko jakies 4 osoby, a tak w ogole to juz zapomnialas jak sama mi dawalas passy na openke?
Dobra Gedd zamknij jape dajesz passy zeby wygrywac wojny , tak wogole nie udzielaj sie bo g**no wiesz o o pvp deme musi za ciebie grac elo ;]
ebernardyn
15-09-2008, 21:28
pisałam ze ja już nic na kyrze nie będę robić i nie robie XD że nie chciałam walczyć z ludźmi których lubie i nie walczę ... jakiś problem ?
Ale jak wygracie war to będziesz expić? :>
Player Killer
15-09-2008, 22:13
Jak nie ma skilla to niech daje passy lepszym
Princess Agusia
16-09-2008, 07:56
Ale jak wygracie war to będziesz expić? :>
trudno przewidzieć ale na 90 % NIE
A Ty Gedziu z Kyry to niby nie jesteś? :o
Chodzi mi o to że skoro war na kyrze to powinni walczyć Ci co normalnie na niej grają a nie poł Tibi ściągnięte bo wielmożne buchamy nie chce znowu war przegrać!.
Princess Agusia
16-09-2008, 10:20
Dobra Gedd zamknij jape dajesz passy zeby wygrywac wojny , tak wogole nie udzielaj sie bo g**no wiesz o o pvp deme musi za ciebie grac elo ;]
.. jesteście siebie warci.. ja Was obu jednym hotem na glebe bym położyła..
Pewnie gdybys pokazala pizde (o ile ja masz):evul:
Chodzi mi o to że skoro war na kyrze to powinni walczyć Ci co normalnie na niej grają a nie poł Tibi ściągnięte bo wielmożne buchamy nie chce znowu war przegrać!.
Zawsze ktoś był na vencie czy na ob z innego serva... Było tak i tak będzie wiec teraz się nie zal na forum-.-
protektor_migthy_agnes
16-09-2008, 18:05
To że Buchamy rozdało chary na openke i czy tam leciało pięć, dziesięć czy piętnaście osób z innych serwów którzy są mastah PvP to nie jedyny a przede wszystkim nie najważniejszy powód dla którego przegraliście. Nie zapominaj o tym że połowa waszego teamu to ludzie którzy nigdy nie walczyli lub też tacy co dwa razy na openach byli i nie mają żadnego doświadczenia. Drugą sprawą jest to że praktycznie nie mieliście commandera. Odezwał się koleś raz na 2 minuty. Słyszałem że podobno przed openem ten wasz commander powiedział "latajcie za mną i rzucajcie magic walle" i tyle było jego liderowania, no sorry ale równie dobrze to ja mogę was na opence poprowadzić buhaha lol :P Zamiast pisać na forum i tracić czas i energię na zbędne dyskusje lepiej ogarnijcie ludzi (z tym ogarnięciem też słabo, straszny chaos :() i zastanówcie się jak w przyszłości nie popełnić tych samych błędów. Jeszcze raz powtarzam, bez praktyki i doświadczenia nie wygracie z ludźmi którzy tłuką się w tej grze ładne parę lat. pozdro
kiedys trzeba zaczac sie "tluc" :)
Princess Agusia
16-09-2008, 19:28
Pi**de to ty masz zamiast ryja .. ignore.
ebernardyn
16-09-2008, 19:29
Lol, co to ma do tematu? Pojechałeś bez podstaw.
protektor_migthy_agnes
16-09-2008, 20:15
Pi**de to ty masz zamiast ryja .. ignore.
Tu ignora dać niemożna, to nie tibia :evul:
Princess Agusia
16-09-2008, 20:49
Tu ignora dać niemożna, to nie tibia :evul:
niestety wiem.. ale hmm olewka na jego posty.. bo to niedorozwój
Oboje się popisaliście waszą inteligencją :s
Takie 'dyskusje' nadają się na wasze fajoskie gg 7.7 a nie na forum.
Czyzby war sie skonczyl? Cos slyszalem o pokoju miedzy Fail and Blessy i reszta?
Czyzby war sie skonczyl? Cos slyszalem o pokoju miedzy Fail and Blessy i reszta?
Jeśli nawet... to ile to będzie trwało Dzień , 2? noo moze tydzien...
@up
No tak teraz Blessy są z tymi Herinejami , Izorathami i biją szwedów (z tego co wiem )
Valtuz88
20-09-2008, 10:15
Ja pierdole co tu sie stało na tym forum, 1/4 nooby, 1/4 nowe muzgojeby typu sylka, fl i dzieci( Oryginalnie napisane przez Imperor Pokaż post
Pewnie gdybys pokazala pizde (o ile ja masz), Gedd po co wogole gadasz tymi idiotami, kiedys mielismy trolla typu olik teraz sie rozmnozyli w jego miejsce inni.
Sylka sie spina jakie to niema pvp, a z nami na edron po pizdzie, 130lvl+ vs 45+ pierwszy char chyba jaki zrobiłas 100+ trafilas na wojne i spinasz sie bardziej niz nooby z carlin, co ty wogole masz za pojecie o kyrze i wojnie jak połowa twoich postow to klutnie z agnes, a reszta to pierdoły gorsze niz opowiesci ww noobow z carlin, wpadasz na te forum i niemasz nic specjalnego do powiedzenia jak pierdolenie glupot, bedziemy potrzebowali trolla to poprosimy zebys tu wpadła i popisała twoje madrosci, choc niewiem czy to wszystko co tu rozpisujesz jest powodem tego ze tak mało grasz w tibie, pustym łbem, czy tym ze niedostałas jeszcze pod ogon porzadnie, wpadasz na te forum i chcesz z siebie zrobic dame nr 1, a tak naprawde jestes kupa gowna ktora niepotrzebnie ruszalismy i teraz smierdzi jak reszta FL na tej wojnie i dzieci z kupionymi charami...
POPŁACZ SIE I DAJ NASTEPNY WYCZERPUJACY SUPER POST KTORY ZAPEWNE BEDE CZYTAL Z BULEM BRZUCHA JAK POPRZEDNIE
Dobra @up kto Ty ? ktoś z ekipy `Miśka` czy DS?
Valtuz88
20-09-2008, 12:01
Niemusze sie tlumaczyc smiecia
Ja pierdole co tu sie stało na tym forum, 1/4 nooby, 1/4 nowe muzgojeby typu sylka, fl i dzieci( Oryginalnie napisane przez Imperor Pokaż post
Pewnie gdybys pokazala pizde (o ile ja masz), Gedd po co wogole gadasz tymi idiotami, kiedys mielismy trolla typu olik teraz sie rozmnozyli w jego miejsce inni.
Sylka sie spina jakie to niema pvp, a z nami na edron po pizdzie, 130lvl+ vs 45+ pierwszy char chyba jaki zrobiłas 100+ trafilas na wojne i spinasz sie bardziej niz nooby z carlin, co ty wogole masz za pojecie o kyrze i wojnie jak połowa twoich postow to klutnie z agnes, a reszta to pierdoły gorsze niz opowiesci ww noobow z carlin, wpadasz na te forum i niemasz nic specjalnego do powiedzenia jak pierdolenie glupot, bedziemy potrzebowali trolla to poprosimy zebys tu wpadła i popisała twoje madrosci, choc niewiem czy to wszystko co tu rozpisujesz jest powodem tego ze tak mało grasz w tibie, pustym łbem, czy tym ze niedostałas jeszcze pod ogon porzadnie, wpadasz na te forum i chcesz z siebie zrobic dame nr 1, a tak naprawde jestes kupa gowna ktora niepotrzebnie ruszalismy i teraz smierdzi jak reszta FL na tej wojnie i dzieci z kupionymi charami...
POPŁACZ SIE I DAJ NASTEPNY WYCZERPUJACY SUPER POST KTORY ZAPEWNE BEDE CZYTAL Z BULEM BRZUCHA JAK POPRZEDNIE
Ej macho.
PO:
1. nie gram na kyrze juz bardzo dlugi czas, ale i tak jestem pewien ze wiem 100x wicej niz ty :)
2. za kogo ty sie masz? sadzac po poscie to reprezentujesz barwy carlin (cigle powtorzenia "dzieci lub nooby z carlin , widac ze w tym miescie spedziles bardzo wiele czasu)
3. radzilbym ci sie ogarnac i popracowac nad skladnia i budowa zdania
4. popracuj nad ortografia
5. kolejny balwan ktory po za geddem nie widzi swiata.:baby:
6. myslisz ze jestes pro evul ale niestety tak nie jest
7. a najlepiej to sam zamknij ryj i wy*******aj z tego forum (lecz niestety nie moge ci tego zabronic ;( )
Btw co do mojego posta up up z tym idioycznym postem na mighty, fakt troche kurwa jak to mowia twoi koledzy z carlin"znoobilem"
Czaisz baze? czy przetlumaczyc na angielski?
Nie użyłbym tak mocnych słów jak Valtuz88, ale niemal w zupełności się z nim zgadzam.
Imperor, większość twoich punków 'PO' równie dobrze może odnosić się do ciebie. Twoje posty pokazują, że jesteś jednym z tych ludzi, z którymi tak usilnie wojujesz na forum i strasz się udowodnić, że nie jesteś jednym z nich.
Co do Carlin, faktycznie na wielu serwerach to miasto można nazwać 'miastem noobów' (nie newbie).
Nie użyłbym tak mocnych słów jak Valtuz88, ale niemal w zupełności się z nim zgadzam.
Imperor, większość twoich punków 'PO' równie dobrze może odnosić się do ciebie. Twoje posty pokazują, że jesteś jednym z tych ludzi, z którymi tak usilnie wojujesz na forum i strasz się udowodnić, że nie jesteś jednym z nich.
Co do Carlin, faktycznie na wielu serwerach to miasto można nazwać 'miastem noobów' (nie newbie).
Przepraszam. Chcialbym porosic cie o definicje slowa punków bo szukalem w slowniku i nie nie spotkalem sie z takim slowem :(
Valtuz88
21-09-2008, 03:08
Dobra niepierdol i nie wylaz mi tu z jakimis punktami, ale skoro chcesz to prosze -
Po:
1.W dupie byłes gowno widziałes
2. Carlin jest powszechnie znane z downow typu sylka i ty
3. Wyjebane mam, wazne ze wiesz co czytasz
4. jw
5. Bałwana to mozesz z zydkami ulepic
6. Mysle ze jestes zjebany i tak wlasnie jest
7. Bede tu i bede cie tak dlugo karmił, az pekniesz
Cos sie niepodoba, wy*******aj - jak mawiał ferenc ;)
Btw gedd jak bys mial jakis kontakt vt z ferencem daj znac na pw
Dobra niepierdol i nie wylaz mi tu z jakimis punktami, ale skoro chcesz to prosze -
Po:
1.W dupie byłes gowno widziałes
2. Carlin jest powszechnie znane z downow typu sylka i ty
3. Wyjebane mam, wazne ze wiesz co czytasz
4. jw
5. Bałwana to mozesz z zydkami ulepic
6. Mysle ze jestes zjebany i tak wlasnie jest
7. Bede tu i bede cie tak dlugo karmił, az pekniesz
Cos sie niepodoba, wy*******aj - jak mawiał ferenc ;)
Btw gedd jak bys mial jakis kontakt vt z ferencem daj znac na pw
Juz? ulzylo ci? juz ci lepiej? juz ci stoi? jestes nie zaspokojony? nie martw sie dzis w nocy tato zrobi swoja powinnosc.
Wiec zycze udanych "nocnych manewrow"B)
ebernardyn
21-09-2008, 16:24
Widzę że już sami idioci zostali na tym forum.
@Up
"TFUJ STARY"
Dziwi mnie ze jeszcze ktokolwiek tu zaglada.
Drogi przydupasie Vanadusa bo tylko tacy ciągle mają pretensje do mnie i do FL
1. Dla Twojej wiadomości gram na tym serverze prawie od samego poczatku w sumie 2 miesiące po tym jak powstał.
2. Nigdy nie powiedziałam, że mam dobre pvp, a w wojnie jestem dlatego, że ludzie typu Moryd, Darodo i reszta mojej teraz juz byłej gildi też w niej walczą (sprawdź w słowniku słowo lojalność)
3. Może i nie mam nic specjalnego do powiedzenia ale to nie znaczy, że jakaś tak Agnes może sobie mówić i pisać na mój temat co jej się tylko podoba
4. To jest forum dla całego servera więc każdy kto tylko na nim gra (i nie tylko) może tu się wypowiadać
5. Kto tu się spina to właśnie widać w twoim poście btw co ty takiego sensownego tu napisałeś?
czemu agniesia sprzedajesz chara? ;)
Powinniście poważnie pomyśleć o wizycie u szkolnego pedagoga.
I faktycznie, nikt oprócz was (i mnie :s) tu nie zagląda, trochę to przykre.
Princess Agusia
23-09-2008, 20:44
bo ma hunta od sylki
dokładnie tak.. sylwusia wyrzuciła mnie z kyry
Jaka cisza nikt nic nie pisze ;P
Bo chyba nikt tu nie zagląda :[
zagladaja ;p tylko nie ma tematu zeby o czyms dyskutowac (same klutnie sylka vs agnes) B)
Weronisia
28-09-2008, 21:48
nie ma jak kłótnie przez U
Właśnie odbyła się mała OPENKA którą jak to bywa często Polacy przegrali ;>
Liczyć fragów mi się nie chce ale wiem że do 1 fraga zdobyliśmy xDDD
Taa.. Miałem okazję ją zobaczyć.. Żenada.. Szwedzi się gubili na mapie, ganiali w kółko, a polaczki wciąż im uciekały ;) Ale i tak dostali po dupie xD
ebernardyn
30-09-2008, 21:00
Tak to jest jak ktoś inteligenty dowodzi (chociaż nie wiem kto to był).
Szwedzi sie nie gubili..Powiec jak maja raszowac polakow skoro nie maja comba na Norfa? Non stop podchodzili i sie cofali czekajac na ruch polakow.
@UP
Lol? Chyba zartujesz, widac ze ogladales filmy z tej akcji ciekawe jakim cudem Krivedko i inne osoby latali gdzies na okolo Thais i sie wzajemnie szukali? Moze myslisz ze Krivedko sam chcial zrush-owac polakow? Zanim cos napiszesz to zastanow sie 10x jesli potrafisz myslec.
Co do comba na Norfa to fakt ze nie maja comba, ale od tego sa druidzi i paralize zeby sobie zycie ulatwic.:baby:
Tak to jest jak ktoś inteligenty dowodzi (chociaż nie wiem kto to był).
dlatego przegrali ,że nie było commandera :)
Dzisiejsze filmy (04.10.2008):
http://rapidshare.com/files/150890616/Danthu_view.cam
http://rapidshare.com/files/150890553/Vistian_view.cam
Ucieczka Garlerdon'a i popisowa akcja Travel Mate'a (08.10.2008):
http://rapidshare.com/files/152093757/Garlerdon_escape.cam
No widze ze czyszczenie kyry z zydow i brudasow na maxa :P
Travel Jest De Best Kul I W Porzo!
Dinedal padł na masslogu
Później mała openka
5:1 dl nas
Katarzyna ;((
Moothonost
Avorian
Pavila
Steiner the slayer
Mizaeron
Filmik
http://www.***********.com/322825977.html
Speedy share oczywiście
no jakas opena była, niewiem ile było ale wiem że była XD
Wieczorem była jeszcze jedna niestety 17:3 ;<
Blood Angel
21-10-2008, 22:08
Mam pytanie jestem nowy na tym servie i mam do osób które siedza na tym forum pytanie; Kto rzadzi na tym serverze( nazwa gildi)? Czy polacy tez maja w tym udział? Miedzy jakimi gildiami prowadzona jest wojna? i ostatnie czy nie bede miał problemów typu "PA bo polaczek" na tym servie?
Z góry Podziekował za udzielenie odpowiedzi.
Pytam sie bo lubie wiedzieć na jaka jest sytuacja na moim obecnym serverze i czy jest w ogole sens grania na tym serverze... :P
ebernardyn
22-10-2008, 01:02
Polacy rzondzom tym serwerem i ubijajom szweduf, rzondzi gildia blesy z xolorianem na czele i nie masz co siem przejmowac bo oni huncom tylko inne narody z zagranicy i sie pytajom czy polak jak nie to masz deda albo pay boh i wojna jest przecifko szwedom i ostatnio polacy dostali ostro w dupe ale tak to wygrywajom i ja moge expic na trollach przy moscie dwarfuw, troche jest zle z ekonomniom bo plate set drorzszy nisz w sklepie ale da siem wytszymac!!!!!11111 :baby:X(:confused::cup::evul::(B):]:]
Blood Angel
22-10-2008, 15:03
@up
Trollu po co piszesz tak po**bane posty?
@ wszyscy
Mogłbym prosić o jakoś obiektywną odpowiedz na moje posty wyzej?
UP
On ci napisal prawde co sie teraz dzieje :)
Wygląda to mniej więcej tak jak opisał to ebernardyn (z jego specyficznym poczuciem humoru, ech). Z tym że z tym wygrywaniem strony polskiej... nie do końca się z tym zgadzam.
http://rapidshare.com/files/156584726/Vistian_view.cam (22.10.2008)
Bloody'Lady
22-10-2008, 23:04
Trzeba dać żydkom trochę powygrywać aby się chłopcy nie załamali że non stop w pi*de dostają...i nie mielibyśmy z kim walczyć ;/
A to wy tak z dobrego serca? No to chyba, że tak. Ale dajcie spokój już z tymi żydami, nie róbcie z siebie zagorzałych moherów. Przecież z ludzimi których nazywaliście żydami 2 czy 3 wojny temu, w następnej walczyliście razem.
UuuuUuUu znów z orali szwedzi lewych polaków.
Openke na Ankh roz**bali w 3 minuty hahahahhahahha xD
tylko blood'i :D nie dajcie im za bardzo wygrywac bo z tego co wiem to juz trzeci open pod rzad ktory swe wygrali :) no i statystyki tez mowia same za siebie 112 do 67 jak sie nie myle :P
A wczorajszy my wygraliśmy xDDD
Bloody'Lady
26-10-2008, 18:49
Openke na Ankh roz**bali w 3 minuty hahahahhahahha xD
tylko blood'i :D nie dajcie im za bardzo wygrywac bo z tego co wiem to juz trzeci open pod rzad ktory swe wygrali :) no i statystyki tez mowia same za siebie 112 do 67 jak sie nie myle :P
W wojnie staty są mało ważne liczy się kasa i morale ;p
@up to nie zmienia faktu że jesteście patałachy bo jak widze filmik jak was oraja jakieś 50~ lvle w druid room to nic innego mi na myśl nie przychodzi.
@up to nie zmienia faktu że jesteście patałachy bo jak widze filmik jak was oraja jakieś 50~ lvle w druid room to nic innego mi na myśl nie przychodzi.
to byla pro akcja :cup:
Biednych żydów znowu oraja :(
Piec widze pelną parą pracuje xD
I tak ma byc :D niech wy******laja z servera nooby xD
Odswierzajac temat.
Co myslicie o tym? :D
http://rapidshare.com/files/159925999/backstab.cam.html
Heh backstaberzy nie pomogli za wiele,znowu masakra :P
i tak ma byc oranie, oranie i piec, piec xD
na last openie piec byl naprawde goracy :D
ludzie jesteście zalośni ... gadacie a nie macie pojecia o czym... pewnie wiekszość z was nie wie co to Zyd nie mowiąc o Judzie... smutek ogarnia jak jeden na drugiego nadaje ze zdradzil a on sam pewnie nie raz zostal kupiony... przykre... zaloze sie ze jak bedzie boss na Kyrze to nie bedzie team'u albo se battle użądzicie ... tfu! klocicie sie o takie smuty ze plakac sie chce... :(:(
ludzie jesteście zalośni ... gadacie a nie macie pojecia o czym... pewnie wiekszość z was nie wie co to Zyd nie mowiąc o Judzie... smutek ogarnia jak jeden na drugiego nadaje ze zdradzil a on sam pewnie nie raz zostal kupiony... przykre... zaloze sie ze jak bedzie boss na Kyrze to nie bedzie team'u albo se battle użądzicie ... tfu! klocicie sie o takie smuty ze plakac sie chce... :(:(
e kolo o co ci biega? bo ja cie nie "panimaju", do czego ty sie odnosisz?
a ja zaloze sie ze jestes nie ogarniety, i w glowie tez za duzo nie masz.:baby:
http://rapidshare.com/files/161275173/Vistian_View.cam - Masakra na frostach.
Po kilku głupio oddanych fragach (Herineey, Izorath) jak zwykle konsternacja:
Thomonix [194]: pinging vent
Thomonix [194]: rotfl
Thomonix [194]: shut the fuck up fucking jew
HaHa!
Normalne u polaków zawsze ping vent gadają
xD niestety tacy sa polacy, dobrze ze przynajmniej openki wygrywaja bo i tak swe masslogami serva nie odzyskaja.
I z PAWLOSEM (dziecko lat 16) ktore idzie zawsze tam gdzie moze dupke polizac tez im sie nie uda. Taki gnoj a w tibi taki kozak xDDDD
ebernardyn
10-11-2008, 18:51
Oni są poj*bani, teraz Xoloriany, waderiigony, raviny, yorbii poszli do żydów.
Kyra is Kyra.
Niestety Polacy znowu wyleca z Kyry a przez co? Bo mysla ze all ktorzy sa z nimi to sa spy... (Srem chcialbyc z Buchamy ale oni wola powiedziec ze sa spy i nie walczyc razem z nimi przeciwko swe) Zal takich ludzi. Wiec Srem doszedl do Swe i znowu za niecale 2-3 tygodnie porzegnamy sie z naszymi polaczkam z buchamy.
Czy tak trudno sie zjednoczyc i wywalic spaniszy i szwedkow z serva i pozniej zrobic taki sojusz jak na furorze duski i vision albo rozwiazac to wojna miedzy tylko samymi Polakami?
Odpowiedz jest krótka. Tak !
Czy tak trudno sie zjednoczyc i wywalic spaniszy i szwedkow z serva i pozniej zrobic taki sojusz jak na furorze duski i vision albo rozwiazac to wojna miedzy tylko samymi Polakami?
Ja tez jestem za tym zeby cos takiego bylo i mowilem o tym juz wczesniej, w pewnej chwili jak all polacy byli razem myslalem ze wrescie beda lepsze czasy dla Kyry.
Ale widocznie ludzie z Buchamy na czele z Deme i innymi poacholkami maja to w "gdzies" zrobili troche sztucznego chaosu i mysla ze sa kozaki 8o
Jeszcze nigdy nie widzialem zeby Swe byli rozlaczeni, ich minus polega tylko na tym ze na Kyrze nie ma ich zbyt wielu hlvl graczy. Gdyby bylo ich tylu ile polakow bez zawachania by juz dawno polaczkow nie bylo na Kyrze :). A z tego co wiem to Nicke sciaga na Kyre co raz wiecej swoich ziomow do pomocy.
Wiec jak tak dalej pojdzie to za rok moze dwa. Deme i reszta pacholkow z Buchamy nie beda mieli do czego wracac.
A tak jeszcze na "marginesie" jak mozna bylo tak rozj**ac ekipe zeby wiekszosc polakow zdradzila?:( (to tylko ludzie z buchamy tak potrafia, bo mysla ze wszyscy sa przeciwko im, i dochodza tylko do nich po to zeby spyowac...).
Przerażacie mnie..
Większość z was nawet nie ma pojęcia o tym co mówi.
Jeszcze nigdy nie widzialem zeby Swe byli rozlaczeni, ich minus polega tylko na tym ze na Kyrze nie ma ich zbyt wielu hlvl graczy.
Nie? To proponuję porozmawiać z Alxem ;)
Owszem u szwedów to wygląda inaczej, ale widziałeś żeby Buchamy się rozłączyło? Szwedów jest stosunkowo mało, a Polaków jest dużo, więc siłą rzeczy często komuś coś nie przypasuje, bądź znajdzie się ktoś przekupny.
Ale widocznie ludzie z Buchamy na czele z Deme i innymi poacholkami maja to w "gdzies" zrobili troche sztucznego chaosu i mysla ze sa kozaki 8o
Tutaj nie rozumiem twoich intencji..
(to tylko ludzie z buchamy tak potrafia, bo mysla ze wszyscy sa przeciwko im, i dochodza tylko do nich po to zeby spyowac...).
Idź porysuj, pośpiewaj, czy cokolwiek, ale nie zabieraj się za tibie..
Nie wiem kim jesteś, ale mówisz jak noob spod depo z carlin, który usłyszał coś od kogoś a ten ktoś usłyszał jeszcze od kogoś, bo mu kolega powiedział. Czy ty masz chociaż pojęcie ilu my mieliśmy spy'ów, I jak szybko VMR dostawało naszego venta po zmianie IP? Bo nie wydaje mi sie.
Yours, Shepard.
Heh racja.
Bo polacy muszom być z polakami i żądzić całym światem i ftedy będzie fajnie?
Chłopie w to grają dzieci, czego ty wymagasz? Nawet jeśli 99% graczy na Kyrze byłoby z Polski to i tak spokoju by nie było.
Bez sensu taka 'dyskusja'.
Idź porysuj, pośpiewaj, czy cokolwiek, ale nie zabieraj się za tibie..
Nie wiem kim jesteś, ale mówisz jak noob spod depo z carlin, który usłyszał coś od kogoś a ten ktoś usłyszał jeszcze od kogoś, bo mu kolega powiedział. Czy ty masz chociaż pojęcie ilu my mieliśmy spy'ów, I jak szybko VMR dostawało naszego venta po zmianie IP? Bo nie wydaje mi sie.
Yours, Shepard.
Spiewa to twoja mama przy gotowaniu.
Jesli jestes taki pro evul mastah, to skad masz takie pojecie o noobach z Carlin? Mysle ze sam nim jestes. Pewnie sam jestes jakims dzieckiem 10+ lat z charem 100+ (cos w stylu pawlosa xD)
Co do zabierania sie za tibie, to ja radze wam z nia skonczyc... Poniewaz w bani macie tylko co pies zaplakal (tu mam namysli slynny bacstabb w ktorym zabiliscie 2 osoby powiem nawet tak ze AZ 2 OSOBY) ta akcja zasluguje na wyroznienie.
A co do ciebie to mysle ze tez jestes jednym z asslickerow Deme albo Gedda ;)
Lepiej idz grac w Cs-a :baby:
Spiewa to twoja mama przy gotowaniu.
I tutaj rzekłbym w podręcznikowy sposób pokazałeś na jak niskim poziomie intelektualnym jesteś.
- Nie mam argumentów? Wjadę mu na starych.
OK! ;)
Jesli jestes taki pro evul mastah, to skad masz takie pojecie o noobach z Carlin? Mysle ze sam nim jestes. Pewnie sam jestes jakims dzieckiem 10+ lat z charem 100+ (cos w stylu pawlosa xD)
Nie mam pojęcia skąd się takie "bystrzaki" biorą, ale jednak się biorą.
Czy kiedykolwiek powiedziałem, że jestem jak ty to ująłeś "Pro evul mastah"?
A odnośnie bycia dzieckiem, to uważam, że to właśnie Ty kompromitujesz się i dajesz świadectwo, że jesteś dzieckiem, które nie umie nawet prowadzić dyskusji na poziomie.
Poniewaz w bani macie tylko co pies zaplakal
Dziecko, toż ty nawet frazeologizmów polskich nie znasz.. Z tego co mi wiadomo, frazeologizm ten to "mieć tyle co kot napłakał", a i tak średnio jak mi się wydaje pasuje on do tego typu stwierdzenia.
I gdybyś był troszkę bardziej spostrzegawczy, to zobaczyłbyś jaką postacią gram i ile mam lat.
O i masz rację - tak, asslickuje Gedda, który nawet nie gra na Kyrze. Pogratulować
Pozdrawiam, Shepard.
I gdybyś był troszkę bardziej spostrzegawczy, to zobaczyłbyś jaką postacią gram i ile mam lat.
O i masz rację - tak, asslickuje Gedda, który nawet nie gra na Kyrze. Pogratulować
Pozdrawiam, Shepard.
Ty moze mi powiesz ze Gedd nie zaglada na Kyre? Moze i siedzi na tej swojej Aldorze czy gdzies, bo widocznie nie ma zamiaru siedziec na Kyrze z takimi dziecmi cos w stylu ciebie.
A po drugie co z tego ze pod nazwa profilu masz wpisane 18 lat i Shepard Hoorik ? Rownie dobrze moge sobie wpisac ze mam 50 lat i gram MDW :baby:
dziecmi cos w stylu ciebie.
Dobra, ja już z tobą nie dyskutuje, bo to bezcelowe. Jesteś poprostu żałosny.. xd
I przemów do rozumu takim ludziom..
Pozdrawiam, Shepard.
Dobra, ja już z tobą nie dyskutuje, bo to bezcelowe. Jesteś poprostu żałosny.. xd
I przemów do rozumu takim ludziom..
Pozdrawiam, Shepard.
No tak, idz grac w CS'a lub grzac PZ'ta :) To najlepsze rozwiazanie.
ebernardyn
17-11-2008, 21:30
Widać że im się już grać nie chce, chcą się tylko pona*******ać. Nawet jak by wygrywali i Szwedzi by odeszli z Kyry to by poexpili z tydzień i dalej się na*******ali między sobą bo nudno tak cały czas expić.
I dopóki nie przyjdzie jakaś nowa ekipa na Kyrę co szybko wyexpi chary albo nie dojdzie do jakiegoś rozłamu na stałe w którejś z ekip (np. podzielenie się szwedów albo buchajców) to wojny będą wyglądały cały czas tak samo.
Teraz Buchamy pójdzie się pona*******ać na Aldorę, poczeka aż Zerie i Heri się zaczną na*******ać ze Swe, wrócą i dołączą do którejś z ekip, i ekipa przegrywająca nie będzie grać, i znowu rozłam, i tak w kółko. A to wszystko dlatego że nikt sobie nie ufa, szwedów zdradzili tyle razy że oni najchętniej by sami walczyli ale jest ich za mało i muszą zawrzeć z kimś sojusz. Tak samo buchajce mają spy i trzymają się w ścisłym gronie.
No tak, idz grac w CS'a lub grzac PZ'ta :) To najlepsze rozwiazanie.
Dzisiaj wyszli iiiiiiiiiiii przegrali ;)
Dzisiaj wyszli iiiiiiiiiiii przegrali ;)
Szkoda tylko ze Shepard nie padl :D.
Widziałem jak bawił się na schodach, tyle ludzi było że masakra xD
Widziałem jak bawił się na schodach, tyle ludzi było że masakra xD
Hehe. Jeszcze przyjdzie na niego pora, teraz mu sie udalo :D. No chyba ze zaplaci paymenta i bedzie freedom.:)
Szkoda tylko ze Shepard nie padl :D.
A co, już tak mnie "nienawidziłeś", po tym jak ci pokazałem jak mało inteligentny jesteś? :D
A zresztą miałem z tobą nie dyskutować.. :P
Ano poskakałem sobie troszkę na death ringu; jak zarushowaliście wgłąb dragów, to gran hur, time ring, niewidka i w dżungli pz znikł :P
Troszkę farta :)
A i żeby Cie zaspokoić - TAK IDĘ GRAĆ W CSA! :D
Pozdrawiam, Shepard.
Shep nie dyskutuj z nim, nie ma sensu. Z kim by się on nie kłócił ma te same argumenty:
- twoja mama/tata to ...
- uważasz sie na pro evul mastah, a przecież wcale nim nie jesteś
- jesteś gupi, ja jestem 100x mądrzejszy
- jesteś pupolizem! http://images35.fotosik.pl/32/0e8b9fbc7ba6644b.gif
itp.
hahaha
Shep nie dyskutuj z nim, nie ma sensu. Z kim by się on nie kłócił ma te same argumenty:
- twoja mama/tata to ...
- uważasz sie na pro evul mastah, a przecież wcale nim nie jesteś
- jesteś gupi, ja jestem 100x mądrzejszy
itp.
hahaha
Kolejny ktory mysli ze jest fajny, lizac dupeczke :D
Myslisz ze w ten sposob zyskasz chody u Buchalcow?:baby:
Kolejny ktory mysli ze jest fajny, lizac dupeczke :D
Myslisz ze w ten sposob zyskasz chody u Buchalcow?:baby:
Tak jest! ponieważ wiesz kim jestem i oni tez wiedzą i na pewno zaglądają tu i tym sposobem zapunktuje u nich xD
hahaha twój kolejny argument, zapomniałem o nim :)
Cytuje Elfhame , który na Tibia.com napisał
"Shepard Hoorik is free from us don't touch him."
Gratuluje ;)
w sumie i tak niema już żadnej wojny a jak chłopak ma kase to niech się wypłaca :D może wbije coś lvli :P lepsze to niż grzanie dupska w pzcie B)
w sumie i tak niema już żadnej wojny a jak chłopak ma kase to niech się wypłaca :D może wbije coś lvli :P lepsze to niż grzanie dupska w pzcie B)
Tylko widac jaki jest "loyal" dla swoich ziomow z Buchamy...
To ze zaplacil, nie znaczy ze nie jest lojalny wobec swoich tibijskich kolegow.
Zaplacil - expi - zbija kase ponownie - bedzie mial za co walczyc gdy znooowu dojdzie do roszad w skladach i kyra znowu w ogniu stanie.
Jezeli tak bardzo Cie dziwi ze ktos zaplacil, to chyba jestes tutaj od niedawna.
No tak znowu masz masz rację! Lepiej pozostać hunted, i siedzieć nonsensownie w pzcie podczas gdy ulubioną rozrywką ludzi od nas jest gra na...otsie..
Jeżeli bym się wypłacił podczas wojny, to co innego, ale skoro mam możliwość gry, to why not? ;)
A zrobiłem to, nie dlatego, żeby PG'ować(or w/E), tylko powiedzmy, że cześć starych kumpli wraca do gry, i mamy sobie zamiar pograć dla funa. Może jakies faraonki albo coś, się zobaczy :P
Pozdrawiam, Shepard.
No tak znowu masz masz rację! Lepiej pozostać hunted, i siedzieć nonsensownie w pzcie podczas gdy ulubioną rozrywką ludzi od nas jest gra na...otsie..
Jeżeli bym się wypłacił podczas wojny, to co innego, ale skoro mam możliwość gry, to why not? ;)
A zrobiłem to, nie dlatego, żeby PG'ować(or w/E), tylko powiedzmy, że cześć starych kumpli wraca do gry, i mamy sobie zamiar pograć dla funa. Może jakies faraonki albo coś, się zobaczy :P
Pozdrawiam, Shepard.
To widac ze nie znasz SWE predzej czy pozniej i tak znajda reason zeby cie naklepac :)
Tak strasznie mowisz dlaczego mialbys sie nie wyplacic jak war juz sie skonczyl, a powiedz mi kiedy sie Xolorian lub jakis Pablofon or Thomonix wyplacali? Bo ja szczerze nie pamietam czy taka sytuacja miala miejsce.
Ja mysle ze bycie hunted dla ciebie przynioslo by same korzysci ;] przynajmniej bys mogl wrocic do codziennych zajec nie wiem co masz we bani zeby nonsensonie grac w tibie az ci oczy wypadna. No ale widac ze "Tibja" jest dla ciebie "WSYSTKJIM" i bez niej nie mozesz zyc. I to jeszcze typ ktory ma 18 lat haha.
Btw wiesz co ta sa imprezy, melanze, spotkania z kumplami lub postaranie sie o jakas dupe?
^Up^
Nie każdego stać żeby się wypłacił xD ,albo po prostu nie może
Haha Shepard~ no lifer
a powiedz mi kiedy sie Xolorian lub jakis Pablofon or Thomonix wyplacali? Bo ja szczerze nie pamietam czy taka sytuacja miala miejsce.
Powodow moze byc nawet i 100 - inne chary, pg na innych swiatach, czekanie na nowa wojne, brak kasy, wez wymysl cos sam albo sie ich spytaj.
Kazdy ma inne powody.
Btw wiesz co ta sa imprezy, melanze, spotkania z kumplami lub postaranie sie o jakas dupe?
A ty wiesz? Czy tylko piszesz takie rzeczy na forum, bo nie masz gdzie blysnac w rl?
Sorry, ale co was ludzie obchodzi, co druga osoba robi poza komputerem?
Chcesz go osmieszyc w internecie? Osz ja cie krece - kurde, ok powiedzmy ze ci sie uda, i co dalej? Bedziesz mial satysfkacje z tego powodu?
szymacha
30-11-2008, 15:40
w sumie tam gdzie my tam expia nie? Srem team rox?haha ^^
To widac ze nie znasz SWE predzej czy pozniej i tak znajda reason zeby cie naklepac :)
Być może, ale co z tego?
Tak strasznie mowisz dlaczego mialbys sie nie wyplacic jak war juz sie skonczyl, a powiedz mi kiedy sie Xolorian lub jakis Pablofon or Thomonix wyplacali? Bo ja szczerze nie pamietam czy taka sytuacja miala miejsce.
A kto ci powiedział, że on chce być taki jak xolo pablo lub ktokolwiek inny?
A ty wiesz? Czy tylko piszesz takie rzeczy na forum, bo nie masz gdzie blysnac w rl?
Sorry, ale co was ludzie obchodzi, co druga osoba robi poza komputerem?
Chcesz go osmieszyc w internecie? Osz ja cie krece - kurde, ok powiedzmy ze ci sie uda, i co dalej? Bedziesz mial satysfkacje z tego powodu?
W zupełności się z Tobą zgadzam.
Pan Imperor chce w ten sposób się dowartościować, próbując zmieszać innych z błotem, pisząc głupoty o innych jakby był ich sąsiadem i wiedział wszystko o wszystkich. Skąd ci przyszło do głowy, że Shepard jest jakimś fanatykiem i jakimś "no liferem"? 88 lvl na tym serwie to słabo jak na tibijskiego fanatyka, nie sądzisz?
No ale widac ze "Tibja" jest dla ciebie "WSYSTKJIM" i bez niej nie mozesz zyc. I to jeszcze typ ktory ma 18 lat haha.
Próbujesz go ośmieszyć robiąc z niego dziecko neo? W ten sposób sam robisz z siebie misia o małym rozumku. Widziałeś jego posty na forum, rozmawiałeś z nim kiedyś?
Posługuje się bardzo dobrze językiem angielskim jak mało który gracz z Polski.
Wiem, że nie powinienem karmić trolla (http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling) jakim jest pan Imperor, ale czym by było forum tibia.pl bez takich ludzi? =] Wybaczcie.
@up Kolejny który przychodzi tutaj na forum i nie wie czy śmiać się czy płakać ;<
szymacha
30-11-2008, 23:49
no bo sam sobie uwaznie poczytaj o czym oni tu pisza to jest zal :<
Haha Shepard~ no lifer
Ano, ze mnie nolifer przykładny! Nie wiedziałeś?! :)
Wystarczy sprawdzić pskonejotta, same insomaniace xD
Pozdrawiam, Shepard.
Źle mnie zrozumiałeś ,o to chodzi :p
przynajmniej bys mogl wrocic do codziennych zajec nie wiem co masz we bani zeby nonsensonie grac w tibie az ci oczy wypadna. No ale widac ze "Tibja" jest dla ciebie "WSYSTKJIM" i bez niej nie mozesz zyc. I to jeszcze typ ktory ma 18 lat haha.
No właśnie tak to zrozumiałem, to miało być ironicznie lol xd
oj i ktoś tam chyba usną ;>
Kuczer88
02-12-2008, 13:36
Czesc Agnieszka :) Wiem ,ze troszke za pozno zainteresowalem sie tym konfliktem ALEEEEEEEE ALEEEEEEE Ale dopiero teraz przeczytalem tego posta. A Wiec Od poczatku Kyry siedzialas na vencie z ludzmi z Galany w Tym ze MNA (WIELKIE LITERY OFC BO JA TO JA :D) . Tym ludzia powinnas zawdzieczac wszystko w Tym MNIE!!!(JA TO JA ^^). AHA MOWA O FURIONS POZDRAWIAM!!!! Nie zwazajac na nic poszlas do wyzszych lvlow zapominajac o swoich starych koleszkach :) Pokazujac tym jak bardzo masz w dupie pomoc z czyjejs strony . Kazdy poznal Cie i juz chyba wiedza jak bardzo zalezy Ci tylko na swoim interesie :)
Pozdrawiam Twoj wiecznie oddamy Kuczer
P.S. Milo bylo....
Princess Agusia
03-12-2008, 17:29
Czesc Agnieszka :) Wiem ,ze troszke za pozno zainteresowalem sie tym konfliktem ALEEEEEEEE ALEEEEEEE Ale dopiero teraz przeczytalem tego posta. A Wiec Od poczatku Kyry siedzialas na vencie z ludzmi z Galany w Tym ze MNA (WIELKIE LITERY OFC BO JA TO JA :D) . Tym ludzia powinnas zawdzieczac wszystko w Tym MNIE!!!(JA TO JA ^^). AHA MOWA O FURIONS POZDRAWIAM!!!! Nie zwazajac na nic poszlas do wyzszych lvlow zapominajac o swoich starych koleszkach :) Pokazujac tym jak bardzo masz w dupie pomoc z czyjejs strony . Kazdy poznal Cie i juz chyba wiedza jak bardzo zalezy Ci tylko na swoim interesie :)
Pozdrawiam Twoj wiecznie oddamy Kuczer
P.S. Milo bylo....
Maciuś Maciuś.. jak chcesz sobie pogadać, wypisz mi swoje żale na nk albo gg, jak znajdę chwilkę to zrobię Ci prezent na Mikołaja i odpowiem..tymczasem pozdrawiam serdecznie.. Twoja Agniesia :***
http://www.allegro.pl/item497065000_tibia_kyra_255_elite_knight_super_ok azja.html
jedyny niepowtarzalny hlvl na sprzedaz?:x
Chciałbym mieć tyle wyświetleń na moich aukcjach ;]
Powinien jeszcze dopisać: "kup postać, będziesz ql".
,co Wy wiecie o war,openkach i innych sprawach tego typu :) Wojna jest piekna i ekscytujaca,nagłe zaskoczenia przeciwnika,i inne takie..
Chcialeś wojny to ją masz xD
Z tego co wiem padło kilka osób dziś
Od nas Elfhame
Od polaków
Puzi/Nephtis/Gwinn
Dzisiaj
Katarzyna
Izorath
Bloody'Lady
11-12-2008, 19:05
Xarantiel deleted...hi, letter, yes, bye
Xarantiel deleted...hi, letter, yes, bye
Boltos też
Bloody'Lady
14-12-2008, 17:15
Nom i po pierwszym ob filmy na tibia.de
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=136260
Nom i po pierwszym ob filmy na tibia.de
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=136260
Kozackie OB 15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD. Szkoda ze ip venta zostalo zmienione akurat w czasie OB. Ale i tak wielkie gratulacje za odwage no i bardzo dobra walke. Oby na next openie bylo lepiej.:cup:
Bloody'Lady
15-12-2008, 13:03
Kozackie OB 15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD. Szkoda ze ip venta zostalo zmienione akurat w czasie OB. Ale i tak wielkie gratulacje za odwage no i bardzo dobra walke. Oby na next openie bylo lepiej.:cup:
Ip venta zostało zmienione przed ob tylko że na serwer w Holandii a serwery w Holandii zostały wyłączone na parę dni i du*a zimna xD
Jovere'xik
16-12-2008, 20:20
może 100 osób tam jeszcze było?
boze jak czytam te gowna co tu piszecie to nie wiem czy sie smiac czy plakac dewagacje w chuj niewiadomo na jaki temat pierdolicie o niczym i wogole nie wiem czy tkos wam za to placi czy nie ale zal w chuj... walczy sie dla zabawy bo trzeba miec naryte w chuj zeby tylko expic ale coz niektorzy tego nie rozumieja
Izorath... robisz co innego, a co innego piszesz. Przypomnij sobie jak jeszcze mogłeś postawić bota na dlair albo dobić magic to całyczas na kompie siedziałeś przed tibia, a teraz głupoty pierdolisz. Mówisz, że walczy się dla zabawy? Ale nie z Tobą który pada za kazdym razem jak szmata i się na dodatek obraża i nie chce później wejść nawet na venta :)
@UP
Dodajac noob chary to wyjdzie i 120..., ale pewnie ty i tak tego nie zrozumiesz wiec po co karmic przyslowionego trola.
Pewnie jestes jakims fanem swe, jesli tak bardzo ich bronisz i lapiesz mnie za slowka. No ale coz nikt nic na to nie poradzi, mozemy miec nadzieje ze twoj char (o ile go masz) zostanie deleted tak jak slynnego PAWLOSA i pojdziesz na wieczny spoczynek.
Jovere'xik
17-12-2008, 22:55
@UP
Dodajac noob chary to wyjdzie i 120..., ale pewnie ty i tak tego nie zrozumiesz wiec po co karmic przyslowionego trola.
Pewnie jestes jakims fanem swe, jesli tak bardzo ich bronisz i lapiesz mnie za slowka. No ale coz nikt nic na to nie poradzi, mozemy miec nadzieje ze twoj char (o ile go masz) zostanie deleted tak jak slynnego PAWLOSA i pojdziesz na wieczny spoczynek.
Czekaj czekaj czegoś nie rozumiem...pisałeś, że "15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD
Nie wiem kim Ty jesteś, kto Ci to napisał że ""15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD" ale proponuje Ci policzyć jeszcze raz ile kogo było i wyjdzie.
Dodatkowo możesz mi napisać kto kogo rozpierdolił bo może ja inną ob oglądałem. :)
Nie jestem fanem ani SWE ani PL ani ESP po prostu szkoda mi takich "hejterów" jak Ty którzy p..dolą głupoty na tibja pl
masz tu swoich 15 wojowników
1.zerio
2.ervelio
3.rybinhio
4.tetro
5.misio
6.ladybloody
7.sylka spid
8.tokito
9.ragap
10.vishu
11.jamar
12.norf
13.naruto of kura
14.theo vanmagic
15.fokus druid
16.napmage
17.bladevon
18.laven erila
19.master pulus
20.kasspa
21.veritas
22.xharde
23egzequito
24.darodo
25.waderigon
26.gib'ek
A teraz pokarz ta 2 stronę < ale nie tylko tych co padli >
Co do Szymachy to N/C on zawsze robi więcej szumu niż to warte wyzywajac wszystkich dookoła > przerost formy nad treścia i tyle, trzeba się do tego przyzwyczaić
Jovere'xik
18-12-2008, 14:49
A teraz pokarz ta 2 stronę < ale nie tylko tych co padli >
Co do Szymachy to N/C on zawsze robi więcej szumu niż to warte wyzywajac wszystkich dookoła > przerost formy nad treścia i tyle, trzeba się do tego przyzwyczaić
Ile Ty masz lat, że nie umiesz poprawnie pisać słowo "pokaż"
nie chce mi się nic już pokazywać, mogę Ci powiedzieć kto wygrał battle.
ups fakt ;p więc pokaż :D
Jovere'xik
18-12-2008, 18:30
ups fakt ;p więc pokaż :D
no pisałem to jest trywialne zadanie w każdej chwili znając podstawy angielskiego masz możliwość wejścia na tibia.com i sprawdzenia wyniku battle jakie miało miejsce dnia ..ble ble ble...
i jeszcze raz powtarzam, że nie jestem żadnym fanem żadnej ze stron walczących, tylko po obserwacji mógłbym z czystym sumieniem powiedzieć, że to Polacy są tą stroną ułomniejszą i tu mi nie chodzi o pvp tylko o zachowanie etc.
i huj że ułomniejsi fakt jest taki że posli serwer staje sie nie polskim serwerem :baby:
Jovere'xik
18-12-2008, 20:19
i huj że ułomniejsi fakt jest taki że posli serwer staje sie nie polskim serwerem :baby:
Polskie forum staje się nie polskim forum :/
Wyciągnij wnioski z tego.
Polskie forum staje się nie polskim forum :/
Wyciągnij wnioski z tego.
Kolego za kogo ty sie masz? Wparadowales na forum jakbys byl tu od zawsze i to jeszcze nie rozumiem o ci ci biega? Walisz fochy o wszystko chociaz to i tak bez sensu. Co z tego ze napisalem ze bylo ich 15 osob? (ale tak naprawde wszystkich osob z tych co wymieniles nie bylo).
Zgodze sie z Sylka jak taki "mondry" jestes to wypisz wszystkich ludzi przeciwnej strony zczynajac od Swe konczac na Espaniolach , Slapach i innych wtedy bedziesz mial czarno na bialym i przekonasz sie kto mial racje.
Wiec zanim cos napiszesz to to przemysl, bo to jest lepsze rozwiazanie niz robic z siebie BALWANA gdy ida Swieta :)
i jeszcze raz powtarzam, że nie jestem żadnym fanem żadnej ze stron walczących, tylko po obserwacji mógłbym z czystym sumieniem powiedzieć, że to Polacy są tą stroną ułomniejszą i tu mi nie chodzi o pvp tylko o zachowanie etc.
Nie jestes fanem swe? A wytlumacz nam co znaczy twoj avatar? hmm chyba poznaje co to jest, wydaje mi sie ze to flaga swe. Chyba ze mieszkasz w Szwecji i dlatego masz taki obrazek, albo swiadczy o tym ze jestes ich zwolenikiem. :o
btw wiesz to ja nie wybieram tobie avatara no ale chyba nie powiesz ze jest to zbieg okolicznosci.
Jovere'xik
20-12-2008, 14:09
Kolego za kogo ty sie masz? Wparadowales na forum jakbys byl tu od zawsze i to jeszcze nie rozumiem o ci ci biega? Walisz fochy o wszystko chociaz to i tak bez sensu. Co z tego ze napisalem ze bylo ich 15 osob? (ale tak naprawde wszystkich osob z tych co wymieniles nie bylo).
Zgodze sie z Sylka jak taki "mondry" jestes to wypisz wszystkich ludzi przeciwnej strony zczynajac od Swe konczac na Espaniolach , Slapach i innych wtedy bedziesz mial czarno na bialym i przekonasz sie kto mial racje.
Wiec zanim cos napiszesz to to przemysl, bo to jest lepsze rozwiazanie niz robic z siebie BALWANA gdy ida Swieta :)
A więc hejterku...
forum jest dla każdego i chyba nie ma żadnego progu kiedy mogę się zachowywać tak jak bym był tu od iluś tam lat, to wydaje się co najmniej śmieszne. Skoro siedzisz o ileś czasu dłużej to możesz więcej pisać niż ja?XD Ogarnij...
Okej, napisałeś, że 15 osób rozpierdoliło 50 osobową ekipę więc wypiszę Ci teraz wszystkich i może zrozumiesz :D
1.Zerio of Zygus
2.Ervelio
3.Rybinhio
4.Tetro Aurelius
5.Misio'son
6.Lady'bloody
7.Sylka Spid
8.Tokito of Zygus
9.Ragap Salvador
10.Vishu
11.Jamar
12.Norf von Kyra
13.Naruto of Kyra
14.Theo Vanmagic
15.Fokus Druid
16.Napmage
17.Bladevon
18.Laven Erila
19.Master Pulus
20.Kasspa
21.Veritas
22.Xharde
23.Egzquito
24.Darodo Rodie
25.Waderiigon
26.Gib'ek
27.Moryd el'bandito
28.Jarmungarden
1.Awer Fast
2.Xenofax
3.Dymax
4.Silveris
5.Shine falcom
6.Mateuszek czarodziejek
7.Herneith
8.Nonix Dark
9.Patteh
10.Herbert'Bey
11.Futurion
12.Abo tagteamz
13.Hefhesto
14.Quel metu
15.Mighty agnes
16.Rovinin
17.Yorbbi
18.Burchest
19.Jamal budim
20.Qua resma
21.Garlerdon
22.Sir lothiren
23.Elfhame
24.Krivedko
25.Cayalamoor
26.Dagon slayer
27.Daerk shadow
28.Mesmeroo
29.Gobo feagob
30.Moothonost
31.Turghol
32.Henksson
33.Asteph
po pierwsze nie widzę, że Polacy rozjebali kogos - a tak napisałeś
po drugie nie widzę, że Polacy walczyli w 15 a Szwedów było 50 -lol
po trzecie nie piszcie, że za dużo Polaków wypisałem bo z filmiku brałem
Jak nie dodałem jakiegoś szweda to możecie napisać =)
A to, że mam flagę Szwecji w avatarze to nie oznacza, że jestem ich fanem lol, to, że ktoś ma avatar
o kurwa jakiejś rzeczy to znaczy, że jest fanem?xD
To, że nie masz avataru to znaczy, że jesteś fanem niczego ?XDD
Xardasus
20-12-2008, 14:47
niby nie jest za szwedami a ciagle ich broni... albo ktos tu klamie albo lubi jak twardy szwed mu wchodzi...
Jovere'xik
20-12-2008, 16:36
niby nie jest za szwedami a ciagle ich broni... albo ktos tu klamie albo lubi jak twardy szwed mu wchodzi...
po prostu mówię prawdę =D
cała prawda całą dobe !? ;[[
po prostu mówię prawdę =D
Gratuluje, jestes bardzo madry. Tylko jakos umknelo ci cala gildia Slapow + gildia Montanow dodaj ich a pozniej pogadamy.
Albo jesli nie chcesz sie osmieszac to wogole nie polemizuj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.