Pokaż pełną wersje : Jak i Gdzie expować??
Na co moze chodzic knigh 20-30 lvl (+50/+50)
I gdzie znajuja sie te potworki??
Mysle że z takim levelem i skillami możesz spokojnie iść na soldiery i gaurdy w kopalni.
Mozesz chodzic na bh minotaury Valkirie orki wariory cyklopy
pozrawiam
na dwarf guard nie polecam isc z takim lvl i z takimi skillami knightem ...
Lord Czaja
30-08-2003, 18:25
a co polecacie knightowi na 8 lv w AB ??
To moze podpowiecie jakies fajne miejsca sorcowi na 20lev 19/22 mlev 25. Jak dotad lazilem na ghulah,rotach i szkieletach w AB oraz na minoskach na Foldzie. Ale juz mi sie znudzilo. Jak jeszcze raz bede musial zabijac roty to sie poplacze
Pan Samochodzik
30-08-2003, 18:46
Przenies sie do Venore, i idz tam na bh, slimy roty tez sa swamp trole, ale tobie glownie na bh albo z f-bomb, HMM i F-ball idz na POH, a jak to ci sie nie podoba to zapraszam do amazones camp
a co polecacie knightowi na 8 lv w AB ??
Kupujesz klucz 3033 i idzesz na trole, jak nie wiesz gdzie to powiem. Wylazisz z depo idzesz w lewo tam bedzie taki kolo i schodzy zlazisz 2 pozioy w dol idziesz na polnoc otwierasz 2 pary dzwi i masz 3 pozimy troli.
Dla nmie jedynym opłacalnym wyjściem jest dojście do 20-25lvlu na dwarfach potem podszkoleniu skili do 70/70 (nie jest takie trudne jak sie wydaje) a potem chodzić na dwarf guardy albo na soldiery jeśli ktoś sie boi e ma za niski lvl
Guardy sa rewelacyjne do expowania.Caly czas na nie smigam.Tylko ze ja ich na dystans.......a knight musi troche podstukac te skille zeby sobie poradzic.
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Guardy sa rewelacyjne do expowania.Caly czas na nie smigam.Tylko ze ja ich na dystans.......a knight musi troche podstukac te skille zeby sobie poradzic.
właśnie o tym mówie knightowi radze dostukać skile do 70/70 a potem dopire na dwarfiki guardy
ja osobiście mam skile takie jakie mam 63/61 na tej postaci i ajkos daje rade ale odradzam bo zabije z 5 i msuze spadać
ile zadaja ci srednio obrazen??
Wedlug mnie cycki sa lepszym expe ,sa latwiejsze a i w duzej liczbie nie problem je znalesc. A jak i tego sie boisz to elf vilage.
re.up up
Dwarf guardy średnio zadają mi po 20-60 ale mam dobrą techniie trudna do wytłumaczenia ale skuteczna do etgo dwarfii guardy często wala chmurki i nagle 60 :)
re.up
Masz całkowitą racje jeśli chodzi o exp cycki są zdecydowanie lepsze ja na moi lvlu spokojnir rozawalam na pohu po 50 oczywiście nie na raz ale po koleji i bije niezłego epxa z tym że z dwarfów jest dużooooo lepszy loot
Dzieki
Wydaje mi sie że najlepiej bedzie ezpowac w Kazo na soliderach a potem na Guardach ;p
Thx!
Na mino a są one na DARASHI i OBOK KAZORDOON.
ale on nie ma pacca i do tego jesli chodzi to kopalnie dwarfów sa lepsze niż minosy obok Kaz
Dark Ice
03-09-2003, 09:38
Podstukaj skille i smialo mozesz isc na gouardy bo do expienia sa swietne a jak ci sie niechce to na ghoule pod ab.Są tam tez szkielety to sobie poradisz.
Ale na powazniejsze potworki musisz miec lepsze skille i eq.
Pozdo to all :D
A moja 2 postac to palek z skillami 30/27. Gdzie expować
tylko mi tu nie wyskakujcie z jakimis trollami. :D
---
Be quick or be dead.
Oryginalnie dodany przez Trooper
A moja 2 postac to palek z skillami 30/27. Gdzie expować
tylko mi tu nie wyskakujcie z jakimis trollami. :D
---
Be quick or be dead.
... Trolle albo potrenuj... Po prostu dopiero ze skillami 45 mozesz isc na cyce z 60 na gsa lvl u pallka latwo nabic (jesli masz strzaly).
Dark Ice
03-09-2003, 19:02
No jesli na gs chcesz isc to nie tylko skille sie licza ale oczywiscie lvl bo na 18 na zakretach bedzie cie jeszcze doganial sam sprawdzilem lol
Gdzie można znaleść Beholdery? czy tylko w okolicy Venore?
Amazonki i Valkirie to świetny exp, ale ileż można z nimi tańczyć. :-)
(15 lvl knight)
Jest cała masa beholderów, nie tylko w okolicach venore (choć tam chyba najwięcej). I pod thais coś znajdziesz, i koło kazo... nie wiem, nie znam za dobrze okolic carlin i AB, ale w MOLS jest prawie wszystko, więc nie zdziwił bym się, gdyby i BH tam się znalazły.
Co do amazo i valk... Tak to już w tibii jest, że gdy się zaczyna grę, rookgard wydaje się być duży. Później człowiek przechodzi na main, i odnosi wrażenie, że jest olbrzymi, a po jakimś czasie dochodzi do wniosku, że tak na prawdę, to nie ma gdzie łazić, bo ten świat tibii taki malutki jest.
Ale jak ci sie valkirie znudzą, to możesz też kingzize odwiedzić (krasnale są wśród nas!), albo, tak jak mój brat, skupić sie nie na jakości potworków, a na ilości, i popolować np. na edron na orki (o ile masz pacc, jak nie, to coś innego też się znajdzie).
Przeprowadzilem sie do Venore i nie wiem gdzie sa te BH. Wytlumaczcie jakos. Na polnocy amazons camp. troche na lewo witchswamp a na dole blood marshes. Gdzie te beho???
Czy musze wlazic pod ziemie?
Sir Derman
07-09-2003, 19:04
Jeśli chodzi o knight'a to powiem że ja swoim 25 lvl (57/54) z F-S'em i Guardian shieldem chodze na cyce, mino guardy, dwarf soldiery, a czasem na dwarf guardy.
Moge powiedzieć że problemu dużego nie mam.
Palek zaś od 20 lvl (TYLKO BEZ LAGÓW) na POH po GS'y powinien latać.
Sorcom polecam Swamp trole (dają rybki więc runki można łatwo robić, lecz gdy runów nie brakuje (najlepiej SD), lub gdy ma sie mane na DS'a lub zerga to polecam polowania na BK i DL'e (ale tylko z dobrym blokerem).
Jak jusz jestescie przy temacie potworków - gdzie na 6 lvl na rooku mozna isc ( 14/13 ) ?(
ja na miejscu rycerza 8 - 13 lvl radze chodzic na swamp trole i amazonki bron boze nie na valkirie !!!
A co polecacie palowi 10lvl 38/24 PS. Cyce teeez zabijam ale gorzej jak mnie 5 zaatakuje :D
Lucznik Swiatla
18-09-2003, 21:54
MAM DUZA posbe do was. mam palka na 11level(36/28) i praktucznie zawsze moze mnie lag zlapac wiec cyce i ds odpada:(:(:( na oc mam chodzic??????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????
qwas syffffffff przez Duze ,,s,, a nie dobry exp
malo ich i malo punktow daja, w expieniu nie liczy sie trudnosc potworow tytlko ich ilosc
osobiscie polecam miejsca obfite w minosy, trolle, frost trolle, orki, roty, szkielety i krasnolutki
na typowe expienie dobra jest folda, maze of the lost..., kazo i okolice
duzo expa, uzbiera sie troche zlocisza a dla runowiczow kupa szamy na mane 8)
DOBRA moja RADA skromna :)
Najlepiej expować na Rat :)
a wiec tak (jeśli masz pacca) to whcodzisz (na hero) walisz gfb uciekasz i czekasz aż padnie ale nie wiem gdzie one są ;(
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Przeprowadzilem sie do Venore i nie wiem gdzie sa te BH. Wytlumaczcie jakos. Na polnocy amazons camp. troche na lewo witchswamp a na dole blood marshes. Gdzie te beho???
Czy musze wlazic pod ziemie?
a więc tak musisz wejść pod ziemie (na jakim srewerze grasz?) i musisz iść tak
kierować sie na amazon camp mijasz respan beara
jest dalej taki stary dom wchodzisz do niego
idziesz prosto i są schody wchodzisz tam (uważąj tylko na slimy) kidziesz prosto i są drzwi otwierasz je
schodzisz w dol po drabince jestes w murowanej salce lezy lopata i swoj papieru a pdo nimi odsypane wejscie wchodzisz tam puzniej idziesz w prawo i w dól ( nie wchodz w pierwsze wejście bo tam nie wiem co jest) idziesz do końca jest nastepne odsypane wejscie zchdzisz tam i (asta lavista jesteś na bheolderach) tylko najcześciej tam już ktoś jest i zazwyczaj huntuje tam tylko jedna osoba
powodzenia :D
jezeli masz skille powyzej 50/50 i dosc dobry eq to mozesz spokojnie z paroma uhami isc na cyce do cyklopolis kolo thais
pamietaj jednak aby brac je na wszelki wypadek pojedynczo!!!!
dobry exp a przy okazji bedziesz je tlukl dosc wolno wiec sobie potrenujesz.
jak moj pallek wytrzymal blok dwoch cyckow przez 2 minuty 24 lvl 62/50 i d-shield to ty tez powinienes dac rade
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Sorcercer from Isara
19-06-2004, 14:38
:rolleyes: :baby: :P ;) soldy,twierdza wszystko zabijesz,cyce,minosy :D :O ?( 8) ;( 8o :] :( :)) :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.