Pokaż pełną wersje : Fusion vs. Castus - wszelki spam :D
Ja sie boje PK i Alana i co ?
BUNIEK_PSK
09-10-2008, 20:47
Martinesz o/ Włodawa o/ Ogarniacz B)
Zwierze_Domowe
09-10-2008, 20:49
Bolter
O tyc 14 latkach to nie jest walka spoleczenstwa tylko debilzim spoleczenstwa
tym tekstem zrobiles z warszawy jeszce wieksza kurwe niz byla z reszta wszyscy o tym wiedza
Co do Viluma wiesz bic w 2 czy nawet 3 jedna osobe to tylko WARSZAWA POWER IS BACK
A co do tego niedojeba co cos tam pierdoli o 5 dniach wolnych
wbilem w 3 tyg wiecej lvli niz ty przez 4 lata grania tutaj lamusie
SELENA CREW
W 3 tygodnie wbiłeś ponad 150 lvli? A później się obudziłeś.
Obudziłeś się bo:
1 stamina nie pozwala.
2 jesteś zbyt wielką ciotą.
Zwierze_Domowe
09-10-2008, 20:55
Więc tak:
1) Sram na was i nie zniżam się do waszego niskiego poziomu.
2) Opowieści Boltera aka Długi nos są z bajki....kiedy mówiłem że was było 5 ...mówiłem że 2 na przywitanie z partyzantki wyjebaliście mi i tyle ale jak mówiłem pierwszym razem zebyście poczekali to poprostu mnie na osiedlu dorwaliście i nie mam czego się wstydzić ale jakoś nie chcieliście wracać jak zadzwoniłem......btw...a te pierdolenie na vencie u was że nie mogliście znaleść wyjazdu z Siedlec to ściema tak? haha Nie rozmieszaj mnie Kiko aka Dlugi nos bo jak mówiłem przez telefon żebyście wrócili to srałeś żarem że huj ^.- Poprostu na was sram i tyle i nie chce się więcej wypowiadać bo żal mi was :) See ya.
Aha bym zapomniał z tym no lifeowaniem nasyzm "niby" i tym waszym "rl lifem" no chciałbym ci powiedzieć Długi nosie że jak był peace to siedziałeś po kilkanaście godzin i nie tylko ty a jak teraz kampicie pz to pierodlicie kto jest no lifem a kto nie bo ty masz real etc^^ to tylko pierdolenie Dlugi Nosie......Każdy gra tyle ile chce więc nie pierdol komuś że ktoś jest no lifem a ktoś nie.......może ktoś ma takich debili no lifeow że nawet mu się nie chcę wyłazić na dwór albo mu się poprostu nie chce i chce sobie wbić 300lvl ?:> może ktoś to lubi? Nie każdy musi np wy się najebać (żeby była odwaga) i jechać po mnie?:> Dzieci Poprostu Dzieci....
PS: Teraz możecie po mnie jechać od chickenow od no liferow , że robię błędy itp poprostu .........SRAM NA WAS! :DBYE BYE XD
Po chuj mieli wracać jak Ty już wyszykowałeś całą wioskę w dzidy? Nie było raczej sensu 5 z gołymi piąchami kontra cała jaskina neandertalców uzbrojonych w dzidy i przepaski na biodrach...
Zwierze_Domowe
09-10-2008, 20:56
^ Funi jak huj
Zamiast wysilac sie na forum pozbieraj ludzi na opena bo nuuuuuuuudy ;-)
A po co Ci open? Musisz przetestować nowe waypointy?
a ja sie boje lekcji rosyjskiego i cheetosa haha
s
t
o
j
a
k
k
o
c
h
a
m
c
i
e
=
*
Zwierze_Domowe
09-10-2008, 21:00
No wlasnie przez to opuscilem 7 fragow dzisiaj :-/
A ciemnosci sie tez boisz ?
A to nie czasem przez kąpiel w misce? Zagapiłeś się kiedy trza było masslogać
A po co Ci open? Musisz przetestować nowe waypointy?
Ja? a moze wy ? :-)
Imię: niedługo zobaczysz (=
Chyba jednak nie zobacze =(
Az zal mi was ze musicie myslec nad kolejnymi pojazdami no ale jak sie ma caly dzien wolny i nie ma co robic na vencie to sie ma vene na nowe teksty nie ? :-)))))))))
Linokssuu
09-10-2008, 21:22
A Czemu My ? Moze Wy E?
Linokssuu
09-10-2008, 21:23
A to nie czasem przez kąpiel w misce? Zagapiłeś się kiedy trza było masslogać
HAHA WSPONIALES O KAPIELI I CHRIS TERAZ MA OPIS NA GG WANNA Xdd AZ SKRINA ZROBILEM HAHAHAH
EDIT:CHYBA NIE KAPALES SIE BO JAK NAPISALEM TEGO POSTA ODRAZU ZMIENILES STATUSSXDDD
Kobajashi ,wez wy*******aj z tego forum.Nie wystarczy ci ze cie jada na waszym vencie ? :D
Linokssuu
09-10-2008, 21:51
ja przynajmniej mam czyste piety i pachy :D:D:D:D:D:D:D
Edit : i reszte ciala Also:D:D:D:D:D:D:D:D
Kamarroo
09-10-2008, 22:06
kobajashi kiedy sie znowu wypłacasz zeby troche podexpic?xDD
zwierze podaj swój nick bo chce sie dowiedziec kto ty okz? xD <prosze>
a i do chłopaków z wawy chłopaczki nie bijcie mojego viluma bo bedzie wojna xdddddddd
kirshna ty tez go biłes a to przechój xddddddddddddddd
Linokssuu
09-10-2008, 22:10
Zaplacic ci moge jedynie jak zrobisz mi laske = )
Skrzatorr
09-10-2008, 22:27
a i do chłopaków z wawy chłopaczki nie bijcie mojego viluma bo bedzie wojna xdddddddd
To jest .... Pam para ram pam pam >> "GLORFIN dobra rada" <<< tyryryru x)
Nie ;/ Ja bym nawet muchy nie uderzyl. Ide spac bo rano trzeba wstac elo, siema, cze, yo.
Ehh... I tak do zajebania ; ddddd
Btw, Komar odezwij sie jutro do mnie na gg w okolicach ~17;00
Martinesz
10-10-2008, 15:10
hehe, moja fota na photobuckecie była robiona jakieś 3 lata temu, wiec pozdrawiam :]
Dominatorrr
10-10-2008, 15:20
Więc tak:
1) Sram na was i nie zniżam się do waszego niskiego poziomu.
2) Opowieści Boltera aka Długi nos są z bajki....kiedy mówiłem że was było 5 ...mówiłem że 2 na przywitanie z partyzantki wyjebaliście mi i tyle ale jak mówiłem pierwszym razem zebyście poczekali to poprostu mnie na osiedlu dorwaliście i nie mam czego się wstydzić ale jakoś nie chcieliście wracać jak zadzwoniłem......btw...a te pierdolenie na vencie u was że nie mogliście znaleść wyjazdu z Siedlec to ściema tak? haha Nie rozmieszaj mnie Kiko aka Dlugi nos bo jak mówiłem przez telefon żebyście wrócili to srałeś żarem że huj ^.- Poprostu na was sram i tyle i nie chce się więcej wypowiadać bo żal mi was :) See ya.
Aha bym zapomniał z tym no lifeowaniem nasyzm "niby" i tym waszym "rl lifem" no chciałbym ci powiedzieć Długi nosie że jak był peace to siedziałeś po kilkanaście godzin i nie tylko ty a jak teraz kampicie pz to pierodlicie kto jest no lifem a kto nie bo ty masz real etc^^ to tylko pierdolenie Dlugi Nosie......Każdy gra tyle ile chce więc nie pierdol komuś że ktoś jest no lifem a ktoś nie.......może ktoś ma takich debili no lifeow że nawet mu się nie chcę wyłazić na dwór albo mu się poprostu nie chce i chce sobie wbić 300lvl ?:> może ktoś to lubi? Nie każdy musi np wy się najebać (żeby była odwaga) i jechać po mnie?:> Dzieci Poprostu Dzieci....
PS: Teraz możecie po mnie jechać od chickenow od no liferow , że robię błędy itp poprostu .........SRAM NA WAS! :DBYE BYE XD
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
GHAHAHAHSDUAHSDHASUDH A
Dobre szkoda ze to ty pierdoliles bajk ze cie deskami pobili i wogole ze nas tylu bylo itd i nie z partyzantki 2 tylko poszedlem sam do ciebie i powiedzialem siemasz i niewiem czego sie spodziewales ze ci reke podam? i potem ci zajebalem wiec nie pierdol ze z partyzanta dop potem scroopy podbiegl :)
I tka nie wrocilismy bo jak ockneles sie po 40 min kiedy mu juz blizej warszawy bylismy niz twojego zadupia to sie dziwisz zreszta nie sram chajsem zeby na wache miec :) po za tym dziwisz sie ze nie czekalismy co mielismy we 2 czekac az ty sobie zbierzesz 10-15 osob to moze ty wpadnij do nas i zadzwon ze jestes zobaczymy jak ty na tym wyjdziesz :)))
Obiecalem ze dostaniesz i wielokrotnie ci mowilem VILUM AkA FRYZJER AKA NIE POTRAFIE OBRONIC RYJA BO JESTEM CIOTA ze nie bede ci mowil kiedy i jak tylko wpadne i ci zajebie w twoj ryj i ci udowodnie ze jestes poprostu cipa ktora sie uwaza za niewiadomo kogo.
I proste dostales u siebie choc byles taki kozak na forum nikt nie jest na tyle debilem zeby we 2 czekac az ty przyjdziesz z 10 + po za tym tak nie moglismy wyjechac z siedlec okolo 10-15 min bo seqowi padl tel z nawigacja :P
A co do ile kto gra sie zgodze ale fakt jest taki ze peace byl w czasie wakacji a teraz mamy szkole i inne zaintersowania zwiazane z znajomymi ze szkoly nadal siedze i gram ale nie tyle co w wakacje to jest chyba logiczne za to taki wizz czy wakacje czy nie siedzi tyle samo :).
bardzo ladnie powodzenia w dalszej grze !! ps. ( podaj nbick, jakies typa z gory ) kiedy 100?xDD
Ladnie pokaralem lambaste? To za bana na Coriicu :-)
Linokssuu
10-10-2008, 17:23
I czego sie cieszysz cioto.
Przecinek przed "cioto", oraz pytajnik na końcu. Sens zdania jak najbardziej w porządku.
Linokssuu
10-10-2008, 19:02
tzn nie zwracam uwagi na interpunkcje ani gramatyke :P na tym forum jedynie w zeszycie od polaka:DD
Sarumaan
10-10-2008, 22:09
omg znowu char zrookowany ojejejejejejejeje
Dominatorrr
10-10-2008, 23:29
ah jaracie sie tym jak by to bylo cos czym warto jest sie chwalic ;P
Wizz zacieszasz się jakbyś Amerykę odkrył...A jak ciebie hackneli to nie było Ci tak wesoło:D Pamiętasz??A jakbyś jeszcze wiedział kto to zrobił to w ogóle byś się chyba popłakał znając ciebie:P
Skrzatorr
11-10-2008, 12:32
Wizz zacieszasz się jakbyś Amerykę odkrył...A jak ciebie hackneli to nie było Ci tak wesoło:D Pamiętasz??A jakbyś jeszcze wiedział kto to zrobił to w ogóle byś się chyba popłakał znając ciebie:P
Jesteśmy zawsze TAM! Potęga nasza TRWA!
I powiedz mi , oplacało sie ?
Bo kilka twoich ziomkow juz stracilo chary a to dopiero poczatek i mi sie zwrocilo 2x za tamte hacki :]
To wy(cactus) zaczeliscie nas reportowac wiec teraz my zaczniemy sie bawic w takim stylu :]
okej, zobaczymy =DDDDDDDdddd
OKz
Skrzatorr
11-10-2008, 17:50
I powiedz mi , oplacało sie ?
Bo kilka twoich ziomkow juz stracilo chary a to dopiero poczatek i mi sie zwrocilo 2x za tamte hacki :]
OKz
@Helup aka heleniarz
<wypowiedź w twoim stylu> Tylko sie kurwo pojawisz na Targówku to Ci łeb rozjebie </wypowiedź w twoim stylu>
Edit: Przypadkiem dałem cytowanie na ciebie wizz więc, przepraszam x).
Martinesz
11-10-2008, 23:02
kobajashi to ciota wizz tez kuba tez dixyra tez i wy wszyscy1!!!111oneshift!!!
ale was pocisnalem HEWHEHEHEHEUEHU
Castus - wasz wyslannik dostal wpierdol
Wpadl Veison pod dom z ekipa z gima i dostal wpierdol hahhaha
@Veison
Szkoda ze moj stary wpadl i nas rozdzielil bo bys dalej lizal asfalt :-)
I z tego co mi kamarroo pisze to od niego stojak i skowron tez wpierodl dostali XDDDDD
Gl next time
@Maria
hgahaahahahah dostales wpierdol na rl i jak by nie twoj stary to bys kurwo lezal do teraz mialem cie na zemi to iz ty mnie wyjebales 2 razy a ja cie raz to niz nie znaczy , jednak to iz sie bales isc dalej na solo to oznacza tylko to ze jestes jebana ciota , i jak by nie twoj stary to bys twoj ryj tak byl obity ze to szok
@Twoj bro Grzesiu tez dostawal juz wpierdol jak by jego ojciec mu nie pomogl :) powiem tak jestescie CIOTAMI bez honoru :)
Zwierze_Domowe
11-10-2008, 23:50
Castus - wasz wyslannik dostal wpierdol
Wpadl Veison pod dom z ekipa z gima i dostal wpierdol hahhaha
@Veison
Szkoda ze moj stary wpadl i nas rozdzielil bo bys dalej lizal asfalt :-)
I z tego co mi kamarroo pisze to od niego stojak i skowron tez wpierodl dostali XDDDDD
Gl next time
lol budzik Ci chyba nie zadziałał dzisiaj i dalej śnisz :p Wysłannicy Szatana nigdy nie mogą dostac wpierdolu >:)
huashuauhashuahsha -bezsensowny smiech z bezensownego posta- xD
@Maria
hgahaahahahah dostales wpierdol na rl i jak by nie twoj stary to bys kurwo lezal do teraz mialem cie na zemi to iz ty mnie wyjebales 2 razy a ja cie raz to niz nie znaczy , jednak to iz sie bales isc dalej na solo to oznacza tylko to ze jestes jebana ciota , i jak by nie twoj stary to bys twoj ryj tak byl obity ze to szok
Skoro ja dostalem to dlaczego ty 2 razy na ziemi lezales i jak by mnie nie odciagneli to bys mial polowe glowy zmielonej z ziemia?
"i jak by nie twoj stary bys twoj ryj tak byl obity ze to szok" < ok rozumie
Boże , ale wy jesteście poku*** XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zamiast się umówić gdzieś poza osiedle to wy się sracie.
Btw(Mario i Grzes ). Skoro starzy wam pomagali to byliście w krytycznym stanie.
Pozdro dla wojowników Stojaka i Veisona hahahaha co sie uśmiałem :D
Kiedy next open battle in rl ?:D
Boże , ale wy jesteście poku*** XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zamiast się umówić gdzieś poza osiedle to wy się sracie.
Btw(Mario i Grzes ). Skoro starzy wam pomagali to byliście w krytycznym stanie.
Pozdro dla wojowników Stojaka i Veisona hahahaha co sie uśmiałem :D
Kiedy next open battle in rl ?:D
Moj stary pomogl veisonowi.To on lezal na ziemi i ja go bilem :]
Szkoda ze filmiku nie zrobiliscie :-)
Ja lezalem 2 razy a ty raz , jesli to dla ciebie oznacza iz wygrales to wielkie GZ , a to iz ja cie lalem po pysku dopoki twoj stary mnie nie chwycil to inna sprawa , Jestes ciota i tyle :) pozdrow Tate i go pocaluj oddemnie bo Ci ryj ocalil
dobra kurwa nie pierdolcie tlyko sie ustawcie i dajcie cama jakiegos :D
No mario musi być 1 sqm od pz mam na myśli 1 metr od chaty bo dalej go zabija.
Mario zrób filmik jak jedziesz Veisona , bo ja jakoś nie wieże mi najwyżej do jajek byś doskoczył. Tez cie kocham cokolwiek napiszesz :*
Czekam na nowości :>
Btw: nie rozumiem jak rl kumple mogą się kłócić o grę a co dopiero bić o nią :D
PS : Kiedy stare sprzedacie za tibia cash ?:O eeeeeeeee może już sprzedaliście.
No mario musi być 1 sqm od pz mam na myśli 1 metr od chaty bo dalej go zabija.
Mario zrób filmik jak jedziesz Veisona , bo ja jakoś nie wieże mi najwyżej do jajek byś doskoczył. Tez cie kocham cokolwiek napiszesz :*
Czekam na nowości :>
Btw: nie rozumiem jak rl kumple mogą się kłócić o grę a co dopiero bić o nią :D
PS : Kiedy stare sprzedacie za tibia cash ?:O eeeeeeeee może już sprzedaliście.
Mysle ze osoba ktora jest jechana przez obie strony nie powinna sie tu nawet wypowiadac.Gl on guardia
Ja sie nie bielm o gre, to on przyszedl i powiedzial ze go wyzywalem.
Szkoda ze tak sie to skonczylo :DDDD
Mysle ze osoba ktora jest jechana przez obie strony nie powinna sie tu nawet wypowiadac.Gl on guardia
Ja sie nie bielm o gre, to on przyszedl i powiedzial ze go wyzywalem.
Szkoda ze tak sie to skonczylo :DDDD
Kto ci powiedział ze gram na Guardi?
Sora ale ja sobie bez tb jakoś radze a nie jak wy po patchu bez bota aż się pocicie z sharabkiem aka Hitlerem.
Jestem jechany przez obie strony , ktoś się przejoł?;((( Ja nie pójdę lizać dupy libanowi tak jak ty to robisz ;)
Ty sie powiesz modlic iz tak sie skonczylol... hahaha
Bo jak powiedzialem Ci juz wczesniej tylko rodzyn by Ci wystawal znad ziemi
Zwierze_Domowe
12-10-2008, 00:25
Jeszcze powiedzcie kto jakie mial eq i supply to dopiero bedziecie spelnieni :baby: I który rzucił piaskiem w oczy jako flashbanga :D
[QUOTE=Veison;2294434]Ty sie powiesz modlic iz tak sie skonczylol... hahaha
Bo jak powiedzialem Ci juz wczesniej tylko rodzyn by Ci wystawal znad ziemi/QUOTE]
O KURWA OWNED XD
Ty sie powiesz modlic iz tak sie skonczylol... hahaha
Bo jak powiedzialem Ci juz wczesniej tylko rodzyn by Ci wystawal znad ziemi
PL?Przeczytaj jutro rano to jeszcze raz i powiedz mi o co ci chodzilo
bo Veison jest wstawiony tak jak ty po redsie malinowym XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
to chyba na*****ony w 3 dupy xD
Linokssuu
12-10-2008, 00:33
Kto ci powiedział ze gram na Guardi?
Sora ale ja sobie bez tb jakoś radze a nie jak wy po patchu bez bota aż się pocicie z sharabkiem aka Hitlerem.
Jestem jechany przez obie strony , ktoś się przejoł?;((( Ja nie pójdę lizać dupy libanowi tak jak ty to robisz ;)
PEGON CZUBIE HAHAHA NA MATTIERZE BOTOWALES JA WSZYSTKO WIEM HAHAxddd
PEGON CZUBIE HAHAHA NA MATTIERZE BOTOWALES JA WSZYSTKO WIEM HAHAxddd
jak zwykle jebany spy :/
i tera będa mnie mordować i co ja zrobię i co ja zrobię ?:(
Linokssuu
12-10-2008, 00:36
I chcialbym was serdecznie prosic o zapostowanie fragow w moim temacie :)
Linokssuu
12-10-2008, 00:36
ja cie zamorduje huju xD!
Martinesz
12-10-2008, 00:39
widzisz kombajn rozkrecilem forum:D:D
no ciekawe jak :/ na rl na bank bo nugivo trzyma warte i nie wyjdziesz :P
Btw kombajn zrobiłeś się boski jak cegłowski
Linokssuu
12-10-2008, 00:42
@Martinesz- Pelna wypierdolka:D:D:D
@pegon - z toba koni nie moge krasc:D:D:D:D
Albi mysli ze jak przylize dupe to pegon dojdzie do castus hahahaha
Linokssuu
12-10-2008, 00:47
No Na Bank A Moze Do Outlast E?
Mario kuba ci podpowiedział?
I na Bank ja i kobajashi na jednym vent !! hahahaahah
ludzie by tego nie wytrzymali ;)
Linokssuu
12-10-2008, 00:49
haha XDDDD!!!!!XDDDD pegon przyznam ci racje xDD
no nie wytrzymali by twojego płaczu XDDDDDDDDDDDDDDD
Linokssuu
12-10-2008, 00:53
ty tempa cioto..
tak jak bylem w Vitality ludzie nie wytrzymywali jak mnie rodzyn pizgal na akcji bo powiedzialem ze mam ochote na rodzynki w czekoladzie :/
tak jak bylem w Vitality ludzie nie wytrzymywali jak mnie rodzyn pizgal na akcji bo powiedzialem ze mam ochote na rodzynki w czekoladzie :/
To juz nie o to chodzilo ze mnie tak wyzywales tylko ze w ogole taka ciota jak ty moze sobie na to pozwolic, w koncu wyleciales i jestes hunted :]
Linokssuu
12-10-2008, 01:03
oj tam hunted nikt pegona nie zabije pegon jest immortal
Ale do tego ze czesto sie wy*******asz to jak ja cie pierdolne to nie podniesiesz sie hej!
haaaaaaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wylecialem ?:D
jestem hunted bo twój lizodup grzes nie miał od kogo odzyskac kasy za deda Mr. Spy Alkkoo .
Btw . Czy ja sie wogle przejełem ?:D Ciesze sie tylko ze pegona zrobilem sam a nie kupowalem postacie ;) I to mi daje satysfakcje :D
Szanowny panie rodzynie aka żyrafa
No straciles 4 lata grania po 10h dziennie expiac RECZNIE.
Masz sie czym popisac, tylko pokazales jakim idiota jestes.
Poza wyzwiskami huja mozesz :-)
co za róznica ? w csa lub w co kolwiek innego tez na bocie grasz?
aaaaaaaaaaaaa zapomnialem ty tylko w tibie grasz .
Tylko niezapomnij otworzyc okna w szkole zebys slyszal jak ci bot napierd****
Niestety nie botuje na afku :]
Nie , nie gram w csa na bocie ale floov gra wiec z nim mozesz na ten temat pogadac.
Linokssuu
12-10-2008, 01:26
w tym wypadku pegonowi przyznaje racje nie ze go bronie ale on ma racje
mam do ciebie pytanie co robisz w czasie gdy bocisz ?
mysle ze siedzisz przy kompie i bawisz sie tym czego nie masz patrzac jednoczesnie na monitor i powtarzajac jaki jestes dobry bo umiesz dobrze ustawic skrypty i pieknie bocic.
dla mnie to jedno i to sami czy gram recznie czy boce , siedze przy kompie tak jak ty wiec wyyyyyyysz ja przynajmniej czerpalem z tego przyjemnosc a ty?
A i jeszcze jedno jak wyglada twoja droga do zaocznej szkoly sprintem czy zamawiasz taxi?:>
Nie wiem jak u ciebie wyglada specjalne nauczanie - sam sie do tego przyznales ze takie masz, ale u mnie normalnie.
Do tego co robie jak botuje to ogladam filmy/tv/ gadam na vent.
Inne szczegoly nie powinny cie interesowac , tym czasem ide do spania :]
Albi mysli ze jak przylize dupe to pegon dojdzie do castus hahahaha
Eee, zamknij morde nizioł, bo pegon wie, ze mam na niego wyjebane, ok? widac, ze jestes jebniety i nie potrafisz zamknac swojej pizdy z pieprzem mimo tego ze nic do ciebie nie pisze rodzyn
i gdzie tu widzisz jakis podliz lamusie? Widze ze ci niezle pola wpierdolil jak takie glupoty gadasz =)))
Kamarroo
12-10-2008, 10:46
@Twoj bro Grzesiu tez dostawal juz wpierdol jak by jego ojciec mu nie pomogl :) powiem tak jestescie CIOTAMI bez honoru :)
srypoła ale grzesiek nie dostawał :) z tego co widziqałem to stojak dostał takiego buta ze sie przewrócił a siko znim sie tak tukli ze nikt nie dostał ;p
niepotrzebnie mój stary wbił bo miał w hój pompke pozdrawiam xd
Kamarroo
12-10-2008, 10:49
pegon aka krzaywa zajebana mordo !
zamknij ryj bo z tobą bym sie chetnie bił niechciałem grzeskowi pomagac i stojaki to wiedzą ale tobie bym na*****ł z chęcią mam nadzieje ze sie kiedys spotkamy elo :)
pegon aka krzaywa zajebana mordo !
zamknij ryj bo z tobą bym sie chetnie bił niechciałem grzeskowi pomagac i stojaki to wiedzą ale tobie bym na*****ł z chęcią mam nadzieje ze sie kiedys spotkamy elo :)
hahahaha , sowa nie wiem jak miałbym chociaż poruszyc twoja gruba dupe xD
a po 2 nie wylazł bys z chaty jak bym wpadł.:evul:
A po 2 widze tutaj w profilu "para squad forever" haha na bank jeszcze raz sie zastanów która strona była lepsza ;]
Kamarroo
12-10-2008, 12:12
A po 2 widze tutaj w profilu "para squad forever" haha na bank jeszcze raz sie zastanów która strona była lepsza ;]
wiesz jestem tego pewien ze poruszam sie lepiej niz ty :) bo ty siedzisz tylko przykompie i kminisz czy sie odbija twoja krzywa morda od monitora :o
jak tam kriss guardia? non pvp?xDDDDDDDD
sprzedaj moze pegona i jakas operacja plastyczna co <myśle ze to dobra propozycja >
cytujesz a nie odpowiadasz na pytanie haah :)
bo tak naprawde wiesz ze mario ma cie w dupie tak jak wszystkich którzy nie maja wpływów ;)
a co do wygladu na twoim miejscu bym sie nie odzywał okz?
Tak siedze przy kompie no i co ci do tego, balety tylko robisz usiebie w chacie jak rodzicow niema bo gdzies dalej sie boisz wyjsc bo zrobia z ciebie konserwe, a czy sie lepiej poruszasz odemnie no niewiem , moze tylko w trakcie posilku szybciej wchłaniasz hamburgery :> Pzdr
Kamarroo
12-10-2008, 12:21
cytujesz a nie odpowiadasz na pytanie haah :)
bo tak naprawde wiesz ze mario ma cie w dupie tak jak wszystkich którzy nie maja wpływów ;)
a co do wygladu na twoim miejscu bym sie nie odzywał okz?
Tak siedze przy kompie no i co ci do tego, balety tylko robisz usiebie w chacie jak rodzicow niema bo gdzies dalej sie boisz wyjsc bo zrobia z ciebie konserwe, a czy sie lepiej poruszasz odemnie no niewiem , moze tylko w trakcie posilku szybciej wchłaniasz hamburgery :> Pzdr
ładnie cie rodzicie skrzywdzili z tą mordą ;/ <przykro mi >
co z tego ze jestem troche gruby oj za niedługo to zrzuce bo wróciłem na treningi i? a ty zawsze bedziesz krzywym ryjem pierdolonym ahahahahahahaha
hahahaahahahahahah, no okz wysyłaj mi zdjecia z wynikami.
a do tej mordy sie doczepiasz jak niewiem co moze ci sie podobam ?:)
Szczerze powiem ci wole byc 100x taki jak jestem niz taki jak ty jestes pod wzgledem charakteru i wyglądu , tak to juz jest jak w dziecinstwie ma sie hamburgery przybijane do podlogi :/ pzdr nie chce mi sie juz odpowiadac bo bedziesz pisac to samo i to samo , napisz cos czego nie wiem :P
Kamarroo
12-10-2008, 12:33
wiesz kiedys ci nawet dupe kótazie ratowałem jak cie chcieli bic hiszpany i żałuje tego ;p a co do charakteru tak cie wszyscy lubili na naszym vent ze ja pierdole ze nawet nieraz wychodziłes bo sie obrazałes haha słyszałem również ze na vent ovenu byłes 2 kobajashim xD
Linokssuu
12-10-2008, 12:53
Morda Pontonie jebany bo ci do kur wie
no to prawda , bo byłem soba ;) i nigdy sie nie zmienie :)
wiesz kiedys mialem 100 lvl i poznalem maria i floova , floov nadal trzyma zemna ale mario sie zmienil wraz z lvlkiem i znajomosciami ;) Pamietaj to jest tylko gra :>
Kamarroo
12-10-2008, 12:56
ta ale to ty mnie zacząłes wyzywac i dlatego ci jeżdze :)
nie o to chodzi , tak wogle odezwal sie ten ktory byl wyzywany od spy i kto sie wtedy za toba wstawil , kto poszedl wojowac z matka maria ? xD
A o starych czasach mówie ze mario sie zmienil pod wzgledem takim ze sie rozkozaczyl Punishment itd i zamiast byc z tymi co z nim trzymali od poczatku to on poszedl tam gdzie mu lepiej :P
Kamarroo, Ty jesteś ogólnie pojebany, bo tylko po wyglądzie jeździsz, pięknisiu.
Siema ! Mam pytanie jak wygląda sytuacja na tym swiecie (p.a itd..) poniewaz szukam z kumplami nowego swiata do grania bo na silverze przegralismy wara..podro
Powiem ci tak ten serv odpada na 200% xD
Wogle nie warto grac na zadnym starym servie pvp bo wszedzie Pa :D
Titania - war server
@up
to graj w sapera
Powiem ci tak ten serv odpada na 200% xD
Wogle nie warto grac na zadnym starym servie pvp bo wszedzie Pa :D
Nie warto? A patrząc z perspektywy wygrywającej strony? ^.-
Zwierze_Domowe
12-10-2008, 15:01
Jeśli lubisz się śmiać to forum tego świata jest fajne i dobre ^.-
Jeśli lubiszdostać wpierdol co chwila, być prześladowanym za bycie polakiem czy inne powody to też znajdziesz tu miejsce.
Jeśli nie masz najebane we łbie to nie patrz ;<
Dominatorrr
12-10-2008, 15:03
No tak Wizzowi nie pomogla mafia
A sarumana Stary musi bronic
N/c
Kamarroo
12-10-2008, 15:39
domiantro niewiesz jak to było wiec nie mów nic okz
mój bart sam ich zaczłał na*******ac sam ich 2 a mójs tary sie w*****ł ze sie biją 2;1 i wyleciał wtedy wiec zmutujsie stary
Kamarroo, masz tak grube palce, że w klawisze źle trafiasz?
Dominatorrr
12-10-2008, 16:19
No wiec tak battle byl co najmniej smieszny xD haha
Moja deska przez Ziripiego tez nie lepsza
Ale nadal twierdze ze ludzie nie potrafia zachowac sie w stressowych sytuacjach i tym samym grac w ta gre
Linokssuu
12-10-2008, 16:21
No ja dalem loga karelazi z prawej reszta kretynow z lewej xdd i patrze pz gone to dalem loga nie ma czym sie chwalic ale i tak zaraz zostane pojechany przez to:>
@Sowa 2 na 1 ?? od poczatku byla mowa ze ma byc solo 1:1 , Floov nawet nie dotknol sarumaana , to Sarumaan wyszedl i wyburzyl do twoch...
Wiec GL...
Kamarroo
12-10-2008, 16:35
Kamarroo, masz tak grube palce, że w klawisze źle trafiasz?
zmaknij morde ty ślepa kurwo
veison ty tez jestes mocny jak dostałes wpierdol od mniejszego Maria a poteam sie bronisz ze stary mu pomógł ja słyszałem ze stary go odciągał od ciebie bo by cie na*****ł
zmaknij morde ty ślepa kurwo
Już to mówiłeś. Widzisz jak to miło, pulpeciku?
Kamarroo
12-10-2008, 16:39
pulpecik to cie zrobił a tak sie składa ze to nie ja cie wzywyam tylko arumaan ale widze ze ty naprawde jestes kurwa slepy jak pień xD
pulpecik to cie zrobił a tak sie składa ze to nie ja cie wzywyam tylko arumaan ale widze ze ty naprawde jestes kurwa slepy jak pień xD
Ogłaszam zbiórkę pieniędzy na nową klawiaturę dla Kamarroo. Już tak ją zatłuścił i ubrudził resztami frytek i czipsów, że połowa klawiszy mu chyba nie działa. Ponadto ma tak tłuste łapy, że ślizgają mu się po przyciskach i nie wiadomo o co mu chodzi. :(
Kamarroo
12-10-2008, 16:46
Emok, wez napisz kolejne Kompedium Druida, bo co moze robic 40 random frajer z tibia.pl. Smiejesz sie ze mnie, a sam masz morde jakby cie rodzice slownikiem bili. Uwazasz sie za kogos madrego, a jestes jebanym czterookim, ktory wytyka innym bledy, a na dwor wyjsc nie chce, bo woli poprawiac posty, okz!
ogłaszam ściepe na nowe seki dla sekina hahahahaahhaahhaahaa
Znow uciekaliscie jak kaczki a wasz lider na nob charze po*******al XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To nie jest smieszne, ze ich lider biegal na 29 ms'ie, a raczej zalosne.
Edit:
Ale Kiko wybiegl na mainie ;<!
Ps. Ja jestem samodzielny i zakupy robie samemu, oczywiscie nie chwalac sie ; )
Emok, wez napisz kolejne Kompedium Druida, bo co moze robic 40 random frajer z tibia.pl. Smiejesz sie ze mnie, a sam masz morde jakby cie rodzice slownikiem bili. Uwazasz sie za kogos madrego, a jestes jebanym czterookim, ktory wytyka innym bledy, a na dwor wyjsc nie chce, bo woli poprawiac posty, okz!
W dupie byłeś, gówno widziałeś i gówno wiesz.
Btw. mnie bili słownikiem, a Ciebie patelnią po schabowym. Widzisz różnicę?
Yhy to widzę ze wiecie kto ogarniał, a miało się nie wydac:(
Znow uciekaliscie jak kaczki a wasz lider na nob charze po*******al XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie ja leadowalem battla, bo bylem ustawiony na zakupy ze znajomymi. Kiko zreszta tez i czekalismy na niego 40 min :D
Dominatorrr
12-10-2008, 20:58
Edit:
Ale Kiko wybiegl na mainie ;<!
Ps. Ja jestem samodzielny i zakupy robie samemu, oczywiscie nie chwalac sie ; )
Nigdy nie lazlem na noobie i tak wylazlem na mainie bo niemam juz bana i uwielbiam walczyc swoim charem :P
^ No na exoth to tez ty nie byles XDDD
To ogarneliscie po raz drugi hahahaha
Master Vilum
12-10-2008, 22:45
Nigdy nie lazlem na noobie i tak wylazlem na mainie bo niemam juz bana i uwielbiam walczyc swoim charem :P
Sry wypowiem się jeszcze raz bo nie mogę przestać się śmiać......taki kozak i pieprzysz że łazisz na twoim kochanym palku .......i co? padłeś dzisiaj i bałeś wyjść jeszcze raz a tak mówiłeś że nie dbasz o lvle..........zaraz będziesz pieprzył powód dlaczego poszedłeś na knighciku:( Ale my wszystko wiemy więc nie wysilaj się :)
Dominatorrr
12-10-2008, 23:31
Sry wypowiem się jeszcze raz bo nie mogę przestać się śmiać......taki kozak i pieprzysz że łazisz na twoim kochanym palku .......i co? padłeś dzisiaj i bałeś wyjść jeszcze raz a tak mówiłeś że nie dbasz o lvle..........zaraz będziesz pieprzył powód dlaczego poszedłeś na knighciku:( Ale my wszystko wiemy więc nie wysilaj się :)
Ciekaw jestem jak mialem dobiec do swoich kozaczku :) kpilem w tym czasie wszystkie blessy ale nie bylo dojscia do mojego teamu i powiedziano mi zebym nie ryzykowal ze niema sensu :) ciekaw jestem czy bys wybiegl kiedy obok ciebie by wybiegalo 12 osob a w south gate na edron nie mial bys dojscia do swoich
Wiec wszyscy wiedza ze uciekasz i dajesz loga :( i to ty sie nie wysilaj bo jestes zalosny piszac takie cos na forum niewiedzac jak wygladala sytuacja
Sarumaan
13-10-2008, 06:50
@Sowa 2 na 1 ?? od poczatku byla mowa ze ma byc solo 1:1 , Floov nawet nie dotknol sarumaana , to Sarumaan wyszedl i wyburzyl do twoch...
Wiec GL...
prosil cie ktos o komentowanie tu?
chuja zrobiles tylko siedziales
ja wyburzylem? kto stal pod moim domem i wyzywal mnie przez 15 min?
dla mnie sprawa zalatwiona wbijecie jeszce raz bedzie powtorka;]
a i pola sluchaj ja wiem , ze zawodowka itp ale pisze sie ,,dwóch,, , a nie twoch
Pegon:
ty juz znikasz z titani zostanie tylko char 180 rp , z ktorego cale nasze vent ciagnie polew wchuj
90% informacj masz od swoich guardow z bochnii <80%> sa wymyslone ;]]]] przypomne ci , ze jak poleciales nawet twoi kuple cie chcieli zabic <chujowo>
@Grzesiek
Jak cos to nie zawodowka bo chodze do Technikum(to nie ja chodze do szkoly specjalniej xD) a pojebalem sobie bo bylem najebany , i wiesz nie wyburzylem to mialo byc solo ty na sika a sam podbiegales do floova probojac mu zajebac i pozniej niby ze twoj ojciec wyskoczyl bo bylo 2:1 , a ch*ja prawda , a kto cie wyzywal przez 15min pod domem to nie wiem wkazdym razie na bank nie ja...
BUNIEK_PSK
13-10-2008, 13:19
Weź Vilum wypierda*** stąd bo pieprzysz takie głupoty ze nie da sie tego czytać... jaki ty kur** jesteś zajebi*** weź się chlopie ogarnij..X(
Pierdol*** takie smuty ze Kiko bał sie wybiec z boata jak nas bylo okolo 6 osób które kupowało blessy, a wy staliście na edron w south gate z 15 osób.
Taki kur** kozak jesteś ze X loga daleś ostatnio...
Elo...
Sarumaan
13-10-2008, 13:20
@Grzesiek
Jak cos to nie zawodowka bo chodze do Technikum(to nie ja chodze do szkoly specjalniej xD) a pojebalem sobie bo bylem najebany , i wiesz nie wyburzylem to mialo byc solo ty na sika a sam podbiegales do floova probojac mu zajebac i pozniej niby ze twoj ojciec wyskoczyl bo bylo 2:1 , a ch*ja prawda , a kto cie wyzywal przez 15min pod domem to nie wiem wkazdym razie na bank nie ja...
jestem pewien , ze bys w tej specjalnej sobie nie poradzil coz wymagac od czlowieka co pisze ,,twoch,, probowalem uderzyc floova brzmi to tak jak bym go nie dotknal wogole
Powiedzialem jasno przysapie ktos jeszce obojetnie kto z was pokolei was bedziemy wylapywyac zaczniemy od ekonomika bo z osiedla najblizej i najwiecej osob tam chodzi ;]]]
wyzywal mnie floov i roltf palladyn 16latkowie
Weź Vilum wypierda*** stąd bo pieprzysz takie głupoty ze nie da sie tego czytać... jaki ty kur** jesteś zajebi*** weź się chlopie ogarnij..X(
Pierdol*** takie smuty ze Kiko bał sie wybiec z boata jak nas bylo okolo 6 osób które kupowało blessy, a wy staliście na edron w south gate z 15 osób.
Taki kur** kozak jesteś ze X loga daleś ostatnio...
Elo...
Jeszcze raz zakozaczysz do Villuma to cie wyjebe z nasze klasy i na tym sie skonczy kozaczenie xDDDDD :D
Tom_Brood
13-10-2008, 14:59
Widzę, że sami fightersi w tej Bochni mieszkają. :D
zal mi ciebie sarumaanie byles nikim , jestes nikim i bedziesz nikim, myslisz ze jestes macho bo trzymasz z mariem uhashau.
Kiedy next open battle ze starymi?:<
jestem pewien , ze bys w tej specjalnej sobie nie poradzil coz wymagac od czlowieka co pisze ,,twoch,, probowalem uderzyc floova brzmi to tak jak bym go nie dotknal wogole
Powiedzialem jasno przysapie ktos jeszce obojetnie kto z was pokolei was bedziemy wylapywyac zaczniemy od ekonomika bo z osiedla najblizej i najwiecej osob tam chodzi ;]]]
wyzywal mnie floov i roltf palladyn 16latkowie
Kurwa, piszesz "wogole", "pokolei", nie używasz znaków interpunkcyjnych i jeszcze sapiesz o literówkę?
Kamarroo
13-10-2008, 19:06
ja tu niechece nikogo wyzywac bo to jest żal <zazwyczaj wyzywają ci co nic wiecej nie potrafią zrobic >
ale Emok daj sobie juz spokój prosze pisz cos związane z wojną albo wez sie zamknij ok?
teraz jak z depo wyjsc nie mozecie to noobami zajebcie banye ktory boci druidem na mountain tomb nick to angel-alexa .
ja tu niechece nikogo wyzywac bo to jest żal <zazwyczaj wyzywają ci co nic wiecej nie potrafią zrobic >
ale Emok daj sobie juz spokój prosze pisz cos związane z wojną albo wez sie zamknij ok?
Nie. <10 znaków>
teraz jak z depo wyjsc nie mozecie to noobami zajebcie banye ktory boci druidem na mountain tomb nick to angel-alexa .
Oks! A moze frytki do tego?
Oks! A moze frytki do tego?
pl ? okz ??
/kuba pojeb wielki
btw lubie czytac twoje posty na forum tibi
Zwierze_Domowe
13-10-2008, 23:34
Odezwał się fajter co dał X-loga omg. Jak mi chłopaki powiedzieli jak wróciłem do domu to prawie sie zeszczałem ze śmiechu. Weź Ty już zamknij ryj bo tylko psujesz powietrze. btw zajebiste zdjęcie na naszej klasie masz. gej party robiliście? i wyraz twarzy też niczego sobie, jakbyś nie srał tydzień co najmniej
@up
A co ty bys zrobil gdybys byl w drodze na demone? Zaczalbys rushowac przod w niepewnosci ze gdzies w labiryncie bedzie stal nub, czy jebnal x loga i nie martwil sie o nic ?; ) Czy wedlug Ciebie powinien wracac do miasta gdzie w polowie byscie go zlapali? Serialnie idzie sie zeszczac z tego ze villum jebnal x loga, ja zaczalem szczac na lewo i prawo jak to uslyszalem xDDDD!
Zwierze_Domowe
14-10-2008, 01:09
Nie komentuje tego faktu jako ocena czy dobrze zrobił, tylko mówie, żeby zamknął mordę bo też nie zachował się jak super dzielny wielki wojownik.
Sarumaan
14-10-2008, 09:01
zal mi ciebie sarumaanie byles nikim , jestes nikim i bedziesz nikim, myslisz ze jestes macho bo trzymasz z mariem uhashau.
Kiedy next open battle ze starymi?:<
hahahah i powiedział PEGON LEOD pośmiewisko każdego venta , na którym był
to ty jesteś nikim i jeżeli myślisz , że będziesz free w przyszłości to jesteś w błedzie , ciebie jak i twoich bocheńskich informatorów Xoo za albino nigdy nie puści , wiec Iridia i dołącza do rodziny Daydreamer ELO
Master Vilum
14-10-2008, 11:13
hahahah i powiedział PEGON LEOD pośmiewisko każdego venta , na którym był
to ty jesteś nikim i jeżeli myślisz , że będziesz free w przyszłości to jesteś w błedzie , ciebie jak i twoich bocheńskich informatorów Xoo za albino nigdy nie puści , wiec Iridia i dołącza do rodziny Daydreamer ELO
Jesteś w błędzie.....Iridia może i wita ale Kash się tam nimi zajmie :-)
Jakby ktoś nie wiedział...Kashrius da'Roc
Zwierze_Domowe
14-10-2008, 13:22
Jesteś w błędzie.....Iridia może i wita ale Kash się tam nimi zajmie :-)
Jakby ktoś nie wiedział...Kashrius da'Roc
Fajne znajomości, ja też znam ludzi >:)
Master Vilum
15-10-2008, 08:14
Dzięki za motywacje do expa:D:D
Castusowi gratulujemy pegona jolki i veisona.
Pola dzis lidowal ? Czy pegon XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Cos mi sie wydaje ze na blesy jzu nie macie.
Konska mucha(veri cul nick) - powienienes z albertem przeczytac instrukcje obslugi elfbota bo zamiast pomagac swojej ekipie to pomgasz nam XDDDDDDDDDDDDDDD
Zwierze_Domowe
16-10-2008, 07:19
Dobra zamknij rodzyna bo prawda jest taka, że bezz inq bless byście byli gównem, oni was rushowali to uciekaliście, jedyna ich pomyłka to za mało suppliesow, ale weź miej wystarczająco jak co zabijesz zasranca to ten wraca z full supplajamy a Ty masz polowe czy coś :p Gdyby wycofali się do defensa wczesniej byście im mogli zrobic "kuku na muniu"
a vilumowi gratz 100 znowu ;)
Grchw1916
16-10-2008, 09:40
ej wiecie, że hitler miał 12% packet lost i dlatego padł??????? Kurwa nmzc, że wam mówię mam info z wewnątrz!
Kuba gratz 5 fragow jestes boski dasz autograf ;<? Dixyra raczej to ty powinienes zazdroscic, wy(kuba chuj maly, i caala plejada innych idiotow) doszliscie do wojny niedawno i teraz jak wygrywacie mysliscie ze jestescie elo pro ziomki? natomiast xirodan walczy tutaj od niepamietnych czasow(juz 3 lata?) i zrobil wiecej w ciagu 1 miesiaca niz ty w calym swoim tibijskim zyciu. elo ;*
Master Vilum
16-10-2008, 18:51
Kuba gratz 5 fragow jestes boski dasz autograf ;<? Dixyra raczej to ty powinienes zazdroscic, wy(kuba chuj maly, i caala plejada innych idiotow) doszliscie do wojny niedawno i teraz jak wygrywacie mysliscie ze jestescie elo pro ziomki? natomiast xirodan walczy tutaj od niepamietnych czasow(juz 3 lata?) i zrobil wiecej w ciagu 1 miesiaca niz ty w calym swoim tibijskim zyciu. elo ;*
A ja? :):)
Xiro- Zazdroszcze Ci ze grasz na Titanii od 3 lat :P
Zalezy dla kogo zrobil wiecej, ale juz wiekszy szacunek mam do Kobajashiego niz do niego ;)
...yyy , a ty co zrobiles oprocz pod*******ania swoich siomkow z vt ?:<
@Dixyra skoncz z tibia i idz lepiej do szkoly, bo czytanie ze zrozumieniem, nawet prostych zdan sprawia ci problemy ;/
@Vilum starczy ze bedziesz spiewal "sumptuastic" na vt XDDD
Master Vilum
16-10-2008, 19:34
EEEE????:)
Master Vilum
16-10-2008, 19:34
@Dixyra skoncz z tibia i idz lepiej do szkoly, bo czytanie ze zrozumieniem, nawet prostych zdan sprawia ci problemy ;/
@Vilum starczy ze bedziesz spiewal "sumptuastic" na vt XDDD
HaHaHa oczywiście jeszcze z "moim" angielskim :D:D:D
nie no vilum zawsze miales dobry angielski, a moze porzadnego tlumacza <cfaniak> XD
P.S czyzby w Bochnii neta/pradu nie bylo? ze wszystkie pro playerki sa offline:(?
Hail Tarnow ;d teraz mozecie na mnie nap****alac :**
Hail Tarnow ;d teraz mozecie na mnie nap****alac :**
Bedziesz moim friendsem:(?
Master Vilum
16-10-2008, 20:25
nie no vilum zawsze miales dobry angielski, a moze porzadnego tlumacza <cfaniak> XD
P.S czyzby w Bochnii neta/pradu nie bylo? ze wszystkie pro playerki sa offline:(?
Taaa było tylko Tomi przetłumacz mi to tamto:D
Taaa było tylko Tomi przetłumacz mi to tamto:D
wiadomix ;PP napisz czasem na gg ;(
@Mincior zlamales mi serce, jak mogles ;(
kogo?;] serio floov Ty to masz info z sprzed 2 lat, a najlepiej to idz sie postykaj z pegonem koncowkami xDDDD
@up
a Ty pozdro dla all friends! Chcesz sie podlizac Xirodanowi ze jestes jego siombalem to wez mu wyslij pocztowke na Edron
kogo?;] serio floov Ty to masz info z sprzed 2 lat, a najlepiej to idz sie postykaj z pegonem koncowkami xDDDD
kto raz podpierdolil, podpierdoli i next time ^^
btw po ch*j mam mu sie podlizywac? nie gram w tibie, nie gadalem z nim ani razu nie jestem z jego miasta, wiec po jakiego grzyba mam mu sie podlizywac? w*****aja mnie ludzie ktorzy dolaczyli do wojny, byli pionkami wczesniej a teraz mysla ze sa najlepsi i jezdza wiarze ktora zrobila tu cos wiecej niz podlizywala sie libanczykom ^^
Edit: sorry to bylo o sarumaanie ;<
Dixyra
koncowkami to sie z kuba mozesz podotykac :*:* i miales juz nie pisac na tym forum
tak mi sie z was chce smiac ze ja......
najwieksza beka z wesha
Ja też patrzę, patrzę i ze śmiechu nie mogę :D
tak mi sie z was chce smiac ze ja......
najwieksza beka z wesha
co jest ;(?
@Floov \/
hehe nie Twoja sprawa co robie, mozesz isc Veisonowi tam rozkazywac na laweczce xDDD. Pierdolisz smuty i nie masz zadnych dowodow, wiec milego stykania sie xDDDDDDDD
@Wesza
pomylka, co nie zmienia faktu ze wziales sie tutaj z dupy strony :p
@Floov \/
hehe nie Twoja sprawa co robie, mozesz isc Veisonowi tam rozkazywac na laweczce xDDD. Pierdolisz smuty i nie masz zadnych dowodow, wiec milego stykania sie xDDDDDDDD
po co mnie zacytowales, jak twoja bardzo skladna forma wypowiedzi byla skierowana do floova?
Martinesz
16-10-2008, 23:01
jeżeli mam być czegoś pewien, to jestem pewny siebie =] pozdro dla zeweusa i ziomkow z bloków!!
Kamarroo
17-10-2008, 06:28
kto raz podpierdolil, podpierdoli i next time ^^
btw po ch*j mam mu sie podlizywac? nie gram w tibie, nie gadalem z nim ani razu nie jestem z jego miasta, wiec po jakiego grzyba mam mu sie podlizywac? w*****aja mnie ludzie ktorzy dolaczyli do wojny, byli pionkami wczesniej a teraz mysla ze sa najlepsi i jezdza wiarze ktora zrobila tu cos wiecej niz podlizywala sie libanczykom ^^
Edit: sorry to bylo o sarumaanie ;<
wiesz ja myśle ze lepiej sie podlizywac niz o*******ac latchy jak twoja mama elo :D
Zwierze_Domowe
17-10-2008, 08:07
A ja? :):)
A Ty to gówno i zamknij japsko
jakie grozne zwierze :( chyba uciekamy....
wiesz ja myśle ze lepiej sie podlizywac niz o*******ac latchy jak twoja mama elo :D
Czlowieku, jestes zalosny...
Kamarroo
17-10-2008, 16:26
yeyeyeye tez cie kofam xD
yeyeyeye tez cie kofam xD
Co masz z głową? To nie jest śmieszne, tylko żałosne i żenujące. Aż nie chce się wierzyć, że masz 18 lat.
Aaaaaaaaaaaaaaaa no more work HEHEHE mam bana jestem elo HEHEHEHE i odpierdolic sie od kostona i floova, kocham was <3
Dominatorrr
18-10-2008, 04:13
Czlowieku, jestes zalosny...
Jak na to wszystko zaczelem tylko sie przygladać naprawde stwierdzam ze te forum jest żałosne 3/4 ludzi ze strony Outlast musi sie dowartościowywać odzywkami typu (Czytaj wyżej Kamarro) lub udzielać się tak jak by grali tu od początku serwera i byli elo pro kozak i wogóle (czytaj wyżej Dixyra/Wizz)
Jak by to określić nie wiem, idiotyzm? ale popierdam słowa Vesha bo wie co mówi, mimo iż przegrywamy wojne na Titani i jest jak jest to nadal gracze z naszej strony zrobili wiecej niż wy na tym serwerze, jak sie nie myle kolo 4 Wojen wygranych + 50% z nas ma swoje chary, nie kupione, nie botowane poprostu wylewelowane recznie :) za czasów gdy tibia nie była taka prosta jak teraz. I moim zdaniem to jest Osiagniecie w tej grze.
mimo mojej wypowiedzi nic tu sie nie zmieni poczytam sobie jeszcze potem jak to Dixyra aka VERY LOYAL TOO LIBAn sie wypowiada ze jest super elo pro a jakies 2 miechy temu strzelal z dupy o akcjach ,gatherach, itp. Pozdrowionka..
Fakt ze open byl fajny ale no coz blessy itp wam pomogly + Konska MUcha Dojebal do pieca uhaSASUHUHsuHSU
Btw nie moge spac gram na otsie bo mi sie nudzi :(
mimo mojej wypowiedzi nic tu sie nie zmieni poczytam sobie jeszcze potem jak to Dixyra aka VERY LOYAL TOO LIBAn sie wypowiada ze jest super elo pro a jakies 2 miechy temu strzelal z dupy o akcjach ,gatherach, itp. Pozdrowionka..
O akcjach, gatherach itp. ktorych wogole nie bylo, albo byly 2-3h przed, tylko nikomu nie mow, okz?
Master Vilum
18-10-2008, 08:34
Jak na to wszystko zaczelem tylko sie przygladać naprawde stwierdzam ze te forum jest żałosne 3/4 ludzi ze strony Outlast musi sie dowartościowywać odzywkami typu (Czytaj wyżej Kamarro) lub udzielać się tak jak by grali tu od początku serwera i byli elo pro kozak i wogóle (czytaj wyżej Dixyra/Wizz)
Jak by to określić nie wiem, idiotyzm? ale popierdam słowa Vesha bo wie co mówi, mimo iż przegrywamy wojne na Titani i jest jak jest to nadal gracze z naszej strony zrobili wiecej niż wy na tym serwerze, jak sie nie myle kolo 4 Wojen wygranych + 50% z nas ma swoje chary, nie kupione, nie botowane poprostu wylewelowane recznie :) za czasów gdy tibia nie była taka prosta jak teraz. I moim zdaniem to jest Osiagniecie w tej grze.
Fakt ze open byl fajny ale no coz blessy itp wam pomogly + Konska MUcha Dojebal do pieca uhaSASUHUHsuHSU
Btw nie moge spac gram na otsie bo mi sie nudzi :(
Jak ja cię kurwa nie lubię ale z twoimi paroma zdaniami się zgadzam xDDDDDDDDD
Raz 1 strona wygrywa raz 2 strona wygrywa........ Zawsze tak było i będzie...^.^
Kamarroo
18-10-2008, 11:04
Bolter pokaz mi posta w którym ja sie kozacze ze mam pvp ok?
ja mam wyjebane na tą gre zrozumcie to !!
kirshna ban hahaha jestesm z tobą ziom :D
Kamarooo chyba powinieneś chodzić na lekcje jezyka polskiego, ponieważ twoje czytanie ze zrozumieniem szwankuje i to mocno(jak u innego z Outlast czyt. Dixyra).
Wesha, Ty serio masz cos z dupa; )
\/ Tobie serio pozostaje pisanie Kompendium dla Druidow albo poprawianie bledow na forum, typu "przecinek!!111" Popracuj nad swoim zachowaniem.
Typowy brak argumentów.
Kamarooo chyba powinieneś chodzić na lekcje jezyka polskiego, ponieważ twoje czytanie ze zrozumieniem szwankuje i to mocno(jak u innego z Bochni czyt. Dixyra).
Dixyra z Łodzi
Zebym nie byl goloslowny juz Ci pisze dlaczego twierdze ze nie umiecie czytac ze zrozumieniem ;) po mojej wypowiedzi Ty gratulowales xirodanowi 3 lat bycia na titani , a ja napisalem ze on walczy tutaj od 3 lat. a co do kamaroo, bolter w swojej wypowiedzi napisal ze niektorzy z outlast musza sie dowartosciowywac odzywkami glupimi, wjazdami na matke i tu zaznaczyl ze chodzi mu o kamaro, natomiast on "zripostowal" zeby bolter pokazal mu w jakim poscie Kamaroo uznaje sie na super pvp, wiec zwiazku logiczne nie ma. a co do emoka lepiej zeby poprawial nas/was niz zeby schodzil do waszego/naszego poziomu piszac bezsensowne posty, wyzywajace od kur*, lub jezdzace rodzicom.
a co do mojej dupy, jest cala i zdrowa, a w przeciwienstwie do waszych odbytow nie tknieta.
Dixyra z Łodzi
Co, kurwa?! xD
Co, kurwa?! xD
Nom :P <znaki>
Nom :P <znaki>
To mi deskami dojebią : /.
Jez17Psk
18-10-2008, 19:02
Go go Łódź !!! :D http://pl.youtube.com/watch?feature=related&v=1j3C2k7z25s
Skrzatorr
19-10-2008, 10:09
Jebane drechy skurwysyny
Widać, że nie tylko w Bochni żyją idioci. :x
Kamarroo
19-10-2008, 10:42
oj emok co ty wiesz o zabijaniu?:D
oj emok co ty wiesz o zabijaniu?:D
Kamarroo, co Ty wiesz o ortografii? :D
Btw. <znalezione na tym forum>:
no może by dał rade dresowi 1 vs 1, tylko że oni się respią po 5+
xDDDDDDDDDDDDDD
Kamarroo
19-10-2008, 13:11
[QUOTE=Emok;2302842]Kamarroo, co Ty wiesz o ortografii? :D
ty naprawe jestes idiotą ja pierdole skończ człowieku z tą ortografią !!
ty naprawe jestes idiotą ja pierdole skończ człowieku z tą ortografią !!
Nie pierdol - tu są dzieci :/.
Btw. co za ułom zrobił chara "Stara Emoka"?
Bolek XXX
19-10-2008, 22:20
Nie no kurwa panowie, to forum jest lepsze niż wszystkie kabarety azem wzięte xd
Off topic,
Kocham Adama i jego piosenki :OO
Dominatorrr
20-10-2008, 02:12
Banishment: Account banished until deletion because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.)
:) Pograne dla tych co nie potrafia postawic na to ze to tylko gra
Z Dedykacjami dla wszystkich ktorzy bali sie Wbic Rs lub Bana :)
NAJWIEKSZY OPEN JAKI WALCZYLEM I JEDYNY JAKI W TAKI SPOSOB SKONCZYLEM AUHSUAUHSHUAUHSUHASU
Oct 20 2008, 01:50:45 CEST Killed Hades Di'Sparta at Level 35 unjustified
Oct 20 2008, 01:48:18 CEST Killed Lord Deltoya at Level 33 unjustified
Oct 20 2008, 01:43:53 CEST Killed Henko el druid at Level 8 ok
Oct 20 2008, 01:37:36 CEST Killed Wezumi at Level 8 ok
Oct 20 2008, 01:22:45 CEST Killed Baracs Retsam at Level 91 ok
Oct 20 2008, 00:10:00 CEST Killed Prawy Najt at Level 8 unjustified
Oct 19 2008, 23:03:40 CEST Killed Lord Michelak at Level 36 unjustified
Oct 19 2008, 22:52:40 CEST Killed Rubitoo at Level 80 unjustified
Oct 19 2008, 21:42:34 CEST Killed Skaua at Level 45 ok
Oct 19 2008, 21:41:46 CEST Killed Lurali at Level 22 ok
Oct 19 2008, 21:36:47 CEST Killed Darius Arcus at Level 29 ok
Oct 19 2008, 21:32:03 CEST Killed Fasso at Level 14 unjustified
Kiedys musialem nie wytrzymac :P
Bylo dobrze, ale z tym banem dojebales, tak samo jak Kuba i Xiro z dedkami:/ Latuz umarl, Liban umarl i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie.
latuz umral bo go nooby bloknely tak jak polowe fragow dla was, a ja lootnelem takie gowno
02:35 You see a spellbook of dark mysteries (Def:16, magic level +3).
It can only be wielded properly by sorcerers and druids of level 80 or higher.
It weighs 28.50 oz.
It shows your spells and can also shield against attacks when worn.
:/
Dominatorrr
20-10-2008, 04:25
Mozna stwierdzic ze ta wlasnie ksiazka przewazyla nad moja decyzja juz bylem tak w*****ony ze nie wytrzymalem i zajebalem tego nooba robiac deleta :|
jebane kurwa pajace co boja sie zrobic jebanego bana albo rsa zalosne.
Hades Di'Sparta Oct 20 2008, 01:50:45 CEST Killed at Level 35 by Ancient Bolter and by Latuz
Niedosc ze plakal o ksiazke to mnie zdeletowal to jebany jaki XD
Mozna stwierdzic ze ta wlasnie ksiazka przewazyla nad moja decyzja juz bylem tak w*****ony ze nie wytrzymalem i zajebalem tego nooba robiac deleta :|
jebane kurwa pajace co boja sie zrobic jebanego bana albo rsa zalosne.
Hades Di'Sparta Oct 20 2008, 01:50:45 CEST Killed at Level 35 by Ancient Bolter and by Latuz
Niedosc ze plakal o ksiazke to mnie zdeletowal to jebany jaki XD
szkoda, byles jednym ktore cos robili w tym warze xd nara bolter :(
Ale nie opuszczaj tego forum, ok?
Sarumaan
20-10-2008, 10:27
Bylo dobrze, ale z tym banem dojebales, tak samo jak Kuba i Xiro z dedkami:/ Latuz umarl, Liban umarl i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie.
Też umarłem xD za dużo noobow tam biegało , a gdzie floov etrox był?
kajotsem po*******ał tylko;/
Dominatorrr
20-10-2008, 13:31
szkoda, byles jednym ktore cos robili w tym warze xd nara bolter :(
Szkoda tylko tego czasu ktory stracilem na robiegnie tego chara ale no coz sam zaczelem bic nooba a latuz tylko go dobil wiec tak czy siak mam deleta
;p pewnie bede walczyl na kims ale co do robienia tu chara musze sie grubo zastanowic
Sarumaan
20-10-2008, 13:36
nie ma sie nad czym zastanawiac idziemy na iridie do rodziny daydreamer
czaj:
kiko daydreamer
saruman daydreamer
pola daydreamer
ekipa?
Floov po*******al Kajotsem i sfragowal Draknesa hahahaha
po 2 na choj mialem isc na opena skoro nawet bym niedogonil swoich , ahhh no tak na stack na edron moglem przyjsc , i pasc w 3 sec jak Sarumaan :DDD
Ej sorry floov był noobem noi ?
On był na ~20 openach a ty na jednym :(
Kamarroo
20-10-2008, 19:17
Panowie ja z Para Squadu nie bijcie jak cos okz?
mój przyszły char Komar daydreamer xDDDD
Sowa ty jesteś free od parasów bo potrafisz podniesc cały para squad jedna reka haha
Dominatorrr
20-10-2008, 22:15
Ashauhsuh ana ktorym jebanym camie widac jak mnie puffa bo sie nie doszukalem ;P
Sarumaan
21-10-2008, 08:33
Floov po*******al Kajotsem i sfragowal Draknesa hahahaha
po 2 na choj mialem isc na opena skoro nawet bym niedogonil swoich , ahhh no tak na stack na edron moglem przyjsc , i pasc w 3 sec jak Sarumaan :DDD
ta lepiej pasc 3 sec niz biegac zalosnym knightem
naucz sie bota ustawiac ,chodzi mi o twoj login w veno zalogowal sie i spamowal utevo lux :DDDDD FAIL
scroopy daydreamer
juz mamy wiecej osob
^ affff no tak zapomnialem wylaczyc mana training jak relogowalem =(
ale posta to ci liban pomagal pisac czy kto ?
i jeszcze jedno moze zrobicie jakiegos boat trapaa ?? tylko tym razem zebys pzta Grzesiu wbil nie tak jak kiedys :*:*
Sarumaan
21-10-2008, 10:26
^ affff no tak zapomnialem wylaczyc mana training jak relogowalem =(
ale posta to ci liban pomagal pisac czy kto ?
i jeszcze jedno moze zrobicie jakiegos boat trapaa ?? tylko tym razem zebys pzta Grzesiu wbil nie tak jak kiedys :*:*
tego chara na selenie robisz?xD
tego chara na selenie robisz?xD
Masz cos do seleny keeeeee?
Grchw1916
21-10-2008, 23:49
xDDDDDD .......
Kamarroo
22-10-2008, 06:37
stojak nie wiem czy wiesz ale liban jest po waszej stronie xDDDDD
na zakończenie naszej współpracy podeśle mu do ank Mystic turban hahaha
Sarumaan
22-10-2008, 09:13
Masz cos do seleny keeeeee?
nie , przeciez my na iridie idziemy ta? scroopy daydreamer i saru daydreamer
jeszce pegon hmm.. Krzywy SKarab Wielki
Kamarroo
23-10-2008, 13:04
Amen ;ppppppppppp
Zwierze_Domowe
26-10-2008, 13:00
no własnie -.-
gadajata bo nuda wieje :(
Ja jestem king bruce lee karate mistrz!
Ogląda ktoś Prison Break ?:) Oczywiscie 4sezon z neta ;)
Kamarroo
26-10-2008, 18:50
scroopy wróciłes juz ?xD
scroopy wróciłes juz ?xD
Skad? Gdzie? Eeeeeeeee?
Kamarroo
26-10-2008, 20:55
bana?:D ;p
Aaaaa oczywiscie ze tak :P
Tom_Brood
26-10-2008, 21:27
Ja ogladam Priosn Break 4 serie. Jestem na 8 odcinku.
http://www.ivo.pl/say/XBElqJtH
A ja se Sabatonu słucham. : P
http://www.ivo.pl/say/grZq06oK
Hehe!
Skrzatorr
28-10-2008, 22:29
VALOH MA STÓLEJKE!!!!!111one
Ale mam zioma w klasie ; O
http://img217.imageshack.us/my.php?image=lgim0008qo9.jpg
Kamarroo
30-10-2008, 11:43
Ale mam zioma w klasie ; O
http://img217.imageshack.us/my.php?image=lgim0008qo9.jpg
hahahaahahahaha to czemu nie mówiłes wczesniej ze ty i Kuba to kolegi?xDDDDDDDDD
nie , przeciez my na iridie idziemy ta? scroopy daydreamer i saru daydreamer
jeszce pegon hmm.. Krzywy SKarab Wielki
Pierw przyłóż dwa lustra do sciany i przyjrzyj sie sobie cfaniaczku :D
ja ze starym nie wojuje ;p
Martinesz
01-11-2008, 14:20
kobajashi to ciota!! ;/
Master Vilum
01-11-2008, 20:30
Bye Bye Wizz Montegro :)
Wyjdz i przepros za to ze zyjesz ; ) /\
Kocham Jolke <3 ; DDDDDDDDDDDD
Bye Bye Wizz Montegro :)
Uaktualnij se profil. Z moich niezmiernie tajnych informacji wynika, iż nie posiadasz levela numer 101.
Master Vilum
02-11-2008, 12:26
Uaktualnij se profil. Z moich niezmiernie tajnych informacji wynika, iż nie posiadasz levela numer 101.
Do czasu:)
Tom tez nie ma 123 , ma 118 XD
Pegon - 2 lvl
a drings zamiast 120 to ma juz 111 i ciagle traca XDD
Sarumaan
04-11-2008, 09:16
kobajashi swoj awans z 70-71 napisal na forum GZ w temacie wojny
Kombajn przepros za to ,jakby kazdy od nas tam awanse wklejal cipsoft musial by forum zamknac xD
Wojny USA się skończyły - Barack Obama prezydentem.
Wlasnie sie dowiedzialem jak sie on nazywa
a wiec Hail Barack Obama
Jez17Psk
05-11-2008, 22:21
Ci co mieli gadac zamilkli, wyjebali ich tak jak świstaka z milki.... Gural ftw_/
Zwierze_Domowe
06-11-2008, 08:23
Wojny USA się skończyły - Barack Obama prezydentem.
Oficjalnie jeszcze nie. W teorii jest szansa, że wygra McCain, ale raczej chyba tylko jego elektoratw to wierzy, i to pewnie nie cały haha :p
Tom_Brood
06-11-2008, 13:45
Tom tez nie ma 123 , ma 118 XD
Pegon - 2 lvl
a drings zamiast 120 to ma juz 111 i ciagle traca XDD
Kiedyś miałem nawet 125 :)
Dobrze dzis walczyliscie :DDDDDDD
Kamarroo
09-11-2008, 16:46
nie zebym cos miał do xirodana ale kolega chyba goni Wulazza z lvlem :D
^ Dementieva von federov
Nie ale mam z was wyjeb :D
bodzio skarab wielki, ktory to?
Ostatnia wizyta: 15-08-2008 o 11:55
:o SIEMA
Ostatnia wizyta: 15-08-2008 o 11:55
:o SIEMA
elo mordka
co tam dziewczyny xD
siema adolf, leszek zaraz hi hi
bodzio skarab wielki, ktory to?
ponawiam pytanie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.