zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fusion vs. Castus - wszelki spam :D

Stron : [1] 2 3

Emok
01-09-2008, 18:02
Wiadome było.

@edit

Proponuję, żeby umieszczać tutaj też filmiki. Nie będziemy musieli szukać po tibia.de :P Zgoda?

@down

I tak się wstydzę, że tak późno zrobiłem. Prawie 1.5h po deklaracji :(

Grchw1916
01-09-2008, 18:46
bez kitu lol.. kogo się można było spodziewać jak nie emoka robiącego ten temat.

OK TO JAZDA ! BEDE 1..........

grzyb to chujek

Zwierze_Domowe
01-09-2008, 19:38
Dabel Post -.-

Zwierze_Domowe
01-09-2008, 19:42
http://www.***********.com/990481204.html
Speedy ofkors

prosze, nierobie ;D

albert0
01-09-2008, 22:30
ksiro ma 3m

Floov
02-09-2008, 00:05
PINIONDZE oddawac KÓTAZY !!

eSDekator
02-09-2008, 12:12
Flooooooova puffa średnio co 3 miechy:(

Zwierze_Domowe
09-09-2008, 23:11
cos troche wpizde dostajemy -.-

Dixyra
10-09-2008, 17:10
"no cos tak"

Master Vilum
13-09-2008, 09:00
Ale nudy....:<

Sarumaan
13-09-2008, 09:13
http://www.***********.com/964785306.html

nawet askara odpuszcza ;//////

SeQ_PL
13-09-2008, 19:12
Na podwórku pizdzi jak w kieleckiem

Zwierze_Domowe
13-09-2008, 21:41
Askara zbyt pro to tez nie jest tak powiem "w tajemnicy", ze oni dstali w pizde od kazdego chyba z kim walczyli, a przynajmniej tak slyszalem...

Kamarroo
14-09-2008, 02:23
to tak mówisz o kolegach którzy wam przyszli pomagac ?

Zwierze_Domowe
14-09-2008, 18:47
pl?? ciesienc znakuf

Sarumaan
15-09-2008, 13:51
CO sie dzieje CASTUS kurwa macie tylu siomkow np Azraelus i jego waleczna guildia róbcie cos!

Grchw1916
15-09-2008, 16:36
@up

Zamknij się świerzak

Zwierze_Domowe
15-09-2008, 21:34
CO sie dzieje CASTUS kurwa macie tylu siomkow np Azraelus i jego waleczna guildia róbcie cos!

The character Seq The Kamarroo has been created.
I zamknij jape bo Cie dojedzie :D

Sarumaan
16-09-2008, 15:34
@up

Zamknij się świerzak

Nastpenym razem zjebany ryju dowiedz sie kto jest kto moze i swiezak jest ale moj char matole

niech cie chuj w brzydki ryj strzeli

Emok
16-09-2008, 15:59
Ludzie, jak wy tak codziennie do siebie mówicie, to ja wam szczerze współczuję.

Crazy Misiek
16-09-2008, 17:08
Ja osobiscie czasami zazdroszcze ludziom typu Kamarroo, Sarumaan itp. ze ich jedynym zyciowym zmartwieniem jest Tibia i wymyslanie coraz to bardziej barwnych wyzwisk. Dość prymitywne ale czasem tez bym tak chcial ;< No cuż, life is brutal panowie x)

Emok
16-09-2008, 17:20
Ja osobiscie czasami zazdroszcze ludziom typu Kamarroo, Sarumaan itp. ze ich jedynym zyciowym zmartwieniem jest Tibia i wymyslanie coraz to bardziej barwnych wyzwisk. Dość prymitywne ale czasem tez bym tak chcial ;< No cuż, life is brutal panowie x)

Dobrze powiedziane. ;)

Dixyra
16-09-2008, 19:35
Nastpenym razem zjebany ryju dowiedz sie kto jest kto moze i swiezak jest ale moj char matole

niech cie chuj w brzydki ryj strzeli

xDDD _/! Grzesiek operator forumowego pieca

Emok
17-09-2008, 00:00
xDDD _/! Grzesiek operator forumowego pieca

Niech sobie mózg zoperuje.

Sarumaan
17-09-2008, 07:10
The character Seq The Kamarroo has been created.
I zamknij jape bo Cie dojedzie :D

czyli juz wiemy kto ma tak najebane w glowie i robi fuzje nickow
zapewne royal pisior to tez twoj char enjoy 14 lat bro

Zwierze_Domowe
17-09-2008, 20:28
troche zle trafiles kolego
i szkoda ze mam 20 a nie 14 lat
ty pewnie ledwo od ziemi odrastasz. a nie sorry widzialem twoj paskudny ryj na filmiku, dosc dlugi jestes. ale troche smutny, w domu bija? czy w szkole przezywaja? ;/ i fajny styl ubierania masz, jak 6 klasa podstawowki na wfie :D

Dixyra
17-09-2008, 21:35
Jezeli widzi mojego posta, osoba ktora zrobila postac Dixyra Rudy Cyc, TO CHUJ CI W DUPSKO KONSKI NAPLECIE XDDDD

SeQ_PL
17-09-2008, 23:38
Telewizja klamie! A w szczegolnosci TVN! Aha no i ten co robi zajebiste fuzje nickow. Gratuluje pelnego kretynizmu, dziewczyne bys sobie znalazl a nie siedzisz przed pc i trzepiesz komucha bo wymysliles zajebiste polaczenie 2 nickow. Pozatym przykre jest to ze to osoba z mojej gildi.

Sarumaan
18-09-2008, 07:06
troche zle trafiles kolego
i szkoda ze mam 20 a nie 14 lat
ty pewnie ledwo od ziemi odrastasz. a nie sorry widzialem twoj paskudny ryj na filmiku, dosc dlugi jestes. ale troche smutny, w domu bija? czy w szkole przezywaja? ;/ i fajny styl ubierania masz, jak 6 klasa podstawowki na wfie :D

w domu patologia i stary karze w garniaku na codzien smigac?
szkoda , ze mam 18 lat , poslij swoje foto pieknisiu ;*

Sarumaan
18-09-2008, 10:24
Emok zoperuj sobie twarz slepy tepy idioto jak zobaczylem twoje foto pierwsze co mi wpadlo na mysl to PCK POZDRO

Emok
21-09-2008, 19:30
Emok zoperuj sobie twarz slepy tepy idioto jak zobaczylem twoje foto pierwsze co mi wpadlo na mysl to PCK POZDRO

Wybacz, że prezentuje sobą jakiś poziom. Wybacz, że nie jestem zakapturzonym żulem spod "Żabki". Wybacz, że moją przyszłością nie będzie OHP. Wybacz, że nie mam tak idealnego wzroku jak Ty (zapewne przeczytałeś dużo więcej książek ode mnie, dlatego Twoja kultura słowa jest taka wysoka). Wiem, dlaczego wpadło Ci na myśl PCK. Pewnie podobni do mnie, dobrzy ludzie, wydają Ci tam posiłki, Ty tibijczyku nieuleczalny.

Na drugi raz nie edytuj postów, żebym zauważył, że masz problem.

Z ukłonami,
Ślepy, tępy, idiota - Emok.

P.S: Wyślij swoje foto.

Dixyra
21-09-2008, 23:34
www.youtube.com -> Fusion Rl -> Sarumaan :D!?

Kamarroo
22-09-2008, 06:59
Ale wy jestescie pojebani ;p
nie wyzywajcie juz sie bo przykro mi i jeszcze sie Dixyra czegos nauczy i bedzie w domu powtarzał i mam będzie musiała dac kare xDDDD

Sarumaan
22-09-2008, 08:15
Wybacz, że prezentuje sobą jakiś poziom. Wybacz, że nie jestem zakapturzonym żulem spod "Żabki". Wybacz, że moją przyszłością nie będzie OHP. Wybacz, że nie mam tak idealnego wzroku jak Ty (zapewne przeczytałeś dużo więcej książek ode mnie, dlatego Twoja kultura słowa jest taka wysoka). Wiem, dlaczego wpadło Ci na myśl PCK. Pewnie podobni do mnie, dobrzy ludzie, wydają Ci tam posiłki, Ty tibijczyku nieuleczalny.

Na drugi raz nie edytuj postów, żebym zauważył, że masz problem.

Z ukłonami,
Ślepy, tępy, idiota - Emok.

P.S: Wyślij swoje foto.

btw do jakiej szkoly chodzisz? inteligencie , twoja pozycja w castus = kobajashi 2? jak tak to zrob calej gildii postman questa za free :D

Sarumaan
22-09-2008, 08:16
www.youtube.com -> Fusion Rl -> Sarumaan :D!?

nie dales swojego ;/ ale na nk jestes xD

Emok
22-09-2008, 08:19
nie wyzywajcie juz sie bo przykro mi i jeszcze sie Dixyra czegos nauczy i bedzie w domu powtarzał i mam będzie musiała dac kare xDDDD

:D
Ja nie muszę przekleństw używać, umiem inaczej rozmawiać. ^_^

@Sarumaan
Śmianie się z czyjegoś wyglądu jest nie w moim stylu :x Sam nie jesteś C. Ronaldo, więc pls shut up. Poza tym, nie jestem nikim w Castusie, pasuje? Chodzę do LO, klasa maturalna.

Sarumaan
22-09-2008, 08:26
:D
Ja nie muszę przekleństw używać, umiem inaczej rozmawiać. ^_^

@Sarumaan
Śmianie się z czyjegoś wyglądu jest nie w moim stylu :x Sam nie jesteś C. Ronaldo, więc pls shut up. Poza tym, nie jestem nikim w Castusie, pasuje? Chodzę do LO, klasa maturalna.

no ja tez Lo maturalna , ksiazek zapewne przeycztalem nie mniej niz ty
i C.ronaldo jak dla mnie jest pionkiem , moge tez dopowiedziec , ze pilka nozna to syf , a liga polska totalne dno ;p

Emok
22-09-2008, 08:29
no ja tez Lo maturalna , ksiazek zapewne przeycztalem nie mniej niz ty

Z czego maturkę zdajesz?

Dixyra
22-09-2008, 19:14

za tego posta mozesz juz sie nie pojawiac w szkole, a nawet jesli zrobisz sneak'a na 1 lekcje, to lepiej wrzuc niewidke bo jak cie spotkam to grzesiek bedzie musial stac wojownikiem na blessach :D TY KONSKI NAPLECIE XDDD

@up
z expienia na Goromie

Kamarroo
22-09-2008, 19:46
za tego posta mozesz juz sie nie pojawiac w szkole, a nawet jesli zrobisz sneak'a na 1 lekcje, to lepiej wrzuc niewidke bo jak cie spotkam to grzesiek bedzie musial stac wojownikiem na blessach :D TY KONSKI NAPLECIE XDDD

@up
z expienia na Goromie

Wojtek nie strasz mnie prosze znowu bede miał koszmary ;/
a ładny mam avatar?xDD (nareszcie wpadłem jak sie to ustawia hahaah)
emok ja tez maturalna klasa xD i zdaje z geografii znaczy jak mnie dopuszczą xD

Emok
22-09-2008, 19:53
emok ja tez maturalna klasa xD i zdaje z geografii znaczy jak mnie dopuszczą xD

No to strzałeczka, mate. Ja też gegra. ^_^

@down
ok bendziesz mojm kolegom daj cos ok

Dixyra
22-09-2008, 20:05
No to jak, kumple?!

Sarumaan
23-09-2008, 08:22
Z czego maturkę zdajesz?

geografia chyba

Emok
23-09-2008, 15:22
o.O Może się na jednej uczelni spotkamy :D!

Kamarroo
24-09-2008, 07:37
oj niewiem niewiem xD
bo ja najpierw musze zostac dopuszczony do matury xD
a żadko bywam teraz w szkole :)

Sarumaan
24-09-2008, 08:35
Skocz The MAster has paid

koniec wojny?

Zwierze_Domowe
25-09-2008, 01:30
btw do jakiej szkoly chodzisz? inteligencie , twoja pozycja w castus = kobajashi 2? jak tak to zrob calej gildii postman questa za free :D

Pewnie chodzi do lepszej niz ty, a w castus nie jest, a szkoda bo fajny chlopak.
nie to co bosniacy ;/
A, zapomnialem dodac, fajni jestescie robic zdjecia przy nadpitej flaszce? :D Veison slaby leb troche bo juz kimal a dopiero start :<
nie ma to jak lansik =]

Kamarroo
25-09-2008, 06:36
hmm mylse ze wiecej wypiłem niz ty w swoim zyciu więc daruj sobie te komentaze synu xD

a tą flaszke to ja z veisonem we 2 pilismy bo reszta niechciała ;ptak btw okz?

Zwierze_Domowe
26-09-2008, 00:25
Nie zdaje mi sie, ale niech Ci będzie z tym piciem więcej ode mnie :p

btw
wiecie co mam wspolnego z Fusion?
http://img216.imageshack.us/my.php?image=photo006ud9.jpg
to

Sarumaan
26-09-2008, 09:40
Nie zdaje mi sie, ale niech Ci będzie z tym piciem więcej ode mnie :p

btw
wiecie co mam wspolnego z Fusion?
http://img216.imageshack.us/my.php?image=photo006ud9.jpg
to

Przynajmniej sie pochwaliles , ze sie golisz ;]

Zwierze_Domowe
28-09-2008, 07:53
Przynajmniej sie pochwaliles , ze sie golisz ;]

bo mam 20 lat i jest co golic u mnie, nie jak u was małolaty....
nie martw sie, kiedys tobie tez urosna. niektorym dziewczynkom sie zdarza

Sarumaan
29-09-2008, 08:25
bo mam 20 lat i jest co golic u mnie, nie jak u was małolaty....
nie martw sie, kiedys tobie tez urosna. niektorym dziewczynkom sie zdarza

ale ty pyskaty , a starszy tylko o rok moze czas isc do pracy, szukac dziewczyny , a nie spamowac tu forum?

Zwierze_Domowe
29-09-2008, 20:02
ale ty pyskaty , a starszy tylko o rok moze czas isc do pracy, szukac dziewczyny , a nie spamowac tu forum?

chyba za daleko cie przepuscili jesli myslisz ze 18 to tylko 1 mniej od 20...
zdaj ta mature najpierw to raz.
dwa, ze do roboty po liceum ida tylko skonczeni od łopaty i kielni, czyli pewnie ty.
wiec ja studiuje
a foum spamuje dla sportu i rl mam taki jaki mi odpowiada, wiec nie musisz sie o niego martwic. spojrz na siebie lepiej i zacznij ogarniac siebie zanim innym zwrocisz uwage. ja siebie uwazam za ustawionego wiec sobie pomge marnowac 5 minut na pare dni zeby tutaj kogos wkurzyc. kthxbai

Sarumaan
30-09-2008, 09:27
dwa, ze do roboty po liceum ida tylko skonczeni od łopaty i kielni, czyli pewnie ty.
wiec ja studiuje
a foum spamuje dla sportu i rl mam taki jaki mi odpowiada, wiec nie musisz sie o niego martwic. spojrz na siebie lepiej i zacznij ogarniac siebie zanim innym zwrocisz uwage. ja siebie uwazam za ustawionego wiec sobie pomge marnowac 5 minut na pare dni zeby tutaj kogos wkurzyc. kthxbai

raczej kogos rozmieszyc a co do wieku mam prawe 19 wiec 1 czy tam 2 miesiace to mala roznica PANIE USTAWIONY , a co do lopaty to kolega kirshna raczej z elvaka tiril ;]

Zwierze_Domowe
30-09-2008, 14:40
raczej kogos rozmieszyc a co do wieku mam prawe 19 wiec 1 czy tam 2 miesiace to mala roznica PANIE USTAWIONY , a co do lopaty to kolega kirshna raczej z elvaka tiril ;]

a ta lopata to musze przyznac racje xd

Sarumaan
01-10-2008, 06:22
a ta lopata to musze przyznac racje xd

hahahahaaha

Skrzatorr
01-10-2008, 16:14
wiec ja studiuje

Jak jesteś tempym **ujem i nie umiesz kombinować to lecisz do łopaty po liceum kretynie...

Kamarroo
01-10-2008, 16:48
zioło było jest i bedzie palone elo xD

Zwierze_Domowe
02-10-2008, 02:19
Jak jesteś tempym **ujem i nie umiesz kombinować to lecisz do łopaty po liceum kretynie...

okej panie biznesmenie?

Sarumaan
02-10-2008, 06:06
okej panie biznesmenie?

Problem do Pattologa?

Kamarroo
02-10-2008, 06:53
a i tak btw kótazy odpierdolcie się od kirshny !!!

Skrzatorr
02-10-2008, 15:18
okej panie biznesmenie?

Niech tak to nazwę "takie szare myszki jak ty" na pewno będą zjedzone przez Polski system... Zobacz co sie dzieje w tym kraju, nawet po ogólniaku możesz lepiej ustatkować sobie życie wystarczy że umiesz kombinować albo masz znajomości x). Tylko widzę że jesteś kretynem i trudno to zrozumieć.

Zwierze_Domowe
02-10-2008, 19:43
Niech tak to nazwę "takie szare myszki jak ty" na pewno będą zjedzone przez Polski system... Zobacz co sie dzieje w tym kraju, nawet po ogólniaku możesz lepiej ustatkować sobie życie wystarczy że umiesz kombinować albo masz znajomości x). Tylko widzę że jesteś kretynem i trudno to zrozumieć.

wez juz zamknij te uszy go srac sie chce jaki ty cwany jestes w zyciu pewnie nie widziales 2 tysiecy zlotych naraz. szara mysz to masz w scianie. myslisz, ze jestes cwany a jestes gowniany, taka prawda ze jakos nie zaprzeczam ze "jak sie ma znajomosci" to mozna i bez ogolniaka zarabiac dobrze. tylko jakos nie widze zebym zaprzeczal tej mozliwosci. ale WIELKI ZAJEBISTY SKRZAT oczywiscie wie najlepiej. dobrze dorbze zobaczymy, ja mowie ze wyladujesz w dupie max. kretyn to sobie mow do kolegow w klasie, jesli Ci pozwola. ale nawet ortografii nie znasz to nie musisz byc chujowy, jestes kozak. na koniec tylko dodam, ze naprawde duzo wiem o takich rzeczach, akurat tak sie sklada ze moj ojciec nie mial wyzszego a zarabial tyle ze sobie nie wyobrazasz. i pewnie tez Ci sie miedzy te male uszy nie zmiesci co robil dla tego hajsu. wielki cwaniaku kurwa mac najpierw niech Ci 18 stuknie a pozniej pogadamy o zyciu, bo ja znam wiecej niz bajki ktore mi naoopowiadali koledzy w piaskownicy.

Kamarroo
03-10-2008, 06:31
Prosze sie nie kłucic z Panem Pattologiem xDDDDDDDDD

Skrzatorr
03-10-2008, 07:49
wez juz zamknij te uszy go srac sie chce jaki ty cwany jestes w zyciu pewnie nie widziales 2 tysiecy zlotych naraz. szara mysz to masz w scianie. myslisz, ze jestes cwany a jestes gowniany, taka prawda ze jakos nie zaprzeczam ze "jak sie ma znajomosci" to mozna i bez ogolniaka zarabiac dobrze. tylko jakos nie widze zebym zaprzeczal tej mozliwosci. ale WIELKI ZAJEBISTY SKRZAT oczywiscie wie najlepiej. dobrze dorbze zobaczymy, ja mowie ze wyladujesz w dupie max. kretyn to sobie mow do kolegow w klasie, jesli Ci pozwola. ale nawet ortografii nie znasz to nie musisz byc chujowy, jestes kozak. na koniec tylko dodam, ze naprawde duzo wiem o takich rzeczach, akurat tak sie sklada ze moj ojciec nie mial wyzszego a zarabial tyle ze sobie nie wyobrazasz. i pewnie tez Ci sie miedzy te male uszy nie zmiesci co robil dla tego hajsu. wielki cwaniaku kurwa mac najpierw niech Ci 18 stuknie a pozniej pogadamy o zyciu, bo ja znam wiecej niz bajki ktore mi naoopowiadali koledzy w piaskownicy.

Raczej znasz więcej poprzez doświadczenie Tibijskie siedząc pół zajebanego życia w tej zajebanej, popierdolonej grze mecząc bota lub błagając fratena o akcje X). Tak btw.: Wiedziałem że jestem wielki ale zajebisty to jeszcze nikt mi tak nie powiedział x)

Ps.: Spójrz na mój tekst i na tekst napisany przez Ciebie, wyciągnij wniosek. Jedynym, który nie zna tu podstaw ortografii to możesz być ty profesorze Miodku x).

Scroopy
03-10-2008, 13:30
a i tak btw kótazy odpierdolcie się od kirshny !!!

Co jaaaaaaaaa ?!

HUEHEUHEUHUE WROCILEM BARDZIEJ ZLY NIZ BYLEM HEHEHEEHEHEHE XDDD

Kamarroo
03-10-2008, 20:04
siemasz co tam?? słyszałes o tym ze ten zajebsity char kamarroo został usuniety?x\d

Scroopy
03-10-2008, 20:50
No wlasnie slyszalem ze jakiegos noob chara usuneli ; ]]]]]]]

Grchw1916
04-10-2008, 13:02

Skończ człowieku pierdolić bo gówno wiesz o zabijaniu, ty za to widziałeś 2 tys. złoty ta? I czujesz się z tym lepiej ? tak btw skrzat tyle prawie dostał za ancient sorca więc ci nie wyszło. Może kiedyś chociaż będziesz wiedział na co je wydać zamiast na tibie ;) Co do ortografii to zrobiłeś 10x więcej błędów w tym twoim poście niż Skrzat na całym forum. Ciekawy jestem co ty takiego wiesz o tym życiu chłopaczku

Emok
04-10-2008, 18:45
Inaczej nie umiecie wygrać, popaprańcy?

Niedzielson
04-10-2008, 18:53
kurwy.... Hakery pierdolone

Wizz
04-10-2008, 18:54
Inaczej nie umiecie wygrać, popaprańcy?

To wy(cactus) zaczeliscie nas reportowac wiec teraz my zaczniemy sie bawic w takim stylu :]

Emok
04-10-2008, 18:58
To wy(cactus) zaczeliscie nas reportowac wiec teraz my zaczniemy sie bawic w takim stylu :]

Jak ktoś łamie zasady, to powinien być zareportowany. A powiedz mi, co Satho złego zrobił?

albert0
04-10-2008, 21:34

okej, zobaczymy =DDDDDDDdddd

Dixyra
04-10-2008, 21:43

ZOBACZYMY =DDDD

/Sathorina nie zostala haknieta przez nikogo z nas ;<

Sarumaan
04-10-2008, 21:46

Zobaczymy
Drings traded 90 lvl
Bolter
i inne chujowe chary xD

Sarumaan
04-10-2008, 21:49
ZOBACZYMY =DDDD

ta a Ullriga tez nie my? ja ich all rookne

albert0
05-10-2008, 01:54
ZOBACZYMY =DDDD

A ty sie pozegnaj ze swoim superanckim charem i xensabu =)

Dixyra
05-10-2008, 02:53
superanckim nazywasz 104 ed z ledwo 63 mlvlem? z xensabu pozegnalem sie juz ponad miech temu ale widac ze ty jednak nie na czasie :D 'kthxbye'

Dominatorrr
05-10-2008, 04:48
Ty saruman a twoj char to lepszy odezwal sie 74 level co musi lizac dupe zeb ygo uslyszeli i nie olali kurwa czlowieku gdzie ty sie uchowales troche wladzy w zalosnej grzei fajny sie czujesz ;P mialem kolo 4 charow wiekszych od ciebie okolo 5-30 lvli >.< i ty nazywasz mojego chara hujowym hah

Comment: Always loyal to
Exdaren
Loth Xiroth aka Vilumek :D
Patrykol Knight

Exdaren = liban ktory na ciebie sra z gory
Vilum = kozak przez kabel a gdy juz cos ma byc to ryja nie potrafi obronic
Wizz = wielki rodzyn ktory woli żuć jaja libana zamiast pójść za rl kumplami bo przeciez lv i wladza w tibi sa wazniejsze :)

zeby nie bylo wrocilem z baletu bo zaraz bedzie ze no life jestem

Dixyra
05-10-2008, 10:01
Ty saruman a twoj char to lepszy odezwal sie 74 level co musi lizac dupe zeb ygo uslyszeli i nie olali kurwa czlowieku gdzie ty sie uchowales troche wladzy w zalosnej grzei fajny sie czujesz ;P mialem kolo 4 charow wiekszych od ciebie okolo 5-30 lvli >.< i ty nazywasz mojego chara hujowym hah

Comment: Always loyal to
Exdaren
Loth Xiroth aka Vilumek :D
Patrykol Knight

Exdaren = liban ktory na ciebie sra z gory
Vilum = kozak przez kabel a gdy juz cos ma byc to ryja nie potrafi obronic
Wizz = wielki rodzyn ktory woli żuć jaja libana zamiast pójść za rl kumplami bo przeciez lv i wladza w tibi sa wazniejsze :)

zeby nie bylo wrocilem z baletu bo zaraz bedzie ze no life jestem

"NO LIFE"!

a co do Grzeska, myslisz ze to jest jego pierwszy char na Titanii? :|

Tom_Brood
05-10-2008, 11:09
Chciałbym spotkać tą osobę, która rookowała Sathorine.

Wizz
05-10-2008, 11:24
Chciałbym spotkać tą osobę, która rookowała Sathorine.

I co bys zrobil?

@Bolter
Jak bys nie wiedzial rlow w gildi dalej mam a floov wylecial bo zaczal robic same problemy a mi sie juz nie chcialo zalatwiac spraw za niego i jego bande pkerow.I to nie xoo chcial go wyjebac.
Skoro ty taki siomek do rlow to dlaczego sie nie wyplaciles z knightonem,Glorfinem ? Dlaczego pozwoliles na zabicie seqa ? Dlaczego ujebaliscie clena?
Tutaj jest pewna roznica.Floov jest z mojego miasta,na rl sie z nim nie zadawalem.Widzialem sie z kim kilkanascie razy.Kiedys go lubialem ale to wygaslo wiec albo to zrozumiesz albo jestes next idiota z tgk bez mozgu.

@Drings
ej pliz nie delejtuj nas okz?

@War
Finally jestescie z Fakro _/ Rostim exeta _/ Spira _/ Zeweus _/ Evorus _/
W polaczeniu tych wszystkich sil powstaje kaktus
Czy to nie czas aby wygrac wojne z taka armią?
Szkoda ze ramsej juz was nie chce :/

Tom_Brood
05-10-2008, 11:54
Nie interesuj sie.

Emok
05-10-2008, 12:35
Wizz, jak to byłeś Ty, to się módl, żebyśmy się o tym nie dowiedzieli. ^__^

Snegnat
05-10-2008, 12:50
Wizz, jak to byłeś Ty, to się módl, żebyśmy się o tym nie dowiedzieli. ^__^

Bo inaczej co? napiszesz o 2 posty za duzo na forum psi zygu? macie najebane myslac ze to ktos od nas, kirshna stal w templu i widzial co piszemy do hackera i ile mu offerowalismy za zrookowanie.

Emok
05-10-2008, 12:57
Bo inaczej co? napiszesz o 2 posty za duzo na forum psi zygu? macie najebane myslac ze to ktos od nas, kirshna stal w templu i widzial co piszemy do hackera i ile mu offerowalismy za zrookowanie.

Dobrze, ja tylko lojalnie uprzedzam.

Btw. rzygu, a nie żygu.

@down
Heheheheheheheehehe!

pl, okz?

Dixyra
05-10-2008, 13:03
/\ to byla ironia ;P

Kamarroo
05-10-2008, 15:50
znowu wojna na forum ale fajnie xDDDDDDDD
wyjeb mam jak czytam wasze posty w chój xD

Emok
05-10-2008, 16:13
<tu był insult na keyloggera, ale już usunięty:D>

albert0
05-10-2008, 16:36
superanckim nazywasz 104 ed z ledwo 63 mlvlem? z xensabu pozegnalem sie juz ponad miech temu ale widac ze ty jednak nie na czasie :D 'kthxbye'

chlopak list wyslal czy chce kupic acc jego czaisz? ty tez ;{ tak samo kilku z was jeszcze do slola =DDD ale poczekam az tak jak koreeek rodzyn wielki sami sie wjebiecie najpierw = delejszon of godek =]

@Drings
ej pliz nie delejtuj nas okz?

serio karle z rodzynem na ryju, zawsze tak mowisz i potem pofffasz xDDDDddd

Dixyra
05-10-2008, 17:02
\/ pierw poczekaj na 50 osob zeby wyjsc z pz'ta albo zrob sobie Albert The Nightmare na Guardii i kumpluj z pegonem ;) poszukiwaczu kumpli :D koncze sie tutaj wypowiadac bo nie chce zjechac sie do takiego poziomu jakim reprezentuje sie albert0 (0 po inteligencji) nara, 'hihrajcie' sie beze mnie.

Edytowac posty moge jak chce, nikt mi raczej tego nie zabroni, a gownem mozesz nazwac to cos, co ci sie swieci na zebach 8D

Ps. Sam edytujesz posty po 3x, bo nie zdaze odpowiedziec, a ty juz zedytowales posta, veri okz. To co zrobilem bylo celowe i tego nie zaluje ;p Wole padac po 5x niz byc na vencie z banda 11-letnich polakow i sluchac sie twojego zajebanego smiechu prosto z kreskowek.

albert0
05-10-2008, 17:33
osobicie mam wyjebane na ciebie, bo wiem, ze jestes looserem w tej grze jak i na rl, ale wiedz, ze ci dosram xd

czemu edytujesz posty po tym jak ci odpowiadam marchewa?

no, masz racje, to musi byc przejebane miec kumpli jedynie z tibii, prawda? serio, jestes gownem xD a swoja droga jestes tu najwiekszym pojebem, bo to co robiles (= totalnie bez powodu), sprawa ze jestes najwiekszym pojebem, zaraz po xoo z twojej uber gildii

Dominatorrr
05-10-2008, 17:47
\/ pierw poczekaj na 50 osob zeby wyjsc z pz'ta albo zrob sobie Albert The Nightmare na Guardii i kumpluj z pegonem ;) poszukiwaczu kumpli :D koncze sie tutaj wypowiadac bo nie chce zjechac sie do takiego poziomu jakim reprezentuje sie albert0 (0 po inteligencji) nara, 'hihrajcie' sie beze mnie.

Oj Dixyra Dixyra my cos wiemy ty cos wiesz i dla nas dto dziwne a dla ciebie bylo normalne moje zdanie co do tego to powinnienes jak najmniej sie odzywac w tych kwestiach.

Wizz skoń człowieku mafioza z ciebie zaraz ogarne tu screeny z naszej rozmowy az sie przestraszylem :D

Wizz
05-10-2008, 19:11
chlopak list wyslal czy chce kupic acc jego czaisz? ty tez ;{ tak samo kilku z was jeszcze do slola =DDD ale poczekam az tak jak koreeek rodzyn wielki sami sie wjebiecie najpierw = delejszon of godek =]

serio karle z rodzynem na ryju, zawsze tak mowisz i potem pofffasz xDDDDddd

Przeciez wiesz ze mnie sie nie da zdeletowac na stale , a chara mialem , mam i bede miec niezaleznie od tego co ty i twoje ziomki z grzybobrania zrobia.
Jestes tak zdesperowany ze musisz sie bic z takimi osobami jak slol i khazardem z ktorym podobno miales juz nigdy wiecej nie walczyc.
Ale tak , to ciebie "kazdy respketuje" człowieku o bujnej wyobrazni jak to powiedziales ale niestety jestes w bledzie.Taki z ciebie lider a juz zostales wydymany przez xoo 3 razy XDDD
Ej ale badzmy dalej kolegami ok?ja ty vixip i micho pliz?Nigdy wiecej fusion cie nie wydyma pliz

@bolter - hahahaha mam wyjeb z ciebie jak myslisz ze cos wiesz co jest niby tajne a jest wielka wyjebka XDDDD

Kamarroo
05-10-2008, 19:33
nie jeżdzijcie po Wojtku :o
a do tego ze mario nie poszedł z swoimi rl to ja tez nie pójde chociaz stojaka lubie ale byłem w vitality i sam nie odejde chyba ze mnie wykuriwą ale raczej nie bardzo bo nie ma za co !!
czy to oznacza ze lize dupe xoo?

Wojtemo
05-10-2008, 20:05
Wizz to chyba nasza sprawa z kim walczymy i ch.j Ci do tego.Sam wiesz dobrze,że ciebie więcej osób wyjebało niż Albiego,a jeśli nie wiesz to wystarczy że spojrzysz na swoje stracone chary.Byłeś dzieckiem tibii, jesteś dzieckiem tibii i będziesz dzieckiem tibii...

albert0
05-10-2008, 20:12
Przeciez wiesz ze mnie sie nie da zdeletowac na stale , a chara mialem , mam i bede miec niezaleznie od tego co ty i twoje ziomki z grzybobrania zrobia.
Jestes tak zdesperowany ze musisz sie bic z takimi osobami jak slol i khazardem z ktorym podobno miales juz nigdy wiecej nie walczyc.
Ale tak , to ciebie "kazdy respketuje" człowieku o bujnej wyobrazni jak to powiedziales ale niestety jestes w bledzie.Taki z ciebie lider a juz zostales wydymany przez xoo 3 razy XDDD
Ej ale badzmy dalej kolegami ok?ja ty vixip i micho pliz?Nigdy wiecej fusion cie nie wydyma pliz

@bolter - hahahaha mam wyjeb z ciebie jak myslisz ze cos wiesz co jest niby tajne a jest wielka wyjebka XDDDD

W sumie masz racje, nie myslalem ze mozna byc tak pojebanym przez ta gre, jak ty, liban czy vixip =] po 2. powiedzialem ci ze mam wyjebane ta ten server, co nie znaczy ze nie powalcze sobie troche z nudow pieprzyk. serio fajnie byc toba - byc lubianym w gildii tylko dlatego ze sie jest no lifem xD veri gz and mani gratz

btw. "ALBERT NIE WYCHODZ NA DWOR NO :'((((((((((((((((((((((( "

zenada to co teraz wygadujesz, a kidys bylem twoim jednym kumplem na vent, ale w/e =)

Grchw1916
05-10-2008, 20:32
tak wizardzie wiemy ze ciebie się nie da zdeletować na zawsze bo jesteś na tyle po*****ony ze po tak długim czasie jaki zmarnowałeś na tą grę nie poradził byś sobie na rl.

@dixyra rudy cyc
" pierw poczekaj na 50 osob zeby wyjsc z pz'ta albo zrob sobie Albert The Nightmare na Guardii i kumpluj z pegonem"

powiedział 160 rp z no-pvp, który strzelał z ucha swoich wszystkich kumpli zupełnie bez powodu i bez żadnego celu.

Dixyra
05-10-2008, 20:33
Wizz to chyba nasza sprawa z kim walczymy i ch.j Ci do tego.Sam wiesz dobrze,że ciebie więcej osób wyjebało niż Albiego,a jeśli nie wiesz to wystarczy że spojrzysz na swoje stracone chary.Byłeś dzieckiem tibii, jesteś dzieckiem tibii i będziesz dzieckiem tibii...

Kazdy spedza czas na swoj sposob, wiec to chyba jego sprawa co bedzie w zyciu robil?:p

@Xiro
Odezwal sie 130 Ms ktory padajac exivuje najwiekszego retarda gildii :D
A co do 160 rp, swiadczy to o tym, ze osiagnalem wiecej sam na tym non pvp, niz ty z kumplami z calej Warszawy, na waszym smiesznym pvp.

a z rudym to starasz sie byc smieszny niczym smiech floova? Nie jestem rudy, tylko jestem brunetem w przeciwienstwie do Ciebie, farbowany blondasie :D

Wiec podsumowujac, z tym postem ci nie wyszlo :|

albert0
05-10-2008, 20:47
Kazdy spedza czas na swoj sposob, wiec to chyba jego sprawa co bedzie w zyciu robil?:p

Ta, tak samo jak kazdy moze sie wypowiadac sie na forum o danym temacie

@Xiro
A co do 160 rp, swiadczy to o tym, ze osiagnalem wiecej sam na tym non pvp, niz ty z kumplami z calej Warszawy, na waszym smiesznym pvp.

no, osiagnales siedzenie 12h/dziennie na smoczkach poi i lootowanie gp. gz =))))))))

nastepny idiotyczny insólt do xira ze niby farbuje wlosy. jebany idiota omgggggggg xD <dixyra stail>ty, czemu podcierasz dupe reka</dixyra stail>

Grchw1916
05-10-2008, 20:49

@Xiro
Odezwal sie 130 Ms ktory padajac exivuje najwiekszego retarda gildii :D

a z rudym to starasz sie byc smieszny niczym smiech floova? Nie jestem rudy, tylko jestem brunetem w przeciwienstwie do Ciebie, farbowany blondasie :D

Wiec podsumowujac, z tym postem ci nie wyszlo :|

tak jestem farbowanym blondasem to żeś dojebał piździe uszy...... Tak exivnelem veisona jak bylem w trapie bo zamiast pod shift+/\ mieć utani gran hur miałem exiva veison bo uciekając exivowalem sobie was. Wole mieć 80 lvl na pvp niż 200 na no pvp (czytaj servie dla lamusów). Gdybym chciał w tej gierce sobie bić potworki i wrzucać na WoT jak to sobie sprzedaje lota to bym płacił za każdym razem gdy byłem hunted/w wojnie albo grał na no pvp tak jak ty, ale nie płaciłem nigdy w swoim życiu więc skutkiem tego jest 130ms. co do 'dixyra rudy cyc' to nie miało to być śmieszne tylko przypomniał mi się ten char więc tak napisałem ;>

Dixyra
05-10-2008, 20:58
Ta, tak samo jak kazdy moze sie wypowiadac sie na forum o danym temacie

no, osiagnales siedzenie 12h/dziennie na smoczkach poi i lootowanie gp. gz =))))))))

nastepny idiotyczny insólt do xira ze niby farbuje wlosy. jebany idiota omgggggggg xD <dixyra stail>ty, czemu podcierasz dupe reka</dixyra stail>

byly wakacje i mialem duzo czasu to gralem, a zreszta chuj ci do tego, przynajmniej nie grzalem pz'ta i nie robilem sobie jakis pojebanych zdjec z kolegami na polach jak chuj wie jaki kozak XDDD. <albert0 stail> gather o 4 rano to dawaj na pola porobimy zdjatka dla tibia.pl </alberto stail>

@Xirodan
Nie musisz mi sie tlumaczyc :P Zaczynalem grac na non pvp, to gralem dopoki mi sie nie znudzilo. Guardia zeszla na psy, to zmienilem server na Titanie, wiec w czym problem? sracie o non pvp, a sami przegrywacie wojne z ludzmi ktorzy zaczynali od non pvp, wiec troche mi przykro ;<

Wizz
05-10-2008, 21:04
zenada to co teraz wygadujesz, a kidys bylem twoim jednym kumplem na vent, ale w/e =)

Prawda jest taka zebyles tylko suką do zalatwiania spraw :]
I dobrze o tym wiesz XDDDD
Wystarczylo powiedziec ej albert kuwa znow probelm jest a ty wchodziles na vent i zalatwiales sprawe XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDD
I to ty do mnie dzwoniles za kazdym razem jak ci neta ucieli hahah

Grchw1916
05-10-2008, 21:07
byly wakacje i mialem duzo czasu to gralem, a zreszta chuj ci do tego, przynajmniej nie grzalem pz'ta i nie robilem sobie jakis pojebanych zdjec z kolegami na polach jak chuj wie jaki kozak XDDD. <albert0 stail> gather o 4 rano to dawaj na pola porobimy zdjatka dla tibia.pl </alberto stail>

@Xirodan
Nie musisz mi sie tlumaczyc :P Zaczynalem grac na non pvp, to gralem dopoki mi sie nie znudzilo. Guardia zeszla na psy, to zmienilem server na Titanie, wiec w czym problem? sracie o non pvp, a sami przegrywacie wojne z ludzmi ktorzy zaczynali od non pvp, wiec troche mi przykro ;<

tamtą wojnę też przegrywaliśmy, ale wygraliśmy. Tą wojnę też przegrywamy jak na razie zobaczymy co przyniesie los ;)

Kamarroo
05-10-2008, 21:15
wy ta wojne juz przegraliscie bo Wulazz wam wszystkim na***** i tak sie to skonczy xDDDD

Emok
05-10-2008, 21:33
Wymyślcie jakiś insult na mnie, bo nie mam co pisać:D

albert0
05-10-2008, 21:43
Prawda jest taka zebyles tylko suką do zalatwiania spraw :]
I dobrze o tym wiesz XDDDD
Wystarczylo powiedziec ej albert kuwa znow probelm jest a ty wchodziles na vent i zalatwiales sprawe XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDD
I to ty do mnie dzwoniles za kazdym razem jak ci neta ucieli hahah

no, jak chuj, bo gydby nie ja to by cie wyjebali z 10 razy venta pioneczku =D beze mnie byles gownem i mogles conajwyzej sobie bota puscic pieprzyk, doskonale sobie zdajesz z tego sprawe :D

Wizz
05-10-2008, 23:10
no, jak chuj, bo gydby nie ja to by cie wyjebali z 10 razy venta pioneczku =D beze mnie byles gownem i mogles conajwyzej sobie bota puscic pieprzyk, doskonale sobie zdajesz z tego sprawe :D

No to napisalem przeciez zebyles murzynem do rozwiazywania probelmwo za mnie.Robilem co chcialem a ty raz na 3 dni przychodziles wszystko zalatwiales XD

Dominatorrr
05-10-2008, 23:22
No to napisalem przeciez zebyles murzynem do rozwiazywania probelmwo za mnie.Robilem co chcialem a ty raz na 3 dni przychodziles wszystko zalatwiales XD

Murzynem to byłeś ty poki albi ci nie zaufał :)

A co do Dixyry Serio masz najebane w glowie jak mozna grzac pz na Non pvp jesli sadzisz ze wysokosc levela ukazuje ci osiagniecia w tej grze to jestes kompletnym idiota.

wole miec 154 rp na Titania i miec zaufana grupe wsparcia skladajaca sie okolo 40 polakow niz byc skur.... ktory nawet swoich ziomkow z vt sprzedaje a pare dni potem wielki ziomek i chwali sie 160 rp an non pvp. Zapewniam cie ze gdyby kazdy znas gral normalnie zamiast walczyc mial bym z jakies 80 lvli wiecej niz ten twoj marny palek na non pvp.

I co ty tam mozesz? zabic dla komuś ? xD!
ja tu przynajmniej moge isc i zapierdolic ktoregos z was na sneaku :).

Wizz
05-10-2008, 23:41

A co do Dixyry Serio masz najebane w glowie jak mozna grzac pz na Non pvp jesli sadzisz ze wysokosc levela ukazuje ci osiagniecia w tej grze to jestes kompletnym idiota.

wole miec 154 rp na Titania i miec zaufana grupe wsparcia skladajaca sie okolo 40 polakow niz byc skur.... ktory nawet swoich ziomkow z vt sprzedaje a pare dni potem wielki ziomek i chwali sie 160 rp an non pvp. Zapewniam cie ze gdyby kazdy znas gral normalnie zamiast walczyc mial bym z jakies 80 lvli wiecej niz ten twoj marny palek na non pvp.

Ciebie tez rl sprzedaje XDDDDDD

albert0
06-10-2008, 00:09
wal fame ze macie spy'a u nas vencie, a macie ch**a w dupie co najwyzej lamusie :]

edytuje bo nie chce mi sie nowego konta zakladac =D

Dominatorrr
06-10-2008, 00:13
Ciebie tez rl sprzedaje XDDDDDD

Boze jestes idiota od urodzenia.

@ albi mi to juz z 5 kont sie tu odbanowalo :P tylko ich nie pamietam

albert0
06-10-2008, 00:18
szkoda ze rodzynowi sie na tibii nie odbanowuja tylko poffaja ciagle xD

Dixyra
06-10-2008, 01:32

Ale teraz juz Cie wogole nie czaje, moze to Ty wolisz grac 154 rp ktorego niby sprzedawales juz 4 czy 5x, a teraz sie poprostu nie logujesz bo masz bana a kazdemu wmawiasz ze retired. Z Twoich postow wynika, to ze albo jestes w chuj zazdrosny o jakiegos pojebanego chara, albo jestes zly ze Tobie nie wyszlo ; |. To byla moja sprawa ze gralem 160 rp na Guardii i zarobilem na nim zapewne wiecej niz Ty przez cale swoje marne zycie na Titanii. A jezeli wolisz miec grupke 40 polaczkow, ktorzy tylko czekaja na moment zeby cie wyjebac, to Twoja sprawa. A co do ziomkow z vt, nikogo nie sprzedalem, mowilem to co mialem mowic i raczej na tym zakonczymy, bo wy chyba nie za bardzo zrozumieliscie, dobranoc ; )

Ps. z tym "zabic dla komus" to nie po polsku wiec nie wiem o co Ci chodzilo wiec raczej nie odpowiem

wal fame ze macie spy'a u nas vencie, a macie ch**a w dupie co najwyzej lamusie :]

edytuje bo nie chce mi sie nowego konta zakladac =D

h4h4h4h4 <3

Skrzatorr
06-10-2008, 09:13
Patologia panowie, patolka...

Sarumaan
06-10-2008, 10:47
Wymyślcie jakiś insult na mnie, bo nie mam co pisać:D

Raziela ojebal brazol tak dla twojej wiadomosci , to kiedy jedziesz w ameryke pld?

Linokssuu
06-10-2008, 14:29
Sraruman i jak na expiles sie?

Wizz
06-10-2008, 14:59

Kobajshi - on wbil lvl 70 w ciagu miecha a ty juz bijesz ten 70 czwarty rok wiec co ty kurwa chcesz pokazac

Wesha
06-10-2008, 15:14
Kobajshi - on wbil lvl 70 w ciagu miecha a ty juz bijesz ten 70 czwarty rok wiec co ty kurwa chcesz pokazac

wy jak zwykle swoje, to ze komus sie nie chce bic lvla, expic 25 godzin na dobe(jak wy) to jego sprawa, i nie ma zwiazku z jego umiejetnosci. lepiej jakby wbijal 70 lvl przez cztery lata i grajac normalnie niz wy wbijajac 200 lvl w 3 miechy grajac nalogowo. a co do postu ktoregos tam pojebanego wyzej. lepiej ze robili "gather" o 4 nad ranem na polu niz zeby robili to w tibi, choc fakt dla was wszystko co nie jest polaczone z tibia jest chujowe!:D pozdro panowie

Linokssuu
06-10-2008, 15:35
4 lata gram w tą gre a ta postac ma 2 lata mniej wiecej, a co chcem pokazac? fakt ze koles nie umial sobie poradzic z charami ktore nie mogly sdkowac:> zeby nie ten krob golek to by padl: >
Edit: Polowa charow to byly knighty i palkowie nie ktore nie przekraczajace 30 lvlu:>

Kamarroo
06-10-2008, 16:26
kobajashi ja cie kurwa nie cierpie tak samo jak twojego pojebanego kolege krzywo-mordego pegona pfffff
jestes kurwa zerem !!
ty ile bys chciał piniędzy za wykonanie postmana na wulazzie?5k?czy za darmo zrobisz psie?

Dixyra
06-10-2008, 16:40
Kobajashi jest spoko, ale Pegon to chuj XDDDDD

wy jak zwykle swoje, to ze komus sie nie chce bic lvla, expic 25 godzin na dobe(jak wy) to jego sprawa, i nie ma zwiazku z jego umiejetnosci. lepiej jakby wbijal 70 lvl przez cztery lata i grajac normalnie niz wy wbijajac 200 lvl w 3 miechy grajac nalogowo. a co do postu ktoregos tam pojebanego wyzej. lepiej ze robili "gather" o 4 nad ranem na polu niz zeby robili to w tibi, choc fakt dla was wszystko co nie jest polaczone z tibia jest chujowe!:D pozdro panowie

Wczytaj sie w mojego posta a pozniej pisz "pojebie"

Kamarroo
06-10-2008, 16:46
Kobajashi jest spoko, ale Pegon to chuj XDDDDD

Wczytaj sie w mojego posta a pozniej pisz "pojebie"

kobajashi nie jest spoko bo to retard w chój wypowiada sie cos na temat grzeska a niema pojecia o tej grze !!
niech lepiej zamknie pizde albo umyje nugiwowi okna w domu xd

Dixyra
06-10-2008, 16:54
wez sowa nie denerwuj kobajashiego bo Nugivo znowu bedzie remont mial :|

Linokssuu
06-10-2008, 17:15
@kamarroo
to daj pasy pontonie :]:D
Kamarroo, ty naprawde jestes takim kretynem czy tylko udajesz?

Edit:apropo grzeska ? domyslam sie ze to sarumaan albo cos takiego ?jesli tak to pojecie o tym mam bo sam go mwalowalem; D na ab statku :)

Wizz
06-10-2008, 17:31
Przypomne ci kombajn twoje imie na TS ovenu:
"Zamknij morde"

XDDDDDDDDDDDDD

Emok
06-10-2008, 18:02
Raziela ojebal brazol tak dla twojej wiadomosci , to kiedy jedziesz w ameryke pld?

Jak masz dowód, że to Brazylijczyk, to chętnie pojadę. W Brazylii jest fajnie, ciepło, można se zostać na tydzień :D.

Linokssuu
06-10-2008, 18:14
Wizz, przymknij sie cieciu

Dominatorrr
06-10-2008, 18:38
Co do twojego posta Dixyra sluchaj co do sprzedawania chara sprzedal bym go juz dawno gdybym dostal offerte do przyjecia a nie sadze ze marne 200 euro zadowoli mnie patrzac iz pracowalem nadtym charem kolo 4 lat wiec to moja sprawa czy go w koncu sprzedam czy nie tak nie loguje sie bo mam bana a o retimerencie jakos nic mi nie wiadomo mialem byc retaired JESLI sprzedam chara a jakos nadal aktywnie walcze :)

Co do zazdrosci niewiem czy kto kolwiek moglby zazdroscic 160 rp NA NON PVP bo jak jarasz sie ze masz kupke chajsu w tibi zrobiona z pixeli to masz nie rowno pod sufitem. Gdyby Xoo was nie potrzebowal na bank by was juz dawno wyjebal w dupe ze wzgledu an to ze nie jestescie dla niego zadnymi kumplami poprostu pionkami do gry on potrafil ojebac i zrookowac nie jednego ktory przyjechal na spotkanie znim kawal drogi. Natomiast unas wyglada to innaczej nigdy tu nie byles, nie walczyles po tej stronie wiec na dobra sprawe huj mozesz powiedziec a jesli chodzi o opowiesci Chrisa to on tez gowno mzoe wiedziec bo prawie wogole nie byl sluchany/respectowany na naszym vt tylko wtedy gdy albi go przygarnal Rammsy sie zaczal nim przejmowac.

Dixyra
06-10-2008, 18:49
@Dominatorr
No to po chuj piszesz ze mialem 160 rp na non pvp?
"bo jak jarasz sie ze masz kupke chajsu w tibi zrobiona z pixeli to masz nie rowno pod sufitem" ta kupkie chajsu sprzedalem za rl pieniadze, a nie wystawiam sobie demony helmety w domku zeby pokazac co to nie ja.
A co do tego ze nie bylem na waszym vencie, to raczej nie moja wina. Mialem zrobic chara 100+, Sroopy powiedzial ze na tym lvlu bez problemow mnie przyjmiecie. Zrobilem 120, ale inva sie nie doczekalem. Nic dziwnego, bo jezeli nie chcieliscie przyjac do gildii kumpla z rl'a 100 rp to po chuj macie przyjmowac jakiegos randoma. A opowiesci Krissa zostaly niejednokrotnie potwierdzone, wiec skonczmy juz temat bo i tak Ty masz inne zdanie i ja mam inne zdanie, wiec nie ma co drazyc.

elO!

Floov
06-10-2008, 19:59
Wiec powiem to tak:
Cheetos jest, był i bedzie wielki ...

Veison
06-10-2008, 20:25
Wiec tak:

@Sowa:
Niedługo twój brat bedzie robił postmany za 5k dla libana wiec ci zrobi.

@Rubik:
Bez kitu nie widzialem wiekszego frajera od ciebie.

@Hitler
21 letni prawiczek - Dzindobry
Gimnazium - Dzindobry
1 klasa - Dzindobry
3 lata - Dzindobry

Linokssuu
06-10-2008, 20:43
Kurwa hahah leczylem sie na moim zajebistym Knajcie lord elwyn i prawie przezylem haha xDDD!!!
Ale wracaja do rzeczy to veison ty mowisz o chrisie?XDDD!!!!!XDDD?
Pro Healer/Lord elwyn

Dixyra
06-10-2008, 20:50
Doubleeeee

Dixyra
06-10-2008, 20:52
Wiec tak:

@Rubik:

@Hitler
Gimnazium - Dzindobry
1 klasa - Dzindobry
3 lata - Dzindobry

To nie widziales chyba jeszcze typa ktory cie splodzil dla mnie byles, jestes i bedziesz posmiewiskiem Bochnii i to nie tylko moje zdanie. Chodzenie do szkoly nikomu jeszcze nie zaszkodzilo, Gimnazialisto

Veison
06-10-2008, 20:56
@Kobajashi:
Sowa - Kamarroo
Rubik - Dixyra
Hitler - Kubuś

@Dixyra:
Co ty wiesz o bochni dzieciaku grajacy w rubika na przerwach? Jak cos Bochni przez jedno i
PS "Dixyra:No kutasilem panne taka se" hahaha

Dixyra
06-10-2008, 21:01
@Kobajashi:
Sowa - Kamarroo
Rubik - Dixyra
Hitler - Kubuś

@Dixyra:
Co ty wiesz o bochni dzieciaku grajacy w rubika na przerwach? Jak cos Bochni przez jedno i
PS "Dixyra:No kutasilem panne taka se" hahaha

@Veison
wszyscy zajarzyli ze z tym Rubikiem to byla iriona, procz Ciebie, ale nic dziwnego bo czego spodziewac sie po dzieciaku robiacym sobie zdjecia z wypozyczonymi adidasami xDDDD a i nie musze chyba przypominac Twojego pierwszego retardowskiego zdania po angielsku, gdy Xoo zapytal sie kim jestes, a Ty odpowiedziales I'm who I'm XDDDD
Ps. Kutasic to Ty mozesz teraz ice witche z Pegonem na Guardii

@Kobajashi
Sluchaj sie Veisona, to kupisz parcele na Goromie

Linokssuu
06-10-2008, 21:04
AHhHHAHAHahahaaHahAHahAHahA IM WHO IM
LOOOLLLLXDDDD

Veison
06-10-2008, 21:15
Hmm...
Po 1 Nie pytał się Turban tylko Vilum dla zjebu wiec dla zjebu odpowiedzialem..
Po 2 Fajnie masz , że wszystko porównujesz do Tibi , jak prawdziwe dziecko tej jebnietej gry , która ty i twój ziomek Hitler uważacie za Boga...
I jeśli mnie nazwaleś "dzieckiem" to powiedz mi kurwa kim ty jestes ? rozumiem Cie czemu nie dales foty jak Dwaah robił filmik bo wygladasz jak 10-latek...

Dixyra
06-10-2008, 21:27
Hmm...
Po 1 Nie pytał się Turban tylko Vilum dla zjebu wiec dla zjebu odpowiedzialem..
Po 2 Fajnie masz , że wszystko porównujesz do Tibi , jak prawdziwe dziecko tej jebnietej gry , która ty i twój ziomek Hitler uważacie za Boga...
I jeśli mnie nazwaleś "dzieckiem" to powiedz mi kurwa kim ty jestes ? rozumiem Cie czemu nie dales foty jak Dwaah robił filmik bo wygladasz jak 10-latek...

"Po 1" nie pytal sie dla zjebu, ani ty dla zjebu nie odpowiedziales, ale nie martw sie, na openie zawsze bys mogl dac kompas pod hotkey i zalatwione.
"Po 2" Nic nie porownuje do Tibii i mam juz wyjebane na ta gre, ale Ty widocznie tak skoro odwracasz sie od polowy rl kumpli i dochodzisz do "Pegon Crew" z ktorego tak bardzo szydziles, ze ma krzywa morde itd. blabla xDDD
Moja 'fota' jest na naszej klasie i ten kto ja mial zobaczyc to ja zobaczyl i serio nie musisz kozaczyc co to nie Ty, bo tak naprawde nie masz tu nic do powiedzenia, a jezeli chcesz komus ublizyc, to spotkaj sie z psychologiem i opowiedz o problemach. Reasumując sprawę retrospektywnie, na drodze dedukcji dochodzę do konkluzji iż Twoje idiotyzmy na temat mojej aparycji intelektualnej są wręcz efemeryczne. Moja intuicja nie obliguje mnie do dalszej konwersacji, Biorąc pod uwagę aspekt tego wydarzenia, nie mam zamiaru polemizować z Tobą na ten temat, cze.

\/Sorry, nie mam jeszcze tak najebane zeby miec srednia 5.6, aczkolwiek nie wiem czego gratulowac, Twojego wysokiego poziomu inteligencji, czy niskiego poziomu szkoly ;p

Emok
06-10-2008, 21:45
Dwa ostatnie zdania zupełnie bez sensu. Pozdrów swojego polonistę.

Floov
06-10-2008, 22:02
Wziołes słownik i na*******asz tekstami przez calego posta ?
i w dodatku zle dobrałes wyrazenia ty debilu pierdolony
a moze Krakow Crew ci pomogło ? , a moze nowy spy na vt ?: DDDDDDDDDDDDDd

Pozdrawiam Cheetosa

Veison
06-10-2008, 22:11
Chciales przykozaczyc tekstami ? Coś Ci nie wyszlo skonczony idioto...Wyszedlem z gildi za prawdziwymi rlami.Z tych co zostali w fusion i mieszkaja w Bochni moge sie szczerze przyznac tylko do Sowy o reszcie wole nie mowic :)... I wole gadac z Pegonem niz z idiota ktory przez 6 miech nie potrafil sobie kupic mikrofonu.

Dominatorrr
06-10-2008, 22:44
"Po 1" nie pytal sie dla zjebu, ani ty dla zjebu nie odpowiedziales, ale nie martw sie, na openie zawsze bys mogl dac kompas pod hotkey i zalatwione.
"Po 2" Nic nie porownuje do Tibii i mam juz wyjebane na ta gre, ale Ty widocznie tak skoro odwracasz sie od polowy rl kumpli i dochodzisz do "Pegon Crew" z ktorego tak bardzo szydziles, ze ma krzywa morde itd. blabla xDDD
Moja 'fota' jest na naszej klasie i ten kto ja mial zobaczyc to ja zobaczyl i serio nie musisz kozaczyc co to nie Ty, bo tak naprawde nie masz tu nic do powiedzenia, a jezeli chcesz komus ublizyc, to spotkaj sie z psychologiem i opowiedz o problemach. Reasumując sprawę retrospektywnie, na drodze dedukcji dochodzę do konkluzji iż Twoje idiotyzmy na temat mojej aparycji intelektualnej są wręcz efemeryczne. Moja intuicja nie obliguje mnie do dalszej konwersacji, Biorąc pod uwagę aspekt tego wydarzenia, nie mam zamiaru polemizować z Tobą na ten temat, cze.

\/Sorry, nie mam jeszcze tak najebane zeby miec srednia 5.6, aczkolwiek nie wiem czego gratulowac, Twojego wysokiego poziomu inteligencji, czy niskiego poziomu szkoly ;p

2 ostatnie intelektualne zdania wykraczaja po za twoj poziom inteligencji i co lepsze pojawily sie w identycznym zestawieniu nie raz na forum tibia.pl wiec skoncz przegladać słowniki dla udających inteligentnych.

Co do tekstu veisona (im who im) nie widze nic w tym smiesznego a tym bardziej jest to bardziej inteligentne niż "im 120 ED from titania i want lick your balls and be in in your guild." lub " im 160 rp from Non pvp"

Co do pocisku na Kube prosze prosze wiedziałem żę z tobą coś nie tak.
21- Prawiczek (FAIL TIBI IS MY LIFE)
Gimnazjum - ( KOLEJNE FAIL A SMIALI SIE Z SCROOPIEGO)
1 Klasa i 3 raz (O KURWA TO SCROOPY ZASZEDL WYZEJ I NADAL MA 2 LATA MNIEJ NIZ KUBA )

A mówili że to scroopy ma najebane w bani i jest idiota a tym czasem sami jestescie nie lepsi.

albert0
06-10-2008, 22:46

http://www.beka.pl/txt_filozoficzne.php

grats

Scroopy
06-10-2008, 22:52
2 ostatnie intelektualne zdania wykraczaja po za twoj poziom inteligencji i co lepsze pojawily sie w identycznym zestawieniu nie raz na forum tibia.pl wiec skoncz przegladać słowniki dla udających inteligentnych.

Co do tekstu veisona (im who im) nie widze nic w tym smiesznego a tym bardziej jest to bardziej inteligentne niż "im 120 ED from titania i want lick your balls and be in in your guild." lub " im 160 rp from Non pvp"

Co do pocisku na Kube prosze prosze wiedziałem żę z tobą coś nie tak.
21- Prawiczek (FAIL TIBI IS MY LIFE)
Gimnazjum - ( KOLEJNE FAIL A SMIALI SIE Z SCROOPIEGO)
1 Klasa i 3 raz (O KURWA TO SCROOPY ZASZEDL WYZEJ I NADAL MA 2 LATA MNIEJ NIZ KUBA )

A mówili że to scroopy ma najebane w bani i jest idiota a tym czasem sami jestescie nie lepsi.

Walil Cie pies ; SSSSSS

Floov
06-10-2008, 22:52
Ooooooooooooo Kuuuuuuuuuuuuuuuuurwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaa
Albert jestes gownem i cie nienawidze ale zniszczyles Rubika tym postem Hahahahahhaahhahahahahhahhaahaahahaahahahahaahahah ahahahhahahahahhahhaahaahahaahahahahaahahahahahahh ahahahahhahhaahaahahaahahahahaahahahahahahhahahaha hhahhaahaahahaahahahahaahahahahahahhahahahahhahhaa haahahaahahahahaahahahahahahhahahahahhahhaahaahaha ahahahahaahahahahahahhahahahahhahhaahaahahaahahaha haahahahahahahhahahahahhahhaahaahahaahahahahaahaha hahahahhahahahahhahhaahaahahaahahahahaahahahahahah hahahahahhahhaahaahahaahahahahaahahahahahahhahahah ahhahhaahaahahaahahahahaahahahahahahhahahahahhahha ahaahahaahahahahaahahahahahahhahahahahhahhaahaahah aahahahahaahahahahahahhahahahahhahhaahaahahaahahah ahaahahahahahahahaha

Czekal
06-10-2008, 22:53
malo sie tu wypowiadam, ale powiem tyle pewne osoby u was sa, hmm zalosne to bylby komplement, poprostu glupimi dzieciakami bez zadnych perspektyw na dalsze zycie, np. Wizz tak sie zucal do naszych, ze z domu nie wychodza a prosze jego rle mowia dokladnie to samo, ze nawet teraz niemoga mu zajebac w pysk bo nie wychodzi z domu.

a co do Xoo, to w szkole pewnie na*******a druidkiem? Albo matka za*******a za niego bo tak sie pucowal, ze do szkoly idzie i retired, banda zaklamanych i dwulicowych smieci, ktorzy wyruchaja swoich kumpli-tak to prawie wasz pelny opis

Veison
06-10-2008, 22:57
O KUUUUUUURWA Dixyra OWNED ...hHAHAHAHAhahAHAHahHAHahAHahhAHahAHhahAHahHAHAHH AHAHAHAhaHHahAHHAHahH.

Czekal
06-10-2008, 23:00
LOL DIXYRA MUHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA dzieciak chcial sie dowartosciowac co :p

BUNIEK_PSK
06-10-2008, 23:00
Liban was wszystkich wydyma i tak to się dla was skończy :D

Scroopy
06-10-2008, 23:03
Dixyra owned ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD

Floov
06-10-2008, 23:05
nie Liban tylko Micho Turban Gigant

Emok
06-10-2008, 23:13

1. Nie mam średniej 5.6, bo mam słabsze oceny z takiej np. matematyki, czy fizyki (ścisłe sux!);
2. Ci, którzy mają taką średnią, po prostu wkuwają (czyli, jak trafnie ująłeś - mają naje*ane w bani :D).
3. Możesz gratulować wysokiego poziomu inteligencji ^_^ (dziękuję!).

Dominatorrr
06-10-2008, 23:17
Nos + grzyb = Dixyra Owned :) Wiedziałem że tym razem mam racje :) A Albertek dopierdolil do pieca :)

Dixyra
06-10-2008, 23:35
Jednak nie wiecie co to jest sarkazm i nie bede z wami raczej gadal bo nie przegadam 10 retardow grajacych w ta gre dluzej ode mnie. Owszem, skorzystalem z neta, gdyz nie mam z tym wiekszych problemow w przeciwienstwie do co poniektorych z was. Jedynie co moge powiedziec to, ze jestescie ograniczeni do pisania postow "HUAHUAHUAHUAHUA". Rownie dobrze moglbym rzucic haslo na vent zeby zaczeli was tez spamowac ale sobie tego oszczedze. A teraz cos na koniec ode mnie;
Floov - piszac to huahauhuaua mam nadzieje ze nie polamales sobie palcy. Teraz kozaczysz do libana a przedtem bylo grzecznie i spokojnie, ale trzeba bylo sie liczyc z tym ze sa pewne reguly, a ty do tych regul sie nie stosowales, ale to juz sobie mozesz ustalac z xoo.
Drings - z twoim ilorazem inteligencji powinienes zostac forumowym detektywem, ale to i tak nic nie zmieni bo wkoncu cie przestana 'szanowac' o ile juz nie przestali.

@Dominatorr ( Nos + Grzyb = Kiko prawie jak Pegon? )
Ten tekst z tym 120 ed to bylo gdy Drings wszedl na venta i probowal sie zaprzyjaznic z Xoo?
A jakby brzmial Twoj tekst? I'm 150 RP who want sell account 5th time? czy
I lose war, and I decided to change server and playing manualy on my 150 knight?

poki co przestaje sie wypowiadac i poczekam az zaczniecie sie smiac sami z siebie jak floov :D, cze.

Wizz
06-10-2008, 23:37
Wizz tak sie zucal do naszych, ze z domu nie wychodza a prosze jego rle mowia dokladnie to samo, ze nawet teraz niemoga mu zajebac w pysk bo nie wychodzi z domu.

Wiedza gdzie mieszkam , wiedza kiedy wychodze , miala byc ustawka w sobote ale jakos zaproszenia nie dostalem i nie przyszli.
Wiec panie czekal odswierz swoje info lub zmien kanal z fox kids na mapets world
:]

albert0
06-10-2008, 23:38
ja pierdole, jestes jeszcze wiekszym zjebem niz kolczyk. wiesz czym to sie konczy? D:

^@ diksyra

Endrox_Auera
07-10-2008, 00:07
sorry ze powiem cos od siebie ale juz nie wytrzymam i specjalnie zrobilem sobie konto na tym lamerskim forum. To jest temat wojny wiec po jakiego chuja pierdolicie o waszym rl jak i tak to kurwa nikogo nie obchodzi. Nie chce mi sie robic jakis pierdolonych odnosnikow do poszczegolnych osob ale tylko do 2 mam prosbe.

alberto aka drings; widzialem cie pare razy na filmikach z titanii, ale wedlug mnie jestes jebanym polakiem ktory boi sie wybiec z pzta i chyba przez cala wojne masz podobny lvl wiec zamknij morde bo taka szmata jak ty nic nie moze a najwiecej sie wypowiada. Chuj mnie boli czy kogos lubisz czy jebniesz jakas nieszmieszna mine ktora ciebie bawi, zanim zrobisz posta zapytaj sie starej czy to jest smieszne i dopiero wtedy sobie pisz

floov aka floov(?); czytalem twoje wczesniejsze posty w innych tematach i widze ze jestes typowym lizodupem i masz szczescie ze nie grasz na auererze bo tutaj bys byl juz skonczony po pierwszej takiej akcji

a tak odbiegajac od tematu, emok to tutaj spelnia role nauczyciela czy co? jak ci sie nudzi to wyjdz na dwor a nie innym bledy wytykasz ;)

Matti~

albert0
07-10-2008, 00:20
sorry ze powiem cos od siebie ale juz nie wytrzymam i specjalnie zrobilem sobie konto na tym lamerskim forum. To jest temat wojny wiec po jakiego chuja pierdolicie o waszym rl jak i tak to kurwa nikogo nie obchodzi. Nie chce mi sie robic jakis pierdolonych odnosnikow do poszczegolnych osob ale tylko do 2 mam prosbe.

alberto aka drings; widzialem cie pare razy na filmikach z titanii, ale wedlug mnie jestes jebanym polakiem ktory boi sie wybiec z pzta i chyba przez cala wojne masz podobny lvl wiec zamknij morde bo taka szmata jak ty nic nie moze a najwiecej sie wypowiada. Chuj mnie boli czy kogos lubisz czy jebniesz jakas nieszmieszna mine ktora ciebie bawi, zanim zrobisz posta zapytaj sie starej czy to jest smieszne i dopiero wtedy sobie pisz

floov aka floov(?); czytalem twoje wczesniejsze posty w innych tematach i widze ze jestes typowym lizodupem i masz szczescie ze nie grasz na auererze bo tutaj bys byl juz skonczony po pierwszej takiej akcji

aha, i zeby zakonczyc w twoim stylu:
' chuj ci do dupe ' bej

a tak odbiegajac od tematu, emok to tutaj spelnia role nauczyciela czy co? jak ci sie nudzi to wyjdz na dwor a nie innym bledy wytykasz ;)

Matti~

no to ci powiem lamusku, ze mialem 121 dringsem, teraz 113. Boje sie jak chuj =))) a apropo tego ze nic nie moge, to widac ze jestes kolejnym polakiem ktory nie ma argumentow a chce sobie popisac pierdoly na forum, bo gowno mnie znasz a pierdolisz. RZAL.PL ok???////

Endrox_Auera
07-10-2008, 00:28
nie znam zadnego pojeba wypowiadajacego sie w tym temacie co nie zmienia faktu iz jestes jedynie gownem niepotrafiacym nawet zrobic dobrze boat trapa ani jebanego sneak'a a argumenty ci podalem w poprzednim poscie. Mam nadzieje ze polaki nie wygraja wojny na tej serverze bo widac ze tu same zajebane no life'y, a ja drings na twoim miejscu nie zdziwilbym sie gdyby pewnego dnia drings bylby knightem ; ) a RZAL.PL to jest twoja matka ze cie urodzila. Pozdro i pocwicz loooserze & kozaku

Matti~

albert0
07-10-2008, 00:31
nie znam zadnego pojeba wypowiadajacego sie w tym temacie co nie zmienia faktu iz jestes jedynie gownem niepotrafiacym nawet zrobic dobrze boat trapa ani jebanego sneak'a a argumenty ci podalem w poprzednim poscie. Mam nadzieje ze polaki nie wygraja wojny na tej serverze bo widac ze tu same zajebane no life'y, a ja drings na twoim miejscu nie zdziwilbym sie gdyby pewnego dnia drings bylby knightem ; ) a RZAL.PL to jest twoja matka ze cie urodzila. Pozdro i pocwicz loooserze & kozaku

Matti~

nie musze cie nawet jechac. sam pokazales ze jestes prawdziwym polakiem-tardem z ktorych sie smiejesz :D gz, dobranoc

Floov
07-10-2008, 01:26
Dixyra
grzecznie i spokojnie było dopuki liban nas nie zostawił =))
a tak pozatym to robie kupe na ciebie :*

Kamarroo
07-10-2008, 06:57
a ja wam powiem tak chój wam wszystkim w oczy elo
tylko z Kostonem moge konie kraść!!!
a poła ztym prawiczkiem mnie rozjebałes xDDDDDDDDDD <odezwał sie belmondo>:D

Zwierze_Domowe
07-10-2008, 13:16
@ Endrox Auera czy jak Ci tam:
ale jesteś zajebisty, mogę Cie dotknąć? Może zarażę się choć odrobiną Twej nieogarniaJĄCEJ mądrości oraz zajebistości i błogosławieństwo spadnie na mnie jak deszcz anielskich szczyn.

Martinesz
07-10-2008, 15:21
HEHE banda debili i decydentów :|

Emok
07-10-2008, 15:51

Matti~

Pff... Nie jestem dzieckiem ulicy, żeby się bez sensu szwendać po dworze (tylko w określonym celu, np. szkoła, sklep, kino, itp.). Niektórym radzę wyjść właśnie do szkoły (pozdro Floov i jego "dopuki").

Linokssuu
07-10-2008, 16:15
Ej ty tam aurea czy huj wie co
I na huj po starych jezdzisz?
Czujesz sie kool lub fajny, z tego powodu?
Pozdro i pocwicz/przepros i wyjdz.

Grchw1916
07-10-2008, 16:46
http://www.beka.pl/txt_filozoficzne.php

grats

no to kurwa ładnie rudzielec jesteś największym pojebem jakiego w tej grze spotkałem

Endrox_Aurea

Weź że człowieku pizde zamknij i wyjdź bo nawet nie wiesz co piszesz.

Endrox_Auera
07-10-2008, 17:42
no to kurwa ładnie rudzielec jesteś największym pojebem jakiego w tej grze spotkałem

Endrox_Aurea

Weź że człowieku pizde zamknij i wyjdź bo nawet nie wiesz co piszesz.

Stary cie karmi shovelem ze masz kompleksy? Idz do fryzjera i sobie farbuj wlosy 'jebany blondasie' jak ktos to wyzej dobrze ujal. A jezeli nie widziales wiekszego pojeba od Dixyry w tej grze to widac ze krotko grasz albo spotykajac sie z Dringsem zamykasz oczy.

* Czy moze mi ktos powiedziec za co padl GarimO?

Matti~

Linokssuu
07-10-2008, 18:02
e ty tam wyzej ty to nie źle masz nasrane w baniaku
I ty mowisz ze ktos jest pojebany?
Uzywaja stwierdzenia :'Stary cie karmi shovelem ze masz kompleksy? '
pokazujesz jak glupi jestes i naprawde mowisz ze nic nie masz z tym servem wspolnego a jednoczesnie pierdolisz 'czemu garimo padl'
moze widziales na forum posta w/e ale i tak jestes niezle jebniety w pysk.
Edit: ogolnie mowiac, probojesz wykreowac sie na 'super elo pro kozaka' ale jestes skonczony
pozdro-pocwicz, przepros i wyjdz
Edit2:Edytuje bo nie chcem spamowac wiecej postow wiec, sam mowisz ze MY czepiamy sie na NASZYM forum do rl lajfa a sam krytykujesz wyglad kogos zaprzeczasz sam sobie to raz, a podrugie to jego sprawa czy farbuje wlosy czy nie, a dla mnie ty MOZESZ MIEC I FIOLETOWE i ZIELONE A NAWET KOLORY TENCZY KURWA i nadal bede to miec w dupie.

Grchw1916
07-10-2008, 18:25
Stary cie karmi shovelem ze masz kompleksy? Idz do fryzjera i sobie farbuj wlosy 'jebany blondasie' jak ktos to wyzej dobrze ujal. A jezeli nie widziales wiekszego pojeba od Dixyry w tej grze to widac ze krotko grasz albo spotykajac sie z Dringsem zamykasz oczy.

Matti~

'Stary cie karmi shovelem ze masz kompleksy?' -tego nie mam zamiaru komentować bo to samo pokazuje kim jesteś
Idz do fryzjera i sobie farbuj wlosy 'jebany blondasie' jak ktos to wyzej dobrze ujal. -Nigdy w życiu nie farbowałem włosów i nie jestem blondynem jebnięty lamusie.
A jezeli nie widziales wiekszego pojeba od Dixyry w tej grze to widac ze krotko grasz -Znowu gówno wiesz i pierdolisz wannabepro playerze grający w tibie 15 lat wiedzący wszystko. NIe wiesz co ten typ robił to na huj się odzywasz.
albo spotykajac sie z Dringsem zamykasz oczy. -Zamykam oczy bo ?

Przeproś i s*******aj na auree o ile wogóle ten 'Endrox' to twój char

albert0
07-10-2008, 18:38
\/ pwnd

<szort>

Sienx
07-10-2008, 18:55
@Endrox_Auera
zrobils z siebie idiote pytalem sie Endroxa na vt i powiedzial ze nigdy nie pisal na tym forum, wiedzialem odrazu ze to nie ty bo Endrox by tak nie pisal zachowujesz sie jak idiota chociaż nigdy nie widzialem idioty ale mysle ze jestes tym typem

Matus daj mi gg Deecorator plyzzzz;)

Endrox_Auera
07-10-2008, 19:18
@Sienx
Dawniej bylem ownerem Endroxa ale postanowilem zrobic odzielnego chara, ktorego nicku nie moge ci podac. A jezeli masz jakies pytania to pisz na priv

@albert0
Zgadzam sie- jestes idiota, forumowym zerem.

@GrChw1916
Chuj mnie obchodzi co robi jakas kurwa Dixyra ale widac ze bardziej ogarnia niz wy skoro w 10 osob nie macie na nia wplywu wiec kto tutaj jest gownem. A co do zamykania oczu to sobie przeczytaj cale zdanie bo pewnie w polowie dostales orgazmu i zaczales krzyczec na vt i to TY przepros i s*******aj ze swoimi castusowymi przyjaciolmi na piwo pod carlin o ile nie bedzie boat trapa

@Linokssuu
niezly jebniety w pysk to tak cie dupa w przedszkolu wolala na podwieczorek

Mozecie mi powiedziec do chuja za co padl Garimo?

\/przychodziles pod biurko?
"z kad" - widac ze Castusowiec zajebany ;f

Matti~

Linokssuu
07-10-2008, 19:24
Człoooowieku mnie w przedszkolu nie wołali sam przychodzilem:D:D:D:D:D:D
a Garimo padl za twoje twarzowe enjoy
EDIIITTT:a no ziommeeek!!! Wracaj z kad przyturlales sie wracaj do auera'y

Scroopy
07-10-2008, 21:48
Endrox tak czytam i czytam co Ty piszesz i moge stwierdzic tylko jedno... naprawde mi Cie zal...

Zwierze_Domowe
07-10-2008, 22:38

Matti~

1. Szkoda, że on nie ma blond włosów.
2. Wrzuty nawiązujące do Tibii świadczą tylko o tym, że to Ty jesteś zjebem
3. Nie, Drings nie jest pojebem.

A Garimo padl bo Twoja stara nie miała mamby

albert0
07-10-2008, 22:43
@Sienx

@albert0
Zgadzam sie- jestes idiota, forumowym zerem.

Matti~

[Endrox-cipa style] Twoja matka zrozumiala, ze jest zerem po tym jak cie urodzila. Sprzedales chara zeby sobie chleb kupic, bo stary obciagajac paly nie wyrabial z kasa?[/Endrox-cipa style]

a tak btw i powaznie. to ssij mi pale lamusie bo wszystko co mi mozesz to ponapinac sie na forum zjebie. ssij lache elo =D

Zwierze_Domowe
07-10-2008, 22:44
@Sienx
Dawniej bylem ownerem Endroxa ale postanowilem zrobic odzielnego chara, ktorego nicku nie moge ci podac. A jezeli masz jakies pytania to pisz na priv

Matti~

Bo się boisz, że przejdziemy na Twój sup3r pr0 3l0 z1om serv i Cie shóndźimy?
Nie robiłem edita, bo jem i za leniwy jestem aż tyle jedną ręką robić :p

Endrox_Auera
07-10-2008, 22:48
/\ wnioskujac po twoich postach to nawet jakbys mial 50 rl'i na jakims malo zaludnionym pvp to nie dalbys sobie rady wiec ...yyy... MILCZ?:D

@Scroopy
nie wiem czy to prawda ale czytajac wczesniejsze posty dochodze do wniosku ze jestes typem szkolnego kujona haha wiec jezeli kogos mialoby tu byc zal to ewentualnie ciebie

@Zwierze Domowe
widac ze jestes przykladem typowego lizodupa, a to czy jest pojebem czy nie jest pojebem, to moja opinia dla mnie moze byc gownem a ty gownem mozesz nazywac sniadanie wiec ci bedzie to odpowiadalo.
PS. powiedz starszej zeby juz nie przychodzila do mnie w przebraniu pielegniarki
bo to przestalo mnie podniecac :)

i nie przestane sie wypowiadac bo to jest otwarte forum i rownie dobrze ja tez moge powiedziec swoje zdanie.

@Drings
Kupe starego to masz na twarzy haha
http://img253.imageshack.us/img253/9643/200706201777gm3cb2.jpg
Biggest fail ever, po zobaczeniu twojej twarzy cofam wszystko co powiedzialem, bo po co mam obrazac 13-latka z padaczka mordy haha

\/ raczej nie jestem skonczony. Pobieram info od srodka zeby sprawdzic stan tego servera gdyz niedlugo
starzy gracze z Auerei zaczna bocic tutaj chary =] wiec powodzenia

Matti~

Linokssuu
07-10-2008, 22:54
Ale i tak jestes skonczony wiec na huj tu wiecej piszesz
elo.

albert0
07-10-2008, 23:10
/\ wnioskujac po twoich postach to nawet jakbys mial 50 rl'i na jakims malo zaludnionym pvp to nie dalbys sobie rady wiec ...yyy... MILCZ?:D

@Scroopy
nie wiem czy to prawda ale czytajac wczesniejsze posty dochodze do wniosku ze jestes typem szkolnego kujona haha wiec jezeli kogos mialoby tu byc zal to ewentualnie ciebie

@Zwierze Domowe
widac ze jestes przykladem typowego lizodupa, a to czy jest pojebem czy nie jest pojebem, to moja opinia dla mnie moze byc gownem a ty gownem mozesz nazywac sniadanie wiec ci bedzie to odpowiadalo.
PS. powiedz starszej zeby juz nie przychodzila do mnie w przebraniu pielegniarki

i nie przestane sie wypowiadac bo to jest otwarte forum i rownie dobrze ja tez moge powiedziec swoje zdanie.

\/ raczej nie jestem skonczony. Pobieram info od srodka zeby sprawdzic stan tego servera gdyz niedlugo

Matti~

ze srodka = wróżysz z kupy swojego starego tak? ok

Dominatorrr
07-10-2008, 23:31
Jednak nie wiecie co to jest sarkazm i nie bede z wami raczej gadal bo nie przegadam 10 retardow grajacych w ta gre dluzej ode mnie. Owszem, skorzystalem z neta, gdyz nie mam z tym wiekszych problemow w przeciwienstwie do co poniektorych z was. Jedynie co moge powiedziec to, ze jestescie ograniczeni do pisania postow "HUAHUAHUAHUAHUA". Rownie dobrze moglbym rzucic haslo na vent zeby zaczeli was tez spamowac ale sobie tego oszczedze. A teraz cos na koniec ode mnie;
Floov - piszac to huahauhuaua mam nadzieje ze nie polamales sobie palcy. Teraz kozaczysz do libana a przedtem bylo grzecznie i spokojnie, ale trzeba bylo sie liczyc z tym ze sa pewne reguly, a ty do tych regul sie nie stosowales, ale to juz sobie mozesz ustalac z xoo.
Drings - z twoim ilorazem inteligencji powinienes zostac forumowym detektywem, ale to i tak nic nie zmieni bo wkoncu cie przestana 'szanowac' o ile juz nie przestali.

@Dominatorr ( Nos + Grzyb = Kiko prawie jak Pegon? )
Ten tekst z tym 120 ed to bylo gdy Drings wszedl na venta i probowal sie zaprzyjaznic z Xoo?
A jakby brzmial Twoj tekst? I'm 150 RP who want sell account 5th time? czy
I lose war, and I decided to change server and playing manualy on my 150 knight?

poki co przestaje sie wypowiadac i poczekam az zaczniecie sie smiac sami z siebie jak floov :D, cze.

To iz uzywasz forumowych powiedzonek wyciagnietych z neta oswiadcza iz to ty jestes ogranicczony intelektualnie w swoich wypowiedziach.

Co do sprzedawania chara gówno wiesz (jak zawsze ale nie bede sie tlumaczyl bo znow poszukasz tekstu w necie i wszyscy na forum cie wysmieja a mi sie zal ciebie robi z posta na post coraz bardziej)jak narazie walczymy dalej :) Nikt nie powiedział że przegraliśmy wojne jeśli juz to wy zmienialiscie serwy bo ja przegraliscie musieliscie dostac peace agreement zeby znow moc grac i to oznacza koniec jakowej wojny. Z wynikiem przegranym dla was.

Wasze reguły u libana sa proste bylem na 2 gatherach i wszyscy musicie mu lizać rowa żeby miec cos do powiedzenia natomiast u nas wyglada to innaczej bynajmniej dla wiekszosci tu piszacych z mojej strony w tej wojnie maja napewno wiecej do powiedzenia ( i wiecej szacunku) niz wy tam u siebie :)

A i tak mam 150 Ek na Selenie i zapewniam cie ze jak jeszcze sie nie domysliles nie jest to NON pvp i jestem tam w wojnie a jak narazie idzie mi zajebiscie a jednak nadal potrafimy skopac wam dupe na titani.

Zapewne przedstawil bym sie o wiele lepiej niz ty i darzyli by mnie tam wiekszym respektem niz ciebie bo ty jestes tylko hujoglowym wypierdkiem ktory daje passy :) i ktory spyowal wiec nie sadze bys mial tam duzy udzial :)

@ Wizz aka Kurwa GANGSTER Z MAFII (BOCHNIA)
Czlowieku Ustawka? ty widziałeś kiedys ustawke HAHAHAHAH bożżżżżee wizz patrząc na stare czasy to ty tylko 1 w tyg wychodziłeś na dwór wypić piwo na cmentarzu i nic wiecej to co ty mozesz wiedziec o ustawkach (nawet sie w życiu nie biles)

Kiedyś skończysz jak Vilum nie mówie ze odemnie bo za duzy kawal na ta wieś jest nie obrażając innych (Bochniaży np Valor) żeby zobaczyć jak płaczesz

ps Valor odezwij sie domnie mam ciekawa propozycje :P

Dominatorrr
07-10-2008, 23:35

@Scroopy

@Zwierze Domowe

@Drings
Biggest fail ever, po zobaczeniu twojej twarzy cofam wszystko co powiedzialem, bo po co mam obrazac 13-latka z padaczka mordy haha

Matti~

N/c Strach sie bać.

albert0
07-10-2008, 23:53

@Scroopy

@Zwierze Domowe

@Drings

Matti~

hm, masz jakis kompleks? stara fotka, ale w/e nie wiem co w niej dziwnego widzisz. to ze siedze na dworze? no ta, dla ciebie to fail w chuj :*

btw. moze swoja zapodaj panie piekny? a no ta, zapomnialem, ze podszywasz sie za kogos kim nie jestes na polskim forum ktore uprzednio nazywasz lamerskim (co prawda to prawda) i probujesz sie dowartosciwac piszac jakies glupoty :)

Wizz
08-10-2008, 00:08
To iz uzywasz forumowych powiedzonek wyciagnietych z neta oswiadcza iz to ty jestes ogranicczony intelektualnie w swoich wypowiedziach.

Co do sprzedawania chara gówno wiesz (jak zawsze ale nie bede sie tlumaczyl bo znow poszukasz tekstu w necie i wszyscy na forum cie wysmieja a mi sie zal ciebie robi z posta na post coraz bardziej)jak narazie walczymy dalej :) Nikt nie powiedział że przegraliśmy wojne jeśli juz to wy zmienialiscie serwy bo ja przegraliscie musieliscie dostac peace agreement zeby znow moc grac i to oznacza koniec jakowej wojny. Z wynikiem przegranym dla was.

Wasze reguły u libana sa proste bylem na 2 gatherach i wszyscy musicie mu lizać rowa żeby miec cos do powiedzenia natomiast u nas wyglada to innaczej bynajmniej dla wiekszosci tu piszacych z mojej strony w tej wojnie maja napewno wiecej do powiedzenia ( i wiecej szacunku) niz wy tam u siebie :)

A i tak mam 150 Ek na Selenie i zapewniam cie ze jak jeszcze sie nie domysliles nie jest to NON pvp i jestem tam w wojnie a jak narazie idzie mi zajebiscie a jednak nadal potrafimy skopac wam dupe na titani.

Zapewne przedstawil bym sie o wiele lepiej niz ty i darzyli by mnie tam wiekszym respektem niz ciebie bo ty jestes tylko hujoglowym wypierdkiem ktory daje passy :) i ktory spyowal wiec nie sadze bys mial tam duzy udzial :)

Czlowieku Ustawka? ty widziałeś kiedys ustawke HAHAHAHAH bożżżżżee wizz patrząc na stare czasy to ty tylko 1 w tyg wychodziłeś na dwór wypić piwo na cmentarzu i nic wiecej to co ty mozesz wiedziec o ustawkach (nawet sie w życiu nie biles)

Kiedyś skończysz jak Vilum nie mówie ze odemnie bo za duzy kawal na ta wieś jest nie obrażając innych (Bochniaży np Valor) żeby zobaczyć jak płaczesz

Cmentarz to ulubione miejscie twojego siomka floova a wiedziales tylko o tym bo on ci poweidzial.To on tam pije z veisonem etc czyli osobami ktorych miales niby nie obrazać.I niestety musze ci powiedziec ze w tibie gram 3 lata a mam 18.Czyli przez 15 lat cos musialem robic.
Az sie dziwie ze to ty jeszcze piszesz , osoba ktora spedzala 80% swojego wolnego czasu na tibii.

Zwierze_Domowe
08-10-2008, 00:18

@Scroopy

@Zwierze Domowe

@Drings

Matti~

Sorry, ale nawet zanim ich poznałem radziłem sobie dość dobrze, więc stól dziób bo Ci ktoś pałe wsadzi :)

Co do reszty o mnie, ja nigdy nikomu nie lizałem dupy, może Twój stary praktykował to, żeby móc Cie spłodzić, ale ja nie muszę. Ja to, co mam ,zdobyłem bez lizania nikomu dupy. Po prostu umiem być lubiany przez kogoś, może dla Ciebie to novum, ale to już nie moja wina, że wytykają Cie palcem i wołają od najgorszych i rzucają kamieniami w aktach nienawiści. Wątpie, żeby coś było w stanie Cie podniecić, może oprócz kolejnego levela =/ A poza tym moja matka nie odwiedziłaby takiego chuj wartego śmiecia, nawet jeśli cały gatunek ludzki by przez to wymrał, swoją drogą znowu zaprezentowałeś "poziom", który ogółowo się nazywa "skurwysyństwem", bo kompleksy dotyczące niemożności (trudne słowo, uwaga, przeczytaj 10 razy i sprawdz w słowniku) wymyślenia odpowiednio ciętej riposty (znowu trudne słowo) wyładowujesz wyjeżdżając na rodzine, pewnie Cie w szkole biją i przezywają, ojciec kocha tylko w nocy a matka nie daje obiadu i musisz zbierać puszki, nie? Faktycznie, gównem nazywam śniadanie, tylko, że nie moje, a co najwyżej Twoje :<

Zwierze_Domowe
08-10-2008, 00:22

Street fighting Kika rządzi _/ :cup:

TAK WŁAŚNIE MU PEWNIE WYLIZAŁEM DUPE !!!!!11111ONEONEONEJEDENJEDEN

Kamarroo
08-10-2008, 06:45
ty endrox czy jak ci tam wy*******aj z forum nie potrzebujemy tu drugiego kobajashiego <on jest wystarczającym lamusem :D

Scroopy
08-10-2008, 07:51
Endrox~

W dupie byles, gowno widziales =')
Btw daje Ci gora 12 lat.

Sarumaan
08-10-2008, 08:17

strugasz kozaka , a to my jak padamy na drugi dzien mamy 2 lvle wiecej wy jak padacie stoicie przyklad :fraten , demi :D

Sarumaan
08-10-2008, 08:27
Wiec tak:

@Sowa:
Niedługo twój brat bedzie robił postmany za 5k dla libana wiec ci zrobi.

@Rubik:

@Hitler
Gimnazium - Dzindobry
1 klasa - Dzindobry
3 lata - Dzindobry

ty bedziesz robil na Iridii :D
a co do xoo zdziwiony , ze was wyjebal ,a tak floov kozaczyl , iz xoo ma na nas wyjebane ;]

Sarumaan
08-10-2008, 08:32
Wziołes słownik i na*******asz tekstami przez calego posta ?
i w dodatku zle dobrałes wyrazenia ty debilu pierdolony
a moze Krakow Crew ci pomogło ? , a moze nowy spy na vt ?: DDDDDDDDDDDDDd

Pozdrawiam Cheetosa

slyszalem , ze do castus zamierzasz dojsc , tylko po co? zeby im burdel zrobic jak u nas?

Sarumaan
08-10-2008, 08:35
malo sie tu wypowiadam, ale powiem tyle pewne osoby u was sa, hmm zalosne to bylby komplement, poprostu glupimi dzieciakami bez zadnych perspektyw na dalsze zycie, np. Wizz tak sie zucal do naszych, ze z domu nie wychodza a prosze jego rle mowia dokladnie to samo, ze nawet teraz niemoga mu zajebac w pysk bo nie wychodzi z domu.

a co do Xoo, to w szkole pewnie na*******a druidkiem? Albo matka za*******a za niego bo tak sie pucowal, ze do szkoly idzie i retired, banda zaklamanych i dwulicowych smieci, ktorzy wyruchaja swoich kumpli-tak to prawie wasz pelny opis

jak wygrywalismy byles retired potem sie zaczelo wygrywac castus to wrociles , a kto ma wizzowi zajebac w pysk? duzo ci floov z joli mowia haha

Masz problem w tbi rozwiaz go tu , jezeli masz najebane w glowie bij sie w rl o glupia gre - nawiazuje do floova , ktory mnie kolegami straszyl ,masz problem wyskocz sam na solo ,a nie strasz mnie ludzmi 10 lat starszymi ode mnie , ktorym sie nie oplaca bic 18 latka po to , ze ich kolege wyjebali z Outlast i jest hunted MYSL MYSL 17 zaraz na karku czlowieku ;]

amiit
08-10-2008, 11:17
bochnia co to kurwa jest ?

Sarumaan
08-10-2008, 11:38
bochnia co to kurwa jest ?

Warszawa co to kurwa jest ?

BUNIEK_PSK
08-10-2008, 13:07
Pieńsk STOLICA POLSKI :p

Sarumaan
08-10-2008, 13:30
Pieńsk STOLICA POLSKI :p

stolica alkoholu xDDDDDDDDDD

BUNIEK_PSK
08-10-2008, 14:34
stolica alkoholu xDDDDDDDDDD

o.O A to czemu niby alkoholu ?;o

Sienx
08-10-2008, 14:45
@Endrox

Wszyscy na tym forum tyrają cie już sie domyślam czemu każda twoja wypowiedz na tym forum była bez sensowna moze sobie odpuscisz i odjebiesz sie od innych uzytkowników no chyba ze masz najebane i wyzywanie innych cie relaksuje bo wszkole cie tyraja nie wiem jak ty tam masz jaki problem odejdz od komputera i lepije nic nie pisz bo jesli masz wzucac na starych to lepij zamilcz lub napisz cos co jest lepsze od milczenia
Smieszne bylo ze sie podawales za Endroxa z aurea :D na titani nie gram ale mam zamiar zaczac pomuc koledze z Askary Aewyn Dark zdecydowanie za Castum a Endrox to mój kolega z vt

Zacytuje Slowa Endroxa z vt

Taa ahah:D:D jaki frajer o zal :D:D

Scroopy
08-10-2008, 14:45

Stolica Polski ^^

Sarumaan
08-10-2008, 15:02
Stolica Polski ^^

Wisły kibicie pierdola poslki stolice - tak kiedys na meczu krzyczeli , szczerze nie ogladam pilki

Buniek
Nawiazalem do vandala xDDDD

Dominatorrr
08-10-2008, 15:15
odziwo Wizz chodzac do szkoly od godz 8.00-15.00 chodzac na treningi (3 razy w tyg co prawda tylko przez jakis okres czasu) 16-18 i widywanie sie z dziewczyna co najmniej 5 razy w tyg w godz 16-22 to napewno spedzalem 80% czasu przy tibi :) nie porownoj mnei do siebie bo ty i tak bijesz mnei an glowe wiec powiem to tak jak inni nikt tu nie jest lepszy jesli o granie w ta gre gram ile chce i na dobra sprawe powinno gowno cie to obchodzic ale zawsze utrzymuje kontakt ze znajomymi :) i wyobraz sobie ze moje miasto posiada x razy wiecej ludzi nawet w mojej dzielnicy na 100% mam x razy wiecej znajomych niz ty w tej swojej bochni i wyobraz sobie ze tez nie gram w tibie od urodzenia :) i moge ci przysiadz ze jak bys tu wpadl to pierwszy lepszy 14 latek by ci napierdolil.

w wiekszym miescie trudniej sie zyje wieksza rywalizacja, bardziej narazeni na konfrontacje i tutaj dzieciaki chodzace do gimnazjum wiecej razy w zyciu walczyli o swoje niz ty przez cale swoje zakichanych 18 lat :). I proboj z siebie robic viluma wielki kozak co do czego i kicha sami gangsterzy tylko szkdoa ze wszyscy jakos nie daja sobie rady w rlu.

Linokssuu
08-10-2008, 15:37
strugasz kozaka , a to my jak padamy na drugi dzien mamy 2 lvle wiecej wy jak padacie stoicie przyklad :fraten , demi :D

Oni przynajmniej umieja cos poswieci w tym wypadku swoje lvle, a jeszcze sie zdziwisz jak przjdzie czas kiedy ty bedziesz tracic lvle a co do odrabiania lvli lub ich tracenia masz wolne jeszcze z 5 dni =)

amiit
08-10-2008, 17:49

stolica, a nie jakas pierdola wies a wogole to szczecin

Grchw1916
08-10-2008, 17:58
http://img357.imageshack.us/my.php?image=kojch1.jpg

to trzeba być dobrym kotem żeby 4h na boacie stać... XDDDDDDDDD

Jez17Psk
08-10-2008, 19:18
Jaaa co tu sie dzieje nie logowałem z pół roku chyba, 3 tematy nowe kilkadziesiąt stron do poczytania, haha jakies pojazdy tu i tam sie znajdą akurat rozrywka na hujowa pogode. Btw do tego kolesia co fote tgk wrzucił nie żeby to zdjęcie było stare ale ono ma z rok albo 2 o ile dobrze pamiętam :D ziomus idz na balet zamiast tracic czas na te gierke :D <pewnie zaraz zostane pojechany przez pro evul fajterów go go go ;p>
Pozdro

Grchw1916
08-10-2008, 19:41
Jaaa co tu sie dzieje nie logowałem z pół roku chyba, 3 tematy nowe kilkadziesiąt stron do poczytania, haha jakies pojazdy tu i tam sie znajdą akurat rozrywka na hujowa pogode. Btw do tego kolesia co fote tgk wrzucił nie żeby to zdjęcie było stare ale ono ma z rok albo 2 o ile dobrze pamiętam :D ziomus idz na balet zamiast tracic czas na te gierke :D <pewnie zaraz zostane pojechany przez pro evul fajterów go go go ;p>
Pozdro

tak nie zaglądałeś przez rok!!!!!!!!!!!!!!!111111 ostatni post napisany przez ciebie -> 11-08-2008, 17:12

Jez17Psk
08-10-2008, 19:53
nawet jesli z mojego konta to nie przeze mnie :) że też Ci sie chciało sprawdzac dokładnie.....:P

Jez17Psk
08-10-2008, 19:55
double .

Zwierze_Domowe
08-10-2008, 20:00
hyba narz nofy koleka siem sniehencil do nas i poszedł sobie nareszcie w pizdu jak go prosiliśmy :D Wspólne zwycięstwo obydwu stron lol

To skoro jesteśmy znowu sami to wrócimy do tematu:

jebać wisłe a liban uczy się mapy tibii bo ma sprawdziany z regionów geograficznych i miejsc, gdzie da rade ladnie expic 120 ed nie przeszkadzac!!1!!!11!1!!111!111oneone!111eoneaonae ojedenjeden

Czekal
08-10-2008, 20:01
jak wygrywalismy byles retired potem sie zaczelo wygrywac castus to wrociles , a kto ma wizzowi zajebac w pysk? duzo ci floov z joli mowia haha

Masz problem w tbi rozwiaz go tu , jezeli masz najebane w glowie bij sie w rl o glupia gre - nawiazuje do floova , ktory mnie kolegami straszyl ,masz problem wyskocz sam na solo ,a nie strasz mnie ludzmi 10 lat starszymi ode mnie , ktorym sie nie oplaca bic 18 latka po to , ze ich kolege wyjebali z Outlast i jest hunted MYSL MYSL 17 zaraz na karku czlowieku ;]

sory saruman ale nigdy nie bylem retired do teraz, zreszta pojawiles sie chuj wie skad i kozaczysz jakbys walczyl od poczatku, zobacz jest wielu u was lduzi dobrze walczacych a potrafia normalnie pogadac, wam to rzadko wychodzi :) jak nie swoja postacia to seqem lub innymi walczylem, no seqem moze z 2-3 razy, wiec gowno widac wiesz ;/ czyzby KOledzy ci nie powiedzieli ?

albert0
08-10-2008, 20:24
Endrox_Aurea = Dixyra

kto sie zalozy? :D

Dixyra
08-10-2008, 20:30
^ Bym sie zalozyl, o 500k, tak samo jak o ten list ktory macie zanim zalozylem dixyre, ale raczej nie jestes wyplacalny, wiec sobie daruje, lepiej idz postackuj a jezeli masz jakis problem to pisz w tibii

a Ty bolter, hujonosy napisz notke o zyciu codziennym wizza bo widocznie serio nie masz co robic. Wszystkich interesuje to, ze wy tam w Warszawie na ulicach walczycie za wolnosc, bijecie sie juz od przedszkola, a w plecakach nosicie topory. Serio jestes zajebisty, chyba powinenem ci zazdroscic...

V hyhy, do fryzjera, okz?
najwieksza polewe mialem, jak ktos mi powiedzial o tym ze typ chcial z Toba solo, a Ty przyszedles i zaczales go przepraszac wciskajac jakies kity XDDD ale chuj moze to tylko ploooty, chociaz po tobie raczej wszystkiego mozna sie spodziewac

Zaraz pewnie napiszecie "HAHA CHYBA CIE POJEBALO, XIRODAN TO STREET FIGHER!!!111" a ja na to odpowiem, pierdoli mnie to ;)

Grchw1916
08-10-2008, 20:45
nawet jesli z mojego konta to nie przeze mnie :) że też Ci sie chciało sprawdzac dokładnie.....:P

HAHAHAHAHAHAHA wiedziałem, że to napiszesz o kierwa żałosne tłumaczenie się ;D

dixyra@
s*******aj strzelać z ucha na inny serv. Już nie chce nic mówić o rl skoro taka rozjedupa z ciebie w gierce=d

Koston
08-10-2008, 20:59
No ja się tutaj tak wbiłem chłopaczki no wiecie chodzi o to iż nie wiem dlaczego ale moje old siomki z vitialitis są źli że nie stosowaliśmy się do zasad z całego serduszka gejuszka chciałbym przeprosić :* Jo nie chciołem :( Nie potrafie stosować się do rozkazów jak wy nie potrafie biegoć tak szybko jak wy wogóle jestem chujowy ale zauważcie jedną rzecz

ALAN TO GIGANT WSRÓD GIGANTÓW!!!!!!!!

wiem ze ten post durny ale wiecznie sfazowany nie dało sie coś innego napisac a chcialem zeby zdjecie mojej tibijskiej laski jolki się pojawiło zboku

pozdrawiam mame która nie krzyczała o kolejną naganne dyrektora =)

Dixyra
08-10-2008, 21:03
^ XDDDD
to Twoj wybor ;p tylko wieczne chodzenie za floovem i Veisonem (aka mam bag sd na opena) Ci raczej dobrze nie bedzie wrozylo, aczkolwiek powodzenia.

I nie dostawaj wiecej uwag, bo wkoncu twoja mama bedzie zla ;<

Koston
08-10-2008, 21:10
chociaż valor to ma kurwa sprzęt a o veisonie nie wspomne :]

btw: poszedłem za nimi bo jak powstało venoom to all mieli iść za soba ?
tez tam byles a skonczylo sie na to ze pan Mateusz aka Vajlum nas w Ch**** zrobił :D

o mnie się nie martw o mnie się nie martw ja sobie rade dam
jestem z libanem jestem xirodanem ja sobie rade dam
jesli chcesz wiedziec same zmarwienia
alana przy sobie mam :]
yoo

Veison
08-10-2008, 22:29
Powiedz mi kiedy mowilem ze mam bag sd na opena ? wymyslasz sobie historyjki probojac zgrac kozaka , a wychodzi jak ostanio "JESTEM DIXYRA I MAM 6 Z POLSKEGIO I MAM Z*******E SLOWNICTWO" hahahaha...
Juz 3 razy pisaleś w tym temacie ze wiecej sie nie bedziesz wypowiadal , a dalej nadupcasz swoje szczeniacke bzdury. Chyba ze ostatnio jak sciagles tekst z neta to nie wiedziales co znacza te wyrazenie ...

Dominatorrr
09-10-2008, 00:43
Dixyra umiesz cytac ze zrozumieniem określam jaki wizz jest gangster nie widziales naszej rozmowy jak to wizz pisze ze nie od urodzenia gralw tibie i itd z dobrej mafii jest co.

A co do street fightu od przedszkola to zwrocilem uwage ze na pewno w warszawie jest wiecej takich spraw ktore zmuszaja cie do tegoby nauczyc sie bronic wlasny ryj i ze tutaj dzieciaki 14 letnie naklepaly by takiego Viluma lub Wizza i to jest pewne (albo ja znam jakies patologiczne dzieci) ale coz nie bede sie wiecej klocil na ten temat bo kazdy jest kozak przez Kabel a jak co do czego to przepraszac lub s*******ac bedzie :) Ja nie musze nic udowadniac znajomi wiedza jaki jestem i ja wiem jacy oni sa. Więc dowartosciowywujcie sie w grze puki mozecie
Zegnam.

Kamarroo
09-10-2008, 06:52
Jola i Floov dwa pedały całe zycie się ruchały?xDDDD

ty bo tam jeszce widziałem zeby ktos cos napisał brzydkiego na Wisłe to ja ci powiem tyle zamknij pizde lamusie :D <nie żebym cos do ciebie miał >!

Sarumaan
09-10-2008, 07:59
Bolter

O tyc 14 latkach to nie jest walka spoleczenstwa tylko debilzim spoleczenstwa
tym tekstem zrobiles z warszawy jeszce wieksza kurwe niz byla z reszta wszyscy o tym wiedza

Co do Viluma wiesz bic w 2 czy nawet 3 jedna osobe to tylko WARSZAWA POWER IS BACK

A co do tego niedojeba co cos tam pierdoli o 5 dniach wolnych
wbilem w 3 tyg wiecej lvli niz ty przez 4 lata grania tutaj lamusie
SELENA CREW

Linokssuu
09-10-2008, 08:13
No OKz i co czujesz sie fajny z tego powodu? ze wbiles 70 ktorys tam level ? w krotszym czasie niz ja? Mi w sumie nigdy nie zalezalo na lvlu :)
Hajs zawsze mialem i prze*******alem fakt ale lvl rzecz nabyta bede chcial to wbije:D

Edit : ano i do szkoly bys zaczal chodzic bo naprawde jestes coraz glupszy niz byles

Sarumaan
09-10-2008, 09:22
No OKz i co czujesz sie fajny z tego powodu? ze wbiles 70 ktorys tam level ? w krotszym czasie niz ja? Mi w sumie nigdy nie zalezalo na lvlu :)
Hajs zawsze mialem i prze*******alem fakt ale lvl rzecz nabyta bede chcial to wbije:D

Edit : ano i do szkoly bys zaczal chodzic bo naprawde jestes coraz glupszy niz byles

kto to mowi xDDDDDDDDDDD
na hajs tez nie narzekam , a ty byles niczym ,jestes i bedziesz
jaki masz nick na selenie?

Martinesz
09-10-2008, 12:12
kto to mowi xDDDDDDDDDDD

no, sorry, ale kim ty jestes? :|

Sarumaan
09-10-2008, 13:02
no, sorry, ale kim ty jestes? :|

jak pamietasz van cuta to ja;]

a tak btw to gratz akcji na edron wiesz co to utamo vita?

Martinesz
09-10-2008, 13:15
no i co tym van cutem zrobiles?;d // btw. nie ja gralem na martineszu hehe ;)

Sarumaan
09-10-2008, 13:22
no i co tym van cutem zrobiles?;d // btw. nie ja gralem na martineszu hehe ;)

tak sie mowi xD

ogarnal wchuj , ile masz lat?
po tej fotce z photobucket mozna wnioskowac , ze 13?

albert0
09-10-2008, 13:47
tak sie mowi xD

nie odpowiedziales co takiego szczytnego na van cutcie zrobiles, zeby nazywaz kobajana zerem =)

Dominatorrr
09-10-2008, 14:32
Bolter

O tyc 14 latkach to nie jest walka spoleczenstwa tylko debilzim spoleczenstwa
tym tekstem zrobiles z warszawy jeszce wieksza kurwe niz byla z reszta wszyscy o tym wiedza

Co do Viluma wiesz bic w 2 czy nawet 3 jedna osobe to tylko WARSZAWA POWER IS BACK

A co do tego niedojeba co cos tam pierdoli o 5 dniach wolnych
wbilem w 3 tyg wiecej lvli niz ty przez 4 lata grania tutaj lamusie
SELENA CREW

sam podszedlem do 2 stojacych typow do Viluma i zapewne Pixika a scroopy dolecial zaraz jak ja juz wsumie skonczylem bic Vilum wiec dostal od 2 ale nie od 2 naraz a tym samym nie byl sam bo gdy s*******al to Piksik dalej stal obok nas i niewiedizal co ma zrobic xD byl tak obsrany ze dop jak odeszlismy to zaczal biec do Viluma.

Pozatym opowiesci Viluma z Ventrilo jak to go deskami bilismy albo bylo nas 5 w 5 osobowym samochodzie itd to juz przerabialismy na tym forum :)

Ale najlepsze było ( EJ BIJAA) xD!

Linokssuu
09-10-2008, 15:08
kto to mowi xDDDDDDDDDDD

Ej saruman exani hur up?!?!?!?!

Grchw1916
09-10-2008, 17:11
nie odpowiedziales co takiego szczytnego na van cutcie zrobiles, zeby nazywaz kobajana zerem =)

to ty nie wiesz co on od*******ał van kutem ??? człowieku to przecież taki kocur, że cała titania sie go bała a ty nie wiesz???????????????? PRZECIEŻ TO VAN CUT NIE ZNACIE TEGO WARIATA!????? ale z was cipy omg jak można van kuta nie kojarzyć ja jebie ;|

mhm każdy taki wyszczekany na forum jak vajlum kiedyś :DDDD Przyszło co do czego to już nawet słowem się na forum nie odzywa :/

Sarumaan
09-10-2008, 18:24
sam podszedlem do 2 stojacych typow do Viluma i zapewne Pixika a scroopy dolecial zaraz jak ja juz wsumie skonczylem bic Vilum wiec dostal od 2 ale nie od 2 naraz a tym samym nie byl sam bo gdy s*******al to Piksik dalej stal obok nas i niewiedizal co ma zrobic xD byl tak obsrany ze dop jak odeszlismy to zaczal biec do Viluma.

Pozatym opowiesci Viluma z Ventrilo jak to go deskami bilismy albo bylo nas 5 w 5 osobowym samochodzie itd to juz przerabialismy na tym forum :)

Ale najlepsze było ( EJ BIJAA) xD!

A do Bochnii kiedy? ZAPRASZAM
Albert tobie nawet zal odpisywac o kobajashim
Xirodan(cipodan) nice ackja dzis , oby takich wiecej;]

albert0
09-10-2008, 18:54
A do Bochnii kiedy? ZAPRASZAM
Albert tobie nawet zal odpisywac o kobajashim
Xirodan(cipodan) nice ackja dzis , oby takich wiecej;]

widzisz, wykrecasz sie swoimi tanimi tekstami, zamiast normalnie odpowiedziec=) i nie pytalem sie o kobajashiego, tylko o ciebie (czytanie ze zrozumieniem ok)

Linokssuu
09-10-2008, 19:08
od jakiegos czasu to pierwsza akcja jaka wam wyszla a ty sie podniecasz

Sarumaan
09-10-2008, 19:09
widzisz, wykrecasz sie swoimi tanimi tekstami, zamiast normalnie odpowiedziec=) i nie pytalem sie o kobajashiego, tylko o ciebie (czytanie ze zrozumieniem ok)

chodzi ci o van cuta
na tamtego posta poprostu odpisalem dzieciakowi (martineszowi) kim bylem
a jaka byla moja rola w partyzantach to wtajemniczeni wiedza murzynie zalatw postmana na selenie od kombajna;] INTELIGENCIE zal mi cie

Emok
09-10-2008, 19:11
odpisalem dzieciakowi (martineszowi)

Jego jeden post był mądrzejszy, niż Twoje wszystkie razem wzięte.

Master Vilum
09-10-2008, 19:12
to ty nie wiesz co on od*******ał van kutem ??? człowieku to przecież taki kocur, że cała titania sie go bała a ty nie wiesz???????????????? PRZECIEŻ TO VAN CUT NIE ZNACIE TEGO WARIATA!????? ale z was cipy omg jak można van kuta nie kojarzyć ja jebie ;|

mhm każdy taki wyszczekany na forum jak vajlum kiedyś :DDDD Przyszło co do czego to już nawet słowem się na forum nie odzywa :/

Więc tak:

1) Sram na was i nie zniżam się do waszego niskiego poziomu.
2) Opowieści Boltera aka Długi nos są z bajki....kiedy mówiłem że was było 5 ...mówiłem że 2 na przywitanie z partyzantki wyjebaliście mi i tyle ale jak mówiłem pierwszym razem zebyście poczekali to poprostu mnie na osiedlu dorwaliście i nie mam czego się wstydzić ale jakoś nie chcieliście wracać jak zadzwoniłem......btw...a te pierdolenie na vencie u was że nie mogliście znaleść wyjazdu z Siedlec to ściema tak? haha Nie rozmieszaj mnie Kiko aka Dlugi nos bo jak mówiłem przez telefon żebyście wrócili to srałeś żarem że huj ^.- Poprostu na was sram i tyle i nie chce się więcej wypowiadać bo żal mi was :) See ya.

Aha bym zapomniał z tym no lifeowaniem nasyzm "niby" i tym waszym "rl lifem" no chciałbym ci powiedzieć Długi nosie że jak był peace to siedziałeś po kilkanaście godzin i nie tylko ty a jak teraz kampicie pz to pierodlicie kto jest no lifem a kto nie bo ty masz real etc^^ to tylko pierdolenie Dlugi Nosie......Każdy gra tyle ile chce więc nie pierdol komuś że ktoś jest no lifem a ktoś nie.......może ktoś ma takich debili no lifeow że nawet mu się nie chcę wyłazić na dwór albo mu się poprostu nie chce i chce sobie wbić 300lvl ?:> może ktoś to lubi? Nie każdy musi np wy się najebać (żeby była odwaga) i jechać po mnie?:> Dzieci Poprostu Dzieci....

PS: Teraz możecie po mnie jechać od chickenow od no liferow , że robię błędy itp poprostu .........SRAM NA WAS! :DBYE BYE XD

Sarumaan
09-10-2008, 19:19
Vilum szkoda nerwow oni tu chuja moga , a to dopiero poczatek :DD z reszta sam wiesz jak to bedzie to moj ostatni post tu NARAZ PIZDy ZAJEBANE SLEPE EMOKI ETC CHUJ WAM W DUPSKA I TIBII PL TEZ :DDDDDDD
REPORTUJCIE KURWY

Wizz
09-10-2008, 19:21
Boltera taktyka na wygranie war to wyzywanie nas od nolifow jak przegrywaja XDD
Szkoda ze dzis was nie moglem zmasakrowac :<<

Emok
09-10-2008, 19:21
@oko Saurona
Ok, gangsta, trzymam za słowo.

albert0
09-10-2008, 19:49
chodzi ci o van cuta
na tamtego posta poprostu odpisalem dzieciakowi (martineszowi) kim bylem
a jaka byla moja rola w partyzantach to wtajemniczeni wiedza murzynie zalatw postmana na selenie od kombajna;] INTELIGENCIE zal mi cie

haha, dzieki ,ze sam siebie jedziesz gorniku z bochni xD jak tam, duzo tatko soli przyniosl wczoraj ? :-D

Wizz
09-10-2008, 20:11
^ Funi jak huj
Zamiast wysilac sie na forum pozbieraj ludzi na opena bo nuuuuuuuudy ;-)

albert0
09-10-2008, 20:23
wysilam sie jak chuj jadac twoich siomkuff [/sarkazm]. lol mowilem juz ze nie walczymy openow bo sie boimy juz chyba z 50 razy ok? =) a jak ci sie nudzi to moze bys przewietrzyl dupsko zamiast plakac na forum, ze nic sie fy tibi nie dzieje okej

Wizz
09-10-2008, 20:28
No wlasnie przez to opuscilem 7 fragow dzisiaj :-/
A ciemnosci sie tez boisz ?

albert0
09-10-2008, 20:40
To mialo byc smieszne, tak?

edit: nie to, ze na dworze byles... chociaz ;-D

Linokssuu
09-10-2008, 20:41
No ja sie boje ciemnosci i dlatego mam tibie wlaczona nie?
edit : pewnie zaraz bedzie EE E E E E TO BYLO DO ALBERTA ANNIE DO CIEBIE bla bla bla
no ale ja wyrazilem poprostu swoja opinie co do mojego strachu przed ciemnoscia

Zwierze_Domowe
09-10-2008, 20:43
tak sie mowi xD

szkoda ze tamta fota jego ma co najmniej 2 lata. Można nieźle się zmienić nawet przez 8 miesięcy. Wieć fail :p

Fajnie, Van Cut i lvl mial i w ogole zabijaka zajebisty był, dużo osiągnła, bez kitu oO