Pokaż pełną wersje : plz pomurzcie(WAZNE)
kurde mam pytanie cos mnie zablio na afk ale nie wiem co pisze cos takiego naprzyklad jak zabil mnieelf to pisze ze zabil mnie elf a teraz nie wiem co mnie zabilo i pisze hit!!!!co to jest hit
kotomaniak
04-12-2003, 15:23
Hit jest wtedy jak zginąłeś od trapa. Są takie na edron do kupienia. Jak widzisz afk nie popłaca.
PS. Są już o tym tematy
taaa
wielu graczy w tibi jest naprawde hamskich i czasami jak człowiek musi isc za potrzeba nawet na 5 min to potrafia go zabic
To jest właśnie to że każdy chce być najlepszy i nie da innemu żyć. Może w przyszłości sie to zmieni ale narazie afkowanie jest zabronione ;]
A wedlug mnie zabijanie afkow wcale nie jest chamskie. Po prostu, dostanie sie nauczke, aby nie afkowac i wtedy pamieta sie o opcji logout. Pomyslcie sobie, ze kazdy afk bloqje miejsce dla innej osoby, a jesli np. co dziesiata osoba to afk, to bloqje sie 85 miejsc...
Bobercjusz
04-12-2003, 17:30
1. Wedlog mnie mozna zabijac ale jak ktos stoi ponad 5 min afk bo moze mu sie wlasnie do wc zachcialo skoczyc a logauta robic za kazdym razem bez premuima to trzeba byc asem po 15
2. jeszcze niewidzialem zeby co 10 osoba stala afk
pozdrawiam
Sam swojego czasu tepilem takich. Tylko nie bawilem sie z trapem. NIech wie przynajmniej kto.
to ja mialem trapa i jak sie na nim stalo to przeciez sie niezamykal i nie otwieral tylko jak sie zamknol to juz trzeba bylo go od nowa odfierac :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.