PDA

Pokaż pełną wersje : Godzinna przerwa.

Dan the Automator
04-12-2003, 19:33
W piątek, 5 Grudnia o godzinie 9.00 CET wszystkie serwery i strona (tibia.com) będą wyłączone na około godznine, w celu wykonania ważnych prac.

Gimlos
04-12-2003, 19:53
dodam cos od siebie : miejmy nadzieje ze zwiazanych z update;)
Oby...

luki_000
04-12-2003, 20:08
A ja mam nadzieję że te ważne prace to jest z test serwem ^^. Od dizsiaj jest uruchomiony ale tylko dla jakiś wyjątkowych gości ;/. a z tą godzinną przerwą to mnie nie obchodzi bo mam na 8.00 do szkoły :D .

Gimlos
04-12-2003, 21:00
no to macie fajnych kumpli ktorzy wykorzystuja wasza naiwnosc:P
mam pacc loguje sie kiedy chce i zapewniam : nic sie nie sciaga...

PeNTiaK
04-12-2003, 22:32
Chyba coś dzieje i na normalnym serwie, bo strasznie mi sie mapy tibii plączą. Jakieś duże czarne obszary mam na mapie, jedne poziomy mapy się na drugi nakładają - ogólnie sieczka. Chociaż może to wina mojego kompa. Ciekawe czy inni też coś takiego mają.

eerion
05-12-2003, 04:08
Gimli żeby coś się ściągnęło musisz włączyć opcją test serwer login :D
Ale niestety ie moge wbić bo coś mi tam pisze. Ty masz PACCa. Wbij i powiedz jak jest

Pejus
05-12-2003, 09:21
Maintenance Work

The Website will be offline for approximately 60 minutes for maintenance work.

To prevent any rumours: This is not the update

Your CIP-Team

Jak umieice czytac no to spoko :D
sadze ze Update bedzie gdzies tak okolo 20 grudnia
C ya & GL

virus
05-12-2003, 09:49
umieja wszyscy czytac , tylko ze dopiero o 9ej godzinie jak servery wylaczyli napisali ze to nie bedzie updejta od wczoraj wisialo tylko ze beda to wazne prace :P
Naucz sie myslec :PPP
a co umiejetnosci czytania , to pisali ze bedzie na poczatku grudnia updejt , wiec napewno nie pod koniec :PPPP
[]
i po godzinie 25 minutach jest stronka Tibi :P
mialo byc okolo godziny , sux :P
... i znowu niema :PP ale jaja robia

A wlasnie dodam ze caly czas sprawdzam i napewno nie byla (jest) to zmiana serverow , czy lacz , albo czegos zwiazanego ze sprawami technicznymi , wszytkie servery Tibi caly czas byly wlaczone , tylko o 9ej na chwilke nie bylo , ale routery (GW serverow) odpowiadaly na ping.

Pejus
05-12-2003, 10:38
me n00b plx :D:D
Sry Sry ale to ma byc swiateczny up date a swieta od 24 grudnia. A Na poczatku grudnia ial bys wprowadzony test jak to beidze wyglodac ( i chyba to jest to ) a tak pozatym Wesołych Świąt :D:D

virus
05-12-2003, 10:45
Early in December we will start a short test for the upcoming christmas update. The official release will follow about one week later.

Czlowieku.
Na poczatku grudnia bedzie testowo na zblizajacy sie swiateczny updejt !
Oficjalnie to moze i bedzie 20grudnia , ale updejt sam w sobie bedzie wczesniej , ponoc juz jest ... sprawdze jak tylko servery wstana.

BTW 10:45 i tylko Premia jest wlaczona :PPPP
troche przelduzyla im sie ta godzinka :PPP

Gimlos
05-12-2003, 13:32
sprawdzilem: po zaznaczeniu opcji test serwer login komp pokazuje ze "no server running on host" . Dalej wierzycie swoim kumplom:P?

virus
06-12-2003, 08:03
Test server dziala , ale czasami
jak narazie niewiem OCB
teraz mi sie sciagnol updejt Tibi i jednym kontem moge wlesc i wybrac psotac , ale wywala ze niemam dostepu :(
przez drugie konto wywala ze zle ID albo haslo (tysiac razy sprawdzane bez server test login dziala)
niewiem czy porpstu nie dali osoba z wyzszymi lvlami dostepu do test servera zeby bydla ni bylo i servery odciazyc .
do tego pokazalo mi sie oknieko ze to testowy server nowej tibi i zeby wcisnac ctrl+z jak znajde jakis blad zeby powiadomic CIPow .

Dla niedowiarkow ze dziala zapraszam na glowne forum tibi (tibia.com) i tam znajdziecie odpowiedzc dlaczego nieda sie wlesc na server testowy.
"The test server is not accessible yet. CIP will let us know when it is."
ale jest i czasem dziala , a to fakt !

P.S.
gdzies byly SS jak kolesie pokazywali ze tez im wywala ze niemaja dostepu do tego servera :P