zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Z cyklu "Mam pytanie" ^^

Saltazar
21-09-2008, 11:07
Witam

Myślę nad rozpoczeńciem gry na nowym serwerze (ponieważ na Uniterze są dość spore waiting listy ) no pvp. Tylko mam jeden problem. Na jakim serwerze no-pvp nie ma waiting list (lub są małe max. do 30-40)? Czy możecie podać mi nazwy tych serwerów? A jeżeli są tam małe WL to kiedy? Wiczorem? Po południu czy jak? Będe wdzięczny :)

@down

Chodzi mi o świat no-pvp, ponieważ nie lubie serwerów pvp. Spytacie dlaczego? Bo lubie grać spokojnie, nie martwiąc się że zaraz na expowisko wleci mi jakiś pk team :d.

Ghost419
21-09-2008, 11:57
Wszystkie servery non-pvp są przeciążone, graj na światach empty [pvp] tam w ogóle nie ma WL.

Kamashi
21-09-2008, 16:30
A Guardia? Co wbijam to nie ma kolejek, chyba że weekend ;) Jak zdecydujesz się na Guardie napisz do Sir Kamashi to dam ci jakieś eq

Xenhil
21-09-2008, 16:45
nie ma takiego servera ;\.pomimo tego ze guardia np. jest normal kolejki siegaja 200 osob>tez nie lubie pvp z malegp zrażenia.wyszlem na main i ide do depo i sd na mnie.Bye bye.Sproboj na celescie,albo na pierwszym non pvp (chyba askara)ale nazywa sie na a.O candi nie mysl kolejki tam siegaja 300 osob a tak srednio to jest tam 100.Pozdro

Ghost419
21-09-2008, 16:54
Ta celesta jest super. Kiedyś grałem na tym świecie, kolejki wieczorem sięgają 300+ do tego lagi, kicki itp.
candia trochę mniej przeciążona od celesty

Jaki normalny h lvl używa sd (czy nawet zabija z czegokolwiek) 8lvla ryzykując ban?

Aruon
21-09-2008, 17:11
Generalnie amerykańskie serwery mają mniejsze kolejki (tylko wieczorami się czeka (ale to max 100), ja gralem na Luminerze. Jedyny problem to wieksze lagi :/ (sorcem/druidem naprawde ciezko sie gra, ja gralem knightem, dalo jeszcze wytrzymac)

Grelix
24-09-2008, 16:00
LoL ... Wy mowicie ze ia ma serverea no-pvp bez kolejek... ? A czy ktorys z was gral kiedykolwiek na Pacera ... ? Nie ... ? No wlasnie to czas zaczac chyba xDD