zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Equ dla 50+ msa

kombossik1
23-09-2008, 15:55
Yo

jakie waszym zdaniem było by najlepsze equ dla tego lvl jak i wyższego?
Aktualnie expie na ancientach/dragach/tombach więc equ będę brał pod te expowiska.

Aktualnie mam hotm , focus cape , blue legs , demon shield , p amulet , bohy
mam 2 x softy w depo więc nie muszę na nie zbierac ;p kaski też mam duuuużo ale nie wiem co se dokupic czy wziąc rh/skull helmet zamiast hotm i blue robe albo np magma cape za focus cape (lub terra na ancienty :p)
Mam już wszystkie wandy jakby co...

I nie będę nosic tych spellbooków do 80 lvl (spellbook of the dark mysteries) bo na ancientach miałbym zawaliste waste już widzę te hity po 250 z łapy xD

Pozdrawiam ;]

nie chcę zakładac kolejnego tematu więc napiszę tu czy mogę huncic djiny (green) , gsy ,necro ? Czy jednak jeszcze trochę poczekac :p

kombossik1
23-09-2008, 21:13
Odświeżam temat
(tak wiem nie mineło 24h ale potrzebuję odpowiedzi teraz...)

Luka$ek
23-09-2008, 21:18
Według mnie powinieneś nosić wszystko co dodaje jak najwięcej magic leveli skoro masz 50+ level to radze Bohy,Focus Cape,Blue Legs,Platinum Amulet,Spellbook of mind control,Hat of the Mad i Wand

Helodin
23-09-2008, 21:20
temat do pochwalenia sie eq lub postac z allegro

po 50 lvlach gry nie wiesz co nosic ?:baby:
@zeby niebylo off
blue robe
blue legs
jak masz to nos te softy
crown helmet <moze byc ten skull bo i tak musisz aol do softow>
demon shield

wow takie trudne

kombossik1
23-09-2008, 21:38
Prędzej daje wam powód do wyśmiewania mnie ;p - skasowali mi ek - więc mam kase

I wiem że mlvl się przydaje ale nawet te 3 mlvl nie zrękompensuje mi tego jak podbiegnie do mnie ancient (co się często zdarza gdyż on bieże haste a mnie w paraliża xD) i hit po 200+ za każdym razem.. a hity będę walił o 10 większe z tym +3 mlvl xD

Luka$ek
23-09-2008, 22:24
Nie powiedział bym ze o 10 wieksze tylko 0 20-30~ + częstotliwość lepszych hitów,czyli będziesz częściej utrzymywał lepsze hity ;>