Pokaż pełną wersje : Mam talent
CytrynowySorbet
05-12-2009, 22:20
Miałem nadzieję, że wygra jakiś śpiewak ;(
Moja faworytka odpadła w półfinałach, bezjajeczni bracia i filipińczyk nie powinni być w pierwszej 3.
Akordeonista mógł ew. być za to, że gra z pasją... Mimo wszystko wołałbym, aby 2 miejsce zajęli chociażby Kruk I Blacha.
Tyle ode mnie.
Wylansowany
06-12-2009, 08:36
Dla mnie text Wojewódzkiego, z któregoś tam półfinału:
"...mamy fatalny gust narodowy..." jest textem roku. (Koniec, kropka)
(teraz pozdrowienie ludowe) Khthnxhnxthnx bye
Cieszy wygrana akordeonisty, naprawde sie postaral i zasluzyl na wygrana. Bezjajeczni wg mnie nie zaslugiwali na final, a co dopiero na miejsce 2. Jestem zadowolony, ze Martinez, pomimo 3 miejsca, dostal nagrode, tj. wyjazd na Filipiny - czyli tam, gdzie marzyl. Na drugim miejscu widzialbym Kaczorexa. No i fajnie, ze znowu, pomimo duzej liczebnosci, finalu nie wygral spiewak.
WIe ktos moze jak sie zwie ta piosenka co spiewal Aleksander Martinez? (ten filipińczyk)
Czarna_Mamba
06-12-2009, 11:05
@up
The Final Countdown zespołu Europe : )
Tibijczyk222
06-12-2009, 11:14
@Neleils
Nie znać czegoś takiego. Smutne :(
@Topic
Całkiem dobrze ,że wygrał Wyrostek ale profesjonaliści nie powinni jednak brać w tym udziału. Totalnym nieporozumieniem byli wg. mnie bracia małojajeczni w najlepszej 3. Jakbym to ja wybierał to :
1. Martinez
2. Tap DJ (ale go nawet w finale nie było :( )
3. Kruk i Blacha
Znam ale tytułu zapomnialam ;s
Omujborze, wszystkie mity i legendy o wygranej śpiewaka padły już drugi raz z rzędu, Foremniak znowu była infantylna, no i w ogóle beznadzieja!!!!
A tak na poważnie, to całkiem fajny odcinek, chociaż któryś z półfinałów podobał mi się chyba bardziej. Szkoda tylko, że 2gie czy trzecie miejsce zajęły te bracia lamus, które śpiewają 300 koncertów rocznie jak roboty i nic nie dają od siebie z tych swoich występów. No i szkoda, że Ania Teliczan tak słabo wypadła, jak na jej fajny głos ;)
Aha i dopsuje się
@Neliels
lololololololololo
omg...
Czy ja gdzies napisalam ze tego nie znam ? <lol>
hah
CytrynowySorbet
06-12-2009, 11:47
Ja tego nie znam, i co z tego. I tak mi się nie podobało.
Stokrotek
06-12-2009, 13:29
IMO Wyrostek nie zasluzyl na wygrana. Jego wystep w ogole mi sie nie podobal. Nie widze wielkiej roznicy pomiedzy tymi cyganami, ktorzy latem wyjda przed blok i graja pod balkonami. Krotko mowiac - zenada. Jednak zauwazylem, ze robienie miny osoby z zespolem downa mu chyba pomoglo wygrac co inni odebrali jako przezywanie tego co robi i kocha :(.
Moj faworyt i tak odpadl w polfinalach - Golonka, wiec jakos ten final nie byl dla mnie ciekawy. Osobiscie wolalbym, zeby wygral Kaczorex/Kony/Patenciarz :)
Lechista
06-12-2009, 17:41
Ale jej pseudo inteligentne i 'wysublimowane' wypowiedzi które się czasem zdarzają są zazwyczaj tak żałosne, tandetne i bezsensowne że naprawdę żal jej słuchać, przeplata je z jakimiś badziewnymi wstawkami typu "byłeś fajny, jestem kupiona" jakby była na poziomie przeciętnego 13 letniego tibijczyka. Dochodzą do tego jeszcze takie sztuczne 'spontany' jak np. wczoraj stanięcie na stole czy jakieś dziwne okrzyki innego razu, zbyt na siłę chce być fajna i IMO jej nie wychodzi, bardzo.
Przed MT miałem do niej neutralny stosunek, może nawet lekką sympatię ale to co tu pokazuje to dno.
Jakie ty głupoty gadasz, to niewiarygodne ... Wg. mnie są bardzo i to bardzo obiektywni a jak gadają to aż miło się słucha.
Angel of Death
06-12-2009, 18:45
Jakie ty głupoty gadasz, to niewiarygodne ... Wg. mnie są bardzo i to bardzo obiektywni a jak gadają to aż miło się słucha.
Widać że gdańska pała z Traugutta ;] Chyba nawet nie wiesz o czym pisałem bo piszesz w liczbie mnogiej podczas gdy ja tylko Foremniak zjechałem ;]
sphinx123
06-12-2009, 19:23
Nie mogłem patrzeć na wyraz twarzy tego akordeonisty jak grał, błagam. Tak wyobrażałem sobie minę kolesia z filmiku "1 guy 1 jar" gdy wsadzał sobie słoik do odbytu.
Ni chuj nie rozumiem dlaczego ten ziomek wygrał tą edycję. oO
CytrynowySorbet
06-12-2009, 21:30
Kurczę, ja nie rozumiem czemu oni przyjmują ludzi, którzy trenują coś LATAMI i, można by rzec, to jest ich praca. To powinni być zwyczajni ludzie z talentem. Wytrenowane granie na akordeonie czy wyczyny gimnastyczne trenowane latami raczej talentem nie jest, a po prostu wprawą...
Kurczę, ja nie rozumiem czemu oni przyjmują ludzi, którzy trenują coś LATAMI i, można by rzec, to jest ich praca. To powinni być zwyczajni ludzie z talentem. Wytrenowane granie na akordeonie czy wyczyny gimnastyczne trenowane latami raczej talentem nie jest, a po prostu wprawą...
A ja nie rozumiem, dlaczego nie mieliby ich przyjmować. Talent ćwiczony latami, to też talent, mimo że jest w miarę pospolity.
Podaj przykład talentu nad którym się nie ćwiczy. Czekam.
CytrynowySorbet
06-12-2009, 21:57
A ja nie rozumiem, dlaczego nie mieliby ich przyjmować. Talent ćwiczony latami, to też talent, mimo że jest w miarę pospolity.
A więc ten dzieciak techno tancerz, który miał kilkadziesiąt (?) tras koncertowych na rok się nadaje?
O to właśnie chodzi, to nie miało być takie proste (mama mi powiedziała, że mam ładny głos i kazała mi się zgłosić) tylko coś rzadkiego, co uczyni ten program wyjątkowym... Co mu się nie udało. Jakby połączenie You can dance, Idola, i kilku innych mniej znanych show...
[quote=CytrynowySorbet;2700182
O to właśnie chodzi, to nie miało być takie proste (mama mi powiedziała, że mam ładny głos i kazała mi się zgłosić) tylko coś rzadkiego, co uczyni ten program wyjątkowym... Co mu się nie udało. Jakby połączenie You can dance, Idola, i kilku innych mniej znanych show...[/quote]
A ja chciałbym, żeby na świecie panował pokój, żeby nie było głodu i żebym nie musiał pracować. Bądźmy realistami- czegoś takiego nie zrobisz w takim kraju jak Polska. A jeżeli chcesz coś rzadkiego i dziwnego, to możesz sobie pooglądać rekordy guinnessa na polsacie, de facto.
CytrynowySorbet
06-12-2009, 22:08
A ja chciałbym, żeby na świecie panował pokój, żeby nie było głodu i żebym nie musiał pracować. Bądźmy realistami- czegoś takiego nie zrobisz w takim kraju jak Polska. A jeżeli chcesz coś rzadkiego i dziwnego, to możesz sobie pooglądać rekordy guinnessa na polsacie, de facto.
Nie rozumiemy się; ja nie napisałem, co ja bym chciał (ty tak), tylko jak to miało wyglądać, jakie były tego założenia (przed nawet castingami do I edycji).
Nie rozumiemy się; ja nie napisałem, co ja bym chciał (ty tak), tylko jak to miało wyglądać, jakie były tego założenia (przed nawet castingami do I edycji).
W każdym razie takie coś jest raczej niemożliwe. Pół litra temu, kto by taki program zrealizował ;-).
z tego co gdzies widzialem, to z tych dwoch dziewczyn ta starsza trenuje dopiero dwa lata. elo
A dla czego nie?
Skoro to takie łatwe, to wytrenujcie talent, i idźcie wykosić 300tys złotych.
To nie jest takie proste, a sam talent i umiejętności w dzisiejszych czasach nie zawsze wystarczą, aby się wypromować. Czasami niestety potrzebna jest kasa...
Mi najbardziej przypadł do gustu występ Braci Legun, potem Marcina, jednak bracia Legun na brak pieniędzy na pewno nie narzekają, występowali w wielu miejscach na świecie. Marcinowi nagroda się należała, bez dwóch zdań - talent.
CytrynowySorbet
07-12-2009, 13:21
Mamy różne pojęcie nt. talentu widzę. Idąc waszym tokiem myślenia, połowa ludzi na świecie ma talent. Idąc dalej, talentem może być bycie dobrym z matmy, bo trenuje się to kilka lat i jest się w tym całkiem dobrym.
Mamy różne pojęcie nt. talentu widzę. Idąc waszym tokiem myślenia, połowa ludzi na świecie ma talent. Idąc dalej, talentem może być bycie dobrym z matmy, bo trenuje się to kilka lat i jest się w tym całkiem dobrym.
Talent to nic innego jak 200 metrów dalszy start w biegu na 500 km, że tak powiem w przenośni, HEHE
Raks Ninja
08-12-2009, 00:35
Szczerze bym wolal zeby wygral Golonka albo gosc ktory robil triki na rowerze. Troche zalowo ze wygral Wyrostek a drugie miejsce zajelo gejostwo ale lepsze to niz Madox. Oby w trzeciej edycji zmienili Foremniak bo czasami nie da sie jej przesluchac.
Koronowany rycek
08-12-2009, 21:49
Sa talenty, ktore sa bardziej czasochłonne i te mniej.
Billy_Mays
08-12-2009, 22:24
Ja też głosowałem na Wyrostka
Możecie po mnie jechać
Pandabear
09-12-2009, 17:58
@up
:glupek:
@topic
Bracia bezjajeczni i przerostek to jakas pomylka. Ja rozumiem, ze sie wstrzymywal przed pojsciem do wc przed kazdym wystepem ale ludzie, bez przesady!
oOoMiKooOo
09-12-2009, 18:35
No to było po prostu... Nie umiesz śpiewać nie wygrasz... :confused:
No dobrze, ale bez jaj tych dwóch gejów co wygrało I edycje (nie chce nikogo obrazić kto ich lubi, poprostu nie pamiętam jak się nazywają ;p) to po co im kasa? Jak, niby oni będą dzięki niej dokształcać? Audio Feels taa... Tym to by się przydała, mieli wyrobić płytę w 2009 roku i co? Dalczego nie mają? Nie mają sponsora i kasy :<.
Aktualnie nawet nie wiem, aczkolwiek słyszałam, że wydali płytę? Prawda? :P
Straznik Monopolowego
09-12-2009, 22:21
Audio Feels w jednym z wywiadow powiedzieli ze w 2009 zagali 125 koncertow co daje koncert co 3 dni praktycznie a wiec ja niewiem o jakim ty braku pieniedzy mowisz
oOoMiKooOo
09-12-2009, 22:30
No dobra, ale tutaj nawet nie chodzi o Audio Feels tylko o innych. Powiedz mi proszę jak oni będą się dokształcać dzięki kasie? O.o Naprawdę było wiele innych, lepszych osób od nich, którym naprawdę przydałaby się kasa :<
CytrynowySorbet
09-12-2009, 22:49
No dobra, ale tutaj nawet nie chodzi o Audio Feels tylko o innych. Powiedz mi proszę jak oni będą się dokształcać dzięki kasie? O.o Naprawdę było wiele innych, lepszych osób od nich, którym naprawdę przydałaby się kasa :<
Czy ty tego nie rozumiesz? Połowa uczestników to osoby którym mama powiedziała "Kasiu, ty masz ładny głos to idź. A ty Juziu jesteś dobrze rozciągnięty, to też spróbuj". Wygrają 300 tysiaków, wydadzą w miesiąc i słuch o nich zaginie.
No to było po prostu... Nie umiesz śpiewać nie wygrasz... :confused:
No dobrze, ale bez jaj tych dwóch gejów co wygrało I edycje (nie chce nikogo obrazić kto ich lubi, poprostu nie pamiętam jak się nazywają ;p) to po co im kasa? Jak, niby oni będą dzięki niej dokształcać? Audio Feels taa... Tym to by się przydała, mieli wyrobić płytę w 2009 roku i co? Dalczego nie mają? Nie mają sponsora i kasy :<.
Aktualnie nawet nie wiem, aczkolwiek słyszałam, że wydali płytę? Prawda? :P
Wydali, 3 października była premiera płyty. Nazwa płyty: UnCovered http://www.empik.com/uncovered-muzyka,prod22430015,p
Chłopaki są już po trasie koncertowej, która była w listopadzie, także bez obaw dają sobie nieźle radę. Ponad 100 koncertów w tym roku dali.
oOoMiKooOo
10-12-2009, 17:29
Huh... Tego to ja nie wiedziałam :confused:
Alanus Lutinum
23-12-2009, 20:39
Haha, kaczorex mój ziomek dojechał nieźle ten program. Skubany wszędzie jeździ, ja dopiero co zacząłem, za rok czy dwa zobaczycie mnie zgarniającego nagrodę 300 czy ile tam tys. złotych :).
yokamiza
23-12-2009, 20:49
@up nie wiem czy to była ironia, ale ta pewnośc siebie do niczego ciebie nie doprowadzi :D:D:D
Z tego co mi wiadomo wygrał ten z akordeonem.
I fajnie, polubiłem go. Fajny koncercik odstawiał i lubił to co robił, nie to co ta dwójka śpiewaczków chórowych.
Ten koleś od Filipin czy tam w jakim trzecim świecie żył też był w porządku, fajnie że mu wycieczkę tam zafundowali.
Kurde, starzeje się. Polubiłem ten szajs :-/
Czarna_Mamba
10-09-2010, 21:48
Aleście niemrawi, tydzień od pierwszego odcinka III serii, a temat nieodświeżony. : )
Nie oglądałam w TV, ale potem na necie urywkami przejrzałam. Nawet nieźle, Yclan super. Ale i tak Transformers ftw. : DD
No generalnie Transformers i gość który pożerał bigos <3.
Seeleesee1992
10-09-2010, 22:15
No generalnie Transformers i gość który pożerał bigos <3.
Haa, gościa od bigosu znam z widzenia (mieszka w wiosce w której mam rodzinę) i nawet miałem okazję widzieć jak zdobywa mistrzostwo w jedzeniu chałwy - 2 lata temu w Brzegu ;D Pocieszny koleś, ja bym się nie odważył pójść do telewizji bigos wpieprzać ;p Ogólnie, z tego co widzę po reklamach, znowu nabiorą jakichś 11-letnich wokalistek...
ktorym i tak za 3 lata sie pewnie zmieni glos, a i tak po takim mam talent nie odniosa kariery.
SmOoTHas
10-09-2010, 23:01
Wielki podziw dla goscia niewidomego co tam spiewal i gral na kibordzie nie wiem co (slucham tylko metalu, thrash metalu, heavy metalu, rocka, hard rocka,poniekad rock'n'rolla) Natomiast z kolesiem co spiewal bee gees to porazka jak dla mnie xF
orzel_cs
10-09-2010, 23:05
@Smutas no z tym gosciem to tak samo ;p i ta sama muzyka tylko troche bardziej rozwinieta
A ten koles od bee geesow to dla mnie nic nowego, musza miec takiego idiote/frajera do posmiaia sie, w polfinale ii tak odpadnie
Odcinek byl nudny mozna powiedziec, nic, co mogloby nas zaskoczyc - glownie jacys spiewacy; osoba, ktorej nalezy wspolczuc (niewidomy, chociaz zagral ladnie); grupy artystyczne (znowu miliard osob tanczy do muzyki). Czy w tym kraju naprawde nie ma ludzi, ktorzy mogliby pokazac cos oryginalnego?
Cytryniasty
13-09-2010, 23:53
@up
Hej X( A Waldemar,zjadacz bigosu na czas X(?
Ejzenberg,Yclan to moi faworyci,ale nadal czekam na czarny śląsk (mieszkam na śląsku i stamtąd jest najwięcej jełopów ;D
orzel_cs
17-09-2010, 23:01
Dla mnie tandeta jest mlodziez JP i rychu Peja no ale..
spider-bialystok
18-09-2010, 13:10
Dla mnie tandeta jest mlodziez JP i rychu Peja no ale..
Chociaz hip hopu nie lubie i nie slucham to i tak trzeba uczciwie przyznac, ze Peja to wysoka sztuka w porownaniu z debilnymi programami typu mam talent czy inne gwiazdy na lodzie.
Porównujesz program w którym występują amatorzy z zawodem? Nie no słuchaj, restekpa za trafne porównanie.
Quezacoatl
18-09-2010, 23:49
Britain's got talent ogladalem troche, bo czasem ciekawie bylo. Ale polska wersja jest kiepska, wiec nie ogladam.
spider-bialystok
19-09-2010, 10:26
Porównujesz program w którym występują amatorzy z zawodem? Nie no słuchaj, restekpa za trafne porównanie.
Porownuje poziom intelektualny.
Porownuje poziom intelektualny.
Tu się zgodzę. Teksty typu "jak ja, kurwa, rapowałem, kurwa, to ty nie wiedziałeś, kurwa, jak masz się, kurwa, wysrać" przebijają programy typu mam talent na łeb.
Tu się zgodzę. Teksty typu "jak ja, kurwa, rapowałem, kurwa, to ty nie wiedziałeś, kurwa, jak masz się, kurwa, wysrać" przebijają programy typu mam talent na łeb.
Aha.Duzo wyciagasz z polskiego hh' : D Nie martw się, z wiekiem zrozumiesz : )
Aha.Duzo wyciagasz z polskiego hh' : D Nie martw się, z wiekiem zrozumiesz : )
Okej, panie dorosły. Nawet jeśli peja robi dobry hip-hop(którego nie robi), to to, jak się wysławia chyba świadczy o poziomie jego inteligencji i nie wmówisz mi, że zdanie, które napisałem up dobrze świadczy o człowieku, a szczególnie wypowiedziane na tak wielką skalę. Nie rozmawialiśmy o samej muzyce, lecz jak kolega spider-bialystok napisał, o poziomie intelektualnym.
Ps. chcesz dobrego hh? posłuchaj bez cenzury, pyskatego czy nawet paktofoniki.
spider-bialystok
19-09-2010, 15:27
Nie ma zadnego zwiazku miedzy wulgarnoscia jezyka a ilorazem inteligencji, bredzisz.
Nie ma zadnego zwiazku miedzy wulgarnoscia jezyka a ilorazem inteligencji, bredzisz.
Wczesniej mowiles o intelekcie, teraz o ilorazie inteligencji. Zdecyduj sie, to nie to samo.
Peja wypowiedzial sie wtedy jak idiota, profesora z niego niestety nie zrobisz - obojetnie, jak bardzo bys chcial.
Okej, panie dorosły. Nawet jeśli peja robi dobry hip-hop(którego nie robi), to to, jak się wysławia chyba świadczy o poziomie jego inteligencji i nie wmówisz mi, że zdanie, które napisałem up dobrze świadczy o człowieku, a szczególnie wypowiedziane na tak wielką skalę. Nie rozmawialiśmy o samej muzyce, lecz jak kolega spider-bialystok napisał, o poziomie intelektualnym.
Ps. chcesz dobrego hh? posłuchaj bez cenzury, pyskatego czy nawet paktofoniki.
Według info w tym lyriksie, ów Pyskaty brał udział w TYM (http://www.tekstowo.pl/piosenka,skazani_na_sukcezz,bonus_track.html). Jeśli tak, to podziękuję. Chociaż tekst 'rozklej mięso' rządzi.
Dokładnie :)
Oczywiście używanie słowa "kurwa" jak przecinka to już skrajny debilizm, ale wulgaryzmy są atrakcyjne ponieważ niosą o wiele większy ładunek emocjonalny niż "zwykłe" słowa.
Według info w tym lyriksie, ów Pyskaty brał udział w TYM (http://www.tekstowo.pl/piosenka,skazani_na_sukcezz,bonus_track.html). Jeśli tak, to podziękuję. Chociaż tekst 'rozklej mięso' rządzi.
O kurwa...
Sugeruję się również przyjrzeć poszczególnym tekstom Bez Cenzury, pierwszy lepszy z brzegu:
To jest mój styl
Nie pasuje ci? chuj z tym
Tłusty bit, feet i fenomenalny rym
E R do O to niebanalny flow
Bielany front werbalny wpierdol alko i joint
To jest projekt BC, JWP ziomów kilku
Te litery sztuki chcą tatuować na tyłku
oraz Paktofoniki
Łapię chwile ulotne jak ulotka
Ulotne chwile łapię jak fotka
Nie ma co, dobry hip-hop od tylu już lat!
Dokładnie :)
Oczywiście używanie słowa "kurwa" jak przecinka to już skrajny debilizm, ale wulgaryzmy są atrakcyjne ponieważ niosą o wiele większy ładunek emocjonalny niż "zwykłe" słowa.
Odbywałem takie rozmowy, gdzie niezależnie od tematyki użycie wulgaryzmu było dla mnie tak absurdalne, że jakby nawet mi się niechcący "wymskło" to bym się chyba pod ziemię zapadł. Atrakcyjność oraz inne kwestie, a sama kultura wypowiedzi, bądź panowanie nad swoim językiem pokazują różnice między człowiekiem kulturalnym, a człowiekiem może i inteligentnym, ale prostym. A jakby nie patrzeć porównywanie dwóch takich samych osób jest co najmniej... śmieszne.
Ale chyba odrobinę zboczyliśmy z tematu.
Jedynie co mi się podoba to muzyka, jaką puszczają. Nie zapomnieli o klasykach jak Free, The Doors, KISS czy Toto.
Natomiast w trzecim odcinku ta dziecięca choreografia była dla mnie tak beznadziejna...
mikolaj99
07-10-2010, 14:10
Mam talent zjeżdża na psy. Jeśli nie śpiewasz i masz więcej jak 15 lat to nie przejdziesz w tym.
Sugeruję się również przyjrzeć poszczególnym tekstom Bez Cenzury, pierwszy lepszy z brzegu:
oraz Paktofoniki
Nie ma co, dobry hip-hop od tylu już lat!
"Mój styl" akurat mi się nie podoba, jest jedną z ich gorszych piosenek oczywiście imo, ale żeby paktofonika nie była dobrym hip-hopem, to ja dziękuję.
koniczynka
07-10-2010, 18:34
a teraz jest nowa edycja i oczywiście znalazło się kilka śpiewających dzieciaków
Może i jest parę śpiewaków, ale Gienek Loska wymiata wszystkich!
Disseny__
11-10-2010, 17:11
Mam talent zjeżdża na psy. Jeśli nie śpiewasz i masz więcej jak 15 lat to nie przejdziesz w tym.
Trzeba jeszcze pamiętać o tym, aby podczas śpiewania wzruszającej piosenki popłakać się!
Bardzo spodobał mi się występ magika ze sznurkiem. To było ciekawe, a nie jak te śpiewające kilkulatki.
Odechciało mi się dalej oglądać jak zobaczyłem półfinałową czterdziestkę.
orzel_cs
17-10-2010, 19:32
No dokladnie, program juz sie stoczyl calkiem.
Wczorajszy odcinek tragiczny, jesli chodzi o finalistow. Kolejna edycja i znowu kolejna mala, slodka dziewczynka, ktora spiewa powazne utwory przechodzi do finalu. Po ogloszeniu drugiego i trzeciego miejsca wiadomo bylo, kto przejdzie - ten koles byl tak oschly, nieszczery i smutny, ze az w dolku sciskalo. Z calej tej trojki ciekawie zaprezentowala sie jedynie kobitka zajmujaca drugie miejsce, ktora ladnie spiewa, a dodatkowo czuc u niej pasje, a takze tzw. "lekkosc sceniczna".
Szkoda, ze chlopaki od parkoura nie przeszli, ale w sumie sami sobie na to zapracowali - ich wystep byl ogolnie nudnawy.
Ciekawie zaprezentowal sie Egipcjanin (to jest wlasnie cos, co powinno byc w tym programie - zaskakujace i ciekawe talenty, a nie rzesza spewakow) oraz grupa grajaca na skrzypcach. Ale zamiast czegos oryginalnego narod polski woli spiewajace dzieciaki.
Mam nadzieje, ze trend z 1 i 2 edycji sie utrzyma i w finale zwyciezy ktos, kto ma naprawde ciekawe, nie-wokalne umiejetnosci.
Seeleesee1992
24-10-2010, 15:47
Swoją drogą fajnie wypadli prowadzący, którzy chyba myśleli, że "Do kołyski" napisał i wykonywał Rysiek. ;d A poza tym, to całkowicie zgadzam się z Ashlon'em – zwłaszcza z tą młodą wokalistką. Przyjdzie, zaśpiewa smutną piosenkę, popłacze się i wszyscy na nią głosują -.-
Ciekawie zaprezentowal sie Egipcjanin (to jest wlasnie cos, co powinno byc w tym programie - zaskakujace i ciekawe talenty (...)
Jego talent ogranicza się do tego, że nie przewraca się po x obrotach w jedną stronę. Ziewałem na jego występie. Mocno.
Chciałbym, żeby kwartet przeszedł, ale oczywiście top 3 to sami śpiewacy. Spośród trzech śpiewaków w odcinku.
Powinni tych idol-wannabe wrzucić w jeden odcinek, żeby się przynajmniej nawzajem poeliminowali.
ten program to juz w ogole jest zenada, jak dla mnie... nie ma tu jakichs mega ciekawych talentow, polowa spiewakow... oczywiscie jak ktos fajnie spiewa i ma juz 16 czy tam 30 lat, to nie jest taki slodziutki i skromniutki jak 11-latka... po tej wypowiedzi Foremniak wylaczylem TV. ;
easyrider1313
28-10-2010, 16:16
a dla mnie największy talent ma Agnieszka Chylińska 8o a z pozostałych to podobał mi się Cher;)
Dobra, przyznaje się, dalej oglądam odcinki. Widać było ewidentną zmianę języka jury. W poprzednim odcinku widać było ich niezadowolenie z niektórych, teraz do każdego mówili prawie jednakowo (do Sławka komika jedynie Kuba miał ale). I TE NUPY DALEJ PUSZCZAJĄ KLASYKĘ ROCKA! NAZARETH - LOVE HURTS PRZY SABINIE! JAJ!!
Fajnie, ze Sabina Jeszka przeszla dalej, bo ladna jest i ma talent, ale kurde - kto glosowal na miejsca 2 i 3? Chlopaka jeszcze rozumiem, ale zespol trzech spiewakow nie dosc, ze zaprezentowal sie wyjatkowo nudno, to jeszcze zrobil praktycznie to samo, co w kwalifikacjach. Ok, moge sie zgodzic, ze w 1 polfinale nie bylo zbyt wielkiej konkurencji dla spiewakow, ale teraz? Byli bracia na trampolinie i koles-akrobata z kolem - to sa kurde niespotykane talenty. Jak dla mnie akrobata powinien przejsc z 1 miejsca, miejsca 2 i 3 powinny przypasc braciom i Sabinie. A teraz mamy juz 4 spiewakow w ośmioosobowym finale.
No i zabawne jest, ze jak w poprzednim odcinku zjechali wszystkich, tak teraz nawet koles jedzacy bigos mialby swietne oceny, a Foremniak znowu powiedzialaby, ze wystep byl fenomenalny.
Ogolnie to te "zlote mysli foremniak" sa strasznie wnerwiajace. To pieprzenie o tym dowodzie na temat istnienia boga i robienie z siebie takiej co wie wszystko o wszystkim powoduje atak nerwicy, przynajmniej w moim wypadku. Co do uczestnikow to fajnie ze awansowala ta jezka bo fajnie spiewala. Co do me myself and I to tez byli fajni i lepiej ze awansowali do finalu niz ten mlody chlopak, bo to nie bylo typowe spiewanie co wyjdzie k**** jakas mala pinda i zaspiewa jakie to zycie jest ciezkie, tylko to bylo cos nietypowego i ciekawego. Ogolnie tez bym wolal zeby w finale byl ten co sie w kolku krecil bo mial super wystep. Natomiast ci blizniacy to dla mnie mieli taki sredni wystep. Poskakali, polatali i to wszystko. Wgl ten podzial uczestnikow na te pseudo polfinaly jest zly bo naprzyklad w tym polfinale byly fajne wystepy to w poprzednim to byl jakis smiech. Ogolnie powinny byc tylko 2 polfinaly po 15 w kazdym a w finale 10 uczestnikow i git.
Az nie wiem jak skomentowac moja zlosc po ogloszeniu wynikow wiec napisze tylko K*RWA MAC jako wyraz dezaprobaty! (glosowalem na Me Myself and I)
Pepeszka.
27-11-2010, 23:10
Oni sobie chyba kurwa jaja robią. Niemożliwe. Jak ta mała szmata mogła wygrać?-.-' . Było pewne że wygra Kamil Bednarek więc ja się pytam kto głosował na nią?
Alanus Lutinum
28-11-2010, 01:32
Mialem zamiar ogladac program, ale po zobaczeniu dwoch pierwszych odechcialo mi sie - nudy. Oprocz tego wyczekiwalem na moich ziomow, ale okazalo sie ze nie wystapia bo nie przeszli do polfinalow :(. Mozliwe ze zobaczycie mnie w nastepnej edycji, w poprzednich byli lipskee, kaczorex a w nastepnej bede ja :D.
dobrze ze nie wygrali me myself and i bo jakos oni mnie wkurw*aja a zwlaszcza ta typiara. Ale ostatni odcinek ktory ogladalem to koncowka eliminacji bo to jest najlepsze, a potem taka kaszana.
Final nieporozumienie. Nuda wialo na kilometr z telewizora. Fajniejsze momenty to jedynie Bednarek i Ania i Jacek.
Bednarek - wystep jak zwykle na poziomie, szkoda tylko, ze dali mu tych dziwakow z tylu, bo to troche "rozproszylo" jego wystep.
Ania i Jacek - szkoda, ze mieli problem, ale wielki szacunek, ze walczyli dalej. Tak czy siak najlepszy wystep wieczoru.
UDS - porazka, czulem sie, jakby wystep puscili z kasety wideo. Kompletne nieporozumienie, na ich miejscu powinien byc ten maly Indebski.
Me & Myself - wyszli, popierdzieli do mikrofonu, fajnie. Tyle, ze robilo to robote na 1/3 czasu wystepu, potem juz tylko mowilem "kurde, kiedy koniec?". Nudy.
Bezimienne spiewaki - wszyscy spoko do momentu, kiedy nie zwrocilo sie na nich uwagi.
Magda Welc (?) - trzeci wystep i trzecia piosenka z rodzaju tych smutnych. Albo rodzice ze swiadomoscia grali na uczuciach widzow, albo z tej dziewczynki wyrosnie smutna wrona. Rozumiem, ze sa ludzie biedniejsi, ale kazde normalne dziecko w wieku 11 lat powiedzialoby, ze chce rower/gre komputerowa/lalke i wyjazd gdzies, a nie "kupic dom dla rodziny".
Ogolnie - 1 i 2 miejsce powinni zajac Ania i Jacek oraz Kamil Bednarek. Nie wiem, z jakiej okazji Jeszka dostala te 100 000zl od Apart. Nawet nie byla w trojce... Moze za to, ze jest ladna i ma fajne cycki?
Na koniec - ten caly X-Faktor bedzie ratunkiem dla "Mam talent". Dzieki temu program ma jakies perspektywy, bo nastepnej edycji z taka iloscia spiewakow juz bym nie ogladal.
Kernkraft
09-12-2010, 01:13
ostatnio sztandarowe programy w TVNie wygrały tzw. sierotki maryśki
biedna i potrzebująca nowego domu Welc w Mam Talent oraz rzucona przez chłopaka z małej wsi bez drogi Papierska w Top Badyl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.