zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mam talent

Stron : [1] 2 3 4

robek
05-10-2008, 11:59
a wiec poprzedni temat byl usuniety przez Tane za NIC - nie lamal regulaminu, w powodzie napisala ze nam sie nudziło. (pozdrawiam ja), wiec moze rozpoczniemy nowa dyskusje na temat tego programu? ; p

kto jak dotychczas jest waszym kandydatem do zwyciestwa? xd
moim Audiofeels - Bee Gees. nie wiem czemu mi sie podoba, ale jakos tak..

Maggic
05-10-2008, 12:05
mi się podobał strasznie Mateusz Ziółko, koleś fenomenalny głos... Freddie powraca :)

Dla przypomnienia to ten koleś co grał na fortepianie i śpiewał piosenka Briana May'a - Too much love will kill you ; ]

http://mamtalent.plejada.pl/10451,wideo,,52754,niezle_z_niego_ziolko,aktualnos ci_detal.html

skuug
05-10-2008, 12:06
biały kris rox : D (ten od beatboxu)

Serious Sam
05-10-2008, 12:10
Mnie się podobał "owwwwerrrr deeee rejnboooł", poza tym jeszcze ten dziadek, co śpiewał "jadą Polacy autostradą...".

<8>Borys<8>
05-10-2008, 12:18
Ten dziadek który grał na liściach rox!

Lechista
05-10-2008, 13:18
Moim zdaniem Elvis Wygra xD

.Ryuuzaki.
05-10-2008, 13:30
Rodżżżżżżżżzzzzer Pereirooooooooooo.

Audiofeels jak narazie oni najlepsi dla mnie ;D

Mapa_Europy
05-10-2008, 13:32
Ja podziwiam chłopaka, który przełamał swą nieśmiałość

Argen
05-10-2008, 13:34
Ta tak jak kolega up.

Walekifa
05-10-2008, 13:34
Mi się podobało jak Wojewódzki pojechał tego mistrza wszechświata w Electro Boogie. Ja wiem,tańczy znakomicie ; p Ale szczyptę skromności wypada mieć każdemu ; p

.Ryuuzaki.
05-10-2008, 14:02
@Up
Taa.. Dziecko nawet odpowiedzieć nieumiało czy go lubią >.>

skuug
05-10-2008, 14:08
Mi się podobało jak Wojewódzki pojechał tego mistrza wszechświata w Electro Boogie. Ja wiem,tańczy znakomicie ; p Ale szczyptę skromności wypada mieć każdemu ; p

taaa młody przyszedł nastawiony na 'zdobycie kolejnego pucharu'

.Matrik.
05-10-2008, 14:13
Najlepszy był blond krejzol z misiem, który stwierdził, że jego talent to "umiejętność rozkręcania imprez", po czym ją zademonstrował.

Płakałem. Nie wiem czy ze śmiechu.

Rayza
05-10-2008, 14:15
taaa młody przyszedł nastawiony na 'zdobycie kolejnego pucharu'

mi też sie podobało jak mu pojechał =D mi sie podobał iluzjonista z 2 epa,i komentarz Chylińskiej do Kuby xD

Batman666
05-10-2008, 14:18
biały kris rox : D (ten od beatboxu)

Blady Kris* ; )

K.Jay
05-10-2008, 14:24
@Up
Taa.. Dziecko nawet odpowiedzieć nieumiało czy go lubią >.>
Signed.
@topic
Mi się podobał Ziółko i ta 15-latka co śpiewała wczoraj. Btw. W końcu ktoś pomyślał o tym, że normalni ludzie też coś umieją, a nie ciągle te rozkapryszone gwiazdy show biznesu.

K.Jay

sphinx123
05-10-2008, 14:27
mi też sie podobało jak mu pojechał =D mi sie podobał iluzjonista z 2 epa,i komentarz Chylińskiej do Kuby xD

-Stół był lżejszy od powietrza!
- Pierścień, k*rwa, magnes, debilu!

Nari
05-10-2008, 14:29
Ja nigdy nie zapomnę tej, co "zapomniała wziąć kręgosłup" ; p. Poza tym iluzjonista był w porządku, choć dużo takich. Nie zapominajmy o naszym Mystlichu...

Lechista
05-10-2008, 15:15
Ja nie mogłem z gościa który wsadzał sobie gwóźdź do nosa.
Chylińska: Nie rób tego
Wojewódzki: Uspokuj się!! Co to twoja rodzina jest czy co?
xD

.Ryuuzaki.
05-10-2008, 15:41
A co do iluzjonisty ;D W pewnym momencie jak zszedł ze sceny było widać taka żyłke od podstawy stoliczka xD trza dobrze sie przypatrzec

Emcess
05-10-2008, 15:56
Ta 15-sto latka wczorajsza mnie rozwalila ; p

Klosorox
05-10-2008, 16:12
A mi najbardziej się podobało jak ta niewidoma śpiewała... Aż się łezka w oku zakręciła ;`)

Rybzor
05-10-2008, 16:16

Ta tak jak kolega up.

To ten Mystlich z forum, jak co

Ten z elektrik bugie, czy jak to tam, nie podobał mi się, zepsute dziecko, sam taniec też jakoś specjalnie nie przypadł mi do gustu, chociaż pewnie nie był przeciętny :f

Elvis jest dobry, dziewczynka od niemena, kilku piosenkarzy, no i od tańca też tam był ktoś, ogólnie sporo było fajnych, ale jakiegoś murowanego faworyta nie widzę.

Martka
05-10-2008, 16:19
Co do Mateusza Ziółko, śpiewał on piosenkę Briana May'a, a nie Freddie'go. Nie wiem, czemu wszyscy to mylą. Wpiszcie sobie w google "Too much love will kill you", wszędzie jako autor i (jedyny) wykonawca będzie widniał właśnie Brian, a nie Freddie.

A jeśli chodzi o faworytów, to stawiam na Klaudię Kulawik (dziewczynka, która zaśpiewała piosenkę Niemena). Taki głos, w tym wieku, to prawdziwy talent.

Walekifa
05-10-2008, 16:26
Jak Faworyt,to dziewczyna,która śpiewała "Dłoń". Jak dla mnie baja było :)

Ulrikk
05-10-2008, 16:27
Czasem mnie ten program zawodzi.
Dziewczynka nie potrafiąca śpiewać została przyjęta, dlaczego? Bo miała 11 lat, żałosne. Koleś "podobny" do Dody z jej piosenką z playbacku dostał się dalej. Babcia z tamburynem chodząca w okół klaszczącego dziadka- przeszli. WTF?

Racon
05-10-2008, 16:28
A mi ten zespol ktory gra na wszystkim.

Walekifa
05-10-2008, 16:31
No to jest racja,że często źli ludzie przechodzą. Ten koleś który udawał Dode był lipny w porównaniu do tego co było w Amerykańskiej wersji ; p Ale ja ten program oglądam żeby się pośmiać w sumie. W dupie w sumie mam kto dostanie to 100 000(no,fajnie by było jakby ktoś,kto ma jakiś szczytny cel,bo niektórzy mają) Ale ogólnie to dobrze,że przychodzą tam ludzie tylko po to,żeby się pośmiać : )

Unserious_Hob
05-10-2008, 16:33
All Sounds Allowed (http://mamtalent.plejada.pl/108,4619,2,4_odcinek_mam_talent_-_czesc_pierwsza,4,wideo_detal.html#autoplay)
Oni są ZAJEBIŚCI!

Martka
05-10-2008, 16:33
Czasem mnie ten program zawodzi.
Dziewczynka nie potrafiąca śpiewać została przyjęta, dlaczego? Bo miała 11 lat, żałosne. Koleś "podobny" do Dody z jej piosenką z playbacku dostał się dalej. Babcia z tamburynem chodząca w okół klaszczącego dziadka- przeszli. WTF?

Którą dziewczynkę masz na myśli?
A co do duetu "Orion", to myślę, że przepuścili ich dalej dla zwały, pewnie byli ciekawi, czy mogą wymyślić coś bardziej idiotycznego.

Shanhaevel
05-10-2008, 16:37
Pomijając imo zaskakującą wypowiedź Mystlicha podobał mi się dziadziuś grający na liściach. Facet jest pro.

.Ryuuzaki.
05-10-2008, 17:20
Pomijając imo zaskakującą wypowiedź Mystlicha podobał mi się dziadziuś grający na liściach. Facet jest pro.
Taa dziadziś mnie zaskoczył i to porządnie ; P Myślałem, że wyjdzie i zrobi z siebie pośmiiewisko a tu proszę ;D gra na liściach i to zajebiaszczo ; d

.Matrik.
05-10-2008, 17:30
Kurde, przegapiłem nagranie z Mystlichem i pewnie mistrza już nie zobaczę ; <

Fred_Flintston
05-10-2008, 17:31
@UP
http://www.youtube.com/watch?v=AZDVnlwzpn4

Piotrek Marycha
05-10-2008, 17:37
Jak Faworyt,to dziewczyna,która śpiewała "Dłoń". Jak dla mnie baja było :)
popieram, za to ta 15-stka z wczoraj tez miala niezly glos, tylko piosenke wybrala jakas mierna, nie mogła pokazać wszystkiego na co ją stać

Zajebiste wrazenie tez zrobil na mnie "sredniowieczny" zespół, babka miała fenomenalny głos, normalnie Marlin Manson w spódnicy ;p

Żyłka
05-10-2008, 17:43
Najlepsze są sondy bez negatywnych odpowiedzi na ich stronie.

http://mamtalent.plejada.pl/index.html

Pluskwi@k
05-10-2008, 18:37
A mi ten zespol ktory gra na wszystkim.

to było moim zdnaniem najlepsze, i ta piosenka hitowa ohooho widzieliście chylińską. No i ci akrobaci też najlepsi.

domin3x
05-10-2008, 19:01
@UP
http://www.youtube.com/watch?v=AZDVnlwzpn4

MYSTLICH : O
dz za ten link ;d
Nawet dane na n-k się zgadzają rofl...

.Matrik.
05-10-2008, 20:57
OMG! Padłem, dzięki za link.

Reakcja Wojewódzkiego świetna.

Zalgadis
05-10-2008, 21:01
Mnie tylko dziwi czemu ten z latającym stołem jak wychodził ze sceny nie chciał owego stolika pokazać tym 2 typkom ;d?

Maggic
05-10-2008, 21:12
Co do Mateusza Ziółko, śpiewał on piosenkę Briana May'a, a nie Freddie'go. Nie wiem, czemu wszyscy to mylą. Wpiszcie sobie w google "Too much love will kill you", wszędzie jako autor i (jedyny) wykonawca będzie widniał właśnie Brian, a nie Freddie.

A jeśli chodzi o faworytów, to stawiam na Klaudię Kulawik (dziewczynka, która zaśpiewała piosenkę Niemena). Taki głos, w tym wieku, to prawdziwy talent.

Kto myli piosenki? Ja wyraźnie napisałem że śpiewał on piosenkę Briana Maya, a do Freddiego go tylko porównałem, fortepian+wokal kojarzy mi się tylko z Freddim <3

Juzefek
05-10-2008, 22:22
Mystlich :*
Najlepszy był blond krejzol z misiem, który stwierdził, że jego talent to "umiejętność rozkręcania imprez", po czym ją zademonstrował.

Płakałem. Nie wiem czy ze śmiechu.
Czy to jest ten, który mówił po tym jak go wywalili, że "jest skazany na sukces"?

Colo_2006
06-10-2008, 09:23
To ten Mystlich z forum, jak co

Ten z elektrik bugie, czy jak to tam, nie podobał mi się, zepsute dziecko, sam taniec też jakoś specjalnie nie przypadł mi do gustu, chociaż pewnie nie był przeciętny :f

ten mistrz Polski czy świata ? z Warkoczykami czy cus ;/ ?
Ja tak to nie wiem po co kogos takiego przyjeli przeciez to mialbyc talent a nie dziecko z mistrzostw ktore cos osiagnelo juz. Widac matka jego chce wiecej kasy

Kurczakos
06-10-2008, 09:34
ten mistrz Polski czy świata ? z Warkoczykami czy cus ;/ ?
Ja tak to nie wiem po co kogos takiego przyjeli przeciez to mialbyc talent a nie dziecko z mistrzostw ktore cos osiagnelo juz. Widac matka jego chce wiecej kasy
I co to dziecko osiągnie w przyszłości? Dobrze się go zapytał Wojewódzki czy go lubią koledzy w szkole...

Gelt
06-10-2008, 15:00
Nie powiem, byłem fanem Kamila. Podobał mi się taniec (podoba się dalej) i.. skromność. Niestety skromny to on już nie jest.. Nie piszcie takich rzeczy typu "dziecko mistrzostw", bo to tylko pokazuje jak bardzo zazdrośni jesteście: D Jest bardzo dobry w tym co robi, ale musi się zmienić jako człowiek.

Snagoth
06-10-2008, 15:10
Mi najbardziej podobaly sie wystepy tych 2 mlodych dziewczyn, jedna spiewala 'dlon' a druga niemena... piekna piosenka + piekne wykonanie = łzy w oczach

i wcale sie tego nie wstydze ;)

a co do tego chlopaka.. to przyjdzie w zyciu na niego czas, gdzie nic nie bedzie szlo dobrze i wtedy dopiero nauczy sie zycia, bo narazie nie wie co to jest.

Yoh Asakura
06-10-2008, 15:27
A co ten chłopak robił ?

Xendriel
06-10-2008, 15:39
A co ten chłopak robił ?
Electro Boogie Dance

Kamil Kucharzewski w You Can Dance
http://pl.youtube.com/watch?v=cIBu_WTh63k

Knight Simon Dark lord
06-10-2008, 15:46
Teraz ten chłopak to pół biedy,gorzej co się z nim stanie w gimnazjum(bo teraz jeszcze w 6 klasie jest) jak zacznie na dzieńdobry szpanować"talentem"
.Talent może i ma-przyznam,ale za szybko go matka wypchała na konkursy i go zepsuła.Dobrze powiedział któryś z jurorów "chowa się na młodego micheala jacksona"(któremu palma odbiła ze sławy),z tym chłopakiem będzie podobnie jak go matka nie przystopuje(w co wątpie)

to taki mały offtop.

@topic
Mi się podobał dziadzio grający na liściach(bo z mojego regionu :P),fly cube,i taki chór chłopaków w habitach co śpiewali.ale jakbym miał wybierać to bym obstawiał na "liściastego grajka"

.Matrik.
06-10-2008, 15:48
Czy to jest ten, który mówił po tym jak go wywalili, że "jest skazany na sukces"?

Tak, to ten. Czyż nie był świetny?

a co do tego chlopaka.. to przyjdzie w zyciu na niego czas, gdzie nic nie bedzie szlo dobrze i wtedy dopiero nauczy sie zycia, bo narazie nie wie co to jest.

Tja, trochę w*****ający. Jury mu tam truje i truje, że ma się zmienić, a on to skomentował obrotem (czy jak się to fachowo zwie) i nieznajomością słowa "zblazowany". Łał.

Granteon
06-10-2008, 17:51
Mi się najbardziej podobał Blady Kris. Wiecie, że Mystlich ma tam występować (a może już wystąpił) ze swoim super talentem, czyli śpiewaniem (twierdzi, że potrafi śpiewać dziewczęcym głosem).

Edit:
Kurde, tak właśnie myślałem, że ten dzieciak to Mystlich...

A tym gówniarzem co taczył elektric bugy zajeła by się matka, bo faktycznie z nim jest nie dobrze... Po za tym pytanie - "masz jakichś znajomych?", <regulamin> cisza...

Rybzor
06-10-2008, 18:01
Mi się najbardziej podobał Blady Kris. Wiecie, że Mystlich ma tam występować (a może już wystąpił) ze swoim super talentem, czyli śpiewaniem (twierdzi, że potrafi śpiewać dziewczęcym głosem).
Już wystąpił, patrz parę postów wcześniej.

Pluskwi@k
06-10-2008, 18:05
a mugł by ktoś dać mi link jak ta taka baba ś[iewała że wojewudzkiego zatkało

sphinx123
06-10-2008, 18:08
a mugł by ktoś dać mi link jak ta taka baba ś[iewała że wojewudzkiego zatkało

Spoko, łap :) http://so.pwn.pl/

Gelt
06-10-2008, 18:12
A tym gówniarzem co taczył elektric bugy zajeła by się matka, bo faktycznie z nim jest nie dobrze... Po za tym pytanie - "masz jakichś znajomych?", chuj, cisza...

Mi się wydaje, że to matka doprowadziła tego "gówniarza" do czegoś takiego.

Kuboszek
06-10-2008, 18:12
MIREK LANGER- może śpiewa jak ostatni debil ale tym jednym słowem pokazał że jest kimś i ma swojo wartość

Lasooch
06-10-2008, 18:30
MIREK LANGER- może śpiewa jak ostatni debil ale tym jednym słowem pokazał że jest kimś i ma swojo wartość

"Swojo" wartość to on już pokazał wielokrotnie, na tym i innych forach.

@top: mi się chyba najbardziej All Sounds Allowed podobało.

Martka
06-10-2008, 19:00
@Maggic
Sorry, źle zinterpretowałam Twoją wypowiedź. Ale dla mnie nikt nie może się nawet porównywać do Fredka : )

wielkiejaja23
06-10-2008, 19:31
Ten co śpiewał Falset był słodki :*

Ashlon
06-10-2008, 22:51
Teraz ten chłopak to pół biedy,gorzej co się z nim stanie w gimnazjum(bo teraz jeszcze w 6 klasie jest) jak zacznie na dzieńdobry szpanować"talentem"

Irytujace jest cos pokroju "Dzien dobry, nazywam sie Kamil i jestem podwojnym wicemistrzem swiata". Chlopak ma talent, to fakt, ale zasady polegaja na tym, zeby przedstawic swoj talent, a nie swoje osiagniecia. Dobrze, ze dali mu "druga szanse" w postaci awansu do drugiego etapu.

Voon
07-10-2008, 07:59
Dobrze, ze dali mu "druga szanse" w postaci awansu do drugiego etapu.
To raczej był błąd. Dzięki temu utwierdzili go w przekonaniu, że mimo tego, że jest ''zepsuty, zblazowany'' oraz ''jego jedynymi kolegami są dyplomy'' może przejść dalej.
Jego 'taniec', poza dwoma momentami był naprawdę cienki. Ale to imo.

Moim faworytem, jak i kilku innych osób tutaj, jest blady kris. W środowisku jest ceniony, czemu miałby nie wypłynąć na głębsze wody?

Mapa_Europy
07-10-2008, 09:09
Ale co to niby jest :\ Połowa ludzi, którzy przyszli do tego programu już mają dyplomy, nagrody i inne osiągnięcia. Dla mnie Mr. Electric-Boogie nie powinien się dostać dalej. Why? :) Tam maja odkrywać talenty, a nie pokazywać co "mistrz" potrafi.

Juzefek
07-10-2008, 09:50
Ale nie zapominajcie o naszym małym Neo, którego Wojewódzki ładnie zgasił :P

MasterTusk
07-10-2008, 12:59
Matka tego electric boogie dancera
http://pl.youtube.com/watch?v=8AgVnui5Ehw&feature=relate
Jakieś pytania? :>

Kurczakos
07-10-2008, 13:30
Omg, ta matka jest tak pusta jak on, jego miny i gestykulacja jakby conajmniej się zesrał.

\/@Nie ssak, kikłeś mnie dziś na CSie, nie wybacze! :<<<<<<<<<<<<<<<<<

Rybzor
07-10-2008, 13:35
LOLOLOLOLOL

Zawiewa pustką : |

Avios
07-10-2008, 13:52
Snake i tak wygra! :D

Glannath
08-10-2008, 18:41
;o! Dziewczyna, która zaśpiewała "Dłoń" była naprawdę fajna. Tzn. chodzi mi o wykonanie, bo z wyglądem jest troszkę gorzej, ale to nie to się tu liczy ;)
Szczerze, specjalnie wszedłem na stronę programu, żeby posłuchac sobie, jak ona śpiewa.

Starwars1357
08-10-2008, 19:53
a ta która śpiewała niemena strasznie fałoszowała moja koleżanka z klasy ładniej na apelu śpiewała.i wdg. mnie wygra ta babka z i'm ready for love.

Pluskwi@k
08-10-2008, 20:00
Spoko, łap :) http://so.pwn.pl/

Ejjjj chyba ci sie strony pomyliły. to jakis słownik (fujjj).

może da mi ktoś prawdziwy link, niestety pszegapiłem ten odcinek;(.

skuug
08-10-2008, 20:03

słownik ci się przyda, nie narzekaj.

.Ryuuzaki.
08-10-2008, 20:30

Jesteś idiotą czy udajesz?

@Dart Vejder (star wars0700)
Znawca się znalazł? Wyczuwam, że nie masz więcej niz 12lat. (bez obrazy dla innych)

Audiofeels o/

Knight Simon Dark lord
08-10-2008, 20:36
Irytujace jest cos pokroju "Dzien dobry, nazywam sie Kamil i jestem podwojnym wicemistrzem swiata". Chlopak ma talent, to fakt, ale zasady polegaja na tym, zeby przedstawic swoj talent, a nie swoje osiagniecia. Dobrze, ze dali mu "druga szanse" w postaci awansu do drugiego etapu.

Może i dali mu drugą szanse,ale nie powinni.Oni się trudzili,próbowali coś mu powiedzieć,przekazać jakąś wiedze.Dobrze Chylińska go zsumowała na końcu "mi się zdaje że nas nie słuchał".I dobrze jej się zdawało,bo co chłopak robi?Talent ma ale co z tego skoro jest tak zepsuty że nawet na najprostsze pytania nie odpowiada.Pozatym fakt że na początku zaczoł od szpanowania "jestem wicemistrzem świata"jest irytujący.Ktoś kto ma talent powinien przyjść "bez niczego",i jakoś się zachowywać,zagadać jakoś,umieć odpowiadać na pytania,być wyluzowanym(może nie całkowicie ale przynajmniej nie sprawiać wrażenia zestresowanego).A nie,jurorzy do niego mówią a on pajacuje.Chłopak jest irytujący i tyle,i jeżeli czegoś on lub matka nie zrobią to nie wróże temu chłopakowi dobrej przyszłości.

Erka
08-10-2008, 20:45
Fajny był ten co na liściał grał xD

wielkiejaja23
08-10-2008, 21:15
mm... akrobaci byli tez niezli w poprzednim odcinku...z dedykacja dla nich ;*

Mapa_Europy
08-10-2008, 22:46
Ja jestem juz ZUY. Po co biorą ludzi, którzy w swojej dziedzinie coś osiągnieli... Po co biorą ludzi ktorzy spiewaja... Do idola zapraszam. Czyżby tak samo jak w Ameryce?

GargoinX
08-10-2008, 22:50
Mi jakoś do gustu przypadli panowie w habitach i akrobaci. Facet grający na liściach też całkiem fajny, to jest prawdziwy talent xD.

sphinx123
08-10-2008, 22:50
Czekam, aż będzie odcinek z Double Vaginal-Double Anal Intercourse :mag: Albo jak przyjdzie jakaś kobiecina, i walnie squirta na jury ;>

Lasooch
08-10-2008, 22:59
Czekam, aż będzie odcinek z Double Vaginal-Double Anal Intercourse :mag: Albo jak przyjdzie jakaś kobiecina, i walnie squirta na jury ;>

Jakiś facet ponoć chciał już 'walnąć squirta', jeno nie na jury, a na 11 metrów. Nie pozwolili mu.

Arka_Sath_Wielki
08-10-2008, 23:05
Lol xD ciekawe czemu. A moimi faworytami są Fly Cube robią wszystko co inni akrobaci, szkoda, że wszystko na raz a nie po kolei, byłby lepszy efekt.

----------------
Now playing: System of a Down - ATWA (http://www.foxytunes.com/artist/system_of_a_down/track/atwa)
via FoxyTunes (http://www.foxytunes.com/signatunes/)

Mietek919
08-10-2008, 23:05
Dobry był człowiek snejk hula hop dancer jeje

Michoss
09-10-2008, 02:40
Facet śpiewający na paprotce, Facet spiewający na paprotce Iber Ales.
Wszystkich śpiewających/tańczących/wysysających kuropatwy dzieciaków nie oglądam, bo i tak przechodzą tylko za wiek. Boogie dancera w wieku 20 lat by odesłali z kwitkiem.

Shanhaevel
09-10-2008, 18:44
Jaki będzie piąty odcinek?
Wyniki głosowania:
Rewelacyjny, bo poznamy półfinalistów!
29%
Taki sobie, bo skończą się castingi, a były super!
22%
Na pewno lepszy od poprzednich, bo MAM TALENT! ma taką tendencję :)
3%
Będzie świetny, bo ostatni w teatrze. Chcę już odcinki na żywo!
10%
Nie wiem... Ale mógłbym obejrzeć go już dzisiaj!
36%

pwnt

asdf

sphinx123
09-10-2008, 19:26
Facet śpiewający na paprotce, Facet spiewający na paprotce Iber Ales.
Wszystkich śpiewających/tańczących/wysysających kuropatwy dzieciaków nie oglądam, bo i tak przechodzą tylko za wiek. Boogie dancera w wieku 20 lat by odesłali z kwitkiem.

Taa, dzieciak zagrał na fortepianie i przeszedł. Jakby nie było szkół muzycznych or something, fenomen normalnie na skalę światową ...

Virusmaxi
09-10-2008, 19:59
O tak to jest głupie :/

btw. Sondy mnie rozwalają xd

qq2
09-10-2008, 20:01
Totalną porażką było to, że przepuścili tego faceta, co niby tak gwiazdy potrafi naśladować... "Śpiewać" z playbacku to każdy umie. ;p
Było kilku takich podobnych. ;o

Michoss
09-10-2008, 21:28
@up
Ale nie każdy jest na tyle odważny żeby przebrać się za Dodę i przyjść do TV xd

Necromantor
10-10-2008, 13:07
snejk ,blady kris, all sounds allowed, ci bi boje i to chyba wszyscy co sa w jakims stopniu dobrzy..

Davido16
10-10-2008, 17:33
http://nasza-klasa.pl/profile/18410390

Miruś ma fanclub <3

sphinx123
10-10-2008, 17:45
Ach, z tym Mirusiem to jak z JP II. Media wykreowały, trochę zręcznej manipulacji i iluzji, a ktoś staje się kultowy ^^

@down

To czemu je jeszcze chamsko potwierdzasz? ;/

@2xdown

Zabij mnie za to.

@Żyłka

Nie, a Ty chcesz?

kagan
10-10-2008, 17:50
@UP

Z tym porównaniem troche przegiołeś...

Żyłka
10-10-2008, 22:24
Ach, z tym Mirusiem to jak z JP II. Media wykreowały, trochę zręcznej manipulacji i iluzji, a ktoś staje się kultowy ^^

@down

@2xdown

Zabij mnie za to.

Chcesz na siłę być kontrowersyjny?

Barosa7
10-10-2008, 22:32
Kandydatów było tak dużo, że nie mam ulubionych ; p
Podobała mi się ta dziewczyna co "Dłoń" śpiewała, wg. mnie dorównuje takim piosenkarkom jak np. Edyta Górniak itd. Podobał mi sie jeszcze jeden występ: Tańczą 2 lalki, klęczą, wymachują, patrze, a tu z dupy dziewczyny wychodzi facet xD taką bekę miałem że ch*j

Aha no i Mireq 3> 3> 3>

Vanhelsen
11-10-2008, 01:59
Kamilkowi powiedział bym seeya... nie dla tego, że jest zepsuty czy cuś, ale program ma na celu raczej (teoretycznie) odkrywać i wspomagać nowe talenty, a skoro chłopak bawi się już w konkursy i ma tytuły, to sobie dalej poradzi bez pomocy Mam Talent...
Zobaczymy co tam jutro pokarze jury.

Virusmaxi
11-10-2008, 07:26
patrze, a tu z dupy dziewczyny wychodzi facet xD taką bekę miałem że ch*j

No to było dobre :D

kagan
11-10-2008, 10:55

@down

@2xdown

Zabij mnie za to.

@Żyłka

Nie, a Ty chcesz?

Hym? Potwiedzam? Raczej zwracam uwage, że wypada czasem pomyśleć/poczytać nim coś się napisze/powie. Przyda Ci się w życiu.

Temat:

Dziewczyna która śpiewała ready for love była świetna, przynajmniej się wyróżnia

Suhayl
11-10-2008, 11:43
Chłopak od żonglerki kontaktowej... i nasz Mystlich, gdyby przeszedł.

Xelius
11-10-2008, 11:48
Mystlich PAMIĘTAJ! i tak byłeś najlepszy!!;)

Moje typy: AudioFeels, Ten dziadek od kwiatków.

Arcan
11-10-2008, 13:56
Ja czekam na żonglerkę kontaktową 11 kulami ;)

Kurczakos
11-10-2008, 15:21
patrze, a tu z dupy dziewczyny wychodzi facet
To musiało być naprawdę wstrząsające wydarzenie które mogło mieć wpływ na tok Twojego życia!

Suhayl
11-10-2008, 21:30
Ten gościu co naśladował polityków i Benedykta XVI chyba. Po za tym Babcia Kartka.

Xantro
11-10-2008, 21:31
Babcia rox :>

Lasooch
11-10-2008, 21:42
Ha, tym razem szpanującą ekipę wyj*bali : )

kombossik123
11-10-2008, 21:43
LOL
gościo był
baba : jak Cię zwą
gościo : ryba

buhahaha xD
ryba widzę twój talent!

EDIT
no ta babcia niezła widac że się stara ale... w tych czasach to już takie trochę lipne? ;/ (no sorry ale trzeba byc obiektywnym)

robek
11-10-2008, 21:46
babcia Bronia rox 3>
reszta sredniawka, a ci co byli w NY to juz tragedia...

@edit
ma ktos liste wszystkich 40 osob/zespolow ktorzy przeszli? licze na audiofeels : P

Rekin Master
11-10-2008, 23:09
No i nasz elo milczący pro zią elektro boogi-man odpadł :(. Jaka szkoda...

Przecież był wicemistrzem świata!
i to dwukrotnym!!

Ashlon
11-10-2008, 23:13
No i nasz elo milczący pro zią elektro boogi-man odpadł :(. Jaka szkoda...

Przecież był wicemistrzem świata!
i to dwukrotnym!!

Jak to mowia - zbyt wysokie progi na jego krotkie nogi :P Ja nie ogladalem, ale jutro o 14.50 mysle, ze powtorki troche obejrze ;)

Reach'
11-10-2008, 23:14
Ha, lepszy Elvis przeszedł! :)

Babcia dobra była dobra, ten 'naśladowca' też niezły i barmani. ;)

.Ryuuzaki.
11-10-2008, 23:19
Rybkaaaaa <lol>
@roobek
przeszli o ile dobrze widziałem ; P

Babcia niezła byłą :D

Arcan
12-10-2008, 00:25
Przeszli moi ulubieni - gość z żonglerką kontaktową, facet grający na liściach. Szkoda, że babci z papierem nie przepuścili dalej ;)

Ciągle mnie ciekawi, jak będzie wyglądała żonglerka kontaktowa 11 kulami.

Lechista
12-10-2008, 00:30
Babcia miała świetną osobowośc xD Super babcia ;) Mogłaby wygrac 100kkafli
Gosciu nasladujący Benedykta itd fajny ;)
Ciesze się, że wyjeb#^$#^ tą grupe która "zdobyła 7 pucharów świata" ^^ I Ten Kurarczy, czy kucharzyk(ten co tanczy electro cos tam) nie przeszedł do pół finału xD

Barosa7
12-10-2008, 00:32
Mnie zdenerwowało, że jury nie przepuściło tej 20 letniej dziewczyny, co na 2 szarfach wywijała. To było piękne, powinna przejść.

Slythia
12-10-2008, 00:33
Pewnie nie widziałam najlepszych fragmentów, jak zawsze, ale cóż. Tak już jest, że w necie nie ma wszystkiego ; ).

Ciekawy jest tylko jeden fakt. Dziewczyna wygrywa w You Can Dance, a tutaj odpada. Nie miałam okazji obejrzenia jej występu, może zwyczajnie jej nie poszło...

Babcia jednak była genialna!

Granteon
12-10-2008, 09:02
Przeszli moi ulubieni - gość z żonglerką kontaktową, facet grający na liściach. Szkoda, że babci z papierem nie przepuścili dalej ;)

Przecież przepuścili ją dalej...

Ten Elvis też jest zajebisty :)

robek
12-10-2008, 09:12
Pełna półfinałowa czterdziestka:

Fly Cube - grupa akrobatyczna; Abbatio - chór męski; Ziemowit Świtalski - pianista; Józef Seget "Ziutini" - iluzjonista; Andrzej Maroszek - parodysta; Karol Galos - tancerz; Art Faktory - akademia artystyczna; Piotr Bugzel - sobowtór Elvisa; Klaudia Kulawik - wokalistka; Piotr Boruta - brzuchomówca; Agnieszka Niedziałek - tańcząca z psem; Asia Si - wokalistka; Jacenty Ignatowicz - gra na liściach; Swing Step - tancerze boogie-woogie; Ewa Lewandowska - wokalistka; Kamil Dziliński "Dzielny" - żongler kontaktowy; Klaudia Walencik - wokalistka; Flair Factory - duet barmański; Magda Staszewska - gimnastyczka; Józef Porowski i Irena Adamczyk - duet wokalno-taneczny; Audiofeels - zespół muzyczny; All Sounds Allowed - zespół muzyczny; Pipes and Drums - orkiestra; Marcin Daszewski "Ninja" - fakir; United Breakers - zespół breakdance; Jacek Witkowski - akrobata; Filip Piestrzeniewicz - iluzjonista; Sebastian Olejniczak - parodysta Maryli Rodowicz; Nasty Ladies - zespół muzyczny; Paulina Lenda - wokalistka; Piotr Wąsik "Ssnake" - akrobata; Adrian Lipiński "Lipskee" - tancerz; Piotr Plichta i Karol Drzewoszewski - duet stepujący; Mateusz Ziółko - wokalista; Funky Masons - zespół breakdance; Mellkart Ball - duet akrobatyczny; Elektra - grupa taneczna; 4-Te - kwartet smyczkowy; Krzysztof Kadela "Blady Kris" - beatboxer; Marianna Szarykow-Różańska - wokalistka.

jakby ktos chciał...

Kup.Se.Musk
12-10-2008, 09:46
babcia Bronia rox 3>
reszta sredniawka, a ci co byli w NY to juz tragedia...

@edit
ma ktos liste wszystkich 40 osob/zespolow ktorzy przeszli? licze na audiofeels : P
Tu wszystko, elegancko jest opisane.
http://mamtalent.plejada.pl/uczestnicy.html

GargoinX
12-10-2008, 11:01
A jak wam się podobał Michał Sławecki? ;)
Przyjaciel mojej rodziny xD
Ma chłopak piękny głos, szkoda, że do półfinału się nie dostał.

Kajulec
12-10-2008, 11:12
Mnie zdenerwowało, że jury nie przepuściło tej 20 letniej dziewczyny, co na 2 szarfach wywijała. To było piękne, powinna przejść.

Moze dlatego, ze dziewczyna sobie w zyciu radzi calkiem spoko jako kaskaderka.. =p

Czarna_Mamba
12-10-2008, 11:13
Babcia mnie rozbroiła i te jej Wilcze Oczy Tuska. xD Fajnie, że zobaczyła ją cała Polska.

No, zdarzyło się parę naprawdę fajnych talentów, bardzo jestem ciekawa półfinałów. : )

Xelius
12-10-2008, 11:34
Ten "dziwny" bachor Kamil Kucharzewski odpadł Jeeejejejee!;)

Arka_Sath_Wielki
12-10-2008, 11:43
The Morders nie przeszli :(

Arcan
12-10-2008, 12:15
Przecież przepuścili ją dalej...

Ale do półfinału się nie dostała.

Za tydzień występuje Snake ;)

Badon
12-10-2008, 12:39
Kolejny glupi program na Tvn... 1 odcinek zobaczylem i nie mam zamiaru ogladac wiecej. Nie podoba mi sie.

sphinx123
12-10-2008, 14:07
Kolejny glupi program na Tvn... 1 odcinek zobaczylem i nie mam zamiaru ogladac wiecej. Nie podoba mi sie.

I tak przewyższa poziomem programy typu GwIaZdY TaŃcZoM Na Lo-dZiE!
Chyba że dla Ciebie "mądry" program to taki, w którym jedzą koty na cmentarzu ^^

Slythia
12-10-2008, 14:20
I tak przewyższa poziomem programy typu GwIaZdY TaŃcZoM Na Lo-dZiE!
Chyba że dla Ciebie "mądry" program to taki, w którym jedzą koty na cmentarzu ^^
To jego opinia i ma do niej prawo ; ). To jednak tylko program rozrywkowy, co nie każdemu musi odpowiadać.

Moim zdaniem, czasem Mam Talent wydaje się następnym głupkowatym programem (głównie przez jednego jurora, który lekko mnie irytuje), ale sama idea naturalnych ludzi jest interesująca. Podobnie You Can Dance. W sumie... i tak nie mogę innych programów oglądać ; ).

Kurczakos
12-10-2008, 14:53
The Morders nie przeszli :(

wg Mnie nie byli aż tacy dobrzy, widocznie znaleźli się lepsi.

Piotrek Marycha
12-10-2008, 15:04
Moim zdaniem, czasem Mam Talent wydaje się następnym głupkowatym programem (głównie przez jednego jurora, który lekko mnie irytuje)
jak głupkowaty to pewnie Wojewódzki ;d

skąd ten pomysł ? -.^

Slythia
12-10-2008, 15:15

Właśnie nie ;). On nie udaje niewiadomo jakiego ważniaka.

@down
Nie? ; P

Vasth
12-10-2008, 15:46

W ogole jak mozna bylo wskazac Wojewodzkiego ;<. Oczywiscie ze chodzi o Chylinska.

Arcan
12-10-2008, 15:58
Oczywiście chodzi o Foremniak, która udziela takich wykładów, że nie jeden uczestnik jej nie zrozumiał.

Martka
12-10-2008, 15:59
@Vasth
Chylińska właśnie najbardziej mi się podoba z całego jury. Jest przynajmniej naturalna i nie robi szopek jak co poniektórzy.

Kurczakos
12-10-2008, 16:27
Oczywiście chodzi o Foremniak, która udziela takich wykładów, że nie jeden uczestnik jej nie zrozumiał.
Jak chce to niech udziela, ale skoro chce uczyć innych to niech reprezentuje też coś sobą...

Kogucik302
12-10-2008, 18:22
Mam talent, w porównaniu do tych tańców, śpiewów i lodów wszystkich gwiazd wydaje się być fajne. W porównaniu.

Badon
12-10-2008, 18:22
@sphinx123

Jak by był taki program w którym jedzą koty, jeszcze najlepiej żeby jakas gwiazda to jadła (w dodatku na cmentarzu) to bym napewno oglądał :) A co do "Tanecznych gwiazd na lodzie" i innych takich gwiazd ktore tańczą czy śpiewają nawet tego nie komentuje...

Xendriel
12-10-2008, 18:47
Taniec z gwiazdami, gdzie tancerze są sławniejsi od gwiazd...TVP też pokazała klasę odpuszczając 2 ostatnie części Gwiezdnych Wojen, by pokazać gwiazdeczki tańczące na lodzie:(

@Topic Dla mnie Mam Talent, to obecnie najlepszy program rozrywkowy.

sphinx123
12-10-2008, 18:48
Taniec z gwiazdami, gdzie tancerze są sławniejsi od gwiazd...TVP też pokazała klasę odpuszczając 2 ostatnie części Gwiezdnych Wojen, by pokazać gwiazdeczki tańczące na lodzie:(

@Topic Dla mnie Mam Talent to obecnie najlepszy program rozrywkowy.

EJ BEZ KITU! A miałem taką chęć żeby obejrzeć wszystkie części SW po kolei...

Kajulec
12-10-2008, 19:13
EJ BEZ KITU! A miałem taką chęć żeby obejrzeć wszystkie części SW po kolei...

EJ EJ USZATEK TO GEJ.
Niestety, TVP postawila na lodowisko, a nie Gwiezdne Wojny.

Slay
12-10-2008, 19:23
Bo Gwiezdne Wojny skonczyly sie na Kill'Em All. Dalej to juz komercha...
Mnie z tej calej ekipy najbardziej zapadli w pamiec ci goscie grajacy na wszystkim, co sie da, chlopak wbijajacy sobie gwozdz w nos i ten chlopaczek w matrixopodobnym plaszczu. No i z ostatniego odcinka "Ryba".

Piotrek Marycha
12-10-2008, 20:00
a mi sie wydaje ze dokładnie jeden uczestnik ;D
@Foremniak: a mnie za to sie podobało jak zgasiła tych tancerzy w ostatnim odcinku ;]

Mapa_Europy
12-10-2008, 21:41
Mozesz wyjaśnic? Bo nie jestem w temacie.

kombossik123
12-10-2008, 21:51
Chylińska aby zobaczy że ktoś ładnie ryja drze to już ,,jest na tak''... do tego jak zobaczy ładną dupę to już mówi że jest cizią , bo sama ma ryj krzywy że szok...

Lasooch
12-10-2008, 22:13
Chylińska aby zobaczy że ktoś ładnie ryja drze to już ,,jest na tak''... do tego jak zobaczy ładną dupę to już mówi że jest cizią , bo sama ma ryj krzywy że szok...

Masz na myśli Asię Si "ładną dupę"? Stary, jak ją zobaczyłem, myślałem, że to nieźle trzymająca się - aczkolwiek "nie w moim typie" - czterdziestka, a ta 23 lata miała - oto, co solarium robi z ludźmi.

Piotrek Marycha
12-10-2008, 22:20
@2up: nie ma to jak życzliwa, bezinteresowna zawiść...
Mozesz wyjaśnic? Bo nie jestem w temacie.
Nie wiem czy to do mnie bylo ale wyjasnie. To bła grupa tancerzy, którzy na dzien dobry popełnili kardynalny błąd, czyli na wstępie od razu zaczeli wymieniać jakie nagrody i gdzie zdobyli... no a ich pokaz był naprawdę mocno przeciętny. No więc jak skończyli to najpierw p. Foremniak ich zganiła że obok talentu przydałoby się troche kultury, i że przydałby sie im niezły wycisk na treningu. Wojewódzki dodał od siebie że to było jak facet który przed seksem przechwala sie swoją męskością a potem daje plamę ( w tym momencie jeden z nich coś odburknął do mikrofonu), a Chylińska dodała od siebie skromne "Jesteśmy dla was za słabi, do widzenia."

kombossik123
12-10-2008, 22:38
up
Burkneli?
powiedzieli że wojewódzki miał takie problemy seksualne... też bym się w*****ł...

Arcan
12-10-2008, 22:48
Pomyliliście trochę fakty, tamten chłopak burknął do mikrofonu, że już wcześniej dostawali wycisk, po tym jak Foremniak im dała wykład o kulturze.
Cieszę się, że nie przeszli dalej, byli chamscy wobec Jury, a pokazy widziałem lepsze.

domin3x
12-10-2008, 22:55
up
Burkneli?
powiedzieli że wojewódzki miał takie problemy seksualne... też bym się w*****ł...

Czemu byś się w*****ł? Porównanie było jak najbardziej trafne i wg mnie nie obrażało tych tancerzy...

Kajulec
12-10-2008, 22:57
Chyba bardziej chodzi o to, ze w*****l na miejscu Wojewodzkiego.

kombossik123
12-10-2008, 22:59
Ich nie obrażało ,ale mi chodziło o to że oni do wojewódzkiego powiedzieli że on ma takie problemy seksualne (po ty jak on im powiedział że oni są jak ten mężczyzna chwalący się przed sexem) i za to (na miejscu wojewódzkiego) bym się w*****ł ... widac było że woje~ nie wiedział już co powiedziec... Nie chodziło mi że oni są git gitara źle zrozumiałeś mój poprzedni post.

domin3x
13-10-2008, 00:53
Ich nie obrażało ,ale mi chodziło o to że oni do wojewódzkiego powiedzieli że on ma takie problemy seksualne (po ty jak on im powiedział że oni są jak ten mężczyzna chwalący się przed sexem) i za to (na miejscu wojewódzkiego) bym się w*****ł ... widac było że woje~ nie wiedział już co powiedziec... Nie chodziło mi że oni są git gitara źle zrozumiałeś mój poprzedni post.

Aaaa no to teraz rozumiem : P
Chłopak widać chciał się popisać przed dziewczynami z teamu. Ciekawe co by o nim pomyślały, jeśli by Wojewódzki powiedział, że gdyby nie ten chłopak i jego odzywka, to by ich przepuścił dalej : D

Piotrek Marycha
13-10-2008, 01:38
up
Burkneli?
a faktycznie, przed chwila obejrzalem to jeszcze raz i to wyłapałem
widac było że woje~ nie wiedział już co powiedziec... Nie chodziło mi że oni są git gitara źle zrozumiałeś mój poprzedni post.hmm czy ja wiem, śmiem twierdzić ze przegadanie Kuby jest prawie niemozliwe, mi sie wydaje ze on po prostu myslal co odpowiedziec, bo przecież nie mógł mu zacząć cisnąć na wizji

Calen Futh
13-10-2008, 07:00
Hm, mogłoby to nawet zabrzmieć jakoś śmiesznie gdyby tym tekstem umiejętnie rzucił, dobierając odpowiednie słowa. Ten nie wykazał ani trochę subtelnego dowcipu i wyszedł na błazna. Cieszę się, że odpadli oni i chłopak od electric-robot-miszczu-świata-dance.

@up: Mógł mógł. Przecież to nie było live więc można było powycinać conieco.

Mapa_Europy
13-10-2008, 08:35
Dzięki, że wyjaśniłeś bo nie oglądałem :\ Przegapiłem coś ciekawego? :(

Walekifa
13-10-2008, 11:51
Ci z tą autostradą przeszli to już żenada.. Odczucie moje jest takie,że że mało kto na prawdę pokazał tam talent.(No taka prawda,no ; p ) B-Boye mimo iż zaje*biście tańczyli,to nie koniecznie muszą mieć talent.Talent do tańca na prawdę miał ten miszcz świata Kamil,ale i tak dobrze,że odpadł.:P Ja kibicuje tej Klaudii rudej co Dłoń śpiewała ^^

W sumie to te właśnie castingi to najfajniejsza część programu,teraz już będzie nudniej.A ja się i tak ciesze że było tam sporo ludzi tylko po to,żeby roześmiać publikę i się nie wstydzili.I fajnie : D

Gelt
13-10-2008, 13:04
Aaaa no to teraz rozumiem : P
Chłopak widać chciał się popisać przed dziewczynami z teamu. Ciekawe co by o nim pomyślały, jeśli by Wojewódzki powiedział, że gdyby nie ten chłopak i jego odzywka, to by ich przepuścił dalej : D

Chcieli popisać się przed publicznością, a nie przed dziewczynami. Występują już parę lat razem..

Do tego ten dżołk o Nowym Yorku, takim miasteczkiem na zachodzie..

No i trzeba przyznać, że Wojewódzki miał 100% racji co do nich, a chłopaczek strzelił tak zwane "fopa"(nie wiem jak to się pisze). Zero wyczucia, zapatrzony w siebie dzieciak.

Granteon
13-10-2008, 14:22

Lepsze to niz jakieś You Can Dance, Gwiazdy tańczą, jak oni śpiewaja i inne głupoty...

Właśnie nie ;). On nie udaje niewiadomo jakiego ważniaka.

@down
Nie? ; P

Mnie też Foremniak irytuje. Nie wiem kto miał pomysł, że ją wziąść...

GargoinX
13-10-2008, 15:00
Mam podobne odczucia. Chylińska zna się na muzyce, i jedyna bardzo dobrze ocenia. Kuba czasami potrafi rozśmieszyć swoim ciętym dowcipem, a Foremniak? Tylko pouczałaby młodzież...

Snick
13-10-2008, 15:10
Ja jestem za Panią Irenką ;p
Tak na prawdę to jestem za Ziemowitem jest po prostu słodki ;)

CytrynowySorbet
13-10-2008, 15:11
Foremniak jest sztywna i to jest jej wielki plus, bo najpierw myśli, apotem mówi, a nie jak Chylińska "O KUR*A TO ZAJE**ŚCIE BRZMIAŁO, TO NIE JEST ŻADEN TALENT ALE PRZECHODZICIE! :]!!!!"

Arka_Sath_Wielki
13-10-2008, 15:13
Dla foremniak są tylko 2 stopnie
1 "och ach"
2 "jestes slaby w tym co robisz"

Robi z siebie nie wiadomo kogo :/ wolałbym zeby zamiast jej byl ktos bardziej bezposredni. Chylinska lubie bardzo xD mowi co mysli. Dla mnie błędem było przepuszczenie "jadą polacy autorstradą" i "nasti lejdis" bo to było żenua

Befsztyk
13-10-2008, 15:16
a co sadzicie o Kamilu K.?? ;)

Snick
13-10-2008, 15:16
Foremniak po prostu cały czas gra.
Stara włączyła ostatnio "Na dobre i na złe" i zauwarzyłem że ona mniej gra w tym serialu niż w "Mam talent".
Jest po prostu aktorką w każdym calu. :baby:

Gelt
13-10-2008, 15:22
A ja odwrotnie: lubiłem Chylińską przed tym programem. Teraz niespecjalnie darze ją sympatią..

Befsztyk
13-10-2008, 15:23
Ja tam lubie wojewódzkiego. Fajnie beszta;p

GargoinX
13-10-2008, 15:26
a co sadzicie o Kamilu K.?? ;)

Kamil Kutas? Wyraziłem swoje zdanie.

Befsztyk
13-10-2008, 15:29
Kamil Kutas? Wyraziłem swoje zdanie.

Najlepsza byla mamusia: No i jak? Przeszłeś????

Walekifa
13-10-2008, 16:09
W sumie obejrzałem kilka filmików jeszcze raz. To ta jego mamusia jest porobiona i ona jest winna. Ten koleś jest trochę biedny.. Ona mu wbija do głowy wyższość.

Mapa_Europy
13-10-2008, 19:01
Dzieciaka czeka przez mamusie przykre zycie. :\
Najbardziej lubię Wojewódzkiego ;)

Snick
13-10-2008, 19:21
http://www.youtube.com/watch?v=8AgVnui5Ehw

On chyba kolegów nie ma. Żal mu w dupę.

Serious Sam
13-10-2008, 19:27
http://www.youtube.com/watch?v=8AgVnui5Ehw

On chyba kolegów nie ma. Żal mu w dupę.

Poza tym jest strasznie irytujący...

Walekifa
13-10-2008, 19:36
Ale tutaj mamusia za niego gada. W ogóle mu nie daje do głosu dojść. Menadżer się k***a znalazł. Pewnie ona liczy tam tylko jego chajs za konkursy.

Piotrek Marycha
13-10-2008, 19:46
Foremniak po prostu cały czas gra.
Stara włączyła ostatnio "Na dobre i na złe" i zauwarzyłem że ona mniej gra w tym serialu niż w "Mam talent".

twoja stara gra w "Na dobre i na złe" i występuje w "Mam Talent"? jako kto? bo jury obsadzone chyba...

@Foremniak: nie wiem co sie tak czepiliście jej, tak te jury jest skonstruowane - na bazie kontrastu, jest taki Wojewódzki i taka Chylińska to musi być ktoś kontrastowy do nich

Argen
13-10-2008, 19:51
twoja stara gra w "Na dobre i na złe" i występuje w "Mam Talent"? jako kto? bo jury obsadzone chyba...

MUAHAHAHAHAHAHAHAHA made my week_/

@mam(?)talent

Dla mnie cały program jest kiczem.

Shanhaevel
13-10-2008, 21:07
@Foremniak: nie wiem co sie tak czepiliście jej, tak te jury jest skonstruowane - na bazie kontrastu, jest taki Wojewódzki i taka Chylińska to musi być ktoś kontrastowy do nich

Po prostu z całej trójki jest najbardziej wkurzająca i sztuczna. Ja tam lubię Chylińską.

Radix
13-10-2008, 22:06
Szynka dobrze prawi. Kobita na siłę próbuje wyciskać jakieś filozoficzne teksty. Chylińska n Wojewódzki miotą - zwłaszcza w akcji z gwoździem. Btw. Szynka, czemu na PW nie odpisujesz O_o

Piotrek Marycha
13-10-2008, 22:54
a ja wcale nie powiedziałem ze nie lubie Chylińskiej ;] jest wprost przeciwnie

Barosa7
13-10-2008, 23:18
http://www.youtube.com/watch?v=uB51oLmF8sY&feature=related

Ownt, tam to mają pomysły.. xD

Piotrek Marycha
14-10-2008, 00:30
http://www.youtube.com/watch?v=uB51oLmF8sY&feature=related

Ownt, tam to mają pomysły.. xD
świetna muza, świetny taniec, do tego element zaskoczenia ;d nic dziwnego że doszli do finału, nie pamiętam tylko czy wygrali czy nie

Juzefek
14-10-2008, 11:52
Tak teraz sobie myślę, czy to jest potwierdzone, że Mystlich to Mirek? Bo w ostatnim odcinku też był gościu co śpiewał jak baba (jakiś tam sopran xd).

Slythia
14-10-2008, 11:54
Tak teraz sobie myślę, czy to jest potwierdzone, że Mystlich to Mirek? Bo w ostatnim odcinku też był gościu co śpiewał jak baba (jakiś tam sopran xd).
Hm.. Ale ten drugi jest troszeczkę starszy. Mystlich jest na pewno Mirkiem :).

Walekifa
14-10-2008, 12:22
Szczerze? U nas w Polskim Mam Talent praca kamery jest 10x lepsza. Tam w ogóle prawie nie pokazują występujących,tylko cieszące się pyski... A występ był fajny,tylko że widać go jakieś 40% ; p

GargoinX
14-10-2008, 12:25

Chodzi ci o Michała Sławeckiego? xD To na pewno nie był Mystlich. To kumpel mojego brata (śpiewali razem w chórze) i jego zachowanie nie wskazuje na bycie Mystlichem. Poza tym Michał ma 20 lat.

domin3x
14-10-2008, 12:28

Tak, to był na 100% Mystlich. Nawet na naszej klasie napisał, że będzie olewał komentarze ludzi z tibia.pl.

@up
Mirek Langer (nazwisko nie jestem pewien), chłopak - który przezwyciężył swoją nieśmiałość.

Voromexim
14-10-2008, 12:38
Najbardziej podobało mi się, AUDIOFEELS. Świetni byli, Wojewódzki trochę zgasił tamtego kolesia, po czym koleś się zawstydził.

Aha i może wyjaśnić mi ktoś, o co chodzi z tym Mirkiem?

Bo jestem troszkę nie w temacie.

Yoh Asakura
14-10-2008, 12:42
Przecież Mystlich to fake.

Kurczakos
14-10-2008, 12:47
Najbardziej podobało mi się, AUDIOFEELS.
A co oni wyrabiali, bo nie mogę sobie przypomnieć?

Walekifa
14-10-2008, 13:01
No bo Mirek to ziomek z tego forum ; ) Szukaliśmy mu praw autorskich żeby mógł puścić tam tą piosenkę. Fajnie,że się przełamał.

robek
14-10-2008, 13:14
A co oni wyrabiali, bo nie mogę sobie przypomnieć?

bee gees - tragedy
http://pl.youtube.com/watch?v=LhwDwvs4-2U

Juzefek
14-10-2008, 13:32
Hm.. Ale ten drugi jest troszeczkę starszy. Mystlich jest na pewno Mirkiem :).
Pomyślałem, sprawdziłem i muszę przyznać Ci rację (looknąłem na jego profil :P)

Lasooch
14-10-2008, 20:53
Mystlich się skończył na Kill 'Em All.

Mapa_Europy
14-10-2008, 21:47
Miał swoje 5 minet. Na forum nie zablysna, na morganie go nie lubia, szuka kumpli...

Kogucik302
14-10-2008, 22:20
Mirek Langer
06.10.2008 22:59

Dla ludzi z Tibia.pl:

Spoko^^ Wasz portal strasznie mi się znudził. Wogóle nei nachodzi mi chęć na wchodzenie na jakieś fora internetowe xD

Znaczy ma nas w dupie? ;<

Gelt
14-10-2008, 22:50
Smutno; <

http://images48.fotosik.pl/20/8877575e16326820.gif (www.fotosik.pl)

Snick
16-10-2008, 18:10
@Kogut

Skąd masz tą wiadomość? ^^

Kogucik302
16-10-2008, 19:09
@up
Z naszej-klasy. Ma to na drugiej stronie, komentarzy profilu. (Bodajże, bo tyle było tam spamu typu "fainie spieważ!!111 frients???//, to już nie pamiętam.)

Perenaxek
17-10-2008, 23:36
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mirek_langer

Piotrek Marycha
18-10-2008, 00:04
eh nie zdążyłem, coś ciekawego to było? ;d

edit: cholera, o pół godziny sie spoźniłem :<

MiXer
18-10-2008, 09:40
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mirek_langer (http://urlguard.net/l/http://pl.wikipedia.org/wiki/Mirek_langer)

Czyli to znaczy, że Miruś tu zagląda.

robek
18-10-2008, 20:01
na kogo glosujecie (jesli bedziecie)?

Kurczakos
18-10-2008, 20:08
Ja na siebie.

robek
18-10-2008, 20:56
niezłe to bylo : P ale troche czasem nierowno

Maggic
18-10-2008, 22:12
ten półfinal jak na moje należał do Ziutiniego i Klaudii która pojechała równo ;_)!

Arka_Sath_Wielki
18-10-2008, 22:29
wolałbym Karola zamiast snake'a no ale trudno :/

Colo_2006
18-10-2008, 22:33
wolałbym Karola zamiast snake'a no ale trudno :/

zgadzam się :D choć ssnake może coś jeszcze pokazać

Gogar
18-10-2008, 22:34
Jestem zawiedziony że odpadła grupka MILFów, czyli 4-te. No i Karlol szkoda, że odpadł.

Suhayl
18-10-2008, 22:40
Ci jurorzy są zryci, naprawdę. Tamta dziewczyna będzie 100% lepsza od Snejka a Galos jedyny w swoim rodzaju.

.Ryuuzaki.
18-10-2008, 22:45
Ta dziewczynka jest zajebista. Według mnie to ten karol powinien przejść dalej.

Vanhelsen
18-10-2008, 23:18
Chylińska powiedziała dobrze, że Karol będzie miał jeszcze okazję pokazać swój talent (młody, wiele przed nim) a ssnake już trochę na karku ma więc niech "na starość" korzysta ;)
To, że Klaudia przejdzie dalej było chyba pewniackie, (nie zdziwię się, jak wygra) ale przeszła zasłużenie, bo na prawdę, pokazała klasę.
Szkoda tylko, że moje cztery faworytki nie przeszły ;P

p.s.
Strasznie zawiodłem się na formule programu, a konkretniej na tym pseudo "na żywo"...

CytrynowySorbet
18-10-2008, 23:35
Która to Klaudia? Nie oglądałem, a chciałbym wiedzieć komu tak świetnie poszło :>

domin3x
19-10-2008, 00:31
Która to Klaudia? Nie oglądałem, a chciałbym wiedzieć komu tak świetnie poszło :>

Dzisiaj jej nie widziałem, ale to chyba ta, co Niemena śpiewała.

skuug
19-10-2008, 00:47
Tak, to ta :>

Udowodniła, że ma talent i jest moją faworytką do wygranej : D

Rayza
19-10-2008, 01:59
a mój faworyt przesssedł :p
ale ten matrix boy prawie sie popłakał :< ale fajnie ze na żywo nadają

skuug
19-10-2008, 02:04
ale ten matrix boy prawie sie popłakał :<

to jeszcze dziecko ;o

Vanhelsen
19-10-2008, 02:23
a mój faworyt przesssedł :p
ale ten matrix boy prawie sie popłakał :< ale fajnie ze na żywo nadająTo ty chyba nie widziałeś szoł jak mówisz, że na żywo. Tam jest minimum 20 min opóźnienia, czyli już nie na żywo :/

Granteon
19-10-2008, 09:52
Wojewódzki dobrze mówił o tej młodej dziewczynie co śpiewa. Widać, że pewnie rodzice jej kazali iść do tego programu, później będzie ją słychać w każdym radiu i w TV.

GargoinX
19-10-2008, 10:07
później będzie ją słychać w każdym radiu i w TV.
A to źle, ponieważ...? Niech korzysta jak się może pokazać i zaprezentować swój talent.
Moimi faworytami była Klaudia, Karol i Ssnake. Szkoda, że dalej nie mogła przejść cała trójka. Ale cóż, należy im pogratulować i życzyć powodzenia w finale.

Arka_Sath_Wielki
19-10-2008, 12:01
wedlug mnie ssnake nic nie pokazal, bo tak w kazdym cyrku robia, a to co zrobil Karol, naprawdę mi sie podobalo. i wezmy pod uwage ze to dopiero dziecko, a co bedzie robil jak dorosnie?

I co do Chylinskiej - co z tego, ze jest mlody, jak do nastepnej edycji juz nie moze isc?

Shanhaevel
19-10-2008, 12:08
4-te - najlepsze wrażenia wizualne. : )

Nie szkoda mi Karola, chyba był (jest?) na dobrej drodze do stania się kimś takim jak Kamil Kucharzewski. A Ssnake mi się podobał. Klaudia również.

Tylko Wojewódzki czasami rzucał suchary.

Kogucik302
19-10-2008, 12:32
Kiedy 4-te nie przeszły, to się załamałem... Nawet Sms-a na nie wysłałem.
One było Pr0! Nigdy nie widziałem, żeby ktoś tak jechał na skrzypcach. No, cóż szkoda. Ludzie nie doceniają, pr0 elo elo występów.

Piotrek Marycha
19-10-2008, 17:04
Nie szkoda mi Karola, chyba był (jest?) na dobrej drodze do stania się kimś takim jak Kamil Kucharzewski.
niby czemu? przynajmniej nie mówi za niego mama...
One było Pr0! Nigdy nie widziałem, żeby ktoś tak jechał na skrzypcach. No, cóż szkoda. Ludzie nie doceniają, pr0 elo elo występów.
zgadzam sie, zwłaszcza że zrobiły ogromny postęp w porównaniu do reszty

Colo_2006
19-10-2008, 18:40

Nie widziales to looknij na Grupę Mozarta

Mapa_Europy
19-10-2008, 19:04
Karol jest super. Jest skromny i dlatego go lubie. Ssnake potrafi i pokazal klase :) I tak jak w Ameryce wygra dziewczynka, która potrafi spiewac.

GargoinX
19-10-2008, 19:10

Apocaliptica please.

Gelt
19-10-2008, 23:19
Laska grająca super na skrzypcach.?

Vanessa Mae <3

Wylansowany
20-10-2008, 13:51
Co za ludzie, płaczą, bo największa żenada programu, czyli 4-te nie przeszły...
A ja Pseudomatrixa nie lubię, bo ja tak nie umiem...:baby:

Kurczakos
20-10-2008, 14:52
Karol jest super.
Może dlatego że mieszka 4 domy dalej odemnie.

Lasooch
20-10-2008, 15:35
Apocaliptica please.

Apocalyptica* nie jedzie na skrzypcach ; p

@top: jako że to ludzie mają smsami głosować, to na 90+% zwycięży niewidoma śpiewaczka. Tak to już jest w tym kraju, że jak ktoś jest niepełnosprawny (a do tego śpiewa pieśni w rodzaju Ave Maria... Katolicyzm = win) to ludzie się załamują i zachwycają nad jego smutnym, tragicznym losem, i są skłonni wysłać esemesa.

robek
20-10-2008, 15:47
ja jakos nie jestem sklonny (;
jeden glos na nia mniej.

Serious Sam
20-10-2008, 16:46
Apocalyptica*
@top: jako że to ludzie mają smsami głosować, to na 90+% zwycięży niewidoma śpiewaczka. Tak to już jest w tym kraju, że jak ktoś jest niepełnosprawny (a do tego śpiewa pieśni w rodzaju Ave Maria... Katolicyzm = win) to ludzie się załamują i zachwycają nad jego smutnym, tragicznym losem, i są skłonni wysłać esemesa.

Dokładnie...

Shanhaevel
20-10-2008, 17:41
Apocalyptica* nie jedzie na skrzypcach ; p

1.Nie tylko w tym kraju
2. Pięknie śpiewała, więc uj z repertuarem?

Gelt
20-10-2008, 18:13
Dla mnie i tak powinien wygrać Ryba. I to nie żart. Jak słuchałem jak on śpiewa tę piosenkę, to aż miałem ciarki na plecach: O

Lasooch
20-10-2008, 18:18
1.Nie tylko w tym kraju
2. Pięknie śpiewała, więc uj z repertuarem?

Owszem, pięknie śpiewała, tego nie neguję. Ale po prostu jej talent imho jest mniejszy niż np. panny Kulawik - bo to chyba pierwsza jedenastolatka z takim głosem jaką słyszałem, a dorosłych kobiet-śpiewaczek jest multum.

Rayza
20-10-2008, 18:25
Dla mnie i tak powinien wygrać Ryba. I to nie żart. Jak słuchałem jak on śpiewa tę piosenkę, to aż miałem ciarki na plecach: O

Fish[mac]? Oo wiedziałem ze tu spojrzysz

Arka_Sath_Wielki
20-10-2008, 18:48
Owszem, pięknie śpiewała, tego nie neguję. Ale po prostu jej talent imho jest mniejszy niż np. panny Kulawik - bo to chyba pierwsza jedenastolatka z takim głosem jaką słyszałem, a dorosłych kobiet-śpiewaczek jest multum.

A jak dorośnie, to już nie będzie taka fajna, bo nie będzie miała 11 lat tak? ...

Knight Simon Dark lord
20-10-2008, 19:27
Bez sensu by wygrał ktoś kto śpiewa,dobrze powiedzieli jurorzy"nie róbmy kolejnego idola".Bo co jak przejda wszystkie dziewczyny co śpiewaja?będzie 6 śpiewaczek i 4 innych?Jest dużo miejsc gdzie można pokazać swój talent do śpiewania,tutaj powinien wygrać ktoś z innym talentem

robek
20-10-2008, 20:09
np. Audiofeels. tam tez spiewa 1 gosciu (nie w takim stopniu), ale zajebiste [:

Mapa_Europy
21-10-2008, 11:14
A jak dorośnie, to już nie będzie taka fajna, bo nie będzie miała 11 lat tak? ...

Dokladnie, o to chodzi.

Slythia
21-10-2008, 11:22
Szczerze mówiąc, wolałam Klaudię w eliminacjach. Tym razem, moim zdaniem, lekko przesadziła z tzw. technicznymi sztuczkami, które czasem nie pasowały do jej barwy głosu. Przez to słowa piosenki stawały się niezrozumiałe...

Dark Sven
21-10-2008, 13:20
Tak mówią pedofile ( = .

kagan
21-10-2008, 14:18
Bez sensu by wygrał ktoś kto śpiewa,dobrze powiedzieli jurorzy"nie róbmy kolejnego idola".Bo co jak przejda wszystkie dziewczyny co śpiewaja?będzie 6 śpiewaczek i 4 innych?Jest dużo miejsc gdzie można pokazać swój talent do śpiewania,tutaj powinien wygrać ktoś z innym talentem

Hm... talent można mieć do wszystkiego... śpiew nie jest gorszy ani lepszy. A co do "dużo miejsc"... może i dużo, tylko co z tego jeżeli nikt na te miejsca nie patrzy? Np. ta Paulina Lenda, robiła mnóstwo rzeczy, m.in. wygrała 2 razy szanse na sukces + mnóstwo innych rzeczy, i np. ja dopiero po tym programie o niej usłyszałem. Dobra reklama robi swoje. Ten program jest taką szansą bo ma dużą oglądalność/przebicie itp. itd.

Pozwoliłem sobie skopiować te nagrody z Jej strony...

- Pierwsza moja nagroda było to III miejsce na II Dziecięcym Przeglądzie Piosenki Świątecznej w Szkole nr 8 W Świdnicy, gdzie zaśpiewałam acapella "Nie było miejsca dla Ciebie" 20.12.2005r.
- Przeszłam też eliminacje do "V Jubileuszowego Raciborskiego Festiwalu Ekologicznego Piosenki I Wiersza" Festiwal zasięg Ogólnopolski - Racibórz 2006r.
- Rozdźwięki - 2006r. - Świdnica Nie zajęłam nic, ale byłam bardzo zadowolona, że mogłam uczestniczyć na warsztatach z p. Grażyną Łobaszewską, która udzieliła mi dalszych wskazówek...
- III miejsce w "II Powiatowym Konkursie Piosenki Poetyckiej Mimozami jesień się zaczyna" gdzie byłam najmłodszą uczestniczką 2006r.
- "XVII Festiwal Piosenki Świątecznej" - 2006r. - II miejsce - Świdnica gdzie zaśpiewałam kolędę w stylu gospel, do której sama ułożyłam słowa
- Laureatka "Festiwalu Piosenki Świątecznej" - 2006r. - Legnica gdzie również zaśpiewałam tą samą kolędę.
- I miejsce w "Festiwalu Piosenki Promującej Zdrowie" - Świdnica 2007r.
- I miejsce w "52 Dolnośląskim Konkursie Recytatorskim" - Świdnica 2007r.
- GRAND PRIX "Festiwalu Rozdźwięki" - Świdnica - 2007r. W jury była jedna z najlepszych polskich wokalistek jazzowych,ale i jedna z moich ulubionych solistek - Lora Szafran, która udzieliła mi prywatnych rad i wskazówek i zaproponowała warsztaty z nią i p. Elżbietą Zapendowską.
- "Przegląd Piosenki Literackiej PaPali" - 26.05.2007r. - wyróżnienie pierwszy przegląd PaPali w którym brałam udział.
- Konkurs i warsztaty w Obornikach Śląskich
- Kategoria piosenka estradowa - NagrodaKategoria poezja śpiewana - wyróżnienie - 22 i 23.06.2007r. ;-) Festiwal piosenki świątecznej - Świdnica
- Podwójna Laureatka "Szansy Na Sukces" z zespołem Kombii i Kasą Chorych
- wystep w sali kongresowej 2008r
(final Szansy - 2 glosy)
- Specjalna Nagroda Studentów na Festiwalu Piosenki Obcojęzycznej w Legnicy
- 4 nagrody na Ogólnopolskim Festiwalu Piosenki lat 60 i 70 pt. "Powróćmy do piękna w słowie i muzyce" (Wyszków) -
'nagroda publicznosci
'wyróznienie Prezesa Klubu 2012 - organizatora p. A. Rebowskiego
'wyróznienie Ministra Sportu i Turystyki p. M. Drzewieckiego
'Grand Prix Festiwalu.

Dlatego nie liczy się ilość miejsc do pokazania talentu, tylko jakość.

(I czemu 6? Obie Klaudie będą w finale i Lenda. Imo reszta śpiewających odpadnie.)

Knight Simon Dark lord
21-10-2008, 15:10
Hm... talent można mieć do wszystkiego... śpiew nie jest gorszy ani lepszy. A co do "dużo miejsc"... może i dużo, tylko co z tego jeżeli nikt na te miejsca nie patrzy? Np. ta Paulina Lenda, robiła mnóstwo rzeczy, m.in. wygrała 2 razy szanse na sukces + mnóstwo innych rzeczy, i np. ja dopiero po tym programie o niej usłyszałem. Dobra reklama robi swoje. Ten program jest taką szansą bo ma dużą oglądalność/przebicie itp. itd.

(I czemu 6? Obie Klaudie będą w finale i Lenda. Imo reszta śpiewających odpadnie.)
do 6,dałem taki pesymistyczny wariant,że jakby to wygladało jakby 3/4 uczestników to byli śpiewacy?IMO kilku śpiewających tam może być,ale żeby się nie skończyło że będzie ich tam większość.Wogóle wszyscy(znaczy Ci którzy znam) mówią że pewnie wygra ta co jest niewidoma,bo ludzi "weźmie za serce".Śpiewać niech śpiewa ale niech ludzie odrazu jej nie faworyzują ani nie mówią "jest niewidoma,pewnie potrzebuje pieniędzy to zagłosujmy",i w takim wypadku nie wygra osoba z talentem tylko współczucie ludzkie,a to byłoby złe.Pożyjemy zobaczymy w tą sobote jak się rozwinie sytuacja.

sphinx123
21-10-2008, 15:16
A mi się znudziło po trzecim odcinku :<

Lasooch
21-10-2008, 16:15

Po prostu nie będzie się z tym talentem wyróżniać. Jest dużo dorosłych ludzi, którzy pięknie śpiewają.

Arka_Sath_Wielki
21-10-2008, 18:45
@up
No właśnie, więc? Nie powinna wygrać moim zdaniem. No chyba, że zaśpiewa to:
http://pl.youtube.com/watch?v=LGfBwqgaiZs&feature=related - wtedy wyśle na nią 3 smsy xD

kagan
21-10-2008, 18:53
do 6,dałem taki pesymistyczny wariant,że jakby to wygladało jakby 3/4 uczestników to byli śpiewacy?IMO kilku śpiewających tam może być,ale żeby się nie skończyło że będzie ich tam większość.Wogóle wszyscy(znaczy Ci którzy znam) mówią że pewnie wygra ta co jest niewidoma,bo ludzi "weźmie za serce".Śpiewać niech śpiewa ale niech ludzie odrazu jej nie faworyzują ani nie mówią "jest niewidoma,pewnie potrzebuje pieniędzy to zagłosujmy",i w takim wypadku nie wygra osoba z talentem tylko współczucie ludzkie,a to byłoby złe.Pożyjemy zobaczymy w tą sobote jak się rozwinie sytuacja.

Hm... to akurat prawda, ale tak nie jest na szczęście. Jak wybierali kto ma przejść do 2 etapu to naszczęście patrzyli na to, żeby było "każdego" po trochu.
A co do litości... imo ta dziewczyna nie wygra, jasne, pewnie ktoś się tam wzruszy, że mimo swojego kalectwo stara się itp i wyśle tego sms-a, ale jednak przy takiej konkurencji (mam namyśli inne śpiewające dziewczyny) nie zmieni to wiele. Tak przynajmniej uważam, za kilka tygodni zobaczymy ;p

Pix888
21-10-2008, 19:52
Ktoś napisał, że dziewczyna która bawi się z psem w taniec nie ma talentu. To weź jeden z drugim naucz psa takiego czegoś;). Gdyby odemnie zależało kto ma przejść do następnego etapu to wybrałbym SSnejka i Kamila/czy karola. Chociaż te skrzypaczki z 4te ładnie grały i co tu dużo mówić były ładne;). Ale to chyba troszkę za mało.

PanKracy
21-10-2008, 23:05

A myślałem że ten program nazywa się "Mam talent" a nie "Mamy fajne dupy". To tak jakby wyszło 4 facetów, zakładając że byliby przystojni i zagrali na gitarach, a później panie by narzekały że nie dostali się do dalszego etapu ._.

Gelt
21-10-2008, 23:44
A myślałem że ten program nazywa się "Mam talent" a nie "Mamy fajne dupy". To tak jakby wyszło 4 facetów, zakładając że byliby przystojni i zagrali na gitarach, a później panie by narzekały że nie dostali się do dalszego etapu ._.

Jak one były fajne dupy to przespałem się z Rybom (nie śpiewającym)..

.Matrik.
21-10-2008, 23:56
Jak one były fajne dupy to przespałem się z Rybom (nie śpiewającym)..

Jedna, ta "główna" blondi bodaj, była niezła. Reszta faktycznie skaszalociała.

O ile mówimy o tych czterech laskach, co na smyczkowych grały.

Mietek919
22-10-2008, 00:05
Jak dla mnie ten program jest "dziwny"

Wszystko niby fajnie, ale jak można oceniać śpiew z akrobatyką czy też człowiekiem gumą wszystko dla kasy a nie dla "talentu :confused:

Vanhelsen
22-10-2008, 14:15
IMO mietek ma racje bo jak porownac spiewanie do akrobatyki? taniec do beatbox'u?