Pokaż pełną wersje : POMOCY PROSZE !!
Od 5 minut mam juz konto na tibi i wogule gram....ale mozecie mi powiedziec co sie dzieje ? W miejscach gdzie maja byc cienie albo wogule w kanalach jak ide bez pochhodzni to WIDZE czrne plamy wogule jakos dziwnie chodze !! czy mam za slaby komp na tiibie ? Pentium 2 ....32 ramy......2 giga pojemnosci ..........wiem ze chlew ale jakos zyje !! PROSZE POMUZCIE MI !!
Chyba już wiem o co ci chodzi...wejdź w Options i Graphics... i tam będzie takie coś chyba "Advanced Lighting" (sorry ale nie pamiętam) zaznacz to i powinno być wszystko wporzo tylko że będzie ci Tibia gorzej chodzić.No a drugą sprawą jest to że rzeczywiście kompa masz nienajlepszego.A jaką masz kartę graficzną i jakie połączenie??Aha i tak w ogóle to jak masz dużą rozdzielczość to zmniejsz byleby nie za bardzo bo ci się odechce grać.Np. ja miałem na moim kompie 1024x768 ale zmiejszyłem do 800x600 bo i tak wielkiej różnicy nie ma (prawie żadnej różnicy nie ma).Ja tak sam pogarszam grafikę jak jestem na informatyce do tam mamy Pentium 333mhz,karty graficzne 8mb i takie tam, więc też trzeba się ze wszystkim ograniczać.No ale dla chcącego nic trudnego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.