Pokaż pełną wersje : Podsumujcie to !!!!
Przeczytałem posty na forum dotyczace Grudniowego UP ...i wciąż nie wiem czy powstaną nove servy czy nie.....Powie mi ktos??Skąd można się dowiedzieć ????Nie chce się spóźnić z mass lvl B)
Nowe serwery zawsze powstają niespodziewanie*. Zwykle nie są razem z update - na przykład ostatnim razem, kiedy to Inferna powstała przed update [ale jednym z powodów był oddzielny test dla PvP-Enforcer i update]. Można mieć jednak nadzieję, że będą nowe serwery.
*wyjątkiem jest wspomniana Inferna i ten drugi taki świat, oraz Tanebra.
Ale wiesz kupiłem specjalnie pacc na nove konto i jeszcze sie nie loguje puki nie bedzie serva...Jak powstanie to od razu wolne od szkoły robie sobie :P wkoncu srednia wiec mozna sobie pozwolic... :D no i mass lvl sorc ^^
Czyli nie wiadomo nigdy ze bedzie czy np. wiem ze bedzie za 2 dni ??
P.S. nie chcem sie spuznic z wystartowaniem na mian ^^
Ale wiesz kupiłem specjalnie pacc na nove konto i jeszcze sie nie loguje puki nie bedzie serva...Jak powstanie to od razu wolne od szkoły robie sobie :P wkoncu srednia wiec mozna sobie pozwolic... :D no i mass lvl sorc ^^
Czyli nie wiadomo nigdy ze bedzie czy np. wiem ze bedzie za 2 dni ??
P.S. nie chcem sie spuznic z wystartowaniem na mian ^^
Heh...typowy przyklad uzaleznienia ;) Syndrom "Tibia-jest-najwazniejsza".Rezygnowac ze szkoly itp tylko po to, zeby zrobic sobie postac w pierwszych dniach powstawania serva? Lol....
Cipy wprowadzaja nowe servery ostatnio z regularnoscia 2 miechow.Przy updateach tez zazwyczaj daja nowe.
1.czyli moge sie spodziewac na gwiazdke novego servera??? :D
2.ale Cipy informuja o tym wcesniej czy zawsze niespodzianka ?? :D
3.a to z tym pacc co zrobilem to on moze dlugo lezec nie logowany?? :D
4.a no i tak nie mam co robic w szkole (srednia szkola).... :D
5.Xantera mi sie znudzila....Lunara tymbardziej... :D
:) Odrazu jak tylko wpadnie nowy serv to zwalniam sie z budy i nawalam do puki nie wyjde z rooka :P ( czyli jakies 24 godziny niecale)
@up
hehe jak będzie 1 rat na 5 osób to bardzo szybko z rooka wyjdziesz :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.