Pokaż pełną wersje : Profesja na serwerze PVP-Enforced
Jaką profesję wybrac jezeli chce grac na serwerze gdzie jest PVP - Enforced ? Chcialbym na wyzszym lvl troche pohuncic ludzi :p
Piotrek Marycha
19-10-2008, 22:45
no to z góry odradzam knighta, reszta wg. gustu
Jeśli chcesz kupić pacc to polecam druida/sorca, gdyż to właśnie te dwie profesje są najlepsze na enfo. Jeśli zaś zamierzasz grać na facc - paladyn.
@down
Na rooku na pvp enfo (przynajmniej na dolerze) bywają kolejki...
Shamanus
22-10-2008, 22:29
Rozważmy każdą profesję jeśli chodzi o enfo (PK;)):
Knight: na FACC to marnowanie czasu. Zanim zaczniesz ładnie PKować minie masa czasu, aż wbijesz jakieś skille, a i tak będzie słabo. Na PACC też musisz mieć lvl (exori, exori hur:p, exori gran nie wspominam nawet), nie bierz knighta
Sorc: na FACC fajnie się gra. Runy kupujesz od innych, jakie zapragniesz:).
Czary? Oczywiście, że są: Gran Vis Lux, Vis Hur, Vis Lux:D. A na PACC to bajka. Tylko poćwicz MLVL.
Drutek: Runy, tak jak u sorka, gorzej jak nie chcsz marnować kasy na runy. Czarów nie ma na FACC za dużo. Exevo Frigo Hur?:D Jest niby Exevo Tera Hur, ale troszkę wyższy lvl. Pacc troszkę lepiej. Różne exori, jak u sorka.
Palek: na FACC troszkę runek (trzeba ten mlvl skillić;)). Jak wbijesz lvl i skille(70 dist szybciutko wejdzie) to masz już np. RSy i walisz ładnie. Na PACC czarów troszkę jest. Ale wszystko to kwestia lvla.
Aha zapomniałem jeszcze o tych nowych UE, ale to troszkę wyżej B) No i jeszcze summony dla magicznych postaci.
Jeszcze jedno. Ja tu tylko o ofensywie mówię;). Na paccu masz wiele innych czarów, które Ci pomogą w ucieczce na przykład. Przykładowo wysoki lvl Cię goni on facc Ty pacc. Daj exani hur up przed jakimś domkiem i jesteś spokojny. Leczenie: Knighta nikt tak szybko nie zaskoczy, palek może lecieć na utamce z zapasem hp jeszcze. Drut i sorc może padnąc w sekundę, ale od pojedynczych hito leczy się Exurą.
Ja brałbym sorca i na pacc i na facc.
Zauwazylem, ze na pvp-enfo ludzie trzymaja runki dla siebie "w razie czego"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.