Pokaż pełną wersje : Belty z jakich monsterow
Pan Samochodzik
30-08-2003, 18:35
No dobra, wiem z czego wypadaja belty(Mino Archer i Dwarf Solider) Mino archy sa slabsze od soliderkow ale nie wiem gdzie je znalezdz bo kopalni krasnoludow to jest duzo bo sa w kazoo i kolo gor. A teraz bym chcial sie dowiedizec gdzie je moge znalezc, nie piszcie ze na POH bo tam widizlem zwykle i 1 Mino maga.
Nie wiem czemu uwazasz ze archery sa slabsze od soldierow. Na PoH jest ich kilka (sam tego doswiadczylem +1 smierc). Na soldiery chodze ze sperami a na Archery sie z beltami boje..........;)
Pan Samochodzik
30-08-2003, 21:54
pzred chwiala bylem na POH kolega knaj na 20lvlu chyba gnal na pierwszge to wperwminoski to se zabil ja wmniedzy czasie z boku utluklem 2 achery bylem z lukiem i chyba z 15hp mi odjely, kolega poszedl to zarz patzre wraca zanim mino mag to walilmy maga musiaelem go uchnc bo by padl. Potem malo mu bylo poszedl z nowu to patrzyc goni go Mino Guard to zazol zwiewac a ja se szedlem za minem i walilem w ciorta zatrzymal sie raz walnol go o dostal 33 i zwielal dalej. Powiedizal ze idzemy do miasta. Ja tam wole sam nie chodzic bo ubije tylko mino i ino archy a na pozostale to juz f bomb trzeba.
Archerów masa jest w okolicy kazo - jak wychodzisz wyjściem z kazo na lewo, to idziesz potem zdłóż gór aż do żeki, i między 2 żeczkami przechodzisz w lewo (tu pare dwarf soldierów) i aż dojdziesz do kilku zwykłych minosów, tam trza kopać pod drzewem, i masz podziemia minosów (na -1 tylko zwykłe i archery, głębiej - różnie).
Po za tym moim zdaniem mino archer jest mocniejszy od dwarf soldiera. A szczególnie, gdy ma mało HP, wtedy wali bardzo mocno (podobnie jak hunter, acz słabiej)
jeśli jestes palkiem to nie widze sensu chodzić na archery archery to w żadnym wypadku nie są potwory dla pallka za mocno biją a z czego mi wiadomo pal bez tarczy może łatwo zginąć od archera
moze oj moze.4 mi wylecialo, kazdy puscil combo i padlem nie zdazajac vitki uzyc.oprocz tego gonilo mnie 8 cycow i jakies inne scierwo(resp na pohu)
lol jaki, cudem mozesz dostac kobosa od mino archera z oldeglosci ?? Chyba miales laga bo combo to jest kilka roznych atakow na raz uzytych jak np smok
Archery sa kilka razy grozniejsze od soldierow ,szczegolnie dla pallow. Kiedys poszlem moim 8 pallem na PoH nabic lvl ,niestety spotkalem archera... ucieklem z 3 HP (ufF) a po drodze zgubilem archera w okolicach palla 14 lvl... Po chwil owy pall przyszedl z tym ze na 13 lvlu i poszedl po cialo ja za nim i ledwo co przezyl z tym samym archerem spotkanie... A soldiery? Przywala z belta z 2-3 razy i to za 20-30 ,a archer potrafi za 100. Co prawda archer ma zajebiscie duzo beltow ,czasami ponad 20.
Ja moim pallasem praktycznie bez sprzętu bo wszytką kase i sprzęt wydałem na arrowy (teraz wiem że źle zrobiłem )ale to było dawno i mój pierwszy pallek i od archwery dostałem cios za 147 o mało nie apdłem skosił nmie prawie jedym ciosem 8o 8o 8o
_Saijan_
31-08-2003, 15:19
Hehe, a ja spokojnie moim pallem bije archery na PoH :P
Oprocz tego archerow troche jest w outlaw camp.
Pan Samochodzik
31-08-2003, 15:41
ja tez je spoko bije ja tam wszytko bije wszytkie tylko pzry magu sa straty jak czarami wali. i troche pzry archa jak z beltu walnie.
Ja archery sotkałm na Foldzie. Mało bo mało, ale zawsze coś...
Prawde mówiąc Archeruw sie troche boję :))
A na Foldzie nigdy nie byłem..ale odradzam to miejsce ze względu na pk :P
Masz dobry trop! :P
Obok kaz sa mino tylko musisz dobrze poszukac.
Idz w lewo tylko tyle moge ci pomóc.
hehe to ja powiem więcej idz na sam dól tam gdzie ejst 6 jaskiń idz an sam dólpotem w lewo może zajdziesz dziure kop i wio na mino
Pan Samochodzik
01-09-2003, 08:20
Dobnra wy tu pierdolicie ze te archy sa 2 razy mocniejsze od dwarf soliderow a to gowno prawda. Poszeldme z kolega knaj na 18lvl to on zazwyczaj szedl pierwszy. Nie ma tarczy bo mam miecz 2 reczny, ale to co raz laga dostal i wysrawlem do produ patrze z lewa idza 2 arhy z przodu 1 no cuz widocnie smierc mi byla pisana. Wpierw walilem tego z przodu nie doszedl te jakos sie doczapaly eden zawalil za 44 pakuje w nie to obydwa padly. Siedzialem tam z poltorej godziny z kolega i jakos raz wylazilismy po jedzenie bo mi sie ztraly konczyly i tzreba bylo mane odnowic. Wynieslismy niedlego loot baga ktorego nam ukrad koles na 66lvlu w depo. Szkoda
To co pzretrwalo to 133 belty i 1 kusza w moim plecaku a 3 moje kusze poszlu wpierdu w lootbagu a kolegas stracil w nim ze 3k gp. Dziekuje i pozdrawiam
Dla informacji: Pall 16lvl, skile 50/33(chyba)
Dark Ice
03-09-2003, 09:47
Archery sa mocne dla pally bylem tam rzem z n3m3s!s i bylo smutno tyle ze zabilem kilka cyklopow i uciklem ale po chwili wrocilem tam i zabilem te szmaty.Ale bylo ciezko. Archery są mocne i zawsze to bede powtarzał.!!!! :D
na nizszych lvl archery sa mocne ale maja ponad 100hp wiec jedna bełta mi idze na jednego archera:)prędzej sie boje jak mine napadną 3 huntery na raz moze byc ciezko i trza bedzie uhy wrzucac
adrianislaw
25-03-2008, 22:24
Bolty również gubi boss mino: General Murius.
Pozdro
lukibossik
26-03-2008, 07:59
Kurwa tępy chuju mama cię nie nauczyła żeby nie odświeżać tematu z przed paru lat wyjdź kurwa i nie wracaj a najlepiej to IDź SIE UTOP
Archeolog :)
Poza tym, powala mnie składnia językowa tego gościa xD
Kurwa tępy chuju mama cię nie nauczyła żeby nie odświeżać tematu z przed paru lat wyjdź kurwa i nie wracaj a najlepiej to IDź SIE UTOP
A moim zdaniem dobrze że przynajmniej nie założył nowego tematu -.-
Jeśli coś miał do powiedzenia w tym temacie to dobrze że odświeerzył...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.