Pokaż pełną wersje : Sredni Hit palek/knight
Jaki macie sredni hit? Wiadomo ze nie liczy sie podczas gry max hit na ktory patrza nam magowie placzac ze "walimy prawie za darmo", tylko ten sredni ktory nam wychodzi jak doliczymy pudla iskierki i hity za 15...
Podliczylem sobie sredni z Royal spear - wyszlo 79.. :) az sie zdziwilem ze tak malo. palek 78lev 83 skill. a z power boltow to nie wiem. ale chetnie bym sie dowiedzial waszych srednich hitow (i palkow i knightow), tylko piszcie jaka bron.
Piotrek Marycha
15-11-2008, 23:54
to chyba podliczyles srednia z 10 hitów...
marcin_1991
16-11-2008, 01:05
Średnia na 20 hitow wyszła mi 178. 119 rycerzyk 86/82
Elitek70
18-11-2008, 19:42
Najpierw pasuje okreslic na ile szczalow ta srednia i w jakiego potwora nie? bo tak to ci nic nie wyjdzie z tego.
Niezbawiony
18-11-2008, 19:46
Najpierw pasuje okreslic na ile szczalow ta srednia i w jakiego potwora nie? bo tak to ci nic nie wyjdzie z tego.
ta "szczalow"
Elitek70
18-11-2008, 22:35
@up OMG xD Sry, zly wplyw "internetowej" pisowni, juz zaczynam pisac jak sie mowi :P
zapisywalem sobie hity na kartce i policzylem srednia arytmetyczna. srednia z ponad 40 hitow.
Średnia na 20 hitow wyszła mi 178. 119 rycerzyk 86/82
Calkiem ladnie :) szkoda ze palki tak mocno nie wala:D
Elitek70
19-11-2008, 08:52
zapisywalem sobie hity na kartce i policzylem srednia arytmetyczna. srednia z ponad 40 hitow.
Calkiem ladnie :) szkoda ze palki tak mocno nie wala:D
Palki tyle nie wala? Tak to racja, wala wiecej.
84 palladyn , 86skill, 50hitow z każdej broni:
Royal Spear: 154
E Spear: 172
AssStar: 302
190 knight, 99skill, 50hitów:
SoV: 120
Emerald Sword: 130
Wszystko klepane na DL, palek jest duzo silniejszy, a knight nie bije za darmo... przeciez musial kupic/zbodyc bron. U mnie na serwerze SoV kupiony byl po 2kk, emerald z questa (400k). takze do palkow : za 2400k mozecie kupic 24tyś ass starów ... to bardzo duzo przekladajac na lvl ;] nie gadajcie ze expicie drogo.
uwzieliscie sie na expienie za darmo, wyrzuccie wszystkie pieniadze do rzeki, zostawcie sobie kompletne eq i zero potow, ciekawe jak dlugo i na czym poexpicie "za darmo".
"za darmo" u knighta ma znaczenie przy treningu na monku, za ktory knight w zasadzie nie placi. "za darmo" ma znaczenie przy expieniu na drobnicy ktora zrzuca wystarczajaco duzo fooda jednoczesnie zadajac niewielkie obrazenia, tak, ze do leczenia nie sa potrzebne poty. "za darmo" moze nas leczyc druid idiota, placacy sam za mana poty. Wszystko poza tymi trzema przypadkami jest kompletnym zaprzeczeniem "za darmo".
VibulZiom
19-11-2008, 15:25
@Vil
Powiem (napiszę) Ci szczerze że fajnym doświadczeniem byłoby grać w Tibię bez kupowania niczego. Wszystko zdobywać samemu... Super :)
Ja nie wiem jak wam wychodzą takie duże srednie hity, jakbym bił srednio 154 z royalek to wyrzucilbym do wody power bolty... A moze wy po prostu nie liczycie pudeł? Bo ja licze pudła i wychodzi mi z royalek 80 :PP. Z power boltow wiecej ale sie nie zwraca a nie jestem taki bogaty zeby wastowac. Albo macie jakis sekretny sposob na unikanie pudeł albo trzeba jakos odpowiednio stać? Ostatnio na BB island bonebeast padl po 10 hitach (515 hp ma), wchodzily same gowniane hity. Zauwazylem ze jak sie stoi na ukos wchodzą większe hity, prawda to?
84 palladyn , 86skill, 50hitow z każdej broni:
Royal Spear: 154
E Spear: 172
AssStar: 302
190 knight, 99skill, 50hitów:
SoV: 120
Emerald Sword: 130
Wszystko klepane na DL, palek jest duzo silniejszy, a knight nie bije za darmo... przeciez musial kupic/zbodyc bron. U mnie na serwerze SoV kupiony byl po 2kk, emerald z questa (400k). takze do palkow : za 2400k mozecie kupic 24tyś ass starów ... to bardzo duzo przekladajac na lvl ;] nie gadajcie ze expicie drogo.
Liczysz pudła do średniej czy tylko trafienia?
Nie zalezy mi na udowodnieniu ze palek jest hujowy tylko dowiedzeniu sie czegos;p
edit: poszedlem na Hydry (wrazliwe na fizyczne). Nagralem sobie filmiki i pozniej zliczylem w arkuszu kalkulacyjnym.
Sredni hit z royal spear na 75 ciosów: 128
Sredni hit z Enchanted spear na 61 ciosów: 118
Sredni hit z Power bolta na 49 ciosów: 148
tamta srednia z Rs ktora wyniosla 80 byla troche ściemniona jak widze teraz bo biłem z odległosci 1SQM wtedy. No i tamto bylo w cyklopy.
jak ktos nie wierzy tym razem to moge dac te filmiki;p
Wnioski: Enchanted najczesciej pudłuje ale ma wiekszy zasięg i dzieki temu częsciej bije.
Power bolty prawie w ogole nie pudluja.
Rski mialy farta bo zazwyczaj jest wiecej pudeł.
zapraszam do polemiki
Knight, 29lvl, skill: 56
Srednia z 60 hitów z Bright sword w Cyce (licząc chmurki i promyki): 50.4(3)
33 Paladin, 70 Dist, 30 Hitów: (w dragi)
Royal Spears - 98
69 Knight, 75/73, 30 Hitów: (w dragi)
Mistic Blade - 93
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.