zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kogo Wybrać

Hawczyk
02-12-2008, 16:18
Witam
Niedawno zacząłem grać.Niedługo wychodzę z rooka i mam problem kogo wybrać ( wiem już było 892938 takich tematów ale żaden mi nie pasuje B)).
Mam trochę lagi nie jestem allegro kid i nie będzie mln na początek.
Nie lubię ciągle biegać do depo i z powrotem żeby coś odłożyć.
Gram codziennie po 5-6h pacc'a szybko nie będzie.
Lubię szybko expić (może byc waste).
Proszę oraz o szczególny opis gdzie expić (tą profesją xP)

P.S
proszę bez komentarzy typu "żal 9999 temat :baby::baby: " :P

P.S 2
Gram na Danubi (pvp server) ceny są dość tanie i server nie jest aż tak przepełniony (tzn. nie ma kolejek i prawie nikogo nie spotkałem na rook'u).

PLZ (proszę już było 3 razy^^) o szybką odpowiedz :).

Mosted
02-12-2008, 16:37
Moim zdaniem powinieneś wybrać pala do depo nie musi chodzi często ( 30 royalek starczy na 1h expa) ale minusem jest to ze szybko się nudzi :S a jeśli chodzi o waste to praktycznie zawsze wychodzi +:p

_Samuraj_
02-12-2008, 17:33
#Up
Ale nie rozumiesz że na początek nie weźmie tych 30 "royalek" i będzie musiał biegać co kilkanaście minut do depo...

#Topic
Doradziłbym Ci Knight'a, fakt mówią teraz że Knight sux itp.
Ale ma swoje plusy(nie będę wymieniał bo są takie tematy)
Jest dość łatwy w "obsłudze".

Masz tu poradnik(jeśli będziesz grał knight'em): http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=169498

Jeśli będziesz wybierał Knight'a a na rooku biłeś z sworda to bierz sworda i tak z innymi typami broni :)

Wasil
02-12-2008, 19:59
Mowisz ze nie bedziesz mial mln. na start xD ale zaraz potem piszesz ze moze byc waste. Jak chcesz waste i szybki exp to sorc/druid bo ogolnie nie napisales ze Pacca wogole nie bedzie ;p ale znowu napisales ze masz lagi to wykluczamy opisane 2 wyzej profesje ;p Chcesz szybko expic ok Palladynowi teraz az tak lagi nie beda przeszkadzac bo ma tarcze (choc ja gry pallem z lagami sobie nie wyobrazam ;p). I znow napisales ze nie lubisz wracac co chwile do depo wiec pall odpada. Hym pozostal nam Knight ale jak napisales "ta profesja" musi szybko expic (nie dyskryminuje tu Knighta ;p) wiec tez odpada ;p Sorki ale zadna profesja nie pasuje do Ciebie przykro mi ;p

Pozdrawiam

Makasto
02-12-2008, 20:04
#up

wszytsko wytlumaczone- koniec tematu?:P

bierz knighta :d